Nem, haat abbol az osszegbol jott Diouf, mert nem sikerult Lookman majd Kone sem.koviroland92 írta: ↑2026.02.02. 21:15Persze én értem ezt de ezen kívül a tulajoknak még lett volna nyáron 40m+5m Lookmanre amely ajánlatot az Atalanta nem fogadott el így ez az összeg "semmissé" vált? Moussa Diaby jelenleg (saját véleményem szerint) jobb játékos mint Lookman és hatalmas szükségünk lett volna rá. De valahogy ami a kasszában volt nyáron az már nem volt télen ellenben nem sajnáltunk 7,5m eurót elkölteni 2 U23-as szintű játékosra. Az U23-ba szerintem saját neveléseket kellene játszatni amibe még Jakirovic leigazolása nyilvánvalóan belefér 18 évesként de nem hinném, hogy 5 millió eurós összegért kellene oda román-belga-olasz másodosztályú 24 éves játékost vásárolni. 24 éves lesz Massolin mire megérkezik hozzánk és meg is lehet kövezni ha ezután világsztár lesz nálunk de nagyon kétlem. Nyilván most még a fejünkben van a neve úgy hogy leigazoltuk ennyi pénzért de nagyon hamar el fogjuk felejteni a nevét legalábbis a saját véleményem szerint.interfan írta: ↑2026.02.02. 20:58Irta egyszer valaki, hogy nem nagyon szoktak a TM erteknel 3-4X tobbet fizetni...koviroland92 írta: ↑2026.02.02. 20:29
Szóval van egy játékos aki a román másodosztályból átigazolt a belga másodosztályba majd onnan az olasz másodosztályba és kitűnő statokkal sem rendelkezik pedig már 23 és majdnem fél éves. 5m landolt ezzel a kukába szerintem.
Nem látom és értem a logikát. És akkor vajon hallani fogunk-e még Massolinról a jövőben vagy az U23-as csapatunk "sztárjátékosának" szereztük meg ezért a pénzért?
Persze nem felejtem el azt az időszakot mikor Hakimiket, Lukakukat adtunk el és bőven pluszosan hoztuk le az átigazolási szezonokat kényszerből de ettől függetlenül tényleg nem értem a jelenlegi logikát.
Akkor fogták volna azt az 5 millát amit Massolinért adtunk + a 2,5 millát amit Jakirovicért kiadtunk és ajánlották volna fel fix 7,5m kölcsön Diabyért plusz 20-25 opcióért.
Ha a szélen nem vált volna be amit kétlek akkor támadóként biztosan hisz ott már bizonyított nem keveset.
De nem mi inkább kiadtunk 7,5m eurót 2 játékosért akiknek a piaci értéke együttvéve 50ezer euróval több mint 1m euró.
Na mi azert ebben is igazi peldak vagyunk:
- Palacios:
TM ertek: 0,5m
Inter fizetett erte: 6,5m
13X annyit mint a TM erteke
- Jakirovic:
TM ertek: 0,15m
Inter fizetett erte: 2,5m
16,6X annyit mint a TM erteke
- Massolin:
TM ertek: 0,9m
Inter fizetett erte: 5m
5,5X annyit mint a TM erteke
Visszaterve, nyaron -39m euroval zartuk a piacot.
Most ehhez jott meg tovabbi 7,5m.
Igy a 2025-26 szezon mercatos zaro merlege: -46,5m
(Az a Diouf 25m-ert, akinek alig tobb mint 100 perce van a Serie A-ban 23 fordulo utan)
Allitolag a 40m volt a max, ez nem sikerult, lett bonuszokkal egyutt 25m Diouf, most meg bonuszokkal egyutt tovabbi 7-8m.
Tehat mar nem is vagyunk annyira messze.
Marotta megmondta:
"Massolin egy befektetes a jovobe, es nagyon hasznos es fontos jatekos lesz szamunkra."
Szoval gond egy szal se, vagy kitudja.