PellerG írta: ↑2026.09.03. 13:30
Ebben egyáltalán nem vagyok biztos.
Baccin Ausilio-tanítvány, így sok változásra előzetesen nem számítok.
En azert bizok benne, hogy lesz ezen a teren is valamifele valtozas.
Nyilvan drasztikus valtozasra nem erdemes szamitani, de hatha pozitiv iranyba indul el a szakmai reszleg ezen szakasza.
Ausilio kapcsan el a forumunk osbolcsessege, hogy ez "nem fekete vagy feher".
Ahogy mar beszeltuk, voltak pozitiv igazolasai, dontesei, de cserebe voltak boven negativak is.
Sot osszesegeben tobb volt szerintem a rossz dontes, mint a jo.
Most hogy ez 60% rossz, 40% jo, vagy 55-45, stb szazalekban oszlott meg, ez mar egy kovetkezo kerdes.
De ha Baccinnal megfordul ez, vagy csak elindul a masik iranyba, akkor mar megerte ez a valtas.
PellerG írta: ↑2026.09.02. 20:02
A másik, általam is már többször hozott Spence-téma.
2022-ben írtam Spence-t, hogy nagyon ígéretesnek tűnik.
Erre elhozza most, 2026-ban, több mint 30 milliót fizetve érte, amikor finoman szólva nem mondható, hogy a topon lenne, azt meg főleg nem, hogy azon a poszton játszana, ahova mi hoztuk, jobb WB-ként.
Kicsit azt érzem itt, "régen kinéztem őt, most végre el tudtam hozni", csak közben óriási kérdőjel nálam, mit tud Spence ma, nekem nagyon nagy kétségeim vannak, hogy jól lesz-e itt.
Fizikailag nincs rendben egyelőre, Face-n meg olyanokat posztol, mintha debil lenne (bocsánat, tudom nem ez alapján kell megítélni játékosokat).
De tényleg úgy érzem, mintha utána sem jártunk volna kit hozunk, csak léptünk valamit szükségposztra, régi scout-feljegyzés alapján.
Az egyszer biztos, hogy nem indul zokkenomentesen Spence Interes karrierje.
Ez az eronleti problemak, gyenge forma, stb, alig tud a csapattal edzeni, kihagy egy honapot stb, mikozbe a tobbi VB-n jatszo jatekos mar 90 perceket jatszik, ez azert annyira nem biztato.
De en abban biznek, hogy ebbol a nehezkes kezdesbol lesz egy jo folytatas, es tud az Inter hasznara lenni.
Fontos lenne, hogy bevalljon, mert a mi taktikakanban meglehetosen "kulcsposszt" az ove.
(Lathattuk tavaly Dumfries hianyat is mennyire megerezte a csapat)
Kozossegi medias jelenlete meg maradjunk annyiban, hogy erdekes.
Dehat nem vagyunk egyformak, neki lehet ez a teljesen normalis.