Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

VInter101 írta: 2026.03.17. 08:15 Milyen kedvesen vezetik fel ezeket a dolgokat! Úgy értem a vezetők. Magyarul Bastoni megy a nyáron.
Hát ha ekkora átalakulás lesz a középpályán (ha csak a hírek fele igaz már akkor is) na akkor derül ki Chivu mire képes. Én félek tőle hogy nem ugorja meg azt a bizonyos lécet. De persze remélem hogy tévedek!
Hat igen, azert ez kemeny sor lenne.
Jelenlegi hirek alapjan:

Bastoni 50m, Thuram 40m, Calhanoglu 10m.
Ez mar magaban 120m.
(Persze ezt ki is kell fizesse valaki)

Es akkor ott a hirek szerint szinten elado:
J.Martinez, Sucic, Henrique, Diouf.
Beloluk is vagy 50-60m.
(Persze ezt is ki kell fizesse valaki)

Vegezetul pedig a hirek szerint tavozo oregek:
Acerbi, DeVrij, Darmian.

Sommer + Mkhitaryannal hosszabbitani akarunk, kerdes ok mit mondanak erre.

Egyszoval a hirek alapjan, lenne egy ilyen alapunk:

Sommer, Di Gennaro

Bisseck, Akanji

Dumfries, Dimarco, Augusto

Barella, Zielinski, Mkhitaryan

Martinez, Espostito, Bonny

Ez 13 jatekos.
Ha kovetjuk az Ausilio elvet, es a minden posztra ketto jatekos (3.szamu kapus leszamitva), akkor kellene 10 uj jatekos.
- 1 kapus
- 3 KH
- 1 WB
- 3 KP
- 1 csatar

Egyebkent nem peldanelkuli ez, nem is olyan reg volt 2023 nyara, akkor volt a keretbol 12 tavozo, es 13 uj erkezo.

Egyszoval nem lehetlen a 10 uj jatekos, mert 2023-ban erkezett 13 uj.
Az mar szerintem egy nehezebb kerdes, hogy lenne e 200m euronk a fent emlitett eladasokbol.
Az meg ettol is nehezebb kerdes, ha valahogy lenne is ennyi penz, milyen minosegben es milyen "okosan" tudna ezt az osszeget elkolteni a szakmai vezetesunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.03.17. 08:43-kor.
interfan

Cupi írta: 2026.03.17. 08:21
interfan írta: 2026.03.17. 07:36

Sportmediaset is megerositi a Gazzetta hiret, elado a Sucic, Henrique, Diouf sor is.

Vezetésben nincs válságértekezlet ahol magukat és főleg Ausiliot állítják a szőnyeg szélére? :?
Ha egy edző sokat hibázik kirúgják, ha egy játkos akkor elzavarják vagy eladják....de ha Ausilio örök. Ő bármit bénázhat....ha visszagondolok az elmúlt mondjuk 10 évre akkor szerintem az általa preferált és hozott játékosok 75%-a bukó volt....volt ahol kevesebbet de volt ahol többet buktunk rajtuk. :(
Tavaly nyári igazolások meg szinte mind.....
Ez az ami nalunk soha nem letezett, es jelenleg sem letezik, a kovetkezmeny szo.

Tobbszor leirtam mar, hamarabb lesz a lassan lekoszono Marotta utodja Ausilio mint Inter elnok, mint hogy innen kirugjak.
interfan

interfan írta: 2026.03.17. 07:36 Gazzetta szerint pedig a 3. kezdobol tavozo alapember Calhanoglu es Thuram mellett, Bastoni lesz.
Thuramert 40m korul, Calhanoglu kapcsan pedig 10m euro koruli osszeger var az Inter.
Gazzetta szerint Bastonit az Inter eladja a szezon vegen.
Az Inter mar a 70m euro koruli osszeget nem tartja relevansnak, es mindossze 50m eurot ker Bastoni kapcsan.
Kiemelik, az Inter vezetes mar beszelt Bastonival ezzel kapcsolatban, es Bastoni is elfogadhatja a dontest, es uj kihivas fele nezhet.
Mondjuk nekem ez a Bastonit adjuk el 50m-ert a nevetseges kategoriaba tartozik...
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

interfan írta: 2026.03.17. 09:03 Mondjuk nekem ez a Bastonit adjuk el 50m-ert a nevetseges kategoriaba tartozik...
Lássuk be, jelenlegi produktumát tekintve nem ér többet. Az viszont vicces, hogy ezt az eladó mondja, mi tényleg néha hülyék vagyunk ehhez.
Pláne, hogy instant elvernénk az árát egy középszer védőre…
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

interfan írta: 2026.03.17. 08:27
VInter101 írta: 2026.03.17. 08:15 Milyen kedvesen vezetik fel ezeket a dolgokat! Úgy értem a vezetők. Magyarul Bastoni megy a nyáron.
Hát ha ekkora átalakulás lesz a középpályán (ha csak a hírek fele igaz már akkor is) na akkor derül ki Chivu mire képes. Én félek tőle hogy nem ugorja meg azt a bizonyos lécet. De persze remélem hogy tévedek!
Hat igen, azert ez kemeny sor lenne.
Jelenlegi hirek alapjan:

Bastoni 50m, Thuram 40m, Calhanoglu 10m.
Ez mar magaban 120m.
(Persze ezt ki is kell fizesse valaki)

Es akkor ott a hirek szerint szinten elado:
J.Martinez, Sucic, Henrique, Diouf.
Beloluk is vagy 50-60m.
(Persze ezt is ki kell fizesse valaki)

Vegezetul pedig a hirek szerint tavozo oregek:
Acerbi, DeVrij, Darmian.

Sommer + Mkhitaryannal hosszabbitani akarunk, kerdes ok mit mondanak erre.

Egyszoval a hirek alapjan, lenne egy ilyen alapunk:

Sommer, Di Gennaro

Bisseck, Akanji

Dumfries, Dimarco, Augusto

Barella, Zielinski, Mkhitaryan

Martinez, Espostito, Bonny

Ez 13 jatekos.
Ha kovetjuk az Ausilio elvet, es a minden posztra ketto jatekos (3.szamu kapus leszamitva), akkor kellene 10 uj jatekos.
- 1 kapus
- 3 KH
- 1 WB
- 3 KP
- 1 csatar

Egyebkent nem peldanelkuli ez, nem is olyan reg volt 2023 nyara, akkor volt a keretbol 12 tavozo, es 13 uj erkezo.

Egyszoval nem lehetlen a 10 uj jatekos, mert 2023-ban erkezett 13 uj.
Az mar szerintem egy nehezebb kerdes, hogy lenne e 200m euronk a fent emlitett eladasokbol.
Az meg ettol is nehezebb kerdes, ha valahogy lenne is ennyi penz, milyen minosegben es milyen "okosan" tudna ezt az osszeget elkolteni a szakmai vezetesunk.

Jó hát nyárig a maradék 13 is el lesz adva.
Fura, hogy ilyenkor nem számít Romano 😀😀
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Francesco írta: 2026.03.17. 10:55
interfan írta: 2026.03.17. 09:03 Mondjuk nekem ez a Bastonit adjuk el 50m-ert a nevetseges kategoriaba tartozik...
Lássuk be, jelenlegi produktumát tekintve nem ér többet. Az viszont vicces, hogy ezt az eladó mondja, mi tényleg néha hülyék vagyunk ehhez.
Nem az eladó mondja, hanem egy újságíró. Nem mindegy.
interfan

Francesco írta: 2026.03.17. 10:55
Nyilvan Bastoni leggyengebb eve ez az idei Inter mezben, dehat ez hany jatekosra mondhato el tolunk is.
Valamint azt se felejtsuk el, hogy mennyi "top" jatekos van, akiknek nem minden szezonjuk "top" szint.

Az hogy a mai arak mellett Bastoni 50m, mar magaba a feltelezes is egy rossz vicc.

Na az meg a masik, hogy mi 50 millio eurokat milyen jatekosra koltottunk el tavaly nyaron.

Szoval ezt a Bastoni eladasat, foleg 50m-ert maradjon a viccnek is rossz szinten.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2026.03.17. 12:18 Az hogy a mai arak mellett Bastoni 50m, mar magaba a feltelezes is egy rossz vicc
Bastoni meg az 50 millió?
Ez tényleg valami rossz vicc, de április 1 még odébb van.
Ennyiért padra igazolnak a pénzes klubok. Mondjuk én 80-ért se adnám oda.
interfan

mike írta: 2026.03.17. 12:24
interfan írta: 2026.03.17. 12:18 Az hogy a mai arak mellett Bastoni 50m, mar magaba a feltelezes is egy rossz vicc
Igy van.
Latjuk egy Fofana 100m (bonuszokkal), Maguire 95m, De Ligt 90m, Yoro 70m, Huijsen 70m, Jacquet 70m, ha mar KH poszt.
Mirol beszelunk...

Ha meg 50m...
Kilman 50m, Disasi 50m, es most csak a KH posztot neztem es par nevet.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

interfan írta: 2026.03.17. 12:31
Igy van.
Latjuk egy Fofana 100m (bonuszokkal), Maguire 95m, De Ligt 90m, Yoro 70m, Huijsen 70m, Jacquet 70m, ha mar KH poszt.
Mirol beszelunk...

Ha meg 50m...
Szerintem adjunk el mindenkit olcsón és vegyük meg a Hajduk Split ifit :D
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Bastoni a Barcelonába 50 millió euróért? Romano: „Rekordajánlat kell az Inter meggyőzéséhez”

A Barcelonának nem lesz elég 50 millió euró – ahogy azt a Gazzetta dello Sport feltételezte – ahhoz, hogy a nyári átigazolási időszakban megszerezze Alessandro Bastonit az Intertől.

Fabrizio Romano információi szerint igaz, hogy a katalán klub az olasz védőt a védelem megerősítésének egyik fő célpontjaként tartja számon (bár nem az egyetlen, mivel 3-4 másik opciót is vizsgálnak), ugyanakkor az is egyértelmű, hogy az Inter vezetősége egészen más értéket tulajdonít a játékosnak.

Röviden: az esetleges eladás csak akkor kerülne szóba, ha rekordösszegű ajánlat érkezne.

Most az a kérdés, hogy a „blaugrana” – akik már jelezték érdeklődésüket a játékos felé – hajlandóak lesznek-e teljesíteni ezt az elvárást.
interfan

segogabor írta: 2026.03.17. 15:36
interfan írta: 2026.03.17. 12:31

Igy van.
Mirol beszelunk...

Ha meg 50m...
Szerintem adjunk el mindenkit olcsón és vegyük meg a Hajduk Split ifit :D
Ez jo. :)
Hatha 1 bevallna a 20 jatekosbol. :D

Piero es Niccolo Ausilio szerintem tamogatna az otletet. :D
interfan

Ujra megerositi tobb forras is (SportItalia, Gazzetta, Sportmediaset, LInterista sajat forrasai), Josep Martinezre egyaltalan nem szamit sem Chivu, sem a vezetoseg.
Az Inter mindenkeppen megakar tole szabadulni.

Amennyiben Sommer nem fogadja el a hosszabbitasi ajanlatot, es a 2.szamu posztot, az Inter akkor is uj 2.szamu kapus utan nez.

Felmerult egy Filip Stankovic-Josep Martinez csereuzlet a Veneziaval.
Ez esetben F.Stankovic lehetne az uj 2.szamu kapus, es Sommer maradasa sem lenne szukseges.
Viszont a Venezia penzt is kerne J.Martinez mellett, mivel tobbre ertekelik Filip Stankovicot mint hogy egy az egyben cseret elfogadjanak.

Sportmediaset es a Milanoi Corsera szerint Bastoni ara 70m euro, ennyit kerne az Inter erte.
Szerintuk a Gazzetta altal bejelentett 50m euros ar tul alacsony, es forrasaik szerint 65-70m euro az amennyiert az Inter eladna Bastonit.

Kiemelik, Calhanoglu kapcsan 10m eurot varunk, kerdes a Galata fizetne e ennyit.
Thuram ugyben viszont 40m ala is mehet az Inter, jelenleg nem igazan van Thuram kapcsan erdeklodes, az Inter a Szaudi ligaban bizik, es hogy onnan valaki kifizetne a 35-40m eurot.

SportItalia szerint az Inter kb 80-90m eurot var a Sucic-Henrique-Diouf-Frattesi sor ertekesitesebol.

Liverpool pedig kiteszi Mamardasvilit.
(Mamaradasvili az Inter is akarta anno, de a Liverpool igazolta le)
Nem elegedettek vele, szabadulni akarnak tole mindenkeppen, 20m euroban hataroztak meg az arat.
interfan

Gazzetta szerint pedig amennyiben sikerul Bastonit eladni, az Inter mar azonositotta az utodot, a szinten ballabas Tarik Muharemovic erkezne Bastoni helyere a kezdobe.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2026.03.18. 09:34 Gazzetta szerint pedig amennyiben sikerul Bastonit eladni, az Inter mar azonositotta az utodot, a szinten ballabas Tarik Muharemovic erkezne Bastoni helyere a kezdobe.
Teljesen jó....vagy nem....kb. totál más szint a pali de cserébe 40 millió....na ilyenkor vicc, hogy Bastoni kapcsán meg 50 millióról írnak....Bastoni többszörös bajnok, nem kevés BL rutinnal és még mindig csak 27 éves.
interfan

Cupi írta: 2026.03.18. 11:46
interfan írta: 2026.03.18. 09:34 Gazzetta szerint pedig amennyiben sikerul Bastonit eladni, az Inter mar azonositotta az utodot, a szinten ballabas Tarik Muharemovic erkezne Bastoni helyere a kezdobe.
Teljesen jó....vagy nem....kb. totál más szint a pali de cserébe 40 millió....na ilyenkor vicc, hogy Bastoni kapcsán meg 50 millióról írnak....Bastoni többszörös bajnok, nem kevés BL rutinnal és még mindig csak 27 éves.
En egyebkent meg ezt is kevesnek tartom:

"
Sportmediaset es a Milanoi Corsera szerint Bastoni ara 70m euro, ennyit kerne az Inter erte.
Szerintuk a Gazzetta altal bejelentett 50m euros ar tul alacsony, es forrasaik szerint 65-70m euro az amennyiert az Inter eladna Bastonit.
"

50m nevetseges, de meg a 65-70m is, latva milyen KH kapcsan fizettek legalabb ennyit, sot egyesekert 100m eurot is...

Muharemovic pedig egy Sassuolobol sem emelkedik ki, teljes Serie A mezonyt nezve a KH posztot meg aztan foleg nem...
Meg Serie A kozephatved rangsorban kozepmezonyben sem nagyon van, inkabb a gyengek kozott.
20m is vicc lenne erte, nem hogy 40m.
En ertem amit a Sassuolo elnoke mondott, hogy "Ausilio szerelmeses Muharemovicba", ez szep es jo, de konyorgom...
interfan

Volt tema nalunk nem is olyan reg, hogy Safonov is jelolt mint uj elsoszamu kapus.
Hat lassan ot elfeledhetjuk, mert amilyen szinten kimagasloan ved, meg veletlenul se fogjak eladni, es mar elsoszamu kapus is lett, szoval a tavozas sem fog felmerulni.

Calciomercato szerint a Barcelona sokalja a 70m koruli arat Bastoni kapcsan, ezert 3 jatekost is felajanlottak.
Araujo, Christensen, Ansu Fati.
Barcelona legalabb egy jatekost szeretne bevonni, ezzel jelentosen csokkentve Bastoni 70 millios arat.

Biasin szerint kozel sem biztos, hogy A.Stankovic marad az Inter jatekosa, hiaba veszik vissza.
Biasin szerint 23m-ert az Inter visszaveszi, viszont 35m euros ajanlat eseten az Inter kesz a targyalasokra az eladas kapcsan.

Romai forrasok szerint Ausilio targyalt a Lazioval Gila ugyben, es Gila ugynokevel is felvettuk a kapcsolatot.

Uj nevkent pedig bedobtak a KH posztra a Genoas Ostigard nevet, 10-12m eurot kernek erte.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ha már kapus,Vicario helyett én Lunint prederálnám,úgy tudom ő is mozdítható.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

interfan írta: 2026.03.18. 16:09 ...Calciomercato szerint a Barcelona sokalja a 70m koruli arat Bastoni kapcsan, ezert 3 jatekost is felajanlottak.
Barcelona legalabb egy jatekost szeretne bevonni, ezzel jelentosen csokkentve Bastoni 70 millios arat.

Biasin szerint kozel sem biztos, hogy A.Stankovic marad az Inter jatekosa, hiaba veszik vissza.
Biasin szerint 23m-ert az Inter visszaveszi, viszont 35m euros ajanlat eseten az Inter kesz a targyalasokra az eladas kapcsan.

Romai forrasok szerint Ausilio targyalt a Lazioval Gila ugyben, es Gila ugynokevel is felvettuk a kapcsolatot....
70et egy csapat se fog letenni érte, kb 3 csapat van aki reálisan megengedhetné magának, Barca nincs pénzügyileg abban a helyzetben.

Christensennel mi van egyébként? Emlékszem, hogy egy szolid "ball playing" bekk volt anno a Chelsea-ben, és csak 29 éves, de TM csak 9M-et ír rá. Sérülések vannak a háttérben?

Stanko-t visszahozni és egyből eladni ritka gusztustalan lenne mind a játékos, mind a szurkolók felé, remélhetőleg ilyesmi csak az újságírók fejében merül fel. (Amúgy is "ic"-re végződik a neve, szóval Ausilio-approved).

Gila Milan ellen kb meccs embere volt, (mondjuk az nem nagy mérce Milan impotens támadó játékát nézve), benne lehet fantázia.
interfan

Dan-i-nter írta: 2026.03.18. 17:02
interfan írta: 2026.03.18. 16:09 ...Calciomercato szerint a Barcelona sokalja a 70m koruli arat Bastoni kapcsan, ezert 3 jatekost is felajanlottak.

Romai forrasok szerint Ausilio targyalt a Lazioval Gila ugyben, es Gila ugynokevel is felvettuk a kapcsolatot....
70et egy csapat se fog letenni érte, kb 3 csapat van aki reálisan megengedhetné magának, Barca nincs pénzügyileg abban a helyzetben.

Christensennel mi van egyébként? Emlékszem, hogy egy szolid "ball playing" bekk volt anno a Chelsea-ben, és csak 29 éves, de TM csak 9M-et ír rá. Sérülések vannak a háttérben?

Stanko-t visszahozni és egyből eladni ritka gusztustalan lenne mind a játékos, mind a szurkolók felé, remélhetőleg ilyesmi csak az újságírók fejében merül fel. (Amúgy is "ic"-re végződik a neve, szóval Ausilio-approved).

Gila Milan ellen kb meccs embere volt, (mondjuk az nem nagy mérce Milan impotens támadó játékát nézve), benne lehet fantázia.
Igazabol szerintem azert boven tobb csapat van aki ettol tobbet is tudna fizetni.
Spanyolorszagbol legalabb ketto (es akkor kerdes a Barcelona), Franciaktol egy, Nemetektol egy, es akkor ott van legalabb 6-7 Angol csapat.

Mas kerdes, hogy ezen csapatok kozul kik azok akik valoban akarjak Bastonit.

Christensen valami egeszen elkepesztoen leepult.
Es valahol Araujo is oriasi visszaesesben van.

Egyetertek, A.Stankovicot meg kell tartani.

Kerdes az, hogy hany KH-t akarunk, mert most elkezdtek zaporozni a KH nevek is.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

interfan írta: 2026.03.18. 17:07
Igazabol szerintem azert boven tobb csapat van aki ettol tobbet is tudna fizetni.
Spanyolorszagbol legalabb ketto (es akkor kerdes a Barcelona), Franciaktol egy, Nemetektol egy, es akkor ott van legalabb 6-7 Angol csapat
Persze kerete van egy tucat csapatnak rá, meg nem lehet alábecsülni a PL csapatok idiotizmusát sem..

Itt inkáb arra céloztam, hogy védő az pont az a poszt amire még a mai piaci keretek mellett is azért viszonylag luxus hatalmas összegeket költeni, egy Atletico/Bayern-re pl nem jellemző ilyen pénzszórás jó indok nélkül.

Reálisan szerintem Real/PSG/City az a 3 aki bármikor kicsenget 70-et egy védőre különösebb probléma nélkül, persze valóban ott van a PL faktor és az ész nélküli pénzszórás is.
interfan

Dan-i-nter írta: 2026.03.18. 17:21
interfan írta: 2026.03.18. 17:07
Spanyolorszagbol legalabb ketto (es akkor kerdes a Barcelona), Franciaktol egy, Nemetektol egy, es akkor ott van legalabb 6-7 Angol csapat
Persze kerete van egy tucat csapatnak rá, meg nem lehet alábecsülni a PL csapatok idiotizmusát sem..

Itt inkáb arra céloztam, hogy védő az pont az a poszt amire még a mai piaci keretek mellett is azért viszonylag luxus hatalmas összegeket költeni, egy Atletico/Bayern-re pl nem jellemző ilyen pénzszórás jó indok nélkül.

Reálisan szerintem Real/PSG/City az a 3 aki bármikor kicsenget 70-et egy védőre különösebb probléma nélkül, persze valóban ott van a PL faktor és az ész nélküli pénzszórás is.
Hat igen, nezd meg:

Chelsea: Fofana 100m (bonuszokkal)

MU: Maguire 95m, Yoro 70m

Real: Huijsen 70m

Liverpool: Jacquet 70m

Bayern: L.Hernandez 80m, De Ligt 70m.

Es most csak az elmult idobol, es csak 70m euroig.

Igazad van egyebkent, mert ezen csapatok kozul, allitolag a Liverpool es a Chelsea erdeklodik, na meg ugye Barcelona.

Es ebben is igazad van, Barcelona tenyleg nem szokott 60-70m-t vedore kolteni.
Rekord 50m es Kounde.
Nyilvan kitudja ha lesz egy 100-200 millios eladas (Yamal, Cubarsi, Pedri kozul), akkor mi tortenik ott.
Mondjuk lehet akkor a szurkolok fel is egetik a stadiont, szoval lehet ettol nem kell annyira tartani.
interfan

Gazzetta arrol ir, hogy a keves lehetoseg miatt tavozni akaro C.Augusto is lephet az eladsra varo Bastoni helyere.
Viszont valoszinubb, hogy az Inter a bejovo penzbol potolna Bastonit, es a Gazzetta szerint Inter "alom' nevet Muharemovicot igazolna le.

Ezzel jovore igy nezhetne ki a vedelem:

Bisseck-Akanji-Muharemovic

Gazzetta szerint a Barcelona mellett, a Liverpool, Chelsea, es a Bayern erdeklodik Bastoni kapcsan.

Romano kiemeli, nem tud arrol, hogy az Inter megszabdta volna Bastoni arat, es nem tud arrol hogy 50m euros arat jelentettek be erte.
Jelenleg nincs hivatalos ar.
Barcelonanal az egyik legfontosabb nev Bastoni, es komoly celpont lesz.

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... arcellona/
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

szegyen lenne eladni
nagyobb szegyen lenne 80m alatt
interfan

Ujabb forrasok erositik meg, F.Stankovicot is megvehetjuk, es visszaterhet az Inter Josep Martinez helyere, akire sem a vezetoseg, sem az edzo nem szamit.
A J.Martinez-F.Stankovic egy az egyben cseret a Venezia nem akarja, igy valoszinu fizetni kell erte.

Ket uj nev kapcsan is targyalunk.
Egyik Perrone, akinek kapcsan a Citye 30% +10% az eladasi arbol.
Masik pedig a megujulasra varo KH poszt kapcsan a Genoas Ostigard.
Itt is probalunk egy J.Martinez-Ostigard egy az egyben cseret, vagy valamennyit fizetve.
A Genoa 12m eurot ker.

Ake kozben ugynezki nyitott az Interre, a City nem szamit ra, jelkepes osszegert szabadulna tole, a jatekost kell meggyozni, aki egyelore nyitott az Inter fele.
Ake 4m euros fizetest ker, ez kevesebb mint Akanji tavalyi 5m euros kerese.
Tobb csapat is erdeklodik, koztuk Tottenham, Everton, Villa, Atletico, Milan, Napoli, valamint szaudi es amerikai csapatok.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Nagy uzlet volt eladni Filip Stankovicot 2 millioert. Most adnank erte egy kapust akit 12ert vettunk meg es meg ra is kell fizetni.
:clap:

Bastoni nagy hulyeseg lenne eladni foleg ilyen teljesen nulla Muhavalakivel potolni. Amit Bastoni tamadasban hozzatud tenni azt a vilagon nem sok kozephatved tudja.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

HerfortBalazs írta: 2026.03.19. 09:05 Nagy uzlet volt eladni Filip Stankovicot 2 millioert. Most adnank erte egy kapust akit 12ert vettunk meg es meg ra is kell fizetni.

Bastoni nagy hulyeseg lenne eladni foleg ilyen teljesen nulla Muhavalakivel potolni. Amit Bastoni tamadasban hozzatud tenni azt a vilagon nem sok kozephatved tudja.

Ezt hívják pénzmosásnak ..Egyébként F.Sztankovics semmivel sem rosszabb képességű kapus mint Vicario és még mindig olcsóbb. Muharohamovics meg már most flop pedig ide sem került...Ha nincs pénz akkor legalább az U23-ből lehetne próbálgatni Kamatet vagy Topalovicot.
interfan

Festa írta: 2026.03.19. 09:25
HerfortBalazs írta: 2026.03.19. 09:05 Nagy uzlet volt eladni Filip Stankovicot 2 millioert. Most adnank erte egy kapust akit 12ert vettunk meg es meg ra is kell fizetni.

Ezt hívják pénzmosásnak ..Egyébként F.Sztankovics semmivel sem rosszabb képességű kapus mint Vicario és még mindig olcsóbb. Muharohamovics meg már most flop pedig ide sem került...Ha nincs pénz akkor legalább az U23-ből lehetne próbálgatni Kamatet vagy Topalovicot.
De legalabb cserebe a Sassuoloba is egy atlag, Serie A osszes KH szinten pedig a gyengek kozott van.

Ez is valami. :D
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Ebből is látszik, hogy a nagy pénztelensegben mennyi érthetetlen transfert csinálunk. Akár a szakmai alkalmatlanság miatt, akár penzmosás miatt van ez, de Ausiliot el kell zavarni, illetve mindenkit akinek ebben benne van a keze.

Hihetetlen, hogy a tehetségektől szabadulunk, közben semmivel sem jobb képességű játékosokra szórjuk az eurómilliókat túlárazott fizetéssel. Amikor meg valaki komoly játekos kerül szóba 1-2 millión bukjuk el az üzletet.

Marottának kellene rendet raknia, de még jobb lenne egy erős kezű tulajdonos aki elvárja, hogy a pénzével ne léhűtők gazdálkodjanak.
interfan

sly89 írta: 2026.03.19. 12:01 Ebből is látszik, hogy a nagy pénztelensegben mennyi érthetetlen transfert csinálunk. Akár a szakmai alkalmatlanság miatt, akár penzmosás miatt van ez, de Ausiliot el kell zavarni, illetve mindenkit akinek ebben benne van a keze.

Hihetetlen, hogy a tehetségektől szabadulunk, közben semmivel sem jobb képességű játékosokra szórjuk az eurómilliókat túlárazott fizetéssel. Amikor meg valaki komoly játekos kerül szóba 1-2 millión bukjuk el az üzletet.

Marottának kellene rendet raknia, de még jobb lenne egy erős kezű tulajdonos aki elvárja, hogy a pénzével ne léhűtők gazdálkodjanak.
Maximalisan igazad van, csak valahol mindig elojon a "fekete vagy feher", story, ami tudjuk, hogy sosincs, nalunk valahogy megis mindig.
Marotta nem fog itt mar nagy rendet tenni, keszul a tavozasra, es a mindennapi futballbol valo visszavonulasra, o lassan ahogy mar elmondta, tavozik.

Es akkor itt jon a "fekete/feher" tortenet, meg ordogi kor.
Osszesegeben mit lat a tulajdonos, az eredmenyeket, es a penzugyi merleget.
Lehet 2023 nyara ota uj igazolas alig-alig valt be, megis mit lat?
BL donto, rekord bevetel, nyereseges mukodes.
Iden meg eltudjak sutni, hogy csak pech volt a BL es pont balszerencsenk volt, jovore minden jobb lesz, cserebe iden ott a Scudetto, es mekkora siker, stb.

Ilyenkor jon az, hogy a penzugyi, sportszakmai barmilyen siker, elvakit mindenkit.
Most hogy egy szurkolot az meg hagyjan, ezert vagyunk szurkolok, es nem sportszakmai vezetok.
Viszont hozzaerto, profi embereket nem kellene.
Ezzel nem azt mondja az ember, hogy ne unnepeljunk.
Mert kell, fontos is, elkepeszto tortenelmi eredmeny volt a tavalyi BL donto, a 3 ev alatt 2 BL donto, es iden is siker Scudetto ha meglesz.
Ilyenkor jon az osbolcsesseg, es ez a nem fekete vagy feher story.
De nalunk megis az lesz belole, mert a barmilyen "siker" az osszes problemat besopri a szonyeg ala.
Ezert nincs eloveve soha senki, ezert sincs kovetkezemenye nalunk soha semminek.
De azert annyiban maradhatunk, hogy az Inter akar penzugyi (tavaly), akar sportszakmai sikeret (Scudetto), nem a 2023 nyara utani uj igazolasok hozzak meg, mert alig talalunk kb 2 olyan uj jatekost (Espositot ne szamoljuk uj igazolasnak), akik ugymond igazan hasznosak es ezekbol a sikerekbol hatalmas reszt vallaltak volna.

En ezert is ugy gondolom, hogy addig erdemi valtozas nem lesz, amig akar sportszakmai, akar penzugyi siker megvan.
Nyilvan mivel a korabban felepitett keret ami hozta ezeket az eredmenyeket most mar tenyleg megujulasra var, ezert kerdes a jovoben ezek a sikerek mennyire lesznek meg.
Viszont ha elmaradnak, en akkor sem gondolom, hogy majd nalunk a sportszakmai vezetes lesz eloveve, sokkal inkabb, es sokkal hamarabb az edzo, jatekosok, vizesfiu, labdaszedo, karbantarto, barki...
interfan

Olasz es Angol forrasok szerint is kozel a megallapodas a Tottenham-Inter kozott Vicario ugyben.
Ausilio es Baccin Londonban jart ahol a Spurs vezetessel, es Vicario ugynokevel is targyaltak.
20m eurot ker a Tottenham, ezt az osszeget az Inter ki is fizetne, Vicario pedig kesz igent mondani az Internek.

Gazzetta szerint Chivu is igent mondott Vicario erkezesere, es megfeleloen labbal eros kapusnak tartja amire szuksege is van.

Informaciot kertunk a Chelseatol A.Santos ugyeben.
Viszont a magas ara miatt hatterben van az o neve.

Comobol pedig Perrone utan, most Baturina nevet dobtak be.
Ausilio mar tavaly figyelte, am vegul Sucic mellett dontott, Baturina meg elvitte a Como.
Kerdes az ara.
Az Inter akar egy Sucic = Baturina cseret is megprobalhat, vagy Sucic melle egy kis penzt is felajanlani.
Perrone a hirek szerint dragabb mint Baturina, de mivel mas poszt a KP-n, igy akar az Inter megfelelo eladasok eseten mindket jatekost megprobalhatja.

Valamint uj nevkent a KH posztra felmerult Jose Gimenez.
31 eves, az Atleticobol kezd kikerulni, nyaron a hirek szerint elengedhetik, igy alacsony aron leigazolhato.

Gazzetta szerint 2-3 uj KH is erkezhet a nyaron, es tavozik a DeVrij, Acerbi, valamint egyre eselyesebb Bastoni tavozasa is.

Celik kapcsan pedig varjuk a jatekos valaszat.
Az eladasra szant Henrique helyere akarjuk ot a jobb WB posztra.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Off
Meghalt Michael Bambang Hartono. Kíváncsi leszek mi történik a Como-val.
interfan

MLK írta: 2026.03.20. 09:03 Off
Semmi.
Testvere szinten tulajdonos, o vezeti ugyanugy a Comot tulajdonlo vallalatot.
Como elnoket is ok neveztek ki, akie az iranyitas mar 2019 ota.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2026.03.20. 06:07 Olasz es Angol forrasok szerint is kozel a megallapodas a Tottenham-Inter kozott Vicario ugyben.
Elképzelni nem tudom, mit akarunk Vicarioval... Egy teljesen középszerű kapus, aki még ráadásul kistermetű is, a beadásokkal ugyanúgy szét fognak sz...ivatni, mint Sommer esetén. Számomra teljesen érthetetlen. Nála Martinez egyáltalán nem rosszabb kapus.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Baggio85 írta: 2026.03.20. 11:41
interfan írta: 2026.03.20. 06:07 Olasz es Angol forrasok szerint is kozel a megallapodas a Tottenham-Inter kozott Vicario ugyben.
Elképzelni nem tudom, mit akarunk Vicarioval... Egy teljesen középszerű kapus, aki még ráadásul kistermetű is, a beadásokkal ugyanúgy szét fognak sz...ivatni, mint Sommer esetén. Számomra teljesen érthetetlen. Nála Martinez egyáltalán nem rosszabb kapus.
A Trasfermarkt szerint Vicario 194 cm magas, tehát ezzel semmi gond ! :thumbup:
https://www.transfermarkt.de/guglielmo- ... ler/286047
Én sokkal inkább az Italiaban is tapasztalt indokolatlan forma ingadozásaitól, és az ebből fakadó rossz napjaitól tartok .
Baggio85

Mazzola írta: 2026.03.20. 12:12
Mondjuk ezen meglepődtem. :) Nekem teljesen "elveszik" a kapuban, amikor látom.
interfan

Én sokkal inkább az Italiaban is tapasztalt indokolatlan forma ingadozásaitól, és az ebből fakadó rossz napjaitól tartok .
Baggio valoszinuleg osszekevered valakivel, Vicario valoban 194cm.
11cm-el magasabb mint Sommer, es 3cm-vel mint Josep Martinez.
Baggio85

interfan írta: 2026.03.20. 12:29

Nem, tudom kiről van szó. Lehet, akkor csak túl vékony. :D
Hát igen, mondjuk Sommeren látszik is, nem a beadások kivédekezése az erőssége...
Ettől függetlenül sem gondolom, hogy egy Inter szintű csapathoz Vicario kellene.
interfan

Baggio85 írta: 2026.03.20. 12:33

Hát igen, mondjuk Sommeren látszik is, nem a beadások kivédekezése az erőssége...
Ettől függetlenül sem gondolom, hogy egy Inter szintű csapathoz Vicario kellene.
De miert nem gondolod ot Inter szintu kapusnak?

Te kit hoznal?
Baggio85

interfan írta: 2026.03.20. 12:37

Te kit hoznal?
21/22: 40 meccsen 72 kapott gól
22/23: 32 meccsen 41 kapott gól
23/24: 41 meccsen 62 kapott gól
24/25: 39 meccsen 43 kapott gól
25/26: 42 meccsen 62 kapott gól

Jó, értem, az Empoliban meg ebben a Tottenham-ben sem a legerősebb védelem áll előtte és lehet, hogy ha nem ő a kapus, akkor +10-el többet kapnak a csapatai, csak nekem ezek nem olyan kimagasló számok akkor sem. Ráadásul 29 éves, ok, az kapusnál még nem kor, de nem tudom, hogy 3-4 évnél lenne-e benne több (bár ez is relatív, lehet, hogy nem is kell több).
Én egyébként nem mondanék le teljesen Martinezről. Meg kell tanítani lábbal magabiztosnak lenni, ez az edző feladata. És max. mögé/mellé vissza lehet hozni Stankovicot, aki meg a jövő.
interfan

Baggio85 írta: 2026.03.20. 12:51

Te kit hoznal?

Jó, értem, az Empoliban meg ebben a Tottenham-ben sem a legerősebb védelem áll előtte és lehet, hogy ha nem ő a kapus, akkor +10-el többet kapnak a csapatai, csak nekem ezek nem olyan kimagasló számok akkor sem. Ráadásul 29 éves, ok, az kapusnál még nem kor, de nem tudom, hogy 3-4 évnél lenne-e benne több (bár ez is relatív, lehet, hogy nem is kell több).
Én egyébként nem mondanék le teljesen Martinezről. Meg kell tanítani lábbal magabiztosnak lenni, ez az edző feladata. És max. mögé/mellé vissza lehet hozni Stankovicot, aki meg a jövő.
Irod ezt a Josep Martinezt.
De...

Nem kellett Inzaghinak

Nem kell Chivunak

Szakmai vezetes sem szamit ra, mert elakarjuk adni

Azert ha ennyi valaki azt latja rola, hogy gyenge, es nem idevalo, akkor valoszinutlen, hogy mindenki vak.

Nyilvan mennyi gol, de nem mindegy milyen csapatokban ved egy adott kapus.
Empoli meg most kieso helyen allo Spurs...
Sokkal inkabb a vedeszamok, varhatogol/bekapott gol, es a kapus statisztikak minositenek egy kapust.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Te kit hoznal?
Caprile!!!
Vagy Carnesecchi nyilván, ha bármi esély van rá.
Baggio85

Atosz írta: 2026.03.20. 13:31

Te kit hoznal?
Vagy Carnesecchi nyilván, ha bármi esély van rá.
Ő alsó hangon a duplája árban. Külföldre! Olaszországban a triplája, nekünk a 4x-e! :D
Baggio85

interfan írta: 2026.03.20. 13:28

Te kit hoznal?

De...

Nem kellett Inzaghinak

Nem kell Chivunak

Azert ha ennyi valaki azt latja rola, hogy gyenge, es nem idevalo, akkor valoszinutlen, hogy mindenki vak.
Én is pont az alapján mondom, amit láttam a saját szememmel. Nyilván, hogy edzéseken mit csinál azt nem tudom, és hogy lábbal elég bizonytalan az tény és lehet is oka a mellőzésének, de azt gondolom, hogy az fejleszthető.
Szerintem védéseket tekintve meg kimondottan stabil és nem utolsó sorban, a beadásokra is ki tud jönni!
interfan

Baggio85 írta: 2026.03.20. 13:40
interfan írta: 2026.03.20. 13:28

De...

Nem kellett Inzaghinak

Nem kell Chivunak

Én is pont az alapján mondom, amit láttam a saját szememmel. Nyilván, hogy edzéseken mit csinál azt nem tudom, és hogy lábbal elég bizonytalan az tény és lehet is oka a mellőzésének, de azt gondolom, hogy az fejleszthető.
Szerintem védéseket tekintve meg kimondottan stabil és nem utolsó sorban, a beadásokra is ki tud jönni!
Hat igen, csak edzeseken latta Inzaghi, nem kellett neki.

Edzeseken latja Chivu, nem kell neki.

Edzeseken latja a szakmai vezetes, nem kell nekik.

Az hogy mindenki vakon lenne azt nem hiszem....
interfan

Atosz írta: 2026.03.20. 13:31 Caprile!!!
Ot akarjuk/akartuk, csak mar ilyen 35-40m eurot lehetett olvasni.
Lehet ez az oka annak, hogy az o neve hatterbe kerult, es a 20m-ert mozdihato Vicario meg elore.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

interfan írta: 2026.03.20. 14:14
Atosz írta: 2026.03.20. 13:31 Caprile!!!
Ot akarjuk/akartuk, csak mar ilyen 35-40m eurot lehetett olvasni.
Lehet ez az oka annak, hogy az o neve hatterbe kerult, es a 20m-ert mozdihato Vicario meg elore.
Hát legalább annyival jobb is, meg fiatalabb is. Boldogabb voltam, mikor a kapunkban évekig fix, és kimagasló emberek védtek, ez az 1-2 évente történő foltozgatás nem jön be annyira ott hátul, plusz Vicario borzasztóan hullámzó, ami a kapuban a legnagyobb cink pont.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

interfan írta: 2026.03.20. 09:09
MLK írta: 2026.03.20. 09:03 Off
Semmi.
Testvere szinten tulajdonos, o vezeti ugyanugy a Comot tulajdonlo vallalatot.
Como elnoket is ok neveztek ki, akie az iranyitas mar 2019 ota.
Köszönöm az infót.
interfan

Tuttomercatoweb szerint Bastonival ellentetben, Barella mindenkeppen marad az Inter jatekosa.
Olyannyira, hogy meg is kezdodtek a hosszabbitasi targyalasok.
Jelenlegi 2029 nyaraig levo szerzodeset, egeszen 2031-ig szeretne az Inter megujitani.
Barella sem szeretne tavozni, es az Inter is epit ra.

Valamint targyalunk Espositoval, jelenlegi szerzodese 2030-ig szol, es 1m eurot keres.
2031-ig lenne az uj szerzodes, es a korabbi 3m euros fizetesi igeny, most mar 4m euros evente Espositotol.
Hirek szerint az Inter rabolinthat a 4m euros fizetesi kerelemre.
Mas forrasok szerint viszont a korabban emlitett 3m euros fizetesnel lehet a megallapodas.

KH posztra 2 vagy 3 erkezo lehet, fugg Bastoni eladasatol.

Akarunk fiatalabb jatekost vagy jatekosokat:
Muharemovic, Solet, Gila, Ostigard,

Valamint rutinost is:
Ake, Gimenez, Araujo, Christensen

Quotidiano Sportivo pedig arrol ir, hogy Bastoni kapcsan ket klub erdeklodott a multban, a Tottenham (meg amikor Conte volt az edzo), es a Real tavalyelott nyaron amikor 40m eurot kinaltak, Bastoni mindket csapatot visszautasitotta.
Kesobb Bastoni el is mondta, nem szeretne a Real jatekosa lenni, es nem erdekli a Real
Viszont most kiemelik, a Barcelona erdeklodese mas Bastoni szamara is, a Barcelona erdekli, es akar igent is mondhat.
Ezen forrasok szerint az Inter 65m euro korul ker Bastoniert.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nem tudom,de ezt a Bastoni távozást mindenki készpénznek veszi.Valahol lenyilatkozta,hogy menne?Mert korábban is volt ajánlat érte,és akkor ő lenyilatkozta,hogy maradni akar.
Válasz küldése