Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Gazzetta szerint a vezetoseg teljesiti Chivu kereset, es Calhanoglu maradhat.
Tobb forras szerint is Chivu tovabbra is Calhanoglu kore akarja epiteni az Inter KP-t, es legfontosabb lancszemnek minositette a torokot.
Innentol minden Calhanoglun mulik.

Di Marzio es a Sky szerint Barella es Calhanoglu marad, ellenben Bastoni tavozhat.

Romano szerint a Barcelona es Bastoni nagyon jo uton vannak a megegyezeshez.
Most a Barcelonanak az Interrel kell targyalni, Romano szerint Ausilio nyilatkozata egyertelmu, az Inter varja az ajanlatokat Bastoniert.

Szinten Romano szerint semmifele taktika valtast nem fontolgat Chivu, foleg nem 4 vedot.
Jovore is marad a 3-5-2.

Gazzetta szerint is szinte kesz a Bastoni-Barcelona egyeszseg, az Inter pedig egyertelmuen hajlando eladni Bastonit.
65-70m korul ker az Inter.

TMW pedig megerositi az Inter hivatalos ajanlatat Pellegrininek.
3m euros eves fizetes, es 4 eves szerzodes.
Kiemelik, Chivu kulon kerese a jatekos, es nagy lehetosegeket lat benne a jovoevi Inter KP kapcsan.
interfan

Cupi írta: 2026.04.22. 09:01 Bonny meg szerintem totál középszer. Én őt tuti cserélném nyáron.
Nyilvan ez ertheto, csak ez megint olyan, hogy mas is latja milyen teljesitmenyt nyujt nalunk Bonny.

Tehat:

1:
Ki akarna es fizetne erte ertelmes osszeget

2.
Kit hoznank?
Mert szep, hogy bedobnak neveket, de ilyen Zaniolo vagy Lauriente szint haaat nem tudom mire jo vagy inkabb mire nem...
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Például egy fiatalt felhozni az első csapathoz? Bonnyt pedig adni annak, aki hajlandó lenne pénzt adni érte... Nyilván semmi sem ennyire egyszerű, de talán meg lehetne próbálni.

FORZA INTER!!!
interfan

sorger=giallo írta: 2026.04.22. 15:09 Például egy fiatalt felhozni az első csapathoz? Bonnyt pedig adni annak, aki hajlandó lenne pénzt adni érte... Nyilván semmi sem ennyire egyszerű, de talán meg lehetne próbálni.

FORZA INTER!!!
Mi meg az utanpotlas?
Nehez elhinni.

Jatszott a Venezia ellen valamelyik fiatal, es jott a duma, hogy majd most mas lesz mint korabban, es majd szerepet kapnak.
Hat lattuk azota is mennyit, konkretan nullat.
Semmivel nem tobbet mint Inzaghi vagy akar Conte eseteben a sajat utanpotlast nezve.

Hamarabb hozunk ilyen Lauritene vagy kit 25m-ert, mint hogy sajat utanpotlasban korbenezzunk...
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

interfan írta: 2026.04.22. 15:29 Hamarabb hozunk ilyen Lauritene vagy kit 25m-ert, mint hogy sajat utanpotlasban korbenezzunk...
Ez a felvetés nyilván hipotetikus, mindenki tudja a fórumon és szerintem kb. világszerte, hogy mi a klub ilyen irányú álláspontja. Én valahogy mégis azt remélem Chivu részéről, hogy egyszer lesz benne hajlandóság erre. Sportszakmailag és gazdaságilag is ésszerű lehetne.

FORZA INTER!!!
interfan

sorger=giallo írta: 2026.04.22. 15:41
interfan írta: 2026.04.22. 15:29 Hamarabb hozunk ilyen Lauritene vagy kit 25m-ert, mint hogy sajat utanpotlasban korbenezzunk...
Ez a felvetés nyilván hipotetikus, mindenki tudja a fórumon és szerintem kb. világszerte, hogy mi a klub ilyen irányú álláspontja. Én valahogy mégis azt remélem Chivu részéről, hogy egyszer lesz benne hajlandóság erre. Sportszakmailag és gazdaságilag is ésszerű lehetne.

FORZA INTER!!!
Bar igy lenne, de ez az amire szerintem varhatunk.
Ez az idei ev is tokeletes pelda volt erre...
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Azért a mester csak bedobta a mélyvízbe Pio Espositot. Tudom nem közvetlenül primaverabol hoztuk fel de a vezetőség a nyár elején eladta, kölcsönadta volna.

Chivunak és persze a Club VB-n nyújtott teljesítményének köszönhetően maradhatott és kapott végül ennyi lehetőséget, amivel azt gondolom élni tudott és hosszú távon lehet majd az első számú csatárunk remélhetőleg.

És ott volt ugye Kamate illetve Cocchi akik kaptak pár percet. Én bízok benne hogy Chivuval egyre több fiatalunk kap majd lehetőséget. Persze ahhoz az is kell hogy tehetséges játékosaink legyenek a primaverában vagy az U23ban.
interfan

lucky0 írta: 2026.04.22. 19:33
És ott volt ugye Kamate illetve Cocchi akik kaptak pár percet. Én bízok benne hogy Chivuval egyre több fiatalunk kap majd lehetőséget. Persze ahhoz az is kell hogy tehetséges játékosaink legyenek a primaverában vagy az U23ban.
Hat igen, kaptak par percet 1db meccsen, azota meg konkretan latni nem lattuk oket.
Ennyi egy Inzaghinal vagy Contenal is volt.

En sajnos nem sok valtozast latok ez ugyben, nehezhetjuk kb barmelyik edzot.
Nyilvan valtozzon, dehat-dehat.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Bastonit több csapat is megkörnyékezte az utóbbi időben az ismert Barcelona mellett a Liverpool is. Viszont a hírek szerint Bastoni még mindig az Internél maradna és csak akkor hagyná el a csapatot, ha a klub mindenképpen eladná. Ebben az esetben viszont Bastoni a Barcelonát választaná. Ennek az üzletnek a valószínűségét viszont csökkenti az, hogy a Barcelona maximum 45-50 millió Eurót fizetne érte míg az Inter minimum 70 milliót kér érte (amit a Barcelona túlzónak tart :D :D D: :D) emiatt a mai napon a mértékadó Transfermarkt is lecsökkentette a Bastoni-Barca transfer megvalósulási esélyét 51%-ról 31%-ra.

A Barcelona a kért összeget olyan játékosokkal akarja csökkenteni mint a Barcelonában idén a teljes szezonban csupán 616 percet játszott Roony Bardghjinal vagy a spanyol második ligában játszó kölcsönjátékosukkal a magyar Yaakobishvili Áronnal.

Ugyanakkor Fabrizio Romano cáfolja a napokban megjelent azon a híreket, hogy Bastoni és a Barca megállapodott volna egymással.

Saját véleményem szerint ha Bastoni piaci értéke 70m amit a transfermarkt közöl és ha nagy kincs számunkra akkor nemhogy 70 millióért nem szabad eladni hanem jócskán rá kell hogy fizessen az a csapat aki le akarja igazolni. Ez a PL-ben, a két spanyol nagynál és a PSG-nél is így működik ne mi legyünk már azok a bohócok akik áron alul adják el az egyik legjobb és legértékesebb játékosunkat. Ha a Barcának nem tetszik lehet menni Ndicka és társai felé.
interfan

Erdekesseg hogy a korabban altalunk is akart Alisson elutasitotta a Poolban maradast, es Romano szerint mindenben megallapodott a Juventussal, oda akar igazolni.

A szinten altalunk is akart Goretzka pedig allitolag kozel a Milanhoz.
A Milan megelozte az Atletico, Tottenham, Dortmund, Juventus, Napoli, Inter sort.
3 eves szerzodes, evenkenti 5m euros fizetes, valamint 10m euros alairasi penz a Milan ajanlata.
interfan

Gazzetta szerint Chivu ugy dontott, Calhanoglu eladhatatlan, az Inter legfontosabb jatekosa es semmikeppen nem tavozhat.
Ezt az edzoi dontest a vezetoseg es a tulajdonosok elfogadtak.
Az Inter megkezdi a hosszabbitasi targyalasokat Calhanogluval es ugynokevel.
Gazzetta szerint akiket meg Chivu erinthetlenek tart:
Barella, Martinez, Thuram.
Barella es Martinez nem meglepetes, de Thuram igen a korabbi pletykak alapjan, viszont kiemelik,
nem volt komoly erdeklodes erte.

Romano es Di Marzio is megerositi, Chivu legfontosabb alapemberkent szamol Calhanogluval, aki emiatt maradhat az Internel, es Chivu meggyozte a maradasrol.

Romano ujra megerositi, Chivu nem tervez semmifele taktika valtast, jovore is a 3-5-2-re epit, ehhez keres jatekosokat, es ehhez akar igazolni.
Kreativabb szelsoket akar a jobb es bal WB posztra.
3-5-2 valtozatlan marad jovore is Romano szerint.

Szinten Romano szerint tobb olasz nagycsapatnak felajanlotta Stones ugynoke a jatekost nyartol ingyen.

Moretto es Romano szerint pedig az Inter nagyon komolyan erdeklodik Ismael Kone irant.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2026.04.23. 08:13 Moretto es Romano szerint pedig az Inter nagyon komolyan erdeklodik Ismael Kone irant.
Ő ki?
Milyen poszt?
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Lauritene-t mindenképp hoznám.
Viszont Carlos Augusto 3 védős rendszerben nagyon jó!
Jövőre sem ő ,sem Bastoni nem lesz?
Bastoni ára 100 misi! Vicc a 40-50 millió euro!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

PellerG írta: 2026.04.23. 18:52
interfan írta: 2026.04.23. 08:13 Moretto es Romano szerint pedig az Inter nagyon komolyan erdeklodik Ismael Kone irant.
Ő ki?
Milyen poszt?

Sassulo .Játszott ellenünk amolyan Box to box..Chivunak mindegy csak Kone legyen...
interfan

Festa írta: 2026.04.23. 20:22
PellerG írta: 2026.04.23. 18:52
Ő ki?
Milyen poszt?

Sassulo .Játszott ellenünk amolyan Box to box..Chivunak mindegy csak Kone legyen...
Igen ahogy Festa irja, kozepso kp.

Vedekezese gyenge, inkabb tamado statjai a jobbak.
Van 6db golja, es 0 golpassza iden.
Atlagok es statok alapjan a Sassuolo egyik legjobbja, igaz ugyanugy az egyik legjobb a 38 eves Nemanja Matic.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

tabi.csaba írta: 2026.04.23. 19:46 Lauritene-t mindenképp hoznám.
Viszont Carlos Augusto 3 védős rendszerben nagyon jó!
Jövőre sem ő ,sem Bastoni nem lesz?
Bastoni ára 100 misi! Vicc a 40-50 millió euro!
Ahogy az elmúlt meccseken elnéztem őt, és viszonyítottam, hogy 4 milliós fizut akar...
Hát, szerintem ez brutál irreális.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2026.04.23. 08:13 Gazzetta szerint Chivu ugy dontott, Calhanoglu eladhatatlan, az Inter legfontosabb jatekosa es semmikeppen nem tavozhat.
Ezt az edzoi dontest a vezetoseg es a tulajdonosok elfogadtak.
Az Inter megkezdi a hosszabbitasi targyalasokat Calhanogluval es ugynokevel.
Pedig török források szerint már 2 hete a Galatasaray játékosa. :lol:

Mivel idei évben szerintem ő nyújtotta a legjobb teljesítményt a középpályán,
ezért támogatom a maradását.
Úgy érzékelem, hogy az utóbbi hetekben eléggé elhallgattak a török távozását
követelő hangok :think:
interfan

PellerG írta: 2026.04.24. 09:12 Ahogy az elmúlt meccseken elnéztem őt, és viszonyítottam, hogy 4 milliós fizut akar...
Hát, szerintem ez brutál irreális.
Hat igen, Augusto is tobbet foglalkozik mar a fizetesi igenyeivel mint a teljesitmenyevel...
interfan

Gazzetta szerint a bosnyak vonalon akarunk tovabbmenni, es Muharemovic utan Alajbegovic megszerzese a cel.
Leverkusen visszavasarolja, de nem marad a klub jatekosa.
Ausilio es Baccin mar tobbszor is targyaltak Pjanical aki a jatekost kepviseli.
Amolyan Henrique fele tamado szelso, aki a bal es jobboldalon is bevetheto, es megfelelo utod lehetne a tavozasra szant Henriquenek, valamint akar a baloldalra is akar Augusto helyett.
Vedekezesi mutatoi a tavalyi Marseillben jatszo Henriquehez hasonlo gyengek, viszont tamadasban eros.

Gazzetta szerint amennyiben marad Augusto, hatra kerulhet a baloldali KH posztra, igy Dimarco moge erkezhetne Alajbegovic, valamint a jobboldalon is hasznalhato lehetne Dumfries, valamint a celpont Celik mellett.

Gazzetta is megerositi Romano hiret, miszerint Chivu a vezetosegi csucson egyertelmu volt, nem akar taktika valtast, marad a 3-5-2, csak ehhez szeretne kreativ jol cselezo szelsot.
Ezert cel Diaby egy esetleges Dumfries tavozas esetere, valamint ezert akarja az Inter Alajbegovicot.
Az erinthetetlen jatekosok Chivunak:
Calhanoglu, Dimarco, Barella, Martinez, Thuram.
Korejuk akarja tovabbra is epiteni az Inter Chivu, es a 3-5-2 taktikara.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Ez megint egy Henrique 2.0 üzletnek néz ki. A brazil-lal is a legnagyobb gond nem az, hogy azt kapja az ember amire számít, hanem hogy majdnem 30 millióba került. TM szerint abszolút támadó szélső a srác, szóval Olaszba rohadtul kevés lesz, főleg hogy még a franciánál alacsonyabb színvonalú bajnokságból is jön.

És itt a gond ismét nem az hogy fiatalokba fektetünk, hanem hogy ez megint kinéz alsó hangon egy 20-25 milliós igazolásnak nem kis rizikó faktorral (TM 15-re rakja jelenleg).
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Ennyi erővel elhozhatnánk Dodót a Fioból, úgy is volt róla szó. TM szerint 18 misi, jöhet 25-ért. Lehet, mozdítható is lenne a gyenge fiós év miatt. Bár a gól/gólpassz mutatói nem acélosak, de a mezőnyjátéka nagyon hasznos. Van benne legalább 3 év. Néha tényleg nem értem a klubot…
interfan

interfan írta: 2026.04.26. 19:39
Dan-i-nter írta: 2026.04.26. 17:53 Susic-ra kiváncsi leszek kezdőként.
Hat nem valtotta meg a vilagot ma sem, es akkor finomam fogalmaztam.
interfan írta: 2026.04.26. 20:04
mike írta: 2026.04.26. 19:31 Bonny nekem hatalmas csalódás. Jó vételnek tartottam, de ez így nagyon nem Inter szint.
Hat igen...
Igy hogy mar a szezon vege van, sajnos lathato hogy a tavaly nyari uj igazolasaink (Esposito a mienk volt ot nem szamolva) nagyresze finomam szolva sem lett vilagmegvalto.
Sot inkabb sajnos ki a gyengebb verseny van.
matyinter írta: 2026.04.26. 18:41 Bonny amúgy ma is pocsék... Nem értem miért nem Pio kezdett helyette, de végülis vezetünk, csak idegesít a sutasága.
Cupi írta: 2026.04.26. 19:22 Ez a Bonny de gyenge...azok a labda atvetelek is...
Sok szo esik a mi nem eppen sikeresek 2025 nyari mercatonkrol.
(Sajnos teljesen jogosan)
De azert a Milan sem all rosszul...

150m euro ult a padon tegnap a Juventus ellen, ezek azok a jatekosok akiket tavaly nyaron vettek.

https://www.calciomercato.com/liste/mil ... 2ccd1c4ee7

Ahogy a masik topicban irtam, Tavaly a Milan 8.helyen vegzett.
Mindossze 63 ponttal.
Iden mar most van nekik 66, es van meg 5 fordulo.
Teszik ezt ugy, hogy nyaron nem eppen erosodtek, es az igazolasaik nagyresze nem sikerult jol, es tavozott Hernandez meg Reijnders is.
Egyszoval a tavalyi Milan semmivel nem volt gyengebb mint az idei, sot lehet erosebb is volt.
Igy nezve ez az idei teljesitmeny, es jo esellyel BL hely nagyon komoly teljesitmeny Allegritol.
interfan

cuchu11 írta: 2026.04.24. 09:47 Úgy érzékelem, hogy az utóbbi hetekben eléggé elhallgattak a török távozását
Latod csak elojottek ezek a hangok, mikozben egyatalan nem gondolnam ezt "kovetelesnek", inkabb meglatasnak.
PellerG írta: 2026.04.27. 16:08 Én ahogy már írtam korábban, nem erőltetném ezt vele.
Idén 2 lejátszott meccsre jut 4 kihagyott nála.
lucky0 írta: 2026.04.27. 16:59 Egyre többet sérült sajnos. Valószínűleg ez még rosszabb lesz majd.
brecsinho írta: 2026.04.27. 17:04 köré építeni a jövő évi középpályát elég kockázatosnak tűnik,főleg nyáron még VBre is megy. Imádják a szurkolók és tényleg nagy játékos, de fiatalabb már ő se lesz sajnos :roll:
Egyebkent teljesen jogos is ez a meglatas.
Calhanoglu iden rengeteget serult.
Eleri a 3 honap kihagyast, ami rengeteg.
Felepul, majd rovid idon belul ujabb izomserules, es igy tovabb, ez tortenik mar miota.
33.eleteveben van, ahogy irtak masok, fiatalabb mar nem lesz.
Na es amit szinten irt mas, ez mar valoszinuleg csak rosszabb lesz.

Vegezetul pedig amirol mar volt szo:
PellerG írta: 2026.04.05. 11:40 Én kicsit úgy érzem, Zielinski és Calhanoglu nem néz ki jól egyszerre a kezdőben.
Nálam jelenleg előrébb van a lengyel.
Ezt amikor irtad aprilis elejen nem ertettem.
Viszont most talan kezd ebbol latszodni valami.
Jobban utannanezve, Zielinski akkor hozott iden kiemelkedo teljesitmenyt folyamatosan, akkor Calhanoglu nem volt, es Calhanoglu posztjan jatszott.
Amikor viszont van Calhanoglu, akkor hosszabbtavon Zielinski nem hozza azt amit nelkule, es sokkal inkabb a tavalyi Zielinskit latjuk.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Én örülnék ha Hakan maradna még 1 évet és kitöltené a szerződését. Azt viszont én is rizikósnak gondolom, hogy kapjon egy új 2-3 éves szerződést jó sok pénzzel....sajna ahogy idősödik az izomsérülések nem fognak csökkeni és láthattuk idén ebből már volt sok. :?
Tudom erre van a legkisebb esély de az lenne a legjobb ha maradna még 1 évet és jövő nyáron ingyen mehetne haza. Hozzánk is lejárt szerződéssel jött és sajna szerintem most nyáron sem kapnánk érte sokat. :( Legalábbis annyit nem, hogy megfelelő minőséggel pótoljuk.
interfan

Cupi írta: 2026.04.28. 09:12 Én örülnék ha Hakan maradna még 1 évet és kitöltené a szerződését. Azt viszont én is rizikósnak gondolom, hogy kapjon egy új 2-3 éves szerződést jó sok pénzzel....sajna ahogy idősödik az izomsérülések nem fognak csökkeni és láthattuk idén ebből már volt sok. :?
Tudom erre van a legkisebb esély de az lenne a legjobb ha maradna még 1 évet és jövő nyáron ingyen mehetne haza. Hozzánk is lejárt szerződéssel jött és sajna szerintem most nyáron sem kapnánk érte sokat. :( Legalábbis annyit nem, hogy megfelelő minőséggel pótoljuk.
Nekem ezzel az a gondom amit fentebb irtam, hogy Calhanoglu es Zielinski ugynezki nagyon nem fernek meg egyszerre a palyan.
Vagyis megfernek, de Zielinski teljesitmenye drasztikusan visszaesik, es sajnos sokkal inkabb a tavalyi Zielinski jon elo, es nem az iden teli amikor nem volt Calhanoglu es az o posztjan jatszott.
cuchu11

interfan írta: 2026.04.28. 06:10
cuchu11 írta: 2026.04.24. 09:47 Úgy érzékelem, hogy az utóbbi hetekben eléggé elhallgattak a török távozását
Latod csak elojottek ezek a hangok, mikozben egyatalan nem gondolnam ezt "kovetelesnek", inkabb meglatasnak.
PellerG írta: 2026.04.27. 16:08 Én ahogy már írtam korábban, nem erőltetném ezt vele.
lucky0 írta: 2026.04.27. 16:59 Egyre többet sérült sajnos. Valószínűleg ez még rosszabb lesz majd.
brecsinho írta: 2026.04.27. 17:04 köré építeni a jövő évi középpályát elég kockázatosnak tűnik,főleg nyáron még VBre is megy. Imádják a szurkolók és tényleg nagy játékos, de fiatalabb már ő se lesz sajnos :roll:
Felepul, majd rovid idon belul ujabb izomserules, es igy tovabb, ez tortenik mar miota.
Az tény, hogy a tavalyi és az idei évben (valószínűleg erre gondolsz "ez tortenik mar miota" kifejezéssel)
megnövekedett a sérülések száma a töröknél.

De azért nézzük komplexebben a dolgot.
Mert ahogy kedvenc mondásod is tartja, nem minden fekete vagy fehér.
Idei kp. átlagok (forrás: interfan):
Calhanoglu 6,152
Zielinski 6,029
Miki 5,846
Barella 5,805
Diouf 5,656
Sucic 5,578
Frattesi 5,456

Változás tavalyi szezonhoz képest (forrás interfan):
Barella -0,623
Frattesi -0,344
Miki -0,065
Calhanoglu -0,059
Zielinski +0,116

Idei játékpercek (forrás Transfermarkt):
Barella 3.122 perc
Zielinski 2.717
Sucic 2.147
Calhanoglu 2.137
Miki 1.809
Frattesi 1.092
Diouf 572

Akkor induljunk abból az ismert tényből,
hogy szerinted menjen Calhanoglu és maradjon Barella.
Én pedig azt mondom, hogy maradjon Calhanoglu és menjen Barella.

És akkor nézzünk hozzá pár szempontot.
Mi a garancia arra, hogy Barellánál látható teljesítménybeli zuhanás tendencia megfordul?
Miért zárható ki, hogy a török sérülésmutatója nem javulhat, ha nem kell rommá hajtani, okosan lehet rotálni
(értsd: a többi kp.posztra érkezik értékelhető teljesítmény)?
Mi a nagyobb kockázat: arra a játékosra építeni, aki 3.122 percnyi gyengébb játékot nyújtott
vagy arra, aki 2.137 percnyi jobb teljesítményt?

Egy nagyon fontos dolog, amit semmiképpen ne felejtsünk el,
hogy Barelláért szerencsés esetben még jó pénz kapható.
Abból a pénzből újjá lehetne építeni a középpályát.
A törökért a kora miatt már jóval kevesebb pénz folyhatna be.

És azt se felejtsük el, hogyha az általad remélt
középpálya kisöprés megtörténik (Sucic, Miki, Frattesi, Diouf), akkor
nem maradna biztos teljesítmény a középpályán,
mert Barella és Zielinski sem konzisztens.
És az általad megjelölt nevek közül valamilyen szinten mindenki lutri:
Goretzka, Stankovic, Pellegrini, Massolin.
Szerintem így felelőtlenség nekimenni egy új szezonnak.

Szóval tiszteletben tartom mindenki véleményét,
de továbbra is tartom, hogy a törökre nagy szükségünk van.

Egyébként van a csapatnak egy orvosi stábja,
akiknek gondolom rengeteg adat rendelkezésre áll a játékosról.
Nekik nyilvánvalóan fel kell vállalniuk a rájuk eső
felelősséget a döntésből.

Amúgy nem szükséges velem egyetértened.
Mindenki másképp látja, és ettől szép az élet! ;)

ui. fentieket tekintsd csupán meglátásnak és semmiképpen se "követelésnek".
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2026.04.28. 10:03
Cupi írta: 2026.04.28. 09:12 Én örülnék ha Hakan maradna még 1 évet és kitöltené a szerződését. Azt viszont én is rizikósnak gondolom, hogy kapjon egy új 2-3 éves szerződést jó sok pénzzel....sajna ahogy idősödik az izomsérülések nem fognak csökkeni és láthattuk idén ebből már volt sok. :?
Nekem ezzel az a gondom amit fentebb irtam, hogy Calhanoglu es Zielinski ugynezki nagyon nem fernek meg egyszerre a palyan.
Vagyis megfernek, de Zielinski teljesitmenye drasztikusan visszaesik, es sajnos sokkal inkabb a tavalyi Zielinski jon elo, es nem az iden teli amikor nem volt Calhanoglu es az o posztjan jatszott.
Ez sokszor elhangzott itt már, de szerintem ez nagyon el van túlozva. Tény, hogy Zielinskinek volt egy nagyon jó időszaka (hála az égnek), amikor Calha nem volt sérülés miatt, és kicsit visszaesett a teljesítménye, amikor visszatért Hakan, de itt az összefüggés inkább azzal van, hogy Zielinski kicsit kimerült ebben az időszakban, amikor pótolnia kellett Calhat, nem pedig azzal, hogy miatta nem tudott OLYAN jó teljesítményt mutatni.
Már írtam korábban, ez a Barella-Calha-Zielinski hármas, ha friss és jó erőben van, akkor a világon kevés erősebb középpálya van.
interfan

Baggio85 írta: 2026.04.28. 11:09
interfan írta: 2026.04.28. 10:03
Ez sokszor elhangzott itt már, de szerintem ez nagyon el van túlozva. Tény, hogy Zielinskinek volt egy nagyon jó időszaka (hála az égnek), amikor Calha nem volt sérülés miatt, és kicsit visszaesett a teljesítménye, amikor visszatért Hakan, de itt az összefüggés inkább azzal van, hogy Zielinski kicsit kimerült ebben az időszakban, amikor pótolnia kellett Calhat, nem pedig azzal, hogy miatta nem tudott OLYAN jó teljesítményt mutatni.
Már írtam korábban, ez a Barella-Calha-Zielinski hármas, ha friss és jó erőben van, akkor a világon kevés erősebb középpálya van.
Hat nem tudom, mashogy latjuk.
Tavaly is, es iden is amikor Calhanoglu-Zielinski egyszerre voltak a palyan a lengyel legtobbszor gyenge volt.
Nyilvan nem az osszes meccsen, de a meccsek tobbsegen igen (teljesen mindegy szezon eleje/kozepe/vege, szoval a "kimerultseg" nem igazan allhat fenn.

Itt inkabb nekem az latszik, hogy Zielinski pont Calhanoglu posztjan jatszott jol, es mutatott egyaltalan valamit Inter mezben stabilan es folyamatosan.
interfan

cuchu11 írta: 2026.04.28. 10:52 Egyébként van a csapatnak egy orvosi stábja,
Hat amiota ateltuk Kolarov, Vidal, Sensi es hasonlo "enyhen" serulekeny jatekosok esetet, akik atmentek az orvosin, haat ebben bizni mar nem igazan tudok.
Vagy az orvosok nincsenek a helyzet magaslatan, vagy az orvosi szempontok semmit nem ernek egy dontes meghozatalanal.
cuchu11

interfan írta: 2026.04.28. 11:27
Hat amiota ateltuk Kolarov, Vidal, Sensi es hasonlo "enyhen" serulekeny jatekosok esetet, akik atmentek az orvosin, haat ebben bizni mar nem igazan tudok.
Vagy az orvosok nincsenek a helyzet magaslatan, vagy az orvosi szempontok semmit nem ernek egy dontes meghozatalanal.
Sem a sportigazgatóban, sem az orvosi stábban nem bízhatunk,
így nekünk vége, reszeltek. :shock:
interfan

cuchu11 írta: 2026.04.28. 11:35
Butasag amit irsz, meg ha csak viccnek is van szanva.

Ettol fuggetlenul szulettek olyan dontesek, amik nem eppen voltak "orvosilag" rendben levok.
Szoval az altalad irt orvosi stab akinek rengeteg adata van, es hozzanak dontest story sem allja meg a helyet.
cuchu11

interfan írta: 2026.04.28. 11:50

Ettol fuggetlenul szulettek olyan dontesek, amik nem eppen voltak "orvosilag" rendben levok.
Szoval az altalad irt orvosi stab akinek rengeteg adata van, es hozzanak dontest story sem allja meg a helyet.
Én ezt írtam:
"Egyébként van a csapatnak egy orvosi stábja,
felelősséget a döntésből."

Nem tudom, hogy ebből melyik rész nem állja meg a helyét.
Ha valaki butaságokat ír, az éppen te vagy...
interfan

cuchu11 írta: 2026.04.28. 12:01

Én ezt írtam:

Ezeket a felelos orvosi dontesek lattuk Kolarov, Vidal, Sensi es meg sorolhatnak hany esetben.

En meg ezt irtam:
"Vagy az orvosok nincsenek a helyzet magaslatan, vagy az orvosi szempontok semmit nem ernek egy dontes meghozatalanal."

En a butasagot erre irtam, amit Te irtal:
"Sem a sportigazgatóban, sem az orvosi stábban nem bízhatunk,
így nekünk vége, reszeltek. :shock:"

Ez butasag, mivel senkinek nem "reszeltek", es nem lesz "vegunk".
cuchu11

interfan írta: 2026.04.28. 12:05

Én ezt írtam:

Ezeket a felelos orvosi dontesek lattuk Kolarov, Vidal, Sensi es meg sorolhatnak hany esetben.

En meg ezt irtam:
"Vagy az orvosok nincsenek a helyzet magaslatan, vagy az orvosi szempontok semmit nem ernek egy dontes meghozatalanal."

Elnézést, elfelejtettem, hogy az irónia nem mindenkinek jön át – legközelebb majd nagyobb betűvel írom.
interfan

cuchu11 írta: 2026.04.28. 12:21
Én ezt írtam:

En meg ezt irtam:

Elnézést, elfelejtettem, hogy az irónia nem mindenkinek jön át – legközelebb majd nagyobb betűvel írom.
Nekem atjott, hisz le is irtam:
"meg ha csak viccnek is van szanva"
cuchu11

interfan írta: 2026.04.28. 12:23
cuchu11 írta: 2026.04.28. 12:21

En meg ezt irtam:

Nekem atjott, hisz le is irtam:
"meg ha csak viccnek is van szanva"
Ennek igazán örülök.
Akkor jól van, most megnyugodtam, hogy az irónia mégsem butaság.
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Na Interfan akkor ez lesz most a nyár slágere hogy naponta 3x leírod hogy a te meglátásod szerint Zielinski rosszabb teljesítményt nyújt ha Calha is a pályán van. Nehéz és hosszú nyarunk lesz. 🥲🥲
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

FEKA84 írta: 2026.04.28. 13:39 Na Interfan akkor ez lesz most a nyár slágere hogy naponta 3x leírod hogy a te meglátásod szerint Zielinski rosszabb teljesítményt nyújt ha Calha is a pályán van. Nehéz és hosszú nyarunk lesz. 🥲🥲
Gondoltam fél év után visszamerészkedek, de ezek szerint semmi nem változott. Fél év múlva újra jövök, addig kitartás! :thumbup:
interfan

cuchu11 írta: 2026.04.28. 10:52
interfan írta: 2026.04.28. 06:10
Az tény, hogy a tavalyi és az idei évben (valószínűleg erre gondolsz "ez tortenik mar miota" kifejezéssel)
megnövekedett a sérülések száma a töröknél.

De azért nézzük komplexebben a dolgot.
Mert ahogy kedvenc mondásod is tartja, nem minden fekete vagy fehér.
Idei kp. átlagok (forrás: interfan):
Calhanoglu 6,152
Zielinski 6,029
Miki 5,846
Barella 5,805
Diouf 5,656
Sucic 5,578
Frattesi 5,456

Változás tavalyi szezonhoz képest (forrás interfan):
Barella -0,623
Frattesi -0,344
Miki -0,065
Calhanoglu -0,059
Zielinski +0,116

Idei játékpercek (forrás Transfermarkt):
Barella 3.122 perc
Zielinski 2.717
Sucic 2.147
Calhanoglu 2.137
Miki 1.809
Frattesi 1.092
Diouf 572

Akkor induljunk abból az ismert tényből,
hogy szerinted menjen Calhanoglu és maradjon Barella.
Én pedig azt mondom, hogy maradjon Calhanoglu és menjen Barella.

És akkor nézzünk hozzá pár szempontot.
Mi a garancia arra, hogy Barellánál látható teljesítménybeli zuhanás tendencia megfordul?
Miért zárható ki, hogy a török sérülésmutatója nem javulhat, ha nem kell rommá hajtani, okosan lehet rotálni
(értsd: a többi kp.posztra érkezik értékelhető teljesítmény)?
Mi a nagyobb kockázat: arra a játékosra építeni, aki 3.122 percnyi gyengébb játékot nyújtott
vagy arra, aki 2.137 percnyi jobb teljesítményt?

Egy nagyon fontos dolog, amit semmiképpen ne felejtsünk el,
hogy Barelláért szerencsés esetben még jó pénz kapható.
Abból a pénzből újjá lehetne építeni a középpályát.
A törökért a kora miatt már jóval kevesebb pénz folyhatna be.

És azt se felejtsük el, hogyha az általad remélt
középpálya kisöprés megtörténik (Sucic, Miki, Frattesi, Diouf), akkor
nem maradna biztos teljesítmény a középpályán,
mert Barella és Zielinski sem konzisztens.

Szóval tiszteletben tartom mindenki véleményét,
de továbbra is tartom, hogy a törökre nagy szükségünk van.

Amúgy nem szükséges velem egyetértened.
Mindenki másképp látja, és ettől szép az élet! ;)

ui. fentieket tekintsd csupán meglátásnak és semmiképpen se "követelésnek".
Nehez tortenet ez.
En Calhanoglu kapcsan mindig leirtam, semmikeppen nem hosszabbitanek vele, az szerintem nagy butasag lenne.

Na de az aktualis temara.
Az teny, hogy Calhanoglu hozza iden a legjobb teljesitmenyt a KP-n.
Ebbe szerintem nem igazan van "vita".
Sot az is amit irtal, hogy az egyetlen "konzisztens" teljesitmeny az ove.
Ez eddig rendben.

De...
En peldaul nem gondolnam azt, hogy egyszerre felejtett el focizni a Bastoni, Dumfries, Barella, Thuram sor.
Tovabbra is tartom, nem helyettuk kell igazolni, hanem mellejuk a kezdobe.
Egyszoval en tobb eselyt latok arra, hogy az elmult evek Barella teljesitmenye visszater, mint arra, hogy Calhanoglu 33 evesen is tud folyamatos jo teljesitmenyt serulesek nelkul.
Szerintem iden sem, es tavaly sem volt "agyonhajtva" megis serules serules hatan.
3 honap azert kemeny...

Masik meg Barella eladasa.
Ha mi latjuk hogy iden gyenge, akkor ezt mas is latja.
30.eleteveben van, tehat mar akkora oriasi osszeget nem igazan kaphatnak erte.
Foleg nem annyit amibol ahogy irtad "újjá lehetne építeni a középpályát".

Egyszoval en ket dolgot biztosan nem csinalnek:
1. Nem hosszabbitanek Calhanogluval
2. Nem adnam el Barellat, mert mar kozel sem kaphatnak erte annyit penzt.
cuchu11

interfan írta: 2026.04.28. 13:54 Nehez tortenet ez.
En Calhanoglu kapcsan mindig leirtam, semmikeppen nem hosszabbitanek vele, az szerintem nagy butasag lenne.

Ez eddig rendben.

De...
En peldaul nem gondolnam azt, hogy egyszerre felejtett el focizni a Bastoni, Dumfries, Barella, Thuram sor.
Egyszoval en tobb eselyt latok arra, hogy az elmult evek Barella teljesitmenye visszater, mint arra, hogy Calhanoglu 33 evesen is tud folyamatos jo teljesitmenyt serulesek nelkul.
Szerintem iden sem, es tavaly sem volt "agyonhajtva" megis serules serules hatan.
3 honap azert kemeny...

Nyilvánvalóan teljesen logikus az érvelésed.
Még az is lehet, hogy Barella meg sem áll az aranylabdáig, Calhanoglu meg "beragad" a betegszobába.
De pont úgy beüthet az is, hogy Barella kiégett, Calhanoglu sérülésszáma pedig közelebb lesz
a két évvel ezelőttihez, mint a tavalyi és idei számokhoz.
Ezt majd az idő fogja eldönteni.
A felelős döntést a szakmai vezetésnek kell meghoznia,
akiknek nyilván rengeteg olyan információ áll a rendelkezésére, ami nekünk nem elérhető
(plusz remélem kellő szakértelemmel tudnak majd dönteni...).

Abban eddig sem értettünk egyet (és ezt tiszteletben tudom tartani),
de én továbbra is tartom, hogy az Inter (és az olasz foci) jelenlegi anyagi helyzetében tudnia kell
komolyabb összegekért játékost eladni is. Azt hiszem ez a véleményem összevág Marotta korábbi nyilatkozataival is.
Hangsúlyozom, hogy nem a piaci ár alatt! Ebből a pénzből lehet megoldani a keret frissítését.
Most hogy ez a játékos Bastoni, Barella, Thuram vagy valaki más lehetne,
azt nyilván az érdeklődés függvényében a szakmai vezetők döntésén múlik.

Mert azt könnyű leírni, hogy "nem helyettuk kell igazolni, hanem mellejuk a kezdobe",
de megvalósítani ezt annál nehezebb.
Ilyenkor jönnek a rizikós fiatalok, vagy a lejárt szerződésű öregek magas fizetéssel,
akikből később pénzt már nem látunk.
Ez is egy út, de én nem ezt választanám.

Szóval egyben azért 100% egyetértünk, valóban nehéz történet ez.

ui. P E A C E ✌️
interfan

cuchu11 írta: 2026.04.28. 14:51
interfan írta: 2026.04.28. 13:54 Nehez tortenet ez.

Ez eddig rendben.

De...
3 honap azert kemeny...

Nyilvánvalóan teljesen logikus az érvelésed.
Még az is lehet, hogy Barella meg sem áll az aranylabdáig, Calhanoglu meg "beragad" a betegszobába.
De pont úgy beüthet az is, hogy Barella kiégett, Calhanoglu sérülésszáma pedig közelebb lesz
a két évvel ezelőttihez, mint a tavalyi és idei számokhoz.
Ezt majd az idő fogja eldönteni.
A felelős döntést a szakmai vezetésnek kell meghoznia,
akiknek nyilván rengeteg olyan információ áll a rendelkezésére, ami nekünk nem elérhető
(plusz remélem kellő szakértelemmel tudnak majd dönteni...).

Abban eddig sem értettünk egyet (és ezt tiszteletben tudom tartani),
de én továbbra is tartom, hogy az Inter (és az olasz foci) jelenlegi anyagi helyzetében tudnia kell
komolyabb összegekért játékost eladni is. Azt hiszem ez a véleményem összevág Marotta korábbi nyilatkozataival is.
Hangsúlyozom, hogy nem a piaci ár alatt! Ebből a pénzből lehet megoldani a keret frissítését.
Most hogy ez a játékos Bastoni, Barella, Thuram vagy valaki más lehetne,
azt nyilván az érdeklődés függvényében a szakmai vezetők döntésén múlik.

Mert azt könnyű leírni, hogy "nem helyettuk kell igazolni, hanem mellejuk a kezdobe",
de megvalósítani ezt annál nehezebb.
Ilyenkor jönnek a rizikós fiatalok, vagy a lejárt szerződésű öregek magas fizetéssel,
akikből később pénzt már nem látunk.

Szóval egyben azért 100% egyetértünk, valóban nehéz történet ez.

ui. P E A C E ✌️
Ez abszolult igaz, es igy is van.
En inkabb csak az ugymond "esely es valoszinusegre" vilagitottam ezzel ra.
Ami mivel Barella 4 evvel fiatalabb, neki jobbak mint Calhanoglu eseteben.

Ezzel is egyet tudnek erteni, hogy "az Inter (és az olasz foci) jelenlegi anyagi helyzetében tudnia kell
komolyabb összegekért játékost eladni is".
Ez akar teljesen rendben is van, es ertheto, logikus allapont is lehet. Megertem, vannak mogotte ervek, tartalom, elkepzeles, szoval igazad van.
Viszont...
En nem latom azt, hogy az iden finoman szolva sem "top" formaban jatszo Barella vagy Thuramert tudnak "komolyabb osszeget kapni".
Innentol meg sajnos elegge megvagyunk love, mert attol nagyobb ertekek ok, mint hogy pl 40m-ert eladjuk, a potlas meg ebbol nem konnyu, sot...
Foleg latva a piacot, es azt hogy milyen arak vannak mar manapsag.

En inkabb azokat a jatekosokat probalnam meg eladni, akik nem eppen valtottak meg a vilagot Inter mezben, es helyettuk probalnek igazolni.

Vegezetul meg Bastoni esete.
Sajnos latjuk azert Bastoni kapcsan sem a 80-90-100 millio eurok repkednek.
Pedig elnezve a Nemzetkozi piacot, es hogy milyen jatekosokert fizet ennyi penzt egy Real, Liverpool, Chelsea, MU, haaat boven erne legalabb ennyit, sot tobbet is Bastoni.
Dehat latjuk...
cuchu11

interfan írta: 2026.04.28. 15:02 Ez abszolult igaz, es igy is van.

Ezzel is egyet tudnek erteni, hogy "az Inter (és az olasz foci) jelenlegi anyagi helyzetében tudnia kell
Ez akar teljesen rendben is van, es ertheto, logikus allapont is lehet. Megertem, vannak mogotte ervek, tartalom, elkepzeles, szoval igazad van.
Viszont...
En nem latom azt, hogy az iden finoman szolva sem "top" formaban jatszo Barella vagy Thuramert tudnak "komolyabb osszeget kapni".
Innentol meg sajnos elegge megvagyunk love, mert attol nagyobb ertekek ok, mint hogy pl 40m-ert eladjuk, a potlas meg ebbol nem konnyu, sot...

En inkabb azokat a jatekosokat probalnam meg eladni, akik nem eppen valtottak meg a vilagot Inter mezben, es helyettuk probalnek igazolni.

Pedig elnezve a Nemzetkozi piacot, es hogy milyen jatekosokert fizet ennyi penzt egy Real, Liverpool, Chelsea, MU, haaat boven erne legalabb ennyit, sot tobbet is Bastoni.
Dehat latjuk...
Én annak örülnék, ha Barella szárnyalna, Calha meg makk egészséges lenne.
Az "esély és valószínűség" dolgot én a szakmai vezetőkre bíznám.

Ha Barella vagy Thuram a kiégés szélén áll, akkor a 40 m ajándék értük.
Ha az aranylabda felé indulnak, akkor a 80 m is kevés.
Ezt megint a szakmai vezetőknek kell megítélni.

Vágom, hogy kiket akarsz eladni. Az a pénz szerintem csak rizikós fiatalokra,
meg a lejárt szerződéssel rendelkező magas fizetésű öregekre lesz elég.

A 40 milliós ajánlat Bastoni kapcsán nyilvánvalóan vicc.
interfan

cuchu11 írta: 2026.04.28. 15:28
interfan írta: 2026.04.28. 15:02 Ez abszolult igaz, es igy is van.

Viszont...

Dehat latjuk...
Én annak örülnék, ha Barella szárnyalna, Calha meg makk egészséges lenne.
Az "esély és valószínűség" dolgot én a szakmai vezetőkre bíznám.

Ha Barella vagy Thuram a kiégés irányába szélén áll, akkor a 40 m ajándék értük.
Ha az aranylabda felé indulnak, akkor a 80 m is kevés.
Ezt megint a szakmai vezetőknek kell megítélni.

Vágom, hogy kiket akarsz eladni. Az a pénz szerintem csak rizikós fiatalokra,
meg a lejárt szerződéssel rendelkező magas fizetésű öregekre lesz elég.

A 40 milliós ajánlat Bastoni kapcsán nyilvánvalóan vicc.
Bastoni kapcsan a 60-70m is egy "vicc" foleg megegyszer mondom, kikert fizetett ettol magasabb osszegeket a Chelsea, MU, Liverpool, Real.

Nyilvan is csak egy felvetes, de szerintem tobbet lehetne osszeszedni a finomam szolva sem vilagot megvalto jatekosokbol, mint hogy "csak rizikós fiatalokra,
meg a lejárt szerződéssel rendelkező magas fizetésű öregekre lesz elég."
En azt gondolom, hogy azert ettol tobbet lehetne elerni.

Egyebkent is egyetertunk, "Én annak örülnék, ha Barella szárnyalna, Calha meg makk egészséges lenne."
cuchu11

interfan írta: 2026.04.28. 15:34
Egyebkent is egyetertunk, "Én annak örülnék, ha Barella szárnyalna, Calha meg makk egészséges lenne."
Na végre, megvan a közös nevező! :D
interfan

cuchu11 írta: 2026.04.28. 15:36
interfan írta: 2026.04.28. 15:34
Na végre, megvan a közös nevező! :D
Na latod. :)
interfan

Romai forrasok szerint a Roma feladozhatja a penzugyi helyzet stabilitasa erdekeben Konet.
Kone irant a Real, MU, es az Inter erdeklodik leginkabb.
50-60 millios arat irnak a kulonbozo forrasok.

Romano szerint az Internel komoly cel Jones megszerzese a nyaron.
Romano szerint nem hosszabbitja meg Jones a 2027-ben lejaro szerzodeset, az Inter pedig ezt hasznalna ki.

Sky szerint Celik elhagyja a Romat, es vagy az Interbe vagy a Juventusba igazol.
Az Inter a jobb WB posztra nezte ot ki az eladasra szant Henrique helyere.

Moretto szerint amennyiben nem sikerul a Sassuoloval megegyezni Muharemovic atigazolasi dijaban, akkor a B opcio Solet.

Cadena Ser szerint a Barcelonanal amennyiben nem sikerul Julian Alvarez leigazolasa, ez esetben az alternativa Lautaro Martinez az Interbol.

G.Ramos ugynoke Milanoba jart, az Inter es a Milan vezetes is probalt vele targyalni, es megerteni a leigazolasanak lehetoseget.
Gyakorlatilag a teljes "top" futball figyeli ot, es szinte az osszes "nagy" csapat akarja.
interfan

Ahogy Marotta elmondta, visszaterunk a fiatalok + rutinos jatekosok "mix" utjara.
Ez latszik pl a KH poszton, ahova ugye akarjuk fixen Muharemovicot, tegnapi Moretto hir szerint Solet az alternativa.
Valamint jelolt Ake, es most mar Stones is.

Akanji utan aki szinten a City "selejtezett ki" (csunya szoval), most ujabb City "keszletkisopresre" (szep szoval) probalunk lecsapni.
Nyilvan egyik jatekos sincs mar a toppon, ahogy Akanji sem volt mar a Cityben, nem veletlenul szabadultak tole, es nem veletlenul akar szabadulni a City az Ake-Stones parostol is.
Es hat nyilvan Akanji nalunk sem "top" szint, viszont a sokszor szerintem tulzott kritikak ellenere, egy stabil atlagot hoz.
Sem felfele, sem lefele nem log ki, es tud egy stabil teljesitmenyt.
Szerintem erre pl Ake is kepes lenne, en inkabb ot hoznam mint Stonest.

Ugye vannak meg ingyen (vagy majdnem ingyen) KH nevek a kalapban nalunk Ake es Stoneson kivul:
Gimenez, Ostigard, Araujo, Rudiger, Senesi, Tonoli.
De pl ezen sor kozul nekem csak Senesi.
(Rudigertol a hideg kiraz, es vege van az embernek mint a botnak)

Ha mar Rudiger meg Real, a Real allitolag tobb olasz csapatnak is felajanlotta:
- Bonuszokkal (ugynoki jutalek, alairasi, stb) egyutt 70m-ert vett "uj Messit" Mastantuono
- Valamint a szinten mindennel egyutt 70m-ba kerulo "uj fenomen Ronaldo, uj Pele" Endricket.

Real allitolag a fel kerettol szabadulna, mar ott jar a helyzet, hogy a szurkolok a sztar sort kirakasakat kovetelik.
(Mbappe, Bellingham, Vinicius, Arnold)
Igaz ezt Perez nem valoszinu hogy megcsinalja, mivel o a sztar projekt legfobb felelose.
(Mondjuk ezekbol a sztarokbol nem tudom mennyire kernenk, ha meg hirtelen erkezne is egy extra gazdag tulajdonos a semmibbol :D)

Na de visszaterve, akiktol szabadulni akarnak:
Lunin, Rudiger, Alaba, Asencio, F.Garcia, Ceballos, Carvajal, Camavinga, Mastantuono, Endrick, Brahim Diaz, G.Garcia.

Nem tudom innen kit lehetne "kukazni".
Camavinga szerintem nagy fogas lehetne, de erte biztosan tobb nagy csapat is ott lesz, es az ara sem valoszinu, hogy tul barati lenne, nem tudom mennyire rughatnak itt labdaba.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2026.04.29. 06:26
Na de visszaterve, akiktol szabadulni akarnak:
Lunin, Rudiger, Alaba, Asencio, F.Garcia, Ceballos, Carvajal, Camavinga, Mastantuono, Endrick, Brahim Diaz, G.Garcia.
Nekem van egy olyan megérzésem, hogy, főleg, ha bajnokok leszünk, akkor Chivu át fog állni a 4-2-3-1-re mondjuk és akkor szélsőnek a Mastantuono elférne, de nem hiszem, hogy nekünk lesz annyi pénzünk, hogy még, ha csökkentet áron is, de elhozzuk.
interfan

Egyebkent ez a "kukazas" (csunya szoval) nem biztos, hogy rossz otlet lenne.
Nyilvan nem feltetlenul csak az emlitett Real fele sorbol: Lunin, Rudiger, Alaba, Asencio, F.Garcia, Ceballos, Carvajal, Camavinga, Mastantuono, Endrick, Brahim Diaz, G.Garcia.

- De akar az emlitett City vonal Ake, na meg az "alomigazolasunk" Bernardo Silva.
V.Reis kapcsan en latnek benne lehetoseget, de nem tudom ot a City eladna e.
- Pool ott van Jones, akiert Romano szerint gozerovel megyunk, nem tudom o milyen lenne.
En akit megprobalnek meg az Frimpong, igaz sokat serult, jateka sem az igazi, de a Leverkusenbe azert rendbe volt o.
Persze ha megy oda Xabi edzonek az mar mas helyzet.
- Arsenalbol pl G.Jesus, persze nem fiatal mar, es meglehetosen lefele megy, de Serie A-ba azert nagyon sok ilyen PL-ben mar kiegett jatekos ujult meg.
- Chelseanel nem igazan latok hasznalhato kukazasi lehetoseget.
- Tottenhambol megyunk ugye Vicario kapcsan.
Ha kiesnek tavozik kb mindenki, de biztos van olyan jatekos akik kapcsan pl lenne mas is.
De pl Romero, Porro, Sarr, Xavi Simons, Palhinha nem rossz jatekosok.
Kitudja Udogie nem tudna e megujulni Olaszorszagban.
- MU-nal is nagy valtozasok lehetnek.
Eladnak a Yoro, Onana, Di Ligt, Mazraoui, Ugarte, Zirkzee sort.
Meg ugye Casemiro is megy ingyen.
Itt is lehetne gondolkozni.
- Bayernbol ugye Goretzka es Guerreiro fix ingyen tavozok.
De tavozhat Kim, Ito.
Kim es Goreztka szerintem nem rossz lehetosegek.
- Atleticobol mehet allitolag Gimenez, Molina, Sorloth.
Nem tudom mennyi potencial van bennuk.
- Barcelonabol elado lehet Araujo, Christensen, DeJong, Bardghji, Fati, Ter Stegen, meg ugye jo esellyel mehet Lewandowski is.
Nem tudom lenne e koztuk barki.
- PSG-bol G.Ramos, F.Ruiz, Chevalier, L.Hernandez, es a visszatero Kolo Muani.
G.Ramos nagy fogas lehetne szerintem, kar hogy a fel vilag vinne.
De en pl F.Ruizba is latok meg komoly lehetoseget, igaz nala fugg attol kit/kiket vesznek a KP-ra.
Valamint Kolo Muani is kifejezetten biztato volt a Juventusban.
L.Hernandezt meg nem hoznam, mert a vegen szegyen Dumfriesnak remalmai lennenek, es azt hinne Theo jobaratja lett a csapattarsa. :D
cuchu11

interfan írta: 2026.04.29. 07:17 Egyebkent ez a "kukazas" (csunya szoval) nem biztos, hogy rossz otlet lenne.
Nyilvan nem feltetlenul csak az emlitett Real fele sorbol: Lunin, Rudiger, Alaba, Asencio, F.Garcia, Ceballos, Carvajal, Camavinga, Mastantuono, Endrick, Brahim Diaz, G.Garcia.

- De akar az emlitett City vonal Ake, na meg az "alomigazolasunk" Bernardo Silva.
V.Reis kapcsan en latnek benne lehetoseget, de nem tudom ot a City eladna e.
- Pool ott van Jones, akiert Romano szerint gozerovel megyunk, nem tudom o milyen lenne.
En akit megprobalnek meg az Frimpong, igaz sokat serult, jateka sem az igazi, de a Leverkusenbe azert rendbe volt o.
Persze ha megy oda Xabi edzonek az mar mas helyzet.
- Arsenalbol pl G.Jesus, persze nem fiatal mar, es meglehetosen lefele megy, de Serie A-ba azert nagyon sok ilyen PL-ben mar kiegett jatekos ujult meg.
- Chelseanel nem igazan latok hasznalhato kukazasi lehetoseget.
- Tottenhambol megyunk ugye Vicario kapcsan.
Ha kiesnek tavozik kb mindenki, de biztos van olyan jatekos akik kapcsan pl lenne mas is.
De pl Romero, Porro, Sarr, Xavi Simons, Palhinha nem rossz jatekosok.
Kitudja Udogie nem tudna e megujulni Olaszorszagban.
- MU-nal is nagy valtozasok lehetnek.
Eladnak a Yoro, Onana, Di Ligt, Mazraoui, Ugarte, Zirkzee sort.
Meg ugye Casemiro is megy ingyen.
Itt is lehetne gondolkozni.
- Bayernbol ugye Goretzka es Guerreiro fix ingyen tavozok.
De tavozhat Kim, Ito.
Kim es Goreztka szerintem nem rossz lehetosegek.
- Atleticobol mehet allitolag Gimenez, Molina, Sorloth.
Nem tudom mennyi potencial van bennuk.
- Barcelonabol elado lehet Araujo, Christensen, DeJong, Bardghji, Fati, Ter Stegen, meg ugye jo esellyel mehet Lewandowski is.
Nem tudom lenne e koztuk barki.
- PSG-bol G.Ramos, F.Ruiz, Chevalier, L.Hernandez, es a visszatero Kolo Muani.
G.Ramos nagy fogas lehetne szerintem, kar hogy a fel vilag vinne.
De en pl F.Ruizba is latok meg komoly lehetoseget, igaz nala fugg attol kit/kiket vesznek a KP-ra.
Valamint Kolo Muani is kifejezetten biztato volt a Juventusban.
L.Hernandezt meg nem hoznam, mert a vegen szegyen Dumfriesnak remalmai lennenek, es azt hinne Theo jobaratja lett a csapattarsa. :D
Nem jó egyik sem. Semelyiknek sem "ic"-re végződik a vezetékneve :lol:
Válasz küldése