nagyon-nagyon régen nem írtam...
csendben jelentkezem.
Valamennyien egy derby előtt ,, izgulunk " sőt kissé vagy nagyon idegesek is vagyunk. Akiben nincs semmi ilyesmi érzés
az tán nem is annyira Interes. ( boccs jó lehet , hogy az, de rendkívül fegyelmezett, stb.)
Az eddig látottak alapján véleményem szerint esélyesei vagyunk a meccsnek. Sőt a bennem élő fanatikus úgy 3 : 0 -ra
tippel. Persze minden olasz rangadó 3 esélyes , de most elkapjuk a zebrákat. Remélem...
Barátaimnak, meg a focit kedvelő ismerőseimnek szoktam mondani, hogy az INTER azért is a világ ( egyik) legjobb csapata mert minden sikert 10 emberrel éri el. Miért? Mindig volt és van 1 olyan játékosunk aki szinte terhére van az összjátéknak. Rosszul passzol, körülményes , nem érez rá társai szándékára, nagyon olvasható a játéka stb, stb.
No meg veterán is. Szóval 10 emberrel hozni egy meccset, nah ahhoz tudás kell 11 fővel szemben.
Jelenleg is van valaki , de hisz Ti is tudjátok ki.
Zárásként: 2025 szept. 13. Torino
A játék képe nekem nagyon bejött. Olvastam itt a fórumon , hogy ( jogosan) sokan dühöngtetek. En is , de a játék képe az remek volt. 16 lövés, 58 % labdabirtoklás, 475 passz és 92% -os pontosság, kevés szabálytalanság, 9 szöglet.
Mindenben felülmúltuk a hazaiakat....csak a gólok ...hát igen a lényeg.
Holnap győzünk. LH lendületben, Dimarco egyre jobb, Lau betalál ismét, és Som újra jó!
Na ha veszítünk ?? Akkor is FORZA INTER !!! Sempre...