Az meg hagyjan, hogy rosszul mutat, de mar hanyadik ilyen iden, hogy elonybol bukunk...
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
- Dan-i-nter
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Ezért vicces az hogy pont idén tolják ezerrel ezt a "Marotta league" baromságot. Volt 1-2 meccs kis csapatok ellen ahol nekünk lejtett a pálya (melyik nagycsapatnak nincs olyan meccse egy évben) meg a Juve incidens, de nem tudnánk megszámolni 2 kezünkön sem a számos ellenünk hozott negatív itéletet, és némelyik abszolút nem kérdéses.Baggio85 írta: ↑2026.04.26. 19:58 A 4ből a szükséges 1 pont megvan idegenben, ez a lényeg, de vicces, hogy pont az Interrel kapcsolatban van megint nyomozás, amikor ilyenért 11est idén kb. csak mi kaptunk. Lásd Ricci kezezése, Fior meccsen a kezezés, Boungiorno kezezése a Parma ellen stb....
Mindig meg tudják magyarázni, hogy miért pont mindig az Inter ellen volt éppen jó az ítélet.
Ez a mai még nem is annyira a durva kategória, a Napoli/Como elleni fantom büntetők, Esposito fojtogatós lerántása, na azok kimerítik a csalás fogalmát, de lehetne még sorolni párat a Milan meccs meg az azt követő meccseket illetően is.
Egész olasz játékvezetői kamara egy kibaszott kabaré, 1-2 vállalható bírót leszámítva (vállalható, nem kiemelkedő) az összes egy barom.
- Festa
Végül sikerült összehozni egy pontot ami az aktuális helyzetben nem is rossz eredmény.Baggio85 írta: ↑2026.04.26. 19:58 A 4ből a szükséges 1 pont megvan idegenben, ez a lényeg, de vicces, hogy pont az Interrel kapcsolatban van megint nyomozás, amikor ilyenért 11est idén kb. csak mi kaptunk. Lásd Ricci kezezése, Fior meccsen a kezezés, Boungiorno kezezése a Parma ellen stb....
Mindig meg tudják magyarázni, hogy miért pont mindig az Inter ellen volt éppen jó az ítélet.
Darmian kezdetése és Hakan nem játszatása nekem azt mutatja,hogy Chivunál ez belefért valahol.
A tizi természetesen VAR után megfelel az elvártaknak.A médianyomás pedig nagyon erős a Bastoni ügy óta.
Egy cél van egy olyan pszichikai nyomás ránk helyezése amiben majd hibázunk.
Jövőhéten a Parma ellen szeretnék önfeledten biztatni és ünnepelni.
Meglátjuk mi lesz belőle.
- interfan
Volt itt szo rekordokrol, haat van itt egy ujabb rekord...
7. meccsunket bukjuk el elonyrol az idei szezonban.
Cserebe forditast vagy pontszerzest hatranybol alig-alig talalni (szam szerint osszvissz 3db)
Valami egeszen dobbenetes szamok ezek...
Scudetto ide vagy oda, esetleg duplazas ide vagy oda, a mas egyeb dolgok mellett, haaat ez is egy olyan dolog lesz amiben jovore surgosen valtoztatni es fejlodni kell, kulonben hosszutavon nem biztos, hogy menni fog ez.
Ertekelesek:
- Calciomercato.com:
Bisseck 7
Dimarco 7
Thuram 6,5
Sommer 6
Sucic 6
Darmian 5,5
Akanji 5
Barella 5
Zielinski 5
Esposito 5
Bonny 5
Augusto 4,5
- SI:
Dimarco 7
Bisseck 6,5
Thuram 6,5
Sommer 6
Esposito 5,5
Akanji 5
Darmian 5
Barella 5
Sucic 5
Zielinski 5
Augusto 4,5
Bonny 4
7. meccsunket bukjuk el elonyrol az idei szezonban.
Cserebe forditast vagy pontszerzest hatranybol alig-alig talalni (szam szerint osszvissz 3db)
Valami egeszen dobbenetes szamok ezek...
Scudetto ide vagy oda, esetleg duplazas ide vagy oda, a mas egyeb dolgok mellett, haaat ez is egy olyan dolog lesz amiben jovore surgosen valtoztatni es fejlodni kell, kulonben hosszutavon nem biztos, hogy menni fog ez.
Ertekelesek:
- Calciomercato.com:
Bisseck 7
Dimarco 7
Thuram 6,5
Sommer 6
Sucic 6
Darmian 5,5
Akanji 5
Barella 5
Zielinski 5
Esposito 5
Bonny 5
Augusto 4,5
- SI:
Dimarco 7
Bisseck 6,5
Thuram 6,5
Sommer 6
Esposito 5,5
Akanji 5
Darmian 5
Barella 5
Sucic 5
Zielinski 5
Augusto 4,5
Bonny 4
-
INTER-1908
Azert ez a mai 11es a világ vicce volt Augosto nem is látta a labdát mozgásban volt 43cm fejeltek ra a labdát a kezére ha eltudta volna kerülni Superman elszegyeli magát...
Ez a kez szabály eleg érdekes lett...
Ha jövő héten rarugjuk valaki kezére 20cm miközben a seggét vakarja akkor mi is kapunk 11est?
Egy vicc ez a bírói felfogás!
Ettől függetlenül szerintem igy jobb hazai pályán a Parma ellen győzni fogunk es meglesz a scudetto
Ha jövő héten rarugjuk valaki kezére 20cm miközben a seggét vakarja akkor mi is kapunk 11est?
Ettől függetlenül szerintem igy jobb hazai pályán a Parma ellen győzni fogunk es meglesz a scudetto
-
matyinter
Tényleg nevetséges ez a kézszabály manapság, teljesen más, mint mondjuk 20 éve. Akkor volt a nem direkt vagy vétlen kezezés, ami ez is volt, nem mozdult a keze a labda felé szándékosan. Var tönkreteszi a focit (nyilván nem teljesen, mert sokszor hasznos, de ez a szánalom kategória)INTER-1908 írta: ↑2026.04.26. 21:39 Azert ez a mai 11es a világ vicce volt Augosto nem is látta a labdát mozgásban volt 43cm fejeltek ra a labdát a kezére ha eltudta volna kerülni Superman elszegyeli magát...
Hozzátenném, hogy szerintem ez a döntése a bírónak közrejátszott a balhénak, de nem akarok összeesküvés elmélet gyártani.
Úgy is meglesz a cím.
- Cupi
Mivel a milan x-elt most így ellenük elég az 1 pont is a hátralévő fordulókban.
Como - Napoli se lesz sima nekik így benne van a Parma ellen elég a döntetlen is.
Persze nyerjünk simán és mutassuk meg hazai pályán miért is leszünk bajnokok.
Como - Napoli se lesz sima nekik így benne van a Parma ellen elég a döntetlen is.
Persze nyerjünk simán és mutassuk meg hazai pályán miért is leszünk bajnokok.
- interfan
Milannak ez egy tokeletes eredmeny.
3 pontra maradt a Juventus toluk, 6 pontra a Como.
Nekik az X is boven jo volt, el is ertek.
Igazabol a Juventusnak sincs nehez dolga a sorsolast latva.
Orulnek ha a Como elerne a BL-t, de meglepodnek ha a Juventus ketszer is botlana, a Como meg minden meccset megnyerne.
- Cupi
- interfan
Januarban irtam neked Cupi, nem lesz a 2.helyezetnek 80 pontja sem a bajnoksagban.
Akkor bolondnak neztel, most meg latod.
Nem jostehetseg volt ez, hanem egyszeru realitas.
Nonszensznek tartottam akkor is, hogy 90 pont kell a Scudettohoz, mert ott lesz a Milan.
(Akkor toluk feltunk)
Jovoheten mar matematikailag is meglesz a Scudetto.
- Festa
A Juventusnak ott kell lennie a BL-ben hiába volt náluk krízis meg edzővàltás .
Olyan opciò nem volt,hogy ne legyenek ott a BL-ben.Gondolom mindenki érti.
Olyan opciò nem volt,hogy ne legyenek ott a BL-ben.Gondolom mindenki érti.
- Cupi
Bolondnak nem néztelek de én óvatos voltam inkább. Emlékszem a Pioli féle milan bajnoki címére amikor el nem tudtam volna képzelni /szerintem akkor te sem/, hogy ne bukjanak meccset az utolsó 7-8 fordulóban de nem buktak.....az nagy pofára esés volt így azóta inkább óvatos vagyok.interfan írta: ↑2026.04.27. 07:02
Januarban irtam neked Cupi, nem lesz a 2.helyezetnek 80 pontja sem a bajnoksagban.
Akkor bolondnak neztel, most meg latod.
Nem jostehetseg volt ez, hanem egyszeru realitas.
Nonszensznek tartottam akkor is, hogy 90 pont kell a Scudettohoz, mert ott lesz a Milan.
(Akkor toluk feltunk)
Jovoheten mar matematikailag is meglesz a Scudetto.
- interfan
Calhanoglu ujabb izomserulest szenvedett.
Biztosan kihagyja a Parma, Lazio, sot jo esellyel a kupadontot is.
Pesszimistabb becslesek szerint a szezonban mar nem lephet palyara.
Chivu egyebkent elmondta, a Torino ellen azert nem jatszott Calhanolgu mert fajdalmat erzett a bemelegites soran.
A mai muszeres vizsgalatok pedig igazoltak is sajnos az ujabb izomserulest.
Chivu egyebkent elmondta, a Torino ellen azert nem jatszott Calhanolgu mert fajdalmat erzett a bemelegites soran.
- PellerG
Én ahogy már írtam korábban, nem erőltetném ezt vele.interfan írta: ↑2026.04.27. 14:17 Calhanoglu ujabb izomserulest szenvedett.
Idén 2 lejátszott meccsre jut 4 kihagyott nála.
- lucky0
Egyre többet sérült sajnos. Valószínűleg ez még rosszabb lesz majd. Bármennyire is kedvelem én nem hosszabbítanék vele. Ha Chivunak annyira kell maradjon még egy évet és töltse ki a szerződését. Majd ugyanannyiért menjen a Galatába levezetni amennyiért jött.PellerG írta: ↑2026.04.27. 16:08Én ahogy már írtam korábban, nem erőltetném ezt vele.interfan írta: ↑2026.04.27. 14:17 Calhanoglu ujabb izomserulest szenvedett.
- brecsinho
Én is ezt gondolom, ha tényleg a galatából akar visszavonulni,akkor menjen..köré építeni a jövő évi középpályát elég kockázatosnak tűnik,főleg nyáron még VBre is megy. Imádják a szurkolók és tényleg nagy játékos, de fiatalabb már ő se lesz sajnosPellerG írta: ↑2026.04.27. 16:08Én ahogy már írtam korábban, nem erőltetném ezt vele.interfan írta: ↑2026.04.27. 14:17 Calhanoglu ujabb izomserulest szenvedett.
- tabi.csaba
Esposito nem volt gyenge??
Kb: Mintha jégen focizna!
Kb: Mintha jégen focizna!
- Portiere32
Állítólag Icardi videókat néz
- interfan
Ritkan szurkolok a Napolinak vagy a Milannak, de most remelem hetvegen legalabb az egyik nyer, vagy a Napoli nem kap ki.
Csak jobb lenne ugymond a "palyan" bajnoknak lenni, es nem a "kanapeban", ahogy az olaszok fogalmaznak.
Mivel ha a Napoli kikap, a Milan meg nem nyer, akkor a Parma meccs elott bajnok az Inter.
Csak jobb lenne ugymond a "palyan" bajnoknak lenni, es nem a "kanapeban", ahogy az olaszok fogalmaznak.
Mivel ha a Napoli kikap, a Milan meg nem nyer, akkor a Parma meccs elott bajnok az Inter.
- Cupi
Napoli X lenne a tökéletes. Akkor még nem leszünk a meccs előtt bajnokok de elég az X is az ünnepléshez.interfan írta: ↑2026.04.28. 12:17 Ritkan szurkolok a Napolinak vagy a Milannak, de most remelem hetvegen legalabb az egyik nyer, vagy a Napoli nem kap ki.