matyinter írta: ↑2026.03.11. 23:45
Bodo beárazza a BL-t.

Nagyon kemény, amit mennek.
PSG meg Real is így szar, meg úgy gyengék, hát azért nem igazán. Angolok meg hullani látszanak, nyilván nem lefutott még minden párharc.
Bár, hát ugye az Olaszok már igen mélyen leszerepeltek idén...
Ilyenkor faj rettentoen ez a BL kieses tovabbra is.
En nem azt mondom, hgy egyenes utunk lett volna a 8-ba, de azt igen, hogy nem lett volna lehetetlen.
Erre meg a 16 koze se jutottunk...
Ilyen utoljara Grande baratunkkal fordult elo, es a Spalletti fele Interrel.
Na mindegy...
Hat ezt az 5-2 az eletben nem gondoltam volna.
Rendes jatekidoben a Chelsea a BL-ben sosem kapott meg 5 golt.
Egyetlen egyszer volt 2000-ben, hogy 120 perc alatt a Barcelona ellen 5-1.
Most meg kaptak egy otost 90 perc alatt.
Nem gondoltam volna, hogy a PSG igy kivegzi oket, szamomra ez a fordulo meglepetese.
Real-City nekem nem ekkora "meglepetes".
City azert boven-boven gyengelkedik iden, persze a Real is, ez szamomra tovabbra is ki a gyengebb rangado.
Nekem ami nagy csalodas es szivfajdalom az a Liverpool es Arsenal.
Rettento gyengen jatszott mindket csapat az elso meccsen.
Remelem csak a visszavagora keszultek ezzel a vallalhatatlan jatekkal.
Viszont szerintem mind az Arsenal, mind a Liverpool tovabbmegy.
Nyilvan mondhatni majd, hogy "hullanak az angolok", mert 6/2 tovabbjuto nem nez ki szepen, de ha egy kicsit a dolgok moge nezunk, akkor ez max papiron nez ki rosszul.
- Tudor fele Tottenhamet hagyjuk, 1 pontra vannak a PL kiesestol. Egeszen dobbenetes, hogy ezt a Tudort eppeszu ember, aki "szakembernek" van mondva, es sulyos millardokat keres, kepes volt komolyan gondolni.
- Newcastle nagyot ment, boven erdemeltek volna 2-0 gyozelmet is a nagy Barcelona ellen, dehat a Barcelonat azert tolni kell ahol csak lehet.
Nyilvan innen kiesnek, de azert semmi szegyenkeznivalo.
- City nekem nem nagy meglepetes ha kiesik, bajnoksagban is bukdacsolnak, BL alapszakaszban is tobbszor botlottak.
Persze a tavalyi gyenge szezon utan iden mar jobban neznek ki, de azert messze van ez meg a jotol.
- Chelsea valoban meglepetes, en arra szamitottam nyernek Parizsban, es tovabb is jutnak.
De ha kiesnek, azert csak a cimvedotol, es egy tavalyi triplazo PSG ellen esnek ki, ami azert szinten vallalhato.
A nagy blama es oriasi bukas akkor lenne, ha az Arsenal vagy a Liverpool kiesne.
Na az magyarazhatatlan lenne, es az valoban az angol foci "szegyene" lenne.
De szerintem ez nem fog megtortenni, en mindket csapatnak szurkolok, es remelem Budapesti dontobe lathatom majd oket egymas ellen.