Luis Henrique vilagrekordott dontott az egymeteres eladott hatrapasszok tekinteteben.
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Trevisani:

-
Fan Gusto
Mbappé, Mvila, Mlacic... jók ezek az "M" betűsek, adjunk Lacinak is egy esélyt.interfan írta: ↑2026.01.13. 06:35 Sky, Di Marzio, es Romano szerint is 4m euros ajanlatot tettunk Mlacic kapcsan.
Ezt az ajanlatot a Hajduk elfogadta.
Viszont Romano szerint egyelore Mlacic nem mondott igent, ennek oka pedig az, hogy nincs meggyozodve arrol, hogy az Inter a megfelelo csapat szamara.
Mas klub viszont nem tett ajanlatot erte, igy vagy marad a Hajdukban es visszautasitja az Intert, vagy elfogadja az Inter ajanlatat.
Ausilio masik komoly jeloltje Valincic kapcsan minden all, mivel a Dinamo 16m eurot ker, az Inter pedig nem tud fizetni.
Ellenben a Sky es Di Marzio szerint ujabb felfedezetett talalt az Inter, aki a Dinamos Jakirovic.
- lucky0
Nem tudom melyik meccset nézitek. Pont hogy rövid passzokban kurva jó az ember. Az elmúlt 4 mérkőzésen volt 3 rossz RÖVID passza a kb. 80-ból. Beadni nem tud ez tény. De azt lehet gyakorolni. Közel sem annyira gáz a pali mint ahogy itt elő van adva. Nem azt mondom hogy kilóg előrefelé. De túl van tolva az ő megítélése negatív irányban.
- interfan
De legalabb volt az elmult 4 meccsen 38 eladott labdaja.lucky0 írta: ↑2026.01.13. 12:54Nem tudom melyik meccset nézitek. Pont hogy rövid passzokban kurva jó az ember. Az elmúlt 4 mérkőzésen volt 3 rossz RÖVID passza a kb. 80-ból. Beadni nem tud ez tény. De azt lehet gyakorolni. Közel sem annyira gáz a pali mint ahogy itt elő van adva. Nem azt mondom hogy kilóg előrefelé. De túl van tolva az ő megítélése negatív irányban.
Ez valoban vilagrekord kiserlet, vagy az is.
Lehet erre gondolt Trevisani is.
Ugy mar helyes a megallapitas, hogy eladott labdak teren vilagrekordott dontott, es az 1 meteres hatrapasszokban is.
Mindjart mas.
- lucky0
ÉN számoltam. Nem hogy 38. 10 sem volt. A rossz beadás az nem eladott labda. Az rossz beadás. Nem őt védem De gyűlölöm az igazságtalanságot. Lehet a hozzászólásaidon mindig érezni ki az akit kedvelsz és ki az akit nem. És próbálod a fórumtársakat is a te véleményedre formálni.interfan írta: ↑2026.01.13. 12:57De legalabb volt az elmult 4 meccsen 38 eladott labdaja.lucky0 írta: ↑2026.01.13. 12:54Nem tudom melyik meccset nézitek. Pont hogy rövid passzokban kurva jó az ember. Az elmúlt 4 mérkőzésen volt 3 rossz RÖVID passza a kb. 80-ból. Beadni nem tud ez tény. De azt lehet gyakorolni. Közel sem annyira gáz a pali mint ahogy itt elő van adva. Nem azt mondom hogy kilóg előrefelé. De túl van tolva az ő megítélése negatív irányban.
Ez valoban vilagrekord kiserlet, vagy az is.![]()
Lehet erre gondolt Trevisani is.![]()
Nem értem mire jó ez neked. Inter szurkolók vagyunk. És ő is a mi játékosunk. Ha a te pénzeden vettük volna megérteném. De nincs így. Nem kell folyton mindenkit ekézni, akit te nem szeretsz. (Chivu, LH) Felesleges.
Mindenki saját maga eldönti majd ki az aki szimpi ki nem, kinek tetszik a játéka kinek nem. Meccs hevében megértem hogy ha valaki szitkozódik én is szoktam. De 0-24-ben soknak érzem. Bocs az offért. Részemről be is fejeztem.
Forza Inter!
- interfan
Elvesztett birtoklas szam szerint Henrique eseteben:lucky0 írta: ↑2026.01.13. 13:06ÉN számoltam. Nem hogy 38. 10 sem volt. A rossz beadás az nem eladott labda. Az rossz beadás.interfan írta: ↑2026.01.13. 12:57De legalabb volt az elmult 4 meccsen 38 eladott labdaja.lucky0 írta: ↑2026.01.13. 12:54
Nem tudom melyik meccset nézitek. Pont hogy rövid passzokban kurva jó az ember. Az elmúlt 4 mérkőzésen volt 3 rossz RÖVID passza a kb. 80-ból. Beadni nem tud ez tény. De azt lehet gyakorolni. Közel sem annyira gáz a pali mint ahogy itt elő van adva. Nem azt mondom hogy kilóg előrefelé. De túl van tolva az ő megítélése negatív irányban.
Napoli ellen: 9
Parma ellen: 10
Bologna ellen: 9
Atlanta ellen: 9
Ha jol szamolom ez 37.
Dehat kinek, ezek nem az en szamaim, hanem a Sofa szamai.
Es Trevisani sem az en masodik nevem, mondjuk meg lehet egyszer az is.
Szoval a vilagrekordos hasonlat szerintem nagyon is ul, nekem tetszik.
Ha masnak nem, hat szive joga, igy van ez rendjen.
Forza Forza!
- lucky0
Hogy mi számít elvesztett birtoklásnak nem tudom, de az biztos hogy nem a rossz passzok számát jelenti Don Trevisani. Keress még legalább 30 statisztikai mutatót és jár a keksz! Ferdítesz! Ez alapján pláne:
Trevisani:
Luis Henrique vilagrekordott dontott az egymeteres eladott hatrapasszok tekinteteben.
Trevisani:
- interfan
Egy biztos, 37 elveszitett birtoklasa volt Henriquenek az elmult 4 meccsen a Sofa szerint.
Ez vilagrekord gyanus.
Nem rossz passza, elveszitett labdaja.
Mar irtam, de akkor ujra:
"Ugy mar helyes a megallapitas, hogy elvesztett labdak teren vilagrekordott dontott, es az 1 meteres hatrapasszokban is."
Ezt mondhatta Treviasni, de akkor mar javitom is a hibat.
- interfan
Galata szakmai vezetoi Milanoban vannak, a cel Calhanoglu.
Torok forrasok szerint Calhanoglu kerte az Inter vezetest, adjak el a Galataba, de Chivu mindenkeppen ragaszkodik hozza.
Galata nyaron 8m euros ajanlatot tett, az Inter akkor 20m eurot ker.
Egyelore a Galata nem tett ajanlatot, ma ulnek le az Inter vezetessel.
Calhanoglun kivul tema lesz meg Frattesi, akiert 5m kolcson + 25m euros sima opciot keszit elo a Galata.
Torok forrasok szerint Calhanoglu kerte az Inter vezetest, adjak el a Galataba, de Chivu mindenkeppen ragaszkodik hozza.
Calhanoglun kivul tema lesz meg Frattesi, akiert 5m kolcson + 25m euros sima opciot keszit elo a Galata.
- Festa
A foci mentális sport .Szegény Lh ha olvassa Interfan statjait még annyi önbizalma sem lesz mint eddig volt.lucky0 írta: ↑2026.01.13. 12:54Nem tudom melyik meccset nézitek. Pont hogy rövid passzokban kurva jó az ember. Az elmúlt 4 mérkőzésen volt 3 rossz RÖVID passza a kb. 80-ból. Beadni nem tud ez tény. De azt lehet gyakorolni. Közel sem annyira gáz a pali mint ahogy itt elő van adva. Nem azt mondom hogy kilóg előrefelé. De túl van tolva az ő megítélése negatív irányban.
- PellerG
Engedd el lucky...lucky0 írta: ↑2026.01.13. 13:17 Hogy mi számít elvesztett birtoklásnak nem tudom, de az biztos hogy nem a rossz passzok számát jelenti Don Trevisani. Keress még legalább 30 statisztikai mutatót és jár a keksz! Ferdítesz! Ez alapján pláne:
Trevisani:
Én is így látom, mint Te.
Egyáltalán nem akkora balfasz Henrique mint volt anno egy Jonathan, de lehetne más példákat is hozni.
Erőltetni kéne még nyárig, derüljön ki fejlődőképes-e.
-
P-Inter
Szerintem ezért nem is fog jönni senki a jobb oldalra. Denzel sérült, most kell megnyomni. Nyáron meg lehet nézelődni, ha úgy van. De vannak égetőbb posztok.
- interfan
Sajnos ezek nem az en statjaim, de majd ha en csinalom a Sofat azert fogok szolni.
Egyebkent ha mar a passzok is feljottek, az elveszitett labdak utan, es hat mivel a ketto nem ugyanazan, jojjenek a passzmutatok a szezonbol:
(Whoscored adatok)
- Atlagos passszam meccsenkent (csatarokat leszamitva):
Calhanoglu: 68
Bastoni: 67
Akanji: 66
Bisseck: 54
Acerbi: 52
Barella: 52
DeVrij: 45
Dimarco: 38
Sommer: 32
J.Martinez: 32
Mkhitaryan: 29
Henrique: 27
Sucic: 27
Zielinski: 25
Augusto: 21
Dumfries: 20
Diouf: 6
Frattesi: 5
- Atlagos pontos hosszu passzok meccsenkent:
Sommer: 5,8
Bastoni: 5,5
J.Martinez: 4
Calhanoglu: 3,4
Akanji: 2,9
Barella: 2,7
DeVrij: 1,7
Sucic: 1,6
Acerbi: 1,5
Mkhitaryan: 1,4
Dimarco: 1,1
Bisseck: 1
Zielinski: 0,8
Henrique: 0,7
Augusto: 0,2
Diouf: 0
Frattesi: 0
- Atlagos pontos beadas meccsenkent:
Dimarco: 2,6
Calhanoglu: 1,7
Barella: 1,2
Bastoni: 0,7
Dumfries: 0,4
Henrique: 0,4
Mkhitaryan: 0,2
Augusto: 0,2
Sucic: 0,2
Akanji: 0,1
Bisseck: 0,1
Acerbi: 0,1
Zielinski: 0,1
Diouf: 0
Frattesi: 0
- interfan
Mint peldaul?
Jelenleg 1db beveheto jobb WB van a keretben, akinek a teljesitmenye, hogy ne bantsuk meg senkit, nem eppen meggyozo.
Melyik poszt jelenleg az "égetőbb"?
- vaskalap
Remélem ez a Galata tárgyalás nincs összefüggésben Calha sérülésével. 
- interfan
Nyari emlekek es elmenyek ujracsomagolva...
Calhanoglu menni akar, Galata bejelentkezik, megjonnek Milanoba targyalni a torokok, majd Calhanoglu megserul 1 honapra...
(Azaz a teljes januari mercato idejen pont nem lesz elerheto)
Tenyleg mintha nyar lenne ujra.
-
P-Inter
Mondjuk a KP a kiöregedő Miki, a fásult Bare, a fél lábbal kint lévő Frattesi, az épülgető Diouf Susic, vagy az elvágyódó?sérült? Calha. Mondjuk feltétlenül a KH-val sem vagyok teljesen megelégedve.
Bárhogy csűröm, az OK, hogy Serie A szinten versenyképesek vagyunk, de ha azok is akarunk maradni egy tisztes kp-ra több és nagyobb szükség van. Szerintem.
Meg aztán, ki tudja, lehet, nyáron lelép Chivu és ideesz valakit a fene, aki mondjuk 4 védővel nyomja, akkor felesleges a JW poszt (persze ez már fantázia).
- interfan
Elnezest ha felreerthetoen fogalmaztam, de a kerdesem arra iranyult, hogy most januarban melyik poszt az "égetőbb"?P-Inter írta: ↑2026.01.13. 15:31Mondjuk a KP a kiöregedő Miki, a fásult Bare, a fél lábbal kint lévő Frattesi, az épülgető Diouf Susic, vagy az elvágyódó?sérült? Calha. Mondjuk feltétlenül a KH-val sem vagyok teljesen megelégedve.
Bárhogy csűröm, az OK, hogy Serie A szinten versenyképesek vagyunk, de ha azok is akarunk maradni egy tisztes kp-ra több és nagyobb szükség van. Szerintem.
Meg aztán, ki tudja, lehet, nyáron lelép Chivu és ideesz valakit a fene, aki mondjuk 4 védővel nyomja, akkor felesleges a JW poszt (persze ez már fantázia).
Amikor van 1db jobb WB a teljes keretben aki egeszseges, es o is finomam szolva sem megggyozo.
Mert nyilvan nyar, az oke, de az mar mas kerdes.
-
P-Inter
Ok, igazából semelyik. LHjé sem. Noncs pénz, abba kapaszkodni, hogy valakit kölcsönnel iderángatunk és messiásként tekintünk rá, világ vicce. Oldja meg a brazil vagy ha nagyon necces, más vagy váltsanak formációt addig.
-
Interfan1000
Ilyen alapon akkor Lautaro Martinez meg világbajnok a kihagyott 100%os helyzetek tekintetében, mert ha csak 2/3adát belövi ezeknek, akkor a tavalyi évben megdöntötte volna Messi éves gólrekordját.
- interfan
Hat csak eddig brazilunk nem igazan tudja megoldani.
Na meg ott a masik problema, mivan ha megserul?
Arra hogy taktikat valtunk, haaat arra meg varhatunk...
En szerintem nem arrol van szo, hogy barkit hozni kell, es ilyen Valincic vagy ki a jo eg jojjon.
De erdemes lenne korbenezni, es hatha talalunk valakit aki kepes egy minimalist is de hozzaadni.
-
FEKA84
Engedd el. Véletlenül szóba se hozza, hogy az imádott Bisseck alászaladt a labdának a 2. Napoli gólnál, és kb minden 2. meccsen hibázik.lucky0 írta: ↑2026.01.13. 13:06ÉN számoltam. Nem hogy 38. 10 sem volt. A rossz beadás az nem eladott labda. Az rossz beadás. Nem őt védem De gyűlölöm az igazságtalanságot. Lehet a hozzászólásaidon mindig érezni ki az akit kedvelsz és ki az akit nem. És próbálod a fórumtársakat is a te véleményedre formálni.interfan írta: ↑2026.01.13. 12:57De legalabb volt az elmult 4 meccsen 38 eladott labdaja.lucky0 írta: ↑2026.01.13. 12:54
Nem értem mire jó ez neked. Inter szurkolók vagyunk. És ő is a mi játékosunk. Ha a te pénzeden vettük volna megérteném. De nincs így. Nem kell folyton mindenkit ekézni, akit te nem szeretsz. (Chivu, LH) Felesleges.
Mindenki saját maga eldönti majd ki az aki szimpi ki nem, kinek tetszik a játéka kinek nem. Meccs hevében megértem hogy ha valaki szitkozódik én is szoktam. De 0-24-ben soknak érzem. Bocs az offért. Részemről be is fejeztem.
Forza Inter!
- interfan
Kozben a Lugano visszautasitotta az Asllani-Zanotti csereuzletet.interfan írta: ↑2026.01.13. 13:43 Galata szakmai vezetoi Milanoban vannak, a cel Calhanoglu.
- interfan
Jo tema amugy ez is.Interfan1000 írta: ↑2026.01.13. 16:09 Ilyen alapon akkor Lautaro Martinez meg világbajnok a kihagyott 100%os helyzetek tekintetében, mert ha csak 2/3adát belövi ezeknek, akkor a tavalyi évben megdöntötte volna Messi éves gólrekordját.
- Iden a Serie A-ban kihagyott ziccerek:
Kean 15
Martinez 14
Gift 10
Thuram 9
Esposito 8
J.David 7
Mckennie 7
Hojlund 7
Mondjuk azt hozzakell tenni, ha csak a mieinket nezzuk, hogy Martinez 1479 percet jatszott a Serie A-ban, Thuram 885 percet, Esposito pedig 573 percet.
Egyszoval ha ezt is nezzuk, akkor Thuram sem hagy ki tobb helyzetet mint Martinez, Esposito pedig perc aranyosan meg tobbet is kihagy.
- BL-ben:
Balogun 8
Esposito 7
Osimhen 7
El Kaabi 7
Gyokeres 6
Martinez 6
Barcola 6
Vinicius 5
Ekitike 5
J.David 5
- tabi.csaba
Hozzuk el Valverdét a Madridból!
Úgyis elvágyódik.
Díjaznám
Úgyis elvágyódik.
Díjaznám
- lucky0
Csórók vagyunk sajnos. Esélytelen.
-
matyinter
A nagy Cancelo meg Barcába megy, elvileg hivatalos 
- interfan
Mivel sem Dodot, sem Zanottit nem akarjak ingyen kolcson + sima opcioval adni, az Inter ujabb alternativakat keres.
Holm egyelore nem gyozte meg teljesen a vezetoseget, Ratiu kapcsan pedig a Vallecano nem mondott egyelore igent, ezert egy ujabb jelolt merult fel.
FcInter1908 sajat forrasai szerint a felmerult nev:
- A 37 eves, ex Interes, bal es jobboldalon egyarant bevetheto, Ivan Perisic.
Kiemelik, az o visszateresenek mindenki orulne, de az Eindhoven egyelore nem nyitott az uzletre.
Holm egyelore nem gyozte meg teljesen a vezetoseget, Ratiu kapcsan pedig a Vallecano nem mondott egyelore igent, ezert egy ujabb jelolt merult fel.
FcInter1908 sajat forrasai szerint a felmerult nev:
- A 37 eves, ex Interes, bal es jobboldalon egyarant bevetheto, Ivan Perisic.
Kiemelik, az o visszateresenek mindenki orulne, de az Eindhoven egyelore nem nyitott az uzletre.
- Baggio85
Ezt én is adnám, de ez több szempontból is esélytelen szerintem. Meg azért Perko mégis csak bal lábas, bal szélső, még ha a jobbja kb. ugyanolyan jó is és C.Augustonál valószínűleg jobban is játszik a jobb oldalon.
- CsaSzi9294
Én sem hiszem, hogy akkora gáz LH. Persze vannak hiányosságok, de ez sok mindenkire igaz lehet. Barella is kb árnyéka önmagának, oda is hozzunk gyorsan valami low cost Creminesebe megbukott Holm féle játékost? LH most végre rendszeresen játszik, mit mondjon szerencsétlen Diouf?
Szerintem nem fogunk igazolni senkit sem jobbra. A KP lesz inkább érdekes, ha esetleg Frattesi és vagy Calha még is elmegy. Na akkor kell egy normális középpályás, én inkább oda várok új érkezőt. Ha egyik se megy, nem jön senki.
Szerintem nem fogunk igazolni senkit sem jobbra. A KP lesz inkább érdekes, ha esetleg Frattesi és vagy Calha még is elmegy. Na akkor kell egy normális középpályás, én inkább oda várok új érkezőt. Ha egyik se megy, nem jön senki.
- interfan
En biztosan nem eroltetnem a 37 eves Perisicet.
En ertem azt is, hogy Hollandiaba meg megy neki, dehat na.
Es azert azt se felejtsuk el, hogy ment o el tolunk ketszer is...
Nagyon nem kellene o mar tema legyen.
Korbekell nezni, es ertelmezheto neveket talalni.
- hvmetal
Nagyobb esélyt látok arra,hogy a 3iAtlas visszafordul és hazaviszi Pataki Attilát, minthogy a mi fasza mercato felelőseink értelmes játékost találnak.
Biztos van Európában, Dél-Amerikában ilyen játékos, de ezeket nem mi fogjuk megtalálni. Nem tudom amúgy 2026-ban, az Internet világában, hogy lehetünk ilyen nyomorékok ebben a tekintetben. De ezeket a neveket olvasva, inkább hozzunk fel fél évre az ifiből valakit. Az legalább nem pénzkidobás lenne. Csak azért,hogy Piero ebédelhessen, a játékos ügynöke levegye a klubot, ne költsünk.Nagy hiba volt,hogy nem tudtuk Cancelot meggyőzni. Ezzel én le is zárnám a témát.
Jó lenne már azt olvasni,hogy az utóbbi évek gyenge mercatoi miatt Baccin,Aussilio repül.
Biztos van Európában, Dél-Amerikában ilyen játékos, de ezeket nem mi fogjuk megtalálni. Nem tudom amúgy 2026-ban, az Internet világában, hogy lehetünk ilyen nyomorékok ebben a tekintetben. De ezeket a neveket olvasva, inkább hozzunk fel fél évre az ifiből valakit. Az legalább nem pénzkidobás lenne. Csak azért,hogy Piero ebédelhessen, a játékos ügynöke levegye a klubot, ne költsünk.Nagy hiba volt,hogy nem tudtuk Cancelot meggyőzni. Ezzel én le is zárnám a témát.
Jó lenne már azt olvasni,hogy az utóbbi évek gyenge mercatoi miatt Baccin,Aussilio repül.
- interfan
Ezt hivjak kovetkezmenynek.hvmetal írta: ↑2026.01.14. 09:12 Nagyobb esélyt látok arra,hogy a 3iAtlas visszafordul és hazaviszi Pataki Attilát, minthogy a mi fasza mercato felelőseink értelmes játékost találnak.
Na ez az ami nalunk nem letezik...
Hamarabb fogjuk olvasni, hogy Piero zseni fia, aki tobb ezer meccset nez, es ismer tobb millio jatekost, valamit 5 eves koratol mindennap 9 orat a Fifaval jatszik, az Inter alkalmazotja lesz, es o lesz a 2.szamu Ausilio segito mar hivatalosan is.
(Nem hivatalosan mar most is az, mivel o ajanlja Ausilionak a jatekosokat)
-
MLK
Az utóbbi évek kimagasló eredményei, jótékonyan fedték el a rossz döntéseket. A döntnökök pedig jól is tudnak takarózni.
Rátért a klub egy tapasztalt, és vele együtt egy idősebb átlagéletkorú vonalra és Simone mellett nem volt fiatal beépítés/felépítés. Most pedig ott tartunk, hogy nem egy és nem két játékost kellene pótolni egyszerre.
A fiatalokkal kapcsolatban most váltás van, de a kellő minőség viszont kívánnivalókat hagy maga után.
LH marad és játszani is fog, mert kell neki. Cancelo csak egy lehetőség volt, mint nyáron Ademola. Nem jött, ennyi. B terv szerintem nincs, és nem is volt. Ezek a nevek most csak arra jók, hogy elfogadjuk LH-t olyannak, amilyen, és türelmesek legyünk.
Ha például Calha kiesik/elmegy a kp-ról, akkor úgy lesz egy sokkal égetőbb poszt is a csapatban, ahová pótlás kell. Ha most nem is megy, és korrektül végig hajtja szezont, nyáron akkor is kell valaki helyette. Eddig egyedül Bernardo S. az egyedüli értelmezhető név oda. De ha ő máshova megy, és nem lesz más lejárt szerződésű játékos, akkor az össze mani el fog erre az egy posztra menni... Se új kapus se semmi.
Rátért a klub egy tapasztalt, és vele együtt egy idősebb átlagéletkorú vonalra és Simone mellett nem volt fiatal beépítés/felépítés. Most pedig ott tartunk, hogy nem egy és nem két játékost kellene pótolni egyszerre.
A fiatalokkal kapcsolatban most váltás van, de a kellő minőség viszont kívánnivalókat hagy maga után.
LH marad és játszani is fog, mert kell neki. Cancelo csak egy lehetőség volt, mint nyáron Ademola. Nem jött, ennyi. B terv szerintem nincs, és nem is volt. Ezek a nevek most csak arra jók, hogy elfogadjuk LH-t olyannak, amilyen, és türelmesek legyünk.
Ha például Calha kiesik/elmegy a kp-ról, akkor úgy lesz egy sokkal égetőbb poszt is a csapatban, ahová pótlás kell. Ha most nem is megy, és korrektül végig hajtja szezont, nyáron akkor is kell valaki helyette. Eddig egyedül Bernardo S. az egyedüli értelmezhető név oda. De ha ő máshova megy, és nem lesz más lejárt szerződésű játékos, akkor az össze mani el fog erre az egy posztra menni... Se új kapus se semmi.
- Cupi
Perisic az utolsó éveiben nagyon jól nyomta de az azért tényleg vicc, hogy egy 37 éves játékost akarunk visszahozni egy olyan posztra ahol a legtöbbet kell futni.
Tényleg az ifiben nézzünk már szét komolyan....ezeket a neveket amiket bedobnak....egy olyan klub ami a bajnoki címről és BL menetelésről álmodozik egyszerűen nem gondolkodhat erősítésként olyan arcokon akik középcsapatokba nem férnek be vagy éppen közelítenek a 40-hez.....nevetséges.
Tényleg az ifiben nézzünk már szét komolyan....ezeket a neveket amiket bedobnak....egy olyan klub ami a bajnoki címről és BL menetelésről álmodozik egyszerűen nem gondolkodhat erősítésként olyan arcokon akik középcsapatokba nem férnek be vagy éppen közelítenek a 40-hez.....nevetséges.
- interfan
Ez igy van, en is ezt csinalnam, talan en vagyok az egyik legnagyobb tamogatoja ennek.Cupi írta: ↑2026.01.14. 11:06 Perisic az utolsó éveiben nagyon jól nyomta de az azért tényleg vicc, hogy egy 37 éves játékost akarunk visszahozni egy olyan posztra ahol a legtöbbet kell futni.![]()
Tényleg az ifiben nézzünk már szét komolyan....ezeket a neveket amiket bedobnak....egy olyan klub ami a bajnoki címről és BL menetelésről álmodozik egyszerűen nem gondolkodhat erősítésként olyan arcokon akik középcsapatokba nem férnek be vagy éppen közelítenek a 40-hez.....nevetséges.![]()
Dehat....
Eltudja ezt barki is kepzelni, hogy majd mi fogunk ifi jatekosokat beepiteni?
Sot egyaltalan jatszatni oket 90 perceket?
Lehetetlen...
Ehhez egy ilyen projekt, ilyen irany, es ehhez alkalmas emberek kellenenek.
- Cupi
Azon gondolkodtam, hogy nem érzi Marotta szégyennek, hogy inkább hozunk egy kamu brazilt 15-20 millióért vagy egy szerb/horvát csoda gyereket minthogy kineveljünk párat? Ez nem gáz az utánpótlásunk szakértelmére nézve? Ha tényleg az a válasz, hogy azért költünk középszer arcokra is mert az utánpótlásunkba még ilyen szintűek sincsenek akkor az nem lehet, hogy kritika?interfan írta: ↑2026.01.14. 11:14
Ez igy van, en is ezt csinalnam, talan en vagyok az egyik legnagyobb tamogatoja ennek.
Dehat....
Lehetetlen...
Igen tudom azt is, hogy egy 18-19 éves fiatalt nem lehet csak úgy bedobni a mélyvízbe mert itt tényleg csak a győzelem számít és ha elcseszel valamit kikezd a sajtó meg mindenki de meg se próbáljuk beépíteni őket....
- interfan
Hat az, teljesen igazad van.Cupi írta: ↑2026.01.14. 11:27Azon gondolkodtam, hogy nem érzi Marotta szégyennek, hogy inkább hozunk egy kamu brazilt 15-20 millióért vagy egy szerb/horvát csoda gyereket minthogy kineveljünk párat? Ez nem gáz az utánpótlásunk szakértelmére nézve? Ha tényleg az a válasz, hogy azért költünk középszer arcokra is mert az utánpótlásunkba még ilyen szintűek sincsenek akkor az nem lehet, hogy kritika?interfan írta: ↑2026.01.14. 11:14
Ez igy van, en is ezt csinalnam, talan en vagyok az egyik legnagyobb tamogatoja ennek.
Dehat....
Lehetetlen...
Igen tudom azt is, hogy egy 18-19 éves fiatalt nem lehet csak úgy bedobni a mélyvízbe mert itt tényleg csak a győzelem számít és ha elcseszel valamit kikezd a sajtó meg mindenki de meg se próbáljuk beépíteni őket....
Itt most senki nem PSG, Barcelona szinteket akar, ahol 4-5 sajat nevelt 19 alatti jatekos van neha a kezdobe, vagy jatszanak rendszeresen, ami egeszen beteg.
Tenyleg erdemes korbenezni, hogy hany 19, de meg akar 23 ev alatti sajat nevelt van aki sokat jatszik az adott "top" csapataban.
Es nem csak a PSG-Barcelona parosrol van szo, hanem akar a Cityrol is, Arsenal, Bayern, stb.
Es ahhoz egyetlen egy euro nem kell, hogy bedobjuk a sajat nevelt jatekosokat.
Maradhatunk Olaszorszagban is, tavaly ismerte barki az akkor 18 eves Bartesaghit?
Most meg 19-20 evesen nem csak hogy a Milan alapembere, hanem az egyik legjobb.
De az hogy miert nem tudunk kiprobalni par jatekost az egeszen dobbenetes.
Ez az A.Stankovic eladas is csucs.
9m-ert ment, 25m-ert visszavehetjuk, de vettunk egy Diouf-Sucic parost 40m-ert...
Jobboldalt megint hagyjuk...
Zanottit eladjuk kemeny 1,9m-ert, most meg kernek erte 15-20m-t.
- brecsinho
Azért ez a Perisic "hír" annyira hápog,hogy leadhatnák a kacsamesékben..hagyjuk is
Darmian már a padon lesz,szerintem egy Pisa vagy Cremonese ellen simán játszhat még. Ma elvileg Diouf kezdhet a szélen,meglátjuk mit tud ott.Dumfries február végén visszatér, a BL kieséses szakaszra és a milan elleni derbyn már remélem játszhat,addig LH kap még pár meccset,lehet az Arsenal ellen összejön neki végre egy beadás
Nem hiszem,hogy pánikigazolás kéne erre a pár hétre, megpróbáltuk Cancelot,nem akart idejönni,ennyi..majd nyáron kell elgondolkodni mi legyen ezzel a poszttal (is).
Forza Inter!!
Darmian már a padon lesz,szerintem egy Pisa vagy Cremonese ellen simán játszhat még. Ma elvileg Diouf kezdhet a szélen,meglátjuk mit tud ott.Dumfries február végén visszatér, a BL kieséses szakaszra és a milan elleni derbyn már remélem játszhat,addig LH kap még pár meccset,lehet az Arsenal ellen összejön neki végre egy beadás
Forza Inter!!
- Baggio85
Cupi írta: ↑2026.01.14. 11:06 Perisic az utolsó éveiben nagyon jól nyomta de az azért tényleg vicc, hogy egy 37 éves játékost akarunk visszahozni egy olyan posztra ahol a legtöbbet kell futni.![]()
Tényleg az ifiben nézzünk már szét komolyan....ezeket a neveket amiket bedobnak....egy olyan klub ami a bajnoki címről és BL menetelésről álmodozik egyszerűen nem gondolkodhat erősítésként olyan arcokon akik középcsapatokba nem férnek be vagy éppen közelítenek a 40-hez.....nevetséges.![]()
Ez sajnos olasz (meg magyar) betegség, nem csak nálunk van így. Most az egy szem Bartesaghi is a kivételt erősíti. A Milan előtte mikor épített be fiatalt a csapatba?Cupi írta: ↑2026.01.14. 11:27Azon gondolkodtam, hogy nem érzi Marotta szégyennek, hogy inkább hozunk egy kamu brazilt 15-20 millióért vagy egy szerb/horvát csoda gyereket minthogy kineveljünk párat? Ez nem gáz az utánpótlásunk szakértelmére nézve? Ha tényleg az a válasz, hogy azért költünk középszer arcokra is mert az utánpótlásunkba még ilyen szintűek sincsenek akkor az nem lehet, hogy kritika?
Nyilván nem egyszerű a helyzet, mert egy olasz ifistának az olasz bajnokságban kellene megállnia a helyét, nálunk azért kimondottan "világ"sztárok között, de az is igaz, hogy ezt máshol (bár nem sok helyen) megoldják.
Olaszokra azért úgy általánosságban nem ez volt jellemző soha, főleg a nagycsapatoknál.
- Cupi
Ez jogos de ezen nem kellene változtatni? Szerintem nagyon.Baggio85 írta: ↑2026.01.14. 12:37
Ez sajnos olasz (meg magyar) betegség, nem csak nálunk van így. Most az egy szem Bartesaghi is a kivételt erősíti. A Milan előtte mikor épített be fiatalt a csapatba?
Nyilván nem egyszerű a helyzet, mert egy olasz ifistának az olasz bajnokságban kellene megállnia a helyét, nálunk azért kimondottan "világ"sztárok között, de az is igaz, hogy ezt máshol (bár nem sok helyen) megoldják.
Olaszokra azért úgy általánosságban nem ez volt jellemző soha, főleg a nagycsapatoknál.
Egyébként meg nem csak olaszokat lehetne kinevelni az ifiben. Ha jól tudom nálunk is vannak/vagy voltak/ dél-szlávok is, egyéb nemzetiségiek stb. akiket 16-17 éves korukban hoztunk el. Ezek közt sincs senki akit el lehetne kezdeni beépíteni? De egy Hajdukba meg talál magának jót Ausilio?
- interfan
Persze, de ezert irtam, ehhez megfelelo irany kell.Baggio85 írta: ↑2026.01.14. 12:37 Ez sajnos olasz (meg magyar) betegség, nem csak nálunk van így. Most az egy szem Bartesaghi is a kivételt erősíti. A Milan előtte mikor épített be fiatalt a csapatba?
Nezd meg a Juventust is akar:
Yildiz, Miretti, Fagioli, Huijsen, Savona, Soule, es meg sorolhatnank.
- hvmetal
Kész játékosokhoz sem értünk. Mit lehet várni a 16 évesen igazoltaktól? Ma már Bellanovák,Frattesik jönnek ki,nem Del Pierók, Tottik.
Di Marco sem lenne alapember a 2000es évek olasz csapataiban.
Tényleg csoda a 2 BL döntő. A klub működése alapján a top 10 sem reális.
Kinevelni nem tudunk, felfedezni nem tudunk, pénzünk sincs. Az olasz utápótlás lehetne gyorsan segítség. Ahhoz meg reform meg min 10 év kéne.
Kinevelni nem tudunk, felfedezni nem tudunk, pénzünk sincs. Az olasz utápótlás lehetne gyorsan segítség. Ahhoz meg reform meg min 10 év kéne.
- Atosz
Ezt az összehasonlítást - Barella nevében is - kikérem magamnak.CsaSzi9294 írta: ↑2026.01.14. 08:08 Én sem hiszem, hogy akkora gáz LH. Persze vannak hiányosságok, de ez sok mindenkire igaz lehet. Barella is kb árnyéka önmagának, oda is hozzunk gyorsan valami low cost Creminesebe megbukott Holm féle játékost? LH most végre rendszeresen játszik, mit mondjon szerencsétlen Diouf?
- Cupi
Na igen, ez is igaz sajnos. De azokat a reformokat el kéne kezdeni. Bármeddig is tart majd.hvmetal írta: ↑2026.01.14. 13:05 Kész játékosokhoz sem értünk. Mit lehet várni a 16 évesen igazoltaktól? Ma már Bellanovák,Frattesik jönnek ki,nem Del Pierók, Tottik.
- PellerG
Azt nem értem, hogy miért adunk milliókat fiatalokért, amikor esélyt sem kapnak nálunk, nem fordítunk elég figyelmet a használhatóságukra.hvmetal írta: ↑2026.01.14. 13:05 Kész játékosokhoz sem értünk. Mit lehet várni a 16 évesen igazoltaktól? Ma már Bellanovák,Frattesik jönnek ki,nem Del Pierók, Tottik.
Itt a legújabb példa, ez a Hajdukos KH Mlacic (19 lesz márciusban), 5 milliót készülünk fizetni érte.
De az ilyenek általában aztán mennek x-szer kölcsönbe mielőtt lejár a szerződésük és lépnek ingyen, millió példát tudnék hozni.
Ha viszont nem ez a (bevált) irányt, akkor miért adunk ki 5 milliót ide?!
Máshol meg milyen jól jönne máskor ez az összeg...
https://www.fcinternews.it/focus/romano ... ni-1000268
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2026.01.15. 00:55-kor.
- interfan
Romano szerint vegleg lezarult a Frattesi-Galata ugy, mivel a torokok jeleztek, nem akarnak kotelezo opciot, igy az uzlet meghiusult.
Ellenben a Galata alelnoke is Milanoba erkezik Calhanoglu miatt, aki a torok forrasok szerint minden erejevel azon van, elengedje ot az Inter, es a Galataba igazoljon.
Musmarra is megerositi, Perisic valoban felmerult mint jelolt a jobb WB posztra.
Perisic tud a jobboldalon is jatszani.
Ellenben a Galata alelnoke is Milanoba erkezik Calhanoglu miatt, aki a torok forrasok szerint minden erejevel azon van, elengedje ot az Inter, es a Galataba igazoljon.
Musmarra is megerositi, Perisic valoban felmerult mint jelolt a jobb WB posztra.
Perisic tud a jobboldalon is jatszani.
- CsaSzi9294
“Megegyezés született a Hajduk Split és az Inter között, Branimir Mlacić átigazolásáról.
Az Inter összesen €5 milliót fizet a vedőért és reméli, hogy a következő napokban már orvosira érkezhet a fiatal horvát.
Manapság ez egy elég alacsony ár, főleg egy olyan játékosért, akit kis túlzással fél európa vitt volna. “
Fb, Il B.U
Az Inter összesen €5 milliót fizet a vedőért és reméli, hogy a következő napokban már orvosira érkezhet a fiatal horvát.
Manapság ez egy elég alacsony ár, főleg egy olyan játékosért, akit kis túlzással fél európa vitt volna. “
Fb, Il B.U
- interfan
- interfan
Kozben Romano is megerositi, minden igaz, valos a Perisic-Inter tema.
Romano szerint az elmult orakban az Inter targyalt az Eindhoven vezetessel Perisic leigazolasa erdekeben.
Az Intert nem zavarja a kora, mert a palyan meg mindig jo, es azonnal erosites lehet, mivel nincs szuksege beileszkedi idore.
Eindhoven egyelore nem nyitott az uzletre, az Internek fizetnie kellene erte.
Romano szerint az elmult orakban az Inter targyalt az Eindhoven vezetessel Perisic leigazolasa erdekeben.
Az Intert nem zavarja a kora, mert a palyan meg mindig jo, es azonnal erosites lehet, mivel nincs szuksege beileszkedi idore.
Eindhoven egyelore nem nyitott az uzletre, az Internek fizetnie kellene erte.