Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- sly89
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Szerencsétlen Diouf is lassan a kapus posztot leszámítva már mindenhol játszik, mikor éppen hova dobják be.
-
matyinter
Calhának hány fejes gólja van karrierje során? 
- Dan-i-nter
-
matyinter
Aztakurva Sucic
- sly89
Sucic-Calha - Como 3-2 
-
pazso
Na ezt bevallom nem láttam jönni 0-2- nèl. Mea culpa!
- Dan-i-nter
- Baggio85
PAZZA INTER!!!
-
matyinter
J. Martinez baromi meggyőző volt ma.
- Dan-i-nter
- PetR
- Kapcsolat:
Micsoda meccs! Nem hittem volna hogy ismét sikerül 0-2-ről... 
Sucic atomjó csere volt most, Hakan nélkül meg mi lenne velünk basszus... Como iszonyat pofátlanul húzta az időt kb a 60. perctől, meg is érdemelték a végén
Sucic atomjó csere volt most, Hakan nélkül meg mi lenne velünk basszus... Como iszonyat pofátlanul húzta az időt kb a 60. perctől, meg is érdemelték a végén
- vaskalap
Gyerekek,ezért szeretjük ezt a csapatot.Ezek vagyunk mi.Pazza Inter!!
- vaskalap
- Cupi
Lehet megbeszéltük a Comoval, hogy adunk nekik mindig 2 gól előnyt mert az a kihívás?
Mostanában a gyenge első félidők után tolunk egy kimagasló másodikat.
Szép volt. Most már meg kellene nyerni.
Hakan is mint ment a másodikban.
Forza Inter!
Mostanában a gyenge első félidők után tolunk egy kimagasló másodikat.
Szép volt. Most már meg kellene nyerni.
Hakan is mint ment a másodikban.
Forza Inter!
- mike
Ez mekkora meccs volt
Calha és Sucic megnyerték nekünk, hihetetlen. A legszebb hagyományainkat idéző fordítás volt.
Kupadöntő !!
Calha és Sucic megnyerték nekünk, hihetetlen. A legszebb hagyományainkat idéző fordítás volt.
Kupadöntő !!
-
matyinter
Most már azért tényleg duplázni kéne, és akkor elfelejthetjük a BL kudarcot. És minden esély meg is van rá.
- Atosz
Na ez komoly volt megint!
- Festa
Ezért szerettem meg ezt a csapatot.Hihetetlen fordítások ,amikor az ember már nem is várná.
A Como végig bátran játszott és Fabregas remekül felkészítette őket arra is,hogy mit akarunk játszani.
Dimarcot ismételten kikapcsolták most már nem első meccsen.A fordulat természetesen Hakan első gòlja után ahol már elfáradtak és csak kontrából tudtak àtjönni a térfelünkre.Persze akkor mindig volt veszély mert nem voltunk elég magabiztosak a gyors comoi titánok ellen.
Nyilván Sucic és Hakan a 2 főhős,de én kimerem jelenteni,hogyha nem Martinez hanem Sommer véd ma akkor bizony kiesünk.Természetesen a győzelem után mindent szebb színben látunk,de azért ma Chivunak voltak furcsa cseréi pl.Dumfriest az utolsó 10 percre hagyni.
Most már akkor a cél a duplázás és kis tùlzással mindegy ,hogy a Lazio vagy az Atalanta lesz ellenfél mert kb hasonlóan kellemetlen lehet mind kettő.
- interfan
Ertekelesek:
- Eurosport.it:
Calhanoglu 8
Sucic 7,5
J.Martinez 7
Bisseck 6,5
Diouf 6,5
Barella 6
Thuram 6
Esposito 6
Akanji 5,5
Henrique 5,5
Augusto 5
Acerbi 5
Bonny 5
Dimarco 4,5
Zielinski 4,5
- SI:
Calhanoglu 8
Sucic 7,5
J.Martinez 7
Barella 6,5
Diouf 6,5
Bisseck 6
Esposito 6
Thuram 5,5
Akanji 5
Augusto 5
Henrique 5
Dimarco 5
Acerbi 4,5
Bonny 4,5
Zielinski 4
- Eurosport.it:
Calhanoglu 8
Sucic 7,5
J.Martinez 7
Bisseck 6,5
Diouf 6,5
Barella 6
Thuram 6
Esposito 6
Akanji 5,5
Henrique 5,5
Augusto 5
Acerbi 5
Bonny 5
Dimarco 4,5
Zielinski 4,5
- SI:
Calhanoglu 8
Sucic 7,5
J.Martinez 7
Barella 6,5
Diouf 6,5
Bisseck 6
Esposito 6
Thuram 5,5
Akanji 5
Augusto 5
Henrique 5
Dimarco 5
Acerbi 4,5
Bonny 4,5
Zielinski 4
- interfan
Chivu:
Senki nem mondta, hogy a kuapdontoben J.Martinez ved majd.
Az Inter kapusa Sommer.
Sommert az ev eleje ota jogtalanul keresztre feszitik, de Sommer az az Inter kapusa amelyik 12 ponttal vezeti a Serie A-t.
J.Martinez megbizhato, de pontosan tudja miert nem jatszott tobbet.
Ne feledkezzunk meg Di Gennarorol sem, aki szinten megbizhato, es o is jatszhatott volna tobbet.
- Baggio85
Azt el kell ismerni, hogy néha érthetetlen elsőre, hogy Chivu mire gondol egy-egy változtatással, de a cseréi nagyon ülnek! 
És milyen k*rva gyors:
https://www.facebook.com/share/v/1afPDS2ZXC/

És milyen k*rva gyors:
https://www.facebook.com/share/v/1afPDS2ZXC/
- interfan
Dan-i-nter írta: ↑2026.04.21. 21:12 Bonny kezd Arna/Correa szintre kerülni szimpatikusság szempontjából. Zielinski fantasztikusan megteremti a helyzetet, erre ő úgy fejezi be, hogy kb ha a szertáros áll oda, akkor sem lett volna különbség.
Hat igen, mindennek mindig ketoldala van, es ha mar sokan kiemeltek a tegnapi jo teljesitmenyeket, lasd J.Martinez, Calhanoglu, Sucic, akiknek leginkabb koszonheto a tegnap siker.
De ott a masik oldal is...
Bonny ujra hartmatgyenge volt, nagyon regota teljes homaly az ember sajnos.
Akanji is valoban gyenge volt, mint ahogy Augusto is lassan tobbet foglalkozik a fizetesi igenyeivel es a penzzel, mint a teljesitmenyevel.
Acerbit meg aztan foleg hagyjuk, katasztrofa volt ujra.
Erthetetlen miert kell meg mindig eroltetni, mikozben DeVrij sokkal-sokkal megbizhatobb, es szerencsetlen alig kap lehetoseget.
Ezt amikor irtad aprilis elejen nem ertettem.
Viszont most talan kezd ebbol latszodni valami.
Jobban utannanezve, Zielinski akkor hozott iden kiemelkedo teljesitmenyt folyamatosan, akkor Calhanoglu nem volt, es Calhanoglu posztjan jatszott.
Amikor viszont van Calhanoglu, akkor hosszabbtavon Zielinski nem hozza azt amit nelkule, es sokkal inkabb a tavalyi Zielinskit latjuk.
-
Tombi1986
Összejön a duplázás nulla km-s Chivuval az nem lesz gyenge történet. 8 éve nem sikerült senkinek Olaszországban.
Tegnapi napon azt láttam, hogy Como jobban szeretett volna a döntőbe jutni, de második félidő első felében elfáradtak.
Amúgy góljaikat óriási védelmi hibáknak köszönhették.
Persze mi sem panaszkodhatunk, mert a török második gólnál teljesen egyedül volt.
Bonny - nem olyan rossz, de tény neki nem a kezdőben van a helye az is biztos. Nem is azért lett hozva. 20 percre azért tökéletes lehetne.
Társaság fásult, enervált volt, de az első gól mindent megváltoztatott.
Nyáron jelentősen kellene frissíteni a keret korát, nagy kérdés mi legyen Chivu-val?! Maradjon vagy jöjjön helyette más?
Tegnapi napon azt láttam, hogy Como jobban szeretett volna a döntőbe jutni, de második félidő első felében elfáradtak.
Persze mi sem panaszkodhatunk, mert a török második gólnál teljesen egyedül volt.
Bonny - nem olyan rossz, de tény neki nem a kezdőben van a helye az is biztos. Nem is azért lett hozva. 20 percre azért tökéletes lehetne.
Nyáron jelentősen kellene frissíteni a keret korát, nagy kérdés mi legyen Chivu-val?! Maradjon vagy jöjjön helyette más?
- interfan
Mar vartam ezt a mondatot.Tombi1986 írta: ↑2026.04.22. 07:46 Összejön a duplázás nulla km-s Chivuval az nem lesz gyenge történet. 8 éve nem sikerült senkinek Olaszországban.
Sokat nem kellett varnom ra.
Tegnap irtam:
"Most mar a masik bolcs mondat sem hangozhat el, hogy 0 kilometeres edzo, lassan 60 Inter meccsel, 2.szezonjaban mar azert kozel sem lesz az."
Azert arra kivancsi lennek mikortol szunik meg ez az orokke hasznalt bolcs jelzo?
70 meccsnel?
Esetleg 80 meccsnel?
Vagy 100 meccsnel?
Esetleg soha?
-
Janicsár
Szerintem felesleges ezen lovagolni de érzésre nekem a második szezontól nem 0kmes.interfan írta: ↑2026.04.22. 07:49Mar vartam ezt a mondatot.Tombi1986 írta: ↑2026.04.22. 07:46 Összejön a duplázás nulla km-s Chivuval az nem lesz gyenge történet. 8 éve nem sikerült senkinek Olaszországban.
Tegnap irtam:
"Most mar a masik bolcs mondat sem hangozhat el, hogy 0 kilometeres edzo, lassan 60 Inter meccsel, 2.szezonjaban mar azert kozel sem lesz az."
Azert arra kivancsi lennek mikortol szunik meg ez az orokke hasznalt bolcs jelzo?
70 meccsnel?
Esetleg 80 meccsnel?
Vagy 100 meccsnel?
Esetleg soha?
![]()
- Baggio85
Néhány gondolat:
- J. Martinez semmivel sem gyengébb kapus mint Vicario! Sejtelmes Chivu nyilatkozata, hogy Martinez tudja, hogy miért játszott kevesebbet (talán a baleset miatt), de az biztos, hogy én nem cserélném el nyáron az előbbire.
- Azért ez a Barella-Calha-Zielinski középpálya nagyon rendben van még TOP szinten is (ha mindegyikük egészséges és kipihent.) Zielinskin inkább az látszott tegnap, hogy fáradtabb. Ő azért olyan hibákat nem szokott csinálni, mint a 2. gól előtt.
- Bonny sajnos valóban kilóg most lefelé, bár tegyük hozzá, hogy ez a Thuram-Bonny kettős teljesen "kioltja" egymást. Szívesen megnéztem volna több meccsen, mondjuk Lautaro mellett. Az lehet, hogy neki is jobban feküdne. Nem tudom, hogy jövőre lesz-e 5 csatárunk, de egy Alexis Sanchez-szerű Lautaro "pótlóra" nagy szükségünk lenne.
- J. Martinez semmivel sem gyengébb kapus mint Vicario! Sejtelmes Chivu nyilatkozata, hogy Martinez tudja, hogy miért játszott kevesebbet (talán a baleset miatt), de az biztos, hogy én nem cserélném el nyáron az előbbire.
- Azért ez a Barella-Calha-Zielinski középpálya nagyon rendben van még TOP szinten is (ha mindegyikük egészséges és kipihent.) Zielinskin inkább az látszott tegnap, hogy fáradtabb. Ő azért olyan hibákat nem szokott csinálni, mint a 2. gól előtt.
- Bonny sajnos valóban kilóg most lefelé, bár tegyük hozzá, hogy ez a Thuram-Bonny kettős teljesen "kioltja" egymást. Szívesen megnéztem volna több meccsen, mondjuk Lautaro mellett. Az lehet, hogy neki is jobban feküdne. Nem tudom, hogy jövőre lesz-e 5 csatárunk, de egy Alexis Sanchez-szerű Lautaro "pótlóra" nagy szükségünk lenne.
- interfan
Na de ez a masik baj, bejon cserekent is ugyanugy 0.
Semmit nem tud hozzatenni, se gol, se golpassz, se jo jatek, se semmi extra.
Ha kezd, ha jatszik, akkor is gyenge.
Ha padrol jon, akkor is.
Valami nagyon elment nala.
Vagy az is lehet, hogy a szezon kezdete volt egy tobb mint o maga, es ez a valodi jatekos ami most van.
Egy biztos, az hogy november ota bajnoksag + BL 1db golt szerzett, az rettento.
- Baggio85
Valószínűleg arra gondolt, hogy szezon elején 0km-s edzőnek mondott Chivuval. És szerintem Chivu az idény végéig abszolút tekinthető annak.interfan írta: ↑2026.04.22. 07:49Mar vartam ezt a mondatot.
Tegnap irtam:
70 meccsnel?
Esetleg 80 meccsnel?
Vagy 100 meccsnel?
Esetleg soha?
![]()
- interfan
Akkor meg 59 meccsel 0 kilometeres, 60 meccstol mar nem.Baggio85 írta: ↑2026.04.22. 08:02Valószínűleg arra gondolt, hogy szezon elején 0km-s edzőnek mondott Chivuval. És szerintem Chivu az idény végéig abszolút tekinthető annak.interfan írta: ↑2026.04.22. 07:49Mar vartam ezt a mondatot.
Tegnap irtam:
70 meccsnel?
Esetleg 80 meccsnel?
Vagy 100 meccsnel?
Esetleg soha?
![]()
![]()
Igy mar ertem.
- interfan
Nekem ezzel ez a bajom amirol fentebb volt szo:
Ezt amikor irtad aprilis elejen nem ertettem.
Viszont most talan kezd ebbol latszodni valami.
Jobban utannanezve, Zielinski akkor hozott iden kiemelkedo teljesitmenyt folyamatosan, akkor Calhanoglu nem volt, es Calhanoglu posztjan jatszott.
Amikor viszont van Calhanoglu, akkor hosszabbtavon Zielinski nem hozza azt amit nelkule, es sokkal inkabb a tavalyi Zielinskit latjuk.
- Baggio85
Inkább úgy fogalmaznék, hogy legyen egy teljes szezonja edzőként és akkor már nem tekinthető annak.interfan írta: ↑2026.04.22. 08:04Akkor meg 59 meccsel 0 kilometeres, 60 meccstol mar nem.Baggio85 írta: ↑2026.04.22. 08:02Valószínűleg arra gondolt, hogy szezon elején 0km-s edzőnek mondott Chivuval. És szerintem Chivu az idény végéig abszolút tekinthető annak.interfan írta: ↑2026.04.22. 07:49
Mar vartam ezt a mondatot.
Tegnap irtam:
70 meccsnel?
Esetleg 80 meccsnel?
Vagy 100 meccsnel?
Esetleg soha?
![]()
![]()
Igy mar ertem.![]()
- mike
A Scudetto szinte biztos, ha még a kupa is meglesz és Chivu duplázik az első szezonjaban, akkor nincs kérdés.
Nálam már a Scudetto alapján sincsen.
Nincs okunk edzőt cserélni.
Kivéve ha jön nyáron egy igazi tulaj, és hozza Kloppot.
- interfan
Szerencsetlen Klopp tudna mennyit elokerul itt, mikozbe o annyit tud Olaszorszagrol hogy szereti a pizzat, de egyebkent maga az orszag sem erdekli.
Na de komolyra forditva, biztosan lehetne jobb edzot talalni mint Chivu.
Mert ahogy a mi forum szavazasunk is mutatja, majdnem annyian elkuldenek Chivut (hiaba bajnoki cim), mint akik bajnoki cimmel megtartanak.
Tehat ez oke, ez rendben van.
De elkuldom Chivut, es ki fog eljonni?
Latjuk tavaly csak az nem utasitotta vissza az Inter kispadot akit nem kerestunk meg.
Ismetlem biztosan lehetne jobb edzoket talalni mint Chivu, rengeteget.
Mert legalabb akkorra tulzas az olasz sajtoban az, hogy o az uj Mourinho, Guardiola, L.Enrique, maestro, mint hogy egy utolso senkihazi kokler akinek csak szerencseje van es amugy egy 0 edzo.
Csak kit talalunk helyette aki eljon?
Hat lennenek ketsegeim...
Szoval maradjon, aktualis szerzodese van 2027 nyarig, teljesen felesleges hosszabbitani vele, es ha kijavitja azokat a lathato hibakat amik iden megvoltak, akkor kovetkezo telen is boven eleg hosszabbitani vele.
Ez a szezon a bajnoksagot nezve siker, mivel mi vagyunk az olasz bajnokok (hiaba a kozvetlen rivalisok elleni gyatra merleg, megis megeloztuk oket).
BL-ben viszont komoly kudarc.
De egy bajnok edzot, ugy hogy nem igazan latni kire tudnank lecserelni aki el is jon egy Interbe, butasag.
Mint ahogy legalabb ekkora butasag a hosszabbitas is, mivel aktualisan is szerzodese van 2027 nyaraig.
- Cupi
Acerbit sajnálom. Neki már ebben a szezonban sem kellett volna itt lennie. Égetjük csak azzal amikor játszik. Tegnap is látszott többször is csak úgy tudta megállítani a támadókat izomból lerántotta őket. Mák, hogy a bíró ezeket nem szúrta ki.
Ki voltam bukva amikor jött de tévedtem és igen sokat hozzátett az eredményekhez küzdött és hajtott keményen mindig de már idén sem kellett volna itt lennie.
De Vrij nálam is többet játszana.
Bonny meg szerintem totál középszer. Én őt tuti cserélném nyáron.
Chivu meg....nyilván maradjon ha bajnokok leszünk de én azt az új szerződést korainak érzem. 2027-ig van most papírja. Miért nem lehet legalább a decembert kivárni egy újjal?
Ki voltam bukva amikor jött de tévedtem és igen sokat hozzátett az eredményekhez küzdött és hajtott keményen mindig de már idén sem kellett volna itt lennie.
De Vrij nálam is többet játszana.
Bonny meg szerintem totál középszer. Én őt tuti cserélném nyáron.
Chivu meg....nyilván maradjon ha bajnokok leszünk de én azt az új szerződést korainak érzem. 2027-ig van most papírja. Miért nem lehet legalább a decembert kivárni egy újjal?
-
Interfan1000
Nekem alapjába véve nem volt bajom pont a szezon elején Chivu-val, mert egész szépen játszottunk sokszor, csak balszerencsénk volt és nem jöttek az eredmények, most meg sokszor totál elképzelés nélkül játszunk, de nyerünk. Én ezt nem értem...
- Festa
Szegény Acerbi nagy harcos és 2023/2024-es idényben biztos pont volt hátul,de mára inkább csak egy kiégett veterán.
Tegnap viszont egy más felfogású bíròval több tizit is belehetett volna fújni mégha erre a Como játékosok nem is játszottak rá.A második gòlnal pedig csak nézte mit történik pont ahogy az Comoban tette két hete.
Tegnap viszont egy más felfogású bíròval több tizit is belehetett volna fújni mégha erre a Como játékosok nem is játszottak rá.A második gòlnal pedig csak nézte mit történik pont ahogy az Comoban tette két hete.
- Dan-i-nter
Szerencsére ennél a barom Sozánál ez belefér, ő volt az aki nem itélt tizit Esposito fojtogatós lerántásánál sem. Fogalmam sincs miért kap komoly meccseket, illetve miért van olyan jó megítélése Olaszban.
- interfan
J.Martinez ugynoke:
Chivun mulik jatszik vagy sem, nekem semmi ketsegem nincs a kepessegeit illetoen.
Az hogy hol folytatja a palyafutasat az nyaron kiderul.
Az Internek kell dontenie, hogy igy folytatodik e minden mint eddig, vagy esetleg valtozas lesz es ez esetben marad.
- Festa
interfan írta: ↑2026.04.22. 13:54J.Martinez ugynoke:
Chivun mulik jatszik vagy sem, nekem semmi ketsegem nincs a kepessegeit illetoen.
Az Internek kell dontenie, hogy igy folytatodik e minden mint eddig, vagy esetleg valtozas lesz es ez esetben marad.
Nyilván nem tudjuk mi történik edzéseken...
Lehet visszaszólt neki vagy fegyelmezetlen.
Minket szurkolókat főleg az érdekel amit meccsen csinál.
Tartom ha nem ő hanem Sommer véd akkor nem jutunk döntőbe.
- brecsinho
Úgy döntöttem kimegyek én is Parma ellen (nehogy már a Bodo eleni égés legyen az utsó meccsem a szezonban..),ha van rá mód,jó lenne összefutni előtte egy italra
Forza Inter!!
- interfan
Nyilvan ezeket nem tudjuk, es Chivu meg a szakmai vezetes tudja, hogy miert keresunk es akarunk uj 1.szamu kapust.Festa írta: ↑2026.04.22. 14:14interfan írta: ↑2026.04.22. 13:54J.Martinez ugynoke:
Nyilván nem tudjuk mi történik edzéseken...
Lehet visszaszólt neki vagy fegyelmezetlen.
Minket szurkolókat főleg az érdekel amit meccsen csinál.
Tartom ha nem ő hanem Sommer véd akkor nem jutunk döntőbe.
Sot ugynezki 2.szamu kapuskent sem J.Martinezre szamitunk.
- sorger=giallo
Egy kicsit Off... Utazott már közületek bárki az "Éld Át" szervezésében meccsre? A májusi kupadöntőre gondoltam egy utat velük Rómába. Esetleg van valakinek ilyen irányú tapasztalata? Előre is köszönöm a válaszokat!
Akár privátban is jöhetnek válaszok, hogy ne zúzzuk szét a topikot.
Ja, és kétágyas szobák vannak. Ha valaki szintén egyedül jönne és van kedve társulni, akkor szóljon!
FORZA INTER!!!
Akár privátban is jöhetnek válaszok, hogy ne zúzzuk szét a topikot.
Ja, és kétágyas szobák vannak. Ha valaki szintén egyedül jönne és van kedve társulni, akkor szóljon!
FORZA INTER!!!
-
HerfortBalazs
En voltam mar velük 2x. Szerintem nagyon korrektek es Attila nagyon segitőkesz es rendes csavo.
- sorger=giallo
Köszönöm a választ!HerfortBalazs írta: ↑2026.04.22. 15:30 En voltam mar velük 2x. Szerintem nagyon korrektek es Attila nagyon segitőkesz es rendes csavo.
Esetleg még valakitől tapasztalat?
FORZA INTER!!!
- Atosz
Komoly nagyon ez az értetlenkedésed… Megvárod baszki, míg bárki leírja, hogy “nullkilométeres” - btw full jogosan, mert az ember az első felnőtt teljes szezonját futja éppen - aztán jössz ezzel századjára, hogy “jajj de meddig??”. Aztán mire választ kapsz, érkezik ez a teljesen indokolatlanul fölényeskedő sztiló. Szegény Baggio meg még válaszolgat is neked többször, kulturált hangnemben…interfan írta: ↑2026.04.22. 08:04Akkor meg 59 meccsel 0 kilometeres, 60 meccstol mar nem.Baggio85 írta: ↑2026.04.22. 08:02Valószínűleg arra gondolt, hogy szezon elején 0km-s edzőnek mondott Chivuval. És szerintem Chivu az idény végéig abszolút tekinthető annak.interfan írta: ↑2026.04.22. 07:49
Mar vartam ezt a mondatot.
Tegnap irtam:
70 meccsnel?
Esetleg 80 meccsnel?
Vagy 100 meccsnel?
Esetleg soha?
![]()
![]()
Igy mar ertem.![]()
- interfan
Hat igen, csak azert nekem eleg erdekes, hogy valaki 58 meccsel meg 0 kilometeres, majd 59 meccstol meg mar hirtelen nem?Atosz írta: ↑2026.04.22. 16:20Komoly nagyon ez az értetlenkedésed… Megvárod baszki, míg bárki leírja, hogy “nullkilométeres” - btw full jogosan, mert az ember az első felnőtt teljes szezonját futja éppen - aztán jössz ezzel századjára, hogy “jajj de meddig??”. Aztán mire választ kapsz, érkezik ez a teljesen indokolatlanul fölényeskedő sztiló. Szegény Baggio meg még válaszolgat is neked többször, kulturált hangnemben…
Erdekes.
- hvmetal
Nálad az 59. mérkőzése után is bajok lesznek a toronyban. Ez legalább biztos .

- interfan
- interfan
Ez egy erdekes meglatas.Interfan1000 írta: ↑2026.04.22. 09:45 Nekem alapjába véve nem volt bajom pont a szezon elején Chivu-val, mert egész szépen játszottunk sokszor, csak balszerencsénk volt és nem jöttek az eredmények, most meg sokszor totál elképzelés nélkül játszunk, de nyerünk. Én ezt nem értem...
Szerintem van egy jatekunk ami bajnoksagban mukodik (kiveve a nagyok ellen), BL-ben meg nagyon nem.
Nekem ami egy erdekes dolog, fuggetlenul a "minoseget" nezve a sorozatoknak, hogy:
- Kulcsjatekosaink nagyreszenek a teljesitmenye visszaesett
- Sot a teljes kerete
- Nyari ujak nagyresze nem igazan vallt be
- Napoli-Milan-Juventus ellen 6 meccs 1 gyozelem 1X 4 vereseg
Megis bajnokok leszunk, es a bajnoksagot nezve igyis sikeresek tudtunk lenni.
Erdekes egy szezon volt ez minden szempontbol.
-
möszi
Nem vagyok verekedős szülő, de ilyenekért mindkettő kapna egy tockost…interfan írta: ↑2026.04.22. 16:25Hat igen, csak azert nekem eleg erdekes, hogy valaki 58 meccsel meg 0 kilometeres, majd 59 meccstol meg mar hirtelen nem?Atosz írta: ↑2026.04.22. 16:20Komoly nagyon ez az értetlenkedésed… Megvárod baszki, míg bárki leírja, hogy “nullkilométeres” - btw full jogosan, mert az ember az első felnőtt teljes szezonját futja éppen - aztán jössz ezzel századjára, hogy “jajj de meddig??”. Aztán mire választ kapsz, érkezik ez a teljesen indokolatlanul fölényeskedő sztiló. Szegény Baggio meg még válaszolgat is neked többször, kulturált hangnemben…
Erdekes.![]()