Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Dimarco felepulhet a Parma elleni meccsre, mint ahogy ha minden jol megy Calhanoglu is.
Ellenben Stones meg valoszinuleg a Parma meccset kihagyja.
Spence eronlete es formaja javul, igy o is a keret tagja lehet a Parma ellen, de a kezdo valoszinu tovabbra is Diouf lesz.
Kemeny idoszak lesz ez 30 nap = 9 meccs sorozat.
Annyi a "szerencse", hogy oktober 31-ig azert nem a legnehezebb meccsek jonnek.
Viszont pont ezek a meccsek most ugymond a legfontosabbak a BL-ben, mert ezt a 3 BL meccset mindenkeppen meg kell nyerjuk, ha az elso 8 hely egyiken akarunk vegezni.
Bajnoksagban meg amit Bisseck is mond, "mi vagyunk a legerosebb csapat, de ezt a palyan is be kell bizonyitani".
Ellenben Stones meg valoszinuleg a Parma meccset kihagyja.
Spence eronlete es formaja javul, igy o is a keret tagja lehet a Parma ellen, de a kezdo valoszinu tovabbra is Diouf lesz.
Kemeny idoszak lesz ez 30 nap = 9 meccs sorozat.
Annyi a "szerencse", hogy oktober 31-ig azert nem a legnehezebb meccsek jonnek.
Viszont pont ezek a meccsek most ugymond a legfontosabbak a BL-ben, mert ezt a 3 BL meccset mindenkeppen meg kell nyerjuk, ha az elso 8 hely egyiken akarunk vegezni.
Bajnoksagban meg amit Bisseck is mond, "mi vagyunk a legerosebb csapat, de ezt a palyan is be kell bizonyitani".
-
INTER-1908
A bl ben szerintem az 1-8 tovabbra se realis...
Barca Real Psg Bayern Arsenal City... boven jobb nalunk a maradek 2 helyre palyazik kb 10 csapat amibol 3-4 szerintem erosebb nalunk...
Na mindegy ez az en velemenyem...
Valahogy meg kell oldani hogy a tavalyinal eredmenyesebbek legyunk a BL ben is.
Ha negyeddonto osszejonne az nalam mar oriasi siker lenne
Barca Real Psg Bayern Arsenal City... boven jobb nalunk a maradek 2 helyre palyazik kb 10 csapat amibol 3-4 szerintem erosebb nalunk...
- interfan
Az oke, de tavaly, es azelott sem ugymond a "legerosebb" 8 csapat vegzett az 1-8.helyen.INTER-1908 írta: ↑2026.10.02. 10:54 A bl ben szerintem az 1-8 tovabbra se realis...
Tavaly:
- 9. lett a Real
- 11. pedig a PSG
2 eve meg:
- Real 11.
- Bayern 12.
- PSG 15.
- City 22.
Plusz erdemes megnezni a tobbiek sorsolasat, es hat maradjunk annyiban, hogy vannak a mienktol sokkal-sokkal nehezebb sorsolasok.
Kis tulzassal szinte nem is lehet, hogy az altalad leirt 6 csapat egyutt ott legyen a nyolcba, mivel nagyon sok csapat egymas ellen jatszik, ezert szepen fogjak elvenni egymas elol a pontokat.
Tavaly is, es azelott is 16 pont kellett a 8.helyhez.
Na most ha hozzuk az 5 "konnyebb" meccset, akkor onnantol mar ugymond "csak" 1-2 pont hianyzik a Real, Dortmund, Liverpool sor ellen.
Real ellen 0 pont lett, de van meg 2 meccsunk, amibol ha egyet nyerunk, boven ott lehetunk az 1-8. hely egyiken.
Irod a negyeddontot.
Tavaly az volt a kimondott minimum cel, ez sajnos akkor nem sikerult.
Viszont a negyeddonto iden is teljesen realis elvaras, szoval azt meg kellene ugrani.
- Cupi
Aki ezt a nemzetek ligájás 3 hetes leállást kitalálta az elmehet a jó....
Oké tudom kellenek a válogatott meccsek meg minden de amikor már a 2. hétvégén sincs meccsünk akkor azért kezdek morcos lenni.

- Festa
Egész héten az Inter meccset várod aztán jön a hétvége aztán semmi,.l
Furcsa érzés mintha ha valami mini nyár lenne.Legalább most hat nap múlva vége.
Kint voltam a Magyar-Georgia meccsen,de a válogatott meccseket nyáron sokkal jobban élem.
- interfan
Elmult 1 het nyilatkozatai csokorban:
Bisseck:
Olasz media mar el is kezdte, hogy az "Internel korusban mindenki az idei BL gyozelemrol, es idei triplazasrol beszel".
Nyilvan mi vagyunk az Inter, stb, es nyilvan legyenek celjaink.
De nem tudom mennyire jo otlet idei BL gyozelemrol es triplazasrol beszelni 5 naponta mindenkinek...
Hajra, mutassuk meg, es nyerjuk meg valoban a BL-t.
Csak nehogy koppanjunk a vegen, mert ilyen nyilatkozatok utan, haaat magasan van a lec.
Bisseck:
Akanji:Mi vagyunk a legerosebb csapat Olaszorszagban, de beszelni konnyu, a palyan is bizonyitanunk kell.
Nem felek kimondani, iden megakarjuk nyerni a BL-t.
Tudjuk hogy mennyire erosek vagyunk, es tudjuk, hogy a vegeig eljuthatunk a BL-ben.
Zielinski:Iden mindent megakarunk nyerni.
Nem irnam ala a Scudetto + Coppa Italia gyozelmet, mivel ident minden sorozatot megakarunk nyerni.
Marotta:Egy almunk van, megnyerni a BL-t.
Ez a legnagyobb almunk.
Tudjuk, hogy nagyon nehez lesz, de mi mindent belefogunk adni, es meglatjuk hova jutunk.
Megakarjuk mutatni iden a BL-ben a kepessegeinket, es tudasunkat, amibol van bennunk boven.
Egy nagyon eros csapatunk van, a legvegeig eljuthatunk iden a BL-ben.
Mindent megakarunk nyerni.
A triplazas az almunk, es az almok valora valhatnak.
Olasz media mar el is kezdte, hogy az "Internel korusban mindenki az idei BL gyozelemrol, es idei triplazasrol beszel".
De nem tudom mennyire jo otlet idei BL gyozelemrol es triplazasrol beszelni 5 naponta mindenkinek...
Csak nehogy koppanjunk a vegen, mert ilyen nyilatkozatok utan, haaat magasan van a lec.
- Cupi
Az, hogy a játékosok azt nyilatkozzák szeretnék megnyerni a BL-t és ez a céljuk az teljesen rendben van. Versenyzőt mi más motiválna mint a győzelem? Nem nagyon hallok olyat, hogy azt mondaná jó lenne 12.helyen végezni.interfan írta: ↑Ma, 07:19
Viszont az olasz média már más. Ott jó lenne ha a realitások talaján maradnának kicsit.
- interfan
En kicsit azt erzem, hogy nem vagyunk 100%-ig a "realitasok talajan" ezekkel az iden megtudjuk nyerni a BL-t, meg triplazunk dolgokkal.Cupi írta: ↑Ma, 08:27Az, hogy a játékosok azt nyilatkozzák szeretnék megnyerni a BL-t és ez a céljuk az teljesen rendben van. Versenyzőt mi más motiválna mint a győzelem? Nem nagyon hallok olyat, hogy azt mondaná jó lenne 12.helyen végezni.interfan írta: ↑Ma, 07:19
Csak nehogy koppanjunk a vegen, mert ilyen nyilatkozatok utan, haaat magasan van a lec.Cél mindig a győzelem legyen és a végső siker.
Viszont az olasz média már más. Ott jó lenne ha a realitások talaján maradnának kicsit.Ezt a triplázást meg engedjük el mert nem olyan régen volt még az a a szezon amikor áprilisban még triplázni akartunk majd jött végül a zero tituli.
![]()
Na meg hogy minden 2. megszolalas errol szol, kicsit talan tulzas ez is.
Sajat magunknak tesszuk ennyire magasra a mercet, amit ha nem sikerul elerni, akkor csakis magunknak tettuk nehezze a "bizonyitvany megmagyarazasat".