Tenyleg vicc....par hete volt tema a klub nyaron valami nagy dobasra keszul es irjak,hogy majd Paz-t hozzuk.hvmetal írta: ↑2026.01.31. 12:46
Kár, ez 2 jó név. Nálunk ez nagyon ritka. Mindkettő erősítés lehetett volna. Annyira szerintem nem poén ez az egész. Lookman,Kone,Cancelo,Diaby stb. Értelmes játékost nem tudunk megszerezni.
Nem bánnám,ha nem lenne semmi a háttérben. Azért érdekes, hogy a legerosebb olasz csapat, a tavalyi BL döntős se edzőt, se játékost nem tud igazolni.
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Cupi
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
- interfan
Varj Cupi, ott utanna mar azok voltak a hirek, hogy Bernardo Silva a nagy nyari "alomigazolas" es mercatos "robbantasunk".Cupi írta: ↑2026.01.31. 13:56Tenyleg vicc....par hete volt tema a klub nyaron valami nagy dobasra keszul es irjak,hogy majd Paz-t hozzuk.hvmetal írta: ↑2026.01.31. 12:46
Kár, ez 2 jó név. Nálunk ez nagyon ritka. Mindkettő erősítés lehetett volna. Annyira szerintem nem poén ez az egész. Lookman,Kone,Cancelo,Diaby stb. Értelmes játékost nem tudunk megszerezni.
Nem bánnám,ha nem lenne semmi a háttérben. Azért érdekes, hogy a legerosebb olasz csapat, a tavalyi BL döntős se edzőt, se játékost nem tud igazolni.Persze.
Majd ha az osszes top csapat dobja es semmilyen mas klub nincs a kepbe akkor talan....ja es ha a kolcson + opcio mehet.
Na most Silvanak ajanlatot tett a Real, Barcelona, Atletico, MU, Chelsea, Bayern, Inter, Milan, Juventus.
Hat nem tudom mennyire emelkedunk ki ebbol a sorbol.
- Baggio85
Nem tudok másra gondolni, csak, hogy ezek az igazolások a "könyvelés" miatt kellenek. PAPÍRON valakinek kifizetünk ennyi pénzt.PellerG írta: ↑2026.01.31. 10:18Ez a Massolin 24 lesz idén, soha nem járt komolyabb helyen.CsaSzi9294 írta: ↑2026.01.31. 06:55 Tehát nekünk adják oda a játékosokat kölcsön+sima opcióval, de visszafelé nem tetszik az Internek ugyanez.![]()
Frattesi, LH out - CJ, Norton in
Nálam ez hibátlan csere lenne, bevallom meglepne ha Ausilio ezt összehozná..
Ezt a Massolint nem ismerem, videók alapján nem tűnik rossznak, bár úgy lehet én is extra lennék. Mozgásra nekem kicsit Rabiotra emlékeztet.
Fájdalmas.
Megint 4-5 millió erre a kaliberre, mikor máskor meg minőségi igazolásnál ennyi múlik az üzlet meghiúsulása.
- lucky0
Maximálisan egyetértek!interfan írta: ↑2026.01.31. 10:29Egyetertek.Interfan1000 írta: ↑2026.01.31. 10:04 Maradjon inkább minden úgy ahogy van, mert fáj olvasni ezeket a híreket.
Perisic mar ott vicc volt, hogy felmerulhetett 37 evesen...
Ez a Norton Cuffy meg csak ugy erne meg ha plusz emberkent jonne kolcson sima opcioval.
Mert az, hogy adjuk el Henriquet 17m-ert, es hozzuk egy legalabb akkora kerdojel Nortont ugyanugy 17m-ert, na annak sok ertelme nincs.
- lucky0
Erről a Massolinról lehet tudni valamit? Megnőtt rendesen a fiú 197 cm magas, védekező középpályás, bal lábas. Statjai?
-
MLK
Én ezt a dealt azonnal aláírnám.interfan írta: ↑2026.01.31. 12:49 Gazzetta pedig az angol forrasok erositi meg (teamtalk), Jones jo esellyel nem lesz az Inter jatekosa.
A Liverpool nemet mondott az Inter kolcson + sima opcios ajanlatara.
Vagy kotelezo opciot akartak, vagy Dumfriest cserebe.
Az Inter Dumfriest nem adja, kotelezo opciot pedig az Inter nem tud vallalni 40m euro ertekben.
Kis Stankó már nemzetközi tapasztalattal, állandó kezdő pozícióval, egy erősebb ligából jönne vissza két ilyen lutri igazolás árán... Egyszerűen néha nem tudom megérteni mit csinálnak.
Nagyon remélem, hogy kincset találtak, mert ha nem akkor tutira megy az egész brancs a bíróságra...
- interfan
Ez a Massolin kapcsan meg szinten sokat mondani nem lehet.
Nyaron igazolta le a Modena 700 ezer eurot a Belga 2.osztaly 12.helyezett Francs Borains csapatatol.
Ahol tavaly 22 meccsen volt 2db golja es 1db golpassza.
Modenaban cserekent kezdte az oszt, most kezd mar alapember lenni.
Van iden 1db golja, es 2db golpassza.
Atlagok es statok alapjan Modena kozepmezony.
Na de hogy legyen pozitiv resz is.
- Legalabb nem 25m euroba kerul
- Legalabb nem csak a horvat piacot nezzuk
Ez is valami.
-
Francesco
Amúgy tényleg nem értem, hogy ennyire vakon van a vezetés, hogy házhoz mennek a pofonért, de szánalmasak vagyunk az elmúlt 6 nagyobb nevű játékossal kapcsolatban, akikért elvileg mentünk nyár óta.
- Baggio85
Parádés egy téli mercato lett ez is, azt meg kell hagyni!
Nem mondom, hogy nekem bárki is hiányzik, de ennyiszer lyukra futni az már bravúr! 
-
koviroland92
Fú én már Január elején leírtam, hogy Marotta kivállásával hiába jönnek a nevek a legvalószínűbb, hogy se érkező se távozó nem lesz a téli mercato alatt. Jött egy-két név velük a lelkesedés majd ez a lelkesedés cirka 12 óráig tartott míg elutasítottak minket. Ausilio-Baccin Magic.
Mondjuk nem tudom mit vártunk mert míg nyáron volt is valamennyi pénz a mercatora azt a csodapáros elköltötte 2 olyan játékosra akiket fél év után páros lábbal rúgnának ki ugyanazok akik leigazolták Őket fél évvel ezelőtt. Én őszintén nem értem miért nincs felelősségre vonás. Marrotta is úgy néz ki elkényelmesedett az elnöki poziba és teljes mértékben kivonta magát az átigazolásokból és már az se érdekli miket művel ez a két ember következmények nélkül. De legalább megvan Jakirovic meg Massolin. Ha pedig Chivu ennyire nem bízik Frattesiben Őt is oda lehetett volna adni a Nottingham Forestnek kölcsön+opcióval hátha fizettek volna nyáron érte. Létszámban megvagyunk a Kp-n nélküle is ha összejött volna akkor lett volna + pénz igazolásokra ha pedig nem jött volna össe akkoris ugyanott tartanánk ahol most, hogy nem játszik ellenben elértékteledik.
-
koviroland92
Lookman, Manu Koné, Moussa Diaby, Curtis Jones...
Mindegyik játékos csapatához odament a két balf*sz majd mikor pénzről lett volna szó azt mondták jajj bocs otthon hagytam a tárcám. 
- interfan
Mlacic kapcsan ugynezki hiaba vartunk, es tetttnk ujabb es ujabb ajanlatokat neki, teljesitve az osszes Mlacic es apja penzugyi kovetelest, es alairasi penzt igenyt, az Inter ujra nemet kapott.
Schira mar be is jelentette, Mlacic az Udinese jatekosa lesz, es holnap orvosira erkezik az Udinesehez.
Schira mar be is jelentette, Mlacic az Udinese jatekosa lesz, es holnap orvosira erkezik az Udinesehez.
- lucky0
Akkor csak csak az lett amit vártam. Maradt minden úgy ahogy volt.
- interfan
koviroland92 írta: ↑2026.01.31. 21:50 Lookman, Manu Koné, Moussa Diaby, Curtis Jones...Mindegyik játékos csapatához odament a két balf*sz majd mikor pénzről lett volna szó azt mondták jajj bocs otthon hagytam a tárcám.
Jött egy-két név velük a lelkesedés majd ez a lelkesedés cirka 12 óráig tartott míg elutasítottak minket. Ausilio-Baccin Magic.Mondjuk nem tudom mit vártunk mert míg nyáron volt is valamennyi pénz a mercatora azt a csodapáros elköltötte 2 olyan játékosra akiket fél év után páros lábbal rúgnának ki ugyanazok akik leigazolták Őket fél évvel ezelőtt. Én őszintén nem értem miért nincs felelősségre vonás.
Valahogy ezek a kommentek osszefoglaljak az elmult idoszakot.Cupi írta: ↑2026.01.30. 08:11 Azért az vicc most is az ment mind nyáron. Kinézünk valakit aki az A opció...nem jön...ok majd a B jön...nem ő sem...aztán előhúzunk egy C-t.Kínomban nevetek csak.
Mielőtt félreértené valaki én a klub akarata szerint állítottam fel az opciót és nem azt mondom az A /Perkó/ lett volna a legjobb. Arra céloztam ez mostanában nagyon nem megy nekünk. Felállítunk egy igény listát és az azon utolsó helyen lévőt hozzuk el.
Es valahol nem csak az elmult egy honapot, hanem junius ota ami tortenik.
Nyilvan meg van "remeny", Perisic (monjduk nem tudom vele kapcsolatban megis mit akarunk) Diaby, Jones ugyben is, szoval az orok igazsaggal elve: "barmi tortenhet, es annak az ellenkezoje is", de azert az osszkepet nezve rettento jol osszefoglalja a dolgokat a fenti kommentek.
Valahogy tenyleg ahogy Cupi irta, van egy listank, es nem sikerul se az A terv, se a B, meg a C se nagyon, es lesz belole egy D, ha egyaltalan lesz.
Es itt jon az amit Hvmetal irt:
"Azért érdekes, hogy a legerosebb olasz csapat, a tavalyi BL döntős se edzőt, se játékost nem tud igazolni."
Jon a kerdes, hogy miert?
Es itt most nem lehet legyiteni, hogy "firkalnak a firkaszok", es hasonlo hatalmas bolcseseggekel elintezni a dolgot.
Ezeket a jatekosokat mi magunk, a mi vezetoink ismertek el, hogy akartuk/akarjuk.
(Es meg ott a szinten elismert Fabregas story is)
Mi az oka annak, hogy ennyi esetben sem sikerul.
Ok, mondhat 1 jatekos nemet, ok mondhat egy klub nemet, na de hogy ennyi esetben?
Es persze "probalkozunk", mert haat esely barmire van, ez teljesen rendben van.
De most akkor probalkozzunk Doue, Yamal, Mbappe, Haaland kapcsan is egy ingyen kolcson + sima opcioval? (Ertse mindenki a koltoi tulzast)
Egy ido utan ezekkel a probalkozasokkal oda jutunk el amit Francesco irt:
"ennyire vakon van a vezetés, hogy házhoz mennek a pofonért, de szánalmasak vagyunk az elmúlt 6 nagyobb nevű játékossal kapcsolatban"
Ez az egesz egy ido utan mar nem olyan, hogy de jo legalabb megprobaltuk.
Hanem olyan, hogy mar megint rajtunk rohognek, es mar megint az osszes tervunk borul, Baggio irasahoz elerve:
"ennyiszer lyukra futni az már bravúr!"
Vegul pedig a Koviroland92 altal emlitett:
"nyáron volt is valamennyi pénz a mercatora azt a csodapáros elköltötte 2 olyan játékosra akiket fél év után páros lábbal rúgnának ki ugyanazok akik leigazolták Őket fél évvel ezelőtt. Én őszintén nem értem miért nincs felelősségre vonás."
Na igen, ez az amirol en mar nagyon sokszor beszeltem, a kovetkezmenyek teljes hianya.
Nem az a baj, hogy valaki egyszer hibazik, emberek vagyunk, mindenki hibazik.
2-3X elkoveteni ugyanazt a hibat is meg valahogy ellehet nezni.
Na de az, hogy 10X fordul elo ugyanaz (es itt most ne a pontos szamokat fogjuk meg), es annak sincsen semmilyen kovetkezmenye egy profi klubnal ami "top" csapatnak tartja magat, es sulyos milliokat keres a szakmai vezetes, ott mar elkezdodnek az erthetetlen dolgok es a problemak...
Di Marzio es a Sky szerint teszunk egy ujabb, es egyben utolso kiserletet Diaby es Perisic kapcsan is.
Romano pedig bejelentette, Jones nem lesz az Inter jatekosa.
- interfan
Gazzetta szerint Chivu telefonon kereste fel Diabyt es gyozkodte az Interrol, es arrol, hogy hiaba nem WB, megfelelo lesz szamara a 3-5-2-ben a jobb WB poszt amihez minden tulajdonsaga megvan.
Kiemelik, Chivu mindenaron Diabyt akarja.
Az Inter tovabbra sem tud kotelezo opciot ajanlani, de feltelekhez szabott (meccszam, Scudetto gyozelem) kotelezo opcios uj ajanlatot tett az Inter kb 30m euro ertekben.
A sima opcios ajanlatot hatarozottan elutasitottak, most az Inter var a szaudiak valaszara.
Szinten all Henrique eladasanak ugye, Chivu abban az esetben engedi el, ha Perisic vagy Diaby erkezik.
Kiemelik, Chivu mindenaron Diabyt akarja.
Az Inter tovabbra sem tud kotelezo opciot ajanlani, de feltelekhez szabott (meccszam, Scudetto gyozelem) kotelezo opcios uj ajanlatot tett az Inter kb 30m euro ertekben.
A sima opcios ajanlatot hatarozottan elutasitottak, most az Inter var a szaudiak valaszara.
Szinten all Henrique eladasanak ugye, Chivu abban az esetben engedi el, ha Perisic vagy Diaby erkezik.
- PellerG
Most már több mint 10 éve írom, de továbbra is tartom.
Amíg Ausilio a head scout, itt nagy változások nem lesznek.
Amíg Ausilio a head scout, itt nagy változások nem lesznek.
- interfan
Perisic kapcsan ugynezki az "utolso remeny" is szertefoszlot.
Eindhoven sportigazgatoja elmondta, az Inter felvette vele a kapcsolatot Periscel, de Perisic a PSV jatekosa, es az is marad, a ugy lezarult.
- interfan
Marotta:
A mercato lezarult szamunkra.
Probaltunk lehetosegeket megragadni, megprobaltunk erositeni a jobb WB poszton, de vegul nem talaltunk elerheto lehetoseget.
Diaby is egy lehetoseg volt, minoseget novelte volna a keretnek, de nem volt elerheto a mi feltetleinkkel.
Semmilyen uzlet nem lesz mar a mercaton.
Frattesi is marad, mindig elmondtuk, aki menni akar nem tartjuk vissza, de Frattesi sosem kerte eladasat.
Normalis hogy tobb lehetoseget szeretne, de szerintem lesz lehetosege megmutatni most, hogy mennyire jo jatekos is o.
Perisic egy Inter kotodesu jatekos, szerettuk volna megszerezni, o is szivesen jott volna, nagyra ertekeljuk a kepessegeit, de sajnos itt sem voltak adottak a feltetelek az erkezesehez.
Dumfries kapcsan volt nehany meggondoltatal telefonhivas, destabilzalni akartak ezzel, de mi nem akarjuk eladni, o is Inter jatekos marad.
Egy honapon belul marcius elejen remelem mar palyan lesz.
Massolin viszont erkezik, holnap hivatalos lesz, de a szezont a Modenaban fejezi be, es nyaron csatlakozik.
O egy befektetes a jovobe, es nagyon hasznos es fontos jatekos lesz szamunkra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.02.01. 17:56-kor.
- Baggio85
-
MLK
Ha Massolint ő dicséri remélem tényleg jó lesz, és nem csak egy pénzmosós, vagy valakinek egy könyvelés stafírozó átigazolás.interfan írta: ↑2026.02.01. 17:47 Marotta:
A mercato lezarult szamunkra.
Probaltunk lehetosegeket megragadni, megprobaltunk erositeni a jobb WB poszton, de vegul nem talaltunk elerheto lehetoseget.
Diaby is egy lehetoseg volt, minoseget novelte volna a keretnek, de nem volt elerheto a mi feltetleinkkel.
Semmilyen uzlet nem lesz mar a mercaton.
Frattesi is marad, mindig elmondtuk, aki menni akar nem tartjuk vissza, de Frattesi sosem kerte eladasat.
Normalis hogy tobb lehetoseget szeretne, de szerintem lesz lehetosege megmutatni most, hogy mennyire jo jatekos is o.
Perisic egy Inter kotodesu jatekos, szerettuk volna megszerezni, o is szivesen jott volna, nagyra ertekeljuk a kepessegeit, de sajnos itt sem voltak adottak a feltetelek az erkezesehez.
Dumfries kapcsan volt nehany meggondoltatal telefonhivas, destabilzalni akartak ezzel, de mi nem akarjuk eladni, o is Inter jatekos marad.
Egy honapon belul marcius elejen remelem mar palyan lesz.
Massolin viszont erkezik, holnap hivatalos lesz, de a szezont a Modenaban fejezi be, es nyaron csatlakozik.
O egy befektetes a jovobe, es nagyon hasznos es fontos jatekos lesz szamunkra.
- Cupi
Nem úgy volt, hogy már edzésben állt és jól halad a felépülése és a juve ellen már játszhat is? Ez a remélem március elején elérhető lesz duma nem túl pozitív.
- interfan
Szamomra erdekes dolog, hogy az olaszok mennyire az Oaktreet veszik elo.
Csak egy aktualis szerkesztoi iras az FcInternewsrol:
Na most nem a leirt tartalommal van a baj, hanem annak lenyegevel.
En ertem, hogy szidjuk az Oaktreet mert mi tortenik a palyan kivul, ez ok.
De...
Errol mennyire maga az Oaktree tehet?
Nem lehet a szakmai vezetes az, aki ebben jobban benne van?
Lasd:
- Edzokerdes koruli kaosz, panik, kapkodas.
- Ok nem volt plusz penz Lookman, Kone kapcsan, de miert nem? Es erre a valasz nem az, hogy az Oaktree nem adott.
Az Oaktree adott egy keretet, es ezt a keretet valaki felhasznalta.
Ilyenkor jon elo a sokszor emlegetett 5-10m ami hianyzik egy uzlethez.
- Nyilvan duhito, hogy a teli mercatora nem adtak igazan penzt.
De azert ne felejtsuk el, hogy a nyarat kb -40m euroval zartuk, magyarul kb 40m eurot beletettek a mercatoba.
Hany ev utan volt ilyen ujra?
(Kb 100 evnek tunik)
Eddig nem ez volt a jellemzo, hanem az, hogy kiveszunk penzt a keretbol es +20/50/100m eurokkal kell zarjuk a piacot.
Most az, hogy ezt a beletett 40m eurot hogy koltottuk el, hogy osztottuk be, errol lehet inkabb a szakmai vezetest felelosseget kellene kerdezni, es nem az Oaktreet.
Csak egy aktualis szerkesztoi iras az FcInternewsrol:
Az Inter a palyan az elso, a mercaton az utolso, ez Chivu Intere, nem az Oaktree Intere.
Chivu Intere tovabbra is uralja a Serie A-t, az Oaktree Intere pedig tovabbra is csak csalodast okoz a mercatokon.
Az Oaktree Intere miutan nyaron sikertelenul targyalt Lookman es Kone ugyben, kesobb a bankhoz mentek, most nem tudtak senkit szerezni Chivunak a januari mercaton.
Nyaron Lookman, Leoni, Kone, most Cancelo, Diaby, Perisic, Jones, mind nagy erositesek lettek volna, de a feher fust soha nem erkezett meg.
Csupa kod csak az egesz, es a szurkolokat csakis atverik a ketes kommunikacioval.
Mindezt ugy, hogy Dumfries oktober ota nem jatszik, varhatoan egy honap mulva ter vissza, Darmian szinten honapokat kihagyott, Frattesi pedig mar majdnem tavozott, de a serulesek miatt most kezdokent kellett jatszania.
Az Inter egy ketarcu klub, egyik a palyan, masik meg az iroasztal mogott.
Tavaly januari mercato is egbekialto oruletes hiba volt, megsem tanultak belole.
Chivu hatalmas munkaja elfedi a palya bizonyos teruletein hianyosaggokkal kuzdo csapat gyengesegeit.
Chivu elmondta, alig varja hogy veget erjen a mercato.
Mi Inter szurkolok igy igy erzunk.
Vegre lezarul a mercato, es remeljuk Chivu Intere tovabbra is erosebb lesz a palyan, mint az Oaktree Intere a palyan kivul.
Na most nem a leirt tartalommal van a baj, hanem annak lenyegevel.
En ertem, hogy szidjuk az Oaktreet mert mi tortenik a palyan kivul, ez ok.
De...
Errol mennyire maga az Oaktree tehet?
Nem lehet a szakmai vezetes az, aki ebben jobban benne van?
Lasd:
- Edzokerdes koruli kaosz, panik, kapkodas.
- Ok nem volt plusz penz Lookman, Kone kapcsan, de miert nem? Es erre a valasz nem az, hogy az Oaktree nem adott.
Az Oaktree adott egy keretet, es ezt a keretet valaki felhasznalta.
Ilyenkor jon elo a sokszor emlegetett 5-10m ami hianyzik egy uzlethez.
- Nyilvan duhito, hogy a teli mercatora nem adtak igazan penzt.
De azert ne felejtsuk el, hogy a nyarat kb -40m euroval zartuk, magyarul kb 40m eurot beletettek a mercatoba.
Hany ev utan volt ilyen ujra?
(Kb 100 evnek tunik)
Eddig nem ez volt a jellemzo, hanem az, hogy kiveszunk penzt a keretbol es +20/50/100m eurokkal kell zarjuk a piacot.
Most az, hogy ezt a beletett 40m eurot hogy koltottuk el, hogy osztottuk be, errol lehet inkabb a szakmai vezetest felelosseget kellene kerdezni, es nem az Oaktreet.
-
Interfan1000
Nem az Oaktree tette bele a pénzt, hanem Inzaghi Intere, akik bejutottak a Bl döntőbe…ha az nincs egy Forint sincs, szóval nem igazán fektetnek ezek a klubba…
-
VInter101
Szerintem ez hűen tükrözi az olasz mentalitást. Az ország egy aranybánya lehetne, de nem az mert nem jól működtetik. Szerintem nem véletlenül áll egy egy ország úgy ahogy! Miért a PL a leggazdagabb? Miért jó a francia, spanyol utánpótlás? Az olasz miért nem? És így tovább!
Nem azt nézik hogy adtak e pénzt és az hogyan lett elköltve, nem azt hogy azért ki a felelős, hanem miért nem adtak többet! Az olaszoknak fel kéne ébrednie és változtatnia az eddigieken! De nem fognak, ők meg vannak győződve arról hogy ők jól csinálják!
Nem azt nézik hogy adtak e pénzt és az hogyan lett elköltve, nem azt hogy azért ki a felelős, hanem miért nem adtak többet! Az olaszoknak fel kéne ébrednie és változtatnia az eddigieken! De nem fognak, ők meg vannak győződve arról hogy ők jól csinálják!
- interfan
Beszedes sorok ezek, es sok minden lenyegesre hivjak fel a figyelmet.VInter101 írta: ↑2026.02.02. 07:44 Szerintem ez hűen tükrözi az olasz mentalitást. Az ország egy aranybánya lehetne, de nem az mert nem jól működtetik. Szerintem nem véletlenül áll egy egy ország úgy ahogy! Miért a PL a leggazdagabb? Miért jó a francia, spanyol utánpótlás? Az olasz miért nem? És így tovább!
-
Tombi1986
Magyarország kettő, csak annyi a különbség, hogy ott nem állami pénz lett befektetve, elköltve.VInter101 írta: ↑2026.02.02. 07:44 Szerintem ez hűen tükrözi az olasz mentalitást. Az ország egy aranybánya lehetne, de nem az mert nem jól működtetik. Szerintem nem véletlenül áll egy egy ország úgy ahogy! Miért a PL a leggazdagabb? Miért jó a francia, spanyol utánpótlás? Az olasz miért nem? És így tovább!
- interfan
Szerintem ez egy masik tema eleve, mert ennyi erovel el is tehettek volna azt a penzt, stb.Interfan1000 írta: ↑2026.02.02. 07:41 Nem az Oaktree tette bele a pénzt, hanem Inzaghi Intere, akik bejutottak a Bl döntőbe…ha az nincs egy Forint sincs, szóval nem igazán fektetnek ezek a klubba…
De en azt gondolom, hogy ez egy kulon tema.
Ami a fentiek kapcsan volt, az inkabb az, hogy ezeket a penzeket valakik elkoltottek.
Hisz ha sok nem is, de valamennyi volt.
Es ezeket felhasznaltuk.
Ezert nem volt plusz penz Lookman, Kone, stb kapcsan, mert az a penz egyszer mar ellett koltve.
-
Francesco
Nyilván idegesítő ahogyan kommunikáljuk a piacot, de ezeknek a neveknek egy része vélhetően kitaláció, vagy csak puhatolózás. Nem akarok az ördög ügyvédje szerepében tetszelegni, de még nem eldönthető, hogy a nyári igazolásaink - én Sucic-ot is ideveszem - hogyan sülnek majd el. Azok a nevek azért nem azt vetítették előre, hogy a jelent építjük, mert akkor kiforrott játékosok érkeztek volna. Ráadásul Olaszországban vagyunk, ahol a túlzás egy alapvetés. Sucic az új Modric volt, LH egy abszolút Dumfries helyettes és Diouf is egy óriási sztár potenciál, szerintük. Ezen a torz szemüvegen keresztül nézve tényleg elég gáz igazolásaink voltak. De azért az esetek nagy részében az idő Marotta-ékat igazolta.
Mindegyik igazolásunkba pislákol valami, kiben jobban, kiben kevésbé, még akármi is lehet belőlük.
Még egy dolog. 10 évvel ezelőtt az általunk említett nevek 50%-a 20 évvel ezelőtt pedig a 90% nem lett volna megemlítve a médiában. Ennyit változott a digitális forradalom miatt a piac láthatósága és az újságírók fantáziavilága. Amíg pedig a Liverpool kiad 60 + 10 milliót egy francia UP védőért, akiről tegnap még azt sem tudta, hogy létezik, addig nincs is nagyon miről beszélni. Az Oaktree az igazolások helyett pedig remélem inkább azon dolgozik, hogy mihamarabb gazdája legyen a klubnak. Amit évek óta csinálunk minden sorozatot figyelembe véve az a mai labdarúgásban a hihetetlen kategória. Becsüljük meg.
Mindegyik igazolásunkba pislákol valami, kiben jobban, kiben kevésbé, még akármi is lehet belőlük.
Még egy dolog. 10 évvel ezelőtt az általunk említett nevek 50%-a 20 évvel ezelőtt pedig a 90% nem lett volna megemlítve a médiában. Ennyit változott a digitális forradalom miatt a piac láthatósága és az újságírók fantáziavilága. Amíg pedig a Liverpool kiad 60 + 10 milliót egy francia UP védőért, akiről tegnap még azt sem tudta, hogy létezik, addig nincs is nagyon miről beszélni. Az Oaktree az igazolások helyett pedig remélem inkább azon dolgozik, hogy mihamarabb gazdája legyen a klubnak. Amit évek óta csinálunk minden sorozatot figyelembe véve az a mai labdarúgásban a hihetetlen kategória. Becsüljük meg.
- interfan
Hat igen, csak nezd meg, ezeket a neveket akartuk, mi magunk mondtuk ki.Francesco írta: ↑2026.02.02. 08:14 Nyilván idegesítő ahogyan kommunikáljuk a piacot, de ezeknek a neveknek egy része vélhetően kitaláció, vagy csak puhatolózás. Nem akarok az ördög ügyvédje szerepében tetszelegni, de még nem eldönthető, hogy a nyári igazolásaink - én Sucic-ot is ideveszem - hogyan sülnek majd el. Azok a nevek azért nem azt vetítették előre, hogy a jelent építjük, mert akkor kiforrott játékosok érkeztek volna. Ráadásul Olaszországban vagyunk, ahol a túlzás egy alapvetés. Sucic az új Modric volt, LH egy abszolút Dumfries helyettes és Diouf is egy óriási sztár potenciál, szerintük. Ezen a torz szemüvegen keresztül nézve tényleg elég gáz igazolásaink voltak. De azért az esetek nagy részében az idő Marotta-ékat igazolta.
Szoval itt nem johet az osbolcsesseg, hogy "firkalnak a firkaszok".
Nyilvan ki eppen miert nem sikerult, de azert valahogy ez nem jo az Inter szakmai vezetesere nezve ami tortenik az utobbi idoben.
Ez alapjan valahol igaz amit az olaszok irnak, hogy ket Inter van, egy a palyan, es egy azon kivul.
Viszont szerintem nem teljesen van igaza az olaszoknak a masik oldalrol nezve, hogy errol csakis az Oaktree tehet, es ok minden rossz okozoi.
-
VInter101
Csakhogy ők azt gondolják hogy egy a pályán és egy a tulajdonos! A szakmai vezetés az meg sincs említve!interfan írta: ↑2026.02.02. 08:37 Hat igen, csak nezd meg, ezeket a neveket akartuk, mi magunk mondtuk ki.
Nyilvan ki eppen miert nem sikerult, de azert valahogy ez nem jo az Inter szakmai vezetesere nezve ami tortenik az utobbi idoben.
Ez alapjan valahol igaz amit az olaszok irnak, hogy ket Inter van, egy a palyan, es egy azon kivul.
Miközben a tulaj nem is igazán akar tulajdonos lenni hiszen ők csak adtak egy cégnek kölcsönt! Az hogy azt a kölcsönt nem adták meg az nem a kölcsön adó problémája!
Érdekes őket okolni! Cssk hát a tulajdonos csúnya amerikai(nem tudom biztosra), a szakmai vezetés viszont olasz!
-
P-Inter
Kicsit beszélgettem az AI-val, hogy halad a tulajkeresés, szerinte, erre ne is számítsunk. Legkorábbi lehetőségként a stadion befejezését szemezte ki a hírekből. (Nekik nem létfontosságú azonnal kiszállni a klubból). Ez össze is cseng azzal, igyekeznek a jövőnek igazolni, értéknövelő igazolásokat támogatni.Francesco írta: ↑2026.02.02. 08:14 …, de még nem eldönthető, hogy a nyári igazolásaink - én Sucic-ot is ideveszem - hogyan sülnek majd el. Azok a nevek azért nem azt vetítették előre, hogy a jelent építjük, mert akkor kiforrott játékosok érkeztek volna. De azért az esetek nagy részében az idő Marotta-ékat igazolta.
Mindegyik igazolásunkba pislákol valami, kiben jobban, kiben kevésbé, még akármi is lehet belőlük. Az Oaktree az igazolások helyett pedig remélem inkább azon dolgozik, hogy mihamarabb gazdája legyen a klubnak. Amit évek óta csinálunk minden sorozatot figyelembe véve az a mai labdarúgásban a hihetetlen kategória. Becsüljük meg.
- interfan
Na igen, az Oaktree sosem akarta az Intert, csak megkapta a hitelert cserebe.VInter101 írta: ↑2026.02.02. 08:43Csakhogy ők azt gondolják hogy egy a pályán és egy a tulajdonos! A szakmai vezetés az meg sincs említve!interfan írta: ↑2026.02.02. 08:37 Hat igen, csak nezd meg, ezeket a neveket akartuk, mi magunk mondtuk ki.
Miközben a tulaj nem is igazán akar tulajdonos lenni hiszen ők csak adtak egy cégnek kölcsönt! Az hogy azt a kölcsönt nem adták meg az nem a kölcsön adó problémája!
Érdekes őket okolni! Cssk hát a tulajdonos csúnya amerikai(nem tudom biztosra), a szakmai vezetés viszont olasz!
(Ami ha nincs, ne is folytassuk)
Bank se akarja a hazad, de ha nem tudod fizetni a hitelt, akkor elobb-utobb ovek lesz.
Nyilvan a szakmai vezetes pozitiv erdemeit is el kell ismerni, de cserebe ugyanugy a hibakat is.
Ezt ha nem tesszuk, akkor csak homokba dugjuk a fejunket.
Nem bolcs dolog szerintem az olasz kozegtol az Oaktree egyszemelyes hibaztatasa a rossz dolgok miatt.
- Baggio85
Kicsit túl van szerintem lihegve, tolva ez a tulajdonos, meg a vezetőség ekézése.
Nyilván az ember gyorsan el tud felejteni dolgokat és gyorsan hozzá is szokik a jóhoz, de néha azt érzem, hogy átesünk a ló túlsó oldalára.
Elfelejtjük, hogy ez a klub nem is olyan régen, TÖBBSZÖR is a csőd közelében volt, hogy még mindig az számít eredménynek/rekordnak, hogy mennyire tudjuk csökkenteni az éves veszteségeinket és, hogy nem is annyira a távoli múltban még a BL hely is mekkora sikernek számított a bajnokságban.
Mintha ezt a keretet, ami most van, a szél fújta volna csak össze és az események szerencsés összejátszásán múlna csak, hogy játszottunk az utóbbi években 3 nemzetközi kupadöntőt, nyertünk volna bajnokságokat és most is csak Chivu (akit egyébként szintén a világ legdilettánsabb módján neveztünk ki edzőnek, mert senki más nem vállalta állítólag) varázsképességein múlik, hogy nem a Fiorhoz hasonlóan küzdünk a kiesés ellen!
Szóval én is szoktam viccelődni ezen, és bőven van igazság abban, amik itt a fórumon elhangzanak, csak néha tényleg azt érzi az ember, hogy ha feljönne először ide teljesen kívülállóként, akkor ez egy romokban lévő csapat fóruma lenne.
Szerintem igazolásoktól függetlenül, a vezetőség az (ok, Ausilionak talán a legkévésbé), akinek a leginkább köszönhető, hogy végre rend van a csapatnál és tényleg úgy működünk, ahogy a 21. században egy futballklubnak kell.
Úgy, hogy egy olyan tulajdonosunk van, aki életében nem vett volna futballklubot, ha rajta múlik, úgy, hogy nincs stadionunk, úgy, hogy egy olyan bajnokságban játszunk, ahol a bajnok kevesebbet pénzt kap, mint mondjuk a PL kieső.
Szóval a dolgok nyilván működhetnének jobban is, de szerintem becsüljük meg, ami most van, mert pl. lehet, hogy Diaby vagy Perko erősítés lett volna, csak már így is 25 fős a keret. A legfontosabb, hogy a sérüléseket megússzuk, de egyrészt ez kiszámíthatatlan, másrészt erre nem is lehet 30 fős keretet fenntartani, hogy minden eshetőségre fel tudjunk készülni.
Nyilván az ember gyorsan el tud felejteni dolgokat és gyorsan hozzá is szokik a jóhoz, de néha azt érzem, hogy átesünk a ló túlsó oldalára.
Elfelejtjük, hogy ez a klub nem is olyan régen, TÖBBSZÖR is a csőd közelében volt, hogy még mindig az számít eredménynek/rekordnak, hogy mennyire tudjuk csökkenteni az éves veszteségeinket és, hogy nem is annyira a távoli múltban még a BL hely is mekkora sikernek számított a bajnokságban.
Mintha ezt a keretet, ami most van, a szél fújta volna csak össze és az események szerencsés összejátszásán múlna csak, hogy játszottunk az utóbbi években 3 nemzetközi kupadöntőt, nyertünk volna bajnokságokat és most is csak Chivu (akit egyébként szintén a világ legdilettánsabb módján neveztünk ki edzőnek, mert senki más nem vállalta állítólag) varázsképességein múlik, hogy nem a Fiorhoz hasonlóan küzdünk a kiesés ellen!
Szóval én is szoktam viccelődni ezen, és bőven van igazság abban, amik itt a fórumon elhangzanak, csak néha tényleg azt érzi az ember, hogy ha feljönne először ide teljesen kívülállóként, akkor ez egy romokban lévő csapat fóruma lenne.
Szerintem igazolásoktól függetlenül, a vezetőség az (ok, Ausilionak talán a legkévésbé), akinek a leginkább köszönhető, hogy végre rend van a csapatnál és tényleg úgy működünk, ahogy a 21. században egy futballklubnak kell.
Úgy, hogy egy olyan tulajdonosunk van, aki életében nem vett volna futballklubot, ha rajta múlik, úgy, hogy nincs stadionunk, úgy, hogy egy olyan bajnokságban játszunk, ahol a bajnok kevesebbet pénzt kap, mint mondjuk a PL kieső.
Szóval a dolgok nyilván működhetnének jobban is, de szerintem becsüljük meg, ami most van, mert pl. lehet, hogy Diaby vagy Perko erősítés lett volna, csak már így is 25 fős a keret. A legfontosabb, hogy a sérüléseket megússzuk, de egyrészt ez kiszámíthatatlan, másrészt erre nem is lehet 30 fős keretet fenntartani, hogy minden eshetőségre fel tudjunk készülni.
- interfan
Ez szerintem nem errol szol.Baggio85 írta: ↑2026.02.02. 09:20 Kicsit túl van szerintem lihegve, tolva ez a tulajdonos, meg a vezetőség ekézése.
Ez inkabb arrol szol, hogy van egy palya, es azon kivul.
Ez szerintem teljesen jol latjak, gondoljak odakinn.
Viszont...
Az hogy ami a palyan kivul tortenik, azert egyetlen egy felelos van az osszes letezo kudarcert es hibaert, aki az Oaktree...
Na ez szerintem nem igaz, nagyon nem.
Ezzel egy dolgot tesznek odakinn, homokba dugjak a fejuket, es nem nyitjak ki a sajat szemuket, mert ami a palyan kivul tortenik, az nagyon nem csak az Oaktree hibaja es felelossege.
Es most megint ne menjunk vissza 5-6 evet, eleg csak 1,5 evet vagy felet.
Ezek a dolgok amik megtortentek ebben az idoben nem egyszemelyes felelosseg, es a nagyon sokszor emlegetett kovetkezmeny es annak hianya.
-
VInter101
Ez rendben van! Csakhogy az a cikk nem erről szólt.Baggio85 írta: ↑2026.02.02. 09:20 Kicsit túl van szerintem lihegve, tolva ez a tulajdonos, meg a vezetőség ekézése.
A sajtó ekézi a tulajdonost, nem mi! Miközben a sajtó meg sem említi az igazolásokat! Azt sem hogy évekig minuszt gyartottunk, azt sem hogy nyáron végre a tulajdonos belerakott pluszot.
A sajtónak az a problémája(nem nekünk) hogy a tulaj nem rak bele többet! Hiszen a szakmai vezetés hozná Perisicet és a többieket de ez a csúnya bank nem ad rá eleget!
Én személy szerint örülök hogy van egy ilyen balfék aki finanszírozza a kedvenc csapatomat, mert ha nem lenne akkor még akár a csőd is szóba jöhet! Hiszen évek óta óriási minuszokat termelünk! Ezt nem feszegetik??? Egyébként a kínaiak simán el tudom képzelni hogy óriási szart hagytak maguk után!
Az valóban csoda kategória hogy így vagyunk ahogy, és Inzaghinak és a vezetőségnek is természetesen nagy érdeme van abban hogy jönnek az eredmények!
De a sok jó mellett nem lehet elmenni a rossz mellett sem mert az adja a teljes képet! És addig amíg van rossz addig arra kéne koncentrálni hogy rossz egyáltalán ne legyen, nem pedig mást okolni!
Forza INTER!!!
- Baggio85
Egyrészt a sajtó (pláne attól függ, melyik) azt ír, amit akar, szerintem ez nem releváns.VInter101 írta: ↑2026.02.02. 09:57Ez rendben van! Csakhogy az a cikk nem erről szólt.
A sajtó ekézi a tulajdonost, nem mi! Miközben a sajtó meg sem említi az igazolásokat! Azt sem hogy évekig minuszt gyartottunk, azt sem hogy nyáron végre a tulajdonos belerakott pluszot.
A sajtónak az a problémája(nem nekünk) hogy a tulaj nem rak bele többet! Hiszen a szakmai vezetés hozná Perisicet és a többieket de ez a csúnya bank nem ad rá eleget!
Én személy szerint örülök hogy van egy ilyen balfék aki finanszírozza a kedvenc csapatomat, mert ha nem lenne akkor még akár a csőd is szóba jöhet! Hiszen évek óta óriási minuszokat termelünk! Ezt nem feszegetik??? Egyébként a kínaiak simán el tudom képzelni hogy óriási szart hagytak maguk után!
Az valóban csoda kategória hogy így vagyunk ahogy, és Inzaghinak és a vezetőségnek is természetesen nagy érdeme van abban hogy jönnek az eredmények!
De a sok jó mellett nem lehet elmenni a rossz mellett sem mert az adja a teljes képet! És addig amíg van rossz addig arra kéne koncentrálni hogy rossz egyáltalán ne legyen, nem pedig mást okolni!
Forza INTER!!!
Másrészről, ha jól értettem interfan-t, akkor ez egy Inter-szurkoló szerkesztő írása az egyik szurkolói oldalon.
Az a probléma, hogy az nincs kőbe vésve se, és nem is törvényszerű, hogy az Internek, mint klubnak sikeresnek meg stabilnak kell lennie. Ehhez kell egy olyan háttér (meg pályán nyújtott teljesítmény).
És Ausilionak valóban voltak hajmeresztő igazolásai, szóval az nem kérdés, hogy már rég adhattunk volna esélyt másnak, még úgyis, hogy őt sem küldjük el, csak találunk neki valami más pozíciót. Viszont azért úgy nagyon nehéz érvényesülni a piacon, hogy a (nemzetközi) versenytársaidnál azt mondja a tulajdonos, hogy: "Mennyibe kerül a játékos? 80millió? Tessék itt van 100, próbáld megszerezni!". Addig nálad azt mondják, hogy: "Mennyi? 50? Tessék itt 35, de abból leginkább 3 játékost kellene hoznod!". Szóval ez soha nem tisztán fekete és fehér.
- interfan
Na pont ezaz a kovetkezo osbolcseseggel elve:Baggio85 írta: ↑2026.02.02. 10:35Egyrészt a sajtó (pláne attól függ, melyik) azt ír, amit akar, szerintem ez nem releváns.VInter101 írta: ↑2026.02.02. 09:57 Ez rendben van! Csakhogy az a cikk nem erről szólt.
Forza INTER!!!
Másrészről, ha jól értettem interfan-t, akkor ez egy Inter-szurkoló szerkesztő írása az egyik szurkolói oldalon.
Az a probléma, hogy az nincs kőbe vésve se, és nem is törvényszerű, hogy az Internek, mint klubnak sikeresnek meg stabilnak kell lennie. Ehhez kell egy olyan háttér (meg pályán nyújtott teljesítmény).
És Ausilionak valóban voltak hajmeresztő igazolásai, szóval az nem kérdés, hogy már rég adhattunk volna esélyt másnak, még úgyis, hogy őt sem küldjük el, csak találunk neki valami más pozíciót. Viszont azért úgy nagyon nehéz érvényesülni a piacon, hogy a (nemzetközi) versenytársaidnál azt mondja a tulajdonos, hogy: "Mennyibe kerül a játékos? 80millió? Tessék itt van 100, próbáld megszerezni!". Addig nálad azt mondják, hogy: "Mennyi? 50? Tessék itt 35, de abból leginkább 3 játékost kellene hoznod!". Szóval ez soha nem tisztán fekete és fehér.
"ez nem fekete vagy feher"
Es igen, pont ezaz, hogy ezt nem veszik eszre odakinn.
Mert ez nem 1db velemeny, ez egy altalanos velemeny az olaszok koreben, hogy mindenrol a gaz gonosz tulajdonos tehet, csakis ok, senki de senki mas.
Ennel nagyobb "fekete vagy feher" latasmod a vilagon nincsen.
Mert az a gonosz tulajdonos nem ad penzt, nem tudjuk megvenni XY-t, stb...
Csak ilyenkor elfelejtuk, hogy pl Lookman kapcsan is hianyzott 5-6-7m euro, de ez a penz mar ott volt, csak egyszer el lett koltve masra.
Mindig mondjuk, nem baj XY "csak" 5m volt, vagy "csak" 10-15m, stb.
Hat igen, csak ha pont ez a penz hianyzik egy minosegi jatekos eseteben, akkor meg nezunk, es miert nem ad az a gonosz tulajdonos.
Mikozben ismetlem, az a penz mar egyszer ott volt...
Pont ezt a "fekete/feher" latamodot lenne jo megszuntetni az olaszoknal.
Mert az hogy a tulajdonos a gonosz, es mindenki mas hibatlan, es barmi rossz tortenik arrol csakis a tulajdonos tehet, az nem biztos hogy megallja a helyet.
-
Francesco
Folyamatos trükközések mennek. Martinez 15 millió úgy, hogy sosem akartuk őt első számú kapusnak? Hogy? Két csapat van a Chelsea és a City ahol többért vettek cserekapust. Na ezen a csapatok anyagi helyzetét inkább ne vessük össze a miénkkel. Akkor egy csóró klub, amelyik simán ingyen szerez meg játékosokat miért venne 15 millióért kapust, ráadásul akkor amikor semmi szükség rá? Na ez a gond, hogy ilyen kamu igazolásokkal szórakoznak és ezért nincs meg a plusz pénz. Engem az érdekelne, hogy mi van ennek a hátterében? A saját pénztárcájuk, vagy olyan pénzek ezek, amelyeket amúgy sem tudnánk más játékosba invesztálni.
- interfan
Szerintem erre a valasz sokkal egyszerubb, valaki latott benne valamit, amit aztan edzoink nem lattak, es most mar nyiltan uj kapust keresunk.Francesco írta: ↑2026.02.02. 12:24 Folyamatos trükközések mennek. Martinez 15 millió úgy, hogy sosem akartuk őt első számú kapusnak? Hogy? Két csapat van a Chelsea és a City ahol többért vettek cserekapust. Na ezen a csapatok anyagi helyzetét inkább ne vessük össze a miénkkel. Akkor egy csóró klub, amelyik simán ingyen szerez meg játékosokat miért venne 15 millióért kapust, ráadásul akkor amikor semmi szükség rá? Na ez a gond, hogy ilyen kamu igazolásokkal szórakoznak és ezért nincs meg a plusz pénz. Engem az érdekelne, hogy mi van ennek a hátterében? A saját pénztárcájuk, vagy olyan pénzek ezek, amelyeket amúgy sem tudnánk más játékosba invesztálni.
Van ilyen, mindenki hibazhat.
Itt a kerdes az, mennyi a jo/rossz dontes aranya.
Nem mindegy, hogy az igazolasok 60% vallik be, vagy csak 30%, es igy tovabb.
Ezek az "osszeeskuves elmeletek" sosem vezetnek semmire, es legtobb esetben a legegyszerubb magyarazat a legvaloszinubb.
-
Interfan1000
Szerintem a lehetőségeinkhez mérten, ezt a klubot igen jól vezetik.
- interfan
Sky es Di Marzio szerint a Lazio ingyen kolcson + feltelelhez kotott 30m euros opcios ajanlatot tett az Internek Frattesi kapcsan.
Ezt az Inter visszautasitotta, mivel nem garantalt a penz, es nem tudna uj jatekost igazolni Frattesi helyere bevetel nelkul.
Ezt az Inter visszautasitotta, mivel nem garantalt a penz, es nem tudna uj jatekost igazolni Frattesi helyere bevetel nelkul.
-
Interfan1000
Nagyon helyes, úgyse vették volna meg, mert az elmúlt 10 évben nem igazoltak senkit 30 millió körül.
- Baggio85
Ezzel a Perisic, Diaby üggyel az az egy probléma, hogy ha ennyire toltuk ezeket, még az utolsó pillanatokban is, akkor azért valaki úgy látta, hogy még egy ilyen típusú játékosra mindenképpen szükségünk lenne.
Egyébként Perisic esetét nem nagyon értem a PSV szempontjából. Semmit nem veszítettek volna, ha fél évre kölcsönadják. 17 ponttal vezetik a bajnokságot, a BL-ből meg már kiestek... Jó, ha ingyen akartuk, akkor mondjuk értem.
Holm leigazolásán sokan röhögtek, mikor felmerült a neve, de én már akkor sem értettem, szerintem ő nem rossz játékos. Most a Juve leigazolta, kíváncsi leszek.
Egyébként Perisic esetét nem nagyon értem a PSV szempontjából. Semmit nem veszítettek volna, ha fél évre kölcsönadják. 17 ponttal vezetik a bajnokságot, a BL-ből meg már kiestek... Jó, ha ingyen akartuk, akkor mondjuk értem.
Holm leigazolásán sokan röhögtek, mikor felmerült a neve, de én már akkor sem értettem, szerintem ő nem rossz játékos. Most a Juve leigazolta, kíváncsi leszek.
- interfan
Frattesi ugynoke:
Nottingham es a Lazio valoban akarta Frattesit, de a Liverpool nem engedte el Jonest az Interbe, ezert az Inter sem engedte el Frattesit.
- interfan
Hivatalos:
Massolin az Inter jatekosa, 5m euro + bonuszokat fizetunk, nyarig kolcsonben a Modena jatekosa marad, 2030-ig irt ala az Interrel.
10%-os reszesedes egy kesobbi eladasbol a Modenat illeti majd meg.
Massolin az Inter jatekosa, 5m euro + bonuszokat fizetunk, nyarig kolcsonben a Modena jatekosa marad, 2030-ig irt ala az Interrel.
10%-os reszesedes egy kesobbi eladasbol a Modenat illeti majd meg.
- Baggio85
- vaskalap
-
koviroland92
Szóval van egy játékos aki a román másodosztályból átigazolt a belga másodosztályba majd onnan az olasz másodosztályba és kitűnő statokkal sem rendelkezik pedig már 23 és majdnem fél éves. 5m landolt ezzel a kukába szerintem.
Nem látom és értem a logikát. És akkor vajon hallani fogunk-e még Massolinról a jövőben vagy az U23-as csapatunk "sztárjátékosának" szereztük meg ezért a pénzért?
Persze nem felejtem el azt az időszakot mikor Hakimiket, Lukakukat adtunk el és bőven pluszosan hoztuk le az átigazolási szezonokat kényszerből de ettől függetlenül tényleg nem értem a jelenlegi logikát.
Akkor fogták volna azt az 5 millát amit Massolinért adtunk + a 2,5 millát amit Jakirovicért kiadtunk és ajánlották volna fel fix 7,5m kölcsön Diabyért plusz 20-25 opcióért.
Ha a szélen nem vált volna be amit kétlek akkor támadóként biztosan hisz ott már bizonyított nem keveset.
De nem mi inkább kiadtunk 7,5m eurót 2 játékosért akiknek a piaci értéke együttvéve 50ezer euróval több mint 1m euró.
- interfan
Irta egyszer valaki, hogy nem nagyon szoktak a TM erteknel 3-4X tobbet fizetni...koviroland92 írta: ↑2026.02.02. 20:29Szóval van egy játékos aki a román másodosztályból átigazolt a belga másodosztályba majd onnan az olasz másodosztályba és kitűnő statokkal sem rendelkezik pedig már 23 és majdnem fél éves. 5m landolt ezzel a kukába szerintem.
Nem látom és értem a logikát. És akkor vajon hallani fogunk-e még Massolinról a jövőben vagy az U23-as csapatunk "sztárjátékosának" szereztük meg ezért a pénzért?
Persze nem felejtem el azt az időszakot mikor Hakimiket, Lukakukat adtunk el és bőven pluszosan hoztuk le az átigazolási szezonokat kényszerből de ettől függetlenül tényleg nem értem a jelenlegi logikát.
Akkor fogták volna azt az 5 millát amit Massolinért adtunk + a 2,5 millát amit Jakirovicért kiadtunk és ajánlották volna fel fix 7,5m kölcsön Diabyért plusz 20-25 opcióért.
Ha a szélen nem vált volna be amit kétlek akkor támadóként biztosan hisz ott már bizonyított nem keveset.
De nem mi inkább kiadtunk 7,5m eurót 2 játékosért akiknek a piaci értéke együttvéve 50ezer euróval több mint 1m euró.
Na mi azert ebben is igazi peldak vagyunk:
- Palacios:
TM ertek: 0,5m
Inter fizetett erte: 6,5m
13X annyit mint a TM erteke
- Jakirovic:
TM ertek: 0,15m
Inter fizetett erte: 2,5m
16,6X annyit mint a TM erteke
- Massolin:
TM ertek: 0,9m
Inter fizetett erte: 5m
5,5X annyit mint a TM erteke
Visszaterve, nyaron -39m euroval zartuk a piacot.
Most ehhez jott meg tovabbi 7,5m.
Igy a 2025-26 szezon mercatos zaro merlege: -46,5m
-
koviroland92
Persze én értem ezt de ezen kívül a tulajoknak még lett volna nyáron 40m+5m Lookmanre amely ajánlatot az Atalanta nem fogadott el így ez az összeg "semmissé" vált? Moussa Diaby jelenleg (saját véleményem szerint) jobb játékos mint Lookman és hatalmas szükségünk lett volna rá. De valahogy ami a kasszában volt nyáron az már nem volt télen ellenben nem sajnáltunk 7,5m eurót elkölteni 2 U23-as szintű játékosra. Az U23-ba szerintem saját neveléseket kellene játszatni amibe még Jakirovic leigazolása nyilvánvalóan belefér 18 évesként de nem hinném, hogy 5 millió eurós összegért kellene oda román-belga-olasz másodosztályú 24 éves játékost vásárolni. 24 éves lesz Massolin mire megérkezik hozzánk és meg is lehet kövezni ha ezután világsztár lesz nálunk de nagyon kétlem. Nyilván most még a fejünkben van a neve úgy hogy leigazoltuk ennyi pénzért de nagyon hamar el fogjuk felejteni a nevét legalábbis a saját véleményem szerint.interfan írta: ↑2026.02.02. 20:58Irta egyszer valaki, hogy nem nagyon szoktak a TM erteknel 3-4X tobbet fizetni...koviroland92 írta: ↑2026.02.02. 20:29Szóval van egy játékos aki a román másodosztályból átigazolt a belga másodosztályba majd onnan az olasz másodosztályba és kitűnő statokkal sem rendelkezik pedig már 23 és majdnem fél éves. 5m landolt ezzel a kukába szerintem.
Na mi azert ebben is igazi peldak vagyunk:
- Palacios:
TM ertek: 0,5m
Inter fizetett erte: 6,5m
13X annyit mint a TM erteke
- Jakirovic:
TM ertek: 0,15m
Inter fizetett erte: 2,5m
16,6X annyit mint a TM erteke
- Massolin:
TM ertek: 0,9m
Inter fizetett erte: 5m
5,5X annyit mint a TM erteke
Visszaterve, nyaron -39m euroval zartuk a piacot.
Most ehhez jott meg tovabbi 7,5m.
Igy a 2025-26 szezon mercatos zaro merlege: -46,5m