Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Hat ez ennyi volt.
Nem uszhattunk meg mindent...

Nem lett ez igy szep.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Pechünkre kapura ment, így gól sajnos.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Osztalykulonbseg
A saját szogletunkbol kapunk gólt!
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Kár érte, lehetett volna ez egy X ha nem balfaszkodunk az első félidőben.

Összességében nincs szégyenkezni való, viszont sokan mélyen tudásuk alatt játszanak, illetve Dumfries azért nagyon hiányzik (mégha szerintem ma LH nem is játszott rosszul a beragadását leszámítva).
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Ez van. Maradt a Dortmund meccs, hátha sikerül egy jó eredmény ott.
interfan

Es innnentol kezdve holnap ilyenkor mar jo esellyel nem is leszunk a 8-ban.
Rossz esetben 4-5 csapat is megelozhet.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Értékeléseim:

Sommer -1
Akanji 0
Bastoni 0
Acerbi 0
Dimarco 0
Luis Henrique 0
Zielinski 0
Barella 0
Sucic 6
Thuram 0
Lautaro 0
Pio 6
Bonny 0
Diouf 0
Frattesi 0
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Interfan1000 írta: 2026.01.20. 22:44 Pechünkre kapura ment, így gól sajnos.
Ehhez speciel semmi köze nem volt Sommernek.
Azzal, hogy Zielut lehozta és Bonnya jött a helyére, várható volt, hogy kivégeznek bennünket.
Sucic és Frattesi sem a jó védekezésükről híresek.
Átszaladtak a középpályán, ennyi történt.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Ez kezd olyan lenni,mint az Időtlen időkig film, mert megint rangadó és megint vereség a vége. Azért ezek már nem véletlenek , akármennyire jól álunk a bajnokságban,ha nem nyerünk rangadót nem fogunk semmit nyerni idén se. Jó éjt!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Kicsit kabaré gólokat kaptunk, azért kár, de inkább az a baj, hogy a mai hozzáállással a Pool ellen sokkal több lehetett volna benne.
Menni kell tovább, tanulni a hibákból és bajnokságban kamatoztatni.

FORZA INTER!!!
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

interfan írta: 2026.01.20. 22:47 Es innnentol kezdve holnap ilyenkor mar jo esellyel nem is leszunk a 8-ban.
Nem is baj. Nem a mi szintünk. A húzóembereink kiégtek. Nem teszik oda magukat még a rangadókon sem. Ezért nem tudunk nyerni jó képességű csapatok ellen, mert nincs bennünk meg a szenvedély, mint pl.Espositoban aki harcol mint egy veszett állat. Lehetne itt akárki az edző!! Nem lenne másképp. Marad a bajnokság. Arra talán elegendő ez a teljesítmény is.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

interfan írta: 2026.01.20. 22:44 Hat ez ennyi volt.
Nem uszhattunk meg mindent...

Nem lett ez igy szep.
Figyi komolyan nem értem miről beszélsz. Jobb volt az Arsenal ez tény, de mi mindent nem úszhatunk meg? 18-17 a kapura lövés nekünk. 4-6 az azt eltaláló. Hol a minden ebben? Ők pl. majdnem mindent megúsztak, ha így nézzük. Mondhatod egész meccsen, hogy milyen szarok vagyunk, de ettől még nem válik igaz próféciává. Ennyit tudunk, ez van. Bajnokság a lényeg, hiába lenne jó a legjobb 8, ahhoz játékosok is kellenek.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Alapból játszol Európa egyik ha nem a legjobb formában lévő csapata ellen aki vezeti a PL-t és 100%-os a BL-ben és nálad több kulcsjátékos is formán kívül akkor kb. semmi esélyed.... :?
Bénáztak többen a góloknál de az, hogy a csatáraink is dupla nullák....Thuram hetek óta szar, Martinez küzd meg minden de ha nem a Cremonese vagy Lecce az ellenfél akkor olyan mintha be is lenne szarva....
Ezért írtam felejtsük el idén a BL-t. Húzzuk be a bajnokságot. ;)
Azért ez elég szarul mutat, hogy bár a 4 kötelezőt hoztuk utána elbuktuk az összes úgymond nehéz meccset. :? Dortmund ellen sem számítok sok jóra.
Esposito volt ma a legjobb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cupi 2026.01.20. 22:58-kor.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nézzük a jó oldalát,innentől csak a scudetto..Gyenge a keret ehhez a pályához.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Teljesen megérdemelt Arsenal győzelem.
Ma osztálykülönbség volt a 2 csapat között.
Nem vártam többet a mai meccstől.
Sebaj, majd a nudli Pisa ellen nyerünk pénteken, ha már a rangadókat sorra elbukjuk.😁
Szerintem nyugodtan elengedhetjük idén a BL-t, nem a mi terepünk.
interfan

lucky0 írta: 2026.01.20. 22:52
interfan írta: 2026.01.20. 22:47 Es innnentol kezdve holnap ilyenkor mar jo esellyel nem is leszunk a 8-ban.
Nem is baj. Nem a mi szintünk. A húzóembereink kiégtek. Nem teszik oda magukat még a rangadókon sem. Ezért nem tudunk nyerni jó képességű csapatok ellen, mert nincs bennünk meg a szenvedély, mint pl.Espositoban aki harcol mint egy veszett állat. Lehetne itt akárki az edző!! Nem lenne másképp. Marad a bajnokság. Arra talán elegendő ez a teljesítmény is.
Egyebkent el is neztem, mar most se vagyunk a legjobb 8-ban benne.

Ahogy Akanji mondta:
"
Mik az idei celok?

Ez nem titok, az oltozoben is vilagosak vagyunk.
Meg kell nyerjuk a Scudettot.
A BL-ben pedig a negyeddonto a cel.
"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.01.20. 22:59-kor.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Volt jobb periódusunk a meccsen amúgy, és helyzeteink is, ami nem rossz európa jelenlegi (egyik) legjobb csapata ellen. Chivu miután beküldte Piot, fizikálisabbá vált a csapat, ott akár lehetett volna egy lélektani fordulópont, de elmúlt a meglepetés ereje ahogy teltek a percek. A 70.-től meg mindenki egyre frusztráltabb lett (Basto...) és ritkábban tudtuk felvinni a labdát, igy oda lett a fizikális fölényünk. Tök megérdemelten nyert most az Arsenal, viszont nem volt ez megalázó. Jelenleg ez a realitás, lehet nekik gratulálni.
INTER-1908

En amúgy nem értem miért mindenki ekkora Esposito fan...
Szerintem látványosan nem passzol a csapatba.
Ha a pályán van egyértelműen nyomni kéne be a labdákat a 16 belülre de ehhez képest mi teljesen mást játszunk! Kicsit olyan mintha amiben a legerosebb lenne azt szándékosan nem akarjuk használni!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Sucic és Esposito jók voltak, LH szerintem a beragadáson kívül hajtott, küzdött, mindenki más mélyen a tudása alatt, vagy például Acerbi a korának megfelelően. Komolyan, már maximum cserének kellene lennie. Bastoni szerintem elsősorban pszichésen nincs rendben. Az Arsenal takarékon égve is magabiztos volt, de azért az első félidő betyárosra sikerült, arra simán büszkék lehetünk. Szerintem a Dortmund is nagy falat lesz.
Rá kell menni a bajnokságra.

FORZA INTER!!!
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Tudom nem kevés cashtől elesünk ha nem nyerünk Dortmundban, de ez a BL lássuk be, nem a mi szintünk és talán jobb lenne ha csak a bajnokságra koncentrálnánk. 40 éves Acerbivel bohóckodunk egy Arsenal ellen, aki meglovagolja a támadót, hogy megállítsa? Martinez eltűnik, mint szürke szamár a ködben, Barelláról hónapoknóta tartó formályáról nem is beszélve… Legyen meg a Scudetto, arra van esély, a többi mese habbal.
VInter101

BLben szerintem a reális a 16 közé jutás. Nagy mákkal a 8. A bajnokság? Meglátjuk, de ott akár reális is lehet a bajnoki cím!
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

INTER-1908 írta: 2026.01.20. 23:02 En amúgy nem értem miért mindenki ekkora Esposito fan...
Ha a pályán van egyértelműen nyomni kéne be a labdákat a 16 belülre de ehhez képest mi teljesen mást játszunk! Kicsit olyan mintha amiben a legerosebb lenne azt szándékosan nem akarjuk használni!
Szerintem ez akkor lenne helytálló, ha egy centerrel nyomnánk, mint anno Icardival. De az Inter és Esposito játékát máshogy kell nézni, mint egy klasszik target-man szitut, akinek adogatjuk be és majd az ötödikből kaput talál. Csatárpárossal játszunk, egyszerűen az hogy az egyikük meg tud tartani felívelt labdát, szabadrúgást harcol ki, helyzeti előnyhöz juttathatná a csatárpárosát, vagy a csapat többi tagját aki megy a támadással. Természetesen él a feltételes mód, hiszen ma Thuram messze nem profitált ebből, viszont jó oldalváltásunk volt például belőle, ami kissé bátrabban vezetve akár veszélyes is lehetett volna. De túl sok a ha... :)

Nem igazán labdaügyes az igaz, de van szitu amikor ez a fajta fizikum jól tud jönni. Már Conte óta valami hasonlót nyomunk elől, Lukakuval, Dzekoval (egy fizikálisabb és egy fürgébb támadó), csak ők kész, kiforrott játékosok voltak amikor belekerültek ebbe a játékba. Ez a dinamika inkább Thurammal változott meg, amikor Lautaro lett az aki többet lépett vissza és próbálta megtartani, felvezetni a labdát.
Baggio85

Az a baj, jelenleg benne van egy dupla meccs a Napolival a BL-ben, amivel totál helyzetbe hozzuk a Milant a bajnokságban! :D
Cupi

Baggio85 írta: 2026.01.20. 23:17 Az a baj, jelenleg benne van egy dupla meccs a Napolival a BL-ben, amivel totál helyzetbe hozzuk a Milant a bajnokságban! :D
Napoli tenni akar azért, hogy ne legyen nekik dupla meccs. :D 23. helyen nem sok kell nekik, hogy kiessenek. ;)
Baggio85

Cupi írta: 2026.01.20. 23:21
Baggio85 írta: 2026.01.20. 23:17 Az a baj, jelenleg benne van egy dupla meccs a Napolival a BL-ben, amivel totál helyzetbe hozzuk a Milant a bajnokságban! :D
Napoli tenni akar azért, hogy ne legyen nekik dupla meccs. :D 23. helyen nem sok kell nekik, hogy kiessenek. ;)
Igen :D, de sajnos pont ezért van realitása, mert mi playoff elején, ők meg a végén vannak! :)
Mondjuk a Chelseavel nem lesz könnyű dolgok, de nagyon nem kellene, hogy kiessenek...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Kicsit olyan volt mint a BL döntő tavaly,azaz gyakorlatilag esélyünk sem volt.Volt még ziccer az első félidőben 1-1 után de szerintem akkor csak jobban fel pörögtek volna.Az Atlético ellen kellet volna iksz meg a Pool ellen.
Ebből play off lesz és lehet koncentrálni a scudettora.Sucic gólja szép volt arra érdemes emlékezni.
Cupi

Baggio85 írta: 2026.01.20. 23:23
Igen :D, de sajnos pont ezért van realitása, mert mi playoff elején, ők meg a végén vannak! :)
Mondjuk a Chelseavel nem lesz könnyű dolgok, de nagyon nem kellene, hogy kiessenek...
Szerintem ki fognak esni. En sem orulnek mert jo lenne nekik is az a 2 plusz meccs de van egy olyan erzesem Conte nem akarja es pihentetni fog inkabb.
Majd kiderul. ;)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ahogy varhato volt, eselyunk se volt
es dortmundban is biztos a vereseg sztem
iden lesz lehetoseg scudettot nyerni :)
interfan

Ertekelesek:

- Corsera:

Sucic 6,5
Dimarco 6
Zielinski 6
Martinez 6
Esposito 6
Sommer 5,5
Bastoni 5,5
Akanji 5,5
Barella 5,5
Henrique 5,5
Frattesi 5,5
Acerbi 5
Thuram 5
interfan

Baggio85 írta: 2026.01.20. 23:23
Cupi írta: 2026.01.20. 23:21
Jelenleg vagyunk a playoff elejen, de ez estere lehet a playoff mezony kozepe is.
Rossz esetben ma 5 csapat is megelozhet minket, onnantol meg 14.hely.
Nyilvan ez a legrosszabb eset, es ehhez a Barcelona, Chelsea, Liverpool, Atletico, Newcastle sornak is nyernie kell, ami azert hatha nem lesz meg.

Na meg persze van meg egy fordulo, de ha nem nyerunk Dortmundban, akkor gyakorlatilag csakis meg lejjebb csuszhatunk....
Es azert itt sem mindegy, hogy 9-10.helyen vegzel, vagy 14-18.helyen, ne adja a jo eg meg hatrebb...

Napoli mar akar ma is kieso helyre kerulhet.
Egy Koppenhagat majdnem 1 oran keresztul emberelonyben jatszva nem tudtak verni...
Sok mindent elmond ez.
Ha hazai palyan nem verik a Chelseat (amire azert boven van esely), akkor ki is estek.
INTER-1908

PetR írta: 2026.01.20. 23:11
INTER-1908 írta: 2026.01.20. 23:02 En amúgy nem értem miért mindenki ekkora Esposito fan...
Szerintem ez akkor lenne helytálló, ha egy centerrel nyomnánk, mint anno Icardival. De az Inter és Esposito játékát máshogy kell nézni, mint egy klasszik target-man szitut, akinek adogatjuk be és majd az ötödikből kaput talál. Csatárpárossal játszunk, egyszerűen az hogy az egyikük meg tud tartani felívelt labdát, szabadrúgást harcol ki, helyzeti előnyhöz juttathatná a csatárpárosát, vagy a csapat többi tagját aki megy a támadással. Természetesen él a feltételes mód, hiszen ma Thuram messze nem profitált ebből, viszont jó oldalváltásunk volt például belőle, ami kissé bátrabban vezetve akár veszélyes is lehetett volna. De túl sok a ha... :)

Nem igazán labdaügyes az igaz, de van szitu amikor ez a fajta fizikum jól tud jönni. Már Conte óta valami hasonlót nyomunk elől, Lukakuval, Dzekoval (egy fizikálisabb és egy fürgébb támadó), csak ők kész, kiforrott játékosok voltak amikor belekerültek ebbe a játékba. Ez a dinamika inkább Thurammal változott meg, amikor Lautaro lett az aki többet lépett vissza és próbálta megtartani, felvezetni a labdát.
Értem amit írsz es egyet is értek vele.
Azzal a résszel nincs gond amikor felrugjuk neki a labdát o pedig megtartja visszajatsza es megy belőle egy gyors támadás...
A baj abból van szerintem amikor felallt védelem ellen játszunk es kétszer korbepasszoltuk mar a labdát 40 méter környékén. Ilyenkor egy Espositonak szerintem be kéne nyomni a labdákat.
En ezt nem látom, középen próbálkozunk ez meg olaszban sok esetben működik is kis-kozepcsapatok ellen de a BL más kávéház.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Nagyjából egy ilyen eredményre számítottam. Nem vagyok csalódott. Ilyenkor látszik meg igazán, hogy ha a nemzetközi porond krémjében akarsz folyamatosan jól teljesíteni, akkor nem töltelék pad kell és bizony kellenek komoly spílerek is. Agyon ismételt mondatok. Az a rész, hogyha “élesebbek vagyunk, meg ha Barella, Thuram stb nem lenne formán kívül…), ennyire tud elég lenni. Csak erre nem lehet hosszabb távon építeni.
Amúgy, a kieső BL pénzt adja oda a tulaj, csicskák. :D
Cupi

interfan írta: 2026.01.21. 07:10
Jelenleg vagyunk a playoff elejen, de ez estere lehet a playoff mezony kozepe is.
Nyilvan ez a legrosszabb eset, es ehhez a Barcelona, Chelsea, Liverpool, Atletico, Newcastle sornak is nyernie kell, ami azert hatha nem lesz meg.

Na meg persze van meg egy fordulo, de ha nem nyerunk Dortmundban, akkor gyakorlatilag csakis meg lejjebb csuszhatunk....
Es azert itt sem mindegy, hogy 9-10.helyen vegzel, vagy 14-18.helyen, ne adja a jo eg meg hatrebb...

Szerintem ha playoff helyen végzünk akkor az már majdnem tök mind1 hanyadik helyen. Lutri, hogy ki hol végez és milyen erős ellenfelet kapunk. Pl. 15. helyen végzünk és lehet jön egy Barca vagy Pool vagy Chelsea de a 11. hellyel is kaphatjuk ugyanezt ha úgy alakul az utolsó forduló....ráadásul én most egy Marseille vagy Leverkusen ellen sem érzem azt tuti továbbjutunk.
Nekem ez annyi sajna lesz 2 + meccs ami szívás. Szerintem tök egyértelmű, hogy ha egy kicsit is komolyabb csapatot kapunk akkor itt lesz a végállomás. Tavasz és a bajnokság szempontjából lehet ez nem is gáz. ;)
interfan

Cupi írta: 2026.01.21. 08:22
interfan írta: 2026.01.21. 07:10

Szerintem ha playoff helyen végzünk akkor az már majdnem tök mind1 hanyadik helyen. Lutri, hogy ki hol végez és milyen erős ellenfelet kapunk. Pl. 15. helyen végzünk és lehet jön egy Barca vagy Pool vagy Chelsea de a 11. hellyel is kaphatjuk ugyanezt ha úgy alakul az utolsó forduló....ráadásul én most egy Marseille vagy Leverkusen ellen sem érzem azt tuti továbbjutunk.
Nekem ez annyi sajna lesz 2 + meccs ami szívás. Szerintem tök egyértelmű, hogy ha egy kicsit is komolyabb csapatot kapunk akkor itt lesz a végállomás. Tavasz és a bajnokság szempontjából lehet ez nem is gáz. ;)
Nem ertek egyet.
Nyilvan a lutri mindig ott van, de minel hatrebb vegzel, annal rosszabb a helyzeted.
Raadasul a 16 kozott annal elorebb vegzo csapatot kapsz.

Ez viszont valoban igy van, ez a + 2 meccs (ha lesz) nagy szivas.
Penzugyileg is buko, es meg eronletileg is nagyon "hianyzik" ez nekunk.

Na igen, ez maximalisan igy van.
Jon egy csapat ami erosebb mint egy kis/kozepszint, akkor nekunk vegunk.
Valahogy ezen a teren semmi nem valtozik.
Ilyenkor elkepeszto, hogy tavaly X a City ellen, vertuk az Arsenalt, majd a Bayernt, Barcelonat.

Most meg...
BL-ben: Liverpool, Atletico, Arsenal = 0 pont
Bajnoksagban: Milan, Juventus, Napoli ketszer = 12/1 pont.
7 meccs
0 gyozelem
1 X
6 vereseg
8 rugott gol
16 kapott gol

Ez azert minden, csak nem szep.
Ha mashol nem is, de a bajnoksagban nagyon jo lenne ezen valtoztatni.
Jon a Juventus, majd a Milan, nagyon ideje lenne mar nyerni.
Cupi

Az a baj, hogy ennyi nagyobb csapattól elszenvedett vereség után már ciki azt mondani jó de nem volt szerencsénk meg a bíró így meg úgy.....igen volt ahol nem érdemeltünk vereséget, igen bírói hiba is volt de azért ha megnézzük ezt a sort és azt mondjuk ezek ellen mind zakó 6 hónapon belül akkor azért ott vannak gondok. :?

Milan, Juve, Napoli, Atletico, Liverpool, Arsenal....

Nagyon remélem tényleg kitalál most már valamit Chivu és a stáb mert ha ez nem változik akkor a bajnokság sem lesz meg.

"A szöglet utáni góljuknál pechünk is volt, amikor a labda a lécről egy Arsenal-játékos fejére pattant." - Itt remélem Chivu nem intézi el ennyivel és kicsit komolyabban kielemzi ezt a csapattal. Barella megint alászaladt, Acerbi, Akanji, Sommer, Lautaro meg kb. beálltak sorba egy csapatképre a kapuba és nézték hogy fog fejelni majd valaki. :? Ne fogjuk már a pechre.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Acerbi kezdő volt, vért izzadtak a pályán játékosink :D és így tovább...
Ez a végeredmény pont olyan mint amilyenre tervezve volt. Abban bízom, hogy ez a bajnokság megnyerésére tett erőfeszítések része.
Egyébként Chivu mivel elvállalta a csapat irányítását, lehet szidni, de ki, mit várt tőle?
Cupi

MLK írta: 2026.01.21. 09:03
Egyébként Chivu mivel elvállalta a csapat irányítását, lehet szidni, de ki, mit várt tőle?
Eddig túlteljesíti amit vártam. Én pánikoltam amikor kinevezték de bevallom jobb mint amire számítottam. Ennek ellenére majd május végén értékeljük. ;) Ha megnyeri a bajnokságot akkor egy gyengébb BL szerepléssel is nagy király lesz. Viszont ha netán 4. hely is éppen meglesz mert jön egy szar tavasz akkor meg egyértelmű nagy csalódásként fogjuk őt értékelni.
interfan

Cupi írta: 2026.01.21. 08:43 Az a baj, hogy ennyi nagyobb csapattól elszenvedett vereség után már ciki azt mondani jó de nem volt szerencsénk meg a bíró így meg úgy.....igen volt ahol nem érdemeltünk vereséget, igen bírói hiba is volt de azért ha megnézzük ezt a sort és azt mondjuk ezek ellen mind zakó 6 hónapon belül akkor azért ott vannak gondok. :?

Milan, Juve, Napoli, Atletico, Liverpool, Arsenal....

Nagyon remélem tényleg kitalál most már valamit Chivu és a stáb mert ha ez nem változik akkor a bajnokság sem lesz meg.

"A szöglet utáni góljuknál pechünk is volt, amikor a labda a lécről egy Arsenal-játékos fejére pattant." - Itt remélem Chivu nem intézi el ennyivel és kicsit komolyabban kielemzi ezt a csapattal. Barella megint alászaladt, Acerbi, Akanji, Sommer, Lautaro meg kb. beálltak sorba egy csapatképre a kapuba és nézték hogy fog fejelni majd valaki. :? Ne fogjuk már a pechre.
Kemeny azert ez, es ezen valoban valtozatni kellene surgosen.

34 meccs es ez a 9. veresegunk...

Spalletti elso eveben 40 meccs 7 vereseg.
Conte elso eveben 54 meccs 9 vereseg.
Inzaghi elso eveben 52 meccs 7 vereseg.

Szoval eleg is volt idenre. :D
3 het mulva Juventus, 6 het mulva Milan, vegre legalabb ott el kell kezdeni nyerni.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Én leszarom ha a szezonban nem nyerünk egy rangadót sem, de a végén mi leszünk a bajnokok. :thumbup:
Baggio85

Az Arsenal-hoz hasonló csapatok ellen sokkal több kell a mi legjobb játékosainktól, hogy egyáltalán esélyünk legyen!
Az a legnagyobb probléma, hogy ők már huzamosabb ideje nem tudják hozni ezt a "többet", amire már nem lehet azzal legyinteni, hogy éppen rossz meccsük volt. A tendencia azt mutatja, hogy egész egyszerűen ebben a keretben ennyi van. Hogy más edző ki tudna hozni belőlük többet? Azt nem tudom, de amíg egy Barella elképzelhetetlen volt, hogy ne játszon végig egy meccset, addig ma már nem veszed észre tulajdonképpen, hogy nincs a pályán. És bár voltak villanások, de ez Lautarotól és Thuramtól (tőle pláne, de tőle sem csak tegnap) is kevés volt. Így meg nem is marad esélyed egy ilyen meccsen.
De azt hozzáteszem, a szezon végén érdemes értékelni, mert simán lehet, hogy Chivuék felmérték, hogy ha nem akarnak a tavalyi csapdába esni, akkor muszáj meccseket "elengedni." A kérdés az, hogy február-március tájékán frissebbek tudunk lenni, vagy tovább süllyedünk ebbe a (főleg mentális) fásultságba.
Cupi

Baggio85 írta: 2026.01.21. 10:21
De azt hozzáteszem, a szezon végén érdemes értékelni, mert simán lehet, hogy Chivuék felmérték, hogy ha nem akarnak a tavalyi csapdába esni, akkor muszáj meccseket "elengedni." A kérdés az, hogy február-március tájékán frissebbek tudunk lenni, vagy tovább süllyedünk ebbe a (főleg mentális) fásultságba.
Igen erre én is gondoltam. Tavaly nagyon szarul időzítettük a formánkat és az erőnlétet. Bízzunk benne most erre is gondolt a stáb. ;)
interfan

Cupi írta: 2026.01.21. 10:41
Igen erre én is gondoltam. Tavaly nagyon szarul időzítettük a formánkat és az erőnlétet. Bízzunk benne most erre is gondolt a stáb. ;)
Egyelore azert nem hiszem...
Tegnal lattuk egy deka "pihentetes" nem volt, es hazai palyan egy Arsenal ellen a mi helyzetunkben haat erdekes is lett volna.

Es egyebkent ha mar "eronlet".
Megszamolni se tudjuk mar hanyadik golunkat kapjuk a 80.perc utan...

Mentalis tema meg tovabbra is ott van, barmikor amikor hatranyba kerultunk, sosem tudtuk megforditani es megnyerni a meccset, minden egyes alkalommal kikaptunk...

Ellenben elonyrol mar nem 1-2 meccset buktunk el...
VInter101

Én nehezen tudom elképzelni hogy a klub és annak vezetése csak úgy lemondjon millió eurókról, csak azért hogy az őket egyáltalán nem érdeklő kupa bekerülhessen(és ez sem biztos, még így sem!) a vitrinbe!
Nem tudom de mindjárt Interfan megmondja hogy a Scudetto és a bajnoki 2. helyezett pénzdíja között mennyi a különbség?! Szerintem a közelében sincs ennek az összege a jelenlegi BL díjazás veszteségeihez. Márpedig manapság a futball üzlet, sajnos vagy sem elsősorban üzlet! Hiába nyerünk idén bajnoki címet ha utána el kell adni egy jobb játékost ne adja isten többet akit utána nem tudunk pótolni. Most csak mondtam egy példát.
Értem én a vágyat a nyerésre, de hosszútávon bizony nézni kell a bevételt és kiadást. Ami persze minket szurkolókat egyáltalán nem kéne hogy érdekeljen, de mivel a jövőben hatással van az eredményekre ezért mégis..... Jó lenne már ha egészségesen működne a klub, egyelőre ettől elég messze vagyunk!
Forza INTER!
Festa

Az Arsenal komoly csapat és nem azért vezetik az angol bajnokságot hanem mert szinte mindegy,hogy ki van a kezdőben.
Nem játszott Rice és Gyökeres és látszott rajtuk? Kicsit sem.Nálunk már ha nincs Hakan meg Dumfries a játék minősége a várható gólok száma vissza is esik.Viccen kivül DD Lautaro és Thuram után a harmadik legtöbb gólt szerezte.
Kik álltak be a padról nálunk? Frattesi aki fejben már kitudja hol jár illetve Diouf jobb WB-nek mikor nem is az a posztja..
Ráadásul tegnap mi kaptunk szögletből gól ahol Sommert a saját védői zavarták amikor ez volt tavaly a legnagyobb fegyverünk.A Bayern és a Barca ellen is pontrúgásból vagy 5 gólt szereztünk amit nem tudtak levédekezni.
A másik meg,hogy lehetőség szerint nem támadtunk le hanem átadtuk a teret az ellenfélnek majd jönnek ha akarnak.
Most Chivu alatt nem ez van és ha Acerbi 1 vs 1-ben marad egy Gyökeressel vagy Mctominay kaliberű játékossal annak gól a vége.Nem véletlen,hogy ez a csapat a nagyobb ellenfelek ellen elhasal .Egyszerűen nem tudjuk feladni az alapjátékunkat és beállni védekezni.A legjobb lenne az a 2 play off meccset is elengedni,dehát kell a pénz a Bl-ből..Könnyen megint két szék között a pad alá eshettünk.
Festa

Tegnap a végén már Chivu elengedte.Zielinski lecserélése után az egész csapatjáték szétesett.
3 csatár volt a pályán,de nem volt aki eljutatná hozzájuk a labdát.
Chivu hibázott,de még fejlődhet.
interfan

VInter101 írta: 2026.01.21. 10:49 Én nehezen tudom elképzelni hogy a klub és annak vezetése csak úgy lemondjon millió eurókról, csak azért hogy az őket egyáltalán nem érdeklő kupa bekerülhessen(és ez sem biztos, még így sem!) a vitrinbe!
Nem tudom de mindjárt Interfan megmondja hogy a Scudetto és a bajnoki 2. helyezett pénzdíja között mennyi a különbség?! Szerintem a közelében sincs ennek az összege a jelenlegi BL díjazás veszteségeihez. Márpedig manapság a futball üzlet, sajnos vagy sem elsősorban üzlet! Hiába nyerünk idén bajnoki címet ha utána el kell adni egy jobb játékost ne adja isten többet akit utána nem tudunk pótolni. Most csak mondtam egy példát.
Értem én a vágyat a nyerésre, de hosszútávon bizony nézni kell a bevételt és kiadást. Ami persze minket szurkolókat egyáltalán nem kéne hogy érdekeljen, de mivel a jövőben hatással van az eredményekre ezért mégis..... Jó lenne már ha egészségesen működne a klub, egyelőre ettől elég messze vagyunk!
Forza INTER!
Hat igen, maximalisan igazad van.
BL-ben elkepeszto penzek vannak, olyan ami sehol mashol.
Latjuk mar most mekkora bevetel kieses van a tavalyi szezon ugyanezen szakaszahoz kepest.
Ez meg nekunk sok mindnen, csak nem jo.

Scudetto es a 2.hely kozott kb 6-7m euro kulonbseg van.
Ez az UEFA penzekhez viszonyitva semmiseg.
Egesz Scudetto gyozelem kb 20m euro, masodik hely kb 13-14m.
BL-ben csak az indulas 54m euro.
Tavaly ismetlem a ligaszakasz utan 90m korul voltunk az UEFA penzekben, most ott allunk, hogy kb 60m euro...
VInter101

Köszi a választ! Sejtettem! A vezetőség azért megàgyazott ezeknek az eredményeknek! Én Chivut nem okolnám idén semmiért, én nem vártam még ennyit sem tőle!
Rangadó nyerése nélkül is lehet bajnokságot nyerni, BLben viszont túl sok minőségi csapat van. Szerencsével meglehet a negyeddöntő, szerencsétlen sorsolással még a 16 sem. A reális a 16 közé jutás.
Meglátjuk. A BL helyezésnek minden évben meg KELL lennie!!!!
Nem tudom mi a hosszútávú terv, a keret évről évre öregszik, motivációt veszít, saját nevelés nincs vagy nem támaszkodunk rá, nagyon drágán veszünk, magas fizetést adunk ezért (később kiderülő) pár használhatatlan játékossal nem tudunk mit kezdeni.
Nagyon sok mindenen kéne változtatni, egyelőre nem látom hogy bármi is változna!
Nem akarok nagyon pesszimistànak tűnni de meglátásom szerint rövidesen ránk ég a ház.... Őszintén örülnék ha nem lenne igazam!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Pedig igazad lesz.
Hagyjuk ezt a pénzt. Nem lehet reális elvárás. Inzaghi nem a tipikus otthon jó, nemzetközi szinten meg dupla nulla edző,mint. Conte, Spal stb.
Amit vele elértünk 4 év alatt az elképesztő ilyen vezetőség mellett. Sokkal többet bukott,mint nyert, de megértem, ha jobban lázbahozta a BL,mint egy scudetto. Fòleg a City után.
Vele és Mourinhoval voltunk tényezők Európában. Meg még Cúperrel. Mancini,Spalletti,Conte vezetése alatt bőven középkategóriák voltunk. Villareal, Werder, Sevilla. Micsoda csapatok.
Moratti,Thohir,Zhang időszak alatt sem a BL-re lett tervezve a csapat. Inzaghiig. Volt jó 4 évünk. De milyen pénzekròl beszélünk,mivel számoltunk? Ha Chivut nevezik ki,Dioufokat igazolnak,most ilyen horvát 150 e eurós játékosokat igazolunk 5 millióért, miről beszélünk?
Nem lehet csak a rutintalanságra fogni,hogy ennyi rangadóból 1 pontot szereztünk. Még Strama is tudott rangadót nyerni, ő is az ifitől jött.
Baromi 2 arcú a csapat. Inkább azt nem értem,hogy tudtunk ennyi pontot szerezni otthon, miközben házat lehet felrakni ellenünk egy rangadón.
Nem Chivu a gáz. Illetve ő is. Ezt nem fogja tudni megtanulni szerintem. Töketlen, nem nyerő tipus. Itt a vezetőség a gáz.
Festa

Igen inzaghi valami olyan+ energiát tudott vagy motivációt rakni amit most még Chivu nem tud.
Ott voltam a Fan zónában Münchenben és jó hangulat volt ami megmarad.A finálé csúfos volt,de ki tudja mikor lesz olyan,hogy az Inter Bl döntőben lesz? 3 éven belül kétszer is összejött ami korábban évtizedekig nem.
Ami esetünkben ez siker akkor is ha nem tudtunk nyerni viszont elvárni ezt ettől a csapattól ,hogy erőn felül teljesítsen nem lehet. Azért a sorsolás lehetett volna kiegyensúlyozottabb ,hogy nem a 4 kicsivel kezdünk és utána csak veresség.

Voltak tegnap is +dolgok az egyik Sucic aki úgy látszik csak nagy gólokat szeret rúgni illetve Esposito aki a fizikai adottságai miatt is legalább az iksz esélyét.

Jöhet a Pisa meccs és talán egy biztos győzelem. ;)
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

hvmetal írta: 2026.01.21. 11:28 Pedig igazad lesz.
Hagyjuk ezt a pénzt. Nem lehet reális elvárás. Inzaghi nem a tipikus otthon jó, nemzetközi szinten meg dupla nulla edző,mint. Conte, Spal stb.
Amit vele elértünk 4 év alatt az elképesztő ilyen vezetőség mellett. Sokkal többet bukott,mint nyert, de megértem, ha jobban lázbahozta a BL,mint egy scudetto. Fòleg a City után.
Vele és Mourinhoval voltunk tényezők Európában. Meg még Cúperrel. Mancini,Spalletti,Conte vezetése alatt bőven középkategóriák voltunk. Villareal, Werder, Sevilla. Micsoda csapatok.
Moratti,Thohir,Zhang időszak alatt sem a BL-re lett tervezve a csapat. Inzaghiig. Volt jó 4 évünk. De milyen pénzekròl beszélünk,mivel számoltunk? Ha Chivut nevezik ki,Dioufokat igazolnak,most ilyen horvát 150 e eurós játékosokat igazolunk 5 millióért, miről beszélünk?
Nem lehet csak a rutintalanságra fogni,hogy ennyi rangadóból 1 pontot szereztünk. Még Strama is tudott rangadót nyerni, ő is az ifitől jött.
Baromi 2 arcú a csapat. Inkább azt nem értem,hogy tudtunk ennyi pontot szerezni otthon, miközben házat lehet felrakni ellenünk egy rangadón.
Nem Chivu a gáz. Illetve ő is. Ezt nem fogja tudni megtanulni szerintem. Töketlen, nem nyerő tipus. Itt a vezetőség a gáz.
Értem én is a BL pénzeket, hogy mennyivel több és így tovább, de ebből a hozzászólásból is lehet szemezgetni igazság alapot. A teljesség igénye nélkül ide is oda is, de az Arsenal egy Gyökeressel fektet be a következő évadába, mi pedig egy Diouffal, vagy éppen Chivuval. A szöveg persze megvan változatlanul, hogy mi az Inter vagyunk és mindenért harcba szállunk, de a szükséges alapok hiányoznak, így nem lehet diadalívet építeni. Jutunk ameddig jutunk, keresünk belőle amennyit keresünk és kész. Ha lesz trófea az jó, ha nem, akkor sincs gond. Jelenleg én ezt a látom. Ez amolyan Arsenálos koncepció...
Válasz küldése