Szerencsére Ibrahimovic marad még rombolniinterfan írta: ↑2026.05.25. 19:24Ha mar a Realt visszautasitotta, most valogatott az Olasz valogatott, vagy a Napoli ajanlata kozul.
Egyik nagyobb romhalmaz mint a masik.
Real, Napoli, Olasz valogatott, szep kis kor...
Egyebkent a Milannak kirugtak:
- Az elnokot: Furlani
- Technikai igazgatot: Moncada
- Sportigazgatot: Tare
Magyarul ahogy van mindenkit...
SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Tombi1986
Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
- interfan
Fabregas elmondta, marad a Como edzoje.
Igaz innen mar nem tudom van e feljebb (nyilvan Scudetto), de megis valahol megertem.
Visszautasitotta a vicc Chelseat, az edzotemeto Realt, es meg ilyen Newcastle erdeklodest is.
Ezeket is jol tette.
Comonal el is mondta a vezetoseg, hatartalan penz all rendelkezesre, es nyaron brutalisan megerositik a keretet.
Ahogy Paz fogalmazott es a vezetoseg, a BL hely meg csak a kezdett, jovore meg nagyobb sikereket fognak elerni.
Par eve volt a Comoi vezetestol egy nyilatkozat, hogy ok Olaszorszag egyetlen szupergazdag klubja, minden penzuk megvan.
Ebbol a penzbol pedig felepitik Olaszorszag legjobb klubjat, es par even belul Scudettot fognak nyerni.
Akkor csak legyintettem, dehat most mar illik komolyan venni ezutan a tortenelmi sikeruk es BL helyuk utan.
Na meg eleve latva a Fabregas fele Comot.
Nyilvan csak penzbol nem lehet csapatot epiteni, ezt megmutatta ujra a Real, es meg inkabb megmutatta ezt a futball tragedia Chelsea.
Viszont a Comonal van szakertelem, nem is keves Fabregas szemelyeben.
BL helyet sem gondoltam volna az eletben sem, kitudja kiket igazolnak (penzugyi hatteruk megvan).
Latva a Juventus-Milan sulyos melysegeket, de a Napoli sem eppen ijeszto keretet, haaat...
En tartom, ha tovabbra is okosan csinaljak, valoban elojohet az a helyzet, hogy a Como lesz az elsoszamu kihivo a Scudettoert jovore.
Fabregas meg mindig csak 39 eves, nem semmi jovo all elotte.
Igaz innen mar nem tudom van e feljebb (nyilvan Scudetto), de megis valahol megertem.
Visszautasitotta a vicc Chelseat, az edzotemeto Realt, es meg ilyen Newcastle erdeklodest is.
Ezeket is jol tette.
Comonal el is mondta a vezetoseg, hatartalan penz all rendelkezesre, es nyaron brutalisan megerositik a keretet.
Ahogy Paz fogalmazott es a vezetoseg, a BL hely meg csak a kezdett, jovore meg nagyobb sikereket fognak elerni.
Par eve volt a Comoi vezetestol egy nyilatkozat, hogy ok Olaszorszag egyetlen szupergazdag klubja, minden penzuk megvan.
Ebbol a penzbol pedig felepitik Olaszorszag legjobb klubjat, es par even belul Scudettot fognak nyerni.
Akkor csak legyintettem, dehat most mar illik komolyan venni ezutan a tortenelmi sikeruk es BL helyuk utan.
Na meg eleve latva a Fabregas fele Comot.
Nyilvan csak penzbol nem lehet csapatot epiteni, ezt megmutatta ujra a Real, es meg inkabb megmutatta ezt a futball tragedia Chelsea.
Viszont a Comonal van szakertelem, nem is keves Fabregas szemelyeben.
BL helyet sem gondoltam volna az eletben sem, kitudja kiket igazolnak (penzugyi hatteruk megvan).
Latva a Juventus-Milan sulyos melysegeket, de a Napoli sem eppen ijeszto keretet, haaat...
En tartom, ha tovabbra is okosan csinaljak, valoban elojohet az a helyzet, hogy a Como lesz az elsoszamu kihivo a Scudettoert jovore.
Fabregas meg mindig csak 39 eves, nem semmi jovo all elotte.
- Cupi
Szépen fejlődnek, van sok fiatal, edző is az, jól nyomják de én nem gondolnám, hogy jövőre a bajnoki címért fognak menni. az azért más szint minden téren. Ráadásul ott lesz nekik a BL amibe biztos, hogy bizonyítani akarnak hisz nemzetközi szinten megmutathatják magukat így az nem kevés energiát fog elvenni. Mentálisan is eszméletlen sokat elvesz a heti 2 meccs és nekik még semmi rutinjuk, tapasztalatuk nincs ebben. Tippre jövőre is a BL helyekért fognak csatázni.
- interfan
Na jo, de ki az akit Te latsz a jelenlegi keretekkel, hogy bajnoki cimert mehet?Cupi írta: ↑2026.05.26. 08:29Szépen fejlődnek, van sok fiatal, edző is az, jól nyomják de én nem gondolnám, hogy jövőre a bajnoki címért fognak menni. az azért más szint minden téren. Ráadásul ott lesz nekik a BL amibe biztos, hogy bizonyítani akarnak hisz nemzetközi szinten megmutathatják magukat így az nem kevés energiát fog elvenni. Mentálisan is eszméletlen sokat elvesz a heti 2 meccs és nekik még semmi rutinjuk, tapasztalatuk nincs ebben. Tippre jövőre is a BL helyekért fognak csatázni.![]()
Ez a Juventus ami a 20 csapatos Serie A tortenelem 3.legkevesebb pontjat erte el iden a sajat tortenelmukben?
Vagy ez a Milan, ahonnan jo ha 1-2 jatekost tudnank mondani aki az Internel tenyezo lehetne?
Napoli is...
Nem beszelve ezekrol a begyepesedett 60-70 eves edzokrol...
Persze nyaron barmi tortenhet, de szamomra az idei szezon alapjan, es latva Fabregas munkajat, valamint a Como penzugyi hatteret.
Haaat semmivel nincs elorebb a Juventus-Milan-Napoli sor a Scudettoert mint a Como.
-
P-Inter
Nekem a Como jelenleg csupán egy reményteli valami, ami épp kikelt a tojásból. Esélytelennek látom megmondani, mi lesz belőlük, hova jutnak. Elérhetik a stabil BL induló helyeket a kövi szezonokban, de ha a nyomi milan és juve is összekapja végre magát, akkor ez pünkösdi királyság lesz.
-
Francesco
Az a végtelen pénz főleg megérkezve európába már hirtelen nem lesz olyan végtelen. Niylván nem ismerem a számokat, de a Como-nak gondolom most is van egy kerete és egy fizetési listája. Nagyon el nem fognak senkit adni, mert építkezni akarnak, esetleg Paz a kérdés (mondjuk ő elég nagy kérdés). Na most a megnövekedett bevételeik engedni fogják, hogy 20-30 milliós éves igazolási büdzsével menjenek és szerintem ez a maximum.
Ugye ez úgy jön, ki, hogy mondjuk vesznek 6 játékost összesen 120 millióért és mindegyiknek adnak 4 éves szerződést, akkor évente 30 milliós büdzsével mennek és ez a max ami beleférne a jelenlegi keret mellett az UEFA pénzügyi rendszerének korlátai miatt.
Vagy kreatívan állank a dolgokhoz és szponzorációt kötnek a BL-be jutás végett ami tudja emelni ezt a keretet. Lényeg, hogy jelenleg kb. a végtelen keret 100-120 millió. Ami persze több, mint a mi 50 milliónk, csak nekik mélyíteni kell a keretet és nem nagyon szabad senkit elengedni ahhoz, hogy jövőre ennyi fronton tényezők legyenek. Szóval játékos eladásokat is idevéve kb ugyannyit költhetünk majd, mint ők csak nem mindegy mi honnan indulunk és ők honnan indulnak.
Ettől még persze fantasztikus, amit csinálnak és ha okosan igazolnak ennyi pénz is elég lehet, hogy baromi erős csapatuk legyen és ők legyenek az Inter fő kihívói, hiszen a Milan és Juve (utóbbi azért nem rossz csak egy jó edző kellene) nem nagyon fog tudni költeni és pihenni sem tudnak, mert ugyanúgy ott lesznek Európában.
- interfan
Es mivan ha azt csinaljak amit mi anno?Francesco írta: ↑2026.05.26. 09:03Az a végtelen pénz főleg megérkezve európába már hirtelen nem lesz olyan végtelen. Niylván nem ismerem a számokat, de a Como-nak gondolom most is van egy kerete és egy fizetési listája. Nagyon el nem fognak senkit adni, mert építkezni akarnak, esetleg Paz a kérdés (mondjuk ő elég nagy kérdés). Na most a megnövekedett bevételeik engedni fogják, hogy 20-30 milliós éves igazolási büdzsével menjenek és szerintem ez a maximum.
Ugye ez úgy jön, ki, hogy mondjuk vesznek 6 játékost összesen 120 millióért és mindegyiknek adnak 4 éves szerződést, akkor évente 30 milliós büdzsével mennek és ez a max ami beleférne a jelenlegi keret mellett az UEFA pénzügyi rendszerének korlátai miatt.
Vagy kreatívan állank a dolgokhoz és szponzorációt kötnek a BL-be jutás végett ami tudja emelni ezt a keretet. Lényeg, hogy jelenleg kb. a végtelen keret 100-120 millió. Ami persze több, mint a mi 50 milliónk, csak nekik mélyíteni kell a keretet és nem nagyon szabad senkit elengedni ahhoz, hogy jövőre ennyi fronton tényezők legyenek. Szóval játékos eladásokat is idevéve kb ugyannyit költhetünk majd, mint ők csak nem mindegy mi honnan indulunk és ők honnan indulnak.
Ettől még persze fantasztikus, amit csinálnak és ha okosan igazolnak ennyi pénz is elég lehet, hogy baromi erős csapatuk legyen és ők legyenek az Inter fő kihívói, hiszen a Milan és Juve (utóbbi azért nem rossz csak egy jó edző kellene) nem nagyon fog tudni költeni és pihenni sem tudnak, mert ugyanúgy ott lesznek Európában.
Vesznek jatekosokat akiket nem neveznek a BL-re?
Onnantol semmifele UEFA szabalyozas nem vonatkozik rajuk.
Egyebkent mar csak az indulas 50m korul er a BL-be, szoval az is nagyon megfogja dobni a beveteleket.
Egyebkent itt jon elo a "szakertelem".
Vehetsz 100m-ert 4 jatekost aki bevallik.
De vehetsz 100m-ert 4 jatekost akikek a nagyresze nem igazan valtja meg a vilagot.
Egyebkent egyetertek, en sem arrol beszelek, hogy jovore a Como lesz a bajnok.
Hanem arrol amit te is kiemeltek:
"ha okosan igazolnak ennyi pénz is elég lehet, hogy baromi erős csapatuk legyen és ők legyenek az Inter fő kihívói"
Ez a lenyeg nalam.
- Cupi
Én nem írom le őket. Még van egy nyár.interfan írta: ↑2026.05.26. 08:53
Na jo, de ki az akit Te latsz a jelenlegi keretekkel, hogy bajnoki cimert mehet?
Ez a Juventus ami a 20 csapatos Serie A tortenelem 3.legkevesebb pontjat erte el iden a sajat tortenelmukben?
Vagy ez a Milan, ahonnan jo ha 1-2 jatekost tudnank mondani aki az Internel tenyezo lehetne?
Napoli is...
- interfan
Como nagyobb anyagi mozgasterrel rendelkezik.Cupi írta: ↑2026.05.26. 09:10Én nem írom le őket. Még van egy nyár.interfan írta: ↑2026.05.26. 08:53
Na jo, de ki az akit Te latsz a jelenlegi keretekkel, hogy bajnoki cimert mehet?
Napoli is...
Nem beszelve ezekrol a begyepesedett 60-70 eves edzokrol...
Persze nyaron barmi tortenhet, de szamomra az idei szezon alapjan, es latva Fabregas munkajat, valamint a Como penzugyi hatteret.
Haaat semmivel nincs elorebb a Juventus-Milan-Napoli sor a Scudettoert mint a Como.
Örülnék ha jövőre is csak szenvednének de ezzel várjunk még.
Most is a Juventus-Milan paros elott vegeztek.
Van egy kimondottan jo edzojuk.
En meg latod a Comot nem irom le, es szerintem elojohet az a helyzet, hogy a Como lesz a komolyabb kihivo a Scudettoert, es nem a Juventus vagy a Milan.
-
MLK
Most néztem meg, hogy a Como-ban hány olasz játékos van. 2 fő!
Erősen be kell vásároljanak a jövő évi BL indulás miatt hazai játékosokból. Én úgy emlékszem/tudom, hogy minimum 8 főnek kellene lennie a keretben aki a bajnokságban, vagy a csapatban nevelkedett. Ha jól sejtem a, a vásárolgatásaik után saját nevelésű játékosuk már nincs is, így olaszosítaniuk kell...
Erősen be kell vásároljanak a jövő évi BL indulás miatt hazai játékosokból. Én úgy emlékszem/tudom, hogy minimum 8 főnek kellene lennie a keretben aki a bajnokságban, vagy a csapatban nevelkedett. Ha jól sejtem a, a vásárolgatásaik után saját nevelésű játékosuk már nincs is, így olaszosítaniuk kell...
- interfan
Nem is feltetlenul az ugymond nemzetisegre vonatkozik a szabalyzat, hanem a sajat nevelt jatekosokra, es az adott bajnoksagban nevelkedett jatekosokra.MLK írta: ↑2026.05.26. 15:57 Most néztem meg, hogy a Como-ban hány olasz játékos van. 2 fő!
https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... stration-/
Mi is ezert nem tudtunk 25 fot nevezni a BL-re, mert nem volt eleg sajat nevelt jatekosunk.
Di Gennaro, Dimarco, Esposito, es a 4.hely uresen maradt.
(Egyebkent ha nem olaszok lennenek a sajat neveltek, attol ugyanugy beleszamitanak a sajat nevelt listaba)
- Sajat nevelt lista lenyege: (min 4 jatekos kell)
15-21 eves kora kozott legalabb 3 even at, azaz 36 honapon at a klub jatekosai voltak.
- Bajnoksagban nevelkedett lista: (max 4 jatekos lehet)
15-21 eves kora kozott az adott bajnoksag regisztralt jatekosa volt legalabb 3 even keresztul.
Bajnoksagban nevelkedett jatekosnak szamit a jelenlegi Comobol:
Vigorito, Goldinga
Magyarul a 25 fos keret helyett, a jelenlegi felnott keretet nezve max 19 fot tudnanak nevezni.
Nyilvan sajat nevelesnek a Como ifibol betehetnek 4 jatekost, es akkor mar ott vannak, hogy 23.
Viszont valoban az teljesen igaz, hogy Olaszorszagban nevelkedett jatekosokat kell nezniuk a nyaron, ha nem akarnak 19 fos BL keretet.
- interfan
Milan allitolag mindent megtesz Iraola megszerzesert.
A "Maestro Bielsa" tanitvanya.
Erdekes egy story lenne Iraola.
Alternativa Xavi, Thiago Motta, Conte, Rangnick.
Napolinal is kesz a B terv ha Allegri nem sikerul, ez esetben Italiano vehetne at a Napolit.
A "Maestro Bielsa" tanitvanya.
Erdekes egy story lenne Iraola.
Alternativa Xavi, Thiago Motta, Conte, Rangnick.
Napolinal is kesz a B terv ha Allegri nem sikerul, ez esetben Italiano vehetne at a Napolit.
-
MLK
Köszönöm az infókat/kiegészítéseket.interfan írta: ↑2026.05.26. 17:02Nem is feltetlenul az ugymond nemzetisegre vonatkozik a szabalyzat, hanem a sajat nevelt jatekosokra, es az adott bajnoksagban nevelkedett jatekosokra.MLK írta: ↑2026.05.26. 15:57 Most néztem meg, hogy a Como-ban hány olasz játékos van. 2 fő!
https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... stration-/
Mi is ezert nem tudtunk 25 fot nevezni a BL-re, mert nem volt eleg sajat nevelt jatekosunk.
Di Gennaro, Dimarco, Esposito, es a 4.hely uresen maradt.
(Egyebkent ha nem olaszok lennenek a sajat neveltek, attol ugyanugy beleszamitanak a sajat nevelt listaba)
- Sajat nevelt lista lenyege: (min 4 jatekos kell)
15-21 eves kora kozott legalabb 3 even at, azaz 36 honapon at a klub jatekosai voltak.
- Bajnoksagban nevelkedett lista: (max 4 jatekos lehet)
15-21 eves kora kozott az adott bajnoksag regisztralt jatekosa volt legalabb 3 even keresztul.
Bajnoksagban nevelkedett jatekosnak szamit a jelenlegi Comobol:
Vigorito, Goldinga
Magyarul a 25 fos keret helyett, a jelenlegi felnott keretet nezve max 19 fot tudnanak nevezni.
Nyilvan sajat nevelesnek a Como ifibol betehetnek 4 jatekost, es akkor mar ott vannak, hogy 23.
Viszont valoban az teljesen igaz, hogy Olaszorszagban nevelkedett jatekosokat kell nezniuk a nyaron, ha nem akarnak 19 fos BL keretet.
-
matyinter
Inter eredmények az idén BL-be jutott csapatok ellen.
4 Gy
1 D
1 V
Még hogy szarok vagyunk a rangadókon
4 Gy
1 D
1 V
Még hogy szarok vagyunk a rangadókon
- interfan
Moretto szerint Iraola elutasitotta a Milant, a PL-be akar maradni, es meg a Crystal Palacet is a Milan ele helyezi.
Kozben meg Ibrahimovic Ragnickel targyal Becsben.
Nekem Ragninck a MU korszakabol van meg, haat abban sem volt sok orom....
Valamint bedobtak mar Pocchetino nevet is az Usa szovetsegi kapitany posztrol.
- interfan
Most mar kb mindenhol megerositik, Iraola elutasitotta a Milant, es a Crystal Palacet valasztja.
Azert ez megint mindent megmutat...
Hamarabb valasztja valaki a PL 15.helyezett csapatat, mint a 19X Olasz bajnok Milant.
Es ez a valosag, ez a realitas.
Azert ez megint mindent megmutat...
Hamarabb valasztja valaki a PL 15.helyezett csapatat, mint a 19X Olasz bajnok Milant.
Es ez a valosag, ez a realitas.
- Cupi
Engem nagyon meglepne ha egy kiemelkedő edzőt tudnának hozni....nincs pénz de elvárások meg vannak mert ugye ők a milan....nem tudom ez mennyire vonzó egy komolyabb edzőnek.
Végkielégítések miatt -22 millióval indítják a nyarat és zsinórban 2. évükben sem lesz hatalmas BL bevétel....
- interfan
Igazabol ugy ahogy, mar ahogy penz az van, marmint a tulajdonos tesz bele.Cupi írta: ↑2026.05.28. 08:43Engem nagyon meglepne ha egy kiemelkedő edzőt tudnának hozni....nincs pénz de elvárások meg vannak mert ugye ők a milan....nem tudom ez mennyire vonzó egy komolyabb edzőnek.![]()
Végkielégítések miatt -22 millióval indítják a nyarat és zsinórban 2. évükben sem lesz hatalmas BL bevétel....
Amire ugye tegnap te is reagaltal.
Elmult 6 evben:
Milan: -250m mercatos egyenleg
Vasarlas: 656m
Eladas: 406m
Jatekoskeret fizetese: 595m
Inter: +80m mercatos egyenleg
Vasarlas: 386m
Eladas: 466m
Jatekoskeret fizetese: 720m
Na meg eleve ki szamit "kiemelkedo edzonek"?
Barmelyik olasz csapatnak van eselye "kiemelkedo" edzot hozni?
- Cupi
Ez ok de 2. év BL nélkül....nehezen képzelem el, hogy olyan sokat tennének most bele...nyilván fognak de nem annyit ami vonzó lehet egy jobb /és nem olasz/ edző számára...interfan írta: ↑2026.05.28. 08:49
Igazabol ugy ahogy, mar ahogy penz az van, marmint a tulajdonos tesz bele.
Elmult 6 evben:
Ja és ez az Iraola sem egy top edző...tehetséges de még messze van attól, hogy azt mondjuk rá klasszis.
És igen sajnos nem vonzó az olasz bajnokság a külföldi top edzőknek.....
- interfan
Nezd meg, egy Iraola visszautasitja allitolag a Milant a PL 15.helyzetje miatt.Cupi írta: ↑2026.05.28. 08:54Ez ok de 2. év BL nélkül....nehezen képzelem el, hogy olyan sokat tennének most bele...nyilván fognak de nem annyit ami vonzó lehet egy jobb /és nem olasz/ edző számára...interfan írta: ↑2026.05.28. 08:49
Igazabol ugy ahogy, mar ahogy penz az van, marmint a tulajdonos tesz bele.
Elmult 6 evben:
Ja és ez az Iraola sem egy top edző...tehetséges de még messze van attól, hogy azt mondjuk rá klasszis.
És igen sajnos nem vonzó az olasz bajnokság a külföldi top edzőknek.....
Egy Farioli mit mond, hogy neki komolyabb kihivas es szint kell mint a Serie A.
Egy De Zerbinek esze agaban nincs visszaterni a Serie A-ba.
Tavaly minket csak az nem utasitott vissza, akit nem kerestunk meg.
Ez a valosag...
Kepzeljuk el, ha most nalunk lemondana ma Chivu, nekunk kire lenne eselyunk?
Csak gondoljunk bele...
Hat kb ugyanarra a szintre es vonalra mint a Milannak.
Ennyire "vonzo" a Serie A.
-
matyinter
Allegri meg úgy néz ki, hogy megy Nápolyba?
Zseni ez az olasz edzőkeringő, hasonló, mint a magyar.
Én örülök, hogy Chivu jött tavaly, és nem akármelyik vándormadár. (A kb 5-6 olasz edző közül)
Zseni ez az olasz edzőkeringő, hasonló, mint a magyar.
Én örülök, hogy Chivu jött tavaly, és nem akármelyik vándormadár. (A kb 5-6 olasz edző közül)
- interfan
Ezek az edzok mar csak a nevuk miatt kapnak csapatot.
Nezze meg barki Mourinho, Allegri, Simeone elmult 5 evet, ha ezek alapjan komoly csapathoz leulteti oket valaki, az azert sok mindennel magyarazhato, de nem a jo eredmenyekkel.
Es ugyanez megy kicsibe...
Lasd egy Giampaolo is mindig kap munkat...
Es igaz ez egy Di Francesco, Nicola, Ballardini, Juric sorra is.
Gattuso is kap egy valogatottat azutan, hogy ahol letezik megbukik.
Termeszetesen brutal bukas lett a valogatott is, most meg kap egy Laziot.
Es meg sorolhatnank a neveket.
Egeszen elkepeszto melysegu mocsar es beltenyeszet ez.
Ezert is tart ott ahol az olasz futball es bajnoksag.
Iden BL gyoztes + EL gyoztes edzo spanyol, 2/2 spanyol.
Es 3/3 angol csapat nyerheti meg a 3 nemzetkozi kupat.
Olaszok meg, egy VB-re nem sikerult kijutni.
Rettento szomoru ez.
-
Tombi1986
Vezetőség döntése, nem? Van nevük még nem kellene elfelejteni a közelmúltban miképp teljesítettek.interfan írta: ↑2026.05.28. 20:13Ezek az edzok mar csak a nevuk miatt kapnak csapatot.
Nezze meg barki Mourinho, Allegri, Simeone elmult 5 evet, ha ezek alapjan komoly csapathoz leulteti oket valaki, az azert sok mindennel magyarazhato, de nem a jo eredmenyekkel.
Es ugyanez megy kicsibe...
Lasd egy Giampaolo is mindig kap munkat...
Es igaz ez egy Di Francesco, Nicola, Ballardini, Juric sorra is.
Gattuso is kap egy valogatottat azutan, hogy ahol letezik megbukik.
Termeszetesen brutal bukas lett a valogatott is, most meg kap egy Laziot.
Es meg sorolhatnank a neveket.
Egeszen elkepeszto melysegu mocsar es beltenyeszet ez.
Ezert is tart ott ahol az olasz futball es bajnoksag.
Iden BL gyoztes + EL gyoztes edzo spanyol, 2/2 spanyol.
Es 3/3 angol csapat nyerheti meg a 3 nemzetkozi kupat.
Olaszok meg, egy VB-re nem sikerult kijutni.
Rettento szomoru ez.
Látom nagyon el vagy “élvezve” az angoloktól. Palace a sorozatban, amit megnyert el sem szabadott volna indulnia. Aston Villa pedig kiemelkedett a mezőnyből, meglátjuk a továbbiakat, mert Emery a BL-ben nem aratott túl sok sikert.
PM messze nem olyan fantasztikus, minőségi bajnokság. Olaszországban a szurkolás ezerszer jobb. Inter meccsen a hangulat teljesen más kategória, mint az Arsenal meccsén.
Ettől függetlenül az olaszok maguknak köszönhetik a sorsukat. Válogatott akkor meg lett pecsételve, amikor Gattuso lett az edző.
Seria A-ban “nevesebb” edzőt hozni aki nem olasz esélytelen szerintem.
Valljuk be, szerencsénk volt Chivu-val, illetve azzal is, hogy többiek szégyenteljes teljesítményt nyújtottak a szezonban.
- interfan
Nem tudom ez a Pochettino irany mennyire lenne jo a Milannal.
Nekem vele kapcsolatban is az a meglatasom, hogy a nevebol el mar csak, nem pedig az eredmenyeibol az elmult evekben.
Miutan Iraola nemet mondott, es Pochettino kapcsan megy az all-in.
Pochettino el is mondta, o nem beszelt a Milannal, de az ugynokei lehet, mert ez a dolguk, VB utan lejar a szerzodese, es megfogjak talalni a legjobb megoldast.
Bedobtak Jaissle nevet is mint lehetoseg.
Na o szerintem viszont egy oriasi potencial.
Rettento fiatal, modern edzo.
Pont ilyen edzokre lenne szukseg ebbe az rettento mely olasz mocsarban, hogy tortenjen valami.
De ahogy az olaszokat ismerem, ebbol a Milannal Pochettino lesz (esetleg Italiano), es meg veletlenul se Jaissle akiben oriasi lehetoseg lenne.
Nekem vele kapcsolatban is az a meglatasom, hogy a nevebol el mar csak, nem pedig az eredmenyeibol az elmult evekben.
Miutan Iraola nemet mondott, es Pochettino kapcsan megy az all-in.
Pochettino el is mondta, o nem beszelt a Milannal, de az ugynokei lehet, mert ez a dolguk, VB utan lejar a szerzodese, es megfogjak talalni a legjobb megoldast.
Bedobtak Jaissle nevet is mint lehetoseg.
Na o szerintem viszont egy oriasi potencial.
Rettento fiatal, modern edzo.
Pont ilyen edzokre lenne szukseg ebbe az rettento mely olasz mocsarban, hogy tortenjen valami.
De ahogy az olaszokat ismerem, ebbol a Milannal Pochettino lesz (esetleg Italiano), es meg veletlenul se Jaissle akiben oriasi lehetoseg lenne.
- interfan
Moretto szerint Iraola utan Xavi is nemet mondott a Milan ajanlatara.
Pochettino es Glasner most a fo jeloltek.
Pochettino es Glasner most a fo jeloltek.