Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Tombi1986

Re: Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Festa írta: 2026.04.01. 08:32 Az olasz foci jelenlegi helyzetében az Inter két év alatt játszott két Bl döntője földöntúli csoda volt.
Tegnap mondjuk a hosszabbításban Muhamaorovic vagy kinek járt volna egy piros,de VAR nem is volt.
2 szomorú vonatkozás van nekünk tegnapról.Az egyik Bastoni pirosa és sajnos az első tizenegyest Esposito hagyta ki.
Persze ez egy átlagos gárda ahol kb Tonalli!!! kulcsjátékos,de szerintem egy igazi edzővel (Gattuso nem az) azért kijutottak volna.

Valahol szomorú,hogy egy Curacao meg Irak kint lesz,de az Olaszok meg nem...Ez a Vb kevésbé lesz érdekes igy.
Legjobb 8-ig nem is érdemes nézni, addig pihe-puha meccsek lesznek “csak”.
Bővítették, csak nem EU-val, amúgy ez is mindent elárul, hogy mennyire nincsen szava Európának. Azért “csak” lemaradt a tornáról:
Dánia, Olaszország, Lengyelország, Magyarország, Szerbia, Románia, Koszovó, Görögország. Összes válogatott erősebb lenne, mint az emelt létszámnak köszönhetően kijutott csapatok.
Tombi1986

interfan írta: 2026.04.01. 08:35
Festa írta: 2026.04.01. 08:32 Az olasz foci jelenlegi helyzetében az Inter két év alatt játszott két Bl döntője földöntúli csoda volt.
Tegnap mondjuk a hosszabbításban Muhamaorovic vagy kinek járt volna egy piros,de VAR nem is volt.
2 szomorú vonatkozás van nekünk tegnapról.Az egyik Bastoni pirosa és sajnos az első tizenegyest Esposito hagyta ki.
Persze ez egy átlagos gárda ahol kb Tonalli!!! kulcsjátékos,de szerintem egy igazi edzővel (Gattuso nem az) azért kijutottak volna.
Muharemovic, akibe a Sass elnoke elmonadasa alapjan Ausilio szerelmes. :D
Mr 40m euro. :D
Ausilio-t is el kellene végre felejteni…
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Szerintem ő 2010 utáni időszakot idéző igazolás lenne ..Gargano,Kuzma,Jonathan..
Egy alsóházi csapatba befér,de ez az Inter.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Tombi1986 írta: 2026.04.01. 08:36

Valahol szomorú,hogy egy Curacao meg Irak kint lesz,de az Olaszok meg nem...Ez a Vb kevésbé lesz érdekes igy.
Bővítették, csak nem EU-val, amúgy ez is mindent elárul, hogy mennyire nincsen szava Európának. Azért “csak” lemaradt a tornáról:
Dánia, Olaszország, Lengyelország, Magyarország, Szerbia, Románia, Koszovó, Görögország. Összes válogatott erősebb lenne, mint az emelt létszámnak köszönhetően kijutott csapatok.
Jó, de azért tegyük a szívünkre a kezünket, még ha nehéz is, de a listádból Magyarországtól lefelé, sőt, igazából én Olaszországot is idevenném, ezzel a teljesítménnyel, minőséggel semmi keresnivalója nincs egy VB-n. Teljesen igazad van, Curacaonak meg Haitinak sincs, de aki a régi VB-ken, futballon nőtt fel és nem csak, hogy szurkol egyik, vagy másik csapatnak, de úgy egyébként szereti is a futballt, annak ez a 48 csapatos formáció siralmas! Nem véletlen, hogy amikor kiderült, hogy bővítik, akkor sokan, pl. Hummels nyilatkozta, hogy örül, hogy akkor ő már nem lesz válogatott. És ahogy hallani, még tovább akarják bővíteni... Csak a pénz, semmi más! Megy is szépen a minőség rovására világszinten a futball tekintetében (is)!
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2026.04.01. 08:46-kor.
Tombi1986

Baggio85 írta: 2026.04.01. 08:29
Tombi1986 írta: 2026.04.01. 08:21
möszi írta: 2026.04.01. 07:36
Én is ugyanerre utaltam tegnap a meccs után. Az olasz UP a világ legalja. Egyszerűen képtelen volt kitermelni az olasz bajnokság 2-3 sztárjelöltet. A védelem, amivel szinte minden világversenyen villogott a válogatott, ott maradt a 4 év múlva kiöregedő játékosaival. Anno Chiellini helyett érkezett egy Bastoni (aki hibája ellenére, bármely válogatottban elférne), Jorginho/Verratti mellé/helyett Barella, akit persze divat szidni, de szintén nagyon értékes tagja a válogatottnak. A sor persze folytatható, viszont látja valaki az új Bastonit, Barellat? Ennél így még mélyebb lehet a gödör, főleg Gattusoval…
Olasz válogatottnak nem jó a 3-5-2-es felállás, nincs hozzá megfelelő anyag (Intenek is egyre kevésbé fekszik), ráadásul miért Bastoni a középső védő, napi szinten nem ott játszik…
Természetesen sokat számít, de én úgy gondolom, hogy kicsit túlmisztifikáljuk ezt a felállás dolgot, az Inter esetében is.
Nyilván, nem mindegy ki, milyen poszton játszik, milyen a kapcsolat a csapatrészek között, hogyan próbálsz meg az ellenfél játékára, taktikájára felkészülni, ez ok, de amikor ennyire sok meccs telik el és semmi minőség, semmi fejlődés, semmi előrelépés nincs, akkor ott nem a taktikával van elsősorban gond.
Inter 2: Barella kapuralő- fölé, Dima kapuralő - mellé, Pio kapura lő- fölé! :) Akkor most igazából miről beszélünk? :) Egy olyan meccsen, ahol az "életed" a tét. Ez mondjuk nem annak a kérdése, hogy Chivu vagy Gattuso ül-e a padon, vagyis max. csak kis részben. Tehát valamikor, valahol KI KELL JÖNNIE a minőségnek, ANNAK a minőségnek, ami mondjuk egy VB-re, BL nyolcaddöntőre, Scudettora, bármire predesztinál, ha ott van! Nekem ez a legnagyobb problémám. Ennyit tudnak sajnos, és ezt nem bántásból írom.
Azt mondom még1x, szidhatja most mindenki az Intereseket, csak nélkülük még Észtországot sem verték volna meg, meg Moldovát. Ezen kellene elgondolkozni.
Persze őket a legkönnyebb szidni. Tegnap is mondtam/írtam senki nem foglalkozik azzal, hogy Bastoni kiállítását mi is előzte meg?
Borzalmas kirúgás, Locatteli (Juve CSK - na akkor ezzel mindent elmondtam) simán párharcot veszít középpálya olasz térfelén, Mancini totál rosszul helyezkedett a bosnyák simán otthagyta. Jött Bastoni, hozott egy rossz döntést abban a pillanatban.

Gondolom 11-eseket meg senki nem akarta vállalni, nem véletlenül lett PIO az első…
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Tombi1986 írta: 2026.04.01. 08:38
Ausilio-t is el kellene végre felejteni…
Dehogy is, hamarosan jon a "zseni" fia, es Ausilio lassan elnok lesz. :D
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Igazságtalan az egész lebonyolítás. Úgy lenne igazságos hogy ha a selejtezőket nem egymással játsszanák az európaiak hanem a többi kontinens nemzeteivel. Nem lenne ilyen híg a torna. Gyakorlatilag a negyeddöntők idején lesz csak talán érdekesebb. Addig vicc hogy milyen meccsek lesznek, lehetnek.
interfan

Cupi írta: 2026.04.01. 08:29
interfan írta: 2026.04.01. 05:37

Lehet nyaladzva Bastonit szidni, Espositot szidni, ahogy ezt mos teszik az olaszok, es kozellenseg mindketto, ez gyonyoru...
De konyorgom, ennyin mulott?
Dehogy is...
Az a baj minket utálnak így alap, hogy most az Inter játékosokat szidják.....alig várják elbukjuk a bajnoki címet. :? Remélem nem így lesz és felszívják magukat. Sajna az a baj most is mi jövünk ki ebből szarul mert 5 játékosunk is full csalódottan jön vissza....Chivu nem egy motivátor így nem tudom ki szedi össze őket a padlóról a Roma meccsig. :cry:
Szokasos vegletek gondolkozas, semmi mas ami megy Olaszorszagban.
Utanpotlas nelkul nincs jovo, hol van Olaszorszag masokhoz kepest, sehol...

Meg ahogy mar irtam, nezzuk meg a Serie A edzoit is.
Spalletti, Gasperini lassan 70 evesen tenyezok...
Ugyanez a beltenyeszet megy a valogatottnal is.
Mancini, Spalletti...
Ezek utan meg kitalaljak ezt a mindenhol bukott 0 Gattusot.

Nem csak az utanpotlas van romokban, hanem az edzok is.
Nem tudunk egy fiatal olasz edzot mondani, akiben van lehetoseg, es Olaszorszagban nevelkedett.
Egyetlen komoly nev van Maresca, dehat majdnem 0 koze volt Olaszorszaghoz.
Farioli tehetseg, szinten 0 olasz kozeg...
De Zerbi es Palladino vannak akik talan-talan, de azert naluk is vannak kerdojelek.

Es ahelyett, hogy jonnenek a fiatal tehetseges edzok, akik a jovot epitik, akiknek valamilyen mas elkepzelese van, mint ebben a buzos mocsarban megragadt oskovulet edzoknek, semmi...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Baggio85 írta: 2026.04.01. 08:42
Tombi1986 írta: 2026.04.01. 08:36

Jó, de azért tegyük a szívünkre a kezünket, még ha nehéz is, de a listádból Magyarországtól lefelé, sőt, igazából én Olaszországot is idevenném, ezzel a teljesítménnyel, minőséggel semmi keresnivalója nincs egy VB-n. Teljesen igazad van, Curacaonak meg Haitinak sincs, de aki a régi VB-ken, futballon nőtt fel és nem csak, hogy szurkol egyik, vagy másik csapatnak, de úgy egyébként szereti is a futballt, annak ez a 48 csapat formáció siralmas! Nem véletlen, hogy amikor kiderült, hogy bővítik, akkor sokan, pl. Hummels nyilatkozta, hogy örül, hogy akkor ő már nem lesz válogatott. És ahogy hallani, még tovább akarják bővíteni... Csak a pénz, semmi más! Megy is szépen a minőség rovására világszinten a futball tekintetében (is)!
Curacao..Irak..Haiti..Ez már globális cirkusz lesz amiből csak az igazi nagy meccseket lesz érdemes nézni.
Az igazi topfoci az a BL nagyjából meg 1-2 kiemelkedő EL meccs.Amúgy is túl nagy a kínálat.

Más:Jó kérdés,Interes olaszainkat mennyire viseli majd meg ez a kiesés pláne Bastonit aki már amúgy is bűnbak a juve meccs óta.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Festa írta: 2026.04.01. 08:50

Más:Jó kérdés,Interes olaszainkat mennyire viseli majd meg ez a kiesés pláne Bastonit aki már amúgy is bűnbak a juve meccs óta.
Sajna én arra tippelek nagyon. :( Tartok tőle Chivu kevés ahhoz, hogy gyorsan összekapja őket. Pedig újabb botlás nem fér bele. El kellene kezdeni nyerni. ;)
interfan

Cupi írta: 2026.04.01. 09:23
Festa írta: 2026.04.01. 08:50

Sajna én arra tippelek nagyon. :( Tartok tőle Chivu kevés ahhoz, hogy gyorsan összekapja őket. Pedig újabb botlás nem fér bele. El kellene kezdeni nyerni. ;)
En azert annyira tovabbra sem rettegek.
Lattuk a Napoli is epphogy nyerte a meccseit, nem eppen vannak bombaformaban, es meg most jott ez a Lukaku ugy is...
Milan meg aztan foleg...

Es ez a ket csapat egymas ellen jatszik.

Az szinte biztos, hogy se a Milannak, se a Napolinak nem lesz 85 pontnal tobb a vegen.
(Ehhez minden meccsuket megkellene nyerniuk)
Legrosszabb esetben egy 85 pont bajnoki cimet er (szerintem ettol kevesebb is, lehet 80 is)

Ahhoz hogy ennyi pontot szerezzunk, eleg egy 12-16 pont a maradek 24-bol.
Ez konkretan 8 meccs 4/5 gyozelem.
Es azert jatszunk itt Cagliari, Torino, Parma, Verona ellen, ha ezeket mind behuzzuk, kis tulzassal akar 4 vereseg is belefer a Roma, Como, Lazio, Bologna sor ellen (amit megint kizarok).
Mi jatekunk a kicsik ellen eddig szinte mindig eleg volt a bajnoksagban, ha ezt megtartjuk, nem lehet kerdes.
Cupi

interfan írta: 2026.04.01. 09:35
En azert annyira tovabbra sem rettegek.
Lattuk a Napoli is epphogy nyerte a meccseit, nem eppen vannak bombaformaban, es meg most jott ez a Lukaku ugy is...
Milan meg aztan foleg...
Nem rettegek de szinte egész Olaszország az elbukásunkért drukkol, beleértve sajna a bírói kart is....ilyen ellenszélbe nem könnyű....azt meg már meg sem említem, hogy a játékunk is gyenge és többen tudásuk alatt nyomják. :?
Hiszek benne, hogy meglehet de szerintem nagyon nehéz lesz még a 6 pont előny tudatába is.
interfan

Cupi írta: 2026.04.01. 10:28
Nem rettegek de szinte egész Olaszország az elbukásunkért drukkol, beleértve sajna a bírói kart is....ilyen ellenszélbe nem könnyű....azt meg már meg sem említem, hogy a játékunk is gyenge és többen tudásuk alatt nyomják. :?
Hiszek benne, hogy meglehet de szerintem nagyon nehéz lesz még a 6 pont előny tudatába is.
Ez oke, de ehhez az kellene, hogy 8/7 meccset megnyerjen valamelyik rivalis, mi meg maximum 8 meccs 4 vereseg 4 gyozelem.
Cupi

Egy pozitiv van az olaszok kieseseben. Jatekosaink a tavalyi brutal szezon utan vegre pihenhetnek egyet nyaron. ;) Azert jol jonne a kovetkezo szezonban egy megfeleloen kipihent Barella vagy epp Dimarco. :)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Cupi írta: 2026.04.01. 20:15 Egy pozitiv van az olaszok kieseseben. Jatekosaink a tavalyi brutal szezon utan vegre pihenhetnek egyet nyaron. ;) Azert jol jonne a kovetkezo szezonban egy megfeleloen kipihent Barella vagy epp Dimarco. :)
Én azért valahol a szakvezetők nyakába is varrom a kiesést,márcsak a mi példánkból kiindulva.Inzaghival ez a keret 2 BL döntő,Chivuval meg látjuk mi van,mégha a bajnoki cím még áll,de akkor is.Az olasz válogatott azért nem rossz alap,sokkal erősebb,mint a Bosnyák.Csak a jó nyersanyag,nem elég a finom ételhez .Össze lehetett volna őket gyúrni,csakhát nincs kivel.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Gravina le is mondott közben.
interfan

PetR írta: 2026.04.02. 16:41 Gravina le is mondott közben.
Es Buffon is.
Gattusonak is repulnie kell.

Egyebkent egy kifejezetten jo iras:

https://index.hu/sport/futball/2026/04/ ... rankozas-/

Nyilvan azt most tegyuk felre, hogy hatalmas Juventus szurkolo az ember, de abszolult okos dolgokat mond.

Szerintem a legbeszedesebb resz az ez:
"
De hol vannak a fiatalok?!
Pippót mintha vipera csípte volna meg.
Milyen fiatalok? A legutóbbi bajnoki fordulóban, összeszámoltam, a tabella első négy helyén álló csapatában, az Interben, a Milanban, a Napoliban és a Comóban összesen hat olasz lépett pályára! Milyen fiatalokról beszélsz? Még öregek sincsenek, nemhogy fiatalok. A Comóban a Pisa ellen például egyetlen olasz sem játszott!
Pippo azt magyarázza, hogy nem engedik szóhoz jutni az élcsapatoknál az olasz fiatalokat, inkább vásárolják csőstül a légiósokat. Mindenhol azonnali eredmény kell, így aztán nincs tervszerű építkezés. Majd így szól tört magyarsággal: „Figyelj csak! A Borussia Dortmund két éve megszerezte az akkor 16 éves Luca Reggianit, aki már a Bajnokok Ligájában is pályára lépett, és a Bundesligában már gólt is szerzett az Augsburg ellen. Ebben a szezonban 19 tinédzser szerzett gólt a Bundesligában, ami országos rekord. Persze nem nálunk, hanem a németeknél. Nálunk elvétve jutnak szóhoz tinédzserek a Serie A-ban, vagy még elvétve sem.”
Baggio85

Egy 5 évet késett vele...
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta: 2026.04.02. 17:21
Es Buffon is.

Nyilvan azt most tegyuk felre, hogy hatalmas Juventus szurkolo az ember, de abszolult okos dolgokat mond.

"
Milyen fiatalok? A legutóbbi bajnoki fordulóban, összeszámoltam, a tabella első négy helyén álló csapatában, az Interben, a Milanban, a Napoliban és a Comóban összesen hat olasz lépett pályára! Milyen fiatalokról beszélsz? Még öregek sincsenek, nemhogy fiatalok. A Comóban a Pisa ellen például egyetlen olasz sem játszott!
Pippo azt magyarázza, hogy nem engedik szóhoz jutni az élcsapatoknál az olasz fiatalokat, inkább vásárolják csőstül a légiósokat. Mindenhol azonnali eredmény kell, így aztán nincs tervszerű építkezés. Majd így szól tört magyarsággal: „Figyelj csak! A Borussia Dortmund két éve megszerezte az akkor 16 éves Luca Reggianit, aki már a Bajnokok Ligájában is pályára lépett, és a Bundesligában már gólt is szerzett az Augsburg ellen. Ebben a szezonban 19 tinédzser szerzett gólt a Bundesligában, ami országos rekord. Persze nem nálunk, hanem a németeknél. Nálunk elvétve jutnak szóhoz tinédzserek a Serie A-ban, vagy még elvétve sem.”
Nem rossz gondolatok,de egy valami azért hiányzik.Hol vannak az olasz sztáredzők?Hiába a sok tehetség,ha nem tudsz csapatot faragni belőlük.A múltban sok olasz kiváló mester ténykedett,jelenleg hány ilyen van? Meg kell nézni a Serie A jelenlegi edzőit.Az utánpótlás képzésg meg hagyjuk is.
Baggio85

vaskalap írta: 2026.04.02. 19:40
Es Buffon is.

"
Hiába a sok tehetség,ha nem tudsz csapatot faragni belőlük.
Nem tudom, tényleg olyan sok olasz tehetség van ma/mostanában, akik nemzetközi szinten is tehetségnek számítanak? Szerintem sajnos nem.

"Az utánpótlás képzésg meg hagyjuk is." - szerintem abból a szempontból ne hagyjuk, hogy valahol itt kellene az okokat keresni!
Tombi1986

Amúgy régen is voltak érthetetlen dolgok, csak akkor még kijutott a válogatott a tornára:

94: VB 2.
96: EB kiesés a csoportból, ok nem volt könnyű, de illet volna továbbjutni
98: VB, kiesés a Franciák ellen (11-es párbaj)
00: EB ezüst
02: VB, kiesés a 16-ban, oké el lett csalva a meccs, de második helyen mentek tovább
04: EB kiesés a csoportból (ok Dánia - Svédország bunda volt, de ezt is megbuknak köszönhetik
06: VB, arany
08: EB, kiesés a spanyol ellen (11-es)
Innentől jön igazából a fekete leves, ami vállalható volt
10: VB, kiesés a csoportból (ez nem…)
12: EB, kivéve a döntő
14: VB, kiesés a csoportból (ez nem…)
16: EB, kiesés a németek ellen (11-es párbaj)
21: EB győzelem

18 óta nincs VB
24: EB, sima kiesés. Svájc ellen
interfan

vaskalap írta: 2026.04.02. 19:40
Es Buffon is.

"
Nem rossz gondolatok,de egy valami azért hiányzik.Hol vannak az olasz sztáredzők?Hiába a sok tehetség,ha nem tudsz csapatot faragni belőlük.A múltban sok olasz kiváló mester ténykedett,jelenleg hány ilyen van? Meg kell nézni a Serie A jelenlegi edzőit.Az utánpótlás képzésg meg hagyjuk is.
Teljesen igazad van, nagyon nagy beltenyeszet van edzok teren is.
interfan

Opta szerinti VB gyozelem eselyek:

Spanyolorszag: 16,1%
Franciaorszag: 13%
Anglia: 11,2%
Argentina: 10,4%
Portugalia: 7%
Brazilia: 6,6%
Nemetorszag: 5,1%
Hollandia: 3,6%
Norvegia: 3,5%
Belgium: 2,4%
Kolumbia: 2,1%
Marokko: 1,9%
Uruguay: 1,7%

Mondjuk azert az Opta tevedett "parszor" az elmult evekben.

- 2024-25 szezonra Opta ezt Scudetto kapcsan:

Inter: 79,2%
Atalanta: 11,2%
Juventus: 4,2%
Milan: 1,8%
Roma: 1,3%
Bologna: 1%
Lazio: 0,7%
Napoli: 0,4%
Fiorentina: 0,2%

Hat vegul a Scudettot a 0,4% eselyt kapo Napoli nyerte.

- 2024/25 szezon Opta szerinti BL gyozelem:

1. City: 25,3%
2. Real: 18,2%
3. Inter: 10,9%
4. Arsenal: 6,3%
5. Leverkusen: 5,4%
6. Barcelona: 5,2%
7. Liverpool: 4,2%
8. Bayern: 4,1%
9. PSG: 4,1%
10. Lipcse: 2,4%

Hat vegul a 4% eselyt kapo PSG nyerte a BL-t es triplazott.

- 2024/25 BL elodontoknel a vegso gyozelmere eselyek az Opta szerint:

Arsenal: 27,8%
Barcelona: 25,9%
PSG: 21,9%
Inter: 19,8%

Itt is tudjuk mi lett...

- 2025/26 BL gyozelem eselyek az Opta szerint:

1.Liverpool: 20,4%
2. Arsenal: 16%
3. PSG: 12,1%
4. Barcelona: 8,4%
5. City: 8,4%
6. Chelsea: 7%
7. Real: 5,8%
8. Bayern: 4,3%
9. Inter: 3%
10. Newcastle: 3%

Nem a Liverpool vagy az Arsenal nyerte az idei BL-t.

- Idei BL elodonto eselyek az Opta szerint:

Bayern-PSG: 62%-38%
Arsenal-Atletico: 73%-27%

Legalabb az egyiket eltalaltak, masiknal meg cserebe legalabb ekkorat tevedtek.

-bIdei BL donto az Opta szerint:

Arsenal: 56%
PSG: 44%

Hat itt sem jott be, es a PSG nyert es tavaly utan iden is vittek mindent.

Nyilvan egyszer beletalhat az Opta, es most a VB joslatun boven bejohet.

Bukik szerint VB oddsok:

Franciorszag: 6X
Spanyolorszag: 7X
Anglia: 8X
Brazilia: 10X
Argentina: 11X
Portugalia: 12X
Nemetorszag: 17X
Hollandia: 23X
Norvegia: 36X
Belgium: 46X
Kolumbia: 51X
Japan: 67X
Marokko: 67X
Baggio85

interfan írta: Tegnap, 06:37 Opta szerinti VB gyozelem eselyek:

Spanyolorszag: 16,1%
Franciaorszag: 13%
Anglia: 11,2%
Argentina: 10,4%
Portugalia: 7%
Brazilia: 6,6%
Nemetorszag: 5,1%
Hollandia: 3,6%
Norvegia: 3,5%
Belgium: 2,4%
Kolumbia: 2,1%
Marokko: 1,9%
Uruguay: 1,7%
Szerintem a portugálok ott lesznek min. a 4be és a negatív meglepetés az argentínok lesznek.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Én valami olyat szeretnék ami teljesen valószínűtlen és mégis klasszikus lenne. Pl egy német- brazil döntő.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

jo lenne ha CR megnyerne :)
interfan

Portugaloknak szerintem is zsenialis kerete van.
KP valami egeszen elkepeszto, vilagklasszisok sora.
De a vedelem es a kapus poszt is nagyon rendben van, sot.
Tamado poszt ami szerintem kicsit gyengebb, de a KP dobbenetes ereje ezt ellensulyozhatja.

Viszont...
Nekem egy gyengepont vagy kerdojel van a Portugaloknal, az Roberto Martinez.
Nyilvan nem egy kreten, de ugy az igazan nagy sikerek eddig elkerultek.
Persze lehet most 53 eves korara eli majd meg az igazi sikert, de eddig annyit o nem mutatott.
Kivancsi leszek mit tud ebbol az egeszen magas szinvonalu Portugal keretbol kihozni.
Válasz küldése