Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Komax
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Miért kell állandóan infarktus közeli élményben részesíteni minket?
Meccset inkább nem is elemzem. 3ból3 kapura lövés, hát így kell ezt.
- mike
Megérdemeltük, mert nem adtuk fel 2 gól minuszban sem, a bayern meg csak magát okolhatja a kiesésért.
Az első félidőben eldönthették volna a továbbjutást.
Idén is mi mentjük az olasz futballt európában
Az első félidőben eldönthették volna a továbbjutást.
Idén is mi mentjük az olasz futballt európában
- Nia
Cupi írta:Pandev-től elnézést kérekEzt nem hiszem el, hogy pont Ő döntötte el.
Küzdelemből csillagos 5-ös. De azért azt az első félidős totál zavart a védelembe ne felejtsük el és tanuljanak belőle. De most örüljünk. Király.
Itt rohadjak el ha arra a Pandev gólra nem mertem volna rátenni a házam.
- intertomega
Hááááááála ISTENNEK !
A sírból visszahozott meccs - úgy , hogy egy csomó fontos játékosunk nem volt a pályán .
Julio ....hát no de most már semmi -elfelejtjük kapusunk hibáját
Héé emberek .............Münchenben győztünk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FOOOOOORZA INTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A sírból visszahozott meccs - úgy , hogy egy csomó fontos játékosunk nem volt a pályán .
Julio ....hát no de most már semmi -elfelejtjük kapusunk hibáját
Héé emberek .............Münchenben győztünk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FOOOOOORZA INTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Baggio85
INTER
GRAZIE RAGAZZI!!!!! Csak most ne a Barca-t kapjuk!

GRAZIE RAGAZZI!!!!! Csak most ne a Barca-t kapjuk!
- Komax
Ide a Schalket!

- jdanika
Ne tudjátok, hogy szidtam Pandevet az egész mérkőzés alatt, de most magamra tetováltatom a képét azt hiszem, de csak ha kifizette az összetört távirányítómat.
Eszméletlen mit küzdöttünk, nagy köszönet J.C-nek ő nyerte meg a meccset úgy gondolom, amiben a Bayern játékosok is nagyban benne voltak. A meccs embere nálam az eddigi meccseken mélyen maga alatt teljesítő Cambiasso, elképesztő milyen szerelései, labdaszerzései voltak. Gratula a csapatnak, reméljük a sorsoláson is velünk lesznek odafent.
Forza Inteeer!
Forza Inteeer!
- Marco
Akárki akármit mond azért Cesarnak is kijár a dicséret bőven, idegileg nem lehetett neki könnyű a toppon lenni, és azért volt két nagy bravurja.
-
Robosz
Ááá mi volt ez gyerekek!!! Az első félidő rémálom, a második félidő maga a csoda!!
Pandev jól megcsinálta. Első half gólpassz, második gól, közte meg lószart se csinált
Szegény szomszédaim nem örültek nekem gondolom.
Csak megvan ez a továbbjutás! A következő fordulóban se Lúció, se Motta(bár ő ma is elég körülményes volt), bár az már engem nem érdekel, bárkit is kap a csapat.
FORZA INTER!
Pandev jól megcsinálta. Első half gólpassz, második gól, közte meg lószart se csinált
Szegény szomszédaim nem örültek nekem gondolom.
Csak megvan ez a továbbjutás! A következő fordulóban se Lúció, se Motta(bár ő ma is elég körülményes volt), bár az már engem nem érdekel, bárkit is kap a csapat.
FORZA INTER!
- Tommy
hú basszameg... hihetetlen meccs volt, óriásit küzdöttek a fiúk, utoljára barca elleni továbbjutásnak örültem ennyire....
csak egy csapat van olaszországban

csak egy csapat van olaszországban
- mike
Ez hatalmas siker, nem szégyellem de én már a félidőben feladtam.
De a csapat Zanetti,Samuel,Milito és Pazzo nélkül is behúzta a meccset, ha ez nem lök a csapatom egy bitang nagyot akkor már semmi sem
De a csapat Zanetti,Samuel,Milito és Pazzo nélkül is behúzta a meccset, ha ez nem lök a csapatom egy bitang nagyot akkor már semmi sem
- Nia
Nálam a meccs ember cuchu és Chivu is nagyon jó volt.
Kapjuk a Realt,de előtte előzzünk.És így teljes lesz a kör

Kapjuk a Realt,de előtte előzzünk.És így teljes lesz a kör
-
zanetti88
a meccsről: Leo nagyon jól felkészítette a csapatot
nekem a 4-3-1-2 is tetszett,de egyértelmű a 2.félidő alapján,hogy a 4-2-3-1be a legjobb a csapat
Pandev nem klasszis játékos,de ma is látszott,hogy akar,küzd és ilyen emberekre is szükség van,a gólja meg csak hab a tortán
ma a brazilokon kivül mindenki nagyon jól játszott...
Maicon ma is kevesett vállalt
Julio Cesart nem értem mostanába mér ilyen bizonytalan,bár utána volt 1-2bravúrja
Coutinho meg a mai játéka alapján érthető mér nem játszik,gyenge még nagyon,nem tudja megtartani a labdát...lehet jövőre kölcsön kellene adni valahova,hogy erősödjön
pozitív csalódás Chivu játéka nekem
szép volt fiúk!
nekem a 4-3-1-2 is tetszett,de egyértelmű a 2.félidő alapján,hogy a 4-2-3-1be a legjobb a csapat
Pandev nem klasszis játékos,de ma is látszott,hogy akar,küzd és ilyen emberekre is szükség van,a gólja meg csak hab a tortán
Julio Cesart nem értem mostanába mér ilyen bizonytalan,bár utána volt 1-2bravúrja
Coutinho meg a mai játéka alapján érthető mér nem játszik,gyenge még nagyon,nem tudja megtartani a labdát...lehet jövőre kölcsön kellene adni valahova,hogy erősödjön
szép volt fiúk!
- graziejosé
Goran Motherfucker Pandev, amikor kellett csak bebaszta. Úristen milyen érzés ez (:
- Inter101
Ha Benitez alatt is igy hajtottak volna a srácok akkor most nem igy állnánk a bajnokságban! No mindegy még minden cím behuzható!!! Hihetetlen volt!! Az elsö félidö 2 fele alapján még egy oriási zako is benne volt, és megforditottuk!!!!!!! Cambiassot nem szeretném többet a bal középpályás poszton látni! Reméljük Milito is felépül és hasznos tagja tud lenni az idény hátralévö részében!! Forza INTER!!!!!
- csak is inter
Nia írta:Cupi írta:Pandev-től elnézést kérekEzt nem hiszem el, hogy pont Ő döntötte el.
Küzdelemből csillagos 5-ös. De azért azt az első félidős totál zavart a védelembe ne felejtsük el és tanuljanak belőle. De most örüljünk. Király.
Itt rohadjak el ha arra a Pandev gólra nem mertem volna rátenni a házam.
Hello
Faterommal néztem a meccset.....kezd ő is Inter fan lenni...
Ő a második félidőben még 2:1 -nél megmondta....
Pandev lövi a győztes gólt...hhh nevettem csak....most meg vigyorgok....Köszi fiuk....nagyon kellett a továbbjutás.
CE SOLO INTER
- Tommy
Marco írta:Akárki akármit mond azért Cesarnak is kijár a dicséret bőven, idegileg nem lehetett neki könnyű a toppon lenni, és azért volt két nagy bravurja.
egy kurva nagy lebaszást érdemel meg, nem dícséretet, majdnem kiestünk miatta.. hihetetlen sokat hibázik..
- Marco
Tommy írta:Marco írta:Akárki akármit mond azért Cesarnak is kijár a dicséret bőven, idegileg nem lehetett neki könnyű a toppon lenni, és azért volt két nagy bravurja.
egy kurva nagy lebaszást érdemel meg, nem dícséretet, majdnem kiestünk miatta.. hihetetlen sokat hibázik..
Jó okés hibázott, de azért ha nincs a két nagy védése, akk nem jutunk tovább. Tom h ha nem hibázik akkor nem kerülünk ilyen helyzetbe, de hát hibázni minden kapus szokott, viszont nagy bravurokra nem képes mki.
- Nia
csak is inter írta:Faterommal néztem a meccset.....kezd ő is Inter fan lenni...
Ő a második félidőben még 2:1 -nél megmondta....
Pandev lövi a győztes gólt...hhh nevettem csak....most meg vigyorgok....Köszi fiuk....nagyon kellett a továbbjutás.
CE SOLO INTER
Hy.
Nálunk a család semelyik részén sincs olyan.ó,hogy nem Inter fan.Igazán meg sem mernek szólalni
- Nia
Tommy írta:Marco írta:Akárki akármit mond azért Cesarnak is kijár a dicséret bőven, idegileg nem lehetett neki könnyű a toppon lenni, és azért volt két nagy bravurja.
Az ő nyakába varrom a 3 gólt 70%ban.De kérdem én miért csak Chivu kóválygott ott ma is mindkettőnél?Azért a hátvédsorunk messze volt a tökéletességtől.De Ranocchia azt azért szépen csinálta.Mázlija volt:)
Na mindegy én most csak a győzelemig látok.
- mike
Benéztem néhány fórumba.
Némileg csökkent a bayern drukkerek arca
A hét közepén még 2-3 gólos győzelemről ment a diskurzus....
Némileg csökkent a bayern drukkerek arca
A hét közepén még 2-3 gólos győzelemről ment a diskurzus....
- Baggio85
3 ilyen ajándék gól után nem gondoltam volna, hogy lehet esélyünk, de lehetett!
De most már nagyon össze kéne szedni a védelmet!
- Marco
Nia írta:Tommy írta:Marco írta:Akárki akármit mond azért Cesarnak is kijár a dicséret bőven, idegileg nem lehetett neki könnyű a toppon lenni, és azért volt két nagy bravurja.
Az ő nyakába varrom a 3 gólt 70%ban.De kérdem én miért csak Chivu kóválygott ott ma is mindkettőnél?Azért a hátvédsorunk messze volt a tökéletességtől.De Ranocchia azt azért szépen csinálta.Mázlija volt:)
Na mindegy én most csak a győzelemig látok.
Miért a mai második gólnál mit hibázott? A másik kettő egyértelműen az övé volt.
- Nia
Jut eszembe,csak mert ma gonosz is vagyok:Mi az,hogy képtelenség a Bayern arénájában győzni és,hogy kiestünk

-
zanetti88
hát azér nem teljesen....
utána volt nem 1nagy védése és úgy is felfoghatjuk,hogy neki köszönhetjük a továbbjutást...
lehet a fiúk érte is küzdöttek így meg ha nincs a potyája akkor a bayern nem állt volna így le...
- Ipa
Olyan jó interesnek lenni ...
- Cupi
Chivu tényleg jó volt ma. Az az igazság ha nincs Julio nagy bakija akkor szerintem nem zavarodott volna meg a védelem annyira és nincs az a rengeteg bayern helyzet az első félidőben.
Pandev-et Én is sokat szidtam aztán meg csak bevarrta.
Tényleg remélem, hogy ez nagy lökést ad a bajnokságra is, köv BL meccsen már lesz Milito is.
Tényleg remélem, hogy ez nagy lökést ad a bajnokságra is, köv BL meccsen már lesz Milito is.
- Süti
Pandev halálra idegesített, de legalább belőtte a helyzetét.
Egy jó sorsolással ott lehetünk az elődöntőben, onnan meg már bármi megtörténhet.
Egy jó sorsolással ott lehetünk az elődöntőben, onnan meg már bármi megtörténhet.
- mike
NSO "Az Internazionale a Bajnokok Ligája történetének mindössze második csapata, mely a kieséses szakaszban hazai pályán elbukta az első mérkőzést, de így is ki tudta harcolni a továbbjutást.
Az Inter előtt ezt a bravúrt a címvédő Ajax hajtotta végre az 1995–1996-os idényben: az amszterdamiak otthon kikaptak az elődöntőben a Panathinaikosztól, de Athénban, félelmetes hangulatú mérkőzésen simán, 3–0-ra győzni tudtak."
Ez sem semmi azért
Eddig Barca,Sahtar,Schalke,Tottenham,Man U,INTER.
A schalke nem lenne rossz
Az Inter előtt ezt a bravúrt a címvédő Ajax hajtotta végre az 1995–1996-os idényben: az amszterdamiak otthon kikaptak az elődöntőben a Panathinaikosztól, de Athénban, félelmetes hangulatú mérkőzésen simán, 3–0-ra győzni tudtak."
Ez sem semmi azért
Eddig Barca,Sahtar,Schalke,Tottenham,Man U,INTER.
A schalke nem lenne rossz
- PellerG
Óriási este!
Félidőben már nyugtattam magam, hogy ez eldőlt, hogy a végén ne legyek majd nagyon ki! Azt utálom!
Aztán a 2. félidő.
A Bayernnak van egy Robbenje és egy Riberyje. De ennyi. Nekünk meg van egy csapatunk, ahol mindenki besegít a másiknak, végig küzdenek, sosem feladva.
A csapat nagy része régóta együtt játszik, ezért van ilyen összetartó ereje, és ezért nézek elkerekedett szemmel mikor itt a fórumon azt olvasom, hogy le kell cserélni a fél keretet! Sokan simán írják hogy kitenni ezt, elküldeni azt....
Nem! Mi CSAPAT vagyunk, nem egyéniségek.
Az igaz, hogy a nyáron kell mindenképpen 2-3 ember. De nem 6-7-8 ahogy azt sokan írjátok. Az egységben van az erőnk!
Juliora nagyon ki voltam, viszont utána egyértelműen megmentette 2x-3x a csapatot!
Chivu jól játszik Leo óta! Cambiasso végre a posztján játszott, de hogy! Így ma nagyon passzoltak Mottával a középpályán! Egy szűrő, és egy osztogató!
Ranocchia ügyes! Néha becsúszik 1 hiba, de látszik hogy nagy erősség lesz.
Nem gondoltam, hogy ma még ez a téma aktuális lesz, de jó lenne a Schalkét kapni pénteken, és a Barca, Chelsea, Manchester hármast elkerülni!
Félidőben már nyugtattam magam, hogy ez eldőlt, hogy a végén ne legyek majd nagyon ki! Azt utálom!
Aztán a 2. félidő.
A Bayernnak van egy Robbenje és egy Riberyje. De ennyi. Nekünk meg van egy csapatunk, ahol mindenki besegít a másiknak, végig küzdenek, sosem feladva.
A csapat nagy része régóta együtt játszik, ezért van ilyen összetartó ereje, és ezért nézek elkerekedett szemmel mikor itt a fórumon azt olvasom, hogy le kell cserélni a fél keretet! Sokan simán írják hogy kitenni ezt, elküldeni azt....
Nem! Mi CSAPAT vagyunk, nem egyéniségek.
Az igaz, hogy a nyáron kell mindenképpen 2-3 ember. De nem 6-7-8 ahogy azt sokan írjátok. Az egységben van az erőnk!
Juliora nagyon ki voltam, viszont utána egyértelműen megmentette 2x-3x a csapatot!
Chivu jól játszik Leo óta! Cambiasso végre a posztján játszott, de hogy! Így ma nagyon passzoltak Mottával a középpályán! Egy szűrő, és egy osztogató!
Ranocchia ügyes! Néha becsúszik 1 hiba, de látszik hogy nagy erősség lesz.
Nem gondoltam, hogy ma még ez a téma aktuális lesz, de jó lenne a Schalkét kapni pénteken, és a Barca, Chelsea, Manchester hármast elkerülni!
- Dris
Marco írta:
Miért a mai második gólnál mit hibázott? A másik kettő egyértelműen az övé volt.
de azt se felejtsd el hogy amikor a gólvonalon vánszorgott végig a labda, kétszer érintve a kapufát azt is az ő hibájának köszönhettük...
- Festa
Most mindenki az egekben van és ez így van rendjén.
Nagyon fordulatos kis Bl meccs volt.Amikor az első támadásunkból gólt rúgtunk akkor azt hittem,hogy nagyjából sínen vagyunk,de tévedtem.A Bayern nagyobb sebességre kapcsolt.A két gólon kivül volt egy nagy helyzete Scarfacenak(Ribéry
illetve ott volt az a szitu amikor a gólvonalról rúgta ki Ranocchia.Valljuk meg,hogy ha ez első félidő után 4-1-el vonulun az öltözöbe akkor se szólhattunk volna semmit. A második félidőben volt egy két "szerencsés" momentum pl Robben lecselése illetve a madárcsontú Coutinho becserélése!!!!! 5 pont Leonak.A kis brazil a 2. és 3. gólban is benne volt és vele sokkal kreatívabbak voltunk elöl még akkor is ha az ő fizikuma a Bl szintjén nagyon kevés.Legyünk öszinték a Brescia ellen nem volt szerencsénk most viszont visszakaptuk fortuna asszonytól amit elvett korábban.
A továbbjutás volt a legfontosabb.2-1-nél én bevallom, már nem bíztam benne mivel 3 gólt utoljára 2008-ban asszem az Anorthosis Famagustának lőttünk!!!!!! Viszont amiért nagyon megérdemeltük az a hit amivel végig küzdöttük ezt a meccset.
Az meg csak a slussz poén ,hogy Pandev rúgta a győztes gólunkat.Goran ritkén szerez gólt ,de ha betalál akkor csakis fontos találatot szerez lásd Roma ellen szuperkupa döntő egyenlitő és a világkupa döntő első gólja.
Nagyon fordulatos kis Bl meccs volt.Amikor az első támadásunkból gólt rúgtunk akkor azt hittem,hogy nagyjából sínen vagyunk,de tévedtem.A Bayern nagyobb sebességre kapcsolt.A két gólon kivül volt egy nagy helyzete Scarfacenak(Ribéry
illetve ott volt az a szitu amikor a gólvonalról rúgta ki Ranocchia.Valljuk meg,hogy ha ez első félidő után 4-1-el vonulun az öltözöbe akkor se szólhattunk volna semmit. A második félidőben volt egy két "szerencsés" momentum pl Robben lecselése illetve a madárcsontú Coutinho becserélése!!!!! 5 pont Leonak.A kis brazil a 2. és 3. gólban is benne volt és vele sokkal kreatívabbak voltunk elöl még akkor is ha az ő fizikuma a Bl szintjén nagyon kevés.Legyünk öszinték a Brescia ellen nem volt szerencsénk most viszont visszakaptuk fortuna asszonytól amit elvett korábban.
A továbbjutás volt a legfontosabb.2-1-nél én bevallom, már nem bíztam benne mivel 3 gólt utoljára 2008-ban asszem az Anorthosis Famagustának lőttünk!!!!!! Viszont amiért nagyon megérdemeltük az a hit amivel végig küzdöttük ezt a meccset.
Az meg csak a slussz poén ,hogy Pandev rúgta a győztes gólunkat.Goran ritkén szerez gólt ,de ha betalál akkor csakis fontos találatot szerez lásd Roma ellen szuperkupa döntő egyenlitő és a világkupa döntő első gólja.
- Marco
Dris írta:Marco írta:
de azt se felejtsd el hogy amikor a gólvonalon vánszorgott végig a labda, kétszer érintve a kapufát azt is az ő hibájának köszönhettük...
Jogos, csak azért védem mert a hibái mellett igenis sokat köszönhetünk neki.
- Tamas76
Hú, kihordtam pár infarktust lábon ma este! A '99-es BL döntő jutott eszembe a végén, ott láttam ilyen szép, legalábbis nekem tetsző bayernes arcokat.
Sajnos messze vagyunk a tavalyi önmagunktól mind játékban, mind taktikailag, mind fegyelemben, de szerencsére a németek is, ráadásul 2:1-nél felvették a nagy mellényt, arra meg nagy zakó való. Hát megkapták!
JC-t meg ne bántsátok! Aki volt már kapus akár egy sörmeccsen is, az tudja, hogy ez az egyetlen poszt, ahol ha hibázik az ember, akkor már nincs segítség, csak szökőévente. Lehet, hogy a hibája is kellett ahhoz, hogy belőlünk előjöjjön a dac, a küzdés, a Bayernből meg a megnyugvás. Ahogy a csapat szerzi a gólokat, ugyanúgy a csapat is kapja.
Szép álmokat mindenkinek!
Sajnos messze vagyunk a tavalyi önmagunktól mind játékban, mind taktikailag, mind fegyelemben, de szerencsére a németek is, ráadásul 2:1-nél felvették a nagy mellényt, arra meg nagy zakó való. Hát megkapták!
JC-t meg ne bántsátok! Aki volt már kapus akár egy sörmeccsen is, az tudja, hogy ez az egyetlen poszt, ahol ha hibázik az ember, akkor már nincs segítség, csak szökőévente. Lehet, hogy a hibája is kellett ahhoz, hogy belőlünk előjöjjön a dac, a küzdés, a Bayernből meg a megnyugvás. Ahogy a csapat szerzi a gólokat, ugyanúgy a csapat is kapja.
Szép álmokat mindenkinek!
-
Injoc
zanetti88 írta:a meccsről: Leo nagyon jól felkészítette a csapatot
szép volt fiúk!
Én úgy láttam hogy már a meccs eleje óta 4-2-3-1et játszottunk, mert Wes gyakorlatilag bal szélen mozgott Eto'o helyén, és Stanko volt középen. Viszont az is tény h sokat változtatták a helyüket..Cambiasso végre azon a poszton játszott ahol világklasszis...nem kell őt onnan elmozdítani. Védelemből nagyon hiányzik nekem Samuel...
Lehet nem az interé a legjobb támadó sor sem a legjobb védelem...de hogy nincs még 1 ilyen csapat aki ennyire tud küzdeni az 100...iszonyatosan jó meccset produkáltak..igaz h óriási szerencsénk is volt a végén, de csak jó csapatnak van szerencséje
-
R9.
hatalmas győzelem
stankot sztem felejtsük el egy darabig, továbbra is fék
coutinho hatalmas passzt adott 2. gól előtt
stankot sztem felejtsük el egy darabig, továbbra is fék
coutinho hatalmas passzt adott 2. gól előtt
- hvmetal
haverommal néztem a meccset meg egy üveg borral. Nagyon nem így gondoltam,de élvezetes meccs volt. Pandevet nagyon szidtam,meg Hajdú B. szar fa vicceit. Nem gyenge ez a csapat,az idegösszeropzanástól pár perc alatt az extázisig
bánta is pár dolog
Pandev,hogy bebaszta ember
Julió Cesar nekem nagy kedvenc,rohadtul sajnáltam,azért mikor tudatosul benne,hogy élete potyáit épp most kapta be és hazavágta a továbbjutást... remélem ez erőt ad neki és bizonyítja miért világ klasszis.
Van egy olyan érzésem,hogy ez nagy erőt fog adni a továbbiakban.Köcsög Berlu szívhatja a fogát.Egy Van Gaalt kiverő edzőt küldtek el holmi Allegriért
Újra bebizonyította a csapat,hogy miért egy különleges klub,milyen küzdeni tudás és szív van itt. José Mourinho nélkül !!!
Kár,hogy szerda van meg pénztelenség.Egy ilyen estét alkohol túrával illene folytatni.
Forza Inter! Grazie!
(Coutinho
)
Pandev,hogy bebaszta ember
Julió Cesar nekem nagy kedvenc,rohadtul sajnáltam,azért mikor tudatosul benne,hogy élete potyáit épp most kapta be és hazavágta a továbbjutást... remélem ez erőt ad neki és bizonyítja miért világ klasszis.
Van egy olyan érzésem,hogy ez nagy erőt fog adni a továbbiakban.Köcsög Berlu szívhatja a fogát.Egy Van Gaalt kiverő edzőt küldtek el holmi Allegriért
Kár,hogy szerda van meg pénztelenség.Egy ilyen estét alkohol túrával illene folytatni.
Forza Inter! Grazie!
(Coutinho
- Atosz
Hát, fantasztikus lett ez az este. Nálam nagyon benne volt a levegőben, éreztem még a félidőben, hogy ez most nagyon meglehet. Aztán ahogy telt a meccs, csak számomra jó cseréket láttam, mind egyik, mind másik oldalon. Gondolok itt Stanko lemenetelére és Coutinho érkezésére, nagyon nagy mázlink volt, hogy Robbent levitték, meg aztán Bőjtent, alappillérét a védelemnek.
Chivu szememben a meccs egyik legjobbja, igaz jobban is foghatta volna mondjuk Robbent, de - főleg a 2. félidőben - nagyon nagyot hajtott, és játszott.
Pandev mindenki máshoz hasonlóan engem is kikészített, de azért mikor legszívesebben fejét vennénk, mindig megvillantja igazi arcát. Nem hiába volt az egyik kedvencem Lazios időszakában. Mondjuk mikor leblokkolta Sneijder lövését... hát legszívesebben a pokolra küldtem volna, azon nyomban.
Coutinho, miután bejött, és belesült 1-2 trükkbe, látszott, hogy nem vállal annyit, viszont voltak nagyon is értékelhető megmozdulásai, saját 16osáig is hátra jött védekezni, nagyon küzdött ő is, megszakadt a pályán. Eto'o szokásos, Cambi nagyot játszott, bár az első félidei Bíyern támadásoknál átjáróház volt a középpályánk, persze nem feltétlen miatta, de ez a Stanko-Cambi-Motta kp. tengely sokszor túl sok, és túl kevés is egyben.
Sneijder hozta a kötelezőt, sok szép labda, egy gól, irányítás, így kell.
Maicon számomra nagy csalódás volt most is, szemtelenül nem mutat néha semmi alázatot a csapat felé, nem is értem... Lucio, mintha csatár lenne, néha úgy cselezget akár a saját 5-ösén belül is. Ranocchia még kicsit bohókás, de nagy védő lesz. A 60. perc környékén azt mondtam a komplett védelmet fel kéne tenni a csatárok helyére, annyit tekeregtek a labdán, el sem hittem... Olyan szituációkban...
Mindenesetre fő a győzelem, a küzdeni akarás, és a 2. félidei játékunk. És a legszebb az egészben, hogy ezt a tettet Zanetti nélkül(!) vittük véghez, amire nem is találok szavakat. Meg is látszott a védekezésünkön a hiánya, nagyon keményen, egyértelműen kulcsfigura, és ő irányítja teljes mértékben a csapat védekezését.
Chivu csak így tovább, jó volt végre a régi arcát látni (bizonyos mértékben).
Mostmár várhatjuk a sorsolást, illetve készülhetünk a bajnokikra, mert Milan botlások fognak következni!!! Kezdődve Szicíliában.
Nagy lökés lesz ez a csapatnak, abban biztosak lehetünk, és ebből a győzelemből, és feltámadásból táplálkozhatunk egész nyugodtan.
FORZA INTER!
Chivu szememben a meccs egyik legjobbja, igaz jobban is foghatta volna mondjuk Robbent, de - főleg a 2. félidőben - nagyon nagyot hajtott, és játszott.
Pandev mindenki máshoz hasonlóan engem is kikészített, de azért mikor legszívesebben fejét vennénk, mindig megvillantja igazi arcát. Nem hiába volt az egyik kedvencem Lazios időszakában. Mondjuk mikor leblokkolta Sneijder lövését... hát legszívesebben a pokolra küldtem volna, azon nyomban.
Coutinho, miután bejött, és belesült 1-2 trükkbe, látszott, hogy nem vállal annyit, viszont voltak nagyon is értékelhető megmozdulásai, saját 16osáig is hátra jött védekezni, nagyon küzdött ő is, megszakadt a pályán. Eto'o szokásos, Cambi nagyot játszott, bár az első félidei Bíyern támadásoknál átjáróház volt a középpályánk, persze nem feltétlen miatta, de ez a Stanko-Cambi-Motta kp. tengely sokszor túl sok, és túl kevés is egyben.
Sneijder hozta a kötelezőt, sok szép labda, egy gól, irányítás, így kell.
Maicon számomra nagy csalódás volt most is, szemtelenül nem mutat néha semmi alázatot a csapat felé, nem is értem... Lucio, mintha csatár lenne, néha úgy cselezget akár a saját 5-ösén belül is. Ranocchia még kicsit bohókás, de nagy védő lesz. A 60. perc környékén azt mondtam a komplett védelmet fel kéne tenni a csatárok helyére, annyit tekeregtek a labdán, el sem hittem... Olyan szituációkban...
Mindenesetre fő a győzelem, a küzdeni akarás, és a 2. félidei játékunk. És a legszebb az egészben, hogy ezt a tettet Zanetti nélkül(!) vittük véghez, amire nem is találok szavakat. Meg is látszott a védekezésünkön a hiánya, nagyon keményen, egyértelműen kulcsfigura, és ő irányítja teljes mértékben a csapat védekezését.
Chivu csak így tovább, jó volt végre a régi arcát látni (bizonyos mértékben).
Mostmár várhatjuk a sorsolást, illetve készülhetünk a bajnokikra, mert Milan botlások fognak következni!!! Kezdődve Szicíliában.
Nagy lökés lesz ez a csapatnak, abban biztosak lehetünk, és ebből a győzelemből, és feltámadásból táplálkozhatunk egész nyugodtan.
FORZA INTER!
- dellarocco
Innentől kezdve akárki, akármit mondhat Goran-ra, úgy varrta fel, mint Alessandro Del Piero a németeknek 2006-ban!
A Barca kiverése óta nem ittam ilyen mocskos részegre magam
A Barca kiverése óta nem ittam ilyen mocskos részegre magam
- Marco
Emlékeztek Chivu hátul mekkora cselt csinált a vége fele? A szívem megállt egy pillanatra, Luciónak hitte magát egy pillanatra 
- mike
Atosz írta:Pandev mindenki máshoz hasonlóan engem is kikészített .. Mondjuk mikor leblokkolta Sneijder lövését... hát legszívesebben a pokolra küldtem volna, azon nyomban.
Arra én is emlékszem, elképesztő balfék a pali.
Most törlesztett végre a sok idegért amit hónapok óta nyeltünk miatta
Remélem ez jó lesz arra hogy megjöjjön az önbizalma, és elkezdjen végre normálisan futballozni.
Van Gaal imádhat minket..., mi is őt
- interlaci
Már leírtatok előttem mindent,én csak annyit teszek hozzá,hogy HATALMAS GRATULA A CSAPATNAK,és köszönöm ezt a felejthetetlen estét a fiúknak!!!!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Grimax
Először is, óriási meccs volt, nagyon nagy továbbjutás
De bennem már a második félidő elején az tudatosult, hogy jobb is így nekünk, ha kiesünk, mert ez a szedett-vetett bagázs a következő körben egy 2-9-es összesítéssel kiesik a Barca ellen. Továbbra is tartom, hogy nem biztos, hogy hasznos ez nekünk, de ne legyen igazam! Más irányból nézve meg egy jó sorsolással és pár malaccal akár a döntőig elevickélhetünk, ott meg már bármi megtörténhetne, bárki ellen. A sors iróniája Pandev továbbjutást érő gólja, mikor belőtte, egyszerre voltam rohadtul boldog és nevetnem is kellett. Mikor Sneijder lövése 2-2-nél benne akadt el, annyira jellemző volt, hogy ebben a szerencsétlen balfaszban akad el a labda, már szinte nekem fájt, hogy a pályán van, erre a 88. percben úgy varrja be a léc alá, minta ez lenne nála a természetes
Amúgy valaki nem tudja, mikor lesz a sorsolás? Péntek?
De bennem már a második félidő elején az tudatosult, hogy jobb is így nekünk, ha kiesünk, mert ez a szedett-vetett bagázs a következő körben egy 2-9-es összesítéssel kiesik a Barca ellen. Továbbra is tartom, hogy nem biztos, hogy hasznos ez nekünk, de ne legyen igazam! Más irányból nézve meg egy jó sorsolással és pár malaccal akár a döntőig elevickélhetünk, ott meg már bármi megtörténhetne, bárki ellen. A sors iróniája Pandev továbbjutást érő gólja, mikor belőtte, egyszerre voltam rohadtul boldog és nevetnem is kellett. Mikor Sneijder lövése 2-2-nél benne akadt el, annyira jellemző volt, hogy ebben a szerencsétlen balfaszban akad el a labda, már szinte nekem fájt, hogy a pályán van, erre a 88. percben úgy varrja be a léc alá, minta ez lenne nála a természetes
Amúgy valaki nem tudja, mikor lesz a sorsolás? Péntek?
- Nia
Nem szeretem az idiótákat.
Forza Inter.
Sziasztok.
Forza Inter.
Sziasztok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.03.16. 10:18-kor.
- Komax
Pénteken délbe.Grimax írta:Amúgy valaki nem tudja, mikor lesz a sorsolás? Péntek?
Ez lehet Leonardo taktikája:
Az első félidőben vakarózós, tanácstalan, lesz valahogy játék. A második félidőben egy szerkezeti váltás, mellyel az ellenfelet felőröljük és bedaráljuk jó játékkal.
Tán jobb is hogy a hétvége után jön két hét szünet. Sérültjeink felépülnek, gondolok itt Militora, mert a hajrára visszakapnánk a tavaly ászt, akkor véleményem szerint lehet akár nagyot is álmodni.
- Grimax
Nia írta:Nem szeretem az idiótákat.
Forza Inter.
Sziasztok.
Hmm?
- Nia
Nem neked szólt .Csak besokalltam 1 hozzászólástól .Na de meló,mert repülök.off-ért sorry
- Pet
Ez a meccs nem csak minket INTER szurkolókat, de a többi foci szerető társadalmat is a tv elé szegezte, nyiltsisakos, élvezetes, fordulatos meccs volt és győzelemmel együtt továbbjutás. Ezek után ne mondja senki főleg ne egy van Gaal, hogy az inter nem tud támadni, csak bekkelni. Lehet, hogy itt bukott meg tegnap este, meglepte ez a támadó szellemű INTER a 2. félidőben. Igaz, hogy az 1. félidőben eldönthette volna a Bayern a meccset, de legyünk őszinték a három Bayern gólt kinek köszönhették
, evvel szemben az INTER gólok
Forza INTER
Forza INTER
- mike
Nia írta:Nem neked szólt .Csak besokalltam 1 hozzászólástól .Na de meló,mert repülök.off-ért sorry
Ha így van legalább írd meg hogy melyik hsz-től, ha már leidiótáztad az elkövetőjét
- realevil
ez a meccs felejthetetlen marad számomra. egyszerűen zseniális volt a helyzetkihasználásunk. 3 lövésből 3 gól. persze ehhez kellett az is, hogy a müncheniek elbénázzanak rengeteg mindent, ám ez csöppet sem kicsinyíti a csapat érdemeit. mert megérdemelten jutottunk tovább. remélem a 2. félidei mentalitást sikerül átmenteni a többi meccsre is.
azért mikor belőtte Eto'o az első gólt megszólalt durván a chi non salta rossonero
azért mikor belőtte Eto'o az első gólt megszólalt durván a chi non salta rossonero