Köszi hvmetal!hvmetal írta: ↑2026.04.09. 20:24Elég primitívre sikeredett. Attól,hogy páran nem úgy látják, gondolod,hogy nem fogalmazhassa meg a gondolatát,hogy a tiéd többet ér amikor egy mondatodból az derül ki,hogy csoda,hogy tudsz írni? Én sem adnám el a törököt, bár a nyári pletykákra emlékszem. Lehet azt már tisztázta a csapat. Szerintem a lengyelel kiegészülve jövőre is húzóerők lesznek. De azért nem kell ilyen kis f.sznak lenni egy másik Inter szurkolóval. Nem először nyilvánulsz meg így.tomika431 írta: ↑2026.04.09. 17:38Még szerencse hogy ez csak a TE véleményed! Szetintem meg semmi extra a pali-Ez igaz rád is!internaZIOnaLe írta: ↑2026.04.09. 11:31
Szetintem meg semmi extra a pali. Néha elsül a lába de ennyi. Borozó is volt ilyen. Nem kellene már a nyugdíjas vonalat erőltetni. Sose szerettem csórit. Főleg nem kell ez a kapzsi vonal amit kepvisel. Menjen nyugodtan levezetni a galataba.
Tomika szerintem illenék vissza venni az arcból. Szólás szabadság van (itt a fórumon legalábbis még az, remélhetőleg hétfőtől egy új élet kezdődik az országba is)!!
Szóval. Úgy gondolom moderátorként pláne normlaisan kommenteltem. Lehet ellenkező nézeted, de ha személyeskedni szeretnél, várlak privátban egy ,, baráti,, csevejre!
A véleményem attól még ez a törökről. Sajnos hajlamosak vagyunk (én nem) Inter szurkolókent többet látni a paliba mint ami!
És itt nem az volt a kérdés maradjon e..
Hanem az hogy a kapzsisága miatt kapjon e 10 millas uj szerződést. Mert csak ebben az esetben nem megy a Galataba.
Köszi. Én nem kérek belőle. Ezerszer inkább nézek egy hibázó fiatalt a helyén akibe van kakaó.
Még egyszer legyszíves ne üss meg ilyen hangnemet senkivel szemben, mert könnyen jöhet egy pár napos bannolás hogy rendbe tedd magad fejben!
Köszi
Forza Inter