Igen. Pont azt mondtam a félidő előtt, hogy Sucic-nak tavaly is voltak szar meccsei de a mai az valami kritikán aluli.
Persze ennél ő jóval többet tud.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Első meccsen a Monza ellen volt. Bisseck lesen volt, talán meg is pattant a labda rajta...De Bruyne gólja is az első fordulóban kérdőjeles volt, Alajbegovic pedig lehet szabálytalankodott 1-0-nál a Juventus Parma meccsen... Az összes ítéletnél a nagyobb kluboknak kedveztek...
Ez hogy jön Hojlund góljához? Csak leshelyzet esetén lehet kérdés, hogy a lesen tartózkodó játékos takarhatta-e a lasztit a kapus szemszögéből. Ha igen, akkor az a gól érvénytelen (elvileg) a lesállás miatt.
Csak annyira gondoltam, hogy teljes takarásból érkezett a lövés, így kvázi Martineznek esélye sem volt.Atosz írta: ↑2026.09.06. 00:29Ez hogy jön Hojlund góljához? Csak leshelyzet esetén lehet kérdés, hogy a lesen tartózkodó játékos takarhatta-e a lasztit a kapus szemszögéből. Ha igen, akkor az a gól érvénytelen (elvileg) a lesállás miatt.
A mai Hojlund gólnál semmi ilyesmi nem merül fel, mert senki nem állt lesen.
Feltéve persze, ha erre gondoltál.
KöszönömAnonym alkesz írta: ↑2026.09.06. 00:08
Első meccsen a Monza ellen volt. Bisseck lesen volt, talán meg is pattant a labda rajta...De Bruyne gólja is az első fordulóban kérdőjeles volt, Alajbegovic pedig lehet szabálytalankodott 1-0-nál a Juventus Parma meccsen... Az összes ítéletnél a nagyobb kluboknak kedveztek...
Vannak szabályok de semmit nem érnek mert az összes bíró másképp alkalmazza ezért is van annyi botrány a bajnokságban...
Ugyanezt gondolom en is, remelem most Chivu erdemben valt par helyen.
Orulok hogy nem voltam egyedul innen a forumrol a meccsen.möszi írta: ↑2026.09.07. 10:14 Spenceről van vmi információ? Tudtommal még egy percet sem játszott, pedig Dumfries pótléknak érkezett. Sérült?
Amúgy én is kint voltam, a kisebbik fiamnak, aki 5 éves ez volt az első meccse (a 8 éves már klubtag is). Magával ragadta a hangulat, a végén úgy ordított, hogy az olaszok le is pacsiztak vele.
![]()
TV adna, csakhat a valasztasi jog az RTL-e.
Persze, én ezt tudom, de kapják be, ezzel manapság, hogy streaming szolgáltatás, már a Netflixet is lemondtam, ha van ingyen megoldás, nem a párezer forint miatt, hanem elvből... És kitűnő HD streamek vannak, illetve általában az angol kommentátorok még élvezhetőbbek is, persze nagy tévén jobb nézni, mint számítógépen, de hát ez van
Teljesen megertelek.matyinter írta: ↑2026.09.07. 14:31Persze, én ezt tudom, de kapják be, ezzel manapság, hogy streaming szolgáltatás, már a Netflixet is lemondtam, ha van ingyen megoldás, nem a párezer forint miatt, hanem elvből... És kitűnő HD streamek vannak, illetve általában az angol kommentátorok még élvezhetőbbek is, persze nagy tévén jobb nézni, mint számítógépen, de hát ez van![]()
Én a TV-előfizetésemen spórolok, helyette inkább streaminget fizetek, de persze érthető a te verziód is. Mindenesetre ez nem magyar sajátosság. Az USA-ban pl. azért választottam a Walmart+ tagságot, mert ahhoz nemcsak ingyenes kiszállítás, hanem Paramount+ is járt, ami kizárólagosan közvetítette BL/EL meccseket és olasz bajnokikat. Kizárólag streamen... Megjegyzem, havi 10 dollár lett volna, a TV+internet előfizetésem meg 200 dollár volt, szóval arányaiban ott ez olcsóbb opció, mint a sima TV. Olaszoknál is előfizettem, mert a Dazn adta az összes meccsünket, és nem érte meg a TV előfizetés az olasz szappanoperák miatt.interfan írta: ↑2026.09.07. 14:33Teljesen megertelek.matyinter írta: ↑2026.09.07. 14:31Persze, én ezt tudom, de kapják be, ezzel manapság, hogy streaming szolgáltatás, már a Netflixet is lemondtam, ha van ingyen megoldás, nem a párezer forint miatt, hanem elvből... És kitűnő HD streamek vannak, illetve általában az angol kommentátorok még élvezhetőbbek is, persze nagy tévén jobb nézni, mint számítógépen, de hát ez van![]()
Sajnos a manapsag mar minden csak erre megy ra.
Fizess elo itt, fizess elo ott, fizess mindenre, es akkor majd jo lesz.
Real meccset kihagyja, nem utazik a csapattal.
Szerintem ezzel el is dőlt a meccs, ez még Dima-val sem lenne egyszerű. De őszintén szólva nem is várok túl sokat ettől a meccstől. Nem az első fordulóban, Madridban kell megmutatni, hogy mire lehetünk képesek idén. Nyilván, azért egy nagyobb zakóba ne szaladjunk bele, de ennél a madridi meccsnél a szezon jelenlegi szakaszában szerintem fontosabb a következő 2 bajnoki.interfan írta: ↑2026.09.07. 15:45Real meccset kihagyja, nem utazik a csapattal.
Ha minden jol megy, akkor az Udinese ellen mar visszaterhet.
https://www.fcinter1908.it/news/infortu ... convocato/
Helyen a "jolly-joker" Augusto kaphat szerepet a kezdoben.
Tovabbra sem tartom verhetetlennek ezt a Realt.Baggio85 írta: ↑2026.09.07. 19:38Szerintem ezzel el is dőlt a meccs, ez még Dima-val sem lenne egyszerű. De őszintén szólva nem is várok túl sokat ettől a meccstől. Nem az első fordulóban, Madridban kell megmutatni, hogy mire lehetünk képesek idén. Nyilván, azért egy nagyobb zakóba ne szaladjunk bele, de ennél a madridi meccsnél a szezon jelenlegi szakaszában szerintem fontosabb a következő 2 bajnoki.interfan írta: ↑2026.09.07. 15:45Real meccset kihagyja, nem utazik a csapattal.
Ha minden jol megy, akkor az Udinese ellen mar visszaterhet.
https://www.fcinter1908.it/news/infortu ... convocato/
Helyen a "jolly-joker" Augusto kaphat szerepet a kezdoben.
Szerintem sem verhetetlen a Reál, viszont a meccs toronymagas esélyese. Bukiknal Reál 1.6x, döntetlen 4,5x, Inter 5x.
Plusz Arda Güler is eltiltott.MLK írta: ↑2026.09.07. 22:48 Középpályán erős emberhiányban lesz a real, legalábbis ezt olvastam valahol. Silva és Camavinga eltiltott, Tchouameni pedig sérült. (lehet, hogy nem jó a felsorolásom, így emlékszem). A lényeg, ha csak Valverde lesz egyedül a középpályán bevethető, azt jó lenne kihasználni.
Ez igy van, de tavaly ettol meg nagyobb eselyesek voltunk a Bodo ellen.
Jól van. Felőlem nyugodtan nyerhetünk, nincs ellenemre.interfan írta: ↑2026.09.08. 05:59 Ez igy van, de tavaly ettol meg nagyobb eselyesek voltunk a Bodo ellen.
Inter: 1.24X
dontetlen: 7.25X
Bodo: 10.00X
Megis a Bodo nyert.
Szoval egy meccsen barmi lehet, hiaba a toronymagas eselyes barmelyik csapat is.
Raadasul en kozel sem erzek akkora kulonbseget a ket csapat kozott, mint volt pl par eve.
Fuggetlenul attol, hogy a Realnal sztar sztar hatan van, es majdnem 500m euros a fizeteskeretuk, ami aztan mindenkihez kepest extra sok es kiemelkedo.
(Real 465 millio vs Inter 165 millio)
Dehat azt is lathattuk, hiaba a sztarok, hiaba a vilagrekord fizeteskeret, sokra nem mentek vele.
Acestreamet letöltöttem, azon keresztül az itteni linkekből szemeztem (van webes verzio is)Hassel1984 írta: ↑2026.09.08. 20:04 Tudtok berakni valami használható stream-et? Rettentő hálás lennék érte![]()
2:0, nem értem miért Akanji kezdett…HerfortBalazs írta: ↑2026.09.08. 21:22 Semmivel nem jobb a Real, ők belőttek az ajandek labdat, mi nem.