Na latod, en ezt nem tudom elkepzelni, de jo hogy maskent latjuk.
Es ki lenne a "híresebb/tapasztaltabb edző" ha van?
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Barmit lehet talalni, itt a kerdes az, hogy akarunk e.hvmetal írta: ↑2026.03.25. 19:48 Hány csapat van Európában akik hasonlóan szűkös büdzséből dolgoznak, esetleg még rosszabbal, de aktív tagok BL-ben, EL-ben?
Náluk nem találhatnánk Chivunál tapasztaltabb, reménytelibb edzőt?
Hogy jön ide,hogy nem lesz 500 milliónk, meg szerkezetet kéne váltani? Lehet 10 játékos megy el, jön. Mégis mikor lehetne átállni, miközben a 3-5-2-höz sem lesz már meg a csapat?
Josénak a Portonál, Deschampsnak a Monaconál sem volt jobb anyagi helyzete, csak jó játékosokat tudtak összeszedni. Változni kell,mert megyünk a levesbe Chivuval, vagy nélküle. Kommunikációban már hallani,hogy ezt ők is felismerték.
Akkor ha jol ertem Te abban az esetben is elkuldened Chivut ha Scudettot nyerunk?hvmetal írta: ↑2026.03.26. 13:29 Sokra mész azzal,hogy majd harcolhatunk a Milánnal,Juvéval az első pár helyért. Nekünk a BL-ben kell mennünk, hogy legyen pénz. Ahhoz Chivu meg töketlen. Slotot is elküldik valószínüleg. Lesz kínálat.
Engem nem érdekel milyenek az olaszok. Ez milyen takaró akar lenni?
Nem képzelem, remélem,hogy elküldik. Ebben a sztoriban nincs több. Bízom benne,hogy ők is felmérték a szitut, mert benne lehet,hogy 2026. novemberében edzőt kell keresni. Amúgy szerinted nem elcserélnék a scudettot Inzaghi bukott idényeiért, amikor hozta haza a csapat a pénzt?
Átmenetileg jó volt. Már látszik,hogy nem egy korszakos zseniről beszélünk.
Mennyi pénzről beszélünk , 60-70 millió euróról ?
Simán megéri kockáztatni. BL indulás bőven meglehet mással is. Ahogy a scudetto sem elsősorban Chivu eredménye lesz.
Derbik egyes
Hátrányból egyes
hvmetal írta: ↑2026.03.26. 18:43 Mi akkor sem nyertünk semmit amikor Moratti tolta a pénzt és Vierik,Recobák játszottak egyszerre. Mert edző téren sosem választottunk jól.
Calcio polit és a Mancini korszakot elteszem. Ott nem volt ellenfél, de nálam ő sincs azon a szinten. Utóbbi 25 évben volt 3 jó edzőnk. Messze a legjobb Mourinho. Inzaghi, meg a bajnoksághoz értő Conte.
A csapatnak mindig rákfenéje volt az edzői poszt, illetve azok a játékosok akik megtudták játszani a támadókat.
Ma nagyon nincs pénz,BL pénzzel tudunk felszínen maradni. Másabb nyárnak néznénk elébe,ha most Allegri az edzőnk, még állunk a BL-ben, bajnokságban esetleg most 1 ponttal vezetünk, esetleg mínuszban vagyunk. Scudetto ide vagy oda, marhára nem tesz jót a BL döntő , a nyári edző paródia, Lookman sztori után,hogy csak 1 balhéval tudtunk egyetlen 1 rangadót nyerni.
1 hét alatt 2 meccsel frissebben sem tudtuk verni a Fiot. Martinez, Dimarco nélkül otthon is kuka. Biztos nem bíznék 1 olyan emberre 1 ilyen nyarat,aki még 1 rangadót sem tud nyerni. A Scudetto(második-harmadik is) annyit ér lassan,hogy mehetsz pénzt gyűjteni a Bajnokok Ligájában. Ehhez Chivu kevés. Kizártnak tartom,hogy itt tőkeinjekció, vagy új tulaj lenne a közeljövőben. Szóval elküldeném, mert lehet egyszer jó lesz, de ugyanolyan balf.sz,mint játékosként. Ez most nem fér bele. Remélem Marottáék is így látják, vagy maga a román mond fel.
GPT 3 nevet ajánl:
Christopher Galtier
Francesco Farioli
Diego Simenone
Valamelyik lap irta, hogy az Inter nem is akart eros szemelyisegu edzot, hogy ne legyenek velemenyek kulonbsegek.
Allegri? Heti egy meccsel kérdéses, hogy hol fejezik be a bajnokságot. Úgy, hogy nálunk leírtak szerint egy balfasz edző van.hvmetal írta: ↑2026.03.26. 18:43 Mi akkor sem nyertünk semmit amikor Moratti tolta a pénzt és Vierik,Recobák játszottak egyszerre. Mert edző téren sosem választottunk jól.
Calcio polit és a Mancini korszakot elteszem. Ott nem volt ellenfél, de nálam ő sincs azon a szinten. Utóbbi 25 évben volt 3 jó edzőnk. Messze a legjobb Mourinho. Inzaghi, meg a bajnoksághoz értő Conte.
A csapatnak mindig rákfenéje volt az edzői poszt, illetve azok a játékosok akik megtudták játszani a támadókat.
Ma nagyon nincs pénz,BL pénzzel tudunk felszínen maradni. Másabb nyárnak néznénk elébe,ha most Allegri az edzőnk, még állunk a BL-ben, bajnokságban esetleg most 1 ponttal vezetünk, esetleg mínuszban vagyunk. Scudetto ide vagy oda, marhára nem tesz jót a BL döntő , a nyári edző paródia, Lookman sztori után,hogy csak 1 balhéval tudtunk egyetlen 1 rangadót nyerni.
1 hét alatt 2 meccsel frissebben sem tudtuk verni a Fiot. Martinez, Dimarco nélkül otthon is kuka. Biztos nem bíznék 1 olyan emberre 1 ilyen nyarat,aki még 1 rangadót sem tud nyerni. A Scudetto(második-harmadik is) annyit ér lassan,hogy mehetsz pénzt gyűjteni a Bajnokok Ligájában. Ehhez Chivu kevés. Kizártnak tartom,hogy itt tőkeinjekció, vagy új tulaj lenne a közeljövőben. Szóval elküldeném, mert lehet egyszer jó lesz, de ugyanolyan balf.sz,mint játékosként. Ez most nem fér bele. Remélem Marottáék is így látják, vagy maga a román mond fel.
Nem a berevel van a gond barkinek, mert Inzaghinak is 10m eurot ajanlottuk, es Chivu kapcsan is mar 4-5m eurok repkednek....Tombi1986 írta: ↑2026.03.27. 06:32Chivu-nál lehetne jobbat hozni, de jönne is? Bérével mi lenne?hvmetal írta: ↑2026.03.26. 18:43 Mi akkor sem nyertünk semmit amikor Moratti tolta a pénzt és Vierik,Recobák játszottak egyszerre. Mert edző téren sosem választottunk jól.
Hihetetlen mennyire szerencsétlen a vezetőség....oké, hogy ha bajnokok lennénk nem rúgnák ki, elfogadom, szar lenne az optikája...de hosszabbítani, úgy, hogy 2027 nyaráig van most szerződése???? Minek? Nem érne ez rá mondjuk jövő február körül? Ha azt látjuk tényleg ő kell nekünk hosszútávon is.interfan írta: ↑2026.03.27. 08:58
Gazzetta szerint viszont a hamarosan sorra kerulo vezetosegi ertekezleten Chivu hosszabbitasat irhatjak ala a felek, ami Scudetto eseten hivatalossa is vallhat.
4-5m kozotti osszegre emelkekedhet Chivu fizetese a jelenlegi 2,5m eurorol, es 2027 helyett 2028 vagy 2029-ig tartana.
Ha nem 2029, akkor 2028 + 1 eves opcio, amirol Chivu donthet, ellenben az Inter 5m koruli vegkielegitessel kiteheti Chivut 2028 nyaran ha megsem vele szeretnenek dolgozni tovabb.
Ugyanerrol beszelek en is.Cupi írta: ↑2026.03.27. 10:50Hihetetlen mennyire szerencsétlen a vezetőség....oké, hogy ha bajnokok lennénk nem rúgnák ki, elfogadom, szar lenne az optikája...de hosszabbítani, úgy, hogy 2027 nyaráig van most szerződése???? Minek? Nem érne ez rá mondjuk jövő február körül? Ha azt látjuk tényleg ő kell nekünk hosszútávon is.interfan írta: ↑2026.03.27. 08:58
Gazzetta szerint viszont a hamarosan sorra kerulo vezetosegi ertekezleten Chivu hosszabbitasat irhatjak ala a felek, ami Scudetto eseten hivatalossa is vallhat.
4-5m kozotti osszegre emelkekedhet Chivu fizetese a jelenlegi 2,5m eurorol, es 2027 helyett 2028 vagy 2029-ig tartana.
Ha nem 2029, akkor 2028 + 1 eves opcio, amirol Chivu donthet, ellenben az Inter 5m koruli vegkielegitessel kiteheti Chivut 2028 nyaran ha megsem vele szeretnenek dolgozni tovabb.
Félünk, hogy elviszi a City, Pool vagy a Madrid?![]()
![]()
A pénzmosást és a dilettáns döntéseket nem azonosítanám egy egész néppel. Még akkor sem,ha nagyot akarnék mondani.
Dehogy is, ide Ausilio fia kell, aki a legjobbtol tanult.cuchu11 írta: ↑2026.03.27. 19:15Magyar embör köll oda, nem más!![]()
Megakarjuk nyerni a Scudettot, ez a celunk az eleje ota.
Chivu nagyszeru munkat vegez, most 8 donto var rank.
Hosszutavon tervezunk e Chivuval?
Igen.
Elso szezonja es ket fronton is versenyben vagyunk a vegso sikerert, bizunk a munkajaban es a sikerben.
A.Stankovic?
Jol teljesit, de korai meg rola beszelni.
Csakis a Scudetto es az Olasz Kupa gyozelemre koncentralunk, a tobbit majd utanna meglatjuk.
Marcius 27-es a fenti hir, tegnap pedig meg is volt a vezetosegi csucs, ahol Chivu hosszabbitasa is tema volt.interfan írta: ↑2026.03.27. 08:58
Itt nem az a kerdes, hogy "találunk egy edzőt nyárra, akinek van szaktudása/takikája."Dan-i-nter írta: ↑2026.04.12. 21:37 De ettől függetlenül k.rva gáz, továbbra is csak azért állunk jól mert az összes rivális is balf.sz, nagyon remélem találunk egy edzőt nyárra, akinek van szaktudása/takikája.
Chivu hosszabbitasa csak formalitas.
Bebizonyitotta, hogy melto az Inter kispadhoz.
Chivu a vilag egyik legjobb fiatal edzoje.
Bajnoksagban 12 fordulo utan 4 vereseggel kezdett az Inter, aggodtal valaha hogy rossz dontest hoztal Chivuval?
Soha.
Mindig is hittem Chivuban, azert hoztam ide.
Jatekoskent is jol ismertem, utanpotlas edzokent is, tudtam hogy sikeres lesz.
Nyilvan turelemre is szukseg volt es idore, de mindig is megvoltam gyozodve arrol, hogy helyes es sikeres utunk lesz Chivuval.
Nagy csalodas volt az idei BL, mi nem mukodott?
Nem normalis dolog, hogy egy olasz csapat 3 evbol ketszer is BL dontobe jut.
Atalanta EL-t nyert.
Olasz futballban megvan a minoseg, hogy ilyen eredmenyeket elerjunk.
Mennyire vagy csalodott a BL korai kieses miatt?
Jovore mik a celok a BL-ben?
Az Internek mindig a celja minden sorozatban a siker.
Versenyekepesek lenni minden sorozatban.
Tavaly nagyon jol teljesitettunk, megsem nyertunk trofeakat.
Iden uj edzo is erkezett, es megmutattuk, hogy igy is versenykepesek vagyunk, es hamarosan egy nagy sikert erunk el a bajnoksagban, egy trofeat amiert regota kuzdunk, es ami a celunk minden szezonban.
Igazából igy gondolom en is.Francesco írta: ↑2026.04.21. 08:52 Le a kalappal Chivu előtt. Ki tudta rángatni a a csapatot a gödörből és újra betonbiztosan vezetünk a bajnokságban. Reméljük ma a kupadöntő is meglesz. Én szkeptikus voltam vele kapcsolatban és nem gondoltam, hogy itt lesz még ilyenkor. Arra meg főleg nem, hogy nyerhet két kupát. Ehhez képest most így állunk és küszöbön a hosszabbítása is, ami a teljesítményét figyelembevéve megérdemelt még ha nem is biztos, hogy okos ötlet. Amikor formában van a csapat, akkor tényleg nagyszerű játékot játszik, azt meg ne felejtsük el, hogy Inzaghi tavaszai formája is hagyott kívánni valót maga után. Ezzel nem felmentve Chivu-t. Ami miatt nem vagyok benne biztos, hogy hosszabb távon is ő a megoldás az a bajnokság minősége és a tény, hogy Európában azért falhoz állították a csapatot. Nem vagyok benne biztos, hogy a "világ egyik legjobb fiatal edzője" nem csak azért tűnik annak, mert ekkora minőségbeli különbség van az Inter és az összes többi csapat között. Remélem nem csak ezért és tényleg megvan benne az x faktor.
Egyik oldalon ott van, hogy Chivu maga az uj Guardiola, az uj L.Enrique, az uj Mourinho, maestro, zseni, csodat tett, stb.Francesco írta: ↑2026.04.21. 08:52 Ami miatt nem vagyok benne biztos, hogy hosszabb távon is ő a megoldás az a bajnokság minősége és a tény, hogy Európában azért falhoz állították a csapatot. Nem vagyok benne biztos, hogy a "világ egyik legjobb fiatal edzője" nem csak azért tűnik annak, mert ekkora minőségbeli különbség van az Inter és az összes többi csapat között. Remélem nem csak ezért és tényleg megvan benne az x faktor.
Ezzel nem vállaltad túl magad.
Az Inter Chivuval megnyeri a bajnoksagot, mit szolsz hozza?
Soha nem gondoltam, hogy Chivubol edzo lesz.
Egy nagyon csendes, visszahuzodo srac o.
Inteligens, de nekem ugy tunt nagyon nem az edzoi palyara hivatott.
Biztosan sokat tanult, es vegigjarta az utanpotlast.
Szep utat tett meg.
Vannak akik meg akik megleptek, hogy edzo lett beloluk?
Megerositem, sokan azert lesznek edzok, mert tudjak hogy kell eladni magukat, es van egy jo PR.
Egy jo PR manapsag mar tobbet er mint a ratermetseg.
Mi volt a nehezseg Romaban?
Szamomra Roma volt karrierem legjobb helye, es a Romaban ereztem magam a legjobban.
Egeszen elkepeszto legkor uralkodik az Olimpicoban, olyan mint sehol mashol nem tapasztaltam hazai csapat edzojekent.
Amikor megnyertuk a Konferencia ligat nagyobb volt az unneples mint mashol BL gyozelem eseten.
Jovod? Azt mondtad barmikor alairnal a Juventushoz is, most hallani a Realrol, merre tovabb?
Egyetlen celom van, a BL hely a Benficaval.
Megkell nyerjuk a maradek 3 meccsunket, es akkor a vilag valaha volt legrangosabb es legfontosabb sorozataban a BL-ben indulhatunk jovore is.
Farioli az uj Mourinho?
Ezt nem nekem kell kimondani, de megfogja nyerni a bajnoksagot, es teljesen megerdemelten.
Milyen kvalitasai vannak Fariolinak?
O egy bajnok.
Lehet valakinek nem tetszik, valakinek meg tetszik, ahogy jatszik a csapata, ahogy o maga kommunikal, de ha nyersz akkor bajnok vagy.
Van fogalmad rola most mi tortenik Olaszorszagban es ujabb Calciopoli lehet?
Igen olvastam.
Ahogy Portugaliaban mi mondjuk, nincs fust tuz nelkul.
Ki nyeri a VB-t?
Azt szeretnem, hogy Portugalia, megvan a potencial es a minoseg hozza.
Sokan azt mondjak Brazilok, nem tudom, meglatjuk oket.
Argentina cimvedokent egyseges.
Anglia emberemlekezet ota nem nyert, nem tudom most megvan e bennuk a minoseg.
Spanyolok kiemelkedoek, Franciak meg foleg, 3 kulonbozo nemzeti tizenegyet is kiallithatnak, es mindharom eselyes lenne a VB gyozelemre.
Ki nyeri a BL-t?
PSG olyan szinten van, hogy olyan szinten nem tudom lattam e valaha csapatot.
Mindenki nezze oket, es elvezze a futballt, mert nem tudom mikor lesz hasonlora pelda, elo tortenelem.
De nem mindig a legjobb csapat nyer, BL gyozelemhez szerencse is kell.
Bayern is kimagaslo, es nagyon erosek.
De ahogy mondtam, egy kis szerencse is kell, igy a masik agrol is lehet befuto.
Olasz futball helyzete?
Elkeserito.
Nem tudtam felfogni, hogy az Olasz valogatott most sem jutott ki a VB-re, de ez a valosag, ez igaz.
Olaszorszagnak nincs szuksege kulfoldi edzore, ott vannak olyan korszakos edzoklasszisok mint Allegri es Conte.
Olasz valogatottat a nullarol kell ujjaepiteni, hatalmas reformokat kell veghez vinni, az egesz utanpotlast felepiteni.
Nezzek meg Portugaliat mennyivel kevesebb lakossal milyen jatekosok jonnek ki az utanpotlasbol.
Olaszorszagban meg alig talalni barkit.
En azt gondolom, hogy a legjobb olasz edzo Allegri, es o tudna ezt az egeszet ujjaepiteni az egeszet, en biztosan ot valasztanam.
Mikor dontotted el hogy tavozol az Intertol?
Ha megnyerjuk a BL dontot, maradtam volna. Az elvesztett BL donto utan ereztem azt eloszor, hogy uj impulzasra van szuksegem.
Ket nappal a BL donto utan junius 2-an talalkoztunk Marotta hazaban, ahol Ausilio es Baccin is jelen volt.
Ott mondtam el eloszor a vezetoknek, hogy valtasra van szuksegem, mert ugy ereztem egy ciklus veget ert.
Marotta, Ausilio, Baccin minden erejukkel megakartak gyozni a maradasrol, nem szamitottak a tavozasomra, de megertettek az allaspontom, es baratkent valtunk el, es a mai napig azok vagyunk.
Miert mondtad mar aprilisban hogy tobb ajanlatod is van?
En mindig oszinte voltam, a rajongoknak is tudni kellett az igazsagot.
De peldaul 2024 tavaszan is kaptam ajanlatokat, azt is megosztottam a mediaban es a rajongokkal.
Hogy iteled meg az Inter elen vegzett korszakodat?
Semmit sem tudok banni, foleg ha olyan fanatasztikus csapatok mogott vegzel mint a PSG vagy a City.
Sok mindent nyertem, ketszer jutottunk el a BL dontobe.
Kritikat elfogadom, engem kritizaljanak es ne az Inter jatekosait, akik mindig mindent beleadtak.
Mi tortent a BL dontoben tavaly?
A PSG egy korszakos csapat, ezt lathattuk most a Bayern ellen, es az egesz evben, hogy minden top csapatot sok gollal megvertek.
Egyszeruen semmi eselyunk nem volt, az elso pillanattol kezdve olyan szinten dominaltak es uraltak a meccset, amire lehetetlen barkinek is felkeszulni.
Valtozatnal barmit a tavalyi szezon vegehez kepest, hogy legalabb a Scudetto meglehetett volna? Nem kellett volna a BL-t elengedni?
Semmit nem valtoztatnek.
Volt egy almunk, mindenkinek, a triplazas.
A jatekosok minden erovel triplazni akartak, es tortenelmet irni.
De a szezon vegen megfizettuk ennek az arat, 23-al tobb meccset jatszottunk mint a a Napoli. Elfaradtunk mentalisan es fizikalisan is.
Mindent megtennek ujra.
A Barcelona es a Bayern elleni sikereket soha senki nem veheti el, es mindenki emlekekben ott marad.
Megismetetlhetetlen gyozelmek voltak.
Biroi vizsgalat?
Megdobbentett.
Az Inter rengeteg pontot veszitett tavaly a jatekvezetoi hibak miatt, pont hogy buntettek minket, nem pedig favorizaltak es segitettek amirol a vizsgalat szol.
Arrol szol a kozlemeny, hogy az Inter szamara kedvezo birokat kuldtek, nem arrol hogy segitettek az Intert, mit mondasz erre?
Oke, de hogy gondolhatna barki is csalasra?
Nem nyertunk semmit.
Napoli becsuletesen nyerte meg a Scudettot, es nem fogok jatekvezetoi hibakrol beszelni, de igenis vettek el tolunk pontokat.
Nem vadolok senkit, es nem gondolok szandekossagot.
Csak a penzert mentel a Szaudiakhoz nem igaz?
Nem.
Soha nem voltak anyagi problemaim, mindig magas penzugyi szinten eltem.
Uj dolgot akartam megtapasztalni, es kicsit kiszakadni a sok feszuletsegbol.
Boldog vagyok Szaud Arabiaba, es masodik otthonom lett ez a gyonyoru orszag.
Hianyzik Olaszorszag?
Oszinten szolva nem.
Amiot megerkeztem Szaud Arabiaba, csak 4 napot voltam Olaszorszagban.
Itt van velem a csaladom, es a rokonok, baratok is nagyon sokszor meglatogatnak.
Fantasztikus korulmenyek vannak itt, az iskolak nagyon magas szinvonaluak.
A szervezes, a hatter, a kluban, a sportban pedig egeszen fantasztikus.
Egyre jobban tudok angolul is.
Bajnoki cim es az Azsiai BL elbukasa utan mar a meneszteset is szobakerult, mit szolsz ehhez?
En azt latom, hogy mindenki elegedett velem.
Meg mindig van eselyunk a bajnoksagban, a klub VB fantasztikus teljesitmenyt nyujtottunk, az Azsiai BL-ben csak tizenegyesekkel estunk ki, a Kupaban pedig dontot jatszunk.
Egyebkent sincs veretlen edzo sehol a vilagon.
Ha egy olasz klub hivna vagy a valogatott?
Boldog vagyok itt, es ha a klub is szeretne, akkor maradni akarok.
Az Inter folenyesen nyerte a Scudettot, mit gondolsz errol?
Megerdemlik az elismerest, ahogy Chivu is.
Ismerem a csapat kepessegeit, kimagasloak.
Chivu kinevezese jo dontes volt.
Az Internek most az unneples ideje van a Scudetto miatt, majd meg kell nyernie az Olasz Kupat.
Dimarco panaszkodott a kevesebb jatekperc miatt korabban, hogy erintetted ez teged?
Eloszor is lehet sokan nem tudjak, de en voltam az aki az Internel tartotta ot.
Ha en nem ragaszkodok hozza, akkor eladtak vagy kolcsonadtak volna.
Szavait valoszinuleg felreertelmeztek.
De sokan emlitik Zielinskit is.
Szinten en voltam az aki ot kerte az Interbe, en miattam erkezett.
Tavaly sajnos sok serulese volt.
Köszi, hogy magyarra is lefordítottad, így biztosan sokaknak jobban olvasható, értelmezhető.interfan írta: ↑2026.04.30. 08:49 Inzaghi teljes interju:
Mi tortent a BL dontoben tavaly?
A PSG egy korszakos csapat, ezt lathattuk most a Bayern ellen, es az egesz evben, hogy minden top csapatot sok gollal megvertek.
Egyszeruen semmi eselyunk nem volt, az elso pillanattol kezdve olyan szinten dominaltak es uraltak a meccset, amire lehetetlen barkinek is felkeszulni.
"Mikor dontotted el hogy tavozol az Intertol?
Ha megnyerjuk a BL dontot, maradtam volna. Az elvesztett BL donto utan ereztem azt eloszor, hogy uj impulzasra van szuksegem.
Ket nappal a BL donto utan junius 2-an talalkoztunk Marotta hazaban, ahol Ausilio es Baccin is jelen volt.
Ott mondtam el eloszor a vezetoknek, hogy valtasra van szuksegem, mert ugy ereztem egy ciklus veget ert.
Marotta, Ausilio, Baccin minden erejukkel megakartak gyozni a maradasrol, nem szamitottak a tavozasomra, de megertettek az allaspontom, es baratkent valtunk el, es a mai napig azok vagyunk.
"Dimarco panaszkodott a kevesebb jatekperc miatt korabban, hogy erintetted ez teged?
Eloszor is lehet sokan nem tudjak, de en voltam az aki az Internel tartotta ot.
Ha en nem ragaszkodok hozza, akkor eladtak vagy kolcsonadtak volna.
Szavait valoszinuleg felreertelmeztek.
De sokan emlitik Zielinskit is.
Szinten en voltam az aki ot kerte az Interbe, en miattam erkezett.
Tavaly sajnos sok serulese volt.
Hát igen, és mennyi kritika érte Marottát meg Ausiliot még itt a fórumon is, hogy miért nem léptek előbb az edzőkérdésben.
Egyebkent ez a kritika szerintem jogos is volt.
Csak egy Allegri kaliberű edzőhöz, aki szóba került pl. mint lehetséges utód, nehéz úgy kellő komolysággal odamenni, hogy "figyi, Te vagy a B opció, ha esetleg Inzaghi esetleg nem maradna. vállalod?". Főleg úgy, hogy ezek szerint Marottáék kimondottan akarták és bíztak benne, hogy Inzaghi marad. Szóval nem olyan egyszerű helyzet ez szerintem.interfan írta: ↑2026.04.30. 09:17Egyebkent ez a kritika szerintem jogos is volt.
Mert en azt ertem, hogy a jatekosok elmondasa alapjan nagyobb sokk volt megtudni 3 nappal a BL donto utan, hogy Inzaghi tavozik, mint hogy 5-0-ra kikaptunk.
Ez ok, es ertem hogy mindenki sokkot kapott Inzaghi tavozasa hallattan (ahogy a jatekosaink mondtak).
Vezetoknek viszont az a dolga, hogy ott legyen az a mivan "ha".
Nem erre kell epiteni, nem ez az elso.
De az a "komedia" ami zajlott Inzaghi tavozasa utan, az azert minden volt csak nem profi klubra jellemzo.
Szoval ezen kritikak egyresze mindenkeppen jogos volt.
Nyilvan ez igaz, en inkabb arra gondoltam, hogy a kritikak egyresze azert jogos volt.Baggio85 írta: ↑2026.04.30. 09:28Csak egy Allegri kaliberű edzőhöz, aki szóba került pl. mint lehetséges utód, nehéz úgy kellő komolysággal odamenni, hogy "figyi, Te vagy a B opció, ha esetleg Inzaghi esetleg nem maradna. vállalod?". Főleg úgy, hogy ezek szerint Marottáék kimondottan akarták és bíztak benne, hogy Inzaghi marad. Szóval nem olyan egyszerű helyzet ez szerintem.interfan írta: ↑2026.04.30. 09:17Egyebkent ez a kritika szerintem jogos is volt.
Mert en azt ertem, hogy a jatekosok elmondasa alapjan nagyobb sokk volt megtudni 3 nappal a BL donto utan, hogy Inzaghi tavozik, mint hogy 5-0-ra kikaptunk.
Ez ok, es ertem hogy mindenki sokkot kapott Inzaghi tavozasa hallattan (ahogy a jatekosaink mondtak).
Vezetoknek viszont az a dolga, hogy ott legyen az a mivan "ha".
Nem erre kell epiteni, nem ez az elso.
De az a "komedia" ami zajlott Inzaghi tavozasa utan, az azert minden volt csak nem profi klubra jellemzo.
Szoval ezen kritikak egyresze mindenkeppen jogos volt.
Azért érte őket kritika, mert világosan látszott hogy fogalmuk sincs, mi legyen Inzaghi bejelentése nyomán.
Nyilván kicsit keserűre sikerült a befejezés, meg csak egy bajnoki cím jött vele össze, de azért csak az Inter egyik legsikeresebb edzője volt, úgy hogy mikor kinevezték akkor azért eléggé vegyes volt a megítélése. Ráadásul nem tudom mikor játszottunk utoljára olyan látványos focit mint ő alatta, talán a triplázós évben.
Inzaghival egy mas focink volt az teny.Dan-i-nter írta: ↑2026.04.30. 16:45Nyilván kicsit keserűre sikerült a befejezés, meg csak egy bajnoki cím jött vele össze, de azért csak az Inter egyik legsikeresebb edzője volt, úgy hogy mikor kinevezték akkor azért eléggé vegyes volt a megítélése. Ráadásul nem tudom mikor játszottunk utoljára olyan látványos focit mint ő alatta, talán a triplázós évben.
A legnagyobb gond az, hogy Chivu bármennyire is szimpatikus emberileg, taktikailag nagyon kevésnek tűnik egy élcsapat élére, és jövőre nem biztos hogy megint roncs derby lesz a ligában + még egy ilyen BL szezon nem hinném hogy beleférne az anyagiakba.
Szerintem az interjú tartalmának a lényege pont az, hogy sem Inzaghi, sem Marottáék nem így tervezték hónapokkal korábban, de még csak a BL döntő előtti napon se. Persze utólag azt mondanak, amit akarnak, ez is igaz.PellerG írta: ↑2026.04.30. 15:51Azért érte őket kritika, mert világosan látszott hogy fogalmuk sincs, mi legyen Inzaghi bejelentése nyomán.
Pedig nagyon nem volt az váratlan, hónapok óta erről beszéltünk itt is pl.
Az latszik, hogy mindenkit sokkent ert Inzaghi tavozasa (jatekosok, vezetoseg).Baggio85 írta: ↑2026.04.30. 17:38Szerintem az interjú tartalmának a lényege pont az, hogy sem Inzaghi, sem Marottáék nem így tervezték hónapokkal korábban, de még csak a BL döntő előtti napon se. Persze utólag azt mondanak, amit akarnak, ez is igaz.
De továbbra is úgy gondolom, hogy nem egyszerű komoly edzőt úgy megkörnyékezni, hogy csak annyit tudsz neki mondani, hogy várjon az idény végéig ránk, amíg ki nem derül, hogy mi lesz.