Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

matyinter írta: 2026.07.30. 17:37 Szerintem azért nem egy szar igazolás, az Acerbi szintet le tudja hozni. Tudni lehet mennyit kap aláírási pénznek?
3,5m eurot irtak korabban, most mar csak 3m eurot.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Ha a meccsek 70-80%-n fog tudni játszani, akkor biztos, hogy erősítés lesz. Bár kíváncsi leszek, hogy angol védőként hogyan fog passzolni hozzá az olasz foci, de ha tud játszani és formába lendülni, akkor hozzá fog tudni tenni.
interfan

Hivatalos:

Stones az Inter jatekosa.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

interfan írta: 2026.07.30. 20:09 Hivatalos:

Stones az Inter jatekosa.
Akkor most már Stones megtaníthatja Bastonit fogat mosni. :D Mármint ezt azért írom mert a 23-as City-Inter BL döntőben ezzel hergelte Stones Bastonit. :D

Szerintem remek igazolás viszont így állunk kb -7m-val az átigazolási piacon és ha igazak a hírek akkor -60-ig mehetünk el szóval én várnék még egy "bomba" igazolást főleg ha még Asllanit és Frattesit is el tudnánk adni.
interfan

Ben Jacobs es angol forrasok szerint az Inter 35m + bonuszok hivatalos ajanlatot tett a Liverpoolnak.
Viszont a Liverpool ezt az ajanlatot is elutasitotta, es bonuszokkal egyutt minimum 50m eurot kernek.
Angol forrasok szerint 45m fix + 5m bonusz, ez a Liverpool kerese.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

interfan írta: 2026.07.31. 14:57 Ben Jacobs es angol forrasok szerint az Inter 35m + bonuszok hivatalos ajanlatot tett a Liverpoolnak.
Viszont a Liverpool ezt az ajanlatot is elutasitotta, es bonuszokkal egyutt minimum 50m eurot kernek.
Angol forrasok szerint 45m fix + 5m bonusz, ez a Liverpool kerese.
Jövőre lejár a szerződése! Nevetséges. Hagyni kell a picsába. Nehogy már ennyit fizessünk érte, amúgy sem tartom sokra, de ez elképesztő lehúzás lenne. Chivu keressen magának más szerelmet.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2026.07.31. 14:57 Viszont a Liverpool ezt az ajanlatot is elutasitotta, es bonuszokkal egyutt minimum 50m eurot kernek.
Curtis Jones = 50m 😂 :lol:
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

mike írta: 2026.07.31. 16:09
interfan írta: 2026.07.31. 14:57 Viszont a Liverpool ezt az ajanlatot is elutasitotta, es bonuszokkal egyutt minimum 50m eurot kernek.
Angol szinten, ahol egy félszezonos,20 éves olasz jobb bekkért ennél többet fizetnek, szerintem reális. Csak hát ez nem a mi szintünk sajna…
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

möszi írta: 2026.07.31. 18:26
Angol szinten, ahol egy félszezonos,20 éves olasz jobb bekkért ennél többet fizetnek, szerintem reális. Csak hát ez nem a mi szintünk sajna…
Chivu biztos sok Pool meccset néz szabadidejében ,de szerintem el kell engedni a srácot.
Nem mutatott tűl szép képet a csak szalagért vívott harca Szoboval.
Amennyiben csak Opelre meg Duster-re van keretünk akkor ne járkáljunk fölöslegesen az Audi szalonban.
Szerintem nagyjából megvan a keret csak egy tehetsége Dumfries utód kéne és a Sztankovics Jr-t beépíteni a keretbe.
Elől lehet Bonny helyet jó lett volna egy potens támadó,de nincs ilyen hír.
Én meg hiszek a második esélyben is így akár Pavard maradhatna is ha nem kell senkinek.
Kapuba meg majd kiderül Provedel a padra jött-e.
interfan

Festa írta: 2026.07.31. 18:59

Chivu biztos sok Pool meccset néz szabadidejében ,de szerintem el kell engedni a srácot.
Amennyiben csak Opelre meg Duster-re van keretünk akkor ne járkáljunk fölöslegesen az Audi szalonban.
Szerintem nagyjából megvan a keret csak egy tehetsége Dumfries utód kéne és a Sztankovics Jr-t beépíteni a keretbe.
Én meg hiszek a második esélyben is így akár Pavard maradhatna is ha nem kell senkinek.
En is azt gondolom, hogy nincs szukseg Jonesra.
A kozeppalyank megvan igyis, kapja meg szepen a lehetoseg Jones helyett inkabb Stankovic es Sucic.
Mit veszithetunk? Max nem vallnak be, de legalabb megprobaltuk.
Ha meg bevallnak, akkor evekre van egy kezdo kozeppalyasunk.

Jobb WB poszt viszont nagyon lyukas, ezt az allitolag meglevo 40m eurot oda kellene elkolteni.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

interfan írta: 2026.07.31. 21:12
Festa írta: 2026.07.31. 18:59

En is azt gondolom, hogy nincs szukseg Jonesra.
A kozeppalyank megvan igyis, kapja meg szepen a lehetoseg Jones helyett inkabb Stankovic es Sucic.
Mit veszithetunk? Max nem vallnak be, de legalabb megprobaltuk.
Ha meg bevallnak, akkor evekre van egy kezdo kozeppalyasunk.

Jobb WB poszt viszont nagyon lyukas, ezt az allitolag meglevo 40m eurot oda kellene elkolteni.
Én Curtis Jones-szal úgy voltam a legelején, amikor míg 25m eurós ajánlatokról volt szó, hogy van benne lehetőség jöjjön ennyiért. Na most a duplájánál tartunk a 25 milliónak.

35m a piaci értéke epizódszereplő a Poolnál 1 év van a szerződéséből vissza és 50m-t kérnek érte. Számomra teljesen offos így már.

Persze a Pool se hülye gondolom direkt kérnek ekkora összeget mert cserének náluk teljesen okés az árával kb mindenkit elijesztenek viszont szezon közben meg majd ráveszik a szerződéshosszabbításra.

Viszont nekünk így felesleges. 3 posztra ott van Barella, Calha, Zielu, Sucic, Mikhi, Stanko. És akkor most adjuk el elvileg Akinsanmirot de még Frattesit, Massolint és Asllanit is áruljuk.

Viszont én még várnék egy bomba igazolást és szívem szerint a JSZ-re mert most vagyunk Akinsanmiro eladásával kb -7 millióba pedig elvileg az volt behangoztatva a szezon elején h +60m áll rendelkezésre átigazolásokra.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

:lCsak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, RWB posztra kell valaki. És bármit is írnak az újságîrók, azért Palestraért és az izraeli gyerekért is komolyan mentünk. Szóval erősen csodálkoznék, ha nem jömne oda valaki. Mr. X talán? :think: :lol:
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Ha Chivu ragaszkodik egy kezdő szintű kp-hoz, azért én annyira nem csodálkozom.
Calha 32, Mkhi 37, Zielinski 32, Stankó fiatal, Sucic tavaly csak csere volt, Barella meg csapágyasra volt hajtva. Frattesi+Diouf helyett meg ifik is lehettek volna. Papíron megvan a Barella/Stankó+Calha/Sucic+Mkhi/Zielinski kp. de azért egy sérülés, egyből rizikóssá tenné a dolgot, és azért a törökünk tavaly ebből kivette a részét. Zielinski mindig bevethető volt, de előtte való évben viszont tök bukó.

Egyébként nálam a kapusposzt rizikóssabb mint a kp. vagy a szélső poszt.
interfan

MLK írta: 2026.07.31. 22:55 Ha Chivu ragaszkodik egy kezdő szintű kp-hoz, azért én annyira nem csodálkozom.
Calha 32, Mkhi 37, Zielinski 32, Stankó fiatal, Sucic tavaly csak csere volt, Barella meg csapágyasra volt hajtva. Frattesi+Diouf helyett meg ifik is lehettek volna. Papíron megvan a Barella/Stankó+Calha/Sucic+Mkhi/Zielinski kp. de azért egy sérülés, egyből rizikóssá tenné a dolgot, és azért a törökünk tavaly ebből kivette a részét. Zielinski mindig bevethető volt, de előtte való évben viszont tök bukó.

Egyébként nálam a kapusposzt rizikóssabb mint a kp. vagy a szélső poszt.
Nyilvan a Calhanoglu tavaly sokat volt serult, fiatalabb sem lett.
Zielinski szinten elmult 32.
Sucic egyelore nem valtotta meg a vilagot.
Barella is lassan 30, es az idei volt az eddigi leggyengebb Inter szezonja.
Stankovicot meglatjuk.
Mkhitaryant meg hagyjuk.

Ez ok, nem a vilag legjobb KP-ja ez, teny.
De...

Meg mindig sokkal kevesebb kockazat van a kozeppalyan, mint a WB poszton.
Jobb WB poszton van egy Henrique, aki finomam szolva sem zart jo szezont, es egy Diouf akibol most probalunk WB-t csinalni, es ennyi, kifujt, viszlat.
Ha ez nem kockazat, akkor nem tudom mi az.

En azt gondolom, hogy a KP es a KH poszt most rendben van igy, boven van benne minoseg, rotacios lehetoseg, es melyseg.

Viszont a WB poszton se mennyiseg, se minoseg nincs igazan a jobboldalon.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

"Chivu is waiting for the leap in quality.
Cristian Chivu considers Jones a player capable of raising the team's technical level."

Jones lenne az, akivel mi szintet lépünk?? Hát nem tudom...
MLK

Lejáró szerződéssel, 20-25 millióért jó vásár lenne, de 40-50 millióért cserejátékost igazolni egy vicc.
interfan

MLK írta: Tegnap, 10:02 Lejáró szerződéssel, 20-25 millióért jó vásár lenne, de 40-50 millióért cserejátékost igazolni egy vicc.
Valoszinu kezdojatekosnak akarjuk, ezert adnank erte ennyi penzt, es ezert akarja ennyire Chivu.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: Tegnap, 10:06
MLK írta: Tegnap, 10:02 Lejáró szerződéssel, 20-25 millióért jó vásár lenne, de 40-50 millióért cserejátékost igazolni egy vicc.
Valoszinu kezdojatekosnak akarjuk, ezert adnank erte ennyi penzt, es ezert akarja ennyire Chivu.
Gondolom MLK Jones szintjére értette a cserejátékos jelzőt, amivel nem is lőtt mellé.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Na most akkor lesz Romero,vagy nem lesz?
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Egy középszer nagyarcú angolért 50 milliót akinek ráadásul lejár a szerződése jövőre......vicc.....
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

vaskalap írta: Tegnap, 11:50 Na most akkor lesz Romero,vagy nem lesz?
Gazzetta, Sky, Mediaset, stb utan a Corriere is bejelentette, Romero nem lesz az Inter jatekosa.
Zazzaroni (Corriere foszerkesztoje) irasa szerint Romero fizetesi kovetelesei (legalabb 7m euro) lehetetlen az Inter szamara, raadasul Romero sem szeretne az Interbe igazolni, hanem a La Ligaba akar igazolni.
Az Inter a 40m euros osszeget Jones megszerzesere probalja forditani.

joisten is bejelentette hogy nem lesz
interfan

PellerG írta: Tegnap, 10:27
Gondolom MLK Jones szintjére értette a cserejátékos jelzőt, amivel nem is lőtt mellé.
Igen ugy ertheto, nem teljesen tiszta miert akarjuk ot ennyire.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Eddig se rajongtam Jones-ért de amit leművelt a legutóbbi meccs után...
Lefújás után ott hisztizett Szobonak ,nagyon gáz, ez edző meccsről beszélünk,mint kiderült az volt a baja hogy nem ő kapta meg a csk szalagot miután lejött Dominik.
interfan

Chivu kozben elmondta, hogy 3 jatekosunk van WB poszton, mivel Augustoval mint KH szamol.

Sky szerint pedig regi/uj nev a jobb WB posztra Diaby.
Al Ittihad 40m eurot ker erte, az Inter hamarosan hivatalos ajanlatot tehet a jatekosert.
MLK

interfan írta: Tegnap, 13:02
PellerG írta: Tegnap, 10:27

Igen ugy ertheto, nem teljesen tiszta miert akarjuk ot ennyire.
Igen, az ő szintjére értettem. Nem mondom hogy rossz focista, de világmegváltó biztosan nem lesz, és ekkora pénzt nagyon remélem hogy nem adnak ki érte.
B. Silva jó lett volna.

Az összefoglalót most néztem meg. Dioufot Semenyo nem kicsit iskolázta le. A védekezése még mindig gyenge.
Diaby támadóként, mivel lenne jobb?...

Spence meg védő volt. Nem látom a koncepciót...
Válasz küldése