Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

g.e.r.a

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Köszönöm szépen fiúk ezt a csodálatos estét!!
Mentálisan teljesen a csapattal a voltam 1-2-szer majdnem a tv-t is szétvertem :lol:
A szomszédok biztos örülnek a külön számnak végig üvöltöttem a meccset...
Ne tudjátok meg Pandevet mi mindennek elmondtam amikor elakadt benne Sneijder lövése, de utána megmutatta, h lehet rá számítani!
Remélem, h előjön most már a régi Pandev, amit régen a Lazioban és 1-2-szer az Interben nyújtott.
A meccsről annyit, h szerintem Julio hibája után eléggé megzavarodott a csapat nem tudták azt játszani a fiúk, amit terveztek innen a Bayern eldönthette volna a meccset, de nem tették.
Az meg minden elárul, h mind 3 góljuk olyan volt, h a szerencse nem állt tőlük távol és akkor még finoman fogalmaztam.
A második félidőben egy teljesen más Intert láttam nem volt számunkra elvesztett labda és meglett az eredménye!
Én azt mondom, h a szezonban eddig eléggé elpártolt tőlünk a szerencse és most végre visszakaptunk belőle vmit.
Ja és csak ne a Barcát kapjuk:D
Forza Inter!!!!!
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Azt láttátok kis Coutinho mijen sokat ment hátra védekezni? És szerelt is jó párszor, jól játszott a srác, hajtott nagyon, és 2 gólban is vastagon benne volt.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

tényleg jól nyomta. látszik rajta azért a nagy kihagyás, mert néha bizony esett bukott a labdával. fizikailag még mindig van hova fejlődnie, de nagyon jó benyomást tett összességében.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Király az avatarod Tommy :lol:
Grimax

Hozzászólás Szerző: Grimax »

mike írta:Király az avatarod Tommy :lol:

Valóban Zseniális :D Pandev...Istenem...fogalom lett :)
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

hatalmas meccs volt a tegnapi, az volt az érdekes, hogy persze ideges voltam a hibáknál, kihagyott helyzeteknél, de vhogy éreztem hogy meglesz a továbbjutás a végén. szívvel lélekkel küzdött a csapat.
Coutinho jó volt, remélem a bajnokikon is játszik majd. JC képes ilyenekre néha, pech hogy mindkét ilyen hajmeresztő hiba a Bayern ellen volt, (és remélem hasonló szitukat jól begyakorolják a kapusedzővel hogy ne legyen több ilyen) viszont csinált 2 hatalmas bravúrt is tegnap, amivel megmentette az esélyünket. (vagy pl hétvégén a Brescia ellen ő javította ki Cordoba faszságát, szóval bántani azért nem kell)
Ranocchia és Lucio... hát az első félidőben sokat hibáztak, a másodikban viszont mentettek olyanokat hogy csak néztem, főleg Rano, mert tőle nem megszokott hogy BL-ben is tudjon jó teljesítményt nyújtani. (az a gólvonalról mentés zseniális volt)
összességében hatalmas dolgot tettünk tegnap, ez a csapat bebizonyította hogy Mourinho nélkül is képes csodákra 8-)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Tegnap este ez valami hihetetlen volt.Épp kezdtem magamban fogalmazni a mai hozzászólást,és jött a 63. perc.Mondanom se kell,onnantól nem volt megállás,tudtam,hogy sanszosak vagyunk,mert a bajorok láthatóan ellőtték az összes puskaporukat,mi meg ugye nem.Innentől már biztam a továbbjutásban,mert az elötte mutatott játék elég harmatos volt.Na és a 88.perc,ezt az én szomszédaim is emlegetni fogják(az egyik ráadásul Interes).Fantasztikus élmény volt,ezt aligha felejthetjük el.Most pár szó a negativumokról.Elöször is thanks a bayernnek,mert ha jobban használják ki a helyzeteiket,hát most egész másról irogatnánk.Ez persze az ő szegénységi bizijük,mi nem adtuk fel.Szemmel láthatóan ez a csapat más mint a tavalyi,és sok esély nincs a cimvédésre,de tovább mentünk,és ez megosztja az erőnket,mig a milan csak a bajnokságra koncentrál.Remélem ez nem lesz nagy hátrány,és a milannak is lesz hullámvölgye.Nekem Coutinho játéka nem volt meggyőző,tudom meccs hiánnyal küszködik,de nekem az jött le,hogy csak rohangál és kapkod.Vele ellentétben Eto'o és Wes két isten,akik tegnap is megmutatták,hogy abszolut húzó emberek.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Ez csodálatos. Imádom ezt a csapatot. Bíztam a továbbjutásban meccs előtt, de 2-1-nél már nem nagyon hittem benne. Dühös voltam hogy ilyen mázli gólok miatt vezetnek... Aztán jött a második félidő. Egész más volt. A foci íratlan szabálya hogy a kihagyott helyzet "megbosszulja magát". Erre láttunk példát tegnap. :D Amint elkezdtük átvenni az irányítást, sikerült is egyenlíteni! Coutinho pazar labdát adott a gól előtt Eto'o-nak, igaz előtte volt pár rossz trükkje, de amúgy meg rendszeresen visszament védekezni, és párszor szerelt is. És ezt a Bayern ellen csinálta! Seria-A-ban kisebb csapatok ellen simán lehetne kezdetni szvsz. Pandevet végig szidtam a meccsen, akkor voltam rá a legdühösebb mikor Sneijder lövése róla pattant le. Aztán bevágta de még hogy! Ha idény végéig visszarázódna régi formájába azt mondom maradjon, de ha nem ezzel a góllal és a gólpasszal legalább feljebb vitte az árát egy kicsit... :twisted: De igazából akkor is Eto'o csinálta meg neki a helyzetet, rárontott Brenora, és megszerezte, hihetetlen. Sneijdernek is szépen lekészítette a holland meg szép gólt lőtt. Chivu Maiconnal ellentétben jó volt tegnap. De szerintem a brazil nem is annyira mert felmenni, mert jött volna Ribery... Cesart meg lehet okolni két gólért (odavágó, visszavágó 1.), de mindenki hibázhat. Szerintem tanul a hibáiból legközelebb kiöklözi az ilyet. :)

Nem volt a legtökéletesebb a játék, de a csapatszellem és a küzdeni akarás megvolt, és ez segített a továbbjutásban!
FORZA INTER!!!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Ja hát Maicon azért nem villogott annyira mert nem ment előre nagyon, Riberyre kellett figyeljen
5,5-t kapott gazzettától
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

PetR írta:Amint elkezdtük átvenni az irányítást, sikerült is egyenlíteni! Coutinho pazar labdát adott a gól előtt Eto'o-nak, igaz előtte volt pár rossz trükkje, de amúgy meg rendszeresen visszament védekezni, és párszor szerelt is.
FORZA INTER!!!

Engem még annyira nem nyűgözött le ,van hova fejlődnie még,de neki van is még ideje.Pandev helyett jöhet .
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Lehetséges ellenfelek:
Shakhtar Donetsk
Barcelona
Tottenham
Schalke 04
Manchester United
Real Madrid/Lyon ( necces lesz, de szerintem Mou-ék mennek tovább )
Chelsea/FC Köbenhavn (az angolok simán továbbjutnak)

A legjobb lenne ha Schalke és Shakhtar páros közül kapnánk ellenfelet, de Tottenham se lenne olyan rossz
szocske11

Hozzászólás Szerző: szocske11 »

Ha olyan rosszul jatszunk mint tegnap az elso felidoben akkor barmelyik csapat eros nekunk ezekbol. amugy a ket spanyol aki elverne minket mert futogyorsasagban messze jobbak nalunk.
realevil

Tottenham vagy SChalke ha jönne nem bánnám
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

realevil írta:Tottenham vagy SChalke ha jönne nem bánnám

csak a spanyolokat kell el kerülni (remélem azér lyon kiveri a reált)
a cselzi szerintem simán verhető...lampard,drogba formán kivül van
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Sziasztok!

Egész nap nem jött be a melóhelyemen a honalp, így most végre itthonról tudok írni én is pár gondolatot! LE AKALAPPAL A FIÚK ELŐTT! A féigőben monmdtam is a páromnak, ohgy itt nem érzem most hogy nyernénk és csak az inter szívem miatt néztem végig a meccset.. .MEGÉRTE!

AKárki akármit mondd.. a meccs embere MOTTA! Hogy miért?! Mert ha nem séríti le Ária Robbent... akkor nem megy le és akkor szerintem elúszott volna a meccs. Az odavágón a holland kipattanóját vágta be Gomez, a visszavágón az eslő gólnál dettó ez a szitu volt, míg a második gól is tőel indult. Azzal hogy őt levitték a pályáról megváltozott minden.

Ez volt a legfontosabb, döntő lépés.

Le a kalappal a fiúk előtt. Nem, volt gyönöyrű a játék, de ez most mellékes.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

DaNi írta:A legjobb lenne ha Schalke és Shakhtar páros közül kapnánk ellenfelet, de Tottenham se lenne olyan rossz

Schalke valóban ó lenne, nem lebecsülöm őket, de most ott áll a bál az edző kirúgás miatt is, elkezdtek jó formában játszani mégis elküldték már most Magath-ot, na meg egyébként is erősebbek és tapasztaltabbak vagyunk náluk. Ukránokat viszont nagyon ne becsüljétek le. Nekik már ez is nagy szám, teljesen felszabadulva minden teher nélkül nyomják, teli gyors és technikás brazilokkal. Erősebbek és jobbak vagyunk náluk, de azért vigyázni kell velük. ;)
Szerintem a Barca, Madrid (ha továbbjutnak) kettősőn kívül bárki jöhet, MU sem olyan nagy szám mint amikor kivertek minket.
Nia

DaNi írta:Lehetséges ellenfelek:
Shakhtar Donetsk
Barcelona
Tottenham
Schalke 04
Manchester United
Real Madrid/Lyon ( necces lesz, de szerintem Mou-ék mennek tovább )
Chelsea/FC Köbenhavn (az angolok simán továbbjutnak)

A legjobb lenne ha Schalke és Shakhtar páros közül kapnánk ellenfelet, de Tottenham se lenne olyan rossz

Nálam:Shakthar(egy iszonyat lúzer Rómát búcsúztattak,bár ők elég gyorsak),Schalke(azért ők a Valenciát nyomták ki),Tottemham(rossz emlékek),MU(messze nem meggyőzőek,csak kis híja volt,hogy nem estek ki),Chelsea,Real,Barca.

Bár szerintem a Lyonnak nagy esélye van továbbjutni.Meg egyébként kizárt,hogy mázlisták legyünk.Mindennek megvan az ideje,szerintem most eljött a nagy találkozások ideje:)
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Ha választani lehetne, talán Schalke, csoda, hogy eddig jutottak, ma az edzőjüket is kidobták.
Név alapján meg Shakhtar, de nem olyan gyengék azok, meg van ott pénz. Pár napja néztem 20-on valahány meccsen 8 gólt kaptak az ukrán bajnokságban, (persze a bl totál más) de 3 meccsenként 1 gólt kapni, az semelyik bajnokságban nem rossz, ráadásul a legtöbbet lövőtől is csak eggyel maradnak el.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

internaZIOnaLe írta:a meccs embere MOTTA! Hogy miért?! Mert ha nem séríti le Ária Robbent... akkor nem megy le és akkor szerintem elúszott volna a meccs.
Ez volt a legfontosabb, döntő lépés.

Le a kalappal a fiúk előtt. Nem, volt gyönöyrű a játék, de ez most mellékes.

Én is azt hiszem, hogy ha Robben végig a pályán marad, akkor eldöntik a németek, így óriási mázlink volt, hogy le kellett cserélni őt.
graziejosé

R9. írta:Ja hát Maicon azért nem villogott annyira mert nem ment előre nagyon, Riberyre kellett figyeljen
5,5-t kapott gazzettától

Ami nekem fura volt:
Cesar 5, a hibája ellenére is jobb azért szerintem, 5.5 esetleg 6.
Pandev 7 jó, hogy győztes gólt lőtt és ha csak a második félidőt nézzük akkor lehet 7, na de az elsőben használhatatlan volt, a gólpasszán kívül egy normális megmozdulása nem volt. Úgyhogy azt gondoltam 6 talán 6.5.
Többi rendben volt.
Viszont van még egy ami kiemelendő:
Eto'o 8 ez nagyon ritka, de totál rendben van. Gól, 2 gólpassz és ezen kívül is óriásit játszott.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Hatalmas grat a csapatnak!!! Mint néhányan itt a fórumon én sem bíztam a továbbjutásban a félidőben, de Coutinho beállásával egyre több lehetőségünk volt és sikerült berúgni a 2. majd a 3. döntő gólt a Bayernnek.

A kis brazilt meg remélem többet fogja ezentúl játszatni Leo, mert nagyon nagy tehetség. Tegnap nagyon látszott rajta a meccshiány, emiatt amikor beállt, volt néhány olyan megmozdulása, mintha életében nem látott volna labdát. Viszont visszament védekezni, küzdött, csúszott-mászott a pályán és ez is nagyon lényeges dolog sztem.

Ezért is remélem, hogy többet fog játszani, mert az ilyen kiélezett meccseken csereként beállva még több plusszt tudna adni a csapat játékához.

Hétvégén a Lecce ellen meg remélem ott folytatjuk, ahol tegnap abbahagytuk, -2 kapott gól. :)

Tommy nagyon fasza az új avatarod. :lol:
Le is mentettem gépre. Ezt meg kell őrizni az utókornak. :D

Úgy néz ki rajta Pandev, mint egy gengszter a szesztilalom ideji Amerikából.

Forza Inter!!!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Beppe Baresi szerintem még emlékszik 1-2 dologra tavalyról. Másabb a csapat,de most sem félek a Barcától. Jó lenne látni megint a Camp Nou öntöző berendezésének funkcionálását . ;)
Sok múlik azon,hogy Milito összetudja e szedni magát,mert ha Leo megoldja,hogy mindketten eredményesek lehetnek egyszerre a pályán...akkor hej.
Jó lenne még idegeskedés nélkül menni egy kört. Mu,Chelsea,Schalke abszolút verhető ellenfelek.
Utána Barca vagy Real. Jó lenne látni Josét újra a Meazzaba,ultrák biztos kitennének magukért.
Úgy vagyok vele,hogyha most nincs esélyünk a legerősebb csapat ellen akkor később sem lesz nagyobb és akkor inkább essünk ki addig,míg nem kezd mindenki a győzelemről álmodni és vadásszuk le a Merdát.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Fantasztikus volt a tegnap este ...de ezt már éjjel leírtam , mint mindenki !
Julio hibáját sikerült kijavítani a 3 góllal.
Sőt bemutatott néhány bravúrt is !
Lucio fanatikusan küzdött és Csucsu szintén - bár volt 1-2 hibája. Pandev volt a meglepetés - gondolom valamennyiünk számára.
Maicon megint nem volt toppon de azért próbálkozott.
De az én TV-m elromolhatott amikor Coutinho a pályára lépett.
Itt mindenki dícséri ....de mondom az én televizióm ott mindig kihagyott amikor nála volt a labda. Sőt 1x a 3. gól előtt még azt láttam , hogy csetlik-botlik a labdába és majdnem elvette a bőrt a kamerunitól - de hála Isten nem így történt. :lol:
na, 1 szónak is 100a vége: Nálam olyan mint Burdisso volt. Tehetségtelen ;)
Kispályán menne neki meg strandon de ....jó-jó most lesz aki ezen felháborodik. Megkövetem itt a fórumon HA ...ha 1x kapuba talál. ;)
FORZA INTER !!!
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Nézesd meg azt a tv-t egy szerelővel.
hvmetal

Akkor láttad rajta,hogy mennyire izgul. 18éves,van még vagy 60kg,új Messinek harangozták be és alig játszott idén.(na meg a sérójával valahol Frodó és Michael Knight között kering :D )
2szer elcseleszte magát, az elején,viszont utána összekapta magát,hátra ment és nehéz helyzetben szerelt valamint megint adott nem egy szép passzt. Az egyikből gólpassz,gól következet. Be kell tenni idén,ha addig nem nyújt maradandót 20percekre,nyáron végig csinálja az alapozást a többiekkel és lehet jövőre ilyenkor már ő lesz az egyik legjobbunk. Amúgy van ideje még,kölcsön is adhatjuk(csak könyörgöm,ne opciós f*szsággal) és visszatérhet,mint egy majdnem kész játékos.Nem szabad eladni,mert megint vehetünk vissza embert később súlyos milliókért.
amúgy szerintem nála is az van,mint Pandevnél és Militónál (remélem csak volt) fejben még nem minden oké.
intertomega

Tommy írta:Nézesd meg azt a tv-t egy szerelővel.

Húúú megnéztem a gólt és : Valóban a japán srác zavart ott nagy lelkesedésében és nem a brazil !! Boccs a braziltól....... :)
FORZA INTER !!!
intertomega

hvmetal írta:Akkor láttad rajta,hogy mennyire izgul. 18éves,van még vagy 60kg,új Messinek harangozták be és alig játszott idén.(na meg a sérójával valahol Frodó és Michael Knight között kering :D )
2szer elcseleszte magát, az elején,viszont utána összekapta magát,hátra ment és nehéz helyzetben szerelt valamint megint adott nem egy szép passzt. Az egyikből gólpassz,gól következet. Be kell tenni idén,ha addig nem nyújt maradandót 20percekre,nyáron végig csinálja az alapozást a többiekkel és lehet jövőre ilyenkor már ő lesz az egyik legjobbunk. Amúgy van ideje még,kölcsön is adhatjuk(csak könyörgöm,ne opciós f*szsággal) és visszatérhet,mint egy majdnem kész játékos.Nem szabad eladni,mert megint vehetünk vissza embert később súlyos milliókért.
amúgy szerintem nála is az van,mint Pandevnél és Militónál (remélem csak volt) fejben még nem minden oké.

Igen amit írtál jogos. ( bár nagyon várom , hogy bizonyítson. Persze játszania kell , hogy tudjon bizonyítani) Érzem itt mindenki a zsenit látja benne .
én még nem ;) de hátha a jövőben beérik.
Nia

hvmetal írta:Akkor láttad rajta,hogy mennyire izgul. 18éves,van még vagy 60kg,új Messinek harangozták be és alig játszott idén.(na meg a sérójával valahol Frodó és Michael Knight között kering :D )

Kb. nálam is ez,csak én egy mondatba megfogalmaztam.Nem győzött meg,de van ideje,cserének jó lesz idén.Ennyi.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... e-2069067/

A Mancheterben sok a sérült!

Egyébként azok közül akiket kaphatunk a Sahtar és a Schalke a egyértel műen kkilóg a sórból.
A Chelseat (tavaszi formájában),a Tottenhamot és az MU-t nagy szerencsével kiverhetjük.
A Realt meg a Barcát meg csak még nagyobb szerencsével.
Én örülök a továbbjutásnak ha mindenki felépül akkor szerintem elbírja a keretünk a három frontos küzdelmet.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

első meccsen nem lesz lúcio viszont... meg talán chivu se? vagy ő igen?
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

R9. írta:első meccsen nem lesz lúcio viszont... meg talán chivu se? vagy ő igen?

Chivu tudtommal lesz, ő nem kapott sárgát most
Cupi

R9. írta:első meccsen nem lesz lúcio viszont... meg talán chivu se? vagy ő igen?

Motta nem lesz még úgy tudom.
Nia

Cupi írta:
Motta nem lesz még úgy tudom.

Lúcio eltiltott.Chivu nem kapott sárgát.Motta kapott,ahogy múltkori meccsen is ha jól rémlik.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

én ezt nem igazán értem.. :?

Az UEFA statjai alapján senkinek sincs 3 vagy annál is több sárgája: http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html

és a szabály pedig így szól:
22.02 In case of repeated cautions:
b) from the first match in the group stage, a player is suspended for the next
competition match after three cautions in three different matches, as well
as following any subsequent odd-numbered caution (fifth, seventh, ninth,
etc.).
22.03 Single yellow cards and pending suspensions are always carried forward
either to the next stage of the competition or to another club competition in
the current season.
hvmetal

viszont kiírták,hogy nem lesz a következő meccsen,meg Hajdú B. is mondta egyből.
azért eléggé vészes lesz,ha nem játszhat.
jah tényleg. Ugyebár bárkit megkaphatunk,ez eddig oké. Az,hogy dől el,hogy kikezd hazai/idegen pályán?
ezt minden évben megnézem majd gyorsan el is felejtem.
graziejosé

Úgy emlékszem azt is sorsolják, nem 100%, de nagyon máshogy nem lehet.
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Nekem vmi olyan rémlik h. a csoportmeccseken van 2 sárga utáni eltiltás, h. a fontosabb meccseken ott lehessen az illető, de lehet h. megzavarodtam. :)
Cupi

versenyszellem írta:Az UEFA statjai alapján senkinek sincs 3 vagy annál is több sárgája: http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html

Ez tényleg érdekes. De jók ezek a statisztikák. Pl nem is gondoltam volna, hogy Pandev a 7. helyen van a gólpasszok listáján 3-al. :)

http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html

Eto'o meg remélem gólkirály lesz itt is. ;)
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

http://www.inter.it/aas/squadra/riepilogo?L=en&TIPO=3

itt Lució három sárgalapos :)

kicsit keresgéltem, mert mostmár érdekelt:
Szóval az UEFA honlapján kívűl mindenhol máshol (goal.com, nso, inter.it, eurosport) azt találtam hogy kapott egy sárgát a Twente ellen hazai pályán a 90sokadik percben (lehet hogy már a lefújás után is volt). Fogalmam sincs már hogy tényleg kapott-e, rég volt, de mindenesetre érdekes hogy az UEFA ezt a tényt egyáltalán figyelmen kívül hagyja.
Most akkor eltiltott vagy sem? :D
Nia

versenyszellem írta: Lució három sárgalapos :)

Tutira eltiltott lesz,de én úgy tudom,hogy csak ő.

Cupi írta:Eto'o meg remélem gólkirály lesz itt is. ;)

Szerintem max. ott :(
Grimax

Hozzászólás Szerző: Grimax »

Nia írta:

BL-ben könnyen lehet gólkirály, a bajnokságban kötve hinném, hogy befogja Di Natalét.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

hvmetal írta:jah tényleg. Ugyebár bárkit megkaphatunk,ez eddig oké. Az,hogy dől el,hogy kikezd hazai/idegen pályán?
Adott párharc húzási sorrendre dönt, akit először húznak az kezd otthon, akit másodjára az megy értelemszerűen vendégségbe az odavágón.
realevil

Grimax írta:
Nia írta:

BL-ben könnyen lehet gólkirály, a bajnokságban kötve hinném, hogy befogja Di Natalét.

messihez hasonlóan 8 gólja van eddig. de ahoz, hogy ő legyen a golkirály döntöbe kéne jutnunk.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

realevil írta:messihez hasonlóan 8 gólja van eddig. de ahoz, hogy ő legyen a golkirály döntöbe kéne jutnunk.
és mi akadálya van?! :D
Süti

realevil írta:messihez hasonlóan 8 gólja van eddig. de ahoz, hogy ő legyen a golkirály döntöbe kéne jutnunk.

Miért??, a Barca is kizúghat simán, nem hinném hogy ők nyerik idén.
Cupi

Grimax írta:BL-ben könnyen lehet gólkirály, a bajnokságban kötve hinném, hogy befogja Di Natalét.

Szerintem meg simán lehet. 19 gólos és még van 9 forduló. Ha tartja ezt a formáját.....ok tény az is kell, hogy Di Natale kicsit besüljön. ;)
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

A sorsolás előtt azt tippeltem ill. kívántam bárcsak a schalkét kapnánk és elkerülnénk a barca real kettőst az águnkban is.asszem lottóznom kéne!persze ettől még nem jutottunk be a döntőbe, de úgy gondolom nagyban nőttek az esélyeink az ismétléshez, ami még senkinek sem sikerült.A schalkén kötelező túllépni (szerintem), aztán valamelyik angol csapat ellen játszunk egy ki-ki meccset!!a döntőn már bárki lehet az ellenfél,50-50 % esély a győzelemre, még ha a barca ellen is játszunk.Meglátjuk!!!
Forza Inter
Süti

lucky0 írta:még nem jutottunk be a döntőbe, de úgy gondolom A schalkén kötelező túllépni (szerintem)

De az elődöntőbe ilyen ellenfél ellen be kell jutni, történjen utána bármi.

Nem szabad lebecsülni a Schalke-t, nincs jó focijuk, itthon kezdünk 2-3 góllal kell nyerni, Julio hiba (bekapott gól) nélkül.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Dooooooooooriiiiiiiiiin Goooooooooooiaaaaaaaaaaaaaaan :!: :!: :!:
Oda akasztott a szucsávai srááác...nem hittem volna, hogy valaha fogok örülni neki (főleg Sztéáuás múltja miatt), de most imádom a srácot :D
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Habár ennek egy másik topicban lenne a helye :twisted: , azért én is örvendezek a gól miatt. Akár le is fújhatnák, nagyon kell a 3 pont a Palermonak ;) .
Válasz küldése