Tommy írta:Azért ennyire nem rossz a helyzet.
Pénz van amugy, évek óta olaszok költik angolok után a legtöbb pénzt átigazolásokra.
Ez inkább egy átmeneti időszak.
Előbb utóbb elapadnak a (szponzori) pénzek is, hogyha ennyire leszarják az olasz csapatok a nemzetközi kupákat. Aztán akkor majd szépen esik a liga színvonala, gyengébb nemzetközi szereplés lesz és a világklasszis játékosok sem jönnek majd és mégkevesebb pénz lesz és méggyengébb lesz a nemzetközi szereplés és mégkevesebb sztár és mégkevesebb pénz és így tovább. Szép kis ördögi kört lehet a dologra rajzolni.
Lehet mondani mindegy mi történik a rivális csapatokkal és tényleg én is röhögtem hogy mekkora lúzer a Roma és a Milan is, de hogyha a bajnokságban is elkezdenek visszaesni, akkor az már sajnos az Interre nézve sem lesz szerencsés.
Lásd egy elég erős francia bajnokságot könnyedén évekig könnyedén megnyerő Lyon példáját. BLben akármilyen jó csapatuk is volt nem alkottak kiemelkedőt, pedig az 5-6. bajnoki cím környékén már ők is úgy voltak, hogy legalább egy BL döntő jöjjön össze, mindegy mi lesz a bajnoságban, de végülis akkor lettek BL elődöntősök, amikor feljavult pár csapat (Marseille, Bordeaux).
Szóval én azért nem bánom, ha komoly csapatok alkotják az olasz bajnokságot, és úgy leszünk bajnokok