Tommy írta:A rangadók mindig szarok minden országban.
Az első félidőben egyik csapat sem találta el a kaput.
A második félidő már jobb volt, de hát a Milan nem tud hibázni, mennyi volt az esélye, hogy Gattuso gólt lő???
Te jó ég
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Tommy írta:A rangadók mindig szarok minden országban.
realevil írta:azért a Milan még veszthet pontokat, palermo, fior, roma, udinese elleni meccsei mind idegenben lesznek. én elképzelhetőnek tartom, hogy 3-4 vagy akár 5 pontot is bukhatnak és ebben nincs a városi derbyt.
Süti írta:Most olvastam, hogy Adriano szerződését felbontotta a Roma.
29 éves, nagyjából ennyit a pályafutásáról...
R9. írta:hát nem játszatták...
Tommy írta:R9. írta:hát nem játszatták...
Hát tett rendesen azért, hogy sűrűn ne kerüljön a kezdőcsapat közelébe, de még a cserepadra se.. Mindenre hasonlít ma már Adriano csak focistára nem.
R9. írta:hát nem játszatták...
Cupi írta:Rudolf!!!!!!
20recoba írta:debreceni létemre eddig nem igazán bírtam srácot, (iszonyat nagyképű...) de ha így marad a meccs Rudolf lesz az avatarom egy hétig![]()
Cupi írta:20recoba írta:debreceni létemre eddig nem igazán bírtam srácot, (iszonyat nagyképű...) de ha így marad a meccs Rudolf lesz az avatarom egy hétig![]()
De ezt betartod akkor![]()
Jó is lenne, elnézegetném szívesen mert akkor tudnám kikapott a milan.Na de még van 45 perc...az sok. Igaz még Rudi is lőhet gólt.
20recoba írta:Egyébként iszonyatos védelmi hiba, volt persze nem akarom kisebbíteni a Bari és Rudolf érdemeit, hiszen váratlan volt ez a figura, de azért van Bommelt nem fogják megdícsérni
Süti írta:Ibra-t meg kiállították, ráadásul ütésért, kíváncsi vagyok meddig meszelik el.
versenyszellem írta:Süti írta:Ibra-t meg kiállították, ráadásul ütésért, kíváncsi vagyok meddig meszelik el.
A Bari ellen semmit sem mutatott, nem biztos hogy rosszabb lesz a Milannak nélküle.
Süti írta:Ez a forduló meglepetése, így még minden nyitott marad.
20recoba írta:ellenünk 100% hogy nem játszhat
Nia írta:20recoba írta:ellenünk 100% hogy nem játszhat
Mert???????????????????????????
Nia írta:20recoba írta:ellenünk 100% hogy nem játszhat
Mert???????????????????????????
20recoba írta:ütés 3meccs tudomásom szerint
Süti írta:Az lehet, de biztos vagyok benne hogy Galliani-ék mindent elkövetnek, de remélem kevés lesz.
PellerG írta:3 meccset kapott! Féltem, hogy bunda lesz, és csak 1 lesz belőle! De abból botrány lett volna!
PetR írta:Beleolvasva a milan fórumba, kezdenek félni.Páran még Eto'o-t és Sneijdert is dícsérték...
Cupi írta:PetR írta:Beleolvasva a milan fórumba, kezdenek félni.Páran még Eto'o-t és Sneijdert is dícsérték...
Igen, de többen azt is írják, hogy azért nem kell félniük mert a védelmünk nagyon gyenge és a Pato-Cassano-Robinho 3-as majd simán szétszedi.....aha...majd meglátjuk.![]()
mike írta:Hatalmas derbyre van kilátás
Süti írta:mike írta:Hatalmas derbyre van kilátás
Majd meglátjuk, a Milan-nak jó az X is.