Érdekes
Nem hinném,hogy ezzel fognak törődni(majd amikor ünnepelnek:).Vagy megfélemlítve lennének ettől:)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Azért az milyen gáz, hogy nekik video üzeneteket és sms-t kell küldeni a szurkolóknak, hogy buzdítsák a csapatukat. Megijedni és félni fogunk a hangzavartól!Nia írta:Egyes Barca drukkerek szerint némely Inter játékos össze fogja sz.rni magát a "Nuo Camptól":)Mert idegen lesz számukra a "hangzavar":)
Komax írta:Azért az milyen gáz, hogy nekik video üzeneteket és sms-t kell küldeni a szurkolóknak, hogy buzdítsák a csapatukat. Megijedni és félni fogunk a hangzavartól!Nia írta:Egyes Barca drukkerek szerint némely Inter játékos össze fogja sz.rni magát a "Nuo Camptól":)Mert idegen lesz számukra a "hangzavar":)Röhög a kivett vakbelem. Nálunk egy meccsen ellőnek jó pár hang gránátot. Ezek meg egymásnak szólnak: mondmá' hogy barca-barca.- vicc. Londonba is leszurkoltuk az ellenfelet. Barcelonában is sírni fognak.
Szerintem ismét fantasztikus buzdítást fog kapni a csapat. Minden Inter drukker büszke lehet a srácok idei BL teljesítményére.Tommy írta:Komax írta:Azért az milyen gáz, hogy nekik video üzeneteket és sms-t kell küldeni a szurkolóknak, hogy buzdítsák a csapatukat. Megijedni és félni fogunk a hangzavartól!Nia írta:Egyes Barca drukkerek szerint némely Inter játékos össze fogja sz.rni magát a "Nuo Camptól":)Mert idegen lesz számukra a "hangzavar":)Röhög a kivett vakbelem. Nálunk egy meccsen ellőnek jó pár hang gránátot. Ezek meg egymásnak szólnak: mondmá' hogy barca-barca.- vicc. Londonba is leszurkoltuk az ellenfelet. Barcelonában is sírni fognak.
Pont írni akartam ezt, de megelőztél.
Kb ez is mutatja milyen komoly, vérmes szurkolók vannak arrafelé.Barca-Real kettős vezetősége kinyírta a szurkolást, és ilyen divatbohócok járnak a meccsekre, akik tapsikolnak meg fütyölnek ha kell. Persze azért még vannak páran abból a vonalból akik a szurkolást képviselik, de nem sokan. Abban meg biztos vagyok, hogy hallani fogjuka mieinket, nem fognak szégyent vallani.
5 ezren mennek amugy ugy tudom, de 1-2 ezren sztem a stadionon kívül is lesznek ahogy az szokott lenni.
Tommy írta:Komax írta:Azért az milyen gáz, hogy nekik video üzeneteket és sms-t kell küldeni a szurkolóknak, hogy buzdítsák a csapatukat. Megijedni és félni fogunk a hangzavartól!Nia írta:Egyes Barca drukkerek szerint némely Inter játékos össze fogja sz.rni magát a "Nuo Camptól":)Mert idegen lesz számukra a "hangzavar":)Röhög a kivett vakbelem. Nálunk egy meccsen ellőnek jó pár hang gránátot. Ezek meg egymásnak szólnak: mondmá' hogy barca-barca.- vicc. Londonba is leszurkoltuk az ellenfelet. Barcelonában is sírni fognak.
Pont írni akartam ezt, de megelőztél.
Kb ez is mutatja milyen komoly, vérmes szurkolók vannak arrafelé.Barca-Real kettős vezetősége kinyírta a szurkolást, és ilyen divatbohócok járnak a meccsekre, akik tapsikolnak meg fütyölnek ha kell. Persze azért még vannak páran abból a vonalból akik a szurkolást képviselik, de nem sokan. Abban meg biztos vagyok, hogy hallani fogjuka mieinket, nem fognak szégyent vallani.
5 ezren mennek amugy ugy tudom, de 1-2 ezren sztem a stadionon kívül is lesznek ahogy az szokott lenni.
Lombardini írta:Mit mondott a holnapi meccsről Johan Cruyff? Hát tény, hogy nem mellettünk van de ez nem meglepetés:
„Hogyan kellene elkezdenie a meccset a Barçának? Őrülten? Az csak futás kontroll nélkül. Nem, a koncepció a teljes letámadás. Az a feladat, hogy az ellenfél egyik játékosa se birtokolhasson nyugodtan egy labdát sem. És inkább érezze azt a játékos, hogy jobb, ha az ellenfélnél van a labda, mint bármelyik csapattársánál. Féljenek a hibáktól, amit csak úgy érhetsz el, ha mindannyian teljesítik a kötelességüket a letámadást tekintve és a pozíciós játékban. Meg kell fojtani az Intert a pályán és a lelátóról egyaránt.”
Nos remélem Josénak is megvan már a győztes taktikája.
Lombardini írta:Mit mondott a holnapi meccsről Johan Cruyff? Hát tény, hogy nem mellettünk van de ez nem meglepetés:
„Hogyan kellene elkezdenie a meccset a Barçának? Őrülten? Az csak futás kontroll nélkül. Nem, a koncepció a teljes letámadás. Az a feladat, hogy az ellenfél egyik játékosa se birtokolhasson nyugodtan egy labdát sem. És inkább érezze azt a játékos, hogy jobb, ha az ellenfélnél van a labda, mint bármelyik csapattársánál. Féljenek a hibáktól, amit csak úgy érhetsz el, ha mindannyian teljesítik a kötelességüket a letámadást tekintve és a pozíciós játékban. Meg kell fojtani az Intert a pályán és a lelátóról egyaránt.”
Nos remélem Josénak is megvan már a győztes taktikája.
San Siro írta:
Arrafelé Hispániában az Atléticonál a Vicente Calderonban van igazi szurkolás.
Tommy írta:Pont írni akartam ezt, de megelőztél.
DSanton39 írta:„Amikor mondtam neki, hogy nem jöhet, elkezdett sírni.
benito92 írta:98 ezer szerencsétlen divatmajom akik tudnak tapsolni meg fütyülni. Ennyi... a srácaink szoktak kapni szurkolást a Meazzában, ami kint van az nem az.
Laci78 írta:benito92 írta:98 ezer szerencsétlen divatmajom akik tudnak tapsolni meg fütyülni. Ennyi... a srácaink szoktak kapni szurkolást a Meazzában, ami kint van az nem az.
Csak nehogy leszúrkolja őket a 2500 Inter drukker, mint a Chelsea összes divatmajmát.Angliába a WHU nyomja a legjobban. Stoke is kemény, de a Villa sem gyenge.
Barcelona a himnuszát tudja, max azt éneklik el, meg fehér zsepkendőt lengetni tudnak.![]()
Spanyoloknál a Vicentében tényleg k.nagy a hangulat, de Bilbaoban sem piskóta a San Mamesben játszani. Őrült baszkok.
DSanton39 írta:„A BL-siker egy álom az Internek, a szurkolóinknak és nekem is, és remélem, hogy hozzájárulhatok ahhoz, hogy olyan csapat nyerjen, amely még nem emelhette magasba a Bajnokok Ligája-trófeát. Hosszú, nehéz utat tettünk meg idáig, de elmondtam a játékosaimnak, hogy az álmukat kövessék, ne egy kényszerképzetet" – mondta Mourinho.
Laci78 írta:Barcelona drukkerek éjszaka durrogattak, nem hagyták pihenni a játékosainkat.
Ezek nem 100-ok..., Pique jól felhergelte őket. Jose nem volt kicsit kiakadva. Moratti meg közben Laportaval ebédelt, lehet megbeszélték, hogy kik lesznek a következő játékoscserék.
tabi.csaba írta: Majd Írjátok meg légyszi hogy a neten hol lehet nézni a meccset...Köszi
intertomega írta:Gyerekek. Percről -percre közelebb. Hú érzem, hogy van gyomrom meg minden egyéb de hát ez evvel jár.
Gondolom Nálatok is a vérnyomás....![]()
Sikerülnie kel !!!!!!!!!!!!
Na most ha nem : Az INTER marad a CSAPAT !!!!!!!
FORZA INTER !!!! (Stanko nagyon oké, de hát ezt régtől tudjuk!)
A mai napig nem fér a fejembe, hogy tetves pitsába lehet az, hogy egy olyan TV közvetíti a meccset amit M.o.-n kb. 100e ember tud nézni!? KB 1,5M ember meg köpköd hogy nem láthatja, mert este már nem tud net közelbe lenni, vagy nincs neki, avagy nem ért hozzá. Rohadt DigiTV dögölj meg.bodimiki7 írta:tabi.csaba írta: Majd Írjátok meg légyszi hogy a neten hol lehet nézni a meccset...Köszi
http://www.digisport.hu ide regisztrálsz és a meccs előtt egy 1,5 1 órával lépj be, mert utána nem fog bejönni a szerver túlterhelése miatt.
Vagy van még
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Ha itt nézed, szerintem jobban jársz, ha letöltöd a SopCastot azzal biztos nem fog majd kidobni.
Tommy írta:Kiváncsi vagyok, hogy ezek a bohócok akik Josénak nekitámadtak és durrogtattak az este, felmernének-e állni barcelonába elutazó srácoknak, gyanítom akkor mindenki más irányba futna, és nem lennének ilyen bátrak. Bohócok, ennyit tudnak..
Repülőtérről érkező szurkolóknak, akiknél ott a sok cucc, és nem számítanak arra hogy nekitámadnak, meg kurva nagy tett..
PetR írta:intertomega írta:Gyerekek. Percről -percre közelebb. Hú érzem, hogy van gyomrom meg minden egyéb de hát ez evvel jár.
Osztom. Egyre idegesebb vagyok... (kell egy kis rockzene hogy megnyugodjak)
És bármi legyen, szerintem mindenkinek BÜSZKÉNEK KELL LENNIE a csapat idei teljesítményére!!!
FORZA INTER!!!
interjani írta:PetR írta:intertomega írta:Gyerekek. Percről -percre közelebb. Hú érzem, hogy van gyomrom meg minden egyéb de hát ez evvel jár.
Osztom. Egyre idegesebb vagyok... (kell egy kis rockzene hogy megnyugodjak)
És bármi legyen, szerintem mindenkinek BÜSZKÉNEK KELL LENNIE a csapat idei teljesítményére!!!
FORZA INTER!!!
Jó érzés hogy nem csak én érzem ezt:)a nagy idegességre felpattintottam egy heinekent
tovább kell jutnunk valahogy..mindegy hogy hogyan.
mindíg mindenki másnak szerencséje van,nekünk is lehetne már végre egyszer.
benito92 írta:interjani írta:PetR írta:Osztom. Egyre idegesebb vagyok... (kell egy kis rockzene hogy megnyugodjak)
FORZA INTER!!!
Jó érzés hogy nem csak én érzem ezt:)a nagy idegességre felpattintottam egy heinekent
tovább kell jutnunk valahogy..mindegy hogy hogyan.
mindíg mindenki másnak szerencséje van,nekünk is lehetne már végre egyszer.
Egyet már énis de úgyérzem nem fogok megállni ennyinél
PetR írta:Csak én még nem ihatok,azért irtam zenét.
tabi.csaba írta: Majd Írjátok meg légyszi hogy a neten hol lehet nézni a meccset...Köszi
Tommy írta:Én majd a meccs után iszok, ha nyerünk.![]()
Azért előtte lenyomok egy jagert.![]()
Na off vége!
Nagyon szurkoljon mindenki este! És nem szeretném meglátni ha véletlen kikapnánk, hogy itt valaki szidja a csapatot, játékosokat vagy Josét. Óriási már az is amit idén a blben műveltünk, mindenki joggal büszke lehet a fiúkra! Gyakorlatilag ha cskat nem nézzük nekünk volt a legkeményebb sorsolásunk, és mégis itt vagyunk, pedig nem sokan fogadtak volna ránk!
FORZA MAGICA INTER!
AVANTI CURVA NORD!