Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- PetR
- Kapcsolat:
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Hát ebben több volt, Maignan jó napot fogott ki, Paz egymaga lőhetett volna hármat.
-
INTER-1908
Nem hiszem el ezt a Milant
2 lovesbol vertek 3 gólt a Comonak
Egyértelműen velük fogunk harcolni a bajnoki címért
- Cupi
Ezert mondtam,hogy vicc az a 10x odds a milan bajnoki cimere....nulla jatekkal is forditanak es vernek 3 golt idegenben a Como ellen.INTER-1908 írta: ↑2026.01.15. 22:38 Nem hiszem el ezt a Milant
-
Tombi1986
Mennyit jelent, hogy a Milan megkapta a 11-est. Az első félidőben sehol sem voltak, majd a semmiből a lefújás előtt jött az egyenlítés.Cupi írta: ↑2026.01.15. 23:57Ezert mondtam,hogy vicc az a 10x odds a milan bajnoki cimere....nulla jatekkal is forditanak es vernek 3 golt idegenben a Como ellen.INTER-1908 írta: ↑2026.01.15. 22:38 Nem hiszem el ezt a Milant
Egyértelműen velük fogunk harcolni a bajnoki címértHozzateszem foleg Allegri miatt. Keretet nem erzem valami felelmetesnek.
![]()
Győzni kell az Udinese ellen, hogy rajtuk legyen a nyomás továbbra is.
SERIA-t az is beárazza a többi bajnoksággal szemben, hogy most az Milan veri magát, tavaly pedig a Napoli akik heti 1 db meccset játszanak, most az egyéb okok miatt volt több.
Keret nem olyan rossz, főleg nem heti 1*. Nekünk a rangadókkal kellene kezdeni valamit, abszurdum, hogy alig nyertünk idén. Milan ellen azért is lesz fontos, mert most úgy néz ki 6 pontos mérkőzés lett a háromból.
- interfan
Ez egyertelmu, ez a Milan sehol nem lenne Allegri nelkul.
Tavaly egy semmivel nem gyengebb kerettel ilyenkor a kemeny 8.helyen alltak, es laza 12 ponttal volt kevesebb nekik mint most.
Milanon egyebkent semmifele "nyomas" nem lesz, ott soha senki nem beszelt Scudetto celokrol.
Mindig is a BL helyek legyenek meg, es ennyi.
- Festa
Lesznek még olyan meccsek mint neki a Genova volt,hogy semmi nem megy be nekik.INTER-1908 írta: ↑2026.01.15. 22:38 Nem hiszem el ezt a Milant
A rangadót lehet nem nyerünk,de érdekes lesz mit játszanak majd a riválisaink egymás ellen.
Nagyon érdekes mintázat volt ezt ősszel,hogy közvetlen mögöttünk álloktòl kikaptunk+Udinese viszont a többi kicsit csont nélkül hoztuk,Talán mivel a nagy meccsek leginkább otthon lesznek egy ikszre jók leszünk és szintén nem botlunk a Como féle csapatoktòl sem akkor akár meglehet a scudetto is.
- Baggio85
- interfan
Nezd, az elmult evekben bejott ez a "taktika".
21-22 Pioli fele Milan vegig BL helyrol beszel, es arrol, nekik mar a BL hely elerese is mekkora eredmeny.
22-23 Spalletti fele Napoli vegig szinten BL helyrol beszel, egeszen addig amig kb 15 pontos elonyuk nem lett.
2024-25 Conte fele Napoli meg tavasszal is arrol beszeltek, ott nem a Scudetto a cel, hanem a BL hely, es 8.hely utan mekkora eredmeny egy BL hely is.
4/3X bejott.
Ellenben nalunk.
2021 ota azt komunikaljuk vilagosan, nyiltan, es minden alkalommal, hogy a Scudetto a cel, bajnokoknak kell lennunk, bla-bla.
4/1x jott be.
- lucky0
- interfan
Ami nekem meg durvabb, "mintazat" :
Mi eddig barmikor hatranyba kerultunk, mindig kikaptunk.
Ellenben 3X buktunk el meccset elonyrol (2 vereseg, 1X), valamint egyszer X-bol lett vereseg a vege.
Milannal meg telibe konkretan az ellenkezoje...
Hatranyba kerulve 3x fordittuk ugy, hogy megnyertek a meccset.
Valamint 3X hoztak X-re hatranybol.
Ellenben elonyrol meg sosem kaptak ki.
En nem tudom ez miert van, es mi ennek az oka, de jo lenne ezen valtoztatni.
-
Interfan1000
A Milan esetében annyi az Allegri faktor, hogy nincsenek a Bl-ben és jóval kevesebb meccset játszanak…ugyanez volt tavaly a Conte faktor is.
- interfan
Sky szerint visszater a kezdobe Martinez, Dimarco, es Henrique.
Varhato kezdo a Sky szerint:
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Henrique-Barella-Zielinski-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Varhato kezdo a Sky szerint:
Sommer
Akanji-Acerbi-Bastoni
Thuram-Martinez
- Cupi
Nyerni kell. Utána az Arsenal ellen meg lehet pihentetni a bajnokira.
Én most nem esnék abba a hibába amibe tavaly, hogy mindent akartunk és a végén semmi nem lett mert nem bírtuk a végét....
- interfan
Nem ertek egyet, pont az Arsenal ellen gondolom tobb eselyunk van.Cupi írta: ↑2026.01.16. 16:28Nyerni kell. Utána az Arsenal ellen meg lehet pihentetni a bajnokira.Nem azt mondom, hogy adjuk fel a BL-t de legyünk őszinték egy jó formában lévő Arsenal ellen az idei rangadós mérlegünkkel nem sok esélyt adok az alap kezdőnkkel sem....egy éppen gyengélkedő Liverpool-t sem tudunk megverni.
![]()
Én most nem esnék abba a hibába amibe tavaly, hogy mindent akartunk és a végén semmi nem lett mert nem bírtuk a végét....
Ahogy mar egyszer kifejtettem:
"
En azt gondolom, hogy pont az Arsenal lesz az ugymond "konnyebb" es "egyszerubb" meccs, es pont ezert kell ott nyerni.
Na nem azert mert az Arsenal gyenge, az Arsenal brutal eros, es egyben vannak.
Na de az Arsenalnak az ellenunk levo meccse kis tulzassal "tet nelkuli".
Ha verik az utolso forduloban az Almatit hazai palyan, ami gyakorlatilag biztos, akkor ugyis 1.helyen vegeznek ha pl tolunk kikapnak.
Es azt se felejtsuk el, hogy az Arsenalnak az Inter meccs utan par nappal Arsenal-MU rangadoja is lesz.
Egyszoval nem biztos, hogy osszefogjak magukat torni, es kis tulzassal tet nelkul jatszanak ellenunk.
Elleben a Dortmund-Inter meccsen a Dortmundnak barmi is lesz, rettento fontos lesz.
Ha kikapnak vagy X a Spurs ellen, akkor elet-halal lesz nekik a Dortmund-Inter, mert egy vereseggel akar ki is eshetnek, vagy utolso tovabbjuto helyek egyike is johet, ami kis tulzassal egy orosz rulett.
Ha meg verik a Spurst, akkor azert fognak 1000 fokon egni, kuzdeni, es mindent megtenni, mert ha minket is vernek hazai palyan, akkor kb garantalt a legjobb 8 hely egyike, ami egyenes agon tovabbjutast, es nem keves penzt erhet.
Es hat azert Dortmundban jatszani 81 ezer ember elott, tethaz, finomam szolva sem barati hangulatban, meglehetosen fanatikus Dortmund szurkolok elott, haaat soha nem egyszeru.
"
Es azert az tegyuk hozza, hogy az Arsenal utan egy Inter-Pisa meccs jon.
Na ott kell pihentetni, nem lebecsulve a Pisat, de egy total B csapattal is verni kell oket.
Utolso helyen vannak, kemeny 1db gyozelemmel 20 meccsbol.
- Cupi
Ez is egy elmélet amire én is gondoltam erre de a Pool ellen meg az volt, hogy padlón vannak és mikor ha nem most verjük meg őket otthon.interfan írta: ↑2026.01.16. 16:42
Nem ertek egyet, pont az Arsenal ellen gondolom tobb eselyunk van.
"
En azt gondolom, hogy pont az Arsenal lesz az ugymond "konnyebb" es "egyszerubb" meccs, es pont ezert kell ott nyerni.
Ha verik az utolso forduloban az Almatit hazai palyan, ami gyakorlatilag biztos, akkor ugyis 1.helyen vegeznek ha pl tolunk kikapnak.
Es azt se felejtsuk el, hogy az Arsenalnak az Inter meccs utan par nappal Arsenal-MU rangadoja is lesz.
Egyszoval nem biztos, hogy osszefogjak magukat torni, es kis tulzassal tet nelkul jatszanak ellenunk.
- interfan
Hat igen, csak a Poolnak "elet-halal" kerdes volt az meccs, ellenben az Arsenalnak kis tulzassal "tet nelkuli" meccs lesz ez.Cupi írta: ↑2026.01.16. 17:00Ez is egy elmélet amire én is gondoltam erre de a Pool ellen meg az volt, hogy padlón vannak és mikor ha nem most verjük meg őket otthon.interfan írta: ↑2026.01.16. 16:42
Nem ertek egyet, pont az Arsenal ellen gondolom tobb eselyunk van.
"
![]()
![]()
- Cupi
Legyen igazad, nyerjünk ellenük de azt tartom az erőforrás menedzselést csináljuk jobban. Én nem akarok megint a lúzer szerepben lenni, hogy jaj nagyot meneteltünk és micsoda szezon volt de a végén egy nagy büdös semmi lett az álmokból.
- interfan
Ebben maximalisan igazad van, iden a Scudettot be kell huzni.
Viszont az Arsenal utan egy Pisa jon, akinek 20 meccsen van 1db gyozelmuk, es utolso helyen vannak.
Szoval nem most van szerintem az ideje a "pihentetesnek", az Arsenal ellen, majd a Pisa ellen lehet nyugodtan.
-
P-Inter
Szerintem nehéz lesz az elkövetkezendő 5 meccs (udine arsenal pisa dortmund cremonese). (Nem egyenként, hanem a sorozatot elnézve). Sok, teljesen más felfogást igénylő meccs, jó kis hullámban, gyakorlatilag 3 naponta. Ezt nem tudom, hogy fogjuk tudni akár fejben, akár fizikailag bírni. Én ettől így ebben a formában tartok.
- interfan
Arsenal meccs miatt pihenot kaphat ma Bastoni, valamint Thuram, helyettuk Augusto es Esposito kezdhet, valamint meglepetesre hirek szerint kezdoben lehet Frattesi.
Varhato kezdo:
Sommer
Bisseck-Akanji-Augusto
Henrique-Frattesi-Barella-Mkhitaryan-Dimarco
Esposito-Martinez
Varhato kezdo:
Sommer
Bisseck-Akanji-Augusto
Esposito-Martinez
-
Interfan1000
Eddig minden elismerésem Chivunak és a szakmai stábnak! Tavaly ilyenkor ha jól számolom 41 pontunk volt, most pedig 46, ami több mint 10%os javulás, és mindez úgy, hogy a kezdő 11 gyakorlatilag öregedett 1 évet és Dumfries alig állt rendelkezésre, ami nagyon fontos lenne a 3-5-2es felállásnál. 
- interfan
Ujraszamolast ker a vilag.Interfan1000 írta: ↑2026.01.17. 10:31 Eddig minden elismerésem Chivunak és a szakmai stábnak! Tavaly ilyenkor ha jól számolom 41 pontunk volt, most pedig 46, ami több mint 10%os javulás, és mindez úgy, hogy a kezdő 11 gyakorlatilag öregedett 1 évet és Dumfries alig állt rendelkezésre, ami nagyon fontos lenne a 3-5-2es felállásnál.![]()
Valamit elszamoltal...
Tavaly ilyenkor nem 41, hanem 44 pontunk volt.
- Baggio85
Tényleg Borussia Dortmund–St. Pauli meccset adnak az olasz listavezető meccse helyett, aminek a meccsét már sorozatban 2x nem adják élőben?
Ezért érdemes volt megvenni a közvetítési jogokat... Remélem, a milánói derby helyett majd a Texas állambeli kerületi autóverseny selejtezőjét adják U17es kategóriában. Vicc...
Ezért érdemes volt megvenni a közvetítési jogokat... Remélem, a milánói derby helyett majd a Texas állambeli kerületi autóverseny selejtezőjét adják U17es kategóriában. Vicc...
- interfan
Vegul nem lett meglepetes, Frattesi nem kezd, tobbi poszton az elozetesen vart a kezdonk.interfan írta: ↑2026.01.17. 08:46 Arsenal meccs miatt pihenot kaphat ma Bastoni, valamint Thuram, helyettuk Augusto es Esposito kezdhet, valamint meglepetesre hirek szerint kezdoben lehet Frattesi.
Varhato kezdo:
Sommer
Bisseck-Akanji-Augusto
Esposito-Martinez
Hivatalos kezdo:
Sommer
Bisseck-Akanji-Augusto
Esposito-Martinez
Gyozni kell, hajra.
-
FEKA84
És szépen lassan Zielinski átveszi Mkhitaryan szerepét a kezdőben.Interfan1000 írta: ↑2026.01.17. 10:31 Eddig minden elismerésem Chivunak és a szakmai stábnak! Tavaly ilyenkor ha jól számolom 41 pontunk volt, most pedig 46, ami több mint 10%os javulás, és mindez úgy, hogy a kezdő 11 gyakorlatilag öregedett 1 évet és Dumfries alig állt rendelkezésre, ami nagyon fontos lenne a 3-5-2es felállásnál.![]()
- interfan
Marotta:
Vegig harcolni fogunk a Scudettoert.
Nyerni akarunk, nagy bennunk az akarat es az elszantsag, hogy megszerezzuk a bajnoki cimet.
Udinese ellen most nem csak az elso meccs veresege miatt fontos a gyozelem, hanem magunknak is bizonyitani akarunk.
- Cupi
Nagyon fájt az a vereség tőlük hazai pályán. Jó lenne visszavágni nekik.
Forza Inter!
Forza Inter!
- interfan
- sorger=giallo
Jó lenne ma is legalább egy Pio gól!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Atosz
Barella centerezésénél nem sokon múlt… szokásos asszisztja már megvan!
- sorger=giallo
Kezdetnek jó.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Atosz
Istenem ezek a Mkhi lövések… Bohózat…
Ezek szerint még nem kérték meg szépen, hogy soha többet ne próbáljon kapura lőni.
- interfan
Martinez nelkul nem tudom hol lennek, elkepeszto mennyire fontos o nekunk.
Kell meg egy gol, es le kell zarni a meccset, utana lehetne kicsit pihentetni az Arsenal elleni meccsre.
Kell meg egy gol, es le kell zarni a meccset, utana lehetne kicsit pihentetni az Arsenal elleni meccsre.
-
Interfan1000
Luis Henrique megint mekkora szar… (ma még nem volt leírva és hiányoltam már a fórumról
)
- interfan
Cserebe a menetrendszerinti Martinez szidas is elmaradt egyelore.Interfan1000 írta: ↑2026.01.17. 16:01 Luis Henrique megint mekkora szar… (ma még nem volt leírva és hiányoltam már a fórumról)
De ami kesik...
Meg jo hogy iden is Martinez kimagasloan a legtobb golt szerzo jatekosunk, es meg a Serie A gollovolistat is vezeti.
-
Interfan1000
Niccolo Ausilio vele nagyot húzott mikor elhozta Argentínából! 
forrás: borsonline.hu
forrás: borsonline.hu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Interfan1000 2026.01.17. 16:13-kor.
- hvmetal
Nem látom a meccset. Irónia,vagy tényleg az?Interfan1000 írta: ↑2026.01.17. 16:01 Luis Henrique megint mekkora szar… (ma még nem volt leírva és hiányoltam már a fórumról)
-
Interfan1000
Nincs a brazillal semmi baj ma sem, de majd úgyis lesz olyan statisztika, hogy 4es osztályzatot kap. 
- hvmetal
Ő futotta a Serie A történetében a legkevesebbet azok közül, akik nem a Serie A-ban játszottak.
Remélem betöri Chivu. Nekem továbbra sem tűnik olyan sutának.
Remélem betöri Chivu. Nekem továbbra sem tűnik olyan sutának.
- interfan
- Dimarco:
Lovesek: 2
Fontos passzok: 2
Keresztalabdak: 8
Passzok: 50
Erintesek: 60
Cselek: 0
Labdavesztes: 13
- Henrique:
Lovesek: 0
Fontos passzok: 0
Keresztlabdak: 2
Passzok: 30
Erintesek: 40
Hosszu inditasok: 5/3
Cselek: 1 sikeres 0
Labdavesztes: 10
Van meg 30 perc, lehet ezen javitani, es megelozni Dimarcot.
Vagy akar egy gol is johet addig.
Szoval hajra hajra.
- interfan
Na Dimarco gol mar volt, kar hogy Esposito lesen volt...
-
Interfan1000
Zielinski eddig akkora klasszist hoz, hogy észre se lehet venni, hogy hiányzik Calhanoglu.
- sly89
Az biztos, hogy Zielinski mostanában jól nyomja, nagyon megkedveltem. Nagyon technikás, és esze is van a játékhoz, távolról is jól lő. Emellett védekezésben is hozzá tudja tenni a magáét a játékhoz. Sokat nyertünk vele, még szerencse, hogy nem herdáltuk el a tavalyi formája után.
- Atosz
A büdös kurva annyát ennek a másik vak fasznak…
- Dan-i-nter
Olasz játékvezetés évek óta a béka segge alatt van. Nem is tudom ki az aki nemzetközileg elismert bíró az utóbbi évekből, talán Doveri meg Guida, de ők sem képviselnek olyan szintet mint a korábbi generációk.
-
Interfan1000
Kezd erősen lejteni a pálya az Udinese-nek…
- interfan
Na ilyet se lattam meg, 4 KH egyszerre a palyan.
Akanji, Bisseck, Acerbi, DeVrij.
Nagyon kiakarjuk huzni ezzel az 1-0-al.
Akanji, Bisseck, Acerbi, DeVrij.
Nagyon kiakarjuk huzni ezzel az 1-0-al.
-
Interfan1000
Jött ismét a Chivu faktor és zsebben a 3 pont! 
- Cupi
2. félidő igaz szenvedés volt de a győzelem megérdemelt.
Nekem Bonny ma nagyon nem tetszett....bejön frissen és alig fut, alig támadja le a védőket, volt, hogy ott elől sétálgatott....
Nagyon fontos 3 pont megvan.
Két 1-0 után jó lenne egy olyan győzelem is ahol nem izgulunk a legvégéig.
Nekem Bonny ma nagyon nem tetszett....bejön frissen és alig fut, alig támadja le a védőket, volt, hogy ott elől sétálgatott....
Nagyon fontos 3 pont megvan.
Két 1-0 után jó lenne egy olyan győzelem is ahol nem izgulunk a legvégéig.
- Dan-i-nter
Fontos 3 pont. Nem túl szép játékkal, de azt azért hozzá kell tenni, hogy az Udinese se focizni jött ma, csatárukat leszámítva mindenki saját térfélen a meccs nagy részében. A gólunk kifejezetten szép volt, kp-ásaink is nagyot mentek.
Forza Inter, hétközben ütjük az ágyúsokat és akkor nem kérdés a továbbjutás.
Forza Inter, hétközben ütjük az ágyúsokat és akkor nem kérdés a továbbjutás.