Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

lucky0 írta: 2026.01.24. 11:43 Visszanéztem. A második gólnál Salibat fogta Acerbi. Akanji és Lautaro volt Jesussal.
En is visszaneztem, a 2.golnal Acerbi volt Jesus mellett a szogletnel, meg a derekat is megfogja, majd egyszer csak otthagyta, mielott a masik oldarol visszafejeltek a labdat.

Ha itt nem ugyanazt latjuk, akkor nincs kerdesem, a valogatott serteseid ellenere sem. :D

Ezek szerint az en szemem nem azt latja amit a tied.
interfan

VInter101 írta: 2026.01.24. 11:28 Miközben aki ide hozta azt nem veszik elő!!!! Pedig nem L.H. kényszerítette az Intert hogy adjon neki szerződést, meg nem ő volt az aki nem ott és olyan poszton jatszatja ami nem az övé!!
Nem Chivu a hibás, de ő nem azért van ott hogy valamit kitaláljon?? Nem lehetne a játékot úgy variálni hogy egy L.H. is értékelhető lenne? Chivu nem azért van ott hogy ha gond van akkor kitaláljon valamit?? Mert az nálam nem kitalálok valamit hogy hozok egy másikat ugyanarra a posztra.
És most 3 hét vagy 4 hét miatt kiadunk egy egy raklap pénzt egy Perisicért. Hát valaki biztos jól jár ezzel de hogy nem az Inter az tuti! Nem Perisic miatt fogjuk megnyerni a bajnokságot! Vagy ha egy Perisic kell ehhez akkor ott komoly baj van!!
Az olaszok ezzel a felfogással meg hozzáállással amilyük van, garantált a visszaesés! Minden téren!
Az Internel olyan, hogy kovetkezmeny nem letezik...

Masik temaval meg az a helyzet, hogy nalunk van egy taktika, es azt jatszatjuk.
Chivu elmondta rengetegszer, hogy esze agaban sem volt barmin valtoztatni, nem is fog semmin, az Inter sikeres volt az elmult evekben, es ezen az uton megy tovabb valtozatatas nelkul.
O csak hozzatesz egy kis sajatot a mukodo gepezetbe.

Na most hogy ez az elv jo vagy sem, az egy jo kerdes.
Vezetjuk a bajnoksagot 6 ponttal, legnagyobb eselyesek vagyunk, szoval ha innen nezzuk ez az elv mukodik.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

interfan írta: 2026.01.24. 11:50
lucky0 írta: 2026.01.24. 11:43 Visszanéztem. A második gólnál Salibat fogta Acerbi. Akanji és Lautaro volt Jesussal.
En is visszaneztem, a 2.golnal Acerbi volt Jesus mellett a szogletnel, meg a derekat is megfogja, majd egyszer csak otthagyta, mielott a masik oldarol visszafejeltek a labdat.

Ha itt nem ugyanazt latjuk, akkor nincs kerdesem, a valogatott serteseid ellenere sem. :D

Ezt is megmagyarázod! Édes istenem! 😂 Be is kapok gyorsan inkább egy vérnyomáscsökkentőt. Másképp nem lehet kibírni téged.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Csak kérdezem, hogy mi van azzal a Zileinskivel akitől nyàron meg akartunk szabadulni?
Ennyit számít a bizalom az edző részéről.

Sommer megosztja az olasz drukkereket is.Van aki szerint jâr neki a bizalom a múlt miatt van aki szerint meg màr szerdán Martineznek kellene kezdenie.
Elmiitik a 2022-2023-as idényt amikor Handanovic hibài miatt mâr felvâltva Onana ès Samir védett.
A La Gazetta értékelésèben a legrosszabb 4-es osztályzatot kapta.
Chivu meccs utáni nyilatkozatában védte mind Sommert mind LH-t ez szimpatikus,de nem mindenki bírja ki azt a nyomást ami az Interben vàr egy jàtékosra.

Inter is not for everyone!!!
interfan

lucky0 írta: 2026.01.24. 11:55
interfan írta: 2026.01.24. 11:50

Ezt is megmagyarázod! Édes istenem! 😂 Be is kapok gyorsan inkább egy vérnyomáscsökkentőt. Másképp nem lehet kibírni téged.
Csak batran. :D

Maskepp latjuk, ezek szerint meg azt is ami ott a szogletnel tortent. :D
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Nem tudom, van-e más olyan csapatfórum, ahol egy 6-2-es győzelem után így egymásnak mennek a szurkolók... kérlek titeket, vitázni lehet, de a sértegetést kerüljétek! Mostantól inkább szurkoljon mindenki annak, hogy a forduló hátralévő része is jól alakuljon számunkra!
interfan

PetR írta: 2026.01.24. 12:03 Nem tudom, van-e más olyan csapatfórum, ahol egy 6-2-es győzelem után így egymásnak mennek a szurkolók... kérlek titeket, vitázni lehet, de a sértegetést kerüljétek! Mostantól inkább szurkoljon mindenki annak, hogy a forduló hátralévő része is jól alakuljon számunkra!
Koszonom.
En a valogatott serteseket is elneztem amiket kaptam, dehat inkabb nem minositem oket.

Milan sem fog nyerni holnap, es mar 5-6 ponttal leszunk az elen.
Ahogy anno Conte idejen irtak sokan:
"megallithatatlanul robogunk a Scudetto fele".
Ez most is igaz.
lucky0

PetR írta: 2026.01.24. 12:03 Nem tudom, van-e más olyan csapatfórum, ahol egy 6-2-es győzelem után így egymásnak mennek a szurkolók... kérlek titeket, vitázni lehet, de a sértegetést kerüljétek! Mostantól inkább szurkoljon mindenki annak, hogy a forduló hátralévő része is jól alakuljon számunkra!
Ha valaki nem valós dolgokat ír arra igenis lehessen már reagálni. Folyamatosan csak a negatívumokat hangsúlyozza a fórumon. Érdekes módon mindig vele ugrik össze valaki, igen Interfanról beszélek. Részemről befejeztem, de pont tegnap írtam hogy jó lenne ha ő is tudna örülni velünk és a 6-2-es sikernek. Forza Inter!
interfan

lucky0 írta: 2026.01.24. 12:08
Ha valaki nem valós dolgokat ír arra igenis lehessen már reagálni.
Csak tudod en nem sertegetelek, en nem szemelyeskedtem, en ezzel megtiszteltelek teged, hogy ilyeneket nem kezdek el, csak azert mert valamit maskeppen latunk.
Reszemrol lezarva
lucky0

interfan írta: 2026.01.24. 12:11
lucky0 írta: 2026.01.24. 12:08
Ha valaki nem valós dolgokat ír arra igenis lehessen már reagálni.
Csak tudod en nem sertegetelek, en nem szemelyeskedtem, en ezzel megtiszteltelek teged, hogy ilyeneket nem kezdek el, csak azert mert valamit maskeppen latunk.
Reszemrol lezarva
Nem sértegetsz. Viszont provokálsz. Részemről is off.
interfan

interfan írta: 2026.01.24. 09:01
segogabor írta: 2026.01.23. 21:57 Luiz Hen Riki Nb1 es szinten mozog kb. , Fradiba nem férne be,ahogy kb Diufka se.
Sommer pedig Handanovic szellemét hozza, mi abból se tanultunk.
Nincs esetleg valami 40-41 eves kapus akit lehetne hozni helyette pár millió euróért?😆😅🤣
Perisic a hírek szerint 2 éves szerződést kap , aminek tudjuk mi lesz a vége. Kolarovval együtt filérre pontoaan ki fognak fizettetni mindent, miután elküldjük Őket jövőre.
Atosz írta: 2026.01.23. 21:26 Heriquénél mindenki jobb lesz ott.
Takarodjon is a faszba innen 😄
Legkevésbé sem pártolom Perisic visszatérését, mikor itt volt, sem tartozott a kedvenceim közé, de ha ez az ára, akkor állok elébe.
Atosz írta: 2026.01.23. 21:39 Remélem a meccs után az első buszra felültetjük szegény Sommert (aki amúgy már a gladbachban is nagy kedvencem volt, de ez az idei helyzet kezd nagyon durva lenni), meg azt a senkiházi kutyaütő telibeszartpelenkás főbrazil Luis Henriquet.
CsaSzi9294 írta: 2026.01.23. 22:08 Bárki érkezik, csak jobb lesz.
INTER-1908 írta: 2026.01.23. 21:40 Csak kivette a feket a csapatbol
Az hogy ezzel a jobboldallal kezdeni kell valamit, az mar nem lehet kerdes sem, mert vilagosabb mint a nap.
Szoval ez eddig oke.
Es hat Henrique baratunknal mar azt sem lehet mondani, hogy 4-5 meccs telt el kezdokent...
Lassan a 20. meccset tapossa kezdokent, es zsinorban folyamatosan jatszik.
Hat sok koszonet nincs benne...
Szoval ez eddig oke, hogy ide kell valaki.
En megertem azt is, hogy nincs penz (abba ne menjunk bele, hogy miert is nincs, mert ez is megerne egy miset).
Na de hogy egy 37 eves Perisic jutunk, az az ami szamomra minden szempontbol erhetetlen.
Ennyi? Ettol tobbre nem vagyunk kepesek?Tenyleg ennyi? Ennyit tudunk, hogy egy 37 eves Perisic?
sly89 írta: 2026.01.23. 21:00 Hát.... Sommer nagyon vágja maga (és a csapat) alatt a fát. Most már nem elég, hogy nem véd, de még gólhoz is segíteni az ellenfelet. Teljesen felesleges volt.
Interfan1000 írta: 2026.01.23. 21:05 Nekem ne mondja senki h Josep Martinez ettől rosszabb lenne…
koviroland92 írta: 2026.01.23. 21:07 Hasonlóan vagyok ezzel. Itt lenne az ideje Josep Martinez kezdetésének.
Festa írta: 2026.01.23. 21:38 Sommer pedig fejben már valahol máshol jár Baselben vagy a következő csapatában.
Már szerdán J.Martineznek kell kezdenie ha akarunk valamit ebben az idényben.
matyinter írta: 2026.01.23. 21:50 Sajnos egy jó ideje Sommer nem kezdő szintű kapus, és nem értem miért lett lesajnálva Martinez, mikor semmi rosszat nem csinált
Festa írta: 2026.01.23. 21:50 Lassan akkor is nyugodtabb lennék ha Sommer helyett Koszta Jani vagy Sáfár Szabolcs kezdene.
Ilyen szintű hibák egy scudetto esélyes cs@pat kapujában megengedhetetlennek.
Chivu akkor lenne tökös Josep Martinez is becserélné a szünetben,de legkésőbb a Dortmund meccsen ő kezdene
Ez a kapuskerdes is egy erdekes tema.
Eloszor is most jovunk ra, hogy Sommer 37 eves?
Ezt nem lehett mar tudni?
Foleg annak fenyeben, hogy volt egy Handanovic story is nalunk...
Nem lehet, hogy 2-3 eve is erdemes lett volna gondolni Sommer korara?

Josep Martinez is egy szinten "erdekes" tema.
Van olyan, hogy egy edzonel XY kevesebbet jatszik, ez egyertelmu.
Lasd hany jatekos van aki Inzaghinal tobbet jatszott, ellenben Chivunal kevesebbet, es ez igaz forditva is.
De hozhatnank barkit peldanak.
Viszont Josep Martinez nem csak Inzaghinal nem tenyezo, hogy Chivunal sem.
Ennek valami okanak lennie kell.
Nem valoszinu, hogy egymas utan ket edzo is teljesen vak.
Es ha leszamitjuk, hogy ket edzo se epit ra, akkor meg ott van a szakmai vezetes is.
Az a szakmai vezetes, akik gozerovel keresik az Inter uj 1.szamu kapusat, es mar targyaltak Caprile, Vicario, stb ugyekben.
Egszoval ket edzo sem szamit ra, a szakmai vezetes sem, es ennek mar valamilyen okanak lennie kell.
Elnezest a hosszu idezet miatt mindenkitol, de igy teljes az elozmeny kep.

Erre a temara visszaterve, es arra amit VInter101 irt, a kovetkezmeny szo.
Mert azokat a dolgokat, ki hany eves, ezek nem olyan dolgok, hogy zsenialis sportszakmai kepzettseg, tudas, tehetseg kell meglatni.
Nyaron is pontosan tudni lehetett, a keret egyresze hany eves, hany eves a kapusunk is, stb.
Miert nem tettuk akkor valamit?
Ugyanez a helyzet Perisic kapcsan is.
Nyilvan jojjon, legyen itt jobb mint eddig barmikor, legyen igy, mindenki ezt kivanja, es ezt szeretne.
De ha ne adja eg megsem lenne jo, akkor latva az elmult eveket, fog barki felelni ezert a dontesert?
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

A meccsről lemaradtam, mert bazira nem gondoltam, hogy pénteken játszunk. Azt tudja valaki, miért? A kövi meccs szerdán lesz, hozzáteszem, nem zavar, csak érdekesnek találom. Külön kértük a ligát, hogy 1 nappal többet pihenhessünk?
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

interfan írta: 2026.01.24. 11:52
VInter101 írta: 2026.01.24. 11:28 Miközben aki ide hozta azt nem veszik elő!!!! Pedig nem L.H. kényszerítette az Intert hogy adjon neki szerződést, meg nem ő volt az aki nem ott és olyan poszton jatszatja ami nem az övé!!
Nem Chivu a hibás, de ő nem azért van ott hogy valamit kitaláljon?? Nem lehetne a játékot úgy variálni hogy egy L.H. is értékelhető lenne? Chivu nem azért van ott hogy ha gond van akkor kitaláljon valamit?? Mert az nálam nem kitalálok valamit hogy hozok egy másikat ugyanarra a posztra.
És most 3 hét vagy 4 hét miatt kiadunk egy egy raklap pénzt egy Perisicért. Hát valaki biztos jól jár ezzel de hogy nem az Inter az tuti! Nem Perisic miatt fogjuk megnyerni a bajnokságot! Vagy ha egy Perisic kell ehhez akkor ott komoly baj van!!
Az olaszok ezzel a felfogással meg hozzáállással amilyük van, garantált a visszaesés! Minden téren!

Chivu elmondta rengetegszer, hogy esze agaban sem volt barmin valtoztatni, nem is fog semmin, az Inter sikeres volt az elmult evekben, es ezen az uton megy tovabb valtozatatas nelkul.
Ez bájos. A szezon elején volt egy keret, valaki kialakította. Akkor azt mondták hogy ez így oké. Aztán kiesik egy játékos és már nem oké?
Alapvetően nekem mindegy csak egy szurkoló vagyok és nem kéne hogy érdekeljen más mint az eredmény. Csakhogy engem a mai eredményen kívül az is érdekel hogy mi lesz 4 év múlva! És hiába nyerünk idén, ami tök jó és happyk leszünk, de ha így csináljuk 4 év múlva bezuhanunk! Lehet annyi sem kell.
Moratti óta nincs igazi tulajdonosa szeretett klubbunknak! És ő hiába volt elkötelezett, jónak igazából nem lehetett mondani, de rá nem lehet haragudni annyi pénzt tolt bele.
Úgy kellene nekünk egy jó, hangsúlyozom jó tulajdonos mint egy falat kenyér! Jó alatt azt értem hogy szívén viseli a klub sorsát az az érdeke ami a miénk hogy jó csapatunk legyen ne csak idén hanem majd X év múlva is. Egyszóval együtt fejlődjünk. Van ilyen???
Forza INTER!
interfan

VInter101 írta: 2026.01.24. 12:54
interfan írta: 2026.01.24. 11:52

Ez bájos. A szezon elején volt egy keret, valaki kialakította. Akkor azt mondták hogy ez így oké. Aztán kiesik egy játékos és már nem oké?
Alapvetően nekem mindegy csak egy szurkoló vagyok és nem kéne hogy érdekeljen más mint az eredmény. Csakhogy engem a mai eredményen kívül az is érdekel hogy mi lesz 4 év múlva! És hiába nyerünk idén, ami tök jó és happyk leszünk, de ha így csináljuk 4 év múlva bezuhanunk! Lehet annyi sem kell.
Moratti óta nincs igazi tulajdonosa szeretett klubbunknak! És ő hiába volt elkötelezett, jónak igazából nem lehetett mondani, de rá nem lehet haragudni annyi pénzt tolt bele.
Úgy kellene nekünk egy jó, hangsúlyozom jó tulajdonos mint egy falat kenyér! Jó alatt azt értem hogy szívén viseli a klub sorsát az az érdeke ami a miénk hogy jó csapatunk legyen ne csak idén hanem majd X év múlva is. Egyszóval együtt fejlődjünk. Van ilyen???
Forza INTER!
Ket klasszikust is idezve:

"minden szavaddal egyetertek"

"+10000"

Na de komolyra forditva, ez itt a gond amit irsz.
Mert nezd meg, iden behuzhatjuk a bajnoksagot, minden eselyunk megvan.
Csak mi lesz utanna?
Es itt jogos a kerdesed: "mi lesz 4 év múlva"?
Mivel nincs penz tovabbra is foltozgatjuk majd csak a keretet?
Ezert a lassan 40 eves kulonitmenybol maradjon a fele?

Es hat igen, tulajdonos.
En nem tudom, hogy hogyan lehetne olyan tulajdonost talalni, aki a "szívén viseli a klub sorsát".
En azt gondolom, hogy ez a romantikus era mar veget ert, es manapsag mar csak az amerikai tozsdecapak, befektesi alapok, akiknek aztan csakis kizarolag a penz szamit, na ok akik vannak...
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

P-Inter írta: 2026.01.24. 12:47 A meccsről lemaradtam, mert bazira nem gondoltam, hogy pénteken játszunk. Azt tudja valaki, miért? A kövi meccs szerdán lesz, hozzáteszem, nem zavar, csak érdekesnek találom. Külön kértük a ligát, hogy 1 nappal többet pihenhessünk?
A téli olimpia miatt.Mától átadták a stadiont és kezdődik a nyitóünnepségre való előkészület.A milan és mi is idegenben nyomjuk a következő 2 bajnoki meccset,illetve a Toro elleni kupameccs is Monzaban lesz.Legközelebb a csalók ellen feb14. lesz ujra focimeccs a stadionban.
interfan

Allegri:
3 BL helyert versenyez 4 csapat.
Az Intert hagyjuk, mas szinten vannak, 90 pont felett fognak vegezni.
Jo lenne ha ujra indulhatna 5 olasz csapat a BL-ben, mert ha nem, akkor a Milan, Juventus, Napoli, Roma sorbol egy csapat nem fog jovore a BL-ben indulni.
A Milan celja vilagos, mindig egyertelmu voltam amiota itt vagyok, el kell erjuk a BL helyet.
Tavaly nem sikerult a Milannak, es ez nagy penzugyi hatranyt jelentett.
Egy Serie A csapatnak letfontossag, hogy induljon a BL-ben.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Visszatérve erre a jó kis értékelésre pl Mkhitaryan mire kapott 7est? Sucic meg miért van lepontozva?

Mkhitaryan volt az, aki az első gólnál teljesen feleslegesen magasan visszaívelte Sommernek a labdát, meg utána 0-2nél mégis mit csinál a szögletnél? :D
Interfan1000

Lucky neked meg tök igazad van (most attól függetlenül, hogy kivel különböztél össze)…az első Arsenal gól egyértelműen LH-é, mert beragadt…Acerbi integet is h sima les, mert mindenki kimozdult h lesre állítsa, kivéve a mi brazilunkat!

A második Arsenal gólt meg hagyjuk is, mert 5 játékosunk van ott, hogy mentsen Gabriel Jesus fejese előtt, de mindenki csak áll és néz ki a fejéből, pedig ekkora ívű labdánál mindenki simán tudna helyezkedni, meg a kapus is simán kijöhetne.

Amúgy Sommer eddig is vonalkapus volt? Vagy csak most lett az idén? Eddig nem figyeltem, de mostanában már feltűnt h sose jön ki szögletnél…
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Valóban nem szép dolog személyeskedni,de ez a jelenség már évek óta itt van, és hiába lett többször is megkérve szépen vagy erőteljesebben,semmi hatása. Szerintem sincs még egy olyan forum,ahol egy 6-2es győzelem után egymásnak esnek,de olyan se, ahol egy embernek annyi hozzászólasa van,mint az összes többinek.Ráadásul ugyanazt ismételve naponta,hetente többször is,mint egy papgájkommandó. Nem is az aktivitással van a baj,hanem a véleményvezérként tündöklő szereppel,meg a "mindentjobbantudok" stilussal,ami láthatóan egyre több embert zavar.. értem,hogy mki annyit és azt posztol amennyit akar,amig nem sért vele másokat,de valahol csak meg kéne találni az egyensúlyt,mert ez a közösség anno nem ezért jött létre :roll:
interfan

Interfan1000 írta: 2026.01.24. 13:37 Visszatérve erre a jó kis értékelésre pl Mkhitaryan mire kapott 7est? Sucic meg miért van lepontozva?

Mkhitaryan volt az, aki az első gólnál teljesen feleslegesen magasan visszaívelte Sommernek a labdát, meg utána 0-2nél mégis mit csinál a szögletnél? :D
Mielott megkapnam ujra, hogy statisztika. :D
Sofa adatok a meccsrol:

- Mkhitaryan:
varhato golok: 0,9
osszes loves: 2
varhato assziszt: 0,38
fontos passzok: 3
keresztlabdak: 2 (1)
pontos passzok: 56/51 (91%)
passzok az ellenfel terfelen: 48/43 (90%)
passzok a sajat terfelen: 8/8 (100%)
hosszu inditasok: 2/2 (100%)
labdaerintes: 79
cselek: 2 (0)
elvesztett labda: 14
szerelesek: 2
tisztazasok: 1
visszaszerzett labda: 9
parharcok: 9 (2)

- Sucic:
varhato golok: 0,26
osszes loves: 3
varhato assziszt: 0,17
fontos passzok: 2
keresztlabdak: 5 (2)
pontos passzok: 36/29 (86%)
passzok az ellenfel terfelen: 24/19 (79%)
passzok a sajat terfelen: 12/10 (83%)
hosszu inditasok: 4/1 (25%)
labdaerintes: 53
cselek: 0 (0)
elvesztett labda: 14
szerelesek: 0
tisztazasok: 0
visszaszerzett labda: 4
parharcok: 7 (2)

Lehet ezert kapott jobbat Mkhitaryan? 🤷‍♂️
Interfan1000

De 2 gólban benne volt…meg most ha ziccert kihagysz, és elbaszod tehát növeli a várható gólt, akkor az pozitív ezeknél? Mert nálunk mikor fociztam az nem volt jó dolog :D
interfan

Interfan1000 írta: 2026.01.24. 13:52 De 2 gólban benne volt…meg most ha ziccert kihagysz, és elbaszod tehát növeli a várható gólt, akkor az pozitív ezeknél? Mert nálunk mikor fociztam az nem volt jó dolog :D
En nem tudom.
Nekem ezt a tippem, hogy ezert kapott jobbat Mkhitaryan, mert minden mutatoban kulonboztek.

Aztan lehet csak azert, mert neki nincs a magikus "IC" vegzodes a neveben. :D :D
Interfan1000

Meg mi a pöcsöm ezt a várható gól meg gólpassz? 1180 perc alatt az örmény lőtt eddig 1 gólt (befejelte 20 centiről) meg adott 2 gólpasszt! Sucic eddig 1268 perc alatt 2 gól és 2 gólpassz!

De az örménytől mindig legalább dupla annyi gól meg gólpassz várható csak sose jön ki belőle? :D
interfan

Interfan1000 írta: 2026.01.24. 13:57 Meg mi a pöcsöm ezt a várható gól meg gólpassz? 1180 perc alatt az örmény lőtt eddig 1 gólt (befejelte 20 centiről) meg adott 2 gólpasszt! Sucic eddig 1268 perc alatt 2 gól és 2 gólpassz!

De az örménytől mindig legalább dupla annyi gól meg gólpassz várható csak sose jön ki belőle? :D
Na de varj, ezek a tegnapi meccs adatai voltak, nem a teljes szezone. :D
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

interfan írta: 2026.01.24. 12:07
Koszonom.
En a valogatott serteseket is elneztem amiket kaptam, dehat inkabb nem minositem oket.

Ez most is igaz.
ez en voltam 8-)
interfan

R9. írta: 2026.01.24. 14:00
interfan írta: 2026.01.24. 12:07
Ez most is igaz.
ez en voltam 8-)
A klasszikusok orokke velunk maradnak. :)
Interfan1000

Dimarco bomba volt és Isten ments h kritizáljam, de csak volt az a helyzet mikor 1 méterről rárúgta a védő lábára és kapufa lett…az várható gól volt és pozitív statisztikai szempontból, hogy kihagyta?

Na de inkább befejezem, mert tök hülyeségnek tartom ezt az egészet. :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Nem tudja valaki,hogy az Arsenal ellen ki hibázott?
hvmetal

De Vrij Inzaghinál sem volt már alapember.
Se ő, se Acerbi nem kezdő szint már. Bisseck mehetne előrébb, mert hátul nem annyira stabil.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

hvmetal írta: 2026.01.24. 14:08 Nem tudja valaki,hogy az Arsenal ellen ki hibázott?
illetve aki hibazott hanyas ertekelet kapott?
interfan

hvmetal írta: 2026.01.24. 14:08 Nem tudja valaki,hogy az Arsenal ellen ki hibázott?
Szerintem DeVrij. :D :D
interfan

Interfan1000 írta: 2026.01.24. 14:20 Szegény Darmian-nak már vége van teljesen? Mert elvileg már nem sérült…
Nem tudom mennyit fogjuk ot meg latni Inter mezben iden.
Ugy indult a serulese is, hogy par het.
Lett belole 3 honap...

Most allitolag mar nem serult, ott ul a padon, dehat kitudja tobb mint 3 honap serules utan, eleve milyen allapotban van o 36 evesen.
lucky0

Interfan1000 írta: 2026.01.24. 13:44 Lucky neked meg tök igazad van (most attól függetlenül, hogy kivel különböztél össze)…az első Arsenal gól egyértelműen LH-é, mert beragadt…Acerbi integet is h sima les, mert mindenki kimozdult h lesre állítsa, kivéve a mi brazilunkat!

A második Arsenal gólt meg hagyjuk is, mert 5 játékosunk van ott, hogy mentsen Gabriel Jesus fejese előtt, de mindenki csak áll és néz ki a fejéből, pedig ekkora ívű labdánál mindenki simán tudna helyezkedni, meg a kapus is simán kijöhetne.

Amúgy Sommer eddig is vonalkapus volt? Vagy csak most lett az idén? Eddig nem figyeltem, de mostanában már feltűnt h sose jön ki szögletnél…
Értesz a focihoz kolléga! Köszi! 😁 Egyébként meg mindegy is ki hibázott a lényeg hogy gólt kaptunk nem is egyet 3-at. Ha már hiba, akkor Barella is szépen lemaradt az emberéről a szöglet gólnál, ha jól rémlik Trossardról (azt hiszem ő fejelte vissza).

Sommernek sajnos nincs meg a magassága a pontrúgásoknál, ezért nem is jön ki lehúzni őket. Ebben segíthetne egy magasabb kapus, sokat javulna a védekezésünk e tekintetben.

Sommernek a lábmunkája ami kiemelkedő tegnap is gyönyörű gólpasszt adott az ellenfélnek.

Viccet félretéve jövőre kell egy kapus, remélem hogy a Caprile, Vicario kettős egyike jön. Addig is védhetne többet Martinez. Be kell húzni így is a Scudettot. Holnap este 11 körül remélem nagyon hideg minimum -6 lesz Milánóban! 😁
interfan

lucky0 írta: 2026.01.24. 15:04 Be kell húzni így is a Scudettot. Holnap este 11 körül remélem nagyon hideg minimum -6 lesz Milánóban! 😁
Na legalabb valamibe egyetertunk, ezt is erdemes megbecsulni.

"
Ez most is igaz.
"
lucky0

interfan írta: 2026.01.24. 15:10
lucky0 írta: 2026.01.24. 15:04 Be kell húzni így is a Scudettot. Holnap este 11 körül remélem nagyon hideg minimum -6 lesz Milánóban! 😁

"
Ez most is igaz.
"
Úgy legyen! Napolinak is meleg a pite. Remélem kicsit elhúzunk mindkét riválistól. 🤜🤛
interfan

lucky0 írta: 2026.01.24. 15:20

"
Ez most is igaz.
"
Úgy legyen! Napolinak is meleg a pite. Remélem kicsit elhúzunk mindkét riválistól. 🤜🤛
Como jelenleg elozi a Juventust, jo ezt latni.
Juventus sikerert nem tudok szoritani, felolem ott a nyerhet is a Napoli, a 6 pont elony megmarad, ami azert nem rossz, persze legyen egy X, es akkor mar 8 pont elonyunk lesz a Napolival szemben.
Juventus meg maradjon csak a 6.helyen.
hvmetal

"
Ez most is igaz.
"
Bár nehezen indult a kettőtök kapcsolata, de ha így haladtok sok minden kijöhet belőle. Lehet pár nap és együtt fogjátok nyomni a legújabb hóbortodat: az önidézést :D
Elképesztő,ahogy mindig tudsz hozni valami újat. :D

Tegnapi meccsel kapcsolatban még nagy pozitívum,hogy láttam ordítani Chivut.
interfan

hvmetal írta: 2026.01.24. 15:31

"
Ez most is igaz.
"
Bár nehezen indult a kettőtök kapcsolata, de ha így haladtok sok minden kijöhet belőle. Lehet pár nap és együtt fogjátok nyomni a legújabb hóbortodat: az önidézést :D
Elképesztő,ahogy mindig tudsz hozni valami újat. :D

Tegnapi meccsel kapcsolatban még nagy pozitívum,hogy láttam ordítani Chivut.
Vagy veled fogjuk kozosen kezenfogva. :D

Latod, a Hvmetal-Chivu kapcsolat is fejlodik, ha igy haladtok lehet lesz meg nalad top edzo Chivu, es meg Kolarov rahatasa sem kell, Ausiloe meg foleg nem. :D
Es meg lehet megtanul "tokot is noveszteni", amit hianyoltak nagyon.

Na de off vege, elnezest.

Mar csak egy Milan botlas kell, es lesz egy ujabb tokeletes hetvegenk a bajnoksagban. :)
interfan

Festa írta: 2026.01.22. 12:16
Szerintem most mindenki látja,hogy a Bl nem egy örömforrás szívesebben elengedjük.
Vajon Hvmetal kollégának igaza van miszerint Chivu halvérű és emiatt nem tudja feltüzelni a csapatot ?
A rangadókat meg edző nélkül is lehoznánk vagy akkor is ha Szélesi lenne az padon?
A tavalyi év zero tituli volt viszont pénzügyi siker,de igazi bombát jó mérleggel sem tudtunk igazolni.
Én elengedem a Bl-t csak akkor nyerjünk valamit otthon.Nekem nem a Bl döntő volt a nagy csalódás bár ott volt Münchenben hanem a 2025-os szuperkupadöntő ahol 2-0-ról is eltudtuk bukni a finálét.

Szívem szerint bízom a scudettoban,de a rangadós forma miatt szerintem elfogjuk bukni és lehet csak a dobogó harmadik fokán végzünk majd.Ne legyen igazam.
Scudetto gyoztes majdnem mindig az lesz, akinek:
- legjobb rangados merlege van
- legkevesebb veresege
- legkevesebb kapott golja

De most is nekem a "majndem" szon van a hangsuly.
Az idei szezon szerintem pont az lehet, ami a kivetel, es ugyis bajnokok lehetunk, hogy se a legkevesebb vereseg, se a legkevesebb kapott gol, es se a legjobb rangados pontatlag nem a mienk.
Ez iden a rivalisok gyenge formajanak, es folyamatos botladozainak hala belefer.

Egyszoval en azt gondolom, hiaba a rangados forma, ezt a Scudettot meg igyis ugymond "siman" belehet huzni.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

interfan írta: 2026.01.24. 16:27
Szerintem most mindenki látja,hogy a Bl nem egy örömforrás szívesebben elengedjük.
Vajon Hvmetal kollégának igaza van miszerint Chivu halvérű és emiatt nem tudja feltüzelni a csapatot ?
A rangadókat meg edző nélkül is lehoznánk vagy akkor is ha Szélesi lenne az padon?
A tavalyi év zero tituli volt viszont pénzügyi siker,de igazi bombát jó mérleggel sem tudtunk igazolni.
Én elengedem a Bl-t csak akkor nyerjünk valamit otthon.Nekem nem a Bl döntő volt a nagy csalódás bár ott volt Münchenben hanem a 2025-os szuperkupadöntő ahol 2-0-ról is eltudtuk bukni a finálét.

Szívem szerint bízom a scudettoban,de a rangadós forma miatt szerintem elfogjuk bukni és lehet csak a dobogó harmadik fokán végzünk majd.Ne legyen igazam.
- legkevesebb veresege

Az idei szezon szerintem pont az lehet, ami a kivetel, es ugyis bajnokok lehetunk, hogy se a legkevesebb vereseg, se a legkevesebb kapott gol, es se a legjobb rangados pontatlag nem a mienk.
Ez iden a rivalisok gyenge formajanak, es folyamatos botladozainak hala belefer.

Egyszoval en azt gondolom, hiaba a rangados forma, ezt a Scudettot meg igyis ugymond "siman" belehet huzni.
Szerintem egyértelmű hogy a Milan lesz a legnagyobb ellenfél.
Heti 1 meccs óriási előny!
Holnap játszanak a Rómával.
A Roma csütörtökön játszott a Stuttgartal komoly tetmeccset a Milan 1 hete a Leckét ellen azért ez nem mindegy!
Így azért nyilván könnyebb derbit játszani.
Ez a Milán ha az EL ben vagy BL ben játszana szerintem most nem lenne a top 5 ben se!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

brecsinho írta: 2026.01.24. 13:49 papgájkommandó
Létre kell hozni egy új topicot, ahova csak interfan írhat! Bedobna egy témát és rögtön utána cáfolná is önmagát, sőt, idővel vitába is bonyolódna önmagával.

FORZA INTER!!!
interfan

INTER-1908 írta: 2026.01.24. 16:57
interfan írta: 2026.01.24. 16:27

- legkevesebb veresege

Szerintem egyértelmű hogy a Milan lesz a legnagyobb ellenfél.
Heti 1 meccs óriási előny!
Holnap játszanak a Rómával.
A Roma csütörtökön játszott a Stuttgartal komoly tetmeccset a Milan 1 hete a Leckét ellen azért ez nem mindegy!
Így azért nyilván könnyebb derbit játszani.
Ez a Milán ha az EL ben vagy BL ben játszana szerintem most nem lenne a top 5 ben se!
Sokat fog jelenteni ez a Roma-Milan meccs, ha megnyerne a Milan (szerintem nem fogjak), akkor valoban kijelentheto, hogy ez egy Inter-Milan meccs lesz a Scudetto kapcsan.

Egyebkent ez is igaz, Milan ezzel a kerettel szerintem sem lenne az 5-ben, ha nem lenne Allegri, meg ez a heti egy meccs.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

sorger=giallo írta: 2026.01.24. 17:40
brecsinho írta: 2026.01.24. 13:49 papgájkommandó
Létre kell hozni egy új topicot, ahova csak interfan írhat! Bedobna egy témát és rögtön utána cáfolná is önmagát, sőt, idővel vitába is bonyolódna önmagával.

FORZA INTER!!!
Vagy egy olyan topicot, ahova nem írhat.
interfan

Marco írta: 2026.01.24. 19:04 Vagy egy olyan topicot, ahova nem írhat.
Atyaeg, Pinci baratunk visszatert?
interfan

CsaSzi9294 írta: 2026.01.23. 21:52 A Pisából asszem volt valaki, akit figyelünk/figyeltünk. Nem emlékszik valaki (Interfan :think: ?), hogy ki volt az? Talán Toure?
Igen Toure volt az akit allitolag figyeltunk, aztan eleg hamar letettunk rola.
P-Inter

Én azt hittem, a bajnokságot az nyeri, aki a legtöbb pontot gyűjti a sorozatban. :shock: :crazy:
interfan

Nagyon sokszor elmondta Chivu, hogy o semmin nem akart es nem is fog valtoztatni az elmult jopar ev sikeres Interen, ahogy szo szerint mondta, hulye lett volna barmihez hozzanyulni.
Csak megprobalom egy kicsi sajatot is belevenni a mukodo gepezetbe.

Tudom sokak szerint semmit nem ernek a statok (szive joga mindenkinek), viszont az elmult 3 edzokent osszehasonlitva, talan ebbol latszanak a kulonbsegek, es talan ebbol latszik az, hogy mi is az a kicsi sajat amit Chivu beletesz az eddig jol mukodo gepezetbe.

Meccsenkenti atlag adatok:

Chivu: Inzaghi: Conte:

labdabirtoklas: 59,8% 59,8% 52,3%
passzok: 532 552 526
hosszu labdak: 47 44 44
kapuralovesek: 18,4 15,1 14,5
kaputeltalo: 6,2 5,1 5,4
szogletek: 6,9 5,8 5,4
beadasok: 25 19 18
P-Inter

Nekem a statokkal nincs bajom, ha hozzájuk van téve néhány olyan tényező is, ami árnyalja a képet. (Emberi, liga, idő, stb). Itt semmi nincs, torzul minden. Mit kéne látnom? Mit akar bizonyítani vagy cáfolni? Ez mehetne már át neked…
interfan

P-Inter írta: 2026.01.25. 08:31 Nekem a statokkal nincs bajom, ha hozzájuk van téve néhány olyan tényező is, ami árnyalja a képet. (Emberi, liga, idő, stb). Itt semmi nincs, torzul minden. Mit kéne látnom? Mit akar bizonyítani vagy cáfolni? Ez mehetne már át neked…
Szerintem pl ezen statisztikakbol az jon le:

- Chivu es Inzaghi szinte ugyanugy egy labdabirtoklasra epulo jatekot jatszat.
Ellenben Contenal kevesbe volt fontos ez, es nem arra epult a jatekunk.

- Inzaghi egy teljesen hatulrol epitekezo, sok passzos jatekot jatszatott.
Ellenben pl Chivu sokkal inkabb, ahogy o is elmondja "vertikalis" futballra torekszik, ezert tobb a hosszu labdank mint volt akar Conte, akar Inzaghi eseteben.
Sokkal hamarabb kerul fel a labda, es kevesbe van meg ez a hatulrol epitkezes.

- Chivu egy agresszivabb, letamadobb jatekot jatszat, lasd feltolt vedelem, es tobb kapuraloves, kaputeltalo is mint akar Inzaghi, akar Conte eseteben.

- Valamint Chivuval sokkal inkabb epul ez a 3-5-2 a beadasokra mint elodeinel.

Egyszoval kijon az amit Chivu mondott, hogy nem akart semmin valtoztatni, csak beletenni par sajat dolgot.
Ezek a sajat dolgok a fentiekben ki is jonnek.
interfan

Contetol lassan erzekeny bucsut vehetunk a Scudettot illetoen. :D

Juventus-Napoli: 3-0

Gyakorlatilag be is erte oket a Juventus, hozzank kepest meg laza 9 ponttal vannak mogottunk.
Vajon Conte most ezt eppen mire vagy kire fogja fogni?
BL szegyenteljes szereples, es most mar a bajnoksagban sem megy...
Válasz küldése