Te vagy az Piero?cuchu11 írta: ↑2026.04.29. 08:49Nem jó egyik sem. Semelyiknek sem "ic"-re végződik a vezetékneveinterfan írta: ↑2026.04.29. 07:17 Egyebkent ez a "kukazas" (csunya szoval) nem biztos, hogy rossz otlet lenne.
Nyilvan nem feltetlenul csak az emlitett Real fele sorbol: Lunin, Rudiger, Alaba, Asencio, F.Garcia, Ceballos, Carvajal, Camavinga, Mastantuono, Endrick, Brahim Diaz, G.Garcia.
- De akar az emlitett City vonal Ake, na meg az "alomigazolasunk" Bernardo Silva.
V.Reis kapcsan en latnek benne lehetoseget, de nem tudom ot a City eladna e.
- Pool ott van Jones, akiert Romano szerint gozerovel megyunk, nem tudom o milyen lenne.
En akit megprobalnek meg az Frimpong, igaz sokat serult, jateka sem az igazi, de a Leverkusenbe azert rendbe volt o.
Persze ha megy oda Xabi edzonek az mar mas helyzet.
- Arsenalbol pl G.Jesus, persze nem fiatal mar, es meglehetosen lefele megy, de Serie A-ba azert nagyon sok ilyen PL-ben mar kiegett jatekos ujult meg.
- Chelseanel nem igazan latok hasznalhato kukazasi lehetoseget.
- Tottenhambol megyunk ugye Vicario kapcsan.
Ha kiesnek tavozik kb mindenki, de biztos van olyan jatekos akik kapcsan pl lenne mas is.
De pl Romero, Porro, Sarr, Xavi Simons, Palhinha nem rossz jatekosok.
Kitudja Udogie nem tudna e megujulni Olaszorszagban.
- MU-nal is nagy valtozasok lehetnek.
Eladnak a Yoro, Onana, Di Ligt, Mazraoui, Ugarte, Zirkzee sort.
Meg ugye Casemiro is megy ingyen.
Itt is lehetne gondolkozni.
- Bayernbol ugye Goretzka es Guerreiro fix ingyen tavozok.
De tavozhat Kim, Ito.
Kim es Goreztka szerintem nem rossz lehetosegek.
- Atleticobol mehet allitolag Gimenez, Molina, Sorloth.
Nem tudom mennyi potencial van bennuk.
- Barcelonabol elado lehet Araujo, Christensen, DeJong, Bardghji, Fati, Ter Stegen, meg ugye jo esellyel mehet Lewandowski is.
Nem tudom lenne e koztuk barki.
- PSG-bol G.Ramos, F.Ruiz, Chevalier, L.Hernandez, es a visszatero Kolo Muani.
G.Ramos nagy fogas lehetne szerintem, kar hogy a fel vilag vinne.
De en pl F.Ruizba is latok meg komoly lehetoseget, igaz nala fugg attol kit/kiket vesznek a KP-ra.
Valamint Kolo Muani is kifejezetten biztato volt a Juventusban.
L.Hernandezt meg nem hoznam, mert a vegen szegyen Dumfriesnak remalmai lennenek, es azt hinne Theo jobaratja lett a csapattarsa.![]()
![]()
Esetleg Niccolo?