Minőséget a mennyiség ellenében!
Bisseck és Bastoni maradhatna, mindketten megérdemelnék a további bizalmat szerintem.
FORZA INTER!!!
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
En megertem Bisseck csalodotsagat.k.tomi880421 írta: ↑2026.05.20. 19:56 Mondjuk én nem értem Bissecket és a csalódottságát és azt, hogy nem akar hosszabbítani. Oké, nem került be a német válogatott vb keretébe
Persze, de en a csalodotsagat ertem a VB kapcsan.HerfortBalazs írta: ↑2026.05.21. 16:03 Gondolom inkabb azt nem erti hogy ezert miert akar eligazolni.
Magas labda, jöhetne is Kim. Olaszban már bevált korábban, sőt ki is emelkedett.
Hat igen, ebben maximalisan igazad van, es en is meglepodnek ha egy Augusto + Frattesi + kis penz kapcsan nekunk adnak Konet.
Ha mar ennyit emlited Festa Pazt, akkor Fabregas mai nyilatkozata:Festa írta: ↑2026.05.22. 14:08 A mai hírek alapján Kone az új Lookman,de majd kiderül.Mert azért a Romának jobban kell a pénz mint tavaly az Atalantanak kellett. Szerintem viszont Paz legalább annyira kéne ,mert pontosan egy kreatív ember kéne hozzá.
Frattesitől pedig tudnánk szabadulni is pont a “kedvenc “klubjába mehetne.
Azért nekünk az nagy előny,hogy (80%) a juve nem indul csak EL-ben.Egy megerősített kerettel és egy fókuszált Spalettival okozhatott volna gondot.
Moretto szerint megvan a PL klub aki erdeklodik A.Stankovic kapcsan, a Brentford.Paz 100% hogy nem lesz az Inter jatekosa, ebben mindenki biztos lehet.
Vagy visszater a Realba, vagy marad a Comoba.
Zanetti nagyon fontos ember volt a futballban, jol ismerem Ausiliot es Baccint, tudom hogy hozzak meg a donteseket.
Az egyetlen klub aki barmit mondhat az Real, es Zanetti nem a Realnal, de nem is a Comonal dolgozik, ezert tiszteletet kellene mutatnia.
Egy dupán BL döntős védő fix ára minimum 70 milka lenne.interfan írta: ↑2026.05.22. 20:11 Gazzetta szerint ujra felmerult a Real Bastoni kapcsan.
Mourinho szivesen vinne, es komoly jelolt lehet ujra 2024 utan.
2024 nyaran a Real 45m euros ajanlatot tett Bastoni kapcsan, amit az Inter es Bastoni is elutasitott.
Bastoni azota tobbszor hatarozottan es vilagosan elmondta, egyaltalan nem szeretne a Real jatekosa lenni.
Jo az 80-90 millionak is, ha megnezzuk kikert fizettek mostansag 70m felett:Festa írta: ↑2026.05.22. 20:18Egy dupán BL döntős védő fix ára minimum 70 milka lenne.interfan írta: ↑2026.05.22. 20:11 Gazzetta szerint ujra felmerult a Real Bastoni kapcsan.
Mourinho szivesen vinne, es komoly jelolt lehet ujra 2024 utan.
2024 nyaran a Real 45m euros ajanlatot tett Bastoni kapcsan, amit az Inter es Bastoni is elutasitott.
Bastoni azota tobbszor hatarozottan es vilagosan elmondta, egyaltalan nem szeretne a Real jatekosa lenni.
Persze itt az Interről van szó.
Lehet elengedném most az olasz-bosnyák piros + illetve a juve meccs után.
Aztán majd egyszer visszajön 35 évesen.
Én nem látom most, hogy a Kone - Jones páros vinne minket közelebb ahhoz, hogy jövőre több esélyünk legyen a BL-ben közelebb kerülni az élmezőnyhöz, de Acerbiről sem gondoltam annó, hogy ilyen meghatározó évei lesznek.
Totál egyetértek. Plusz egyik játékos sem jönne nem fix kezdőnek, úgy meg nem jövünk ki nyilván, mert Barella meg Calha helye megkérdőjelezhetetlen.FEKA84 írta: ↑2026.05.23. 11:20 Szinte esélytelen hogy Kone, és Jones is érkezzen. Nem fogunk 80 milliót kifizetni a 2 játékosért.
Barella, Calhanoglu, Zielinski, Kone, Stankovic, Sucic esélyes.
Frattesi, Diouf eladva
Mkhytarian sorsa kérdőjeles.
Kevesebb fizuval lehet marad még 1 évet 7. középpályásnak.
Idén is 7 kp volt.
Sikerul meggyoznod Mkhitaryant a maradasrol?
Egy olyan jatekos mint o nagyon fontos.
A palyan, es az oltozoben is nagyon fontos szerepe van.
Meg nem beszeltem vele, de most lesz idonk beszelni a hosszabbitasrol.
Diouf?
Dioufnak nagyszeru jovoje lesz mint jobb WB.
A Wing Back poszt az ami legjobban megfelel az o kepessegeinek.
Erzi a kaput, gyors, jol vedekezik, gyorsan fordul.
Nagyon boldog vagyok az Internel.
Mindig jo ha nagy klubok erdeklodnek irantad, de jelenleg nem gondolok erre.
Most csak azzal foglalkozok, hogy elmegyek vegre nyaralni, utana meglatjuk mi tortenik.
Es har mar fiatalitas.
Es azt se felejtsuk el, hogy az alapembereink mindenki egy evvel idosebb lesz.
Semmi.
Sofa statjai alapjan:matyinter írta: ↑Tegnap, 12:16 Amúgy Stanko tényleg ennyire jó, hogy visszavegyük 23-ert, esetleg tovább adjuk 40-ért?
Nem igazán láttam játszani, csak pár 20 percet kaptam el, meg összefoglalókat, de ez sokat nem jelent, ezért kérdezem. Nyilván fiatal, potenciális, illetve a név kötelez.
Interfan, statokat kérek![]()
Köszönöm szépeninterfan írta: ↑Tegnap, 12:57Sofa statjai alapjan:matyinter írta: ↑Tegnap, 12:16 Amúgy Stanko tényleg ennyire jó, hogy visszavegyük 23-ert, esetleg tovább adjuk 40-ért?
Nem igazán láttam játszani, csak pár 20 percet kaptam el, meg összefoglalókat, de ez sokat nem jelent, ezért kérdezem. Nyilván fiatal, potenciális, illetve a név kötelez.
Interfan, statokat kérek![]()
Az sem biztos, hogy Mourinho lesz az edző…interfan írta: ↑Ma, 07:11 Spanyol forrasok szerint Mourinho vinne Dumfriest a Realba.
A Realnal megbukott Alexander Arnold helyere nezte ki Mourinho, es a Real kifizetne a 25m euros kivasarlasi arat.
Kerdojeles Dumfries dontese, aki sokkal inkabb a PL-ben szeretne igazolni, de onnan egyelore tovabbra sincs komoly erdeklodes.
Odavalo az oreg, romhalmaz elere rom edzo kell.Tombi1986 írta: ↑Ma, 08:03Az sem biztos, hogy Mourinho lesz az edző…interfan írta: ↑Ma, 07:11 Spanyol forrasok szerint Mourinho vinne Dumfriest a Realba.
A Realnal megbukott Alexander Arnold helyere nezte ki Mourinho, es a Real kifizetne a 25m euros kivasarlasi arat.
Kerdojeles Dumfries dontese, aki sokkal inkabb a PL-ben szeretne igazolni, de onnan egyelore tovabbra sincs komoly erdeklodes.