Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

sly89

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Na jó..... A tizenegyesek pontosan megmutatják, hogy miért vagyunk ott, ahol. Fókusz nélkül, könnyelműen ellövöldözik/balfaszkodják.

Lehet a fizukból vissza kellene vágni, mert eléggé el vannak itt kényelmesedve jópáran, fejben mintha nem is járnának meccsekre, és oda se teszik magukat.

Az olaszaink teljesítménye meg pontosan megmutatja, hogy miért van ott a válogatottuk is, ahol.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sly89 2025.12.19. 22:12-kor.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Dan-i-nter írta: 2025.12.19. 22:10 No comment...
Rohej...
Meg is erdemeltuk.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

VInter101 írta: 2025.12.19. 22:10 El sem tudom képzelni hogy mi lenne ha egy BL továbbjutás múlna a büntetőkön! Eddig ez nem élcsapatokhoz méltó!
Nem is kell elképzelni, ott van a 2 évvel ezelőtti az Atleti ellen.
Hát ez borzasztó hitvány volt… 😀
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Milyen 11esek voltak ezek??? De gaz....
Na lehet pihenni a bajnokira.....
Lehet egy egest a Napoli ellen megusztunk....mostanaban a dontok vege ugyis csak szivas. :(
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Ennek mi értelme volt? Egyszerűbb lett volna kivinni az ifi-t azokat lehet, hogy még érdekelte volna is ez a sorozat. Szégyenteljes az egész csapat teljesítménye, amit pedig a büntetőknél csináltak az maga a szánalom. Nézzük a jó oldalát, mehetünk haza.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Szándékosan hagyták ki. Ennyire nem lehetnek nyomorékok. Akart mindenki menni szépen haza.
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Atosz írta: 2025.12.19. 22:12
VInter101 írta: 2025.12.19. 22:10 El sem tudom képzelni hogy mi lenne ha egy BL továbbjutás múlna a büntetőkön! Eddig ez nem élcsapatokhoz méltó!
Nem is kell elképzelni, ott van a 2 évvel ezelőtti az Atleti ellen.
Hát ez borzasztó hitvány volt… 😀
Úgy értettem hogy ezek után!!! Ez mindenkinek eszébe jutna!
Sebaj, profik vagyunk jön a következő meccs ott lehet javítani!
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Ennel a bohoc Szuperkupa esemenynel csak a tizenegyesek voltal szanalmasabbak.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Mondjuk Bonny 11est lehet én is megfogom, úgy, hogy kapus utoljára kb 10 éves koromban voltam picsázásnál a grundon :D
interfan

Nehez mit irni, ez megint valami boduletesen gyenge volt.
Megint jon egy kicsit komolyabb csapat, es ennyi, vegunk, mindezt egy Bologna ellen.
Egyszeruen hihetetlen.

Legnagyobb baj az elkepzeles totalis hianya volt.
Fogalmam sincs mit is akartunk.
Az meg hogy a keret 90% szetvan esve fejben, megint nem semmi.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Bonny mi a fa..t kepzelt?vissszaküldeném az ifibe par hetre gondolkodni..amugy vicc volt az egész,gólt lövünk az első percben,azt elhittük,hogy megvan a döntő
Cupi

sly89 írta: 2025.12.19. 22:11

Az olaszaink teljesítménye meg pontosan megmutatja, hogy miért van ott a válogatottuk is, ahol.
Egyetertek. Arc van de teljesitmeny sajna nagyon keves....
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Hát ez a tizi párbaj gyengusz volt,de nagyon.Bohóckodás ez az egész final four.
interfan

brecsinho írta: 2025.12.19. 22:17 Bonny mi a fa..t kepzelt?vissszaküldeném az ifibe par hetre gondolkodni..amugy vicc volt az egész,gólt lövünk az első percben,azt elhittük,hogy megvan a döntő
Megint szepen eljatszottuk, hogy elonyrol bukunk el egy meccset.

Genoa ellen is rohejes volt a 2.felido, csakhat egy Genoa ellen eleg volt, az egy Bologna ellen nem.
Pedig azert ez a Bologna sem egy vilagmegvalto csapat...
VInter101

Ezek a büntetők döbbenetesen gyengék voltak!
És jön idegenben Atalanta utána Bologna otthon!
Nekem egy pozitívum volt a meccsen. Martinez!
Cupi

brecsinho írta: 2025.12.19. 22:17 Bonny mi a fa..t kepzelt?vissszaküldeném az ifibe par hetre gondolkodni..amugy vicc volt az egész,gólt lövünk az első percben,azt elhittük,hogy megvan a döntő
Pontosan. De a csapat nagyresze kritikan aluli volt...Thuram vert egy szep golt aztan annyi...mintha le is tudta volna a melot....Dimarco meg indult a hogyan tudnek szarabb beadast adni versenyen....jelzem jol nyomta...ha ez volt a cel.
interfan

Mar varom a meccs utani nyilatkozatokat, hogy mennyire jok voltunk, mennyire fejlodunk, meccsrol meccsre minden jobb, es miert is van baja barkinek, vezetjuk a Serie A-t, a BL-ben meg ott vagyunk az elso nyolcban.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Lemerem írni teljesen meggyőződve bár nyilván nem boldogan, hogy ez a csapat idén sem fog nyerni semmit. Kiveszett az a győzelmi vágy meg motiváció a csapat magjának nagy részéből, ami még egy ilyen jelentéktelen(?) elődöntő megnyeréséhez is kell.
Szenvedély nélkül meg mindig lesz pár csapat, amelyik jobb nálad. Legyen meg a hattyú dala ennek a keretnek idén, aztán nyáron ide olyan futballisták kellenek, akik nyerni is akarnak, nem csak megélni ebből.
Nem tudom van e még Európában olyan csapat, ami most már sokadszorra ilyen dominánsan hoz le egy meccset, de mégis elveszíti. Nincs meg az igény a tökelétességre, nincs meg a felelősség, hogy kellőképpen koncentráljanak.
Ez pl., hogy egy meccsen 12x elmegyünk a szélen a védelem mögött és 1x nem sikerül jó helyre passzolni, érkezni, döbbenetes.
Mind1, ez van...
FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2025.12.19. 23:34-kor.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Készülhetünk a bajnokira. A srácok is nyugodtan előkészíthetik a pulykát a vacsihoz…. Mondjuk bárki bármit mond, idén ezek a büntetős szituk mintha nem igazán nekünk jönnének ki… khm…
interfan

interfan írta: 2025.12.19. 22:23 Mar varom a meccs utani nyilatkozatokat, hogy mennyire jok voltunk, mennyire fejlodunk, meccsrol meccsre minden jobb, es miert is van baja barkinek, vezetjuk a Serie A-t, a BL-ben meg ott vagyunk az elso nyolcban.
Meg is erkezett.

Chivu:
Nagyszeruen jatszottunk, a jatekosaim azt mutattak amit latni akarok a palyan.
Igazi bajnokok, akik megfeleloen reagaltak.
Mindig ilyen hozzaallast akarok latni a csapattol.
Tizenegyesek pedig csak egy lottosorsolas, vagy bejon, vagy nem.
Csak az nem hibazik, aki nem rug, batarosag kell ahhoz is, hogy azt mond, igen en rugni akarok.
2.felidoben minosegi jatekot mutattunk, megfelelo intezitas es agreszioval.

Volt ami nem tetszett?

Emelt fovel veszitettunk, nincs mire panaszkodnom, fejlodunk folyamatosan.
Uraltuk a jatekot, kulonosen a 2.felidoben, sok helyzetet kialakitottunk.

Jo jatekot emlitesz, megis ujra kikaptal, hogy van ez?

Mi mindig mindent beleadunk, nagyszeru csspatom van, tudjuk hogyan kell nyerni, es mindig megmutatjuk mire is vagyunk kepesek.
A batorsagot es a motivaciot lattam, ez szamomra eleg, a tizenegyesek csak egy szerencsejatak ami most ellenunk volt.

Martinez miert volt pados?

Ez volt a 8.meccsunk 20 napon belul, neki is van pihenesre szuksege.
Nem akarok ujabb seruleseket, Calhanoglu sem epult meg fel teljesen, nem kockaztathatok, januarban is rengeteg meccsunk lesz.
Megmutattuk minden sorozatban kepesek vagyunk a legmagasabb szinten helytallni.

Ertekelesek:

- SI:

J.Martinez 6
Diouf 6
L.Martinez 6
Thuram 6
Bastoni 5,5
DeVrij 5,5
Barella 5,5
Mkhitaryan 5,5
Zielinski 5,5
Frattesi 5,5
Dimarco 5,5
Bisseck 5
Henrique 5
Bonny 5
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Ha már szuperkupa, ha már kiesés, sok pénzecske bukása, ez jutott eszembe (és de jó, hogy nem láttam a meccset)!

"Szóval Serano egy béna vénember, sörhasat eresztett, rozsdásak az ízületei. Lehet, viszont te Bugsy bunkó vagy, egy kitömni való barom, és még finoman fogalmaztam. A hülyeséges fél millió dollárunkba került, ki meri ezt elmondani a görögnek"
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

en nem banom hogy kiestunk
olasz kupabol is kikellene gyorsan
interfan

Szamomra egyebkent rejtely, hogy Chivu mit latott.
Nyilvan nem mondhatja, hogy bunrosszak voltunk, stb.
Na de az, hogy mennyire nagyszeruen jatszottunk, a jatekosok azt mutattak amit o elvar, es mennyire jo hozzallasunk es jatekunk volt, haaat mit ne mondjak...
Fogalmam sincs erre mi szukseg van.
Ez olyan mint a csak 2 rossz felidonk volt, egyebkent minden tokeletes, mert de jol allunk a BL-ben, es bajnoksagban is az 1.helyen vagyunk.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Szerintem csak szarul fordítják.
Ő minden meccsnek a második 90 percéről beszél.

Nagyon gáz a hozzáállás. Néha van kedv,akkor megy a foci, de sokan úgy vannak vele ahogy látom, hogy elég a 70%, azért is megkapják a fizut.

Tavalyi 5-0 után , az elmúlt 3 évben 2x BL döntős csapatnak azért lenne mit helyrehozni. Ennek a brigadnak ez nem motiváló.

Nyomiskodnak itt, hogy mekkora út volt a tavalyi.
Pedig annál a produkciónál nem lehet jobban bekapni a világ f.szát.

Remélem a Bologna behúzza. 3 bohóc csapat meg mehet magyarázkodni.
vaskalap

Baggio85-tel értek egyet,elfogyott a tűz a szenvedély a csapatból.Hiába a dominancia,kell egy kis plusz,ami győztessé tesz.Ez a BL döntő óta nincs meg.Ott sokkot kaptunk(én is),és nem tudunk felocsudni belőle.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nem néztem a meccset mert céges kari party volt,de ezek szerint nem jártam rosszul.
Mikor láttam,hogy a legjobb formában lévő Lautaro a 75.percben áll csak be azt gondolom,hogy nem mondhat olyat Chivu,hogy mindent megtettünk a győzelemért.Tizenegyesparbajt pedig nem is tudom mikor nyertünk tétmeccsen az elmúlt 10 évben.

Ami pozitívum,hogy többet tudunk pihenni az Atalanta elleni meccsre illetve,hogy 2 nappal karácsony előtt nem kell azt nézni ahogy elbukunk a Napoli ellen a fináléban.

Ez van tovább kell lépni és bízni Chivu fejlődésében.
interfan

Azert ezek a tizenegyesek se semmik.
Az hogy Bonnyt elkellene kuldeni valahova par napra, egy ilyen pokhendi, nagykepu, kreten tizenegyes utan, amit meg az U10-es csapatba se rugnak, az meg hagyjan.
De KH-nak kell tizenegyest rugni?
Meg arrol beszel Chivu, hogy mar az is mekkora dolog, hogy valaki odamer allni, es felmeri tennek a kezet, hogy en elvallalom?
Azt hittem elromlott a szemem amikor ezt olvastam...
Hol vannak a KP-k?
Hol van Sucic aki 4 perce jott be?
Hol van Frattesi aki allitolag bizonyitani akar?
Es hol van Dimarco, aki sokak szerint a vilag egyik legjobb bal WB-je?
Erre rugja a tizenegyest Bastoni es DeVrij mint KH?
Nonszensz az egesz.

En ertem hogy elfordulhat is, hogy 1-2-3 jatekos forman kivul jatszik, ez van, van ilyen.
Na de hogy a keret 95%-a forman kivul jatszik amiota elindult a szezon?
Ez megis mi?

Es en ertem, hogy 1.helyen vagyunk, BL-ben is benne a top 8-ban, meg csak 2 gyenge felidonk volt amiota elindult a szezon, ezek a blodsegek gyonyoruek, csak neha lehet hasznosabb lenne egy kis onkritika, mint az omlenges, hogy milyen fantasztikusak voltunk, mennyire uraltuk a
meccset, mennyire jo a hozzaallasa, es mennyire azt lattuk a palyan amit akartunk, es emelt fovel megyunk le mindig.

Nem telt el 4 honap az uj szezonbol, es van 7 veresegunk.
Fogalmam sincs hogy kinek mennyi ido kellett 7 vereseghez, de a 4 honap = 7 vereseg azert nem semmi.
(Klub VB-vel mar 8 vereseg)
Ekozben persze megy a duma a vezetoktol, hogy micsoda mercatot csinaltunk, micsoda keretunk van, micsoda edzonk, micsoda bajnokaink, es minden a leheto legjobb.
Jatekosoknak, edzonek, szakmai vezetesnek mind-mind onmagaban kellene neznie kicsit, es akkor talan normalisabb megszolalasok lennenek.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Na mi van, már nem mi vagyunk az Inter, akik mindent meg akarnak nyerni?
Remélem, ez azt jelenti, hogy legkésőbb nyáron jön a pénzeső, hisz nem vagyunk rászorulva az apróra (kövire pá coppa?) ha lesz lovetta, szemet fogok hunyi a tegnapi felett vagy a BL siker, no…
vaskalap

Azért azt kijelenthetjük,hogy ez nem a mi évünk volt,és jobb lenne hamar elfelejteni.Mindent elbuktunk,pedig ha ésszel csináljuk egy scudetto simán meglett volna.
VInter101

Azért mert kifelé ezt nyilatkozza Chivu az nem feltétlen jelenti azt hogy az öltözőben is elégedett!
Mondjuk én úgy gondolom hogy ő nem az a típus aki leordítja a játékosok fejét!
Egyetértek azzal a véleménnyel hogy a játékosok nem eléggé motiváltak! Kéne a vérfrissítés a keretben! Csórók vagyunk, azt a keveset ami meg van azzal rosszul gazdálkodunk!
Tartom a BL hely meglesz a bajnokságban!
Cupi

vaskalap írta: 2025.12.20. 10:54 Azért azt kijelenthetjük,hogy ez nem a mi évünk volt,és jobb lenne hamar elfelejteni.Mindent elbuktunk,pedig ha ésszel csináljuk egy scudetto simán meglett volna.
Pontosan. Mi is írtuk itt többen is, hogy tök szép, hogy 3 fronton sokáig jutunk de a pad vékony és könnyen jöhet a pofára esés és a nagy triplázási álmokból semmi nem lesz. Én nagyon sajnáltam, hogy bejött a realitás. :( Erőforrás k*rva szarul volt menedzselve. Nem arról van szó, hogy bármilyen sorozatból is direkt ki kellett volna esni mert a sportban nem csinálsz ilyet de igenis a kupába pl. végig a B vagy C /ifiket felhozva/ csapattal kellett volna nyomni pl. Mindent akartunk aztán nem lett semmi....arról meg már ne is beszéljünk, hogy jött a BL döntő és egy világégés. :( Akkorra fogytunk el amikor igazán kellett volna az erő és a koncentráció.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Henrique egyre jobban kezd Cafura hasonlítani .
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Sajnos a csapaton látszik ,hogy szar edzője van. Chivu minden nyilatkozatában csontig benyal a játékoknak , ide keményés tökös edző kell. Az az edző,aki ezután a meccs után el van ájulva a játéktól, az hülye a focihoz. Játékos meg mit gondol? Ez a szar is csodálatos , akkor nem kell több ...
Nézzétek meg szinte mindenko formán kívűl van a csapatban.
Rendkívűl gyenge és tapasztalatlan edzőt sikerült kifognunk, így esély sincs a változásra ez a szomorú.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Az egyértelműen látszik rajta, hogy nagyon "bratyizós", sajna nagyon nem ilyen kellene a padra, főleg a tavalyi szezon után.
+Taktikailag is eléggé színtelen-szagtalan, nagyon rég néztem olyan Intert ahol én mint szurkoló se igazán hiszem el, hogy mi igenis bárkit meg tudunk verni.

Inzaghi-nál is voltak gyengébb időszakaink, de amikor ment a szekér, akkor tényleg el lehetett mondani, ez Olaszország legerősebb csapata. Nem véletlen volt a nemzetközi menetelés sem (még ha az egyik döntő igencsak lightos ágon is volt). Most meg tényleg az az ember érzése meccseink közben (legalább is nekem nagyon), hogy miénk a legdrágább/legerősebb keret, aztán lesz ami lesz. Nyilván mindenki egyetértett abban, hogy pl a Bologna ellen is favoritok vagyunk papíron, de ebből egyszerűen semmi nem látszik, sőt ellenkezőleg.

Az a gáz, hogy kb Top4 így is simán meg kell legyen, és papíron Chivuval ez teljesen rendben van, de ez megint ilyen egy helyben toporgás, miközben a keret öregszik, meg ki van mindenki égve... Nagyon kellene már egy új tulaj, aki irányt szab a klubnak, meg egy komoly edző.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

A bajnokság felénél sem vagyunk, hosszú még az út.
Én hiszek a csapatban,és hiszek Chivuban.
A fiúk nyaraltak egyet az araboknál, hál Istennek sikerült időben hazatêrniük. Végre jöhet egy szusszanásnyi pihenő. Feltöltődve ütni fogják az Atalantát. Bízom benne, hogy a szezon második felére összeáll ez a projekt. Fél a fejjel! Forza Inter!
interfan

Kb 6m euro kiesenel allunk jelenleg a tavalyi ilyenkori helyzethez kepest.
Kicsit kevesebb mint 1m kieses a BL-bol, es tobb mint 5 a Szuperkupa kieses miatt.

BL most nagyon sokat fog szamitani.
Tavaly az utolso ket meccsunket megnyertuk, az 4,2m.
Egyenes agon bejutas 2m bonusz.
4.hely a tabellan pedig 9m bonusz volt.
Tehat meg osszesen 15,2m eurot gyujtottuk a BL-ben a liga szakaszon.

Nekunk is van most 2 meccsunk (Arsenal, Dortmund), kerdes itt tudunk e ketszer nyerni, mert akkor tartjuk a tavalyi osszegeket.
Es hat kerdes lesz e 4.hely a tabellan, mert szinten csak akkor tudjuk tartani a tavalyi beveteleket.
Es hat kerdes, lesz e egyenes agon tovabbjutas.

Ha ne adja a jo eg a dolgok rosszul alakulnak, akkor tovabbi 10-15m euro penzugyi kieses is osszejohet, ami a jelenlegi mar meglevo 6m euroval mar akar a 20m koruli osszeget is elerheti.
R9.

arsenal ellen nyerni? :D
max ha b csapattal jonnek
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

interfan írta: 2025.12.21. 06:40 Nekunk is van most 2 meccsunk (Arsenal, Dortmund), kerdes itt tudunk e ketszer nyerni, mert akkor tartjuk a tavalyi összegeket.
Tippre, maximum egy x lesz meg ebből.
Én általában próbálok türelmes és derűlátó lenni, és persze tudom, még kb. bármi történhet, de ez a szezon szerintem megint trófea nélkül lesz lezárva, ami gazdasági szempontból, a presztízs szempontjából (lehetne még sorolni) sem tesz majd jót és mindeközben építeni kellene a frissített keretet.
Röviden, szerintem lejtőn van a csapat több szempontból is és még nem ért az aljára. Nehéz lesz megállítani a bomlást és még nehezebb elkezdeni az újáépítést.
De persze ne legyen igazam.

FORZA INTER!!!
interfan

hvmetal írta: 2025.12.22. 08:43 Baromi gáz ez a Bologna elleni meccs.
Nem tudom mitől működik egy átlag Serie A-s kis/kõzépcsapat ellen a történet a ligában, de ez a szimpatikus vesztes szerep a rangadókon nem tartható. Baromi tõketlen a román, ez a bratyizás felháborító. Bajnokin még nem látni, de elindultunk a lejtőn és ezt most kéne megfogni. Arsenal ellen nagyon minimum x, de inkább nyerni kell. Ha ezt nem tudjuk elérni, én elküldeném Chivut. Eddig védtem, de az, hogy csak bukás van a rangadókon, vagy, ahol tét van, abban az ő személ,isége nagyban felelős.
Egy Conte, Allegri megeszi 10ből 10x. BL-ben pedig náluk ( Inkább Contera igaz) sokkal jobb edzek vannak, jönnek szembe.
Nem tudom lesz e a közeljövőben új tulaj. Nem úgy tűnik. A stadionig valahogy a víz felett kéne maradni. Ez esélytelen a kiöregedő kerettel, a szintelen edzőnkkel. A fasza Ausilio csapatot ne is említse az ember.
Nem fasza a helyzet.
Valaki szerintem jol osszefoglalta ezt a forumon, hogy kicsik ellen kijon a minoseg, de a "nagyobb" meccseken amikor kellene valami plusz, valami taktika, valami amitol tobb tudsz lenni, na ott megall a tudomany.

En is ezt erzem, es ezt is latom egyelore, hogy egyszeruen vegunk van ha nem egy Almati, Cremonese, Pisa, Verona, es tarsaik jonnek szembe.
Ha tudunk ezen valtoztatni surgosen es azonnal, akkor jol is kijohetunk ebbol meg iden, mert latjuk a Serie A minoseget.
Viszont ha nem, akkor az idei szezon bukas lesz akarhonnan is kozelitjuk meg.
Legyen szo sportszakmai oldalrol, vagy legyen szo penzugyi oldalrol.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Chivut szerintem nem fogjuk elküldeni, max a szezon után, vagy ha teljesen szétesünk év közben. Sokat kell tanulnia még ez látszik. A keretet is frissíteni kellene. Nem látom azt, hogy a jelenlegi kerettel melyik számunkra elérhető edzővel nyernénk trófeákat. Tavaly Inzaghival is bukta volt, sportszakmai szempontból, nem gazdaságilag. Ha idén sem nyerünk semmit, de versenyben leszünk mondjuk a scudettoért, akkor Chivu hozza azt amit várni lehetett tőle.
interfan

lucky0 írta: 2025.12.22. 10:19 versenyben leszünk mondjuk a scudettoért
Nekem az az igazan durva, hogy ez a Juventus, ahol mar 10X szetestek, edzovaltas is volt, meg minden kaosz ami letezik, meg mindig "versenyben van a Scudettoert".
Sok mindent minosit ez...
interfan

Gazzetta iras:
Amikor magasabban van a lec, es nagy meccs erkezik, az Inter nem tudja az eredmenyt elerni, ami eddig szinte soha nem sikerult.
Ha nem nagy meccs van, az Inter tud nyerni, de azokon nem.
Vereseg a Juventus, Napoli, Milan ellen is, es a BL-ben az Atletico, Liverpool ellen is.
Amint egy olyan ellenfel jon szembe, aki minosegben es tempoban is komolyabb szintet kepvisel, az Inter nehezsegekbe utkozik.
Az uj jatekstilus ami egy feltolt vedelem, vertikalis, beadasokra epulo jatek meg inkabb csokkenti a hibak lehetoseget amit az Inter elkovethet a vedekezesben.
Nem kell egyelore dramatizalni a helyzetet, de az onbecsapas helyett ami a nyilatkozatokban van, szembe kell nezni ezzel, es dolgozni ezen surgosen.
Januar 11 Inter-Napoli, ez a nagy meccs kulcsfontossagu, es donto lehet az Inter szezonjat illetoen.

Kovetkezo aspetkus es hiba, az Inter csokkeno figyelme a merkozesek vege fele.
Ahogy kozeledik a meccs vege, ugy alszanak ki a lampak, es az Inter nem erzekeli a veszelyt.
Tul gyakran fordul ez elo, hogy az Inter kontrolalja a meccset, de a vegen mar nem figyelnek, es az utolso pillanatokban amikor a meccsek eldolnek, kapnak egy jeges vodor vizet a nyakukba.
Elszantsag, ez az a szo amin Chivunak itt dolgoznia kell.

Kovetkezo az, hogy az Inter keptelen a forditasra, ellenben az elonybol kepesek elbukni a meccset.
Ha az Inter hatranyba kerul, nem tud reagalni, es nem tudja megforditani a meccset.
Ebben a szezonban egyetlen egyszer sem sikerult forditani vesztes helyzetbol, es megnyerni a meccset.
Viszont gyoztes helyzetbol, es elonybol mar tobbszor sikerult elbukni a meccseket.
A bolcs Mkhitaryan azt mondta erre, hogy ez "megmagyarazhatatlan".
Viszont lehet a megmagyarazatatlan szo helyett inkabb a problema az elmekben van.
Az edzonek es a pszichologusoknak ezen dolgoznia kell, es az Inter csak akkor tud sikeres lenni, ha mentalisan is rendben vannak.

A mercato problema.
Dumfries serulese olyan, es a nyari mercato hibai olyan helyzetet hoztak, amiben lepni kell.
A problemat meg kell oldani a januari mercaton.
Az Internek szembe kell nezni a problemaval, es nem arrol beszelni, hogy nincs mit javitani a kereten.
Az Internek cselekednie kell, es nem a vasarlas kedveert, hanem a Scudettoert.
Tavaly januarban ha az Inter igazol egy csatart (amikor mindenki latta a 3 cserecsatar alkalmatlan), az Internek most lehetne egy Scudetto a zsebeben, es cimvedo lehetne most.
Sokkal tobbet veszit az Inter penzugyileg, ha nem vesz senkit, es kiesik hamar a BL-bol, ujra elbukja a Scudettot, mintha most penzt fektetnek a mercatoba, es kesobb ezt meghozhatna az eredemenyet.
Nem csak a kozeppalya nehezsegei, a jobb WB poszt teljes hianya nelkul, de a vedelem is ott van.
Peldaul Bastoninak nincs csereje, erre is gondolni kell elobb vagy utobb.
Viszont az megbocsajhatatlan hiba lenne, ha a jobb WB posztra januarban az Inter nem igazolna semmit, es azt a hamis kepet eroltetnek tovabb, hogy nincs min javitani a keret kapcsan.
Festa

Várom az Atalanta meccset ,mivel nekik mi vagyunk a mumus.
Rendszeresen kapott gòl nélkül verjük őket. ;)

Várom a 2026-os évet ahol jò eséllyel BL-t illetve scudetott is szerezhetünk.
Mindenkinek Buék és sok Thula gòlt és Dimarco gòlpasszt és Akanji vezette védelmet kívánok !
R9.

Festa írta: 2025.12.27. 13:32

Várom a 2026-os évet ahol jò eséllyel BL-t
mit ittal? :mrgreen:
interfan

R9. írta: 2025.12.28. 07:27

Lehet a ceges bulin sok volt a puncs. :D
interfan

Festa írta: 2025.12.27. 13:32 Várom az Atalanta meccset ,mivel nekik mi vagyunk a mumus.
Az hogy ma nyerni kell az nem is lehet kerdes.
Na nem a vezetosegi "puha ultimatum" miatt, hogy a kovetkezo meccseken csak a gyozelem elfogadhato, hanem a bajnoksag allasa miatt.

Egyebkent valoban, Inzaghival gyakorlatilag szinte kivetel nelkul mindig vertuk az Atalantat.
Utolso 8 meccsunk Inzaghival az Atalanta ellen:
8/8 gyozelem
Otszor meg csak golt sem kaptunk.
- Tavaly 3x jatszottunk ellenuk:
Atalanta-Inter: 0-2
Inter-Atalanta: 2-0 (Szuperkupa)
Inter-Atalanta: 4-0
- Es hat elotte is:
Atalanta-Inter: 1-2
Inter-Atalanta: 3-2
Inter-Atalanta: 1-0 (Kupa)
Atalanta-Inter: 2-3

8 meccs 8 gyozelem 21 rugott gol 4 kapott gol.

Egyszoval Inzaghival nagyon ment, most Chivuval is mennie kell.
Es hat az elmult evek Gasperini fele Atalanta egy erosebb es komolyabb csapat volt, mint a mostani Juric altal lezuleztet, Palladino altal most probalkozva osszeszedett 9. Atalanta.

Szoval szepen be kell huzni ezt ma.
Festa

interfan írta: 2025.12.28. 08:02
R9. írta: 2025.12.28. 07:27

Lehet a ceges bulin sok volt a puncs. :D
Az is volt,de szerintem 2026-ban jönnek a rangadók is ahol végre nekünk áll majd a zászló.
interfan

interfan írta: 2025.12.28. 09:07
Festa írta: 2025.12.27. 13:32 Várom az Atalanta meccset ,mivel nekik mi vagyunk a mumus.
Az hogy ma nyerni kell az nem is lehet kerdes.
Na nem a vezetosegi "puha ultimatum" miatt, hogy a kovetkezo meccseken csak a gyozelem elfogadhato, hanem a bajnoksag allasa miatt.

Egyebkent valoban, Inzaghival gyakorlatilag szinte kivetel nelkul mindig vertuk az Atalantat.
Utolso 8 meccsunk Inzaghival az Atalanta ellen:
8/8 gyozelem
Otszor meg csak golt sem kaptunk.
- Tavaly 3x jatszottunk ellenuk:
Atalanta-Inter: 0-2
Inter-Atalanta: 2-0 (Szuperkupa)
- Es hat elotte is:
Atalanta-Inter: 1-2
Inter-Atalanta: 3-2
Inter-Atalanta: 1-0 (Kupa)
Atalanta-Inter: 2-3

8 meccs 8 gyozelem 21 rugott gol 4 kapott gol.

Egyszoval Inzaghival nagyon ment, most Chivuval is mennie kell.
Es hat az elmult evek Gasperini fele Atalanta egy erosebb es komolyabb csapat volt, mint a mostani Juric altal lezuleztet, Palladino altal most probalkozva osszeszedett 9. Atalanta.

Szoval szepen be kell huzni ezt ma.
Sajnos a rivalisok mind hoztak a kotelezot, emiatt foleg csakis a gyozelem johet szoba este.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Nyerhető meccs, most azert latni az akarast.
Cupi

HerfortBalazs írta: 2025.12.28. 21:32 Nyerhető meccs, most azert latni az akarast.
Nagyon gyenge ez az Atalanta....be kell huzni....elol kicsit tobb koncentracio kellene mert tobb nagy helyzetunk is lehetett volna ha nem csuszik valami hiba az utolso passzokba.
Válasz küldése