A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Itt is Vieira sorsaval foglalkoznak, aki ahogy irjak, 4 honapja valaszhatta volna az Intert, de ugy dontott nem ez a megfelelo ido, es nemet mondott.
Ahogy a cikk irja, kerdes ma is ezt valaszolna e, valoszinu nem.
Most pedig a kirugas szelen van a Genoa padjan.

https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/c ... oa-2162781

Azert tenyleg mennyit szamit egy-egy dontes egy edzoi karrierben.
Valoszinu azert mondhatott nemet, mert felt a bukastol, es a Genoa kapcsan pedig azt gondolta ott nem fog bukni a tavalyi szezon utan.

Most ha kirugjak a Genoatol, haaat nem tudom valaha felfog e o merulni Inter szintu kispad kapcsan.
(Persze eleve ez a nyari edzokereses sem volt semmi story tolunk, de ez mar egy masik kerdes)
interfan

interfan írta: 2025.10.30. 13:35 Itt is Vieira sorsaval foglalkoznak, aki ahogy irjak, 4 honapja valaszhatta volna az Intert, de ugy dontott nem ez a megfelelo ido, es nemet mondott.
Ahogy a cikk irja, kerdes ma is ezt valaszolna e, valoszinu nem.
Most pedig a kirugas szelen van a Genoa padjan.

https://m.tuttomercatoweb.com/serie-a/c ... oa-2162781

Azert tenyleg mennyit szamit egy-egy dontes egy edzoi karrierben.
Valoszinu azert mondhatott nemet, mert felt a bukastol, es a Genoa kapcsan pedig azt gondolta ott nem fog bukni a tavalyi szezon utan.

Most ha kirugjak a Genoatol, haaat nem tudom valaha felfog e o merulni Inter szintu kispad kapcsan.
(Persze eleve ez a nyari edzokereses sem volt semmi story tolunk, de ez mar egy masik kerdes)
Es mar hivatalosan is kirugtak Vieirat a Genoatol...
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Ahogy Chivu , úgy ő sem tett semmit azért , hogy itt szóba jöhessen.

Nyáron beírták Google keresőbe , hogy Inter , illetve edző. Első három találat Samuel,Vieria,Chivu.

Valóban érdekes a sors. Ha nyáron idejön, lehet már 2x megnyerte volna a BL-t.
Mivel nem jött , nem fogjuk megtudni, de még az is lehet , hogy a 90%-ot nem is érdekli a francia sorsa.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

kutyat nem erdekli vieria :D
R9.

Cholo:
Edzeni fogom az Intert? Nem tudom. De az edzői pályafutásom során igen, látom magam egy nap az Inter edzőjeként.
interfan

R9. írta: 2025.11.25. 17:36 Cholo:
Edzeni fogom az Intert? Nem tudom. De az edzői pályafutásom során igen, látom magam egy nap az Inter edzőjeként.
10 eve is ezt mondta. :D :D
Mondjuk a Laziora is ezt mondta.
R9.

Gyűjteni kell a fizetésére
interfan

R9. írta: 2025.11.25. 17:39 Gyűjteni kell a fizetésére
Mar csak laza 36m euro evente. :D :D :D

A Conte fele 2 ev, es az Inzaghi fele 4 ev kis tulzassal nem volt osszesen ennyi.
6 ev alatt nem koltottunk ennyit edzoi fizetesre, mint Cholo baratunk 1 eves fizetese.

Azert Atleticonal sem voltak esznel. :D

Igaz volt mar 50m euro is evente, legutobb ezt mar inkabb egy hosszabbitassal elosztottak tobb evre, igy mar csupan 36m euro evente.
hvmetal

Attól , mert nem bírod nagy szintlépés lenne nekünk.( le ne írd, hogy nem akarod látni azt a focit , mert már nagyanyám is tudja/unja)
interfan

hvmetal írta: 2025.11.25. 20:14 Attól , mert nem bírod nagy szintlépés lenne nekünk.
Chivu:
Sem jobb, sem rosszabb edzo nem vagyok Simeonenal.
Nem vagyok hozza kepest alarendelt, sem felsobrendu.
R9.

hvmetal írta: 2025.11.25. 20:14 Attól , mert nem bírod nagy szintlépés lenne nekünk.( le ne írd, hogy nem akarod látni azt a focit , mert már nagyanyám is tudja/unja)
csak sajna semmi realitasa nincs, pedig latom magam elott ahogy a kispad mellett ugral :D
Nem tudom atletico h tudja ezt a fizetest kitermelni neki
interfan

segogabor írta: 2025.11.23. 23:39 Ez a meccs tökéletes képet nyujtott,hogy mik a problémáink és mekkora szarban is vagyunk.
Van egy Vezetőedzőnk akibe semmi kreatívitás ,semmi tempreamentum nincs.
Inzaghi itt hagyta a taktikáját felírva a táblára , és azt a sémát követjuk zéró meglepetéssel, és rosszabb kiadásban. Szinte minden játékosunk formán kívül van, a kezdőnk már 3-4 napja nyitott könyv , nem vesszük észre ,hogy mindent bal oldalon erőltetünk, a jobb szélső egyet nem tud beadni , hagyjuk ,mert rohadtul felhúztam magam rajta.
Szerdán jön a következő pofon , és majd azután kezd majd mindenki edzőváltásról beszélni.
Az nem megújulás , hanem Inzaghi gyengébb változatú taktika lekoppintás ami most megy ,és kudarcnak van itélve ez az idény így sajnos.
Mai Gazzetta szerint az Inter vezetes bosszus a Milan elleni kudarc utan, de semmifele aggodalom nincsen.
Teljes mertekben biznak Chivuban, es abban, hogy azonnali reakciot mutatunk, es nyerunk Madridban, valamint hogy a "nagy meccseket" innentol hozni fogjuk.
Most gyorsan es azonnal vissza kell terni a gyoztes utra, es a Gazzetta szerint az Inter vezetoseg szerint ez a BL meccs erre pont alkalmas, es a BL-ben ahol mindig jol teljesitettunk iden a bajnoki kudarcok ellenere.
Le kell gyozni a demonokat, es azonnal elkezdeni gyozni a nagy meccseken, es a vezetoseg ebben teljes mertekben hisz a Gazzetta szerint.
hvmetal

interfan írta: 2025.11.25. 20:19
hvmetal írta: 2025.11.25. 20:14 Attól , mert nem bírod nagy szintlépés lenne nekünk.
Chivu:
Sem jobb, sem rosszabb edzo nem vagyok Simeonenal.
Nem vagyok hozza kepest alarendelt, sem felsobrendu.
Én ezt nem tudom értelmezni.
Ez valami zagyvaság.
interfan

hvmetal írta: 2025.11.26. 12:34 Én ezt nem tudom értelmezni.
Ez valami zagyvaság.
Hatha eredeti nyelven:

Chivu:

"Non sono né migliore né peggiore di Simeone"
hvmetal

Tehát nem a tapasztalat , eredmények minősítenek egy edzőt , hanem , hogy ki mit gondol, érez.

Ezekután nehogy elvigye Chivut a Pool ! :lolno:
interfan

Azonnali "vezetosegi csucs" volt tegnap a vereseg utan.
Marotta es Ausilio varatlan modon az Inter oltozobe mentek, ahol beszedet inteztek a csapat fele.
Azonnali lepeseket kertek, es azonnali reakciot amit most elmaradt az Atletico ellen.
Chivuval kulon elbeszelgetest folytatott Marotta es Ausilio, Chivu ezert kesett jelentosen a merkozes utani sajtotajekoztatorol.
A vezetoseg kezben akarja tartani a helyzetet, es a problema okat megkeresni, ezaltal megszuntetni.

Jelenleg nincsen "veszhelyzet", de a vezetoseg a nyomatekosan felhivta a figyelmet, a kovetkezo idoszakban kotelezo visszaterni a gyoztes utra, valamint azonnal el kell kezdeni nagy meccseket nyerni.
hvmetal

El lehet képzelni , milyen kijózanító amikor Marotta hosszú percekig csendben néz. Vajon kit tart hibásnak ?

Lassan beállhatnának Chivu stábjába. Úgyis Inzaghinál is 2 havonta ez volt. Ha põlö közben Beppe még masszírozná a srácokat lehet haszna islenne , + még spórolnánk is 1 fizetést.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.11.27. 06:38 Azonnali "vezetosegi csucs" volt tegnap a vereseg utan.
Marotta es Ausilio varatlan modon az Inter oltozobe mentek, ahol beszedet inteztek a csapat fele.
Azonnali lepeseket kertek, es azonnali reakciot amit most elmaradt az Atletico ellen.
Chivuval kulon elbeszelgetest folytatott Marotta es Ausilio, Chivu ezert kesett jelentosen a merkozes utani sajtotajekoztatorol.
A vezetoseg kezben akarja tartani a helyzetet, es a problema okat megkeresni, ezaltal megszuntetni.

Jelenleg nincsen "veszhelyzet", de a vezetoseg a nyomatekosan felhivta a figyelmet, a kovetkezo idoszakban kotelezo visszaterni a gyoztes utra, valamint azonnal el kell kezdeni nagy meccseket nyerni.
A helyzet oka a koncepciótlan vezetés, sportigazgató, aki olyan nyarat hozott össze, hogy a kiadott 50 millió egyenesen repült ki az ablakon, a pályán meg hiányzik nagyon ez a 2 használható játékos (Lookman, Kone, pl., de lehetne neveket sorolni).
Ennek külföldön már réges rég lenne következménye (itt ez már a sokadik eset), de Olaszban valamiért ez nincs így.
R9.

interfan írta: 2025.11.27. 06:38 Marotta es Ausilio varatlan modon az Inter oltozobe mentek, ahol beszedet inteztek a csapat fele.
Remelem a tukor elott alltak es ugy beszeltek maguknak :)
hvmetal

Marotta életidegen , vöröslő arccal rángatja Martinez lábát , hogy lőjj már normálisan b.zdmeg , mindenki Dioufról beszél.
Ausilio közbelép , hogy ne bántsd , nem tehet róla , nem horvát !
Még a végén meghívjuk Brozovicot spanolo embernek :thumbup:
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

:D :D :D
Utána meg azt nyilatkozták hogy hosszú ideig lesz Chivu az Inter edzője.
interfan

Francesco írta: 2025.11.27. 15:14 :D :D :D
Utána meg azt nyilatkozták hogy hosszú ideig lesz Chivu az Inter edzője.
Es Inzaghi is 100% hogy marad, es meg a ciklusa felenel sincs.

(Marotta nyilatkozat majus)

Es az az igazan kemeny, hogy ezt valoban igy gondoltak.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Chivu tényleg nyilatkozott olyat, hogy idegességében elszívott 3 cigit mielőtt bement az öltözőbe? :D Fb-n olvastam valahol... :D
interfan

PetR írta: 2025.11.27. 15:39 Chivu tényleg nyilatkozott olyat, hogy idegességében elszívott 3 cigit mielőtt bement az öltözőbe? :D Fb-n olvastam valahol... :D
Vagy inkabb a vezetosegi csucs utan. :D :D :D
interfan

Ausilio:

Chivu?

En voltam az elso aki ot javasolta nyaron vezetoedzonek.
Kezdjuk tavolabbrol, mar jatekoskent is en igazoltam le Chivut az Internek, en targyaltam erte Romaban, es hoztam el az Internek.
Nagyon kozeli baratom Chivu emiatt is.
O vezette a ifi csapatokat is, a Primaverat is, en biztosan nem lepodok meg a tudasan.
Pontosan ismerem Chivut emberileg, szakmailag is, egyaltalan nem meglepo szamomra amit nyujt.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2025.12.02. 06:44 Ausilio:

Chivu?

En voltam az elso aki ot javasolta nyaron vezetoedzonek.
Kezdjuk tavolabbrol, mar jatekoskent is en igazoltam le Chivut az Internek, en targyaltam erte Romaban, es hoztam el az Internek.
Nagyon kozeli baratom Chivu emiatt is.
O vezette a ifi csapatokat is, a Primaverat is, en biztosan nem lepodok meg a tudasan.
Pontosan ismerem Chivut emberileg, szakmailag is, egyaltalan nem meglepo szamomra amit nyujt.
Én meg az első lennék, aki Ausilio távozását javasolnám.
Kár hogy senki sem hallgatja meg 🤣
interfan

Most hogy jon a Como meccs ujra elokerult az, hogy Fabregas miert is mondott nemet az Internek.

Kiemelik, a Como egyertelmuen 100m mercato budget biztositott neki.
Ezen felul Fabregas teljes atalakitast, ugymond "forradalmat" latott volna csak az Internel, amire rengeteg penz kellett volna.
(Uj taktika, uj jatekosok, uj jatek filozofia)
Valamint kiemelik, Fabregas celja nem a Serie A, hanem ugymond a kulfold.
Nagy alma es vagya a Barcelona, City, vagy a PSG.
De egyeb PL top csapatra is nyitott lenne, ellenben a Serie A-ban maradasra mar nem annyira.
Nem csak az Intert utasitotta el a nyaron, hanem elsonek a Leverkusent, majd a Romat, es vegul az Intert.

Az Inter vs Como meccs kapcsan kiemelik, ket kulonbozo jatekfilozofia csap ossze, ket kulonbozo elkepzeles.
Como a Serie A legmagasabb labdabirtoklasaval rendelkezo csapata, majd az Inter, de hiaba erre epit mindket csapat, a jatek kepe teljesen mas.

Szinten erdekes adat, hogy a Serie A legkevesebb golt kapo csapata (Como), jatszik a Serie A legtobb golt rugo csapataval (Inter).
hvmetal

Baromi gáz ez a Bologna elleni meccs.
Nem tudom mitől működik egy átlag Serie A-s kis/kõzépcsapat ellen a történet a ligában, de ez a szimpatikus vesztes szerep a rangadókon nem tartható. Baromi tõketlen a román, ez a bratyizás felháborító. Bajnokin még nem látni, de elindultunk a lejtőn és ezt most kéne megfogni. Arsenal ellen nagyon minimum x, de inkább nyerni kell. Ha ezt nem tudjuk elérni, én elküldeném Chivut. Eddig védtem, de az, hogy csak bukás van a rangadókon, vagy, ahol tét van, abban az ő személ,isége nagyban felelős.
Egy Conte, Allegri megeszi 10ből 10x. BL-ben pedig náluk ( Inkább Contera igaz) sokkal jobb edzek vannak, jönnek szembe.
Nem tudom lesz e a közeljövőben új tulaj. Nem úgy tűnik. A stadionig valahogy a víz felett kéne maradni. Ez esélytelen a kiöregedő kerettel, a szintelen edzőnkkel. A fasza Ausilio csapatot ne is említse az ember.
Nem fasza a helyzet.
interfan

hvmetal írta: 2025.12.22. 08:43 Baromi gáz ez a Bologna elleni meccs.
Nem tudom mitől működik egy átlag Serie A-s kis/kõzépcsapat ellen a történet a ligában, de ez a szimpatikus vesztes szerep a rangadókon nem tartható. Baromi tõketlen a román, ez a bratyizás felháborító. Bajnokin még nem látni, de elindultunk a lejtőn és ezt most kéne megfogni. Arsenal ellen nagyon minimum x, de inkább nyerni kell. Ha ezt nem tudjuk elérni, én elküldeném Chivut. Eddig védtem, de az, hogy csak bukás van a rangadókon, vagy, ahol tét van, abban az ő személ,isége nagyban felelős.
Egy Conte, Allegri megeszi 10ből 10x. BL-ben pedig náluk ( Inkább Contera igaz) sokkal jobb edzek vannak, jönnek szembe.
Nem tudom lesz e a közeljövőben új tulaj. Nem úgy tűnik. A stadionig valahogy a víz felett kéne maradni. Ez esélytelen a kiöregedő kerettel, a szintelen edzőnkkel. A fasza Ausilio csapatot ne is említse az ember.
Nem fasza a helyzet.
Ha mar itt tartunk, nekem az is erdekes, hogy par hetente elbeszelgetes van az edzovel...

Mai Gazzetta szerint Marotta kulon talalkozon beszelt Chivuval a kialakult helyzetrol.
Kiemelik nincs valsag, nincs edzokerdes, de..
Az Inter vezetes nem sopri a szonyeg ala a problemakat, es lat sok olyan dolgot ami nem tetszik.
Nagy a keseruseg a Szuperkupa bukas utan.
Viszont az Inter vezetes tovabbra is hisz Chivuban, es optimista hogy tudja majd kezelni a szezon kezdete ota fenallo problemakat.
Azonnali reakciot, es azonnali eredmenyeket varunk most, azaz gyozelmek elfogadhatoak a kovetkezo meccseken.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

A szuperkupa off, a BL-ben szerintem nem fogunk sokáig menetelni, marad az olasz kupa és a Scudetto. Amennyiben egyiket sem húzzuk be, úgy szerintem Chivu a nyár végén menni fog. A bajnokságot vezetjük, de annyira szoros, hogy muszáj lesz javulni, főleg a rangadókon. Ha az sikerül, a bajnokság is meg lesz.
Azon kívül, hogy Chivu rutintalan még, a legnagyobb problémát abban látom, hogy szerintem a csapat egy része kiégett és cserére szorul. Kérdés, hogy ha egy “forradalom” eljönne a nyáron és netán bajnokok leszünk, így Chivu marad, képes lesz e csapatot építeni. Akárhogy is lesz, én úgy gondolom, idén még van esélyünk bajnokságot nyerni, de jövőre még nehezebb lesz.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.12.22. 13:28 A szuperkupa off, a BL-ben szerintem nem fogunk sokáig menetelni, marad az olasz kupa és a Scudetto. Amennyiben egyiket sem húzzuk be, úgy szerintem Chivu a nyár végén menni fog. A bajnokságot vezetjük, de annyira szoros, hogy muszáj lesz javulni, főleg a rangadókon. Ha az sikerül, a bajnokság is meg lesz.
Azon kívül, hogy Chivu rutintalan még, a legnagyobb problémát abban látom, hogy szerintem a csapat egy része kiégett és cserére szorul. Kérdés, hogy ha egy “forradalom” eljönne a nyáron és netán bajnokok leszünk, így Chivu marad, képes lesz e csapatot építeni. Akárhogy is lesz, én úgy gondolom, idén még van esélyünk bajnokságot nyerni, de jövőre még nehezebb lesz.
hvmetal írta: 2026.01.12. 19:08 Megvigasztalhatnánk egy edzői állásajánlattal.
Erdekes temak ezek.
Szerintem mind Xabi Alonso, mind Maresca kituno edzok.
Maresca ahogy a romokbol felepitette a Chelseat az onmagaert beszel, csak hat van egy agyament tulajdonos, akivel keptelenseg dolgozni.
Xabi meg mint "megvalto" erkezett Madridba, mint "istenseg" tiszteltek a szurkolok, majd most egy bukott nulla senki?
Nagyon nem...
14 meccs 13 gyozelem, azert igy ilyen kezdes nem veletlen.
34 meccs 24 gyozelem a Real padjan.
Csak hat a sztarok az oltozben...
Folyamatos balhek Vinicius, Bellingham, Arnold, Rodrygo es tarsaikkal.
Csak par idezet:
"Madridnál az egyik legnagyobb kihívás mindig is a sztárok kezelése"
"Alonso és a madridi keret több tagja között egyre nőtt a feszültség. Több első csapatos játékos is elégedetlen volt Alonso irányítási stílusával és azzal, ahogyan az érkezése óta számos jelentős változtatást vezetett be."
"Vinícius Júnior jelezte a klubnak, hogy nem kívánja meghosszabbítani a szerződését addig, amíg a kapcsolata Alonsóval ennyire feszült marad
"A sokszor formán kívül szereplő és durcáskodó Viníciuss nyilvános tiltakozását is a lecserélése miatt, amit a klubvezetés nem torolt meg"
"Federico Valverde és Jude Bellingham is nehezen fogadták Alonso vezetési stílusát és taktikai terveit."
Es ahogy szinten egy idezet fogalmaz:
"A Reánal nem komoly edzői tudásra, taktikára, és filozófiára van szükség, hanem
arra, hogy a sztárok elégedettek legyenek."

Na de ennyit errol, es bocsanat az off miatt.

En biztos vagyok benne, hogy legkesobb nyartol Maresca es Xabi Alonso is egy "top" csapat padjan lesz.
Nem azert mert barki most alair veluk, hanem azert mert megvan bennuk a minoseg, es ezt kb mindenki tudja.

Es itt jon szamomra Csaszi irasa:
" csapat egy része kiégett és cserére szorul. Kérdés, hogy ha egy “forradalom” eljönne a nyáron és netán bajnokok leszünk, így Chivu marad, képes lesz e csapatot építeni. "

En sokszor irtam mar, de ezt a bajnoksagot kepesnek kell lennunk megnyerni.
De itt nem is feltetlenul ezen van a hangsuly, hanem azon a bizonyos "forradalmon".
Amire szerintem megint semmi penzunk, es megint csak foltozgatni fogjuk a keretet.
A leheto legkevesebb valtozas, a taktika minden maradjon ugyanaz, es menjunk tovabb a korabbi evek "sikeres" Interenek utjan, ez a Chivu elv, o maga mondta el.
Es ez az elv pont talalkozik a vezetoseg gondolataval, mivel "forradalmat" penz hiany miatt nem tudunk, es nem is akarunk.

Egyszoval erre a minden maradjon a regi, minden ugyanaz legyen mint az elmult lassan 10 evben taktika teren, a keretet minel jobban tartsuk egyben, es a leheto legkevesebbet valtoztassuk, ez maga Chivu, es erre a "projektre" Chivu is a legalkalmasabb.

Egyszoval ha bajnokok leszunk (ami szamomra nagyon de nagyon valoszinu), akkor nem lesz itt semmifele "forradalom".
Lesz 1-2 poszton valtas a kezdobe, 3-4 helyen a padon, es kb ennyi.
Most hogy ez jo, vagy ez rossz, az edesmindegy, az mar egy masik tema lenne.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2026.01.13. 07:07 Egyszoval ha bajnokok leszunk (ami szamomra nagyon de nagyon valoszinu), akkor nem lesz itt semmifele "forradalom".
De ha nem leszünk bajnokok, akkor is ez lesz.
Pénz beszél, kutya ugat.
interfan

cuchu11 írta: 2026.01.13. 12:57
interfan írta: 2026.01.13. 07:07 Egyszoval ha bajnokok leszunk (ami szamomra nagyon de nagyon valoszinu), akkor nem lesz itt semmifele "forradalom".
De ha nem leszünk bajnokok, akkor is ez lesz.
Pénz beszél, kutya ugat.
Nem feltetlenul igaz ez szerintem amit irsz, es most nem a penzrol beszelek.
hvmetal

Pedig chuchu11nek van igaza, ha a kutyáról beszélsz.

Ha nem leszünk bajnokok több pénzünk lesz?
Akkor is 1-2 változás lesz. Max Acerbi, Miki kap robot lábakat,hogy tudjanak futni.
Akkor lesz igazad,ha Piero mester elszabadul és televágja a keretet a fél balkánnal. Érdemk,pozitív változásra nincs esély. Marotta is a Zhang időben volt mágus. Most max Sólyomszem Zanetti mellett.
interfan

Mourinho:

Korabbi Inter es Roma edzokent lennel a Juventus edzoje is ha hivnanak?

Termeszetesen igen.
https://www.fcinter1908.it/ultimora/mou ... -juventus/
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Szerintem érdemes lehet levonni Chivu első félszezonjából a tapasztalatokat és megnézni, hogy hogyan teljesít. Vitaindítónak összeszedtem pár dolgot vele kapcsolatban. Halkan és sűrű elnézéseket kérve jegyzem meg, hogy én nem gondoltam volna, hogy ekkorra még ő lesz a csapat edzője. Szerencsére nem lett igazam.

2026 februárjában járunk, és bátran kijelenthetjük: az Inter kispadján nem csak egy váltás, hanem egy csendes forradalom zajlik le.

1. Az örökség és a váltás kontextusa
Simone Inzaghi távozása 2025 júniusában (a PSG elleni drámai, 5-0-s BL-döntőbeli vereség után) egy korszak végét jelentette. Inzaghi négy év alatt "kupa-specialistává" tette az Intert, de a 2024/25-ös szezon végére a csapat mentálisan és taktikailag is kiégett.

Amikor Chivu átvette a stafétát és otthagyta a Parmát (ahol rövid, de stabil időszakot töltött), sokan szkeptikusak voltunk, én is. Mit várhattunk tőle?
– A "Primavera-szellemeiséget": Az utánpótlásban aratott sikerei után a fiatalok bátrabb integrálását.
– Identitást: Egy olyan embert, aki ismeri a várost, a Pinetinát és a szurkolók lelkét.

2. Taktikai elemzés: A "vertikális Inter"
Bár Chivu papíron megtartotta az Inzaghi-féle 3-5-2-es alaprendszert, a tartalom alapjaiban változott meg. Fabio Capello nem véletlenül nevezte a csapatot „látványosságnak”.

Inzaghi Intere: Megfontoltabb építkezés, Statikusabb hármas hátul, Kötött mozgások
Chivu Intere: Vertikális, gyors átmenetek, Magasra tolt védelmi vonal, agresszív letámadással, Egy az egy elleni szituációk keresése

Chivu egyik legzseniálisabb húzása a 3-4-2-1-es variáció bevezetése volt, ahol az ék mögött, "félterületeken" operálva bontja meg az ellenfelet a csapat. Vélhetően Perisic és Diaby is ehhez a rendszerhez passzolt volna a leginkább.

3. Pozitív és negatív hatások
Pozitívumok:

Maturitás és rugalmasság: Chivu képes volt a veteránokat (Miki, Çalhanoğlu, Zelinski) és a fiatal tehetségeket (Esposito, Sucic, Bonny) egyetlen koherens egységbe gyúrni.
Cserék: Bátrabban és jobban tud belenyúlni a meccsekbe.
Formáció váltás: Nem fél más formációban, ha kell 4 csatárral játszani és nem vár vele a 90. percig.
Pontrekord: Statisztikailag túlszárnyalta Conte és Inzaghi első szezonjának pontszámait ezen a szakaszon.
Fiatalítás: Diouf, LH és Sucic , valamint a két támadó is megkapja a játékperceket, nagyon ügyesen mozgatja a csapatot. Remélhetőleg jövőre Stankvic nevével lehet ezt kiegészíteni.

Negatívumok:

Derby-átok: A rangadókból eleddig nem a legjobban jöttünk ki. Bár itt fontosnak tartom megjegyezni, hogy ezen meccsek nagy részén egálban voltunk, vagy jobban játszottunk mégsem tudtunk nyerni.
Kiszolgáltatottság kontráknak: A magasra tolt védekezés miatt az Inter olykor sebezhető a gyors szélsőkkel szembe (mint láttuk az Arsenal elleni BL-meccsen).
Átmenetek elleni védekezés: Ez már részben meg van oldva, de a gyorsabb, agresszívebb csapatok még mindig megfutják esetenként az Inter-t. Ezt rendezni kell.

4. Milyen edzőnek tűnik Cristian Chivu?
Korábban csak sejtettük, most már látjuk: Chivu egy modern, pragmatikus, de bátor pedagógus. Nem fél a kockázat vállalástól, de játékosként szerzett rutinja miatt pontosan tudja, mikor kell visszavenni az iramból. Karizmája van, de nem akarja "túlszerepelni" a játékosait – ebben emlékeztet kicsit Ancelotti nyugalmára, kombinálva a modern taktikai agresszióval. Igazi stratégának tűnik.

5. Kilátások a szezon második felére
Az Inter jelenleg a Scudetto első számú várományosa. Chivuval a csapat visszanyerte azt az éhséget, ami az Inzaghi-korszak végére elkopott. És ez baromi nagy szó.

Bajnokság: Ha megőrizzük a jelenlegi stabilitást és még pár rangadón is sikerül nyerni, akkor a bajnoki cím meglehet, de nehéz lesz, mert a Milan és a Napoli már Európa nélkül vannak. Fontos lett volna az a fránya 8. hely a BL-ben és a pihi.

Bajnokok Ligája: A Bodø/Glimt elleni párharc kötelező körnek tűnik a nyolcaddöntő felé vezető úton. Chivu célja egyértelműen az, hogy bebizonyítsa: a tavalyi 5-0-s pofon után az Inter újra képes dominálni Európában is, de talán okosabb kommunikációval megyünk, mert nem hangoztatjuk úton útfélen, hogy mindent is meg akarunk nyerni. Inzaghi pont ezért volt """"csak"""" ennyire sikeres. Ha bejutunk a legjobb 16 közé és a Sportingot kapjuk, akkor a legjobb 8 meglehet és az már nagyon szép eredmény lenne.

Összegzés: Chivu nem "tűzoltónak" érkezett, amit sokan gondoltunk hanem építésznek. Az első fél év alapján ő lehet az az edző, aki az Intert a következő évtized meghatározó csapatává teszi. Persze ehhez sok mindennek adottnak kellene lennie, de végre jó lenne egy olyan Inter, aki az edző kéréseit teljesíteni tudja és nem csak rövid távon. Az átmeneteket elkezdte rendbe tenni a Mister, bár néha még így is fogjuk a fejünket a csapatvédekezés láttán. Zielinski feljavulása és tündöklése ezen sokat segített, de fontos lenne, hogy Calha visszatértével stabil legyen a középpályánk. Sommer idei formahanyatlása a szezon első felében vélhetően 6-8 pontba került, ami reméljük a végelszámolásnál nem fog hiányozni, viszont Chivu megítélését kevésbé helyezi reális pontra, mert pont a rangadókon nem ment neki a védés. Eddig parádés a csapat, reméljük nem az Inzaghi féle tavaszt láthatjuk a következőkben.
Chivu sok mindent bizonyított, azonban még egy dolog hátra van - és reméljük ez nem ebben a szezonban jön el - mégpedig az, hogy hogyan vezeti ki a csapatot egy hullámvölgyből. Ez sokszor Inzaghinak is majdnem az állásába került, de ő megoldotta. Vajon Chivu is képes lesz rá? Eddig mindenesetre nagyon pozitív, amit letesz az asztalra.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Nagyon jól összeszedett és megfogalmazott gondolatok,tartalmilag és formailag is felüdülés végre egy ilyen kis esszét olvasni itt, köszi szépen! :clap:

Sokan tartottak Chivutól,mert tényleg semmi tapasztalata nem volt ezen a szinten,de ami eddig történik,az szerintem a legoptimistább várakozásokat is felülmúlja. Nyilván nem lehet minden tökéletes (ha az a plusz pontocska jön a BLben, még szebben mutatna a top8..), de nézzük onnan,hogy lesz még egy "bemelegítő" BL párharca Chivunak,ahol tud gyakorolni,mielőtt jönnek a komoly ütközetek. Az egyetlen gyengébb mutató eddig a rangadós mérleg,de ebben kis balszerencse,kevesebb tapasztalat versus rutinos rókák a másik padon,meg néhány kétes bírói ítélet mind közrejátszott,a mutatott játékkal nem nagyon volt gond.
Egyelőre szépen menetelünk,de a neheze most jön..van vissza még 4hónap a szezonból és kicsit én is tartok mi lesz, ha megakad a gépezet:hogyan kezel Chivu egy hullámvölgyet,a többfrontos terhelést,sérülések vagy eltiltások esetén megpróbál-e új taktikát vagy felállást,mennyire tartja tűzben és formában a padozókat,stb. Szóval eddig félig bőven tele van az a pohár és le a kalappal Chivu előtt,mert nagyon szépen összeszedte a csapatot a 0-5 és Simone lelépése okozta sokkból. Kívánom és nagyon remélem,hogy sikerül neki megtartani az első helyet és visszaszerezni a scudettot!

Forza Inter!!
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Francesco írta: 2026.02.02. 08:49 Szerintem érdemes lehet levonni Chivu első félszezonjából a tapasztalatokat és megnézni, hogy hogyan teljesít. Vitaindítónak összeszedtem pár dolgot vele kapcsolatban. Halkan és sűrű elnézéseket kérve jegyzem meg, hogy én nem gondoltam volna, hogy ekkorra még ő lesz a csapat edzője. Szerencsére nem lett igazam.

2026 februárjában járunk, és bátran kijelenthetjük: az Inter kispadján nem csak egy váltás, hanem egy csendes forradalom zajlik le.

1. Az örökség és a váltás kontextusa
Simone Inzaghi távozása 2025 júniusában (a PSG elleni drámai, 5-0-s BL-döntőbeli vereség után) egy korszak végét jelentette. Inzaghi négy év alatt "kupa-specialistává" tette az Intert, de a 2024/25-ös szezon végére a csapat mentálisan és taktikailag is kiégett.

Amikor Chivu átvette a stafétát és otthagyta a Parmát (ahol rövid, de stabil időszakot töltött), sokan szkeptikusak voltunk, én is. Mit várhattunk tőle?
– A "Primavera-szellemeiséget": Az utánpótlásban aratott sikerei után a fiatalok bátrabb integrálását.
– Identitást: Egy olyan embert, aki ismeri a várost, a Pinetinát és a szurkolók lelkét.

2. Taktikai elemzés: A "vertikális Inter"
Bár Chivu papíron megtartotta az Inzaghi-féle 3-5-2-es alaprendszert, a tartalom alapjaiban változott meg. Fabio Capello nem véletlenül nevezte a csapatot „látványosságnak”.

Inzaghi Intere: Megfontoltabb építkezés, Statikusabb hármas hátul, Kötött mozgások
Chivu Intere: Vertikális, gyors átmenetek, Magasra tolt védelmi vonal, agresszív letámadással, Egy az egy elleni szituációk keresése

Chivu egyik legzseniálisabb húzása a 3-4-2-1-es variáció bevezetése volt, ahol az ék mögött, "félterületeken" operálva bontja meg az ellenfelet a csapat. Vélhetően Perisic és Diaby is ehhez a rendszerhez passzolt volna a leginkább.

3. Pozitív és negatív hatások
Pozitívumok:

Maturitás és rugalmasság: Chivu képes volt a veteránokat (Miki, Çalhanoğlu, Zelinski) és a fiatal tehetségeket (Esposito, Sucic, Bonny) egyetlen koherens egységbe gyúrni.
Cserék: Bátrabban és jobban tud belenyúlni a meccsekbe.
Formáció váltás: Nem fél más formációban, ha kell 4 csatárral játszani és nem vár vele a 90. percig.
Pontrekord: Statisztikailag túlszárnyalta Conte és Inzaghi első szezonjának pontszámait ezen a szakaszon.
Fiatalítás: Diouf, LH és Sucic , valamint a két támadó is megkapja a játékperceket, nagyon ügyesen mozgatja a csapatot. Remélhetőleg jövőre Stankvic nevével lehet ezt kiegészíteni.

Negatívumok:

Derby-átok: A rangadókból eleddig nem a legjobban jöttünk ki. Bár itt fontosnak tartom megjegyezni, hogy ezen meccsek nagy részén egálban voltunk, vagy jobban játszottunk mégsem tudtunk nyerni.
Kiszolgáltatottság kontráknak: A magasra tolt védekezés miatt az Inter olykor sebezhető a gyors szélsőkkel szembe (mint láttuk az Arsenal elleni BL-meccsen).
Átmenetek elleni védekezés: Ez már részben meg van oldva, de a gyorsabb, agresszívebb csapatok még mindig megfutják esetenként az Inter-t. Ezt rendezni kell.

4. Milyen edzőnek tűnik Cristian Chivu?
Korábban csak sejtettük, most már látjuk: Chivu egy modern, pragmatikus, de bátor pedagógus. Nem fél a kockázat vállalástól, de játékosként szerzett rutinja miatt pontosan tudja, mikor kell visszavenni az iramból. Karizmája van, de nem akarja "túlszerepelni" a játékosait – ebben emlékeztet kicsit Ancelotti nyugalmára, kombinálva a modern taktikai agresszióval. Igazi stratégának tűnik.

5. Kilátások a szezon második felére
Az Inter jelenleg a Scudetto első számú várományosa. Chivuval a csapat visszanyerte azt az éhséget, ami az Inzaghi-korszak végére elkopott. És ez baromi nagy szó.

Bajnokság: Ha megőrizzük a jelenlegi stabilitást és még pár rangadón is sikerül nyerni, akkor a bajnoki cím meglehet, de nehéz lesz, mert a Milan és a Napoli már Európa nélkül vannak. Fontos lett volna az a fránya 8. hely a BL-ben és a pihi.

Bajnokok Ligája: A Bodø/Glimt elleni párharc kötelező körnek tűnik a nyolcaddöntő felé vezető úton. Chivu célja egyértelműen az, hogy bebizonyítsa: a tavalyi 5-0-s pofon után az Inter újra képes dominálni Európában is, de talán okosabb kommunikációval megyünk, mert nem hangoztatjuk úton útfélen, hogy mindent is meg akarunk nyerni. Inzaghi pont ezért volt """"csak"""" ennyire sikeres. Ha bejutunk a legjobb 16 közé és a Sportingot kapjuk, akkor a legjobb 8 meglehet és az már nagyon szép eredmény lenne.

Összegzés: Chivu nem "tűzoltónak" érkezett, amit sokan gondoltunk hanem építésznek. Az első fél év alapján ő lehet az az edző, aki az Intert a következő évtized meghatározó csapatává teszi. Persze ehhez sok mindennek adottnak kellene lennie, de végre jó lenne egy olyan Inter, aki az edző kéréseit teljesíteni tudja és nem csak rövid távon. Az átmeneteket elkezdte rendbe tenni a Mister, bár néha még így is fogjuk a fejünket a csapatvédekezés láttán. Zielinski feljavulása és tündöklése ezen sokat segített, de fontos lenne, hogy Calha visszatértével stabil legyen a középpályánk. Sommer idei formahanyatlása a szezon első felében vélhetően 6-8 pontba került, ami reméljük a végelszámolásnál nem fog hiányozni, viszont Chivu megítélését kevésbé helyezi reális pontra, mert pont a rangadókon nem ment neki a védés. Eddig parádés a csapat, reméljük nem az Inzaghi féle tavaszt láthatjuk a következőkben.
Chivu sok mindent bizonyított, azonban még egy dolog hátra van - és reméljük ez nem ebben a szezonban jön el - mégpedig az, hogy hogyan vezeti ki a csapatot egy hullámvölgyből. Ez sokszor Inzaghinak is majdnem az állásába került, de ő megoldotta. Vajon Chivu is képes lesz rá? Eddig mindenesetre nagyon pozitív, amit letesz az asztalra.
Szépen összeszedett gondolatok. Köszönöm én is!

Van amivel egyetértek, van amivel nem, de a lényeg, hogy az első helyen vagyunk. Én sem vártam ezt, sőt.
Ha egy korrektebb mercatót zárunk, akkor még ettől is jobb lehetne a helyzet.
Nekem a két legjobban tetsző dolog, hogy az új edzőnél mindenki tiszta lappal indulhatott és a Bl. döntős sokk után, nem lett még nagyobb mélyrepülés.
A csapatot tekintve Zielinskiben egy új játékost üdvözölhetünk, aki lassacskán a legfontosabb láncszemmé válhat. Ez abszolút csillagos ötös, főleg az előzmények tudatában, és úgy hogy két fiatalt kapott "erősítésnek" a kp-ra.
A két fiatal csatárunk pedig hab a tortán. Ha tavaly egy ilyen húzást tett volna a vezetőség, megnyertük volna a bajnokságot.
Amit nem szabad elfelejteni azok az ellenfelek. Eddig azért azt kell mondjam, szerencséje van Chivunak, hogy idén lett az edzőnk. A tavasz viszont még csak most jön, kíváncsi leszek, nála is lesz-e látható visszaesés, és a Napoli és a milán is csak a bajnokságban fut. Kettejüket látom versenytársnak, de idővel elválik mi lesz.
interfan

Ha mar Chivurol volt szo Francesco altal.
Ma pont Sabatini nyilatkozott, hogy szerinte Chivu lesz az Inter edzoje a kovetkezo 5 evben, es a Scudetto nem is kerdes az Inter szamara.

Masik meg amit valamelyik olasz forumon olvastam, Chivu szerzodese es jovoje...
Chivu szerzodese 2027-ben lejar, es mint tudjuk, az Inter nem kezd ugy el szezont, hogy az edzo szerzodese lejar.
Magyarul 2026 nyaran, azaz par honap mulva jon az "edzokerdes".

Na most Chivu jelenleg 2,5m eurot keres.

Ha bajnok lesz, akkor az olaszok szerint nem is kerdes, hogy hosszabbitunk vele.
A kerdes az lehet hogy meddig, valamint az, hogy mekkora fizetessel.
Egy Scudetto adtat lokest biztosan Chivu is megprobal majd a szerzodes kapcsan felhasznalni a fizetes teren.
Itt azert vannak kerdojelek ki es meddig, es mekkora fizetessel hosszabbitana vele.

Nyilvan ertekeznek azon is, hogy ha "bukunk" iden, de ez szerintem az a tema amirol beszelni sem erdemes.
interfan

Biasin:
Inzaghi 4 fantasztikus eve utan, en azt gondoltam az uj edzo akasztofan vegzi az Internel.
Csak egy olyan valaki letezett aki kepes egy ilyen helyzetben helytallni, az Allegri.
O barmin atmegy, es barhol csapatot epit.
Nem gondoltam, hogy Chivu kepes ezzel megbirkozni.
Ami szerintem a legfontosabb Chivuban, a nyugalom.
O egy feszultsegmentes edzo, szinte mindig mindent higgadtan es nyugalommal el meg a palyan szelen, es az oltozoben is, ez nagyon fontos, es szerintem ezert tud az Internel o jo lenni.
Zazzaroni:
Fabregas nemet mondott az Internek, mert rengeteg valtozast akart amire nem volt penz.
Chivu ahogy elmondta, szinte semmin nem valtoztatott es nem is akart, maradt a jol bevallt receptnel, csak egy kis sajat dolgot, es nyugalmat hozott, ez lett a sikere.
Ausilio akarta Chivut, o hitt benne egyedul, o ismerte mint baratot, es ebbol is latszik Ausilio kimgaslo szakmai hozzaertese.
Littleman

Hozzászólás Szerző: Littleman »

Ausilio akarta Chivut, o hitt benne egyedul, o ismerte mint baratot, es ebbol is latszik Ausilio kimgaslo szakmai hozzaertese.

Vaktyúk is talál szemet.
interfan

Azert milyen erdekes a sors.
A nyaron altalunk akart B/C/D stb tervkent szereplo De Zerbi es Vieira mar hivatalosan is kirugtak azota.

A szurkolok altal bedobott Mourinho szinten atelt mar egy kirugast a szezonban.

A szinten a szurkolok altal bedobott Italiano pedig most tancol a kirugas szelen, es nagyon nagy valsagban van a Bolognaval.

Az a Chivu akinek pedig 1db meccsen mulott az utolso forduloban, sot majdnem hogy 45 percen, hogy kiessen a Serie B-be, "megallithatlanul robog a Scudetto fele".
Es nagyon komoly esely mutatkozik arra, hogy a tavaly a kiesest az utolso forduloban elkerulo Chivu, iden tavasszal a Scudetto serleget emelheti magasba.

Ilyenkor latszik mennyit szamit akar 1db felido a futballban, karriereket donhet el.
Mennyit szamit egy darab dontes, szinten karriereket indithat el, vagy donhet ossze.

Nyilvan ez egy alternativ vilag, es a futballban nincs "Ha".
Na de ha mashogy alakul az a bizonyos 45 perc, es a Parma kiesik a B-be, haat jo esellyel nem Chivu az Inter edzoje.
Ha Vieirat igent mond a nyaron az Internek...
Ha De Zerbit mond igent.
Kitudja ez a ket edzo mit nyujtott volna, es nem e jutottak volna itt is a kirugas sorsara.
Ahogy Italiano is nemreg meg az egyik "legnagyobb olasz edzo igeretnek" volt szamon tartva, es az olaszoknal rengetegen szerettek volna az Interhez, most meg finomam szolva is rossz helyzetben van.

Nyilvan ez csak a pohar egyik fele volt, a negativ teljesitmeny.
(Vieira, De Zerbi, es a szurkolok altal akart Italiano es Mourinho).
Ott a masik fele a poharnak, a pozitiv, pl Fabregas.
Meg szinten inkabb a pozitiv fele mutat a Farioli-Palladino paros, akik szinten temak voltak nalunk, de ez mar egy masik tema.
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Chivu volt aki bent tartotta a Parmat.
A 26. fordulóra nevezték ki mikor a Parma 25 meccsen 20 pontot szerezve a kieső 18. helyen állt.
Az irányítása alatt 13 meccsen szerzett 16 pontot és 16. helyen végzett 5 ponttal a 18. helytől.
Gondolom a vezetőség nem 1 félidő alapján döntött.
Amúgy ha az utolsó 13 fordulót nézzük 12. lett a Parma.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

FEKA84 írta: 2026.02.13. 15:11 Chivu volt aki bent tartotta a Parmat.
A 26. fordulóra nevezték ki mikor a Parma 25 meccsen 20 pontot szerezve a kieső 18. helyen állt.
Az irányítása alatt 13 meccsen szerzett 16 pontot és 16. helyen végzett 5 ponttal a 18. helytől.
Gondolom a vezetőség nem 1 félidő alapján döntött.
Nyilvánvalóan nem 1 félidő alapján döntöttek, hiszen Chivut nagyon jól ismerték.
De azért én sem vennék arra mérget, hogy Chivu lett volna itt az edző, ha a Parma kiesik.
interfan

Thohir az Inter kozpontban jart Milanoban, Marottaval kozos kepeket is osztott meg.

El is indultak a talalgatasok Thohir visszateresevel kapcsolatban.

Remeljuk most mar tudna is mit vesz meg, mert hat legutobb nem sikerult neki, amikor elmondta, hogy a Holland trio erkezese ota szereti az Intert. :D :D
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Hát remélem ez csak egy baráti látogatás volt.
interfan

Chivu ket rekordot is felallitott (amiota 20 csapatos a Serie A):

- Debutalo edzokent az elso edzo lett aki az elso 42 meccsen 30 gyozelmet ert el az Inter kispadjan.

- Debutalo edzokent a 2.legtobb vereseget szenvedte el az elso 42 meccsen Inter kispadon.
Egyetlen egyszer volt tobb vereseg az elmult tobb mint 20 evben debutalo edzonek, Mancini 2.korszak 12 vereseg 42 meccsen.

Egyebkent az osszmerlegben (nem csak debutalo szezonokat nezve) is ez a hasonlo kettosseg mutatkozik az elso 42 meccsre levetitve:

- Legtobb gyozelem:
1. Mancini: 34 (06/07)
2. Inzaghi: 32 (23/24)
3. Chivu: 30 (25/26)
4. Inzaghi: 29 (24/25)
5. Mancini: 28 (07/08)
6. Inzaghi: 27 (21/22)
6. Mourinho: 27 (08/09)
8. Mancini: 26 (05/06)
8. Conte: 26 (20/21)
10. Conte: 25 (19/20)
10. Mourinho: 25 (09/10)
12. Stramaccioni: 24
12. Inzaghi: 24 (22/23)
14. Spalletti: 23 (18/19)
15. Spalletti: 21 (17/18)
15. Mancini: 21 (04/05)
17. Mazzarri: 18
17. Mancini: 18

- Legtobb vereseg:
1. Mancini: 12
1. Inzaghi: 12 (22/23)
3. Stramaccioni: 10
3. Chivu: 10 (25/26)
3. Spalletti: 10 (18/19)
6. Mazzarri: 9
7. Spalletti: 8 (17/18)
7. Conte: 8 (19/20)
9. Inzaghi: 6 (21/22)
9. Mourinho: 6 (08/09)
9. Mancini: 6 (05/06)
12. Mancini: 5 (07/08)
12. Mourinho: 5 (09/10)
12. Conte: 5 (20/21)
12. Inzaghi: 5 (24/25)
16. Inzaghi: 3 (23/24)
17. Mancini: 2 (06/07)
18. Mancini: 1 (04/05)

(Ha van ra igeny, szivesen hozom a pontatlagokat is)
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Köszönöm a statisztikákat!

Ha a döntetleneket is megnéznéd, tuti Mancini lenne az első.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

MLK írta: 2026.02.23. 09:00
Ez övön aluli volt.

Mr. X
interfan

MLK írta: 2026.02.23. 09:00 Köszönöm a statisztikákat!

Nagyon szivesen.

Milyen jo kis felvetes, akkor nezzuk azt:

- Legtobb dontetlen 42 meccs alatt:

1. Mancini: 20 (04/05)
2. Mazzarri: 15
3. Spalletti: 13 (17/18)
4. Mancini: 12 (15/16)
5. Mourinho: 12 (09/10)
5. Conte: 11 (20/21)
7. Mancini: 10 (05/06)
8. Mancini: 9 (07/08)
8. Mourino: 9 (08/09)
8. Conte: 9 (19/20)
8. Spalletti: 9 (18/19)
8. Inzaghi: 9 (21/22)
13. Stramaccini: 8
13. Inzaghi: 8 (24/25)
15. Inzaghi: 7 (23/24)
16. Mancini: 6 (06/07)
16. Inzaghi: 6 (22/23)
18. Chivu: 2 (25/26)

Szoval kijelentheto, az X kiraly az a jo oreg Mancini.
Válasz küldése