Premier league (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Premier league (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Sajnalom a Liverpoolt, FA kupa lehetett volna meg hazai teren ahol valamit mutathatnak ebben a szezonban.
Elso par percet leszamitva, ez viszont sajnos kivegzes volt, minden teren kivegezte oket a City.
Csunya volt, rossz erzes volt ezt nezni.

Maradt a BL, szerdan nyerni kell.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

interfan írta: 2026.04.04. 15:43 Sajnalom a Liverpoolt, FA kupa lehetett volna meg hazai teren ahol valamit mutathatnak ebben a szezonban.
Elso par percet leszamitva, ez viszont sajnos kivegzes volt, minden teren kivegezte oket a City.
Csunya volt, rossz erzes volt ezt nezni.

Maradt a BL, szerdan nyerni kell.
Én meg nem sajnálom őket azt kapták amit érdemeltek a nagy arcú bohóc Szopival az élen. Sztárolva van a kis hülye gyerek Dominik akinek csak az arca nagy, alázat sehol....sosem lesz egy világklasszis azt meg kell mondani!!!
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Végülis 100 milliós árcédulával, illetve a szezon bőven legjobb játékosaként a Poolban, asszem 4-5-ször volt a hónap játékosa, biztosan annyira szar...
Már most világklasszis, nem kell azzá válnia.
Édes faszom...
Lehet szeretni, nem szeretni, de Détári óta nem volt ilyen magas szintű játékosunk, és még a kozelében sem.
interfan

matyinter írta: 2026.04.04. 18:14 Végülis 100 milliós árcédulával, illetve a szezon bőven legjobb játékosaként a Poolban, asszem 4-5-ször volt a hónap játékosa, biztosan annyira szar...
Édes faszom...
Lehet szeretni, nem szeretni, de Détári óta nem volt ilyen magas szintű játékosunk, és még a kozelében sem.
Orok klasszikust idezve: Minden szavaddal egyetertek.
tomika431

matyinter írta: 2026.04.04. 18:14 Végülis 100 milliós árcédulával, illetve a szezon bőven legjobb játékosaként a Poolban, asszem 4-5-ször volt a hónap játékosa, biztosan annyira szar...
Édes faszom...
:D :D :D Feldobtad az estémet ezzel, most jót nevettem
matyinter

tomika431 írta: 2026.04.04. 20:39
Édes faszom...
:D :D :D Feldobtad az estémet ezzel, most jót nevettem
Na és aztán, mi volt benne a vicces?
Nézz értékelést, vagy meccset, vagy bármit, ne magyart. Tényleg abban igazat adok, sok a divatszurkoló, és túl van hypeolva a médiában, már az is fontos milyen szinűt szart reggel, de te meg "mindenszarista" vagy úgy látszik.
interfan

Hat ez nem az en napom az FA kupaban, a Pool utan az Arsenal is kiesett...
Nekem ez nagyon nagy csalodas, 2.osztalyu Southampton ellen kiesni, haat kinos.
Bajnoksagot be kell huzni.

PL gyoztes Arsenal, BL gyoztes Liverpool, es akkor karpotolva is leszek az ilyen maihoz hasonlo nagy csalodasokert.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Édes faszom...
Szerintem Szoboszlai már most magasabb polcon van, mint amelyiken Détári volt valaha is.
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a Bene / Albert / Farkas / Mészöly korszak
óta nem volt ilyen magas szinten jegyzett játékosunk.
Én vagyok az utolsó, aki "magyarkodni" szokott, de örüljünk,
hogy végre van egy magyar játékos, aki nemzetközi szinten is a legjobbak között van.
tomika431

cuchu11 írta: 2026.04.05. 09:55
Édes faszom...
Szerintem Szoboszlai már most magasabb polcon van, mint amelyiken Détári volt valaha is.
hogy végre van egy magyar játékos, aki nemzetközi szinten is a legjobbak között van.
:D :D :D Jó vicc..azokat akiket felsoroltál a cipőjüket nem köthetné be ez a bohóc Szopi...egy arrogáns,pökhendi takony
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

tomika431 írta: 2026.04.05. 10:35
Édes faszom...
:D :D :D Jó vicc..azokat akiket felsoroltál a cipőjüket nem köthetné be ez a bohóc Szopi...egy arrogáns,pökhendi takony
[/quot

Détári gyengébbik lába,tehát a bal lába is jobb volt Szoboszlainál!
matyinter

Édes faszom...
Ez a stílus, amit képviselsz a "Szopi" kifejezéseddel szerintem vállalhatatlan.
Mondom, lehet nem szeretni, de, hogy nagyon régóta nem volt ilyen játékosunk, az tény. Amiket először leírtam, azok is tények. Pökhendi? Sztárallűrök? Mai fociban ki nem beképzelt? De nézd meg egy válogatott meccs végén, teljesen példamutató viselkedés. És egy élcsapat (még, ha idén döcög a szekér) legjobb játékosa, 100 milliós értékkel.
Mindegy a falhoz beszélni felesleges, én részemről lezártam.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

matyinter írta: 2026.04.05. 11:53
Ez a stílus, amit képviselsz a "Szopi" kifejezéseddel szerintem vállalhatatlan.
Mondom, lehet nem szeretni, de, hogy nagyon régóta nem volt ilyen játékosunk, az tény. Amiket először leírtam, azok is tények. Pökhendi? Sztárallűrök? Mai fociban ki nem beképzelt? De nézd meg egy válogatott meccs végén, teljesen példamutató viselkedés. És egy élcsapat (még, ha idén döcög a szekér) legjobb játékosa, 100 milliós értékkel.
Mindegy a falhoz beszélni felesleges, én részemről lezártam.
Nem tudom mi akasztott ki így,a futball tudását nem lehet vitatni,az meg,hogy a mai fiatal generáció ilyen stílust nyom az más kérdés,bár szerintem ő ebben nincs az élen,engem Vini jobban irritál,ő egy igazi bohóc.
interfan

Nagyon fajo pont volt ez az Arsenal vereseg hazai palyan.
Persze meg igyis szerencsere sajat kezukben a sorsuk, de hetvegen City-Arsenal, ez a bajnoksagot dontheti el.
Ha nem kap ki az Arsenal, akkor nem igazan lehet mar szerencsere ezt elvesziteni.
Viszont ha ne adja eg kikapnak, es nyer a City, akiknek -1 meccsuk is van, akkor sajnos beerhetik az Arsenalt.

Remelem kicsit osszeszedik magukat, es legalabb egy X, de meg jobb esetben Arsenal gyozelem lesz, es lezarjak a bajnoksagot, tobb mint 20 ev utan Arsenal PL gyozelemmel.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Azért az nagyon kemény, hogy az Arsenal ilyen költségvetéssel és kerettel amivel évek óta rendelkezik nem tudja megnyerni a PL-t. Minden évben azt mondjuk, hogy ha most nem akkor mikor és az év végére mindig elfogynak. Most az a szerencséjük, hogy a City és főleg a Liverpool nagyon a szintje alatt van, mert idén sem lennének bajnokok. Szép futballt játszanak, de valahogy az igazi vezérek és egyéniségek hiányoznak ebből a csapatból. Össze sem lehet hasonlítani egy Bergkamp, Ljungberg, Pires, Vieira, Henry sorral a maiakat és akkor csak pár játékost emeltem ki. Ha idén is képesek elbukni a címet, akkor Arteta-t falhoz állítják szerintem. Persze ez az Arsenal, nem biztos.
interfan

Francesco írta: 2026.04.14. 08:27 Azért az nagyon kemény, hogy az Arsenal ilyen költségvetéssel és kerettel amivel évek óta rendelkezik nem tudja megnyerni a PL-t. Minden évben azt mondjuk, hogy ha most nem akkor mikor és az év végére mindig elfogynak. Most az a szerencséjük, hogy a City és főleg a Liverpool nagyon a szintje alatt van, mert idén sem lennének bajnokok. Szép futballt játszanak, de valahogy az igazi vezérek és egyéniségek hiányoznak ebből a csapatból. Össze sem lehet hasonlítani egy Bergkamp, Ljungberg, Pires, Vieira, Henry sorral a maiakat és akkor csak pár játékost emeltem ki. Ha idén is képesek elbukni a címet, akkor Arteta-t falhoz állítják szerintem. Persze ez az Arsenal, nem biztos.
Nyilvan nem all olyan kozel hozzam az Arsenal mint a MU, de meg annyira sem mint a Pool, viszont regota drukkolok nekik legyenek vegre bajnokok.

Igen, ez egy jogos erv, marmint a koltsegvetes.
Mivel ha a legutolso akar 15, akar 10, akar 5 evet nezzuk, a Chelsea meg a MU utan a legnagyobb minuszban a mercaton az Arsenal zart, azaz ott koltottek a 3. legtobbet a keretre.
Ehhez kepest az eredmenyek eddig sajnos elmaradtak, nezhetunk akar 15, akar 10, akar 5 evet.

De hogy valoban milyen a futball, az ideitol volt mar sokkal jobb Arsenal is, megis iden nyerhetnek igazan komoly trofeat, akar BL-t is, na meg a PL-t 22 ev utan.
Ez megmutatja azert a sportot, futballt, hogy nem mindig akkor nyersz trofeakat, akkor ugymond a "legjobb" a sajat csapatod magahoz kepest.
Ha nem kapnak ki a City ellen (amit nagyon remelek), akkor a PL meglesz.
BL-ben pedig oriasi eselyuk van a gyengebb ag miatt, ha ezt hasznaljak ki es jatszanak dontot, akkor azert az eleg nagy hiba lesz.
Ha meg eljutnak a dontobe, ott mar barmi lehet.

Szoval hiaba nem iden a legjobb az Arsenal az elmult evekhez kepest, iden realis eselyuk van tortenelmuk legjobb eredmenyere egy BL gyozelem + PL gyozelemre.
Ettol fuggetlenul lehet megint odaernek, hogy semmit nem nyernek, ami azert nagyon de nagyon csunya lenne.
vaskalap

interfan írta: 2026.04.14. 08:58
Francesco írta: 2026.04.14. 08:27 Azért az nagyon kemény, hogy az Arsenal ilyen költségvetéssel és kerettel amivel évek óta rendelkezik nem tudja megnyerni a PL-t. Minden évben azt mondjuk, hogy ha most nem akkor mikor és az év végére mindig elfogynak. Most az a szerencséjük, hogy a City és főleg a Liverpool nagyon a szintje alatt van, mert idén sem lennének bajnokok. Szép futballt játszanak, de valahogy az igazi vezérek és egyéniségek hiányoznak ebből a csapatból. Össze sem lehet hasonlítani egy Bergkamp, Ljungberg, Pires, Vieira, Henry sorral a maiakat és akkor csak pár játékost emeltem ki. Ha idén is képesek elbukni a címet, akkor Arteta-t falhoz állítják szerintem. Persze ez az Arsenal, nem biztos.
Nyilvan nem all olyan kozel hozzam az Arsenal mint a MU, de meg annyira sem mint a Pool, viszont regota drukkolok nekik legyenek vegre bajnokok.

Igen, ez egy jogos erv, marmint a koltsegvetes.
Mivel ha a legutolso akar 15, akar 10, akar 5 evet nezzuk, a Chelsea meg a MU utan a legnagyobb minuszban a mercaton az Arsenal zart, azaz ott koltottek a 3. legtobbet a keretre.
Ehhez kepest az eredmenyek eddig sajnos elmaradtak, nezhetunk akar 15, akar 10, akar 5 evet.

De hogy valoban milyen a futball, az ideitol volt mar sokkal jobb Arsenal is, megis iden nyerhetnek igazan komoly trofeat, akar BL-t is, na meg a PL-t 22 ev utan.
Ez megmutatja azert a sportot, futballt, hogy nem mindig akkor nyersz trofeakat, akkor ugymond a "legjobb" a sajat csapatod magahoz kepest.
Ha nem kapnak ki a City ellen (amit nagyon remelek), akkor a PL meglesz.
BL-ben pedig oriasi eselyuk van a gyengebb ag miatt, ha ezt hasznaljak ki es jatszanak dontot, akkor azert az eleg nagy hiba lesz.
Ha meg eljutnak a dontobe, ott mar barmi lehet.

Szoval hiaba nem iden a legjobb az Arsenal az elmult evekhez kepest, iden realis eselyuk van tortenelmuk legjobb eredmenyere egy BL gyozelem + PL gyozelemre.
Ettol fuggetlenul lehet megint odaernek, hogy semmit nem nyernek, ami azert nagyon de nagyon csunya lenne.
Sokat költöttek,de a Chelsea,mu duó többet,és látjuk hol tartanak.Ennek tükrében még jobban állnak.Tegnao a Leeds oktatta a vörös ördögöket hazai pályán a rózsák rangadóján.
interfan

Nagy oromomre a MU nyert tegnap, egyre kozelebb a BL hely, ami a tavalyi majdnem kieses utan oriasi eredmeny lenne.

Chelsea meg is erdemli a sorsat, talaltuk a romhalmazok es kaosz utan egy ertelmes edzot, Marescat.
Majd csak azert mert nem bologat mindenhez a tulajdonosnak, kiteszik.
Meg is erdemlik ha nem erik el a BL-t...
Ahogy az UEFA buntetest is megerdemeltek a vilagtortenelem legnagyobb es soha nem latott penzszorasa utan.

Ma meg PL "donto", nagyon varom, es nagyon szurkolok az Arsenalnak.
Ha nem kapnak ki (amit en hiszek, es bizok benne), akkor 22 ev utan meglehet a PL.
Tobbszor kiemeltem mar, nem ez az elmult evek legjobb Arsenalja, megis ez az Arsenal vihet veghez tortenelmi sikert, es akar egy PL + BL duplat.
Hajra, nagyon orulnek neki.
Viszont ha ma ne adja eg kikapnak (amire gondolni sem akarok), akkor borulhat sajnos minden, es akar ezt a mar 100X megnyert PL-t is elbukhatjak.
Ezt nagyon nem szabad, es ma meg kell mutatni.
vaskalap

Tottenham viszont nagy melegben van,tegnap is csak x-eltek
interfan

Extra szinvonalu meccs volt, es hat ez nagy csalodas nekem, nagyon vartam legalabb egy X-et, de meg az sem jott ossze, es kikapott az Arsenal.
Volt ez 8-9 pont elony is, most meg vesztett pontot tekintetben beerte a City az Arsenal.
Ha verik a Burnleyt, a City fogja a PL-t vezetni a 33. fordulo utan.
Sajnos ez nagyon szomoru, ha innen megforditja a City, es elbukja az Arsenal, az oriasi blama lesz.
Remelem azert valahogy a legvegen megis az Arsenal fog orulni, es lathatunk egy PL + BL gyozelmet.

Nyilvan a Citytol nem lehet elvenni az erdemet, egeszen elkepeszto amit mennek most a vegen, ahogy kuzdenek, ahogy harcolnak, es amennyire egysegesek lettek.
Vilagkorszakos tortenelmi csapat ez a City az egyszer biztos, Guardiola meg haat szavak sincsenek.
Barmi is lesz a vege, ez a City amit muvel, es tett le az elmult 10 evben, Guardiola nagysagaval egeszen elkepeszto.
matyinter

Hiába szurkolok valamilyen szinten az Arsenalnak, (alapvetően egyáltalán nem, csak idei bajnokság szempontból) de, ha ezt képesek elbukni, akkor kurvára meg is érdemlik.
vaskalap

Most kezdődnek csak az igazi izgalmak.Ki bírja jobban a végéig.A City mentális előnyben van az biztos.
interfan

vaskalap írta: 2026.04.19. 21:44 Most kezdődnek csak az igazi izgalmak.Ki bírja jobban a végéig.A City mentális előnyben van az biztos.
En azt erzem az Arsenalnal, hogy kellene egy attores, es ezt a gorcsosseget elhagyni.
Nyilvan ekkora sikerek kapujaban azert nem egyszeru, de ezert lesz "top" csapat valaki hogy ezt kibirja.

Elmult evekben sokkal jobb Arsenalok voltak, megis iden van karnyujtasnyira a PL es a BL gyozelem is.
Idei szezont nagyon jol kezdtek, akar a PL, akar a BL-ben.
De jo ideje csak szenvednek, latjuk a BL 16 kozott, es a 8 kozott is.
PL-ben 5 fordulo, 10 fordulos, 20 fordulos, 25 fordulos tabellat sem vezetik, sot ha a City hozza az elmaradt meccset akkor azt sem fogjak mar.
Mikozben tavaly mekkorat mentek a BL-ben, felszabadultan, jol, szepen jatszottak, pechukre szembejott a vilagvot vegigvero PSG.
De ezt leszamitva sokkal jobbak voltak mint az idei BL-ben, megis iden jatszhatnak akar dontot is.
Bajnoksagban is 2 eve mekkorat mentek...
Annyi pontjuk volt ami boven eleg lenne a bajnoki cimre, csak pechukre volt egy korszakos tortenelmi zseni csapat a City.
De akar 3 eve is, ott voltak nagyon kozel, csakhat a City.
De hiaba voltak ezekben az evekben sokkal jobbak, megis iden lehet meg a PL.
Ezzel a nyomassal, ezzel a teherrel kell megbirkozni, es ilyenkor derul ki, tudsz e igazi vilagklasszis top csapatta vallni.
Ebbol is latszik mennyire egeszen elkepesztoen nehez 1db PL-t is nyerni, nem hogy tobbet.
Remelem az Arsenal megtud ezzel birkozni, es bebizonyitja mindenkinek, hogy ok is egy "top" csapat, nem pedig orok masodikok, es vesztesek.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2026.04.20. 06:43
vaskalap írta: 2026.04.19. 21:44 Most kezdődnek csak az igazi izgalmak.Ki bírja jobban a végéig.A City mentális előnyben van az biztos.
En azt erzem az Arsenalnal, hogy kellene egy attores, es ezt a gorcsosseget elhagyni.
Nyilvan ekkora sikerek kapujaban azert nem egyszeru, de ezert lesz "top" csapat valaki hogy ezt kibirja.

Elmult evekben sokkal jobb Arsenalok voltak, megis iden van karnyujtasnyira a PL es a BL gyozelem is.
PL-ben 5 fordulo, 10 fordulos, 20 fordulos, 25 fordulos tabellat sem vezetik, sot ha a City hozza az elmaradt meccset akkor azt sem fogjak mar.
Mikozben tavaly mekkorat mentek a BL-ben, felszabadultan, jol, szepen jatszottak, pechukre szembejott a vilagvot vegigvero PSG.
De ezt leszamitva sokkal jobbak voltak mint az idei BL-ben, megis iden jatszhatnak akar dontot is.
Annyi pontjuk volt ami boven eleg lenne a bajnoki cimre, csak pechukre volt egy korszakos tortenelmi zseni csapat a City.
Ezzel a nyomassal, ezzel a teherrel kell megbirkozni, es ilyenkor derul ki, tudsz e igazi vilagklasszis top csapatta vallni.
Ebbol is latszik mennyire egeszen elkepesztoen nehez 1db PL-t is nyerni, nem hogy tobbet.
Remelem az Arsenal megtud ezzel birkozni, es bebizonyitja mindenkinek, hogy ok is egy "top" csapat, nem pedig orok masodikok, es vesztesek.
Én azt érzem, hogy végül úgy járnak majd mint mi tavaly. Végig harcban a nagy címekért, aztán végül semmi.
interfan

möszi írta: 2026.04.20. 07:19
interfan írta: 2026.04.20. 06:43

Én azt érzem, hogy végül úgy járnak majd mint mi tavaly. Végig harcban a nagy címekért, aztán végül semmi.
Szamomra sajnos ez benne van.
Ez a tegnapi City meccs sokatmondo volt...
Ettol fuggetlenul a City se fogja megnyerni mind a 6 maradek meccset, szoval boven van esely tovabbra is.

Itt tenyleg eldol, hogy birjak a terhet, a nyomast, es ez ami egy top csapatot megkulonboztet egy jo csapathoz kepest.
interfan

"114 éve nem volt példa rá a Chelsea történelmében, hogy egymás után öt bajnoki mérkőzést is elveszítsen, mindegyiket rúgott gól nélkül"

https://index.hu/sport/futball/2026/04/ ... abdarugas/

https://24.hu/sport/foci/2026/04/21/pre ... n-chelsea/#

Kemeny story...

Mondjuk meg is erdemlik a sorsukat.
Vegre talalnak egy edzot aki osszeszedi oket a romokbol, a vilagrekord soha nem latott penzszoras utan, epit egy csapatot, eler valamilyen modon eremdenyeket.
Majd erre kirugjak, mert eppen a tulajdonos akarja megmondani az edzonek is, hogy mikent iranyitsa a csapatot.
Hoznak helyette a tulajdonos masik csapatobol edzot, nagy koponyak ulnek ott az egyszer biztos...
vaskalap

interfan írta: 2026.04.22. 16:28 "114 éve nem volt példa rá a Chelsea történelmében, hogy egymás után öt bajnoki mérkőzést is elveszítsen, mindegyiket rúgott gól nélkül"

Kemeny story...

Vegre talalnak egy edzot aki osszeszedi oket a romokbol, a vilagrekord soha nem latott penzszoras utan, epit egy csapatot, eler valamilyen modon eremdenyeket.
Majd erre kirugjak, mert eppen a tulajdonos akarja megmondani az edzonek is, hogy mikent iranyitsa a csapatot.
Hoznak helyette a tulajdonos masik csapatobol edzot, nagy koponyak ulnek ott az egyszer biztos...
Érdemes megnézni a szurkolói reakciókat a meccs után,elég beszédesek.
interfan

vaskalap írta: 2026.04.22. 19:48
interfan írta: 2026.04.22. 16:28 "114 éve nem volt példa rá a Chelsea történelmében, hogy egymás után öt bajnoki mérkőzést is elveszítsen, mindegyiket rúgott gól nélkül"

Kemeny story...

Érdemes megnézni a szurkolói reakciókat a meccs után,elég beszédesek.
Ki is rugtak emberunket.
Mondjuk lazan 2032-ig szerzodese volt. :D
Szoval nagy koponyak dolgoznak a Chelseanel az egyszer biztos. :D
vaskalap

Az a baj náluk,hogy az amerikai észjárást próbálják beültetni,egy európai modellbe.Az élet valamely területén sikeresek voltak,és elhiszik,hogy ez más területen is működni fog.Hát ez a FUTBALL,csupa nagybetűvel,nem a yenki névbitorló pénzgyár.Ide komoly szakmai hozzáértés kell,ja,az nincs,csak pénz,de az dögivel.
interfan

Mar a City van az elso helyen a PL-ben.

200 nap utan csuszott le az Arsenal az elrol, a 7.fordulo ota elso helyen voltak.
Most a 33.fordulo utan mar a City vezeti a tabellat.
interfan

Es ha mar Chelsea, egy jo kis iras roluk a TMW-n:

"
A vilagfutball legnagyobb katasztrofaja: Chelsea.
Legjobb pelda arra, hogyan nem szabad iranyitani egy klubot, tortenelmi melyponton a klub 2 milliard euro elkoltese utan igazolasokra kevesebb mint 4 ev alatt az Amerikai BlueCo es Boehly iranyitasa alatt.

A legnagyobb pelda a tulajdonosi teljes alkalmatlansagra.
2 milliard eurot koltottek kevesebb mint 4 ev alatt uj jatekosokra amiota az uj amerikai tulajdonos atvette a Chelseat, es egy akkora katasztrofat es szegyent mutattak fel amire meg soha nem volt pelda.
A MU Sir Alex utani eraja eltorpul a Chelsea katasztrofaja mellett.
Minden letezo rekordot megdontottek penzkoltesben soha senki nem koltott ennyit meg 10 ev alatt sem mint ok kevesebb mint 4 ev alatt.
Semmifele eredmenyt nem ertek el, aki barmit is tudott epiteni es nyert legalabb valamit, Maresca azt az edzot eluldozte a semmihez nem erto tulajdonos.
Tuchel, Potter, Lampard, Pochettino, Maresca, Rosenior.
6 ev kevesebb mint 4 ev alatt.
A tulajdonosok csakis katasztrofat okoztak, 2 milliard elkoltese valosagos pokol.
Mintha egy videojatek lenne ugy dobaltak az 50-100-120m eurokat egy-egy jatekosert.
Hiaba adsz etelt az olyannak aki nem tud enni, a penz nem minden, sot semmit nem er ha a szakertelem nem letezik.
Az Amerikaiak azt hittek a futball egy videojatek, es a vilagtortenelem legnagyobb szegyenet mutattak fel a soha nem latott penzszorasukkal, es a klub teljes tonkretetelevel.
7-8 eves szerzodeseket kotottek jatekosokkal, sot Rosenior edzo is 2032-ig irt ala szerzodest.
Mindenki az angol focit tartja a vilag tetejenek, es az is, de a Chelsea es a MU katasztrofaja pelda lehet mindenki szamara, hogy nem szabad egy klubot iranyitani, es nem eleg csak a penz, hiaba koltod el az osszes penzt, es az osszes letezo rekordot megdontod ezzel.
"
interfan

Carrick elott le a kalappal minden teren.
13 meccs
9 gyozelem
2 dontetlen
2 vereseg

Mindezt ugy, hogy vertek az Arsenalt, Cityt, Chelseat, Aston Villat is.
3.helyen a MU, es 2.23 pontatlaga van a PL-ben ami Sir Alex ota a legjobb MU edzo PL pontatlag.

Azert csak kiderul, hogy nem az osszes jatekos egy balfasz, nem az egesz MU egy szemettelep, hanem csak kellett egy ertelmes edzo, az utobbi evek tortenelmi melysegei es katasztrofai utan.

Csak igy tovabb.
interfan

Arsenal azert nem semmi mekkora szenvedest csinal.
Tegnap ez a meccs a kieso West Ham ellen te jo eg...
Rem kellemetlen volt az egesz.
Most azt hagyjuk, hogy volt e biroi segitseg...
Ezer eve bajnokok lehetnenek, de egyszeruen valami elszakadt, es teljes blokk van.

Nem azt mondom, hogy az Arsenal eddig gyonyoruen es fantasztikusan jatszott, de azert rendben voltak.
Viszont ez ami teltol van mostanaig, az valami egeszen elkepeszto szenvedes.
Nem tudom a gyozelem kapujaban blokkoltak e ennyire le, mentalis gat vagy mi a fene ez, de rossz nezni oket.
En abban remenykedek, hogy a varva vart bajnoki cim felszakitani ezt a gatat (ha egyaltalan letezik), es jovore ujra az oszi meg az elmult evek Arsenaljat lathatnank.
Egeszen elkepeszto, hogy meg mindig nem tudtak bajnokok lenni, es 100.percekben kerdojeles biroi iteleletekkel szenvednek.
Nyilvan PL-t nyerni a vilag egyik legnehezebb, hanem legnehezebb dolga, ez az Arsenal szenvedesebol is latszik.
En szoritok nekik, hogy a BL is meglegyen, ezt a bajnoksagot meg mar egesz egyszeruen nem bukhatjak el.
vaskalap

Az előnyük jócskán elfogyott,mondjuk a City év közben batyta el,a hajrájuk nem rossz,bár ez a Guéhi hiba végzetesnek tűnik
interfan

vaskalap írta: 2024.08.06. 16:45 City eladja Alvarezt az Atletinek.92 m-ért,sztem jó üzlet.Kiváncsi leszek,mire lesz képes állandó kezdőként.
2024 nyari fenti komment, eltelt 2 ev, es o azert nagyot ment, es nagy uzlet volt a Citynek is, na meg most az Atleticonak is.

Atleticoban 106 meccs
49 gol
17 golpassz

BL-ben lejatszott 25 meccset es rugott 17 golt valamint 5 golpassz.

Kiemelkedo teljesitmeny minden teren.

Most tavozni akar az Atleticobol, es gyakorlatilag mindenki vinne:
Real, Barcelona, Bayern, PSG, MU, Chelsea, Liverpool, Arsenal.
Legalabb 150m eurot kernek erte, ami elnezve hogy milyen jatekosert fizettek pl tavaly is ettol meg tobbet is, teljesen realis osszeg.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

A Manchester United bronzérmes. Hát ha volt valami amit nem gondoltam volna, akkor ez is az a kategória.
Viszont a VAR vizsgálat után is megadott kezezős góljukat nem tudom hová tenni..

A Chelsea pedig leigazolta Xabi Alonsót.
interfan

MLK írta: 2026.05.17. 18:21 A Manchester United bronzérmes. Hát ha volt valami amit nem gondoltam volna, akkor ez is az a kategória.
Viszont a VAR vizsgálat után is megadott kezezős góljukat nem tudom hová tenni..

A Chelsea pedig leigazolta Xabi Alonsót.
Nagyon nagy orom nekem a MU bronzerme.
Annyira rafert mar erre a csapatra a sok kinszenvedes utan.
Latjuk nem a jatekosok nullak, csak kellett egy edzo.
De jo lesz jovore ujra a BL-ben latni a MU-t.
Csak igy tovabb.

Az viszont kemeny, hogy Xabi Alonso megy a Chelseabe.
Slot ezek szerint marad.
Poolnak elkepeszto szerencseje, hogy a Chelsea botrany gyenge volt Maresca utan, vilag hulyei voltak, hogy hagytak az egyetlen egy edzot elmenni, aki abbol a szemetdombol es kaoszbol csapatot epitett.
Mondjuk Xabi Alonso nagyot nem kockazatat, mert bukni nehez lesz ennel a hulla Chelseanel.
Beer egy 5.helyre az mar oriasi "siker" az elmult evek gyotrelmei utan.

Milanoi elmenyem elott volt szerencsem az FA kupadontot a Wembleyen megnezni.
A meccs maga gyenge volt, a Chelsea hihetetlen melyen van, na de az a Semenyo gol...
Hat valami zsenialis, egeszen elkepeszto volt.
Guardiola 20. trofeaja 10 ev alatt, felfoghatatlan.
Ha tavozik, akkor melto megkoronozasa volt ez az egesznek, es a tavaly meg meglehetosen gyenge Cityt elkezdte ujaepiteni, es nagyon szep jovo allhat elottuk.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Xabi azt hittem kivárja a madridi kaland után a pool padját. Ahova azért nem hinném, hogy most bárki is szívesen odaülne. Madridi szintű elvárásokkal találná szemben magát. A Chelsea viszont más tészta. Végtelen mani, és vannak nagyon jó játékosok is, jövőre pedig semmilyen nemzetközi szereplés nem lesz. Tudnak építkezni, és erre ő egy jó lehetőség. Hogy hagyják-e dolgozni, és hogy a focisták mit produkálnak, arra kíváncsi leszek.
interfan

MLK írta: 2026.05.18. 10:13 Xabi azt hittem kivárja a madridi kaland után a pool padját. Ahova azért nem hinném, hogy most bárki is szívesen odaülne. Madridi szintű elvárásokkal találná szemben magát. A Chelsea viszont más tészta. Végtelen mani, és vannak nagyon jó játékosok is, jövőre pedig semmilyen nemzetközi szereplés nem lesz. Tudnak építkezni, és erre ő egy jó lehetőség. Hogy hagyják-e dolgozni, és hogy a focisták mit produkálnak, arra kíváncsi leszek.
Volt egy kiemelkedo edzojuk, aki a romhalmazbol epitett valamit, Maresca.
Megis hagytak elveszni...

Elkepeszto kaosz es tragedia ami ott van, meg is erdemeltek ezt a szezont.
Vilag egyik legnagyobb vicce volt ez a Chelsea, amiota az idiota uj tulajdonos megjott, es elszort tobb mint 2000 millio eurot alig par ev alatt.
vaskalap

Gyenge volt az FA kupa döntő,de a City pont 1 góllal jobb volt.Szerintem Pep most fog elmenni,úgymond a csúcson.Ki tudja,még a PL cím is meglehet,bár ahhoz az ágyúsoknak nagyot kell hibázni.Sokan reklamálták,hogy a Chelsea nem kapott meg két tizit,szerintem egyik sem volt az.Alonso nagy feladatot vállalt,kiváncsi vagyok mi sül ki belőle.
interfan

vaskalap írta: 2026.05.18. 13:10 Szerintem Pep most fog elmenni,úgymond a csúcson.
Azt hiszem olyan 10 ev van mogotte amit megismetelni is elkepeszto nehez lesz barmikor.

Maresca vagy Kompany lehet az utod.

Allitolag most Kompanyval is targyaltak, aki nyitott a Cityre, korabban tobbszor elmondta, a legnagyobb alma, hogy egyszer a Cityt vezesse edzokent es hazaterjen.
Szoval o allitolag mar most is atvenne a Cityt.

Viszont a City vezetes inkabb Maresca fele hajlik.
interfan

Bajnok az Arsenal.
Egeszen hihetetlen ezt leirni.
22 ev telt el az utolso PL gyozelem ota, akkor meg a meltan hires Highbury stadionban Wengerel a padon, olyan jatekosokkal mint Vieira, Pires, Henry, Ashley Cole, Ljungberg, Lehmann, Bergkamp, Sole Campbell.
Hogy rohan az ido...

Arteta munkaja elott azert le a kalappal, amit felepitett az igenis elismerest erdemel.
Mar 3 eve, de 2 eve is bajnokok lehetettek volna, csak akkor volt egy korszakos zseni csapat a City, aki eveken at leuralta a PL-t.
Voltak az ideitol jobb Arsenalok Arteta idejen, megis iden ertek fel a csucsra, valahol ez a sors fintora is.
En orulok nekik, jo erzes ezt latni, es Arteta epitkezese is vegre csucsra ert.
Nyilvan ez a tavasz nem sikerult jol, nem voltak igazan jo formaban, jatszani foleg nem jatszottak jol, es majdnem a hatalmas siker, a PL gyozelem kapujaban begorcsoltek es elbuktak.
De vegul hala az egnek nem, es 22 ev utan bajnok az Arsenal.

(Barcsak a BL is sikerulne)
matyinter

Teljesen megérdemelt, szimpatikus is a csapat, de szerintem a BL-t nem fogják behúzni, a PSG annyira űrfocit játszik.
Persze, tudom a tipikus sztereotípiát, 1 meccsen bármi megtörténhet, én nekem egyik csapat sem antipatikus, szóval győzzön a jobb, és lássunk egy fasza meccset, sok góllal :D
matyinter

Valamint tudnék örülni egy West Ham
bentmaradásnak, és Tottenham kiesésnek, ha nincs is sok esély rá, egy WestHam-Milwall nagyon adná :D
interfan

matyinter írta: 2026.05.19. 23:00 Teljesen megérdemelt, szimpatikus is a csapat, de szerintem a BL-t nem fogják behúzni, a PSG annyira űrfocit játszik.
Persze, tudom a tipikus sztereotípiát, 1 meccsen bármi megtörténhet, én nekem egyik csapat sem antipatikus, szóval győzzön a jobb, és lássunk egy fasza meccset, sok góllal :D
Ebben igazad van, teljesen mas szinten vannak, a PSG-Bayern meccsen a vilag ket kimagasloan legjobb csapata jatszott egymas ellen, ahol 2 meccsen volt egy meg jobb a masiktol.
Viszont igen, 1 meccs, ahol barmi tortenhet.

Nyilvan mivel elfogult vagyok az Arsenal iranyaban, es nagyon szeretnem ha sikerulne nekik ez a tortenelmi tett, ezert a velemenyem is elfogult.
De en azt gondolom, behuzza az Arsenal, es meglesz a tortenelmi BL + PL siker.
interfan

matyinter írta: 2026.05.19. 23:18 Valamint tudnék örülni egy West Ham
bentmaradásnak, és Tottenham kiesésnek, ha nincs is sok esély rá, egy WestHam-Milwall nagyon adná :D
Azert ez a West Ham is csakis maganak koszonheti.
Utolso 3 meccs = 0 pont.
Igy nem lehet elkerulni a kiesest...
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Én is örülök! Az Arsenal a második kedvenc ha van ilyen kategória! Nem hittem volna, látva az utolsó sok meccset, szerintem a játékosok sem értik hogy sikerült 🤪. Ha a BL is sikerülne haaaaaat az már erősen a csoda kategória!
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

matyinter írta: 2026.05.19. 23:00 Teljesen megérdemelt, szimpatikus is a csapat, de szerintem a BL-t nem fogják behúzni, a PSG annyira űrfocit játszik.
PSG szerintem ki fogja végezne az Arsenal-t.
Bárki bármit mond, idei PM azért jóval gyengébb kategória volt, mint az elmúlt években bármikor.
City már messze nem a korábbi City
Liverpool, Chelsea gyenge szezont futott, ennek köszönhető is MU bronzérme
Aston Villa aki egyedül felülteljesített

Persze az Arsenal 22 év után bajnok, ami számukra nagyszerű öröm és végre megszakadt a negatív széria.
Nehogy kelljen újabb 22 évet várni rá
interfan

Tombi1986 írta: 2026.05.20. 06:39
PSG szerintem ki fogja végezne az Arsenal-t.
Bárki bármit mond, idei PM azért jóval gyengébb kategória volt, mint az elmúlt években bármikor.
City már messze nem a korábbi City
Liverpool, Chelsea gyenge szezont futott, ennek köszönhető is MU bronzérme
Aston Villa aki egyedül felülteljesített

Persze az Arsenal 22 év után bajnok, ami számukra nagyszerű öröm és végre megszakadt a negatív széria.
Nehogy kelljen újabb 22 évet várni rá
Nyilvan az idei Arsenaltol voltak erosebb es jobb Arsenalok.
Akar 3 eve, akar 2 eve, ez igy van.
Es az is igaz, hogy ez a tavasz egyaltalan nem sikerult szepre, valamint a birok is meglehetosen az Arsenal mellett voltak.
De az elmult evek, az idei ev osz/tel alapjan raszolgalt ez az Arsenal a sikerre.

City tavalyi evhez kepest elkezdett feljonni, es megtortent mar nagyjabol a generaciovaltas, meglehetosen nagy potencial jatekosokat kap Maresca.
Szoval ok azert egyben vannak.

Chelsea tragedia...
MU nagyon szepen feljott nagy oromomre.
Pool pedig a tobb mint 500m elkoltese utan par jatekosra meglehetosen nagy godorbe kerult.

Arteta jovojere kivancsi leszek, foleg ha a BL-t is megnyeri.
Mert onnan mar feljebb nincs (vagyis de a triplazas), szoval izgalmas helyzetbe kerulhet.
Neki is ugye mindig tema volt a City, de oda most megy Maresca, na meg Kompany nagy alma oda "hazaterni".
Arteta korabban elmondta, hogy a PSG az alma, es egyszer szeretne ott edzo lenni.
Viszont ott L.Enrique egy Isten, szoval csak akkor lesz valtas ha L.Enrique menne.
Kerdes ha cimet ved, es tortenelmet ir olyat csinal amit meg soha senki, lesz e meg motivacioja a maradasra.
De ha meg az Arsenal nyer, akkor Arteta is egy kerdes.
Nyilvan az a realitas, hogy mindket edzo marad a helyen.
De kozeptavon, jovore vagy valahogy azert egy komoly kerdes lesz Arteta is, hogy merre szeretne menni.
interfan

Visszanezve ezt a City paradet valami elkepeszto volt.
Rengeteg ember az utcan Manchesterbe a buszos vonulason.
Megunnepeltek az ifjusagi csapatokat, ami szinten nagyon fontos, mert a City akademia es utanpotlas a vilag egyik legjobbja.
Noi csapat megunneplese.
Es hat vegul a Guardiola 10 eve.
Zsenialis volt ahogy ahogy a 10 ev trofeait behoztak.
20 trofea 10 ev alatt, lenyugozo.
Ebben triplazas is.
Kompany is "hazatert" egyelore meg csak a parade resztvevojekent, de par even belul szinte biztosan edzokent is.
Txiki Begiristain is visszatert a Guardiola unneplesre, aki szinten egy korszakos zseni.
Silva es Stone bucsuja is gyonyoru volt, Guardiole pedig szinten a futball tortenelem resze.
Mint ahogy ez a 10 ev is amit felepitett, amit elert, es amilyen egeszen elkepeszto orokseg marad utanna.

Csak remelni tudom, hogy a PL-bol legjobban kedvelt csapatom a MU egyszer ennek a City-Pep korszak toredeket is megeli sikerekben meg az en eletem soran.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: Ma, 06:47 Csak remelni tudom, hogy a PL-bol legjobban kedvelt csapatom a MU egyszer ennek a City-Pep korszak toredeket is megeli sikerekben meg az en eletem soran.
Azt nem tudom, hogy Te megélted-e :), de a MU-nak azért legalább ilyen korszaka volt SAF-fal. Mégha az egy hosszabb időszak is volt.

Egyébként az a vicces, hogy ez a MU pl. még bőven most épül meg kezd magára találni, de kb. teljesen biztos, hogy a jövő évi BL ligaszakaszban is az 5 angol az első 10 helyen végez majd. Úgy, hogy idén pl. a Tottenham majdnem kiesett közben a bajnokságból.
Tényleg eléggé nyílik az olló a PL és a további bajnokság tekintetében. Ilyenkor szokott aztán az lenni, hogy nem túl kapitalista-barát intézkedésekkel megpróbál beavatkozni a versenyszervező, de nyilván ezt teljesen törvényes módon nehezen fogják tudni majd kontrollálni.
Válasz küldése