Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

matrix23

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

FEKA84 írta: 2026.08.07. 11:42
Mazzola írta: 2026.08.07. 09:19 A Juventus elleni felkészülési meccset közvetíti valamelyik TV csatorna ?
Match 4
Én úgy néztem, hogy élőben (13:00-kor) csak a Net4+ adja és este (20:30-kor) a Match4 felvételről adja.
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

matrix23 írta: 2026.08.07. 15:57
FEKA84 írta: 2026.08.07. 11:42
Mazzola írta: 2026.08.07. 09:19 A Juventus elleni felkészülési meccset közvetíti valamelyik TV csatorna ?
Match 4
Én úgy néztem, hogy élőben (13:00-kor) csak a Net4+ adja és este (20:30-kor) a Match4 felvételről adja.
Bocsi igazad van. Este lesz felvételről, élőben a Chelsea - Milant adják.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Hivatalos kezdo a Juventus ellen:

Provedel
Pavard-Bovio-Bastoni
Henrique-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Esposito-Bonny
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Micsoda autentikus köszöntő volt :shock:

Forza Inter!!!
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Inter.it adja olasz IP cimmel (VPN).
Dan-i-nter

1-0 Dimarco. Bonny bal oldali beadásából, miután megverte az emberét 1v1 (Perisic "fénykorát" idézve).
Dan-i-nter

Juve-nak nem volt igazán helyzete, nekünk még akadt 1-2 lövésünk kapura, de barátságos meccshez illő az iram.

Henrique ma is abszolut 0, semmi kockázatot nem vállal, ami az ő posztján tarthatatlan. Egyszer próbált meg 1v1ezni, Cambiaso simán szerelte.

Pavard ha ilyen jó hozzáállással megy neki a szezonnak, akkor bőven maradhat. Stabil hátul, és előre is jó.

Bonny ma több életjelet mutat mint az előző szezon 2. felében összes meccsén, talán magára talál végre.

Provedel stabil, de Chivu-nak kellett neki jelezni hogy ne maradjon a 16-oson belül, hanem lépjen feljebb, nem néztem Lazio meccseket utóbbi időben, mennyire illik hozzá a "sweeper keeper" szerepkör?
Dan-i-nter

2-0, a csereként beállt Diouf góljával.
Dan-i-nter

2-1, Conceicao 1 az 1 ben vezethette a kapura, nem hibázott. Kissé beleálmosodtunk abba hogy semmit se csinált a Juve eddig.

szerk: maradt is ez a végeredménynek, megérdemelt győzelem (3-0-ra is mehettünk volna, de az ifi csatár nem talált kaput ziccerből).

Sok változás nincs tavalyhoz képest, nagyon nagy valószínűséggel továbbra is miénk lesz a legerősebb keret Olaszországban, és ennek megfelelően a címvédés elvárás lenne.

Diouf előrefelé mindenképpen rendben van jobb oldalon, de akkor is kell ide valaki mert Henrique használhatatlan.
Stanko ma is rendkívül jól passzolt, kapott gólnál ő is kissé bealudt. Azért kezdőnek szerintem ő még kevés, de semmi esetre sem herdálnám el.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Dan-i-nter írta: 2026.08.08. 14:57 2-1, Conceicao 1 az 1 ben vezethette a kapura, nem hibázott. Kissé beleálmosodtunk abba hogy semmit se csinált a Juve eddig.

szerk: maradt is ez a végeredménynek, megérdemelt győzelem (3-0-ra is mehettünk volna, de az ifi csatár nem talált kaput ziccerből).

Sok változás nincs tavalyhoz képest, nagyon nagy valószínűséggel továbbra is miénk lesz a legerősebb keret Olaszországban, és ennek megfelelően a címvédés elvárás lenne.

Diouf előrefelé mindenképpen rendben van jobb oldalon, de akkor is kell ide valaki mert Henrique használhatatlan.
Stanko ma is rendkívül jól passzolt, kapott gólnál ő is kissé bealudt. Azért kezdőnek szerintem ő még kevés, de semmi esetre sem herdálnám el.
Es mennyire bejott ujra amit Chivu mondott, hogy Diouf abszoult jobb WB.

Valamint amikor egyszerre volt a palyan Diouf, Henrique, Augusto, akkor:
- Diouf jobb WB
- Henrique bal WB
- Augusto KH

Mondjuk ezen nagyon meglepodni nem kell, mert ezeket Chivu mar el is mondta tobbszor.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Diouf simán szélső támadó, nem kell erőltetni, hogy feltétlenül visszazárjon, Bonnyt szerintem el is lehetne adni, ha kell valakinek és a helyére lehetőséget adni időnként egy ifinek. Hozni egy rwbt és a ballasztot két tányér milánóiért kiszórni. Kész a csapat.

FORZA INTER!!!
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Kíváncsi leszek erre az Andy Diouf-RWB történetre. Nyilvánnvalóan a KP-ra igazoltuk viszont arra a pozira nagy volt a verseny tavaly is ill új közeg új bajnokság. Chivu is volt szélső hátvéd így azt nem mondhatjuk, hogy ne tudná milyen erényekkel kell rendelkeznie egy játékosnak aki szélen játszik. Viszont amikor beállította arra a pozira tavalyi szezon vége felé és azóta felkészülési meccseken Dioufot egészen bíztató volt a játéka. Ha Chivu kihoz Dioufból egy olyan RWB-t (Mert jelenleg bőven jobb azon a poszton mint LH) aki nem egy Dumfries de tisztes helyt áll KP-ként ott akkor én lemegyek spárgába.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nem láttam a meccset,de Diouf most már lehet szintet lépet .Cselezni és egy az egyben megverni az embert az ritka skill nálunk. Megverni a juve mindig jó mégha tétnélküli meccs is.

Érdekes,hogy egyszer Martinez egyszer Provedel kezd.Lehet még Chivu se döntötte el ki lesz a kezdő portásunk.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Festa írta: 2026.08.08. 22:07 Nem láttam a meccset,de Diouf most már lehet szintet lépet .Cselezni és egy az egyben megverni az embert az ritka skill nálunk. Megverni a juve mindig jó mégha tétnélküli meccs is.

Érdekes,hogy egyszer Martinez egyszer Provedel kezd.Lehet még Chivu se döntötte el ki lesz a kezdő portásunk.
Diouf inkább pozit lépet :D Mondjuk nálam inkább Ő lenne a kezdő jobb szélen a fogalmatlan LH helyett.
Kapus posztra pedig azt sejtem, hogy Chivunál Provedel lesz az elsőszámú. Josep Martínez iszonyatosan Genoa szint ellenben Provedel eddig megbízhatóbb. Bár nem tudom miért nem lehetett meghosszabbítani Sommer szerződését egy évvel. Mert hiába mondom azt, hogy Provedel megbízhatóbb de ilyen gyenge kapuspárost én még nem láttam életemben az Interben pedig kb 25 éve szurkolok az Internek.

Persze Serie A szinten a Josep Martinez-Provedel kettős le fog hozni egy átlagot de rég volt már olyan ,hogy nem mondhattuk azt hogy baszki az Inter kapusa benne van a bajnokság első két legjobb kapusa között. Márpedig jelenleg ez nincs így.

Maignan, Svilar, Carnesecchi, De Gea jobb kapusok mint a mieink.

És akkor a mi kapusaink kb a Milinković-Savić, Falcone, Meret szinten vannak.

Szomorú.
Válasz küldése