Az Inter evek ota versenykepes, es ezt sokan elfelejtik.
Sokszor jogtalanul kritizaljak az Intert, pedig nagyon magas szinten van az Inter.
Nagyszeru az egysegunk, a csapat nagyon eros, es sracok mindig is hittek a vegso sikerben.
Ket celunkat is elerhetjuk, es a vegso siker kuszoben vagyunk.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Chivu:
- interfan
Olasz kommentatorok, ujsagirok, szakertok velemenye az idei szezonrol es Chivurol:
Impallomeni:
Impallomeni:
Paganin:Chivu nagyszeru ember, ahogy az Inter jatekosai elmondtak, nem is egy edzo, inkabb egy barat, egy csapattars.
Nem lep meg az Inter idei eredmenye.
Jovore nehezebb dolga lesz Chivunak, ott sok minden kiderul majd.
Padovan:Meglatjuk mi tortenik a kovetkezo evben, mert ha jo akarsz lenni, akkor nemzetkozi teren is eredmenyt kell elerned.
Chivunak volt a kimagasloan legerosebb csapata, jovore nem lesz konnyu ujra bajnoki cimet nyernie.
Meglatjuk komoly nyomas alatt hogy tud teljesiteni, mert iden ez amikor elojott, elverzett.
Pacchioni:Chivu egy kozepszeru edzo, aki tulertekelt.
Az Inter egy unnepelt egy Olasz kupa elodontot, mintha BL-t nyertek volna.
Mikozben ez egy Olasz kupa, es egy Como ellen forditottak, akik lefociztak oket.
Chivu megnyerte az Scudettot, es az Olasz Kupat is megnyerheti, de neki volt a legerosebb kerete.
BL-ben kiesett egy Bodotol, a 16 koze sem jutott.
Szuperkupaba egy Bolognatol esett ki.
Bajnoksagot megnyerte, de nem volt ellenfel az idei nagyon gyenge bajnoksagban.
Erdemes lett volna kicserelni a ket edzot, Fabregas az Internel, es Chivu a Comonal, hogy jatszott volna a ket csapat.
Chivu semmit nem csinalt az Internel, semmit nem hozott magaval, semmit nem epitett, semmilyen otlete nincs, meg Inzaghi szep jatekos Interet is lerombolta.
Ugy viselkedik mint ha az Olasz Kupa a BL lenne.
Scudetto gyozelem eredmeny, de egy olyan csapattal teszi akik sokkal erosebbek mint barki mas, es ezektol a rivalisoktol egytol egyik kikapott.
Chivu nem kezdo edzo, 52 meccse van az Internel, es semmi otletet nem hozott, se taktikailag, se kommunikacioban.
Dicserjuk Chivut, mikozben amikor Inzaghi Olasz Kupakat nyert mindenki azt mondta semmit nem szamit.
Inzaghi a BL-ben komoly eredmenyeket ert el egy semmivel nem erosebb, sot gyengebb kerettel.
Az hogy maestronak nevezik Chivut, az kimeriti meg a viccet is.
Chivu katasztrofa volt a BL-ben, akkora szegyen erte az Intert a Bodo elleni kiesessel, hogy azt nem lehet magyarazni.
Megszegyenitett egy olyan csapatot, ami utolso olasz csapatkent BL-t nyert, es akik az elmult 3 evben ketszer BL dontot jatszottak.
Bajnoksagban is a kozvetlen rivalisok ellen mind kikapott.
Recalcati:Chivu elso eveben bajnok lett ez komoly eredmeny, de ne felejtsuk el a kerete minoseget a tobbiekhez kepest.
Nem az Atalantaval, a Romaval lesz bajnok, hanem az Interrel.
Egy olyan Interrel amitol a szezon elejen azt vartak, hogy a BL-ben is komoly eredmenyeket er el nem csak bajnok lesz.
Gratulaljunk Chivunak, de azert varjunk meg mi is lesz belole.
Radice:Chivu jobb edzo mint Conte vagy Inzaghi, mert az elso eveben bajnok lett, nekik pedig nem sikerult.
Lucchesi:Conte kiveteles mercato utan tudott bajnok lenni, ellenben Inzaghi egy olyan Intert vett at aminek a legnagyobb ertekeit evrol evre eladtak, es megis a legmagasabb szinten tartotta az Intert.
Chivu valoban maestro, ettol tobbet nem lehetett volna elerni amit o elert.
Bajnoki cim es jo esellyel duplazas.
Minden elismeresem, igazi vilagklasszis top edzo.
-
Janicsár
Hát ha az olasz szakértőknek ennyire futja akkor sztem mindenki érti miért van a béka segge alatt az egész buli. Mint nálunk csak pepitában nekik is megvannak a maguk mágnestáblás bohócaik.
No nembaj mostmár tudjuk hogy minden fehér de ha esetleg fekete akkor se baj, mert baj csak akkor van ha nem fehér.
No nembaj mostmár tudjuk hogy minden fehér de ha esetleg fekete akkor se baj, mert baj csak akkor van ha nem fehér.
- interfan
Tipikus vegletek...Janicsár írta: ↑2026.04.23. 08:50 Hát ha az olasz szakértőknek ennyire futja akkor sztem mindenki érti miért van a béka segge alatt az egész buli. Mint nálunk csak pepitában nekik is megvannak a maguk mágnestáblás bohócaik.
Chivu vagy az uj Guardiola-Mourinho-L.Enrique egyben, es szuletett maestro meg vilagklasszis edzo.
(Atyauristen)
Vagy egy utolso senki, egy kozepszer nulla, aki semmit nem csinalt.
(Te jo eg)
Olaszokat latva tenyleg johet a forum bolcsessege, hogy ez nem fekete vagy feher.
Hat de, az olaszoknal az...
-
P-Inter
Ezek a sorok semmi mások, mint tartalom nélküli fröcsögések. Szakmaiságot nem fogalmaznak meg. Arra jó volt, hogy a fórumon kattintást és hozzászólást generáljon... a semmiről...Janicsár írta: ↑2026.04.23. 08:50 Hát ha az olasz szakértőknek ennyire futja akkor sztem mindenki érti miért van a béka segge alatt az egész buli. Mint nálunk csak pepitában nekik is megvannak a maguk mágnestáblás bohócaik.
Bár arról mégis lehetne értelmes vitát indítani, hogy vajon Chivu barátságos jelleme mit ad és vesz el a csapattól? Ha valójában kutyaütő edző a román, és csak a szupererős keret miatt lesz bajnok... akkor az mégis kinek a kritikája? Kérem, hol van Conte és Allegri? Azért nem mérföldekkel gyengébb csapatokat irányítanak...
Abba meg beleállni, hogy minek mennyire örül az edző. Lol, ki kéne nyitni a szemeket, az olasz csapatoknak (ha nem tesznek semmit), hozzá kell szokni, hogy amit nyerhetnek, az max a scudetto vagy a coppa. Ha meg duplázni fognak, az maga a kánaán.
- brecsinho
Szerintem is korrekt Atti,régóta ismerem,nyugodtan bízd rá magad. Mivel a Lazio jutott be,így szinte fix a telt ház és nem tudom mennyi jegy marad a nem klubtagoknak. Ha nem akarsz egyénileg utazni/szervezkedni és biztosan jegyhez akarsz jutni,akkor ő az embered.sorger=giallo írta: ↑2026.04.22. 15:37Köszönöm a választ!HerfortBalazs írta: ↑2026.04.22. 15:30 En voltam mar velük 2x. Szerintem nagyon korrektek es Attila nagyon segitőkesz es rendes csavo.
Esetleg még valakitől tapasztalat?
FORZA INTER!!!
- sorger=giallo
Jól hangzik.brecsinho írta: ↑2026.04.23. 10:50Szerintem is korrekt Atti,régóta ismerem,nyugodtan bízd rá magad. Mivel a Lazio jutott be,így szinte fix a telt ház és nem tudom mennyi jegy marad a nem klubtagoknak. Ha nem akarsz egyénileg utazni/szervezkedni és biztosan jegyhez akarsz jutni,akkor ő az embered.sorger=giallo írta: ↑2026.04.22. 15:37Köszönöm a választ!HerfortBalazs írta: ↑2026.04.22. 15:30 En voltam mar velük 2x. Szerintem nagyon korrektek es Attila nagyon segitőkesz es rendes csavo.
Esetleg még valakitől tapasztalat?
FORZA INTER!!!
Nagyon köszönöm a segítséget!
FORZA INTER!!!
- Festa
Inter meccsen gyakorlatilag Csak Séra Attilával voltam.sorger=giallo írta: ↑2026.04.22. 14:58 Egy kicsit Off... Utazott már közületek bárki az "Éld Át" szervezésében meccsre? A májusi kupadöntőre gondoltam egy utat velük Rómába. Esetleg van valakinek ilyen irányú tapasztalata? Előre is köszönöm a válaszokat!
Akár privátban is jöhetnek válaszok, hogy ne zúzzuk szét a topikot.
Ja, és kétágyas szobák vannak. Ha valaki szintén egyedül jönne és van kedve társulni, akkor szóljon!
FORZA INTER!!!
Szerintem nem fogsz csalódni.Most a Parma ellen is busszal megyünk full család+ a hat éves is jön
- sorger=giallo
Köszönöm a megerősítést!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Dan-i-nter
Azért Allegri-t szerintem fölösleges elő venni itt, még a Contéval való egy lapon említés is kissé túlzás. A Milan legnagyobb értéke Leao és Maignan, ez kb mindent el is mond a keretük erősségéről. A kapusuk elit, de azzal nem nyersz bajnokságot, a portugál meg egy flegma kölyök aki csak azért van még mindig a Milan-nál mert agyon fizetik.
És azzal a középszer Milan kerettel vert minket oda-vissza. A vélemény Chivu-ról itt is megoszló, de ahhoz abszolút nem férhet kétség hogy miénk a bajnokság legerősebb kerete (főleg mióta a Napoli is eladta a bajnok csapata alap embereit).
-
P-Inter
Elfogadom, amit írsz. Csupán azt próbáltam behozni, hogy szerintem önmagában a legerősebb keret nem magyarázza a bajnoki címet. Nekem azért megosztó a román, mert lövésem sincs, mennyit tesz hozzá ténylegesen a csapathoz. Ha fogalmatlan lenne kivágják vagy belázadnak ellene a játékosok. Sokszor borzalmas nézni a játékot, a juve-napoli-milan elleni eredmények mellett ott van, hogy mégis 20-30 góllal többet vertünk mindenkinél, miközben a legkevesebb gólt is kaptuk a bajnokságban. Nagy a kettősség.Dan-i-nter írta: ↑2026.04.23. 16:37Azért Allegri-t szerintem fölösleges elő venni itt, még a Contéval való egy lapon említés is kissé túlzás. A Milan legnagyobb értéke Leao és Maignan, ez kb mindent el is mond a keretük erősségéről. A kapusuk elit, de azzal nem nyersz bajnokságot, a portugál meg egy flegma kölyök aki csak azért van még mindig a Milan-nál mert agyon fizetik.
És azzal a középszer Milan kerettel vert minket oda-vissza. A vélemény Chivu-ról itt is megoszló, de ahhoz abszolút nem férhet kétség hogy miénk a bajnokság legerősebb kerete (főleg mióta a Napoli is eladta a bajnok csapata alap embereit).
-
matyinter
Bonny-Thuram megint, érdekes. Pio Thuram mellett szerintem jobb lenne, mert két más típusú csatár.
Calha nem kezdetése is érdekes nekem.
De Lau legalább már ott a padon.
Forza Inter!
Calha nem kezdetése is érdekes nekem.
De Lau legalább már ott a padon.
Forza Inter!
-
INTER-1908
Kell egy x jövő héten pedig hazai pályán megyünk a bajnoki címért
- interfan
X egy Torino ellen?INTER-1908 írta: ↑2026.04.26. 17:42 Kell egy x jövő héten pedig hazai pályán megyünk a bajnoki címért
Dehogy is, nyerni kell.
-
matyinter
Ha nyerünk, akkor sincs még meg.INTER-1908 írta: ↑2026.04.26. 17:42 Kell egy x jövő héten pedig hazai pályán megyünk a bajnoki címért
- Dan-i-nter
Calha is sérülésből tért vissza nem rég, nem gond ha nem kezd minden meccsen, főleg hogy múltkor is volt róla szó, Zielinski jobban tolja ha nincsenek egyszerre a pályán. Susic-ra kiváncsi leszek kezdőként.
- interfan
Egyetertek.Dan-i-nter írta: ↑2026.04.26. 17:53 Calha is sérülésből tért vissza nem rég, nem gond ha nem kezd minden meccsen, főleg hogy múltkor is volt róla szó, Zielinski jobban tolja ha nincsenek egyszerre a pályán. Susic-ra kiváncsi leszek kezdőként.
Zielinski jateka latvanyosan visszaesett amiota Calhanoglu visszatert, es nem Calhanoglu helyen hanem mellette jatszott.
Sokkal inkabb a tavalyi Zielinskit idezte amikor egyszerre a palyan voltak.
- Cupi
Bastonival mi van? Serult?
- interfan
-
INTER-1908
Oke de en pihentetnem a kulcs játékosokat...matyinter írta: ↑2026.04.26. 17:51Ha nyerünk, akkor sincs még meg.INTER-1908 írta: ↑2026.04.26. 17:42 Kell egy x jövő héten pedig hazai pályán megyünk a bajnoki címért
Calha Bastoni Thuram Barella Dimarco nálam max 1 félidőt játszanának x ok jövő héten otthon nyerünk aztán jöhet a kupadonto.
En igy mennék neki a meccsnek
-
matyinter
Ez ok, de félig B csapattal is nyerni kell, mert a fölény úgy is megvan, (mármint keretügyileg) bár könnyű nem lesz szerintem se.INTER-1908 írta: ↑2026.04.26. 18:04Oke de en pihentetnem a kulcs játékosokat...matyinter írta: ↑2026.04.26. 17:51Ha nyerünk, akkor sincs még meg.INTER-1908 írta: ↑2026.04.26. 17:42 Kell egy x jövő héten pedig hazai pályán megyünk a bajnoki címért
Calha Bastoni Thuram Barella Dimarco nálam max 1 félidőt játszanának x ok jövő héten otthon nyerünk aztán jöhet a kupadonto.
En igy mennék neki a meccsnek
-
Francesco
Ajjaj ez sajnos egy bizonyíték lesz és Serie B. A bíró nem fújta le a Sucic elleni szabálytalanságot így megteremtette a gól lehetőségét az Internek. Nem kéne ilyen látványosan…
-
matyinter
A történelemkönyvekbe bekerül a Dimarco-gólpassz páros? 
-
matyinter
- interfan
Mar igyis megdontottuk minden letezo valaha volt rekordot ami a beadasokhoz kotodik:
- Valaha volt legtobb beadasbol szerzett gol
- Valaha volt legnagyobb szazalek sajat golok kapcsan beadasbol
- Valaha volt legtobb beadas meccsenkent
Most mar igy hivatalos is, mi vagyunk a beadasok orok kiralyai es rekorderei.
-
Francesco
-
matyinter
Bonny amúgy ma is pocsék... Nem értem miért nem Pio kezdett helyette, de végülis vezetünk, csak idegesít a sutasága.
-
matyinter
Jó, hát hiába viccelődnek mindig ezzel, de az szerintem sose rossz, ha a dzsuvétól pontot vonnak le
- PetR
- Kapcsolat:
-
matyinter
Ottvanbazdmeeeeeeg
- Cupi
Ez a Bonny de gyenge...azok a labda atvetelek is...
Dimarco kemeny....ennyi golpassz
Martinez a Parma ellen remelem visszater.
Dimarco kemeny....ennyi golpassz
Martinez a Parma ellen remelem visszater.
- interfan
Azert ez tenyleg nem semmi, hogy mennyire erre epul a jatekunk, es a goljaink mekkora szazalekban beadas/szogletbol szuletnek.interfan írta: ↑2026.04.26. 18:32Mar igyis megdontottuk minden letezo valaha volt rekordot ami a beadasokhoz kotodik:
- Valaha volt legtobb beadasbol szerzett gol
- Valaha volt legnagyobb szazalek sajat golok kapcsan beadasbol
- Valaha volt legtobb beadas meccsenkent
Most mar igy hivatalos is, mi vagyunk a beadasok orok kiralyai es rekorderei.
Eredmenyesseg es a hatekonysag azert megvan.
- interfan
Borzalmasan kilogott ma is lefele.
Akar kezdo, akar csere, pocsek a teljesitmeny minden teren.
-
Interfan1000
Sommer megint bekapta az első kapura lövést…
- mike
Bonny nekem hatalmas csalódás. Jó vételnek tartottam, de ez így nagyon nem Inter szint.
Dimarconak nagy gratula. Pedig milyen sokáig adogattuk kölcsön, majdnem elkallódott. Ő tényleg a mi kutyánk kölyke:)
Közben a franc egye meg
Dimarconak nagy gratula. Pedig milyen sokáig adogattuk kölcsön, majdnem elkallódott. Ő tényleg a mi kutyánk kölyke:)
Közben a franc egye meg
-
HerfortBalazs
Kicsit elhittük hogy mar vege
- Cupi
Miert nem cserelunk???? Par ember kezd szetesni....
- Dan-i-nter
Rocchi lemond, egyből befújnak ellenünk egy tizit. Coincidence?
-
Interfan1000
Én esküszöm nem értem a kézszabályt, mert csak akkor 11es, ha mi érünk hozzá kézzel. 
- sly89
Augusto vastagon benne volt mindkét gólban, már az első félidőben is volt 1-2 hülyesége amiből gólt kaphattunk volna.
- interfan
Hat nem valtotta meg a vilagot ma sem, es akkor finomam fogalmaztam.
-
matyinter
Ebben a tiziben benne van, ami történt tegnap. Igen, kéz volt, de semennyi szándékosság nem volt benne. Vágja le a kezét? Hú de gyűlölöm ezt a kéz szabályt amúgy...
- vaskalap
Azért ez a tizi,a rúgjunk bele a földön fekvőbe tipikus esete.
- Baggio85
A 4ből a szükséges 1 pont megvan idegenben, ez a lényeg, de vicces, hogy pont az Interrel kapcsolatban van megint nyomozás, amikor ilyenért 11est idén kb. csak mi kaptunk. Lásd Ricci kezezése, Fior meccsen a kezezés, Boungiorno kezezése a Parma ellen stb....
Mindig meg tudják magyarázni, hogy miért pont mindig az Inter ellen volt éppen jó az ítélet.
Mindig meg tudják magyarázni, hogy miért pont mindig az Inter ellen volt éppen jó az ítélet.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2026.04.26. 20:00-kor.
- Cupi
Azért ezt csúnyán elszórakoztuk...11-es vicc volt de attól még mi is nagyon szétestünk.
Parma ellen remélem vért iszunk és simán nyerünk mert akkor bajnokok leszünk. Na meg ki is megyek.
Parma ellen remélem vért iszunk és simán nyerünk mert akkor bajnokok leszünk. Na meg ki is megyek.
-
cuchu11
Dehogyis nem érted. Pont úgy van, ahogy írod: ha mi kezezünk, akkor 11-es, ha az ellenfél, akkor nem az.Interfan1000 írta: ↑2026.04.26. 19:38 Én esküszöm nem értem a kézszabályt, mert csak akkor 11es, ha mi érünk hozzá kézzel.![]()
- mike
Hát ezt jól elcsesztük:(
A négyből elég egyet nyerni, de azért az ilyen leolvadás elég rosszul mutat.
Mindegy, otthoni Parma elleni győzelemmel ünnepelhetünk !!
A négyből elég egyet nyerni, de azért az ilyen leolvadás elég rosszul mutat.
Mindegy, otthoni Parma elleni győzelemmel ünnepelhetünk !!
- interfan
Hat igen...
Igy hogy mar a szezon vege van, sajnos lathato hogy a tavaly nyari uj igazolasaink (Esposito a mienk volt ot nem szamolva) nagyresze finomam szolva sem lett vilagmegvalto.
Sot inkabb sajnos ki a gyengebb verseny van.
- PetR
- Kapcsolat:
Parma ellen ott leszek, bízom benne hogy sikerül otthon megnyerni.
Ez a leolvadás valóban nem nézett ki jól, nevetséges tizi ide vagy oda.
- Cupi
Jobb lett volna az X de ha otthon egy Parmat nem verünk meg és úgy, hogy tudják hazai közönség előtt lehetne bajnokok az azért ciki lenne....ráadásul lehet lesz már Martinez is így talán nem Bonnyt kell nézni.
Egyébként meg lehet nem is kell majd nyerni mert előttünk Como - Napoli és Sassuolo - Milan lesz....egyik sem tuti vendég.