Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- CsaSzi9294
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Chivut is dicséret illeti, ennél jobban nem nyúlhat ott volna bele a meccsbe a 30valahanyadik percben. Ismerek olyan edzőt, aki a 60.ig várt volna…

- brecsinho
Komoly kis meccs volt..elején 0-2,szenvedünk,majd jön a tizi és beverünk félidőig 3at,végére meg gála,34lövés és még Miki is betalál 
-
matyinter
Innentől kezdve Miki nem lőhet gólt, mert egy jó Peronitól fosztott meg. 
Viccet félretéve, eléggé aggasztó volt az eleje, de utána mindenki kurva jó volt, és nagyon gyorsan reagálunk, de mindenki fasza volt
Viccet félretéve, eléggé aggasztó volt az eleje, de utána mindenki kurva jó volt, és nagyon gyorsan reagálunk, de mindenki fasza volt
-
Littleman
Ha Conte-ra gondolsz, behozott volna 2 védőt!CsaSzi9294 írta: ↑2026.01.23. 22:46 Chivut is dicséret illeti, ennél jobban nem nyúlhat ott volna bele a meccsbe a 30valahanyadik percben. Ismerek olyan edzőt, aki a 60.ig várt volna…![]()
![]()
- CsaSzi9294
Az a mix is jól meg lett variállva. -2ről fordítás és lesz büntető.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2026.01.23. 22:49-kor.
- CsaSzi9294
Ja nem, most épp Inzaghira.Littleman írta: ↑2026.01.23. 22:47Ha Conte-ra gondolsz, behozott volna 2 védőt!CsaSzi9294 írta: ↑2026.01.23. 22:46 Chivut is dicséret illeti, ennél jobban nem nyúlhat ott volna bele a meccsbe a 30valahanyadik percben. Ismerek olyan edzőt, aki a 60.ig várt volna…![]()
![]()
- brecsinho
És a 20.percben tolták be liveban,ezért nem volt ma kint PieroCsaSzi9294 írta: ↑2026.01.23. 22:47Az a mix is jól meg lett variállva. -2ről handy és lesz büntető.![]()
![]()
- CsaSzi9294
Azért az se semmi, hogy a 6 gólt 6 különböző jàtékos szerezte.
- Atosz
Nagy mondás volt, respect!
-
Littleman
Mind a kettőnek megvolt az alap kezdője amihez ragaszkodott, alakuljon bárhogy is a meccs. Chivu talán ebben más, bár nem mindig értek vele egyet. Persze utólag a fotelből könnyű. Mindegy is, Arsenal után kellett ez az önbizalomnak. Sommer meg lassan kiég..CsaSzi9294 írta: ↑2026.01.23. 22:49Ja nem, most épp Inzaghira.Littleman írta: ↑2026.01.23. 22:47Ha Conte-ra gondolsz, behozott volna 2 védőt!CsaSzi9294 írta: ↑2026.01.23. 22:46 Chivut is dicséret illeti, ennél jobban nem nyúlhat ott volna bele a meccsbe a 30valahanyadik percben. Ismerek olyan edzőt, aki a 60.ig várt volna…![]()
![]()
![]()
- sorger=giallo
Ez a mi terepünk jelenleg, úgy tűnik. Hazai pályán kezdetben égve, majd verni egy hatost a Pisanak. Ellenben jön egy komolyabb ellenfél és...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- CsaSzi9294
Ez szinte biztos.brecsinho írta: ↑2026.01.23. 22:50És a 20.percben tolták be liveban,ezért nem volt ma kint PieroCsaSzi9294 írta: ↑2026.01.23. 22:47Az a mix is jól meg lett variállva. -2ről handy és lesz büntető.![]()
![]()
![]()
Holnap be is jelentik, Perisic érkezik.
- lucky0
Ne mehetünk el az mellett,. hogy a mester jól nyúlt bele a meccsbe. Én először nem értettem miért nem álltunk át 3 csatáros rendszerre. De aztán lehet csak megzavart volna jobban minket. Ült a döntése szóval Bravvo Chivu.
- Festa
Amilyen sokk volt 0-2 után olyan nagy lelki erőt adhat egy ilyen győzelem.
Dimarco nélkül nincs Chivuball ez ma kiderült.Mitntha a csapat játékosára hatott volna ,hogy ő van a pályán.
Chivu papának nagy piros pont jár ezért.Akkor adnék ezek után egy csillagos ötöst,hogyha Sommer tartósan kikerülne a kapuból.Hiba után hiba és szinte alig volt bravúrja.J.Martinez utoljára a Bologna ellen védett és semmi gond nem volt vele.
6-2 és még MIKI is gólt rúgott ez így egy unalmas 2-0 helyett egy emlékezetes meccs lett.
Az első gólt volt ahol mind a 4 támadónak benne volt egy gòlban.
Lehet készülni Dortmundra és várni a vasárnapi rangadókat.
Dimarco nélkül nincs Chivuball ez ma kiderült.Mitntha a csapat játékosára hatott volna ,hogy ő van a pályán.
Chivu papának nagy piros pont jár ezért.Akkor adnék ezek után egy csillagos ötöst,hogyha Sommer tartósan kikerülne a kapuból.Hiba után hiba és szinte alig volt bravúrja.J.Martinez utoljára a Bologna ellen védett és semmi gond nem volt vele.
6-2 és még MIKI is gólt rúgott ez így egy unalmas 2-0 helyett egy emlékezetes meccs lett.
Az első gólt volt ahol mind a 4 támadónak benne volt egy gòlban.
Lehet készülni Dortmundra és várni a vasárnapi rangadókat.
- brecsinho
Ez a Chivuball tetszik 
- vaskalap
Ha már pazza,ez az volt a javából.Remélem azt a rossz szokásunkat most nem hozzuk,hogy sok rúgot gól után jön a betli,meg a gólínység.
- Festa
Nekem meg az tetszett,hogy jött hazai csapat nyer mind két félidőt szelom mégis jött,pedig már a kukában volt.
A sok 1-0 után már érett egy rendes győzelem.A meccs végére összejött egy 4.88-as XG és 34 kapuralövés ami azért kiscsapatok ellen is ritka.
- Festa
És annyi lett.
Azért aki ezt az eredményt rakta pontos eredménynek az tudhat valamit
- interfan
Chivu:
Szeretnem megkoszoni azoknak, akik Sommer nevet skandaltak, es biztattak, es kialltak mellette.
Sommer mellett teljesen ki kell allnia mindenkinek.
Ne Sommert es Henriquet futyuljetek ki, hanem engem.
Sommer goljarol en tehetek, en kertem Sommert kertem passzoljon emberhez ha nala a labda.
Vannak kovetelmenyeim Yann fele, ilyen a labbal valo jatek, es a passzok, ezert az gol az en hibam, nem az ove.
Tovabbra is kiallok Sommer mellett.
Henrique jo jatekos, hiaba az elmult honapok.
Sok szurkolot befolyasol a kozossegi media, ami neha nem igazsagos.
Tamogatnunk kell Henriquet, nyilvan egy szurkolo azt csinal amit akar, de Henriquet is tamogatni kell.
Nem szabad kifutyulni a jatekosokat, es nem szabad ujjal mutogatni rajuk.
Ertekelesek:
- Tuttomercatoweb:
Dimarco 8
Bastoni 7
Mkhitaryan 7
Zielinski 7
Martinez 7
Esposito 7
Bonny 7
Thuram 7
Bisseck 6,5
Barella 6,5
Augusto 6,5
DeVrij 5,5
Sucic 5,5
Sommer 4,5
Henrique 4,5
-
Francesco
Szerintem az elején az volt a hiba, hogy át akartunk robogni a vendégeken, de nem tudtuk befejezni az akciókat a védelmünk meg nagyon fent maradt. De ekkor is lehetett érezni, hogy más szint a két csapat és a gyorsaság, frissesség terén is nagy a különbség. Aztán gyorsan 0-2 lett és nekem, ahogy írtam is azonnal a Samp elleni meccs ugrott be. Ott is és itt is érezni lehetett, hogy simán megfordítható a mérkőzés és meg is fogjuk tenni. Sikerült is még az első félidőben. Utána nem volt szerencsénk sokáig, aztán a végén megint berámoltunk 3-at. Reális eredmény született, talán a kettő kapott ami túlzó. Sommer hibája ma belefért, de a kapus posztot rendbe kell tenni. Chivu cseréje az első félidőben nagyon ült. Annyira impotens volt mindkét oldalunk, hogy valakit le kellett hozni. Perisic támadásban fél évre bajnoki címet érhet. Aztán viszont sok dolguk lesz, mert kellenek az új játékosok. Sajnos LH, aki nekem amúgy nem unszimpatikus semmi extrát nem tud hozzátenni. Ha legalább veszélyes beadásai lenne, vagy lövései, de semmi. Összességében nem nézne ki rosszul, de iszonyat blokk van rajta.
- interfan
segogabor írta: ↑2026.01.23. 21:57 Luiz Hen Riki Nb1 es szinten mozog kb. , Fradiba nem férne be,ahogy kb Diufka se.
Sommer pedig Handanovic szellemét hozza, mi abból se tanultunk.
Nincs esetleg valami 40-41 eves kapus akit lehetne hozni helyette pár millió euróért?
Perisic a hírek szerint 2 éves szerződést kap , aminek tudjuk mi lesz a vége. Kolarovval együtt filérre pontoaan ki fognak fizettetni mindent, miután elküldjük Őket jövőre.
Az hogy ezzel a jobboldallal kezdeni kell valamit, az mar nem lehet kerdes sem, mert vilagosabb mint a nap.
Szoval ez eddig oke.
Es hat Henrique baratunknal mar azt sem lehet mondani, hogy 4-5 meccs telt el kezdokent...
Lassan a 20. meccset tapossa kezdokent, es zsinorban folyamatosan jatszik.
Hat sok koszonet nincs benne...
Szoval ez eddig oke, hogy ide kell valaki.
En megertem azt is, hogy nincs penz (abba ne menjunk bele, hogy miert is nincs, mert ez is megerne egy miset).
Na de hogy egy 37 eves Perisic jutunk, az az ami szamomra minden szempontbol erhetetlen.
Ennyi? Ettol tobbre nem vagyunk kepesek?Tenyleg ennyi? Ennyit tudunk, hogy egy 37 eves Perisic?
koviroland92 írta: ↑2026.01.23. 21:07 Hasonlóan vagyok ezzel. Itt lenne az ideje Josep Martinez kezdetésének.
Ez a kapuskerdes is egy erdekes tema.Festa írta: ↑2026.01.23. 21:50 Lassan akkor is nyugodtabb lennék ha Sommer helyett Koszta Jani vagy Sáfár Szabolcs kezdene.
Ilyen szintű hibák egy scudetto esélyes cs@pat kapujában megengedhetetlennek.
Chivu akkor lenne tökös Josep Martinez is becserélné a szünetben,de legkésőbb a Dortmund meccsen ő kezdene
Eloszor is most jovunk ra, hogy Sommer 37 eves?
Ezt nem lehett mar tudni?
Foleg annak fenyeben, hogy volt egy Handanovic story is nalunk...
Nem lehet, hogy 2-3 eve is erdemes lett volna gondolni Sommer korara?
Josep Martinez is egy szinten "erdekes" tema.
Van olyan, hogy egy edzonel XY kevesebbet jatszik, ez egyertelmu.
Lasd hany jatekos van aki Inzaghinal tobbet jatszott, ellenben Chivunal kevesebbet, es ez igaz forditva is.
De hozhatnank barkit peldanak.
Viszont Josep Martinez nem csak Inzaghinal nem tenyezo, hogy Chivunal sem.
Ennek valami okanak lennie kell.
Nem valoszinu, hogy egymas utan ket edzo is teljesen vak.
Es ha leszamitjuk, hogy ket edzo se epit ra, akkor meg ott van a szakmai vezetes is.
Az a szakmai vezetes, akik gozerovel keresik az Inter uj 1.szamu kapusat, es mar targyaltak Caprile, Vicario, stb ugyekben.
Egszoval ket edzo sem szamit ra, a szakmai vezetes sem, es ennek mar valamilyen okanak lennie kell.
-
Interfan1000
Carlos sokkal szarabb volt mint LH erre ő kap jobb értékelést…na ennyit ér ez az egész. 
- interfan
Marmint miben is volt "szarabb"?Interfan1000 írta: ↑2026.01.24. 09:28 Carlos sokkal szarabb volt mint LH erre ő kap jobb értékelést…na ennyit ér ez az egész.![]()
- Augusto:
osszes loves: 3
fontos passzok: 2
osszes passz: 39
passz pontossag: 87%
sajat terfelen passz: 11/10 (91%)
ellenfel terfelen: 28/24 (86%)
hosszu inditasok: 2/2 (100%)
keresztabdak: 5/2
labdaerintes: 61
elvesztett labda: 10
tisztazasok: 4
fejparbajok: 6 (5 nyert)
labdavisszaszerzes: 1
- Henrique:
osszes loves: 0
fontos passz: 2
osszes passz: 34
passz pontossag: 79%
sajat terfelen passz: 26/21 (81%)
ellenfel terfelen: 8/6 (75%)
hosszu inditasok: 0/0
keresztabdak: 5/2
labdaerintes: 41
sikertelen labdaeres: 1
elvesztett labda: 11
tisztazasok: 0
fejparbajok: 0/0
labdavisszaszerzes: 1
Es har mar "statok", a nagy statos oldalak szerint is (Whoscored, Sofascore) Augusto sokkal-sokkal jobb volt mint Henrique.
Sot Henrique Sommer utan a 2.leggyengebb volt ugyanezen oldalak szerint is.
Igy ja, "tenyleg ennyit er".
-
Interfan1000
Azt a 3 lövést kilőtte a stadionból…pl abban te szakértő, meg a jobb oldal megszűnt létezni mikor bejött. 
- interfan
Nezd, ha a szinte osszes letezo lap (Sky, Gazzetta, Corriere, Corsera, Sportmediaset, TMW, Calciomercato.com, Calciomercato.it, Eurosport.it, Goal.com, Tuttosport, FcInternews, FcInter1908, PassioneInter, Linterista, es meg sorolhatnak holnapig) szerint is kiemelkedoen Henrique volt Sommer utan a leggyengebb/vagy legalabb annyira gyenge.Interfan1000 írta: ↑2026.01.24. 09:43 Azt a 3 lövést kilőtte a stadionból…pl abban te szakértő, meg a jobb oldal megszűnt létezni mikor bejött.![]()
Es ha a stasztikaval foglalkozo nagy oldalak szerint is (Sofascore, Whoscored), Henrique volt a 2.leggyengebb, akkor azert csak-csak jelent valamit.
Ha megyek az autopalyan, es mindenki szembejon velem, akkor lehet nem mindenki mas megy rossz iranyba, hanem en.
-
Interfan1000
A hülye statisztikáid számomra akkor váltak full baromsággá, mikor lehoztad, hogy Lautaro valami 10 ziccert rontott eddig a szezonban.
Állítólag Churchill is mondta, hogy csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítok!
Állítólag Churchill is mondta, hogy csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítok!
- interfan
Tartom:Interfan1000 írta: ↑2026.01.24. 10:01 A hülye statisztikáid számomra akkor váltak full baromsággá, mikor lehoztad, hogy Lautaro valami 10 ziccert rontott eddig a szezonban.
"Ha megyek az autopalyan, es mindenki szembejon velem, akkor lehet nem mindenki mas megy rossz iranyba, hanem en."
Ha az osszes letezo lap, es az osszes letezo statos oldal szerint Henrique volt a 2.leggyengebb tegnap, akkor "talan-talan" van benne nemi igazsag.
Dehat nyilvan elofordul, hogy valaki felhajt az autopalyara, es hiaba jon szembe mindenki, nem veszi eszre, es azt gondolja o van jo helyen.
-
Interfan1000
Emlékszem még mikor Thiago Motta ekézése ment itt a fórumon, meg mindenféle oldal lehozta, hogy ő mekkora szar volt az Interben, aztán mikor elment meg összeomlott a középpálya. 
-
Interfan1000
Rólad szerintem a fórumozók nagy részének megvan a véleménye, úgyhogy akkor rád is vonatkozik a mondás. 
- lucky0
LH átlagos teljesítményt nyújt mióta nálunk van. Közel sem annyira szar mint ahogy többen gondolják. Egyszerűen nem lóg ki előrefelé. A biztos alibi passzokat vállalja csak fel, totál önbizalomhiányos. Ez tisztán látszik. Nem egy szar futballista, én kölcsön adnám a vezetőség helyében olyan csapatnak amely 3-5-2 rendszert nyom mint mi. Lehetőség szerint olasz bajnokságon belül lenne a legjobb. De ez csak az én véleményem. Valószínűleg végleg távozni fog, el fogjuk adni ha lesz rá vevő. Talán jobb is így neki is és nekünk is.
Amúgy az olaszok is az elejétől fogva ekézik, szerintem már ő is elhiszi saját magáról hogy szar.
Amúgy az olaszok is az elejétől fogva ekézik, szerintem már ő is elhiszi saját magáról hogy szar.
- interfan
En meg arra emlekszem, hogy T.Motta az egyik legjobb ertekeleseket kapta Cambiasso es Zanetti mellett.Interfan1000 írta: ↑2026.01.24. 10:05 Emlékszem még mikor Thiago Motta ekézése ment itt a fórumon, meg mindenféle oldal lehozta, hogy ő mekkora szar volt az Interben, aztán mikor elment meg összeomlott a középpálya.![]()
(Fuggetlenul attol, hogy ekezve volt itt)
-
Interfan1000
Te akkor még 16 éves se voltál...
- interfan
Nem, meg 6 sem voltam akkor.
De ez nem rolam szol nyugi.
-
Interfan1000
Dicsérd inkább Devrij-t, úgyis nagyon hiányzott neked, hát megkaptad tegnap. Biztos tudsz mutatni valami statisztikát amiben jó volt tegnap!
Keress valamit a google-ben, úgyis abból élsz itt...
Keress valamit a google-ben, úgyis abból élsz itt...
- lucky0
Ne vegyétek el Interfan barátunk egyetlen játékszerét, fegyverét. Engedjétek statisztikázni. Neki olyan ez mint nekünk öregeknek Vad Kati néni volt. Én már elengedtem ezt a dolgot. Vannak jó dolgai. Azokat elolvasom. Vitázni pedig felesleges. Fegyvertelen katonák vagyunk vele szemben.
Forza Inter.
Forza Inter.
- interfan
DeVrij szerintem sem iden, sem tavaly sem volt semmivel rosszabb mint Acerbi.Interfan1000 írta: ↑2026.01.24. 10:10 Dicsérd inkább Devrij-t, úgyis nagyon hiányzott neked, hát megkaptad tegnap. Biztos tudsz mutatni valami statisztikát amiben jó volt tegnap!
Meltatlan, hogy iden ennyire ellett felejtve.
Egy olyan jatekos, aki mar 8. szezonjat tolti nalunk, es mindig szivet lelket kitette a mezert.
Ahogy edzonk is fogalmazott: "peldaerteku az edzesmunkaja, es a hozzaallasa".
Nyilvan Bastoni, Akanji, Bisseck is jobb tole.
Ahogy valaki irta, en is DeVrijt tartanam meg a padra az idosebbek kozul.
-
Interfan1000
Jah, hát végül is annak a védelemnek volt a vezére, ami a tök utolsó Pisa ellen kapott 2 gólt és 1 győzelmük volt a szezonban! (amúgy ez a csapat valami szörnyen gyenge és nem is való az első osztályba..) De ott van a Union Saint-Gilloise elleni meccs, akikről te írtad, hogy milyen roppant gyengék és ott is hülyét csináltak belőle!
Hála az égnek egy Arsenal vagy Napoli ellen nem kellett megnézni, hogy mit tud...
Hála az égnek egy Arsenal vagy Napoli ellen nem kellett megnézni, hogy mit tud...
- interfan
Nezd, ez nagyon nem errol szol.lucky0 írta: ↑2026.01.24. 10:14 Ne vegyétek el Interfan barátunk egyetlen játékszerét, fegyverét. Engedjétek statisztikázni. Neki olyan ez mint nekünk öregeknek Vad Kati néni volt. Én már elengedtem ezt a dolgot. Vannak jó dolgai. Azokat elolvasom. Vitázni pedig felesleges. Fegyvertelen katonák vagyunk vele szemben.![]()
Forza Inter.
Volt egy iras, miszerint "Augusto sokkal szarabb volt mint LH erre ő kap jobb értékelést".
Na most erre mit lehet mondani?
Ahogy irtam:
"
Ha az osszes letezo lap (Sky, Gazzetta, Corriere, Corsera, Sportmediaset, TMW, Calciomercato.com, Calciomercato.it, Eurosport.it, Goal.com, Tuttosport, FcInternews, FcInter1908, PassioneInter, Linterista, es meg sorolhatnak holnapig) szerint is kiemelkedoen Henrique volt Sommer utan a leggyengebb/vagy legalabb annyira gyenge.
Es ha a stasztikaval foglalkozo nagy oldalak szerint is (Sofascore, Whoscored), Henrique volt a 2.leggyengebb, akkor azert csak-csak jelent valamit.
Ha megyek az autopalyan, es mindenki szembejon velem, akkor lehet nem mindenki mas megy rossz iranyba, hanem en.
"
- lucky0
A Svájci csoki nekem egyenlőre csalódás. Nem jobb mint De Vrij, a holland fénykorának teljesítményét pedig meg sem közelíti KH poszton. Nekem nem elég agresszív és a fejjátéka, helyezkedése sem megfelelő .interfan írta: ↑2026.01.24. 10:15DeVrij szerintem sem iden, sem tavaly sem volt semmivel rosszabb mint Acerbi.Interfan1000 írta: ↑2026.01.24. 10:10 Dicsérd inkább Devrij-t, úgyis nagyon hiányzott neked, hát megkaptad tegnap. Biztos tudsz mutatni valami statisztikát amiben jó volt tegnap!
Meltatlan, hogy iden ennyire ellett felejtve.
Egy olyan jatekos, aki mar 8. szezonjat tolti nalunk, es mindig szivet lelket kitette a mezert.
Ahogy edzonk is fogalmazott: "peldaerteku az edzesmunkaja, es a hozzaallasa".
Nyilvan Bastoni, Akanji, Bisseck is jobb tole.
Ahogy valaki irta, en is DeVrijt tartanam meg a padra az idosebbek kozul.
- interfan
De legalabb lattun Acerbit az Arsenak ellen, akirol 2 golt is lott Gabriel Jesus.Interfan1000 írta: ↑2026.01.24. 10:18 Jah, hát végül is annak a védelemnek volt a vezére, ami a tök utolsó Pisa ellen kapott 2 gólt és 1 győzelmük volt a szezonban! (amúgy ez a csapat valami szörnyen gyenge és nem is való az első osztályba..) De ott van a Union Saint-Gilloise elleni meccs, akikről te írtad, hogy milyen roppant gyengék és ott is hülyét csináltak belőle!
Maradjunk annyiban, hogy Bissecknek kellene kezdenie mar stabilan es fixen, pl szerdan is a Dortmund ellen.
-
Interfan1000
Szép és jó volt Devrij anno, az egyik legjobb védőnk volt ez kétségtelen, de sajnos eljárt felette az idő és nem mindenki Javier Zanetti....ahhoz képest, meg rengeteget keres és óriási a bérigénye....nem lehetsz valami nagy gazdasági szakember (se), mert kétszer annyit keres mint Acerbi, de vajon kétszer olyan jó is és megéri itt tartani?
- lucky0
Az első gól Henrique hibája volt, aki beragadt és rosszul húzta meg a les vonalat, minden védő kilépett csak ő maradt bent, a második gólnál Akanji és Martinez toporzékolt Jesus mellett. A harmadiknál Frattesi maradt le Gyökeresről.interfan írta: ↑2026.01.24. 10:21De legalabb lattun Acerbit az Arsenak ellen, akirol 2 golt is lott Gabriel Jesus.Interfan1000 írta: ↑2026.01.24. 10:18 Jah, hát végül is annak a védelemnek volt a vezére, ami a tök utolsó Pisa ellen kapott 2 gólt és 1 győzelmük volt a szezonban! (amúgy ez a csapat valami szörnyen gyenge és nem is való az első osztályba..) De ott van a Union Saint-Gilloise elleni meccs, akikről te írtad, hogy milyen roppant gyengék és ott is hülyét csináltak belőle!
Maradjunk annyiban, hogy Bissecknek kellene kezdenie mar stabilan es fixen, pl szerdan is a Dortmund ellen.
- interfan
Fogalmunk sincs milyen a "berigenye", es milyen fizetessel maradna.Interfan1000 írta: ↑2026.01.24. 10:22 Szép és jó volt Devrij anno, az egyik legjobb védőnk volt ez kétségtelen, de sajnos eljárt felette az idő és nem mindenki Javier Zanetti....ahhoz képest, meg rengeteget keres és óriási a bérigénye....nem lehetsz valami nagy gazdasági szakember (se), mert kétszer annyit keres mint Acerbi, de vajon kétszer olyan jó is és megéri itt tartani?
Az hogy iden van 270 perce a bajnoksagban, az rettento keves, mikozben szerintem semmivel nem rosszabb mint Acerbi.
Jelenleg mindketto itt van, en Acerbit 38 evesen biztosan nem tartanam meg.
Ha DeVrij 2m koruli fizetessel alair, en megtartanam.
(Dehat ez edesmindegy is, mivel semmit nem jatszik, es erhetoen emiatt elakar menni)
Viszont ha nem marad egy jatekos sem a Sommer, DeVrij, Acerbi, Darmian, Mkhitaryan sorbol, akkor sem fogok sirni.
-
Interfan1000
Aha, biztos aláírna 2 millióval...azért kapott ekkora bért anno, mert mikor hosszabbítani kellett vele, neki az ügynöke is haknizott mindenfelé (persze nagyon jól tette, mert mindeni pénzből él) és körbejárta egész Európát, hogy hol fizetnének neki a legtöbbet.
- interfan
Szerintem ezen felesleges vitazni, mashogy latjuk.
Elso golnal is Acerbi embere volt Jesus, akirol ahogy van lemaradt.
2.golnal is Acerbi fogta Jesust, aki szepen otthagyta es befejelte a kapuba.
Nem Henriquet mentem fel az elso gol miatt, de mindket golban nagyon csunyan benne volt Acerbi, hisz mindket esetben az o embere vot Jesus.
- interfan
Nezd, nekem fogalmam sincs alairna e ennyiert.Interfan1000 írta: ↑2026.01.24. 10:30 Aha, biztos aláírna 2 millióval...azért kapott ekkora bért anno, mert mikor hosszabbítani kellett vele, neki az ügynöke is haknizott mindenfelé (persze nagyon jól tette, mert mindeni pénzből él) és körbejárta egész Európát, hogy hol fizetnének neki a legtöbbet.
Annyit irtam, o az egyetlen akik megtartanek a 35-40-es kulonitmenybol.
De teljesen erheto, hogy menni akar, mert szinte teljesen elfelejtettuk az idei szezonra.
Ha o is elmegy, es az osszes 35+ jatekosunk, akkor sem lesz gond.
-
VInter101
Ez pontosan így van! Ha LH marad a pályán és Carlos Augusto megy le, az eredmény is meg minden is ugyanez! Mert nem játszott rosszul C.A. de ahogy átkerült a jobb oldalra kb semmit nem tett hozzá. Ugyanezt hozta volna L.H. is. Én nem védeni akarom L.H.t mert nem rokonom, de itt is meg ezek szerint az olasz médiában is méltatlanul bánnak vele. Miközben aki ide hozta azt nem veszik elő!!!! Pedig nem L.H. kényszerítette az Intert hogy adjon neki szerződést, meg nem ő volt az aki nem ott és olyan poszton jatszatja ami nem az övé!!lucky0 írta: ↑2026.01.24. 10:07 LH átlagos teljesítményt nyújt mióta nálunk van. Közel sem annyira szar mint ahogy többen gondolják. Egyszerűen nem lóg ki előrefelé. A biztos alibi passzokat vállalja csak fel, totál önbizalomhiányos. Ez tisztán látszik. Nem egy szar futballista, én kölcsön adnám a vezetőség helyében olyan csapatnak amely 3-5-2 rendszert nyom mint mi. Lehetőség szerint olasz bajnokságon belül lenne a legjobb. De ez csak az én véleményem. Valószínűleg végleg távozni fog, el fogjuk adni ha lesz rá vevő. Talán jobb is így neki is és nekünk is.
Nem Chivu a hibás, de ő nem azért van ott hogy valamit kitaláljon?? Nem lehetne a játékot úgy variálni hogy egy L.H. is értékelhető lenne? Chivu nem azért van ott hogy ha gond van akkor kitaláljon valamit?? Mert az nálam nem kitalálok valamit hogy hozok egy másikat ugyanarra a posztra.
És most 3 hét vagy 4 hét miatt kiadunk egy egy raklap pénzt egy Perisicért. Hát valaki biztos jól jár ezzel de hogy nem az Inter az tuti! Nem Perisic miatt fogjuk megnyerni a bajnokságot! Vagy ha egy Perisic kell ehhez akkor ott komoly baj van!!
Az olaszok ezzel a felfogással meg hozzáállással amilyük van, garantált a visszaesés! Minden téren!
- lucky0
1. Ezt nem lehet másképp látni. Henrique miatt nem volt les az első golnál! Hogy lehetne Acerbi hibája, hogy a brazil nem lépett ki lesen hagyva Jesust. Egyedül ő ragadt be.interfan írta: ↑2026.01.24. 10:32Szerintem ezen felesleges vitazni, mashogy latjuk.
Nem Henriquet mentem fel az elso gol miatt, de mindket golban nagyon csunyan benne volt Acerbi, hisz mindket esetben az o embere vot Jesus.
2. A szögleteknél Acerbi az Arsenal egyik magas emberével ment, nem pedig a csatárral. Gondolom életedben nem fociztál azért gondolod úgy hogy szögletnél a csatárral megy alapból a középhátvéd. Tévedsz. A magasak a magas emberekkel az alacsonyabbak pedig az alacsonyabakkal értelemszerűen. De ez meccs előtt le van osztva. Nem Acerbi embere volt. Nem kell megmagyaráznod. Köszi
- interfan
Maskeppen latjuk.lucky0 írta: ↑2026.01.24. 11:321. Ezt nem lehet másképp látni. Henrique miatt nem volt les az első golnál! Hogy lehetne Acerbi hibája, hogy a brazil nem lépett ki lesen hagyva Jesust. Egyedül ő ragadt be.interfan írta: ↑2026.01.24. 10:32Szerintem ezen felesleges vitazni, mashogy latjuk.
2. A szögleteknél Acerbi az Arsenal egyik magas emberével ment, nem pedig a csatárral. Gondolom életedben nem fociztál azért gondolod úgy hogy szögletnél a csatárral megy alapból a középhátvéd. Tévedsz. A magasak a magas emberekkel az alacsonyabbak pedig az alacsonyabakkal értelemszerűen. De ez meccs előtt le van osztva. Nem Acerbi embere volt. Nem kell megmagyaráznod. Köszi
1. golnal Acerbi kovette Jesust, majd otthagyta egyedul, es ennyi.
(Fuggetlenul attol, hogy Henrique beragadt)
Nalam ez mindket jatekos hibaua
2. golnal a szogletnel Acerbi Jesus mellett volt, majd otthagyta egyedul, es befejelte.
En veled ellentetben nagyon koszonom a magyarazatot, ettol fuggetlenul szerintem Acerbi hibazott, es Acerbi nem valo mar 38 evesen az Inter kezdobe, foleg nem az Arsenal ellen.
- lucky0
Visszanéztem. Mert látom nekünk is van egy Gyökeresünk. A második gólnál Salibat fogta Acerbi. Akanji és Lautaro volt Jesussal.
Az első gólnál bent hagyta lesen Acerbi és az egész védelem Jesust. Henrique nem lépett ki. Nem értesz a focihoz. Erre nincsen statisztika öcskösöm. Most láhatja mindenki itt a fórumon hogy teljesen vakon vagy. Maradj a statisztikáidnál.

Reménytelen eset vagy de tényleg. Egészen elképesztő amit művelsz! Nézd vissza újra és újra. Tanulj valamit.
Az első gólnál bent hagyta lesen Acerbi és az egész védelem Jesust. Henrique nem lépett ki. Nem értesz a focihoz. Erre nincsen statisztika öcskösöm. Most láhatja mindenki itt a fórumon hogy teljesen vakon vagy. Maradj a statisztikáidnál.
Reménytelen eset vagy de tényleg. Egészen elképesztő amit művelsz! Nézd vissza újra és újra. Tanulj valamit.