Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
R9.
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
AS:
A Real Madrid ismét Alessandro Bastonit tekinti az egyik fő védelmi célpontjának
A madridi érdeklődés komoly, nem csak puhatolózás
Az Inter csak egy nagyon magas, kb. 70 millió eurós ajánlat esetén ülne tárgyalóasztalhoz
A Real Madrid ismét Alessandro Bastonit tekinti az egyik fő védelmi célpontjának
A madridi érdeklődés komoly, nem csak puhatolózás
Az Inter csak egy nagyon magas, kb. 70 millió eurós ajánlat esetén ülne tárgyalóasztalhoz
- mike
Ha az egyszezonos állítólag 19 éves, de 59-nek kinéző Diomande 100+ millió, akkor Bastoni se 70.....
Egyre kevesebb kedvem van követni a mercatot.
Mi csak az időt húzzuk, és majd a hetedik-nyolcadik opciókat augusztus végén leigazoljuk, akiket nem vittek el mások.
- Atosz
Abszolút nem, Recoba is csak púp volt a hátán, hogy baszná meg… Nagy ritkán a bal szélre megpróbálta eldugni… fuh de utáltam
- Baggio85
De "jó" lesz, ha Bastonit elcseréljük Romerora...
- interfan
Igen azert ez kemeny, Diomande kapcsan 130m-t ajanlott a Real, mikozben Bastoniert meg sokaljak a 70m eurot.
De ugyanugy korabban Julian Alvarezert 150m euros ajanlat ment...
Ez a mai futball, egy Rodgers 140m euro, Bastoniert meg sok a 70m.
Hat igen....
- interfan
Gazzetta szerint 10m euro a kulonbseg Romero ugyben.
Az Inter 40m eurot ajanl, ellenben a Tottenham 50m eurot ker.
Mivel a Tottenham mindenkeppen elakarja adni a jatekost, nem szamitanak ra, valamint az Interen kivul nincs mas ajanlat, ezert az Inter abban remenykedik a Spurs csokkenti az arat.
SportItalia szerint az Inter letett a nagy osszegu jobb WB igazolasrol, helyette KH-t akar, ezert ment a 40m euros ajanlat Romeroert.
Mivel a Tottenham mindenkeppen elakarja adni a jatekost, nem szamitanak ra, valamint az Interen kivul nincs mas ajanlat, ezert az Inter abban remenykedik a Spurs csokkenti az arat.
SportItalia szerint az Inter letett a nagy osszegu jobb WB igazolasrol, helyette KH-t akar, ezert ment a 40m euros ajanlat Romeroert.
-
MLK
40-ért Chalobah is mozdítható lenne, mégsem érkezett. Szerintem megint megy a kamu...
- interfan
Az a Chelsea miatt szakadt meg, mert allitolag jeleztek inkabb a Comonak adnak el.
Valamint Chalobah is nemet mondott angol forrasok szerint az Internek.
Palestra kapcsan 45 millios ajanlat ment, ezt maga Marotta es Ausilio is megerositette.
- PellerG
Szerintem Romero itt nagyon ülne, ez az ő ligája.
De nem értem, megint hogy került arra a posztra a prio, amikor meg lenne egy erős, Bisseck-Akanji-Bastoni kezdősor.
De nem értem, megint hogy került arra a posztra a prio, amikor meg lenne egy erős, Bisseck-Akanji-Bastoni kezdősor.
- tomika431
Ennyit nem ér Romero..szerintem ezt a pénzt okosabban is el lehetne költeni és nem középső védőre kellene pazarolni!interfan írta: ↑2026.07.27. 08:13 Gazzetta szerint 10m euro a kulonbseg Romero ugyben.
-
MLK
Nálam a kapusposzt lenne, illetve lett volna az elsődleges.
-
HerfortBalazs
Hasonloan latom en is mint tobben elottem, 40 millioert lehetne venni valakit Dumfries helyett.
Megmondom őszinten ha en donthetnek en hoznek egy ingyen közephatvedet, 40ert egy jobb wb-t es meg az oreg Perisicet is elhoznam.
Megmondom őszinten ha en donthetnek en hoznek egy ingyen közephatvedet, 40ert egy jobb wb-t es meg az oreg Perisicet is elhoznam.
- interfan
Vagy lehet azt amit itt irt valaki?
Bastoni out?
Romero in?
Romeronak kozben 5m fix + bonuszok fizetest ajanlottuk, 6-6,5m lehet a bonuszokkal a fizetes, valamint 5 eves szerzodest.
Erdekes, hogy kozben Bisseckel is hosszabbitunk joval megemelt fizetessel, 2031-ig ir ala.
Pavard fizetese is magas, nem beszelve Akanjirol.
Ha jonne Romero, es maradna mindenki, akkor a Bisseck, Romero, Akanji, Bastoni, Pavard sor fizetese kb 40m euro lenne, ami a teljes Inter fizeteskeret 25%-a.
Ez azert kemeny lenne, hogy a teljes Inter fizeteskeret 25%-a 5db KH-ra megy el.
Meglatjuk, nekem fogalmam sincs mit is akarunk most a mercaton.
- mike
Romero a jelenlegi árak mellett simán megér 40 milliót.
Csakhát nekünk nincs ennyink, vagy ha van, akkor máshol lesz lyuk a csapatban.
Bár ott tartanánk, hogy Romero mellé még egy jó hasonlóan jó RWB-t is megengedhetnénk magunknak.......na de már bilibe ér a kezem.
- Atosz
-
MLK
Ha nem lesz védő távozó és úgy hozzák Romerot, nézem a jó oldalát, lesz versenyhelyzet. A tavalyi védelemhez képest, a jelenlegi kezdő háromasunk és a Pavard, Augusto, Romero sor mérföldekkel erősebb. Miközben sokkal több gólt lőttünk, mint amennyit kaptunk, de közben Henrique mellett nincs senki a szélső poszton.
Augusto és Diouf lehet egyszer itt egyszer ott fog játszani, és így már kellhet a plusz fő védelembe (bár még Dimarcot is hátra lehet vinni), viszont akkor Henrique alap kezdő lesz és akkor teljesen elengedik annak a posztnak az erősítését, legalábbis most.
Vagy, Bastonit tényleg pénzzé akarják tenni... Alapvetés nálam, hogy senki sem pótolhatatlan, de nem tudnék olyan védőt mondani, aki az ő szerepkörét tudná vinni. A hosszú labdáival és minden egyébbel együttvéve.
Nem látom a koncepciót a mercaton...
Augusto és Diouf lehet egyszer itt egyszer ott fog játszani, és így már kellhet a plusz fő védelembe (bár még Dimarcot is hátra lehet vinni), viszont akkor Henrique alap kezdő lesz és akkor teljesen elengedik annak a posztnak az erősítését, legalábbis most.
Vagy, Bastonit tényleg pénzzé akarják tenni... Alapvetés nálam, hogy senki sem pótolhatatlan, de nem tudnék olyan védőt mondani, aki az ő szerepkörét tudná vinni. A hosszú labdáival és minden egyébbel együttvéve.
- PellerG
Romero jobb lábas, ő közép-középre jönne, nem Bastoni posztjára.
Gondolom ezzel továbbra is Pavard lenne a távozó mint nagy fizetésű játékos, és akkor jobb KH-ként ott lenne Akanji és Bisseck.
- interfan
Gazzetta szerint Diouf nagyon meggyozo edzeseken is, ezaltal benne van, hogy o lesz a kezdo jobb WB.
Az Inter emiatt is dontott ugy, hogy a meglevo penzt (kb 40m) egy KH-ba fekteti (Romero), a WB posztra pedig csak egy low-cost jatekos erkezhet.
Hiaba Ausilio tagadasa, a Gazzetta es a Sportmediaset szerint is nagyon eros nev Perisic mint uj erkezo low-cost WB.
Spanyol forrasok szerint a Real 60m euros ajanlatot keszul tenni Bastoniert.
Maradek nevekbol Bastoni lehet a befuto a Marca szerint.
Az Inter emiatt is dontott ugy, hogy a meglevo penzt (kb 40m) egy KH-ba fekteti (Romero), a WB posztra pedig csak egy low-cost jatekos erkezhet.
Hiaba Ausilio tagadasa, a Gazzetta es a Sportmediaset szerint is nagyon eros nev Perisic mint uj erkezo low-cost WB.
Spanyol forrasok szerint a Real 60m euros ajanlatot keszul tenni Bastoniert.
Maradek nevekbol Bastoni lehet a befuto a Marca szerint.
-
MLK
Dioufot jobb szélre írták eleve, illetve írtam már sokszor én is. A jobbját is jól használja, de egyébként ballábas. A hétvégi második gólja miatt viszont várom is hogy játsszon ott, csak tétmeccsen is lőjön ilyeneket 
De lehet, hogy Dimarco cseréje is lesz/lehet belőle, ha Carlosnak a védelembe kell mennie.
Murahemovic 40, Bastoni 60. A spanyol lapok már lassan eljutnak odáig, hogy Rüdigerrel egy az egyben el lehetne cserélni.
De lehet, hogy Dimarco cseréje is lesz/lehet belőle, ha Carlosnak a védelembe kell mennie.
Murahemovic 40, Bastoni 60. A spanyol lapok már lassan eljutnak odáig, hogy Rüdigerrel egy az egyben el lehetne cserélni.
-
FEKA84
A vezetőség elmondja, hogy Perisicért nem megyünk, az újságírók mégis idehozzák.
A vezetőség elmondja, hogy Bastoni marad, jól érzi magát, stb, az újságírók mégis eladják.
Jó lenne vége lenne már az átigazolási szezonnak.
A vezetőség elmondja, hogy Bastoni marad, jól érzi magát, stb, az újságírók mégis eladják.
Jó lenne vége lenne már az átigazolási szezonnak.
-
möszi
Miután Palestra és az izraeli gyerek nem jött össze, látványosan eltolódott a fókusz rwb-ról belső védőre. Ennek az lehet az oka, hogy nincs olyan számunkra ELÉRHETŐ játékos arra a posztra, aki előrelépést jelenthetne, viszont Romerotól szabadulna a londoni csapat és nekünk belső védő is nagyon kell. Ráadásul úgy látszik, hogy Diouf szélsőként hadra fogható, így simán lehet, hogy meggyőzte a vezetőséget is. Ahogy írod, ez a védelem, még a padon is olasz szinten kimagasló, sőt, megkockáztatom, hogy a európai szinten is a Bastoni, Akanji, Romero (nem hiszem, hogy a padra jönne, így Bisseck megint "csak" csere lesz) hármas még a legerősebb támadosorok számára is gatyábacsinálós lenne. LH/Dimarco lesz így a bal (végső esetben ott van még Augusto) és Diouf/Perisic lesz a jobb. Perkó egy évre szerintem nem rossz megoldás, biztosan nem kezdőként számítunk rá és mindkét oldalon bevethető. Úgy néz ki Pavard is marad, aki szerintem szintén egy jó játékos (ha rendet tesznek neki a toronyban), plusz jobb védőt is játszott, ergo ha nagy a kaka, akkor ő is be tud ugrani ezen a poszton, mondjuk ha a Barca ellen vezetünk majd a BL-döntőben és ki kell bekkelni az eredményt.MLK írta: ↑2026.07.27. 14:46 Ha nem lesz védő távozó és úgy hozzák Romerot, nézem a jó oldalát, lesz versenyhelyzet. A tavalyi védelemhez képest, a jelenlegi kezdő háromasunk és a Pavard, Augusto, Romero sor mérföldekkel erősebb. Miközben sokkal több gólt lőttünk, mint amennyit kaptunk, de közben Henrique mellett nincs senki a szélső poszton.
- interfan
Romano szerint az Inter egyre nagyobb erdeklodest mutat Stones leigazolasa kapcsan, a targyalasok elenken folynak, az Inter 2 eves szerzodest ajanlott Stonesnak.
Romano kiemeli, Olaszorszagbol az Inter es a Juventus tett ajanlatot, a PL-bol pedig a Chelsea, Arsenal, es par kisebb csapati.
Romano szerint nagy meglepetes is lehet ebbol, es benne van, hogy sikerult Stonest Olaszorszagba csabitani az egyik olasz top csapatnak.
Angol forrasok is megerositik, az Inter azonnal leakarja zarni Stones erkezeset, bonuszokkal egyutt 5m fizetes, valamint alairasi penzt is kinaltak, ez a fizetesi es alairasi penz magasabb mint a Juventus es az Arsenal ajanlata, ellenben a Chelsea hasonlo osszeget kinal mint az Inter.
2 + 1 eves szerzodes.
Kovetkezo orak dontoek lehetnek az ugyben.
Romano kiemeli, Olaszorszagbol az Inter es a Juventus tett ajanlatot, a PL-bol pedig a Chelsea, Arsenal, es par kisebb csapati.
Romano szerint nagy meglepetes is lehet ebbol, es benne van, hogy sikerult Stonest Olaszorszagba csabitani az egyik olasz top csapatnak.
Angol forrasok is megerositik, az Inter azonnal leakarja zarni Stones erkezeset, bonuszokkal egyutt 5m fizetes, valamint alairasi penzt is kinaltak, ez a fizetesi es alairasi penz magasabb mint a Juventus es az Arsenal ajanlata, ellenben a Chelsea hasonlo osszeget kinal mint az Inter.
2 + 1 eves szerzodes.
Kovetkezo orak dontoek lehetnek az ugyben.
- interfan
Romano ujra megerositi, nagy elorelepes tortent Stones ugyben, az Inter kozel a jatekos megszerzesehez.
Sky es Di Marzio is megerositi, az Inter kozel Stones leigazolasahoz.
Sky szerint az Inter leakarja zarni Stones erkeseset, utanna terhetnek ra a tobbi kerdesre.
SportItalia is megerositi, Stones ugynoke es az Inter ma targyaltak, az uzlet lezarasa folyamatban van.
FcInter1908 sajat forrasai szerint Romero koveteleseit az Inter tulzonak itelte, legalabb 7m euros fizetest + bonuszokat akar.
Stones ezzel szemben "ingyen" igazolhato, es a fizetese is kevesebb.
Sky szerint az Inter leakarja zarni Stones erkeseset, utanna terhetnek ra a tobbi kerdesre.
SportItalia is megerositi, Stones ugynoke es az Inter ma targyaltak, az uzlet lezarasa folyamatban van.
FcInter1908 sajat forrasai szerint Romero koveteleseit az Inter tulzonak itelte, legalabb 7m euros fizetest + bonuszokat akar.
- Baggio85
Nem tudom, nekem a volt Citys 32+-os játékosok nem annyira meggyőzőek.
Walkernek se jött be a milánói túra, De Bruyne-n is inkább az látszott, hogy szanaszét lett hajtva a PL-ben és szerintem Bernardo Silvat sem véletlen engedték el. Nem arról van szó, hogy ezek nem jó játékosok, csak az angol bajnokság, mire korban ideérnek, addig tényleg kizsigereli őket. Ráadásul évi 5 milliós fizetéssel...
Walkernek se jött be a milánói túra, De Bruyne-n is inkább az látszott, hogy szanaszét lett hajtva a PL-ben és szerintem Bernardo Silvat sem véletlen engedték el. Nem arról van szó, hogy ezek nem jó játékosok, csak az angol bajnokság, mire korban ideérnek, addig tényleg kizsigereli őket. Ráadásul évi 5 milliós fizetéssel...
- interfan
Akanji?Baggio85 írta: ↑2026.07.27. 20:04 Nem tudom, nekem a volt Citys 32+-os játékosok nem annyira meggyőzőek.
Csak 1 evvel fiatalabb.
Nyilvan o sem hozott klasszist, de egy megbizhato szintet igen.
-
k.tomi880421
Nekem nincs gondom Stones-szal mert így lehetne egy Bastoni/Carlos, Stones/Akanji/Bastoni, Akanji/Bisseck/Pavard hétvédsorunk És LH mehet Dimarco mögé (Elvileg próbálgatja ott Chivu) de akkor a maradék pénzből hozzunk már egy normális JSZV-t mert az egy nagyon fontos poszt számunkra. Givairo Read-ért a Nottingham megy 20m-t ajánlottak azt még talán meg tudnánk ugorni egy pár millás bónuszokkal. De ahogy ismerem Ausilio munkásságát majd hoz egy am is túltelitett poszta egy KP-tinterfan írta: ↑2026.07.27. 19:58 Romano ujra megerositi, nagy elorelepes tortent Stones ugyben, az Inter kozel a jatekos megszerzesehez.
- Baggio85
Hát igen, csak Akanji játszott 3 évet ott, a többiek meg egy 10est kb.interfan írta: ↑2026.07.27. 20:08Akanji?Baggio85 írta: ↑2026.07.27. 20:04 Nem tudom, nekem a volt Citys 32+-os játékosok nem annyira meggyőzőek.
Csak 1 evvel fiatalabb.
-
k.tomi880421
Vagy De Bruyne aki elég jót megy a Nápolyba pedig azt hiszem 33 évesen igazolt oda. Ill. Bernardo Silváról se amiatt mondtunk le szerintem mert szét volt hajtva hanem mert a Real Madrid neki vonzóbb célpont volt mint mi. Legalábbis nekem ez a logikusabb változat.interfan írta: ↑2026.07.27. 20:08Akanji?Baggio85 írta: ↑2026.07.27. 20:04 Nem tudom, nekem a volt Citys 32+-os játékosok nem annyira meggyőzőek.
Csak 1 evvel fiatalabb.
- interfan
Young, Sanchez, Lukaku, Mkhitaryan, Akanji, csak hirtelen par a mi peldaink kozuk.Baggio85 írta: ↑2026.07.27. 20:13Hát igen, csak Akanji játszott 3 évet ott, a többiek meg egy 10est kb.interfan írta: ↑2026.07.27. 20:08Akanji?Baggio85 írta: ↑2026.07.27. 20:04 Nem tudom, nekem a volt Citys 32+-os játékosok nem annyira meggyőzőek.
Csak 1 evvel fiatalabb.
Nyilvan van Vidic pelda is.
De osszesegeben elmondhato, hogy tobb a bevallt jatekos mint a besult.
Nagyon sok olyan van aki a PL-be mar gyenge volt, ellenben a Serie A-ban tudott egy kiemelkedo szintet.
- interfan
Egyetertek.k.tomi880421 írta: ↑2026.07.27. 20:10Nekem nincs gondom Stones-szal mert így lehetne egy Bastoni/Carlos, Stones/Akanji/Bastoni, Akanji/Bisseck/Pavard hétvédsorunk És LH mehet Dimarco mögé (Elvileg próbálgatja ott Chivu) de akkor a maradék pénzből hozzunk már egy normális JSZV-t mert az egy nagyon fontos poszt számunkra. Givairo Read-ért a Nottingham megy 20m-t ajánlottak azt még talán meg tudnánk ugorni egy pár millás bónuszokkal. De ahogy ismerem Ausilio munkásságát majd hoz egy am is túltelitett poszta egy KP-tinterfan írta: ↑2026.07.27. 19:58 Romano ujra megerositi, nagy elorelepes tortent Stones ugyben, az Inter kozel a jatekos megszerzesehez.
Stones ezzel szemben "ingyen" igazolhato, es a fizetese is kevesebb.![]()
Bisseck, Bastoni, Stones, Akanji, Pavard, Augusto szerintem minosegi vedelem lenne (nyilvan lehetne jobb is persze, dehat ez mindig igy van).
WB posztra pedig mehetne a penz, azert 40m eurobol lehet nezelodni.
- interfan
Sky bejelentette, Stones elfogadta az Inter ajanlatat.
4m euros eves fizetes, valamint 2 eves szerzodes.
Stones hamarosan Milanoba erkezik orvosira.
Romano is bejelentte, majdnem minden kesz es Stones az Inter jatekosa.
Hamarosan erkezik a "here we go" Romano szerint.
4m euros eves fizetes, valamint 2 eves szerzodes.
Stones hamarosan Milanoba erkezik orvosira.
Romano is bejelentte, majdnem minden kesz es Stones az Inter jatekosa.
Hamarosan erkezik a "here we go" Romano szerint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.07.27. 20:29-kor.
-
HerfortBalazs
Akkor Romero off.
- interfan
Ez nekunk jo vagy rossz?
Sky, Romano utan most mar a Sportmediaset es a SportItalia is bejelentette a megallapodast Stones es az Inter kozott.
Orvosi majd hivatalos bejelentes.
-
HerfortBalazs
Nalam inkabb ingyen Stones es egy normalis wb
- interfan
-
k.tomi880421
Hasonlóan gondolom. Így a KH poszt megvan kb ha sokat nem is fiatalodott de az az az RWB poszt nagyon hiányos.
- PellerG
- interfan
Akanji aki gyakorlatikag ugyannyi idos, szinte meg tobbet is volt serult a Citybe mint Stones.
Nalunk megsem volt iden serulekeny.
- PellerG
Ezt már múltkor is írtad, mikor volt ennyit sérült Akanji?
Az utolsó évében kiszorult a csapatból, de előtte 3 védősben folyamatosan játszott Pepnél.
- interfan
Ahogy irta valaki, ugymond a "kezdo megvan".k.tomi880421 írta: ↑2026.07.27. 20:45Hasonlóan gondolom. Így a KH poszt megvan kb ha sokat nem is fiatalodott de az az az RWB poszt nagyon hiányos.
Van ket jo korban levo jatekos Bastoni es Bisseck.
Kozepre mehet a verseny Akanji vs Stones.
Kiegeszitonek meg Pavard es Augusto.
Ez papiron szerintem rendben van igy.
Es hat igaz, a WB poszt nagyon lyukas.
Nyilvan lehet Diouf hirtelen vilagklasszis jobb WB lesz, de azert ne tegyuk ra a hazunkat.
Dimarco ok, de a jobboldal egyelore igy keves.
-
k.tomi880421
Ill. azt is meg kell látni milyen fajta sérülései voltak az elmúlt időszakban és, hogy ismétlődöek-e? Stones-nál nincs ismétlődő sérülés és főleg nem volt kritikus szalag sérülése. Izom sérülése volt közben meg azért az Arsenal, a Bayern München és a Chelsea is érdeklődött a leigazolása felől. Ha nekik jó lett volna nekünk miért ne lenne jó Bastoni, Akanji és Bisseck mellé? Plusz azért csak kivitte a VB-re Tuchel.
- interfan
Hat szegeny nagyon sokszor volt serult karrierje alatt..
2024/25: 87 nap
2023/24: 25 nap
2022/23: 0
2021/22: 78 nap
2020/21: 46 nap
2019/20: 15 nap
2018/19: 103 nap
7 szezon = 354 nap serules
Atlagosan szezonkent: 50 nap
Igy erkezett hozzank, es nalunk nem volt serulese.
- interfan
k.tomi880421 írta: ↑2026.07.27. 20:58Ill. azt is meg kell látni milyen fajta sérülései voltak az elmúlt időszakban és, hogy ismétlődöek-e? Stones-nál nincs ismétlődő sérülés és főleg nem volt kritikus szalag sérülése. Izom sérülése volt közben meg azért az Arsenal, a Bayern München és a Chelsea is érdeklődött a leigazolása felől. Ha nekik jó lett volna nekünk miért ne lenne jó Bastoni, Akanji és Bisseck mellé? Plusz azért csak kivitte a VB-re Tuchel.
Ez is igaz.
Stonesnak nem voltak sulyos terdserulesei.
Ahogy irod legtobb izomserules volt ami elojott, de ez a PL iramat tekintve annyira nem meglepo.
Szinten sok jatekos van aki a PL-be tobbet volt serult mint a Serie A-ba.
Mas a ket bajnoksag irama, szinvonala.
Es hat igen, az sem gyakori, hogy valaki egy Chelsea, Arsenal, Juventus, Inter sorbol az Intert valassza.
-
Anonym alkesz
Stones jó játékos volt mielőtt lerokkant. Olaszba lötyögni jó lesz. Gondolom nem 5-6 milliót tesznek zsebre az ügynökével, kíváncsi vagyok összesen mennyibe fog ez kerülni.
- interfan
Olvastam en is hasonlokat, de kicsit ugy erzem, hogy savanyu a szolo Torinoban.Anonym alkesz írta: ↑2026.07.27. 21:09 Stones jó játékos volt mielőtt lerokkant. Olaszba lötyögni jó lesz. Gondolom nem 5-6 milliót tesznek zsebre az ügynökével, kíváncsi vagyok összesen mennyibe fog ez kerülni.
Bezzeg ha ok igazoltak volna le, akkor micsoda zsenialis huzas lett volna.
-
MLK
Ha koncepcionálisan azt nézem, hogy egy lejárt szerződésű játékost hoznak, az nálam ok. Két éves szerződéssel és 4 milliós fizuval meg főleg. A lengyel középpályásunk első évében nulla volt, és hosszú szerződéssel jött. Az, hogy Stones jön, annak nem igazán örülök. De ha már így alakul, cáfoljon rám mint anno Acerbi.
Ha a szélsőket lehozzák a meglévő állománnyal, egy kapus igazolás igazán belefért volna.
Ha a szélsőket lehozzák a meglévő állománnyal, egy kapus igazolás igazán belefért volna.
-
k.tomi880421
Hát ha a Juvét nézzük azért az zseniális húzás volt, hogy Opendát 3,25m-ért kölcsönvették majd 24 meccsen 1 gólt lőtt náluk a szezon végeztével a kötelező opciót ki kellett fizetni ami 42,75m volt és most kölcsön adják a Lyonnak úgy, hogy felezik a fizuját semmiféle kötelező opció nélkül.interfan írta: ↑2026.07.27. 21:16Olvastam en is hasonlokat, de kicsit ugy erzem, hogy savanyu a szolo Torinoban.Anonym alkesz írta: ↑2026.07.27. 21:09 Stones jó játékos volt mielőtt lerokkant. Olaszba lötyögni jó lesz. Gondolom nem 5-6 milliót tesznek zsebre az ügynökével, kíváncsi vagyok összesen mennyibe fog ez kerülni.
Bezzeg ha ok igazoltak volna le, akkor micsoda zsenialis huzas lett volna.
Én még mindig azt mondom, hogy inkább Stones "ingyen" mint Romero 50-ért de csak úgy, hogy jön egy értékelhető JSZV.
- PellerG
Egyes források szerint Romero még úgy is képben lenne, hogy most jön Stones.
Ez valid lehet?
Ez valid lehet?
- interfan
Megerkezett a "here we go".
Romano bejelentette, Stones az Inter jatekosa "here we go".
2028-ig irt ala, evenkenti 4m euros fizetest kap.
Stones hamarosan Milanoba erkezik az orvosira.
https://x.com/FabrizioRomano/status/2081824159454126177
SportItalia es a Sportmediaset szerint is az Inter azert igazolta le Stonest, mert Romeronak irrealis kovetelesei voltak.
6,5m + 1m euros fizetest akart, valamint alairasi penzt is kert.
Romano bejelentette, Stones az Inter jatekosa "here we go".
2028-ig irt ala, evenkenti 4m euros fizetest kap.
Stones hamarosan Milanoba erkezik az orvosira.
https://x.com/FabrizioRomano/status/2081824159454126177
SportItalia es a Sportmediaset szerint is az Inter azert igazolta le Stonest, mert Romeronak irrealis kovetelesei voltak.
6,5m + 1m euros fizetest akart, valamint alairasi penzt is kert.
- interfan
Sky szerint Stones erkezesevel kizart Romero erkezese.
Romero nagyon magas fizetest kert 6m felett, es a Tottenham legalabb 50m eurot.
Sky szerint az Inter most Stones erkezesevel megsporolta a 40m eurot, igy ezt a jobb WB posztba fektetheti az Inter.
https://m.linterista.it/calciomercato/s ... ero-196995
Romero nagyon magas fizetest kert 6m felett, es a Tottenham legalabb 50m eurot.
Sky szerint az Inter most Stones erkezesevel megsporolta a 40m eurot, igy ezt a jobb WB posztba fektetheti az Inter.
https://m.linterista.it/calciomercato/s ... ero-196995