Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Baggio85 írta: 2026.03.31. 07:47 Nyilván kérdés, hogy új edzővel(?), új impulzusokkal mire lenne/lesz még itt képes
Miert, talan edzovaltasra szamitasz?

Egyebkent ha mar teljesitmenyek, azert az csak nem elhanyagolhato tenyezo, hogy a tavaly is Inter jatekosok kozul, az idei szezonra:
- 15 jatekosnak gyengebb a teljesitmenye
- Mindossze 2 jatekosnak javult a teljesitmenye
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2026.03.31. 08:21
Baggio85 írta: 2026.03.31. 07:47 Megmondom őszintén, 70-80 millióért azt mondanám, hogy engedjük el Bastonit. Az más kérdés, hogy nem vele kezdeném a sort. Ha csak azon múlna, hogy mennyire kedvenc, akkor azt mondanám, hogy Ő is és Barella is maradjon, míg vissza nem vonul, de sajnos én kicsit rajta is azt látom, hogy a "Barellai-útra" lépett. Sokkal több van benne is, mint, ahol most jelenleg tart és nem tudom, hogy ebben a kényelmes közegben, ahol mindig kezdő, mindig őt tartják az egyik legjobb játékosnak és nem utolsó sorban egy jelenlegi olasz bajnokságban kell helyt állnia, hogy ki tudná e hozni magából a maximumot. Nyilván kérdés, hogy új edzővel(?), új impulzusokkal mire lenne/lesz még itt képes, de igazából olasz szinten megnyert mindent, BL győzelemre meg nem tudom mikor lesz esélyünk a következő 10 évben...
Érdekes, mert míg tavaly mindig azon ment a vita, hogy Inzaghi miért hozta le a meccsek végén, amikor aztán mindig gólt is kaptunk (Sose derül ki, hogy ha fent marad, akkor is kapunk-e ezeken a meccseken. Nagy valószínűséggel mindig azért nem és akkor pont meg lett volna a bajnoki cím. Mint idén kiderült, Dimarco is végig tud játszani egy meccset...). De idén már rengeteg hibát, butaságot csinált, és a Kalulu elleni eset még a legkisebb közöttük. És igazat megvallva, annyira nem tűnt fel az sem, ha CA játszott helyette.
Szóval nehéz, de ennyi pénzért én elengedném, persze egyáltalán nem mind1, hogy kit hoznánk helyette.

Egyebkent ha mar teljesitmenyek, azert az csak nem elhanyagolhato tenyezo, hogy a tavaly is Inter jatekosok kozul, az idei szezonra:
- Mindossze 2 jatekosnak javult tavalyhoz kepest
PsG elleni 5-0 posztraumástressz,
Megértem a játékosokat,mert nekem is nehéz volt feldolgozni.de sajnos nincs olyan jò terápiás emberünk aki tartòsan tudna segíteni nekik.Ugye kivétel lehet kb Dimarco,Lautaro,Zielinski.
Robbantani kell.4-5 játékos lehet kivétel egyébként meg új arcok kellenek.
interfan

Festa írta: 2026.03.31. 08:26
Baggio85 írta: 2026.03.31. 07:47 Nyilván kérdés, hogy új edzővel(?), új impulzusokkal mire lenne/lesz még itt képes

Megértem a játékosokat,mert nekem is nehéz volt feldolgozni.de sajnos nincs olyan jò terápiás emberünk aki tartòsan tudna segíteni nekik.Ugye kivétel lehet kb Dimarco,Lautaro,Zielinski.
"posztraumástressz"

Nagy butasag ez szerintem.
Hany meg hany ilyen peldat lehetne sorolni akar holnapig...
Es nem lett hirtelen mindenki gyenge, ezeknel a csapatoknal, valogatottnal, stb.
Itt valami nagyon mas ok lehet a hatterben.

Arrol nem is beszelve, hogy kb minden jatekosunk elmondta, jobban fajt nekik a City ellen elvesztett BL donto, mert ott realis eselyunk volt, ellenben most konkretan semmi, es emiatt ez kevesbe fajo.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Inkább azt mondanám, hogy bármit el tudok képzelni.
Tényleg csak nagyon elméleti szinten: egy Simeonet el tudok képzelni, hogy pl. pont Bastoniból kihozza a maximumot. Nekem Chivuval semmi bajom nincs, ő nagyon nehéz feladatot vállalt magára a tavaly szezon után, főleg az ő szakmai múltjával, de láttuk, hogy mekkora ugrás volt Mancini után Mourinho mentális tekintetben (is). És hol van Chivu az akkori Mancinitől?!
De valószínűleg jövőre az Inter edzőjét nem Simeonenak hívják, ezért ez tényleg csak egy felvetés volt.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Lelki problémák vannak egyértelmű.Ezért görcsölünk be a rangadókon utána pedig a kicsiket rendre verjük.
A Bodonál tudjuk,hogy egy nagyon kemény (exkatona) lelki szakértő dolgozik.

Vagy nézzünk egy példát Zielinski aki nagyon gyenge volt Inzaghinál Chivunál meg szárnyal ,csak azért mert érzi az edző bízik benne.Pedig a foci tudása a skilljei nem voltak mások tavaly sem.

Ezen a szinten már a mentális dolgok határozzák meg a sikerességet.
interfan

Festa írta: 2026.03.31. 09:23 Lelki problémák vannak egyértelmű.
A Bodonál tudjuk,hogy egy nagyon kemény (exkatona) lelki szakértő dolgozik.
Sokra mentek vele a Sporting ellen az 5-0 alkalmaval.
Szembejott valosag nevunk nagybatyank.

Ugyis sok a haboru (sajnos), hozzunk egy erovel egy katonai parancsonokot. :D
Vicc...

Komolyra forditva, mit tenne ezekkel a jatekosokkal egy Van Gaal, egy Bielsa, egy Magath, egy Capello, stb.
Megennek oket a teljes keretet reggelire...
Regi iskola, mas vilag, ez.
Latjuk mashol egy Xabi Alonsot kirugatnak, mert bevezeti nincs keses szankciokkal, mindenki erkezzen 20 percel edzes elott, nincs okostelefon az oltozobe, stb.
Es ezt a sztarocskak mar nem viselik el manapsag.
Jatekosuralom...
interfan

Baggio85 írta: 2026.03.31. 09:12
Inkább azt mondanám, hogy bármit el tudok képzelni.
Tényleg csak nagyon elméleti szinten: egy Simeonet el tudok képzelni, hogy pl. pont Bastoniból kihozza a maximumot. Nekem Chivuval semmi bajom nincs, ő nagyon nehéz feladatot vállalt magára a tavaly szezon után, főleg az ő szakmai múltjával, de láttuk, hogy mekkora ugrás volt Mancini után Mourinho mentális tekintetben (is). És hol van Chivu az akkori Mancinitől?!
De valószínűleg jövőre az Inter edzőjét nem Simeonenak hívják, ezért ez tényleg csak egy felvetés volt.
Nyilvan barmi lehet, es annak az ellenkezoje is, ez igy van.

Es hat az is igaz, hogy egy edzotol is fugg az adott jatekosok teljesitmenye.
Nem csak az edzotol, hanem a stabtol is.
Az meg ismetlem nagyon beszedes, hogy 15 jatekos teljesitmenye esett vissza, es mindossze 2 javult.
Beszedes...
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Festa írta: 2026.03.31. 08:26
Baggio85 írta: 2026.03.31. 07:47 Megmondom őszintén, 70-80 millióért azt mondanám, hogy engedjük el Bastonit. Az más kérdés, hogy nem vele kezdeném a sort. Ha csak azon múlna, hogy mennyire kedvenc, akkor azt mondanám, hogy Ő is és Barella is maradjon, míg vissza nem vonul, de sajnos én kicsit rajta is azt látom, hogy a "Barellai-útra" lépett. Sokkal több van benne is, mint, ahol most jelenleg tart és nem tudom, hogy ebben a kényelmes közegben, ahol mindig kezdő, mindig őt tartják az egyik legjobb játékosnak és nem utolsó sorban egy jelenlegi olasz bajnokságban kell helyt állnia, hogy ki tudná e hozni magából a maximumot. Nyilván kérdés, hogy új edzővel(?), új impulzusokkal mire lenne/lesz még itt képes, de igazából olasz szinten megnyert mindent, BL győzelemre meg nem tudom mikor lesz esélyünk a következő 10 évben...
Érdekes, mert míg tavaly mindig azon ment a vita, hogy Inzaghi miért hozta le a meccsek végén, amikor aztán mindig gólt is kaptunk (Sose derül ki, hogy ha fent marad, akkor is kapunk-e ezeken a meccseken. Nagy valószínűséggel mindig azért nem és akkor pont meg lett volna a bajnoki cím. Mint idén kiderült, Dimarco is végig tud játszani egy meccset...). De idén már rengeteg hibát, butaságot csinált, és a Kalulu elleni eset még a legkisebb közöttük. És igazat megvallva, annyira nem tűnt fel az sem, ha CA játszott helyette.
Szóval nehéz, de ennyi pénzért én elengedném, persze egyáltalán nem mind1, hogy kit hoznánk helyette.

Szurkolóként az az 5-0,nekem legalább is,a legnehezebben feldolgozható mélyütés volt.
Az idő nyilván tompítja a fájdalmat,de elfelejteni soha nem fogom.
interfan

Gazzetta szerint komoly a Pellegrini-Inter szal, de a Napoli, Juventus is probalkozik, es a Roma is meggyozne a maradasrol.

Milanoi Corsera szerint Chivu mindenkeppen Diabyt akarja a jobboldalara, akit mar telen is akartunk.
Diaby + Celik lenne a Corsera szerint a cel, ha Dumfries is tavozni szeretne.

Romano is megerositi, az Inter elsoszamu celpont Diaby a jobboldalra.
Salah erkeze oldhatja fel az Al Ittihadot az ugyben, es nyithatnak Diaby eladasara.

Sportmediaset szerint az Inter 3 jatekost ajanl a Romanak az "alomnev" Konert.
Sucic + Frattesi + Augusto = Kone.

Katalan forrasok egy Bastoni = Dani Olmo csererol irnak, ezt szeretne az Inter.
Viszont egyelore a Barcelona nem nyitotta meg a csereuzlet lehetoseget.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Sztem adjuk oda Kone játékjogáért az egész csapatot. Sucic-Frattesi-Augusto=Kone? Ekkora baromságot hogy hozhat le akárki is? Sírok! 😂😂 Sportmediasetnél elmentek otthonról.
interfan

lucky0 írta: 2026.03.31. 13:03 Sztem adjuk oda Kone játékjogáért az egész csapatot. Sucic-Frattesi-Augusto=Kone? Ekkora baromságot hogy hozhat le akárki is? Sírok! 😂😂 Sportmediasetnél elmentek otthonról.
Nezd ha abbol indulok ki, hogy ilyen Corriere szerint a Roma minimum 60m eurot ker Kone kapcsan.

Es mi allitolag ezeket az osszegeket varjuk eladasok kapcsan:

J.Martinez: 8-10m
Bastoni: 60-70m
Sucic: 20m
Frattesi: 15-20m
Henrique: 25-20m
Diouf: 15-20m
Thuram: 40m

(+ Augustora 20-25m eurot irnak)

Akkor meg ki is jon a matek. :D
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2026.03.31. 13:20
lucky0 írta: 2026.03.31. 13:03 Sztem adjuk oda Kone játékjogáért az egész csapatot. Sucic-Frattesi-Augusto=Kone? Ekkora baromságot hogy hozhat le akárki is? Sírok! 😂😂 Sportmediasetnél elmentek otthonról.
Nezd ha abbol indulok ki, hogy ilyen Corriere szerint a Roma minimum 60m eurot ker Kone kapcsan.

Ennek a transzfernek a valószínűsége: 0.
interfan

cuchu11 írta: 2026.03.31. 21:36

Ennek a transzfernek a valószínűsége: 0.
Latva hogy Frattesiert micsoda "erdeklodes" van, haaat en is ezt gondolom....
interfan

Gazzetta is megerositi az 1 eves hosszabbitasi ajanlatot Sommernek, mint 2.szamu kapus szamitanak ra az uj erkezo elsoszamu mogott.
Sommere a dontes maradna e igy, vagy inkabb tavozik.

Vicarionak kozben 3,5m euros eves fizetes es 5 eves szerzodest ajanlatott tettunk.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Fifa Manager? Valóságban ennek semmi realitása az fix
interfan

Tombi1986 írta: 2026.04.01. 10:09

Fifa Manager? Valóságban ennek semmi realitása az fix
Ez sajnos, vagy nem sajnos, de ez van.
Rettentoen nem tudunk eladni, most telen sem volt hajlando meg egy 15m euros kotelezo opciora sem Frattesi kapcsan.
Jo lenne ha megtanulnank eladni az olyan jatekosokat, akik nalunk nem igazan futottak be nagy karriert.
interfan

Masik topcibol idehozva az idezet egy reszet, azert azert rank nezve is igaz:

"
nem engedik szóhoz jutni az élcsapatoknál az olasz fiatalokat, inkább vásárolják csőstül a légiósokat. Mindenhol azonnali eredmény kell, így aztán nincs tervszerű építkezés.
"
interfan

Moretto bejelentette, Bastoni igent mondott a Barcelonak, kesz a megegyezes a felek kozott.
60m eurot kell fizetni a Barcelonanak az Internek, es a Bastoni uzlet lezarva.

Sportmediaset, es a SportItalia is megerositi, most a ket klubnak kell megegyezni, a jovoheten hivatalos targyalas lesz a felek kozott.
Az Inter 60m eurot ker, a Barcelona napokon belul megteszi hivatalos ajanlatat.

Gazzetta szinten megerositi, most a ket klub megegyezese kovetkezik.
Elso korben a Gazzetta 50m eurot irt, majd 70m eurot, igy ott is 60m korul lehet szerintuk az egeszseg.

Gazzetta szerint Bastoni utod posztra 3 jelolt van:
Muharemovic, Gila, Solet.

Adani szerint az Internek Muharemovicot kell leigazolni mint Bastoni utod, kiemeli tokeletes valasztas lenne, es megfelelo minoseg Bastoni potlasara.
interfan

Kozben a hirek szerint megerkezett a Barcelona elso hivatalos ajanlata Bastoniert: 45m euro.
Az Inter 60m eurot ker tovabbra is.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Igazság szerint tényleg lehet, hogy el kéne adni, Juve botrány, illetve az Olasz piros után teljesen közellenség, nyilván ez le is veri az árát, ezért a Barca próbálkozik minél kevesebbet fizetni érte. Bár én nagyon bírom, és a legjobb védőnk a triplázó csapatunk vedői után egyértelműen, de lehet jót tenne neki a változás.
lucky0

interfan írta: 2026.04.03. 06:31 Moretto bejelentette, Bastoni igent mondott a Barcelonak, kesz a megegyezes a felek kozott.

Sportmediaset, es a SportItalia is megerositi, most a ket klubnak kell megegyezni, a jovoheten hivatalos targyalas lesz a felek kozott.

Elso korben a Gazzetta 50m eurot irt, majd 70m eurot, igy ott is 60m korul lehet szerintuk az egeszseg.

Adani szerint az Internek Muharemovicot kell leigazolni mint Bastoni utod, kiemeli tokeletes valasztas lenne, es megfelelo minoseg Bastoni potlasara.
Ha Muharemovic jön a Bastoni pénzből én tényleg tökön szúrom magam. Hihetetlen gyenge és beszűkült a játékospolitikánk köszönhetően ennek a majom Ausilionak meg annak is aki jóváhagyja a kiszemeltjeit.
interfan

lucky0 írta: 2026.04.03. 17:28
interfan írta: 2026.04.03. 06:31 Moretto bejelentette, Bastoni igent mondott a Barcelonak, kesz a megegyezes a felek kozott.

Ha Muharemovic jön a Bastoni pénzből én tényleg tökön szúrom magam. Hihetetlen gyenge és beszűkült a játékospolitikánk köszönhetően ennek a majom Ausilionak meg annak is aki jóváhagyja a kiszemeltjeit.
Bedobtak Senesi nevet is mint jelolt a Bastoni utod posztra.

Egyebkent igazad van, mert en pl sem Solet, sem Gila leigazolasat nem tamogatnam, es nem ertek vele egyet, de...
Megerteni megtudom az o felmerulesuket, mivel Gila a teljes Serie A egyik legjobb KH atlagait, statjait hozza.
Solet (maganeleti szalat most hagyjuk) szinten nem csak az Udineseben kiemelkedo, hanem Serie A szinten is.
Na de ez a Muharemovic a Sassuoloban sem kiemelkedo, Serie A szinten a kozephatvedeket nezve abszolult kozepes vagy azalatti atlag es statok.
Szoval itt mar a "megertes" sem megy, az oke hogy a Sass elnoke elmondasa alapjan Ausilio "szerelmes Muharemovicba", ez mind szep es jo, de egy igazolasnal ez nem egy erv.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

A Barcelona megtette az első ajánlatát Bastoniért: 45m Euró :D :D :D :D
interfan

k.tomi880421 írta: 2026.04.03. 19:14 A Barcelona megtette az első ajánlatát Bastoniért: 45m Euró :D :D :D :D
2024 nyaran a Real 40m eurot ajanlott, szoval a Barcelona mar emelte a tetet. :D

De igazabol az a gond, hogy az allitolag altalunk kert 60m euro is egy vicc kategoria....
interfan

Francia es Angol forrasok szerint mivel a PSG Yamal leigazolasat tervezi, alternativa pedig Olise, Diomande, ezert akar eladhatjak a nyaron Goncalo Ramost.
Nagyon sok csapat erdeklodik, es szeretne ezen forrasok szerint Ramost.
Inter, Milan, Juventus, Atletico, Real, Dortmund, Lipcse, Liverpool, Chelsea, MU, Newcastle, Tottenham.
50m koruli osszegrol lehet olvasni, az Internel pedig kituno lehetoseg lehetne a 40m koruli osszegert lehetsegesen eladasra kerulo Thuram potlasara.

G.Ramos iden a BL-ben egyszer sem volt kezdo, a bajnoksagban pedig mindossze 10 alkalommal, ennek ellenere kimagasloan jo golatlaga van, mivel 116 percenkent rug gol az idei szezonban ami kiemelkedo szam.
Tavaly ez a szam 95 perces golatlag volt, ami vilag szinten is abszolult rekordkozeli.
Azelotti szezonban pedig szinten kimagaslo 135 percenkenti golatlaga volt.
Osszesegeben Parizsban:
5088 lejatszott perc: 45 gol, 10 golpassz, 113 perces golatlag.
Mindezt ugy, hogy a meccsek alig 35%-an volt kezdo.

Valogattoban szinten kiemelkedo:
24 meccs
967 lejatszott perc
10 gol
3 golpassz
96,7 perces golatlag
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Kicsit off a téma,nincs is képben,de néztem a Brazil-Horvát ismétlést és megakadt a szemem a brazil szélsőn.Luiz Henrique 25 éves és a Zenit játékosa.Értéke 24 mill.Opciónak jó,szerintem.
interfan

Chivu:

Bastoni tavozik?

Nem tudom.
En nem iranyithatom az o jovojet, sem azt mit csinaljon.
Amiota Inter jatekos mindig 100%-ot nyujtott, es igazi peldakep volt mindenki szamara.
Rajta mulik a jovoje, neki kell dontest hoznia.
Amig itt van biztosan 100%-ot fog nyujtani ebben biztos vagyok, nem tudom ket honapig lesz Inter jatekos, vagy ket evig, fogalmam sincs, ez nem az en dontesem.
Boldog lennek ha Bastoni maradna, de meg boldogabb lennek ha en maradnek az Inter edzoje.
Bastoninak kell dontest hoznia, a vilag top futballja mindig profital olyan jatekosokbol mint Bastoni.
Barmi is lesz, csak koszonetet mondhatunk neki.
interfan

Pedulla es a SportItalia szerint az Inter szeretne felgyositani a Muharemovic uzletet akit Bastoni helyere neztunk ki.
Hamarosan a ket klub targyal majd, 30m + bonuszok a kiindulas.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2026.04.04. 23:04 Pedulla es a SportItalia szerint az Inter szeretne felgyositani a Muharemovic uzletet akit Bastoni helyere neztunk ki.
Úgy látom, erősen zuhan Muharemovic ára.
Nem csodálom, hogy múltkor nem akartál fogadni a 40 m árról... :lol:
interfan

cuchu11 írta: 2026.04.05. 10:08
interfan írta: 2026.04.04. 23:04 Pedulla es a SportItalia szerint az Inter szeretne felgyositani a Muharemovic uzletet akit Bastoni helyere neztunk ki.
Úgy látom, erősen zuhan Muharemovic ára.
Nem csodálom, hogy múltkor nem akartál fogadni a 40 m árról... :lol:
Szamomra rejtely, hogy mi er rajta meg 10m eurot is, nem hogy 30m-t.
Dehat mi barmire kepesek vagyunk ezt mar lattuk....
interfan

Marotta:

Bastoni jovoje?

Nem most van az ideje, hogy most errol beszeljunk.
De az egy szegyenteljes dolog, hogy Bastonit meglincselte az egesz olasz kozvelemeny, mintha csakis o lenne a bunos mindenert.
Nevetseges hogy emiatt arrol beszel mindenki, tavoznia kell, Bastoni az Inter es Olaszorszag nemzeti kincse, orultseg arrol beszelni emiatt tavoznia kell, nincsen errol szol.
Olaszorszag kiesesenek sokkal melyebb gyokerei vannak, Bastoni nem erdemli meg ezt a banasmodot es ezt a gyulolelet amit kap.
Bastoni kovetett el hibakat, de az elet ilyen, viszont Olaszorszagban mindenki pszichologus es futballszakertonek kepzeli magat.
Bastoni hibazott, semmi tobb, hibazni emberi dolog.

Olasz futball?

Tul hosszu lenne errol beszelni.
De annyit elmondhatok, hogy nonszensz az elmult napokban mindenki errol beszel, es egesz Olaszorszag ugy tesz mintha ertene hozza.
Olaszorszagban mindenki azt hiszi ert a futballhoz es a politikahoz, de kozben nagyon kevesen.
Sokkal melyebb gondok vannak, Olasz valogatott 2006 ota nem versenykepes, az Olasz klubfutball pedig 2000-2010-es evek ota csak lefele csuszik.
Lenyeg a tehetseg es a fiatalok, hol vannak.
Regen milyen nevek jottek ki az utanpotlas rendszerbol.
Vissza kell terni ebbe az idobe es az alapokhoz, az utanpotlasba, tobb lehetoseget adni az olasz fiataloknak, mert a kepesseguk megvan, viszont a klubok, a rendszer ezt keptelen beloluk kihozni.
interfan

Di Marzio es a Sky szerint emeltuk az ajanlatunkat Celiknek, es fo celpont a jobb WB posztra.
Az eladasra szant Henrique helyere hoznank.

Szinten megerositi Di Marzio Senesi nevet mint ingyen lehetoseg a KH posztra.

Katalan forrasok szerint Deco ultimatumot adott az Internek.
Vagy elengedik 45m-ert Bastonit, vagy 2 ev mulva ingyen fogja elvinni a Barcelona az Interbol, most pedig mas KH utan neznek.
Az Inter 60m euros kereset sokalja a Barcelona.
A ket klub viszony feszult.

Gazzetta szerint Ausilio dolgozik Diaby megszerzesen, es a jatekos ara csokkent.
Salah esetleges leigazolasa eseten el is engedi az Al Ittihad, es a ket klub kozott jo a viszony ez szinten segithet az uzleten.
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Ultimátum baszki.
Április eleje van...
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

interfan írta: 2026.04.07. 18:25 Di Marzio es a Sky szerint emeltuk az ajanlatunkat Celiknek, es fo celpont a jobb WB posztra.

Vagy elengedik 45m-ert Bastonit, vagy 2 ev mulva ingyen fogja elvinni a Barcelona az Interbol, most pedig mas KH utan neznek.

Gazzetta szerint Ausilio dolgozik Diaby megszerzesen, es a jatekos ara csokkent.
Salah esetleges leigazolasa eseten el is engedi az Al Ittihad, es a ket klub kozott jo a viszony ez szinten segithet az uzleten.
Egy másik forrás azt írja, hogy csak 40m-t akarnak érte adni és ha ezt nem fogadjuk el akkor 2 év múlva ingyen viszik- jött a fenyegetés. Sok sikert a 2 évnyi várakozáshoz addig még sok fordulat lehet az ügyében. Alattomos undorító sunyi egy csapat ez a Barcelona. Eddigi is utáltam Őket. Remélem Basto marad hosszabbít ha viszont mégse akkor találjunk olyan csapatot aki kifizetne egy tisztességes árat érte ha pedig ez nem megy akkor adjuk oda más csapatnak akár csak 1m mínusszal a Barca ajánlatán alul 39m-ért is bárki másnak.(olasz csapatokon kívül)
interfan

k.tomi880421 írta: 2026.04.07. 20:28
interfan írta: 2026.04.07. 18:25 Di Marzio es a Sky szerint emeltuk az ajanlatunkat Celiknek, es fo celpont a jobb WB posztra.

Egy másik forrás azt írja, hogy csak 40m-t akarnak érte adni és ha ezt nem fogadjuk el akkor 2 év múlva ingyen viszik- jött a fenyegetés. Sok sikert a 2 évnyi várakozáshoz addig még sok fordulat lehet az ügyében. Alattomos undorító sunyi egy csapat ez a Barcelona. Eddigi is utáltam Őket. Remélem Basto marad hosszabbít ha viszont mégse akkor találjunk olyan csapatot aki kifizetne egy tisztességes árat érte ha pedig ez nem megy akkor adjuk oda más csapatnak akár csak 1m mínusszal a Barca ajánlatán alul 39m-ért is bárki másnak.(olasz csapatokon kívül)
Igazan "kedves" egy csapat ez a Barcelona...

Egyebkent bevannak szarva (mar elnezest).
Yamal esetleges elvesztese miatt van ez az egesz, ezert probalnak minden eurot megfogni, hogy legyen minden posztra penz minosegben erositeni.
Leginkabb a csatarposzt az ahol igazan komoly nevet kell felmutatni, csak hat kerdes sikerul e.

Egyre tobb helyen irjak, amennyiben a Barcelona nem tud minosegben erositeni, Yamal tavozhat es alairhat a PSG-be.

Mondjuk mi lehet ez esetben jarnank a legjobban.
PSG eladna Dembelet joval 100m felett (Szaudi liga eseten akar 200m), elvinnek Yamalt a helyere, ezaltal a Barcelona kapna vagy 200-300m eurot, es ez esetben lenne penzuk igazolni, rolunk meg hatha leszallnanak.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Majd megveszi mas ha nem kell a Barcanak.
Amugy en visszaszolnek hogy elobb adom el 10m mint h 2 ev múlva ingyen a Barcae legyen...
Ettől függetlenül Bastonit el lehet adni 55 körül mondjuk fontban valamelyik angol csapat röhögve kifizeti
interfan

Telen ugye ilyen 18-20m eurot lehetett olvasni Henrique kapcsan, ha nyaron kb 15-20m-ert sikerulne eladni, es helyere behuzni a cel ingyen Celiket, akkor maris ott lehetne 15-20m pluszban.

Szinten nem veletlen, hogy jonnek az ingyen vagy majdnem ingyen nevek KH posztra is.
Ake, Gimenez, Ostigard, Araujo, Rudiger, Senesi, Tonoli.

Mert ha megy Bastoni, akkor legalabb 3 uj KH kell, mindezt ugy, hogy Akanjit is meg kell venni 15m-ert.
Muharemovic, Solet, Gila kapcsan meg a 30m koruli osszegek repkednek.
Szoval kelleni fognak itt is az "ingyen vagy majdnem ingyen" nevek.

Tegnap volt vezetosegi csucs a nyarat illetoen.
Ezzel kapcsolatban is ezt emelik ki a lapok, hogy a fiatalok mellett, ujra ramehetunk a rutinosabb ingyen vagy olcso nevekre, mert szukseg van a csapatban az egyensulyra es a rutinra, ezt kerte is allitolag Chivu a vezetoktol.

Sommer kozben elfogadhatja a 2.szamu posztot, es az Inter hosszabbitasi ajanlatat.
Az Inter J.Martinezt szeretne eladni, 8-10m eurot varunk erte.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

k.tomi880421 írta: 2026.04.03. 19:14 A Barcelona megtette az első ajánlatát Bastoniért: 45m Euró :D :D :D :D
Mehetnek az anyjukba nyugodtan :lol:

Remélem marad az Interes vére és hosszabbít, onnan meg nálam 100 millió minimum.
A mai viszonyok között egyszezonos szerencsétlenekért fizetnek ki 45 milliókat.

A felvetett nevek közül Senesi ingyen remek opció, G Ramos is az lehet, Gimenezt meg mindig szeretem volna, nem tudom milyen formában van.
interfan

Gazzetta es a Corsera szerint Chivu a vezetosegi csucson kiemelte, tovabbra is Calhanoglu kore akarja epiteni az Inter kozeppalyat, es letfontossagu jatekosa, valamint ragaszkodik hozza.

Calhanoglu abban az esetben marad, ha hosszabbitasi ajanlatat is kap, mivel tovabbra is hazaszeretne terni a Galataba, igy ezt csak egy hosszabbitasi halasztana el.
Calhanoglu holtversenyben a 2.legjobban kereso Inter jatekos a maga 6,5m euros fizetesevel, es mivel a Galatabol evenkenti 10m euros fizetes ajanlatot kapott, ezert az Intertnel sem hajlando csokkenteni a fizeteset, es legalabb ezt a 6,5m euros fizeteset keri a hosszabbitassal is.
2028-ig, esetleg opcioval 2029-ig kerulhet kepbe a hosszabbitas.

Gazzetta szerint a vezetosegnek most dontenie kell, hogy tovabbra is Calhanoglu nelkul kepzeli el jovore az Intert, vagy Chivu kerese megprobal vele hosszabbitani.
Itt meg elojonne a kerdes, Calhanoglu tovabbra is hazaterne, vagy a hosszabbitasi ajanlattal meggyozheto a maradasrol.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2026.04.09. 09:11 Gazzetta es a Corsera szerint Chivu a vezetosegi csucson kiemelte, tovabbra is Calhanoglu kore akarja epiteni az Inter kozeppalyat, es letfontossagu jatekosa, valamint ragaszkodik hozza.

Calhanoglu abban az esetben marad, ha hosszabbitasi ajanlatat is kap, mivel tovabbra is hazaszeretne terni a Galataba, igy ezt csak egy hosszabbitasi halasztana el.
Calhanoglu holtversenyben a 2.legjobban kereso Inter jatekos a maga 6,5m euros fizetesevel, es mivel a Galatabol evenkenti 10m euros fizetes ajanlatot kapott, ezert az Intertnel sem hajlando csokkenteni a fizeteset, es legalabb ezt a 6,5m euros fizeteset keri a hosszabbitassal is.

Gazzetta szerint a vezetosegnek most dontenie kell, hogy tovabbra is Calhanoglu nelkul kepzeli el jovore az Intert, vagy Chivu kerese megprobal vele hosszabbitani.
Itt meg elojonne a kerdes, Calhanoglu tovabbra is hazaterne, vagy a hosszabbitasi ajanlattal meggyozheto a maradasrol.
Calha idén 32, de pont azon a Pirlo-s, Modric-os poszton játszik, ahol még 35 évesen is meg tudja állni a helyét, HA EGÉSZSÉGES.
Azt senki nem tudja megmondani, hogy a jövőben mennyit lesz sérült, még ha az idei alapján nem is az prognosztizálható, hogy 45-50+ meccs benne lenne egy szezonban.
De az biztos, amit korábban mondtam, hogy őt mi ingyen szereztük, és a jövőben sem lesz lehetőségünk olyan kvalitású játékost pénzért igazolnunk, amilyen ő. Én simán megtartanám még 2-3 évre. Nem kell neki már minden meccsen játszani majd, de amit ő tud, azt kevesen.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Baggio85 írta: 2026.04.09. 11:17
interfan írta: 2026.04.09. 09:11 Gazzetta es a Corsera szerint Chivu a vezetosegi csucson kiemelte, tovabbra is Calhanoglu kore akarja epiteni az Inter kozeppalyat, es letfontossagu jatekosa, valamint ragaszkodik hozza.

Calha idén 32, de pont azon a Pirlo-s, Modric-os poszton játszik, ahol még 35 évesen is meg tudja állni a helyét, HA EGÉSZSÉGES.
Azt senki nem tudja megmondani, hogy a jövőben mennyit lesz sérült, még ha az idei alapján nem is az prognosztizálható, hogy 45-50+ meccs benne lenne egy szezonban.
De az biztos, amit korábban mondtam, hogy őt mi ingyen szereztük, és a jövőben sem lesz lehetőségünk olyan kvalitású játékost pénzért igazolnunk, amilyen ő. Én simán megtartanám még 2-3 évre. Nem kell neki már minden meccsen játszani majd, de amit ő tud, azt kevesen.
Szetintem meg semmi extra a pali. Néha elsül a lába de ennyi. Borozó is volt ilyen. Nem kellene már a nyugdíjas vonalat erőltetni. Sose szerettem csórit. Főleg nem kell ez a kapzsi vonal amit kepvisel. Menjen nyugodtan levezetni a galataba.
lucky0

Calha nagyon fontos játékosunk. Éves szinten 10-15 gólban játszik főszerepet. Minimum. Jobb szezonjaiban 20 gólban. Nem tudom ki tudná őt megfelelően pótolni. Brozovichoz hasonlítani pedig elég meredek. Sokkal több fontos passza van mint a horvátnak volt és jóval gyorsabban forgatja a játékot mint Brozó. Védekezésben is agresszívebb. Kérdés a sérülékenysége... Nyílván ha menni akar el kell engedni de nem látom azt hogy kivel tudnánk megfelelően pótolni. Stankovic esetleg Kone? Ők inkább sima CM nem CDM.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Sucic amugy szerintem Calha poszjan jobb lehetne, kar hogy sose probalta meg ki Chivu.
interfan

lucky0 írta: 2026.04.09. 11:42 Calha nagyon fontos játékosunk. Éves szinten 10-15 gólban játszik főszerepet. Minimum. Jobb szezonjaiban 20 gólban. Nem tudom ki tudná őt megfelelően pótolni. Brozovichoz hasonlítani pedig elég meredek. Sokkal több fontos passza van mint a horvátnak volt és jóval gyorsabban forgatja a játékot mint Brozó. Védekezésben is agresszívebb. Kérdés a sérülékenysége... Nyílván ha menni akar el kell engedni de nem látom azt hogy kivel tudnánk megfelelően pótolni. Stankovic esetleg Kone? Ők inkább sima CM nem CDM.
Ertheto amit irsz, es meg is van a maga mondanivaloja szerintem, sokretu kerdes ez eleve, pl egy Brozovic vs Calhanoglu tema, szoval igazad van, jo kiemelni dolgokat.

Nekem egy dolog van ami mindig kicsit tulsok Calhanoglu kapcsan, a "gol" tema.
Mert amikor a golokat nezzuk, akkor azert erdemes megjegyezni, hogy Calhanoglu golban jatszott szerepe legnagyobb resze tizenegyes.
En ertem persze, azt is be kell rugni, nyilvan.
Viszont ha a tizenegyeseket leszamitjuk, akkor semmivel nem jatszik tobb golban szerepet Calhanoglu mint Barella, sot.

Tizenegyesek nelkul:

- 2021/22:
Calhanoglu: 4 gol 13 golpassz
Barella: 4 gol 13 golpassz

- 2022/23
Calhanoglu: 3 gol 8 golpassz
Barella: 9 gol 10 golpassz

- 2023/24:
Calhanoglu: 3 gol 3 golpassz
Barella: 2 gol 7 golpassz

- 2024/25:
Calhanoglu: 4 gol 8 golpassz
Barella: 3 gol 9 golpassz

- 2025/26:
Calhanoglu: 5 gol 5 golpassz
Barella: 2 gol 8 golpassz

Ossz mutato 2021 ota:

Calhanoglu: 19 gol 37 golpassz
Barella: 20 gol 47 golpassz
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

internaZIOnaLe írta: 2026.04.09. 11:31

Szetintem meg semmi extra a pali. Néha elsül a lába de ennyi. Borozó is volt ilyen. Nem kellene már a nyugdíjas vonalat erőltetni. Sose szerettem csórit. Főleg nem kell ez a kapzsi vonal amit kepvisel. Menjen nyugodtan levezetni a galataba.
Még szerencse hogy ez csak a TE véleményed! Szetintem meg semmi extra a pali-Ez igaz rád is!
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Ugyan senki nem kérdezte de nekem az a véleményem, hogy ha nem tudunk a török helyére senkit aki fixen hozza a szintet akkor ha nem is alap de kiegészítő embernek meghagynám. Ha belegondolunk azért nemsemmi csapatot összeraktunk az évek során úgy hogy ilyen free agent arcokat vettünk kiegészítőnek. Nem pártolom a nyugdíjas vonalat de így is nagyon kevés győztes mentalitású emberünk van ő olyasmi. Ha nem kapunk érte nagy összeget én meghagynám és itt jelezném Interfannak hogy értem a statisztikákat de mindannyian tudjuk, hogy nem minden a gól/assist stat. Pontos passzok, kulcspasszok, dinamika soksok minden. Emlékszünk mindannyian amikor a contra támadásunk próbált Gagliardinitől elindulni... Durva hasonlat de értitek biztos.
interfan

Janicsár írta: 2026.04.09. 19:33 Ugyan senki nem kérdezte de nekem az a véleményem, hogy ha nem tudunk a török helyére senkit aki fixen hozza a szintet akkor ha nem is alap de kiegészítő embernek meghagynám. Ha belegondolunk azért nemsemmi csapatot összeraktunk az évek során úgy hogy ilyen free agent arcokat vettünk kiegészítőnek. Nem pártolom a nyugdíjas vonalat de így is nagyon kevés győztes mentalitású emberünk van ő olyasmi. Ha nem kapunk érte nagy összeget én meghagynám és itt jelezném Interfannak hogy értem a statisztikákat de mindannyian tudjuk, hogy nem minden a gól/assist stat. Pontos passzok, kulcspasszok, dinamika soksok minden. Emlékszünk mindannyian amikor a contra támadásunk próbált Gagliardinitől elindulni... Durva hasonlat de értitek biztos.
Nyilvan az egy masik tema, ahogy irtam is, hogy milyenek a kulcspasszok, fontos passzok, vedekezesi mutatok, ez igaz, es irtam is hogy ez egy kulon resz.

En a golokat azert emeltem ki, mert az volt kiemelve a masik oldalrol is.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

tomika431 írta: 2026.04.09. 17:38
internaZIOnaLe írta: 2026.04.09. 11:31

Még szerencse hogy ez csak a TE véleményed! Szetintem meg semmi extra a pali-Ez igaz rád is!
Elég primitívre sikeredett. Attól,hogy páran nem úgy látják, gondolod,hogy nem fogalmazhassa meg a gondolatát,hogy a tiéd többet ér amikor egy mondatodból az derül ki,hogy csoda,hogy tudsz írni? Én sem adnám el a törököt, bár a nyári pletykákra emlékszem. Lehet azt már tisztázta a csapat. Szerintem a lengyelel kiegészülve jövőre is húzóerők lesznek. De azért nem kell ilyen kis f.sznak lenni egy másik Inter szurkolóval. Nem először nyilvánulsz meg így.
interfan

Gazzetta szerint amennyiben Sommer nemet mond az egy eves hosszabbitasra, es 2.szamu kapus posztra, akkor nem csak a kezdo kapus posztra igazolunk, hanem a padra is.
Itt a jelolt F.Stankovic.
Venezia 10-15m euro koze ertekeli, az Inter J.Martinez-F.Stankovic egy az egyben csere ajanlatara nemet mondtak, penz kell nekik.
Mivel az Internek 50%-os viszonteladasi reszesedese van, igy a Gazzetta szerint 6-7m euro korul probalna meg az Inter ajanlatot tett.

Gazzetta szerint a jelenleg elkepzeles az:
- 1. szamu kapus: Vicario
- 2. szamu kapus: Sommer vagy F.Stankovic

Francia forrasok ujra megerositik, a Marseille nem veszi meg Pavardot.
Gazzetta kiemeli, az Interben nincs jovoje Pavardnak, Chivuval korabban osszevesztek.
Szaudi vagy Torok csapatoknak ajanlottuk fel.
Al Hilal, Al Nassr, Fenerbache, Galatasaray.
8-10m euro korul kerunk erte.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Én elsőszámú kapusnak is elfogadnám Stankovicot…
Válasz küldése