Azért Interesként ilyet ne írjunk már le, akármi is van.
Lehet túl van már a zeniten, de nálunk óriási csodát tett, és azóta is imádom a palit
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Azért Interesként ilyet ne írjunk már le, akármi is van.
De ez a Diaby egy szélső támadó. Nem WB.interfan írta: ↑2026.05.26. 10:17 Gazzetta szerint az Inter kesz Dumfries elvesztesere.
Amennyiben tavozik Palestra lenne a celpont, a Gazzetta szerint 40m eurot ajanlanank erte.
Neheziti a helyzetet az Inter-Atalanta rendkivul rossz viszony.
Alternativa Diaby, erte 30m eurot kernek.
Szinten a Gazzetta szerint Henriquet elakarja az Inter adni, viszont Diouf mint WB maradhat.
Henrique is az volt, nalunk megis WB lett.Cupi írta: ↑2026.05.26. 10:26De ez a Diaby egy szélső támadó. Nem WB.interfan írta: ↑2026.05.26. 10:17 Gazzetta szerint az Inter kesz Dumfries elvesztesere.
Amennyiben tavozik Palestra lenne a celpont, a Gazzetta szerint 40m eurot ajanlanank erte.
Neheziti a helyzetet az Inter-Atalanta rendkivul rossz viszony.
Alternativa Diaby, erte 30m eurot kernek.
Szinten a Gazzetta szerint Henriquet elakarja az Inter adni, viszont Diouf mint WB maradhat.
Erre szoktuk mondani, hogy Chivu az edzo, o latja, o van ott, o biztos jobban tudja.
Nyílván nem én döntök és támadásba pl. jó játékosnak gondolom de vanna kétségeim a védekezése terén egy olyan ligába meg főleg mint az olasz.
Persze, ertheto, akar Diouf kapcsan.
S. Esposito amellett hogy elvileg rohadtul balhézós/fegyelmezetlen játékos, kb egy Cagliari szerű csapat szintjét üti max meg, még egy olyan olasz középcsapatba se tudnám elképzelni mint a Lazio/Fio, nemhogy egy top csapatban.tabi.csaba írta: ↑2026.05.25. 10:57 Seabastiano Esposítót visszahoznám a Cagliaritól.
Vagy elcserélném a tesóval,mert ő hatalmas nulla!
Az a vicc hogy egy bal lábas játékosról beszélünk, és még így is több fantázia van benne RWB poszton mint a brazilban.Az pl kijelentheto, hogy Henrique baratunktol tobbet mutatott meg a WB poszton is.
Szoval ha az a kerdes Diouf vs Henrique legyen a jobb WB csere, akkor lehet jo dontes a francia jatekos mellett donteni.
Barella, Calha, Zielinski, Sucic és melléjük akkor még Mkhitaryan... Hát sok hely nem marad érkezőnek erre a középpályára. Kivéve, ha Marottáék már tudják, hogy az előbbi 4esből valaki távozik. És akkor szóba került Koné, Jones, Stankovic.
En szerintem ebbol a sorbol nem fog senki menni.
Szerintem kp-ra 2 és/vagy 3 ember is jönni fog, ahogy a szélre és a védelembe is.MLK írta: ↑2026.05.27. 06:39 Jelenleg 7 fős a kp. Ha a BL-ben akarunk valamit, ezen a poszton ezt a számot tartanám jövőre is.
Calhának sajnos valóban sokat ki kellett hagynia sérülés miatt, Mikhy pedig gondolom és remélem, hogy nem a kezdő pozícióra marad még a csapattal.
Frattesi egy marék szotyiért, vagy kölcsönbe de szerintem menni fog mindenképpen. Dioufra pedig már kimondva is más poszton számítanak (amit vagy elfogad, vagy nem, így akár az ő távozása is képben lehet).
A két üres posztra minimum egy állandó kezdőre alkalmas játékos fog kelleni és mondjuk egy fiatalabb, tehetséges játékos.
Curtis Jonesnak ha radikálisan engednek az árából nálam csak akkor kerülhetne képbe, mert csak egy év van a szerződéséből. A poolban McAllister és Gravenberch mellett ha nem kezdő az nem csoda, és Szoboszlai is már mindenütt játszik, viszont háromójuknak nem igazán van cseréje. Szóval nem csodálkoznék ha maradna, ráadásul gyerekkora óta ott játszik. A vele kapcsolatos pletykák és lájkok is lehet, hogy csak egy vágyott szerződéshosszabbítás miatt mennek.
Koné előnyben van vele szemben, olyan szempontból, hogy már ismeri a ligát, és őt valószínűbb, hogy el akarják adni. Viszont vélhetően drágább lenne. Bár tavaly 35-ért majdnem megvolt az egyesség.
Stankó "csak" 23 m. fix összegbe kerülne, és a tuti kisebb fizetés mellett ami a legfontosabb, van kötődése a klubhoz. Nálam ő egy fix érkező lenne, és inkább egy "ingyen" Silva volna a másik kiszemelt. Így idén már előre megoldanánk Mikhy és akár Calha távozását is.
Ha kapusra is kell költeni, a védelem mellett (szélsőkről nem is beszélve) akkor a kp-n arra számítok, abban az esetben, ha Calha marad, hogy egy ingyen, és sokkal kevésbé jó név várható mint Silva.
Massolinnal nem számolok. Őt gondolom egyből kölcsönbe adjuk a bajnokságon belül.
A hírek szerint ha Jones 40, Koné pedig 50, és ők a kiszemeltek a többi poszt betöltése mellett is, akkor a világ összes pénze rendelkezésre áll, szóval nem aggódok![]()
Szerintem a pletyik 99 %-a full kamu, vagy újságírói FM-ezgetés.
Paz pedig remélem marad a bajnokságban, emelje csak a liga státuszát, de én formáció váltásra nem látok esélyt így szerintem nekünk teljesen mindegy, hogy vele mi van.
Ezt vedd inkabb 6 fonek, mert Diouf Chivunal WB el is mondta, sot tobbet is jatszott azon a poszton.MLK írta: ↑2026.05.27. 06:39 Jelenleg 7 fős a kp. Ha a BL-ben akarunk valamit, ezen a poszton ezt a számot tartanám jövőre is.
Calhának sajnos valóban sokat ki kellett hagynia sérülés miatt, Mikhy pedig gondolom és remélem, hogy nem a kezdő pozícióra marad még a csapattal.
Frattesi egy marék szotyiért, vagy kölcsönbe de szerintem menni fog mindenképpen. Dioufra pedig már kimondva is más poszton számítanak (amit vagy elfogad, vagy nem, így akár az ő távozása is képben lehet).
A két üres posztra minimum egy állandó kezdőre alkalmas játékos fog kelleni és mondjuk egy fiatalabb, tehetséges játékos.
Curtis Jonesnak ha radikálisan engednek az árából nálam csak akkor kerülhetne képbe, mert csak egy év van a szerződéséből. A poolban McAllister és Gravenberch mellett ha nem kezdő az nem csoda, és Szoboszlai is már mindenütt játszik, viszont háromójuknak nem igazán van cseréje. Szóval nem csodálkoznék ha maradna, ráadásul gyerekkora óta ott játszik. A vele kapcsolatos pletykák és lájkok is lehet, hogy csak egy vágyott szerződéshosszabbítás miatt mennek.
Koné előnyben van vele szemben, olyan szempontból, hogy már ismeri a ligát, és őt valószínűbb, hogy el akarják adni. Viszont vélhetően drágább lenne. Bár tavaly 35-ért majdnem megvolt az egyesség.
Stankó "csak" 23 m. fix összegbe kerülne, és a tuti kisebb fizetés mellett ami a legfontosabb, van kötődése a klubhoz. Nálam ő egy fix érkező lenne, és inkább egy "ingyen" Silva volna a másik kiszemelt. Így idén már előre megoldanánk Mikhy és akár Calha távozását is.
Ha kapusra is kell költeni, a védelem mellett (szélsőkről nem is beszélve) akkor a kp-n arra számítok, abban az esetben, ha Calha marad, hogy egy ingyen, és sokkal kevésbé jó név várható mint Silva.
Massolinnal nem számolok. Őt gondolom egyből kölcsönbe adjuk a bajnokságon belül.
A hírek szerint ha Jones 40, Koné pedig 50, és ők a kiszemeltek a többi poszt betöltése mellett is, akkor a világ összes pénze rendelkezésre áll, szóval nem aggódok![]()
Szerintem a pletyik 99 %-a full kamu, vagy újságírói FM-ezgetés.
Paz pedig remélem marad a bajnokságban, emelje csak a liga státuszát, de én formáció váltásra nem látok esélyt így szerintem nekünk teljesen mindegy, hogy vele mi van.
B.Silvaval az a baj, hogy allitolag Spanyolorszagot preferalja, mert ahogy elmondta, kozel akar lenni az otthonahoz.
interfan írta: ↑2026.05.27. 09:27 Gazzetta szerint Chivu volt a donto tenyezo Mkhitaryan ugyben.
Chivu gyozte meg az Inter vezetest, hogy adjon uj szerzodest es hosszabbitast Mkhitaryanak.
Es Chivu volt az aki meggyozte Mkhitaryant, folytassa meg az Internel, mert szami ra, es meg ne vonuljon vissza.
Fizetese nem igazan csokken, mindossze minimalisan, a jelenlegi 3,8m-rol 3m koruli osszegre, de vegul az Inter is igent mondott erre mert Chivu nagyon szerette volna a jatekos maradasat.
Hamarosan hivatalosan bejelentik a hosszabbitast Mkhitaryanal.
Gazzetta szerint Chivu alma mindig is Kone volt, es nem volt komoly tema Paz.
Chivu akit meg nagyon szeretne Konen kivul, az Palestra, de ehhez Dumfries tavozasa kell, valamint a rettento rossz es feszult Inter-Atalanta viszony rendezese.
Milanoi Corsera szerint sem volt tema az Internel es Chivunal Paz, Chivu mindig is egyertelmu volt, o mindenkeppen Konet szeretne, es o az akire az Inter KP-nak szuksege van.
Tovabbra is a Roma 50m kerese a problema, es a MU, Newcastle, Real, Atletico komoly erdeklodese.
Sportmediaset szerint Ake es Stones valaszara is varunk.
Stones ingyen megszerezheto, de a Real, Bayern, Barcelona is ajanlatot tett neki tobb PL csapattal egyutt.
Ake ara kb 10m euro, de erte is komoly erdeklodes mutatkozik.
Az altalunk is akart ingyen Senesi pedig ugynezki a Tottenham ajanlatat fogadta el.
Vaskalap forumtarsunk velemenye az ugyben biztos mervadobb, hisz o City szurkolo.Cupi írta: ↑2026.05.27. 09:40interfan írta: ↑2026.05.27. 09:27 Gazzetta szerint Chivu volt a donto tenyezo Mkhitaryan ugyben.
Chivu gyozte meg az Inter vezetest, hogy adjon uj szerzodest es hosszabbitast Mkhitaryanak.
Es Chivu volt az aki meggyozte Mkhitaryant, folytassa meg az Internel, mert szami ra, es meg ne vonuljon vissza.
Fizetese nem igazan csokken, mindossze minimalisan, a jelenlegi 3,8m-rol 3m koruli osszegre, de vegul az Inter is igent mondott erre mert Chivu nagyon szerette volna a jatekos maradasat.
Hamarosan hivatalosan bejelentik a hosszabbitast Mkhitaryanal.
Gazzetta szerint Chivu alma mindig is Kone volt, es nem volt komoly tema Paz.
Chivu akit meg nagyon szeretne Konen kivul, az Palestra, de ehhez Dumfries tavozasa kell, valamint a rettento rossz es feszult Inter-Atalanta viszony rendezese.
Milanoi Corsera szerint sem volt tema az Internel es Chivunal Paz, Chivu mindig is egyertelmu volt, o mindenkeppen Konet szeretne, es o az akire az Inter KP-nak szuksege van.
Tovabbra is a Roma 50m kerese a problema, es a MU, Newcastle, Real, Atletico komoly erdeklodese.
Sportmediaset szerint Ake es Stones valaszara is varunk.
Stones ingyen megszerezheto, de a Real, Bayern, Barcelona is ajanlatot tett neki tobb PL csapattal egyutt.
Ake ara kb 10m euro, de erte is komoly erdeklodes mutatkozik.
Az altalunk is akart ingyen Senesi pedig ugynezki a Tottenham ajanlatat fogadta el.
Mikhy ha csere lesz és tehermentesítésre marad akkor szerintem teljesen rendben van. Alap kezdőként már remélem nem építünk rá. Mondjuk tavasszal se tettük már így szerintem ezzel nem lesz gond.
Paz álom de szerintem ha Chivu akarná akkor sem lenne rá esély. Sajnálom, hogy ilyen fiatal nagyobb tehetségekre szinte semmi sanszunk.![]()
Stones meg Ake milyenek? Nem nagyon nézem a PL-t.
Köszi az infót.vaskalap írta: ↑2026.05.27. 13:04 Stones keveset játszott az elmúlt szezonben,jórészt sérülés miatt.A nagy előnye,hogy a kp-n és a védelemben is használható.Aké keveset játszott,de a posztján nagy a konkurencia,és ò már nem a jövő a Cityben.Mindkettő bevállhat,kérdés a fizu,illetve az aláírási pénz,vagy az átigazolási díj.Az eddig felmerült neveknél szerintem jobb választásnak tünnek,persze rövid távra,pár évre.
Én volt hogy írtam, de igazából a lényeg ott lenne, hogy 40-50 milliós kategóriában azért már lenne választási lehetőség, és nem csak egy vagy két fő (ezért írtam pl . Tielemanst is, de lehetne több mást is). Curtis Jones ha 35-40 millió, cserepadról, külföldi ligából, egy éves hátralévő szerződéssel, akkor nem tartom jó vásárnak.interfan írta: ↑2026.05.27. 13:58 Di Marzio szerint tegnap Ausilio es Lukaku tobb mint fel oran keresztul beszelgettek.
Lukaku bocsanatot kert, es most eloszor beszeltek a felek a hires 2023 nyari balhe es tavozas ota.
Lukaku jelenleg uj csapatot keres maganak, miutan a Napolinal mar nem szamitanak ra.
Romano szerint az Inter jelentos lepesek tesz Jones megszerzese ugyeben.
Ausilio targyalt a Pool sportigazgatojaval, es konkret ajanlatot is tett, ami egyelore kevesebb mint a Liverpool kerese.
Romano is megerositi, Mkhitaryan hosszabbit, viszont hiaba az o maradasa, az Internel prioritas es elsodlege cel Jones megszerzese.
Irta valaki itt Ederson nevet, hogy ot hozna az Inter KP-ra.
Ederson mindenben megallapodott a MU-val, 5m euros fizetest kap, es 5 eves szerzodest.
Az Atalanta pedig mindenben megallapodott a MU-val, 45m eurot fizetnek erte.
Szerintem Curtis Jones nem lenne nekünk rossz, ha félúton meg tudnánk állapodni a Pool-lal. Jó a labdakihozatalban jó a labda előre megjátszásában kapura is tud lőni szerintem beleillene a csapatba. Inkább csapjunk le rá félúton a kért és ajánlott ár között minthogy Manu Konéval szórakozzunk 50 milliókért mire a Róma beszivat minket és vagy nem adja el nekünk vagy másnak adja el.interfan írta: ↑2026.05.27. 20:29 Sky szerint 10m euro a kulonbseg a Liverpool kerese es az Inter ajanlata kozott Jones kapcsan.
Az Inter ma 20m euros ajanlatot tett, a Liverpool
30m eurot ker.
Az Inter szeretne minel elobb lezarni az uzletet.
A.Stankovic Milanoban van, kesz visszaterni az Interbe, az ilyenkor szokasos orvosi is megvolt.
Az Inter visszavasarlasa nem kerdes, viszont a jovoje meg nyitott a maradas, vagy az eladas kozott.
Jones nagyon jönne, szerintem valahol feluton megallapodnak majd a csapatok. Jo korban van, szerintem ő nagy fogas lesz.interfan írta: ↑2026.05.27. 20:29 Sky szerint 10m euro a kulonbseg a Liverpool kerese es az Inter ajanlata kozott Jones kapcsan.
30m eurot ker.
A.Stankovic Milanoban van, kesz visszaterni az Interbe, az ilyenkor szokasos orvosi is megvolt.
Az Inter visszavasarlasa nem kerdes, viszont a jovoje meg nyitott a maradas, vagy az eladas kozott.
Leirtuk ugyanazt kb.k.tomi880421 írta: ↑2026.05.27. 21:02Szerintem Curtis Jones nem lenne nekünk rossz, ha félúton meg tudnánk állapodni a Pool-lal. Jó a labdakihozatalban jó a labda előre megjátszásában kapura is tud lőni szerintem beleillene a csapatba. Inkább csapjunk le rá félúton a kért és ajánlott ár között minthogy Manu Konéval szórakozzunk 50 milliókért mire a Róma beszivat minket és vagy nem adja el nekünk vagy másnak adja el.interfan írta: ↑2026.05.27. 20:29 Sky szerint 10m euro a kulonbseg a Liverpool kerese es az Inter ajanlata kozott Jones kapcsan.
30m eurot ker.
Az Ő leigazolása mellett több pénz is maradna a hiányposztok megerősítésére.
Másik hír am, hogy nem csak Curtis Jonest néztük ki a Poolból hanem Mamardashvilit is. Az ügynöke ajánlotta fel Őt az Internek viszont a Pool csak kölcsön adná nekünk mivel Slot Alissonban bízik míg mi végleg vásárolnánk meg illetve Mamardashvili se akar csak kölcsönben eligazolni mivel megromlott a kapcsolata Slot-tal és nem szeretné ha esetleg lenne egy jó szezonja akkor a Pool "rángassa" ide-oda és nem maradhatna ott végleg ahova kölcsön adták.
A siker nem tart sokaig, most azonnal tovabb lepsz es tervezel?
Az almok valora valnak, es mindig ujakat kell teremteni.
BL-ben szeretnek valami igazan nagy dolgot elerni jovore.
Ambiciozusnak kell lennunk, es meg magasabbra tenni a lecet, jovore meg magasabbra tesszuk azt.
Azt mondtad nem lesz forradalom, mi az oka?
Az Internek szilard gerince van, olyanok akik evek ota itt vannak.
Bastoni-Barella-Martinez, nem veletlenul oket emlitem, ok azok akik a gyozelem kulturajat atadjak az ujaknak.
Nyugodtak lehetnek az Interesek Bastoni miatt?
En azt hiszem igen.
Alapbol nem elado, ha egy jatekos tavozni akar, az mas helyzet.
De Bastoni egyaltalan nem fejezte ki tavozasi szandekat, szoval nem kell eladnunk.
Azt hiszem sokaig marad.
Chivu hosszabbitasa mar csak orak kerdese?
Csak formalitas.
Hosszabbitottunk vele, igy helyes, es jogos hogy a hosszabbitas mellett fizetesmelest is kap.
Mit jelent a BL?
Az almom.
Egy olyan cel amit vezetokent egyszer elakarsz erni.
Harmadszor is beakarunk jutni a dontobe, nagyon remelem, hogy negy bukott BL donto utan most a jatekosok megszerzik nekem ezt a trofeat.
Oszinten remelem, hogy visszavonulasom elott egyszer felelemelhetem a BL serleget.
Milyen mindig fo eselyesnek lenni a Scudetottoert?
Vannak csapatok akik a BL hely megszerzesere moge bujnak.
De mi kimondjuk, nekunk minden evben meg kell nyernunk a Scudettot.
Mennyire volt kockazatos dontes Chivu?
Chivunak sok kritikusa van Olaszorszagban, es meg mindig sokan azt mondjak csak szerencses.
De mi biztunk benne, Ajax kapitanya volt, triplazott az Interrel, ifiben is volt, ismerte a klubot, a rendszert, ez nagyon fontos volt, es mi vegig hittunk benne.
Ma mar a tapasztalata is megvan.
Milyen erzes Lukakut latni, hogy ugyanaz van vele mint az Internel?
Szomoru.
De mindenkinek megvan a maga jelleme.
Mi is ateltuk ezt, megigerte jon, es soha nem jott.
Emberi korlatainak ez egy resze, vagy igy akarod es elfogadod, vagy sehogy.
Inzaghi tavozasa?
BL donto utan ket nappal kozolte a donteset, hogy tavozni szeretne.
Nem tudtunk korabban cselekedni, mert nem jott el hozzank, es nem mondta, hogy tavozni szeretne.
Mi a maradasaban biztunk, es arra szamitottunk.
Aki ide hozza ezt a KörtiszMLK írta: ↑2026.05.27. 21:27 Jonesnál még mindig nem tudom elképzelni hogy valóban ott tudja hagyni a klubját... 20+pár millió opciós üzlet részemről már rendben lenne, és maradjon Stankovic is. Akkor 50-ben megáll a kettő és teljesül a fiatalítás is, plusz az azonnal bevethető játékos és a fiatal titán igazolása is, ami nálam a terv lenne.
Mamardashvilinek egy éve még örültem volna. Most én is csak kölcsönbe vállalnám be. De ezt a boltot sem tudom elképzelni. Lehet nem tudok már nagyokat álmodni![]()
Jogos, elég sok púl meccsen láttam, a mi fiúnk(fiaink) miatt, persze nem kapott olyan sok lehetőséget, de pont azért 40 milliókat dobalni érte. Szerintem eldobott brit tehetség, de nem egy olasz bajnokságba való. Egy szóval sem mondom, hogy rossz játékos, de sajnos nagyon háttérbe kellett szorulna, de biztos nekünk ilyen kell?segogabor írta: ↑2026.05.27. 22:19Aki ide hozza ezt a KörtiszMLK írta: ↑2026.05.27. 21:27 Jonesnál még mindig nem tudom elképzelni hogy valóban ott tudja hagyni a klubját... 20+pár millió opciós üzlet részemről már rendben lenne, és maradjon Stankovic is. Akkor 50-ben megáll a kettő és teljesül a fiatalítás is, plusz az azonnal bevethető játékos és a fiatal titán igazolása is, ami nálam a terv lenne.
Mamardashvilinek egy éve még örültem volna. Most én is csak kölcsönbe vállalnám be. De ezt a boltot sem tudom elképzelni. Lehet nem tudok már nagyokat álmodni![]()
Jonest,az sose látta játszani, és kapott egy összevágott videót az elmúlt 3 évből, Bármikor Liverpool meccset láttam ,mindig kifele lógott , egy fogalmatlan , taktikailag 0 a gyerek. , kidobott pénz lesz mint Luísz Henrikünk ezt most mondom.
Szerintem max 25-30 között fizetnénk érte. Oké, azt mondjátok, hogy nem jó igazolás lenne. Ok! Ki jöjjön helyette?matyinter írta: ↑2026.05.28. 00:36Jogos, elég sok púl meccsen láttam, a mi fiúnk(fiaink) miatt, persze nem kapott olyan sok lehetőséget, de pont azért 40 milliókat dobalni érte. Szerintem eldobott brit tehetség, de nem egy olasz bajnokságba való. Egy szóval sem mondom, hogy rossz játékos, de sajnos nagyon háttérbe kellett szorulna, de biztos nekünk ilyen kell?segogabor írta: ↑2026.05.27. 22:19Aki ide hozza ezt a KörtiszMLK írta: ↑2026.05.27. 21:27 Jonesnál még mindig nem tudom elképzelni hogy valóban ott tudja hagyni a klubját... 20+pár millió opciós üzlet részemről már rendben lenne, és maradjon Stankovic is. Akkor 50-ben megáll a kettő és teljesül a fiatalítás is, plusz az azonnal bevethető játékos és a fiatal titán igazolása is, ami nálam a terv lenne.
Jonest,az sose látta játszani, és kapott egy összevágott videót az elmúlt 3 évből, Bármikor Liverpool meccset láttam ,mindig kifele lógott , egy fogalmatlan , taktikailag 0 a gyerek. , kidobott pénz lesz mint Luísz Henrikünk ezt most mondom.
Sky es Di Marzio szerint a tegnapi elso hivatalos ajanlatunk 20m euro volt.Tombi1986 írta: ↑2026.05.28. 05:42Szerintem max 25-30 között fizetnénk érte. Oké, azt mondjátok, hogy nem jó igazolás lenne. Ok! Ki jöjjön helyette?matyinter írta: ↑2026.05.28. 00:36Jogos, elég sok púl meccsen láttam, a mi fiúnk(fiaink) miatt, persze nem kapott olyan sok lehetőséget, de pont azért 40 milliókat dobalni érte. Szerintem eldobott brit tehetség, de nem egy olasz bajnokságba való. Egy szóval sem mondom, hogy rossz játékos, de sajnos nagyon háttérbe kellett szorulna, de biztos nekünk ilyen kell?segogabor írta: ↑2026.05.27. 22:19
Aki ide hozza ezt a KörtiszJonest,az sose látta játszani, és kapott egy összevágott videót az elmúlt 3 évből, Bármikor Liverpool meccset láttam ,mindig kifele lógott , egy fogalmatlan , taktikailag 0 a gyerek. , kidobott pénz lesz mint Luísz Henrikünk ezt most mondom.
Kone érne 45-50 milliót?
Nezd, megtehetik hogy 40-50m-t kernek erte.matyinter írta: ↑2026.05.28. 09:37 25 körül mondjuk nem hiszem, hogy rossz vétel lenne, de ha nem vállna be, akkor is lenne értéke, mert elég fiatal még.
Természetesen Koné 50-ert a vicc kategória (legalább is nálam) 30-ert, ők, annyiért úgysem adják, én hagynám a picsába.
De úgy is olyan név fog jönni, akit még nem is hallottunk, még csak május van, felesleges ennyire előre gondolkodni.
Ez igy van, nem mi akarjuk ot, hanem a Fiorentina, Inter, Juventus sornak is felajanlottak.MLK írta: ↑2026.05.28. 14:22 "Nicolò Schira
@NicoSchira
#Fiorentina, #Juventus and #Inter are the three #SerieA’s clubs, which has been offered on loan for the next season #Liverpool’s goalkeeper Giorgi #Mamardashvili. Reflections Underway. #transfers #LFC"
Ezt én úgy értem, hogy nem mi néztük ki kölcsönbe Mamardashvilit, hanem három Seria A klubnak, köztük az Internek is felajánlották.
Amíg a Valenciában volt, azt hittem abszolút sztárkapussá válik, vált, de elég vacak évet zárt.
Ha ők kínálják kölcsönre, akkor az alkupozíció is egyből más, és lehet hogy nem vált ő sz.rrá csak nem jött be neki a napfényes Liverpool. Akár egy jó "kukázási" lehetőség is lehetne belőle.
WB poszton megvagyunk.MLK írta: ↑2026.05.28. 14:46 Amit a pletyi rovatokban sem igazán látok viszont, hogy a szélső játékot, kikkel hogyan képzelik el.
A Chivuball miatt főleg, de ha a középpályára Mikhy helyére egy Barállához hasonló box to box játékos érkezik, a szélsők személye, tudása kardinális lesz. Most egyedül Dimarco a biztos pont.
Carlossal nem látom még, hogy próbálnák rendezni a helyzetét, vagy próbálnák eladni.
Diouf csak egy lehetőség szélre, de az biztos, hogy csak csereként.
Marha nagy szükség lenne egy klasszis formában játszó Dumfriesra (annak ellenére, hogy nem tudtam megszeretni), és eddig csak Palestrát olvastam erre a posztra senki mást.
Gusztustalan,micsoda hisztit kivertek Bastoni miatt,most meg leperkálnak 80-at Gordonért.interfan írta: ↑2026.05.28. 14:19 Lassan kezdhetjuk azt is megerteni, hogy a Barcelona miert nem akart 40-45m-nal tobbet adni Bastoni kapcsan.
Ugye most allitolag megvan Gordon 80m-ert.
Most pedig 100m feletti ajanlatot tettek Julian Alvarez kapcsan.
Nyilvan ez is egy ut, hogy elkoltesz ket tamadora 200m eurot, lasd a Pool is 400m eurot 3 tamadora, csak hat mennyire lesz eredmenyes...
Mert hat pl tavaly sem azert esett ki a Barcelona ellenunk az elodontobe, mert gyengek voltak elol.
(De meg akar az idei Atletico meccs is idehozhato)
Hanem sokkal inkabb azert, mert a vedelmuk tavaly is, es iden is sokkal-sokkal gyengebb volt mint a tamadosoruk.
Ilyen Gerard Martin mint kezdo KH...
(Tavaly meg Inigo Martinez)
Dehat azert Eric Garcia sem tartozik eppen a klasszis KH sorba...
Mindegy, Bastoni legalabb nem megy, nekunk ez a legfontosabb.
A megvagyunkat a kiegészítéseiddel együtt értem én is.interfan írta: ↑2026.05.28. 14:49WB poszton megvagyunk.
Dumfries-Dimarco.
Pad: Diouf-Augusto.
Sot meg Henriquetol szabadulni is akarunk, szoval ugymond sokan is vagyunk.
Nyilvan onnan egy mas kerdes, ha Dumfries tavozna, mert onnantol valoban kell egy kezdo valaki a jobboldalra.
Mint ahogy szinten egy mas kerdes ha Augusto menne, mert akkor balra kell valaki.
Az hogy Marotta mit szeretne az egy dolog.MLK írta: ↑2026.05.28. 19:51A megvagyunkat a kiegészítéseiddel együtt értem én is.interfan írta: ↑2026.05.28. 14:49WB poszton megvagyunk.
Dumfries-Dimarco.
Pad: Diouf-Augusto.
Sot meg Henriquetol szabadulni is akarunk, szoval ugymond sokan is vagyunk.
Nyilvan onnan egy mas kerdes, ha Dumfries tavozna, mert onnantol valoban kell egy kezdo valaki a jobboldalra.
Mint ahogy szinten egy mas kerdes ha Augusto menne, mert akkor balra kell valaki.
Darabra megvagyunk, sőt valóban Diouffal együtt már plusz egy fő is van ott. Viszont Denzel idén brutál mértékben kiesett sérülés miatt. Dioufnak pedig nagynak gondolom a kabátot még a bajnokságra is, nemhogy még a BL-t.
Marotta ha BL-t szeretne nyerni, vagy egy egészséges és csúcsformában lévő Denzel kell, vagy mennie kell, és kell egy új játékos. Louist és Denzelt is ha el tudnák adni, kijöhetne belőle egy új spíler, de az eladásokkal mindig hadilábon álltak Ausilioék....