Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Nerazzurri
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Ebben a csapatban nincs semmi értékelhető, semmi tűz, lófasz az egész. Az biztos, hogy nem az idei szezonban fog jelentősen növekedni az INTER szurkolók tábora, hiába leszünk (remélhetőleg) bajnokok.

-
segogabor
Sok szart láttam már, az elmúlt 30 évben Inter meccsen , de ez a csapat messze a kegkevésbé szerethető . Olyen érzése van az embernek ,hogy nem is akarnak nyerni, hogy minden mindegy . Szégyen ,hogy ilyen játékosok mint L.Henrique és Bonny Inter mezt huhattak magukra.
Szégyen ,hogy olyan edzőnk van ,aki kiöli az Interből a győztes mentalitást , sose gondoltam volna ,hogy eljön az a pont az életembsn,hogy nem nézem meg egy Derby 2.félidőjét ,mert ezt a vergődést már láttam párszor és mindig ugyanaz a forgatókönyv. Üresség van bennem és kurva szomorúság . Hol van a Pazza Inter? Hol a szívünk?
Szégyen ,hogy olyan edzőnk van ,aki kiöli az Interből a győztes mentalitást , sose gondoltam volna ,hogy eljön az a pont az életembsn,hogy nem nézem meg egy Derby 2.félidőjét ,mert ezt a vergődést már láttam párszor és mindig ugyanaz a forgatókönyv. Üresség van bennem és kurva szomorúság . Hol van a Pazza Inter? Hol a szívünk?
- Don Vittorio
Második félidőben én megnéznék egy 3-4-2-1-et, Pio mögött Bonny-val és Lajossal, jobb WB-be meg jöhet Dumfries Miki helyett.
- lucky0
Megértelek. Én azért végigszenvedem a második félidőt is. Bízva valami olyanban amire nem nagyon volt eddig példa a szezonban. Rangadón hátrányból nyerni. De ugyan ezt érzem én is amit te. Sajnos egy jó ideje.segogabor írta: ↑2026.03.08. 21:42 Sok szart láttam már, az elmúlt 30 évben Inter meccsen , de ez a csapat messze a kegkevésbé szerethető . Olyen érzése van az embernek ,hogy nem is akarnak nyerni, hogy minden mindegy . Szégyen ,hogy ilyen játékosok mint L.Henrique és Bonny Inter mezt huhattak magukra.
- Cupi
Én is megnézem de megértem amit írtál....hasonlókat érzek.lucky0 írta: ↑2026.03.08. 21:44Megértelek. Én azért végigszenvedem a második félidőt is. Bízva valami olyanban amire nem nagyon volt eddig példa a szezonban. Rangadón hátrányból nyerni. De ugyan ezt érzem én is amit te. Sajnos egy jó ideje.segogabor írta: ↑2026.03.08. 21:42 Sok szart láttam már, az elmúlt 30 évben Inter meccsen , de ez a csapat messze a kegkevésbé szerethető . Olyen érzése van az embernek ,hogy nem is akarnak nyerni, hogy minden mindegy . Szégyen ,hogy ilyen játékosok mint L.Henrique és Bonny Inter mezt huhattak magukra.
- vaskalap
Ez a Bonny annyira súlytalan,esély sincs,hogy gólt szerezzen.Miki meg totál formán kívül,ezt a ziccert begurítja az alsóba,és most mi örülnénk.Itt még bármi lehet,én bízom a pozitív fordulatban,igaz ahhoz egy fokozattal feljebb kell kapcsolni.
- Cupi
Mikhy helyett jöhetne is Hakan. Nehéz most bármiben hinni de valahogy legalább x-re hozzuk ki.
- sorger=giallo
FORZA INTER!!!
-
VInter101
Ez a csapat egyetlen egy módon tud játszani, ahogy Inzaghi megtanította. Semmi más nem megy, hiába próbálunk mást játszani, ma sem akartunk semmit csak letudni egy döntetlennel, csakhogy az nem megy! És persze amennyiben lesérül pár alap ember vége is van.
A mai futballban minden adat ismert. Dimarcoról is tud minden épeszű edző, ahol van minőség levédekezni ott meg is halt a támadó játék.
Körbe állunk és passzolgatunk elképzelés semmi!
A mai futballban minden adat ismert. Dimarcoról is tud minden épeszű edző, ahol van minőség levédekezni ott meg is halt a támadó játék.
Körbe állunk és passzolgatunk elképzelés semmi!
- Nerazzurri
Elképesztő hogy Barella hogy leépült. Vajon ezt ő nem érzi?
-
P-Inter
Mit úsztunk meg… erre kell kijönnöm a gyerek mellől..?! Időközben Sommer is védett… 
Mellesleg holnap szülinapja van a klubnak, lehetne méltón is ünnepelni.
Mellesleg holnap szülinapja van a klubnak, lehetne méltón is ünnepelni.
- Dan-i-nter
Semmi elképzelés. Dimarco-t kiszedik a játékból mert tudják, hogy full egyoldalas a csapat, csatárok, Kp-a 0. Egyedül Zielinski az aki focistára emlékeztet, de ma egyelőre ő sem váltja meg a világot.
Cserék kellenek, de krva gyorsan
Cserék kellenek, de krva gyorsan
- Atosz
Megvadulok basszameg… 
- Atosz
Ez a Bonny kiborít ma, milyen szar.. amúgy jól jöttünk ki a 2. félidőre!
-
HerfortBalazs
Azert latjuk hogy Lautaro mennyire hianyzik tamadasepitesnel. Ahogy ő visszalep, leteszi a labdat azt Bonny nem tudja.
- Don Vittorio
Remélem az X legalább meglesz valahogy, ez a milan semmivel sem érdemelne jobban győzelmet mint mi. Egyetlen különbség az, hogy a mi oldalunkon kimaradt a ziccer, ők viszont éltek vele...
- sly89
Ez a 3-5-2 se akar működni, szerencse, hogy évekóta ezt játszuk B opció nélkül, aztán ha éppen nem ül a taktika, meg vagyunk lőve. Ez ment Inzaghi és most Chivu alatt is.
Egyébként fórumkedvenc Esposito, de ő is gyenge, és nem látom, hogy hogyan lesz belőle egy 80M értékű csatár akármikor is. Jó target man, de ennyi, Bonny ma még ennyi se. Barella és Mikhy szokásukhoz híven dupla nullák voltak. Szégyen, hogy ez a csapat vezetheti a Serie A-t (BL be is árazta sajnos az olasz ligát elég szépen).
Egyébként fórumkedvenc Esposito, de ő is gyenge, és nem látom, hogy hogyan lesz belőle egy 80M értékű csatár akármikor is. Jó target man, de ennyi, Bonny ma még ennyi se. Barella és Mikhy szokásukhoz híven dupla nullák voltak. Szégyen, hogy ez a csapat vezetheti a Serie A-t (BL be is árazta sajnos az olasz ligát elég szépen).
- lucky0
Sablon focit játszunk. Ami vagy működik vagy nem. Egy komolyabb csapat már olvassa. Semmi váratlant nem tudunk húzni soha. Mondjuk játêkos. sincs hozzá.
- Atosz
Hát Esposito azért meg tud tartani, meg lekészíteni labdát. Úgy nehéz, hogy egy mai Bonny játszik hozzá legközelebb, aki semmiben sem segíti. Lehet látni, Esposito milyen tempóval indítja el a letámadást pl, és Bonny hogy látszatkocog bele… kiakasztó.sly89 írta: ↑2026.03.08. 22:21 Ez a 3-5-2 se akar működni, szerencse, hogy évekóta ezt játszuk B opció nélkül, aztán ha éppen nem ül a taktika, meg vagyunk lőve. Ez ment Inzaghi és most Chivu alatt is.
- Dan-i-nter
Sajnos Lautaro az egyetlen megbízható csatárunk, és neki is szoktak hullámvölgyei lenni. Bonny teljesen súlytalan, Esposito kiszolgálás nélkül láthatatlan.
- Atosz
És az a Frattesi csere.. eddig 15 perc alatt NULLA passzkísérlet… 
- Dan-i-nter
Az a szomorú hogy a Milan is full 0 ma. Valszeg bajnokok leszünk ettől függetlenül, de ezek a teljesítmények botrányosak.
- sorger=giallo
Durván mélyen a csapat. A Milan ellen ki lehet kapni, de ez a lélektelen játék szégyen. Szerintem a scudetto sem egyértelmű. Nagyon nem...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
-
Zamorano1+8
Ezt a "bajnokok leszünk" szöveget szerintem ne nagyon használjátok. Az elmúlt mérkőzések alapján.... Hát.... Kiakasztó
Nehogy nullakupa legyen megint.
- Atosz
Az a kéz az gatya?
- interfan
Szegyen ahogy van.
Ezt a szanalmat kitettuk es megint kozrohej targyava lettunk.
Egeszen dobbenetes.
Nem is ir inkabb az ember csunyabbakat, mert ez szanalmas mar.
De legalabb volt vagy 35 beadasunk...
Dughatjuk oda ahova akarjuk a beadasainkat, es ennyi a jatekunk, ettol tobbre nem kepes, ennyi az egesz...
Gratulacio, minden elismeresem, szanalom...
Elmehet mindenki edzostol, jatekosokkal egyutt oda ahova gondolom.
Ahogy elottem irtak itt:
"Szégyen, hogy ez a csapat vezetheti a Serie A-t"
Hat az, a leheto legnagyobb betuvel:
SZEGYEN
Ezt a szanalmat kitettuk es megint kozrohej targyava lettunk.
Egeszen dobbenetes.
Nem is ir inkabb az ember csunyabbakat, mert ez szanalmas mar.
De legalabb volt vagy 35 beadasunk...
Dughatjuk oda ahova akarjuk a beadasainkat, es ennyi a jatekunk, ettol tobbre nem kepes, ennyi az egesz...
Gratulacio, minden elismeresem, szanalom...
Elmehet mindenki edzostol, jatekosokkal egyutt oda ahova gondolom.
Ahogy elottem irtak itt:
"Szégyen, hogy ez a csapat vezetheti a Serie A-t"
Hat az, a leheto legnagyobb betuvel:
SZEGYEN
-
matyinter
Az hogy nem tizi a kurva anyád?
- Atosz
-
Francesco
Megérdemelt vereség, kár a végén a bíró balfaszságaiért, mert így majd mondhatják, hogy belenyúlt a meccsbe. Szerencsére nem kaptunk tizenegyest, az is kimaradt volna.
- Dan-i-nter
Nem feltétlen a mi teljesítményünk alapján, de ez a Milan kurva szar, 7 pontot nincs az az univerzum amiben behoznának.Zamorano1+8 írta: ↑2026.03.08. 22:39 Ezt a "bajnokok leszünk" szöveget szerintem ne nagyon használjátok. Az elmúlt mérkőzések alapján.... Hát.... Kiakasztó
- lucky0
- Atosz
Amellett, hogy Bonnytól behánytam, hozom a napi Frattesi statot:
27 játékperc: NULLA passzkísérlet, ezekből NULLA sikeres (100 %)
2 labdaérintés, ezekből 1 sikeres….
Nagy impact volt megint!
27 játékperc: NULLA passzkísérlet, ezekből NULLA sikeres (100 %)
2 labdaérintés, ezekből 1 sikeres….
Nagy impact volt megint!
- interfan
Ebben az evben nem kellene Scudettot osztani, annyira szegyen mindenkire nezve az egesz.Dan-i-nter írta: ↑2026.03.08. 22:45Nem feltétlen a mi teljesítményünk alapján, de ez a Milan kurva szar, 7 pontot nincs az az univerzum amiben behoznának.Zamorano1+8 írta: ↑2026.03.08. 22:39 Ezt a "bajnokok leszünk" szöveget szerintem ne nagyon használjátok. Az elmúlt mérkőzések alapján.... Hát.... Kiakasztó
-
Francesco
Szerintem olyan nincs, hogy nem var-oznak valamit. Max nem írták ki.
- Nerazzurri
Szutyok lélektelen puhapöcs brigád. És tényleg nincs még vezérük se, a pályán sem és a kispadon sem. Jó éjszakát.
- PetR
- Kapcsolat:
Rendkívül csalódástkeltő. Pio és Bonny teljesen ki lettek kapcsolva, Bonny ha találkozott is a labdával, rossz megoldások sorát hozta. Dimarcot is kiszedték, ezzel kb megölve a játékunkat. Sokkal többet nem tettek hozzá, tipik olyan meccs ahol az első gól a döntő - és itt Miki sajnos elszúrta - ugyan úgy ahogy Bisseck és LH közösen a Milan góljánál. Nagyon kell vissza Calha, Lautaro és egy formában lévő Dumfries is mert bajok lesznek a végjátékban.
- Baggio85
Ez a meccs után még inkább kijelenthető, hogy eddig mi maximálisan kihoztunk mindent ebből a bajnokságból. Most gondoljunk bele, ha a Milan nem veszít pontokat otthon a Genoa, Parma, Pisa, Cremonese ellen... Mondjuk nyilván az sem volt véletlen és mi ebben az egyben bízhatunk, hogy ennek a Milannak kéne 7 pontot ledolgoznia, de hogy őszinte legyek, amelyik ETTŐL a Milantól 2x kikap, az tegye össze a kezét, hogy egyáltalán bajnokesélyesként tekintenek rá.
Jó éjszakát!
FORZA INTER!!!
Jó éjszakát!
FORZA INTER!!!
- interfan
Mindenki elmehet oda ahova gondolom, kezdo az edzovel, folytatja a jatekosokkal.Nerazzurri írta: ↑2026.03.08. 22:47 Szutyok lélektelen puhapöcs brigád. És tényleg nincs még vezérük se, a pályán sem és a kispadon sem. Jó éjszakát.
Kitettek ezt a fertot a palyara ujra, es megint egy szanalmas bukas.
Nem baj, volt 31 beadasunk, minden elismeresem.
- interfan
Majd elmondja emberunk, hogy mindenkire extra buszke, mindenki tokeletes volt, es nem tud senkire haragudni, mert mi mindent tokeletesen csinaltunk.
- Cupi
Semmi váratlant meg se próbáltunk....beadások és ennyi....nem kell Allegri szintű taktikus edzőnek lenni, hogy ezt levédekezd simán....
Hozzáteszem a milan is szar volt ma.....de mi ha reggelig játszunk sem rúgunk gólt....Bonny-t egy normális világban még labdaszedő sem lehetne egy olyan csapatnál akinél a cél a bajnoki cím....nem is az a bajom, hogy gyenge hanem, hogy nem is küzd....ma amit nyomott egy Cremonese-be nem férne be....
Teljesen vicc, hogy ezeket nem tudjuk legyőzni...sőt 3 meccse gólt sem rúgtunk nekik. Tényleg nem emlékszem ilyen 7 meccses szopóágra ellenük mióta drukkolok a csapatnak.
Játékosok meg ha ezek után nem szállnak magukba akkor a bajnoki cím is bukó lesz.
Hozzáteszem a milan is szar volt ma.....de mi ha reggelig játszunk sem rúgunk gólt....Bonny-t egy normális világban még labdaszedő sem lehetne egy olyan csapatnál akinél a cél a bajnoki cím....nem is az a bajom, hogy gyenge hanem, hogy nem is küzd....ma amit nyomott egy Cremonese-be nem férne be....
Teljesen vicc, hogy ezeket nem tudjuk legyőzni...sőt 3 meccse gólt sem rúgtunk nekik. Tényleg nem emlékszem ilyen 7 meccses szopóágra ellenük mióta drukkolok a csapatnak.
Játékosok meg ha ezek után nem szállnak magukba akkor a bajnoki cím is bukó lesz.
- lucky0
- Festa
Kis szerencsével lehetett volna 1-1 is,de nem érdemeltük volna meg.
Ez a meccs gyakorlatilag a Lautaro-Thuram páros nélkül már kezdés előtt eldőlt.
Nem is a veresség a fájò hanem az a tanácstalanság ami a második félidőben volt láthatò .
LH nem mert beadni illetve a mezőnyből senki nem mert kapura rúgni.
Chivu oda visszaverte Allegri,most jöhetnek a kisebb meccsek amiket jobban mennek.
Két egymást követő meccsen sem rúgtunk gòlt ez azért jelez valamit.
Ezt a derbit jobb lesz gyorsan elfelejteni.
Ez a meccs gyakorlatilag a Lautaro-Thuram páros nélkül már kezdés előtt eldőlt.
Nem is a veresség a fájò hanem az a tanácstalanság ami a második félidőben volt láthatò .
LH nem mert beadni illetve a mezőnyből senki nem mert kapura rúgni.
Chivu oda visszaverte Allegri,most jöhetnek a kisebb meccsek amiket jobban mennek.
Két egymást követő meccsen sem rúgtunk gòlt ez azért jelez valamit.
Ezt a derbit jobb lesz gyorsan elfelejteni.
- vaskalap
Azért ez a meccs végi bíráskodás hagy némi kívánni valót maga után.Elöbb belefúj a szögletbe,ami gól,aztán meg se nézik a kezezést.Amúgy a milan ugyan olyan szar volt,mint mi.Ebböl kifolyólag az x igazságosabb lett volna.A taktika röhej,húzzuk rá Dimarcora,majd ő beadja.Semmi kreatívitás,semmi váratlan,semmi átlövés.Calha miért nem játszott?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vaskalap 2026.03.08. 22:52-kor.
-
matyinter
Frattesi amekkora tehetségnek volt kikiáltva, nála nagyobb Flop a világon nincs. Lehet, hogy csak ebben a rendszerben, de teljesen használhatatlan. Idén volt egyáltalán elfogadható meccse?
-
HerfortBalazs
Nincs lelek ebben a csapatban.
- interfan
Es ennyi, semmi tobb a jatekunk.Cupi írta: ↑2026.03.08. 22:51 Semmi váratlant meg se próbáltunk....beadások és ennyi....nem kell Allegri szintű taktikus edzőnek lenni, hogy ezt levédekezd simán....
Teljesen vicc, hogy ezeket nem tudjuk legyőzni...sőt 3 meccse gólt sem rúgtunk nekik. Tényleg nem emlékszem ilyen 7 meccses szopóágra ellenük mióta drukkolok a csapatnak.![]()
Játékosok meg ha ezek után nem szállnak magukba akkor a bajnoki cím is bukó lesz.![]()
Beadas, beadas, beadas, es majd lesz valami.
Szanalmas...
Feldughatjuk oda ahova gondolom a mai 31 beadasunkat is.
Bodo ellen is volt ket meccsen 60 beadasunk, Bodonak 10db, mirol beszelunk.
Gyalazat az egesz, a rangados merlegunkkel, ezzel a "jatekunkkal", es a BL szereplesunkkel egybeveve.
- interfan
-
pazso
Lesz ez mèg szarabb is, bàr ez egy tűz nèlküli csapat, de kurva gyenge lett az olasz bajnokság szìnvonala.
- Atosz
- Festa
Ez volt a Bastoni eset mellékhatása…számítani lehetett errevaskalap írta: ↑2026.03.08. 22:52 Azért ez a meccs végi bíráskodás hagy némi kívánni valót maga után.Elöbb belefúj a szögletbe,ami gól,aztán meg se nézik a kezezést.Amúgy a milan ugyan olyan szar volt,mint mi.Ebböl kifolyólag az x igazságosabb lett volna.A taktika röhej,húzzuk rá Dimarcora,majd ő beadja.Semmi kreatívitás,semmi váratlan,semmi átlövés.Calha miért nem játszott?
Ilyen rangadókon ezeken mùlhat egy iksz vagy győzelem.
Chivu ma nagyokat hibázott .LH helyett sokkal korábban kellett volna jönnie Dumfriesnek akinek rögtön becserélése után volt egy jò beadása.Hakan ha egészséges volt miért maradt a padon??
Ilyen betömörülő védelemmel szemben lett volna opciò,hogy középről valaki rendesen eltalálja és másnál ez kb esélytelen max Zielinski de ma őt is kivették.
Bodo oda-vissza Berki után 2 meccs ahol gòlt sem rùgtunk ez egy Minikrizis.