Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

jdanika

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Első félidő legszebb mozdulata számomra mikor a kis Robinhot meg rángatta César miután feldobta magát, nem volt semmi. :D
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Pandev helyére Milito :!:
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

mike írta:Pandev helyére Milito :!:

Akkor ki lesz a szélén? Mondjuk Pandevet én is lekapnám, de semmi esetre sem Militot hoznám be.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Hihetetlen! 45. mp!
2 hete vártam mint az állat! És ilyen mákker góllal keresztül tudtak húzni mindent.

Annyira rossz nézni ezt a "szélposztot" Pandevvel.... Már kitárgyaltuk őt, nálam cserének jó lenne, nem paterolnám ki mint közületek sokan, de ez borzalmas, hogy a kezdőben kell látnom az év meccsén/ein.
Mindent felpörget vagy elönzőz. Maicont mozgatnia kéne jobboldalt, de képtelen rá.

Már írtam, hogysosem szerettem Pazzinit. Mikor hoztuk sem örültem. Egyszerűen nem bírom. Olyan suta mozgású tötyi-mötyi. Néha oda tud kerülni, de nem egy Van Nistelrooy, aki hasonló kvatilású (volt), mindent bevert a kapu közvetlen közeléből.
Nem hasznos az összjátékban abszolút.

Eto'o meg idén mindent berúg, kivéve a 3 méterről üres kapus helyzeteket....(Juve)

Valamiért úgy érzem, Milito készen áll, és tudna segíteni, Pazzini-Diego csere nálam
mike

Inter101 írta:
mike írta:Pandev helyére Milito :!:

Akkor ki lesz a szélén? Mondjuk Pandevet én is lekapnám, de semmi esetre sem Militot hoznám be.

Pandev széljátéka legendás, enyhén szólva sem ér semmit sem, sztem lehet helyette nyugodtan center is a pályán :)
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Megint segítik a Milan-t.....
ocsmány....
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

bárki látta hogyChivu mit csinált??
nekem innen csak annyi tűnt fe lhogy elfutott Pato mögött, nem ért hozzá...
olyan szabály pedig nincs hogy az piroslapot érne...
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Grat a bírónak meg annak a vak partjelzőnek!!! Patot kellett volna kiküldeni!!!! Kikúrt ideges vagyok!!!
versenyszellem

cseréljék már le zt a faszom bírót...
komolyan, mi értelme így meccset nézni :(
mike

-1 ember - hát fasza...
Inter101

Sajnos jogos volt a kiállitás! Összerugta a lábát.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Basszus lemaradtam mit csinált Chivu?
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Inter101 írta:Sajnos jogos volt a kiállitás! Összerugta a lábát.

Akkor ezt nem láttam. Én úgy láttam, hogy simán feldobta magát pato
versenyszellem

éljen, kaptunk egy lesgólt is. nekem ez sok így mára...
San Siro

Hozzászólás Szerző: San Siro »

Megint máker gól. Eldölt :shock:
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Zambrottának már piros is kijárna annyit rugdoss
Inter101

Ez viszont egyértelmü les volt! Elment a meccs. Elment a bajnokság?? Közben benne van hogy rommá vernek.
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

nekem ennyi elég volt a meccsből...
hetek óta ezt vártam,erre megint a szar játék mint a juve ellen
Eto'o,Ranocchia ma nulla és kiemelni se lehet senkit....
Grimax

Hozzászólás Szerző: Grimax »

Egy meg nem adott gól, egy jogtalan kiállítás és egy szabálytalan milan gól, ez így kicsit nekem is sok, meg a csapatnak is, akik ezektől eltekintve szarul játszanak. Borzasztó nagy csalódás számomra ez a meccs, úszik a hajó, amin rajta van a Scudetto :(
mike

Leo valahogy nincs képben a rangadókon, pedig ezek duplán szamítanak......
Inter101

Én sem nézem tovább. Egy ilyen rangadon nem szabad ez elsö percben golt kapni!!! Ez és Eto'o helyzete végül eldöntötte. Ami Chivut illeti szerintem összerugta a lábát(ennyire tökéletesen nem lehet idöziteni a feldobást), sajnos, ez is hiba volt, mert -2 jobb mint -1 de 10 ember!
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

Sneijder is csak ellenünk volt jó
most csak sétálgat,a földön fetreng vagy magyaráz...
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Gondolkodtam meccsnézés közben hogyan tudom kúlturáltan és röviden megfogalmazni a hozzászólásom. Ötlettelen, lélektelen játék mint nagyon sok meccsen a szezonban.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

ez van. 1.percben gól.. a csapatnak kellett majdnem1 félidő,hogy észhez kapjon,utána kiállítás,nekik lesgól.
ez nem a mi évünk. Jól jellemzi az egész idényt a meccs. Szerencse,bírói segédlet a javukra.
rohadt csalódott vagyok.
Majd lehet Chivut,Leonardot basztatni,de akkor ne felejtsük ki Maicont sem akiből elegem van.Alibi amit leművel.Seedorfal nem csinálja meg az 1 az 1-et.vicc már
Scudetto elment,vigaszdíj egy kupagyőzelem lenne megalázó milán vereséggel.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Gyengék voltunk, nincs vita, viszont még így is le lehetett volna hozni a meccset egy sima sikerrel, ha megadják azt a gólt és ha Eto'o nem hibázik a helyzeténél. Ettől függetlenül, továbbra is tartom az eddigi álláspontomat, hogy ez a meccs csak a bilan szempontjából volt vízválasztó, ha ők ma kikaptak volna, akkor szerintem elszálltak volna.. számunkra fájó, hogy két vesztes derbynk van a szezonban, de a bajnokság még meg lehet, öt pont nem a világ vége a bilan pedig ma már a bajnoki címet ünnepelte... (legalábbis úgy tűnt)
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Amit néhányan a kiállítás után sétáltak, az felháborító. Bl meccs ide vagy oda: egy Derby-n ilyen mentalitással nem lehet játszani!!!

Leonardo meg hova a *****-ba küldte a védelmet fel, mikor egyértelmű volt, hogy sokkal lassabb a védelmünk és ha leindítanak akkor annyi?!

FORZA INTER!!!
mike

Kicsit most vártam az összefoglalással, mert féltem hogy csúnyákat írok.
Szóval ez a meccs egy katasztrófa volt, nem volt egyetlen elfogadható teljesítmény sem. Én is hetek óta készültem, vártam ezt az ütlközetet, és ezt kaptam az arcomba.

Újra 5 pont a hátrány, nem lehetetlen ledolgozni, de most adtunk a milannak útravalót, és ez vinni fogja őket előre.
Nehezebb a sorsolásuk, de hátha botlanak még.

Be kell jutni a BL 4 közé, azzal némiképp feledtetni lehet ezt a szégyenteljes meccset.

FORZA INTER !!!!!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Iszonyatosan ideges vagyok.
Lehet itt sok mindent venni....Hogy Cuchu írtó gyenge volt, de ugye csak tegnap jöttek vissza Zanettivel....
Hogy Maiconnal kapcsolatban az idei év után lassan már én is úgy vagyok, hogy kapjunk érte 20-t a nyáron, és vegyünk egy fiatalabb még ambíciózusabb jobbeket.
Hogy Pandevet nem értem, ha már nem egy labdazsonglőr, akkor mi a fucknak önzőzik folyamatosan!? Amikor Sneijder, Eto'o és Maicon kaliberű játékosokat játszhatna meg.
Tudom, hogy ezzel kb csak én vagyok így a fórumon, de annak kimondottan örülök, hogy Pazzini nem játszik kedden, és Milito-még így is ahogy-játszhat újra. Nem csak a mai alapján, igaz, hogy rúgdosott már gólokat, de azon kívűl a meccsek 90%-ában idegbajt kapok, hogy mennyire lassítja az amúgy sem villám csapatot.

Tegnap azt mondtam, 2-0-ra verjük a Schalkét. Így viszont megijedtem. Nem lesz könnyű összeszedni a csapatot. Azért -13-ról jöttünk vissza, és most reálisan nézve(pl: Parmaba sem nyerni járunk) elment a hajó.
A németek meg 2-0 ra nyertek tegnap.
Remélem, hogy Leo összeszedi őket, és úgy fogjuk föl, hogy a BL-ben még újra dobbanthatunk, a Kupában meg talán épp a Milant verhetnénk a döntőben ha minden jól alakul.
Inter101

Nem is tudom értelmesen összefoglalni amit igazábol mondani szeretnék! A csapat védekezése(nem csak a védelem) kritikán aluli, nem csak ma. Mindez akkor jön le ha jobb képességü csapat ellen játszunk(lásd rangadok+ Bl meccsek). A szélsök csak lézengenek egyáltalán nem segitenek be a védekezésbe+ Sneijder detto. Maicon idén ugy látszik hogy csak 1szer tud sprintelni egy akcion belül, labdavesztés esetén hagyja a fenébe az egészet. Ezek elég nagy gondok, Cambiasso és Motta rohangál mint a mérgezet egér, de olyan messzeri vannak hogy teljesen esélytelen! A mai meccs egyrészt szerencsétlen volt, másrészt az elsö percben kapott gol meghatározta az egész meccs képét! Egy ilyen rangadon nem szabad golt kapni az elsö percben!! És Eto'o meg mit hagyott ki. Ez van, remélem azért a Schalke ellen egy kicsit kárpotolva leszünk! Forza INTER!!
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Remélem a srácok nagyon szégyellik magukat..mert én helyettük is égek... :?
Az h az elején kaptuk azt a peches gólt még nem jelenti azt h nem kellett volna mindent megtenni a győzelemért..de aki ma a pályán volt, azok közül SENKI sem rakta oda magát (Julionak volt jópár nagy védése talán annyi). Én nem akarok kiemelni senkit..mert az egész csapat szar volt úgy ahogy van...de Maicon tényleg kiveri a biztosítékot néha na meg amit Ranocchia művel. Szegény Chivu az ő hülyesége miatt kapott pirosat. Azért az elég komoly hogy a Chievo kevesebb gólt kapott mint mi. Eszméletlenül várom Samuel visszatérését mert kétség nélkül ő a legjobb védőnk.
A mai meccs nem Leon ment el..ezt a srácok cseszték el de nagyon...innen már akkora szerencse kéne, amekkora gyanítom nekünk nem lesz mostanában.
Értem én hogy ők is emberek meg ilyesmi, na de komolyan pont a milan ellen..pont ezt a meccset...
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Baggio85 írta:Amit néhányan a kiállítás után sétáltak, az felháborító. Bl meccs ide vagy oda: egy Derby-n ilyen mentalitással nem lehet játszani!!!

Leonardo meg hova a *****-ba küldte a védelmet fel, mikor egyértelmű volt, hogy sokkal lassabb a védelmünk és ha leindítanak akkor annyi?!

FORZA INTER!!!

Teljesen egyetértek, főleg a védelemmel! Nagy csapatok ellen, főleg amelyiknek van védelme-nem a Bayernnek:)- semmit nem ér ez a futunk, mint a barmok és majd lessz valami féle Leo taktika.

Nincs középpályás védekezés és itt nem a felállás a baj, mert 4-3-1-2-es 3 vkp.-s felállással is átszaladnak rajtunk a csapatok és nem csak a Milan, de még a Lecce,Brescia szintű csapatok is simán lekontráznak bennünket. Szal itt az edzői felfogással van a baj.

A mai meccsen is nem értettem azt, hogyha 4-2-3-1-el állunk fel, akkor miért húzódik be a 2 szélső csatárunk középre, hogy nehogy véletlenül kényszerítőzni tudjanak Zanettivel,Sneijderrel vagy Maiconnal? :shock:
Még véletlenül felpörgött volna a támadójátékunk.

A kapott gólokat pedig sztem nem lehet egyértelműen a védők számlájára írni. Ha nincs védekezés a középpályán, akkor bármelyik csapat védeleme úgyanígy szaladgált volna, mint pók a falon.

[red]
Itt látszik igazán a Mou és Leo közötti óriási tudásbeli különbség. Mou-val a 4-2-3-1-es felállásnál is megvolt az egyensúly a védekezés és a támadás között, mert mindenki, még a csatárok is visszaléptek védekezni.

Na Leo-nál ez teljesen hiányzik. Ha Eto'o, Pazzini, Pandev vagy Wes elveszítik a labdát csak lazán sétálgatnak visszafelé, de ugyanez mondható a védelmen(kivéve Maicont) kívül mindenkire. [/red]

A Milan ma nagyon szervezett volt, mi meg csak szaladgáltunk, mint pók a falon és ez nagyban Leo hibája.

Ha nem változik a felfogása a játékról, én nem marasztalnám a nyáron. Ez a "futunk, mint az idióták és majd lesz valami, rúgjunk eggyel többet, mint az ellenfél" taktika nem méltó egy Inter szintű csapathoz.

Nekem nem Leo-val van a bajom, mert nagyon szimpatikus ember és én bírom a stílusát, de könyörgöm néha felhívhatná Mou-t és megkérdezhetné tőle, hogy hogyan kell védekezni, főleg a középpályán :!: :evil:

Az idei scudetto valszeg már a Milan-é, de jövőre azért remélem megfingatjuk őket!

Forza Inter!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Audipower 2011.04.02. 23:28-kor.
hvmetal

emberek ők is :D
fele egy zsoldos barom. majd beülnek a Lamboba azt holnap már minden oké.
Mourinho kell,hogy feltüzeljék páran magukat egy juve,milán elleni derbire,nevetséges. az a baj,hogy elég kevés "inter szívű" játékos van a csapatban. Nem mondom,hogy ha lenne 6 Zanettink mindig nyernénk..de amit a juve,milan ellen produkáltak az szégyen.
Pazzinitől ne várjuk Ronaldo játékot azért.Ő ezt tudja.Ezért mondtam pár hete,hogy Milito hasznosabb pl csapatjátékban.
szopó ágon vagyunk idén,jövőre édesebb lesz a siker
Forza Inter!
Audipower

hvmetal írta:emberek ők is :D
Mourinho kell,hogy feltüzeljék páran magukat egy juve,milán elleni derbire,nevetséges. az a baj,hogy elég kevés "inter szívű" játékos van a csapatban. Nem mondom,hogy ha lenne 6 Zanettink mindig nyernénk..de amit a juve,milan ellen produkáltak az szégyen.
Pazzinitől ne várjuk Ronaldo játékot azért.Ő ezt tudja.Ezért mondtam pár hete,hogy Milito hasznosabb pl csapatjátékban.
Forza Inter!

Én itt nem a feltüzelésről próbáltam írni. Leo-nál nincs olyan, hogy középpályás védekezés. Én csak arra próbáltam célozni, hogy a védekezés miatt hívja fel Mou-t, mert, mint azt láthattuk nekünk olyan nincs és nem csak a Milan, a Bayern, de még a Lecce és a Brescia ellen sem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Audipower 2011.04.02. 23:33-kor.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Bírózást szerintem hagyjuk. Hibázott párszor, de pl Maicon tiszta kezezését meg nem vette észre pedig sajna jogos 11-es lett volna. Nem ezen ment el, hanem azon, hogy a 100%-os helyzeteket se tudtuk kihasználni és az alibi játékon. :evil: Nagyon csalódott vagyok. Amit 2-0 után művelétünk az eszméletlen volt. Séta, lélektelen játék.....mindezt úgy, hogy kis túlzással a bajnoki döntőt játszottuk.... :cry:
Azért az is elég gáz, hogy idén szinte az összes rangadót elbuktuk....és nem csak Benítezzel, Leonardoval is. Ez gáz, így nehéz bajnokságot nyerni. Az a szerencsénk, hogy a milan is gyenge, ezért ha kevés is, de még mindig van esélyünk. Csak sajnos a mai játékkal nehezen hiszem el, hogy pl. Nápolyba ahova Mourinho alatt se győzni jártunk majd most fogunk....persze tévedjek.
Schalke ellen meg igyanak vért és mutassák meg, hogy igenis tudnak jól és győzelemre játszani. ;)
Forza Inter
Audipower

Remélem azért Leo összeszedi valahogy őket és megoldja a középpályás védekezést, mert, ha nem, akkor kedden se számíthatunk sok jóra a Schalke ellen.
Az az igazság, hogy az egész csapat motiválatlan volt egy Milánói Derbin :shock: , plussz erre még rátett egy nagy lapáttal Leo edzői felkészületlensége.

Na jó éjt mindenkinek. Ezek után elég nehéz lesz jól aludni!

Forza Inter!!!
mike

Audipower írta:Leo-nál nincs olyan, hogy középpályás védekezés.

Ez nagyon igaz, és kiderült már jó sok mérkőzésen.
Bírom Leót, de a védekezéshez nem ért, és ez a rangadókon kiütközik.
hvmetal

Audipower írta:
Forza Inter!

Én itt nem a feltüzelésről próbáltam írni. Leo-nál nincs olyan, hogy középpályás védekezés. Én csak arra próbáltam célozni, hogy a védekezés miatt hívja fel Mou-t, mert, mint azt láthattuk nekünk olyan nincs és nem csak a Milan, a Bayern, de még a Lecce és a Brescia ellen sem.

Injoc utolsó mondatára reagáltam.
Leoval kapcsolatban nem tudom. Nem érdekel,hogy milános volt,ha el is árult valakit,azok nem mi voltunk ;) viszont abban van igazság,hogy taktikailag még éretlen és ez sokszor kijön. Fejlődhet még bőven.
eléggé genyó(bocsa kifejezésért) dolog lenne,hogy mi is kirúgnánk. Azért vállalta a csapatért a futball kurva jelzőt,visszahozta a reményeket. Bár az igaz,hogy a tavalyi Inter ellen nem lett volna esélyünk.(ahogy a milánnak sem ;) )
ez egy nehéz ügy
Inter101

Moratti nem fogja ezen a nyáron elküldeni Leonardot ebben biztos vagyok! És valoban a védekezést helyre kéne(sajnos semmi jele ennek, nem csak a mai meccsen volt probléma) rakni. Mert igy nem fogunk semmit megnyerni idén, de jövöre sem! Ez a mai produkcio Mourinho elötti idöszakot idézte! Forza INTER!!
Audipower

hvmetal írta:
Audipower írta:
Forza Inter!

Injoc utolsó mondatára reagáltam.
Leoval kapcsolatban nem tudom. Nem érdekel,hogy milános volt,ha el is árult valakit,azok nem mi voltunk ;) viszont abban van igazság,hogy taktikailag még éretlen és ez sokszor kijön. Fejlődhet még bőven.
eléggé genyó(bocsa kifejezésért) dolog lenne,hogy mi is kirúgnánk. Azért vállalta a csapatért a futball kurva jelzőt,visszahozta a reményeket. Bár az igaz,hogy a tavalyi Inter ellen nem lett volna esélyünk.(ahogy a milánnak sem ;) )
ez egy nehéz ügy

Nekem végül is nincs semmi bajom Leo-val, csak amit írtál, hogy taktikailag éretlen. Ha ezt kinövi és megtanulja, hogy lehet jól védekezni, akkor felőlem maradhat. Nekem hiányzik az a tavalyi Mou-féle egymásért küzdés is és az is hogyha valaki elveszíti a labdát, akkor egyből visszamegy védekezni, legyen az Eto'o,Milito,Pandev, Sneijder vagy akárki.
Tavaly ez is nagyban hozzájárult a trófeák megnyeréséhez.

Na mindegy, mégegyszer jó éjt mindenkinek!

Forza Inter!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

3-0!! Na erre talán még a Milán hívek sem számítottak.
Sajnos voltak a meccsnek fordulópontjai és ezeket és a Milán nyerte.
Ugyebár az első percben gólt kapni egy ilyen meccsen végtelenül demoralizáll,ami persze nem jelent automatikusan vereséget,de most minket nagyon visszafogott.
Aztán ott volt Eto' o kihagyott helyzete ha az bemegy akkor az megint egy forduló pont lehetett volna.
A második félidőben pedig jött a Chivu piros és gyakorlatilag eldőlt a meccs...

A meccs szerintem rávilágított a keret hiányosságaira.A védekezéssel is gond van,de elől látszik,hogy túl sok a statikus emberünk(Pazzini, Pandev) és talán csak egy gyors emberünk van az pedig Eto'o.
Ez volt leginkább szembeötlő,hogy milyen nagy a sebesség különbség.Pato és Robinho szétfutották a védelmünket és valljuk be ha J.César nincs a helyén akkor egy még nagyobb különbségű veresség is lehetett volna a vége.
Magyon kéne ide egy Alexis Sánchez típusú jól cselező ember.

Visszavonom a meccs előtti kijelentésemet nálunk jobban hiányzott Lució mint a túloldalon Ibra.
Sőt ha ő játszik Pato helyett talán még több esélyünk is lett volna.

Nagyon fáj az a 3-0 ,de ha mi profik vagyunk és már a Schalke ellen megmutajuk,hogy mire vagyunk képesek.:)
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Sajna de ez van. Kikaptunk ...de , hogy :oops:
Szinte minden csapatrészben felülmúltak bennünket. Lucio nagyon hiányzott.
Mindenki hibázott nálunk és még örülhetünk ,hogy JC hatalmasakat védett.
Bajnokság ? Elúszni látszik. Pedig nem voltunk messze az újabb sikertől csak hát valami szuper játékkal kellett volna verni a pirosakat.
El vagyok keseredve :cry: ....egy álommal kevesebb.
(bár még van vissza néhány forduló )
FORZA INTER !!!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Nézegettem a tabellát és a nagy baj az, hogy holnap a Napoli beelőzhet minket és az Udinese is feljöhet ránk 1 pontra!!
Na mind1, ezen az estén már nem tudunk változtatni, előre kell tekinteni, kijavítani a hibákat és bízni a legjobbakban. ;)
Amíg egy kicsi esély is van Én addig bízni fogok a bajnoki címben, mert a remény hal meg utoljára.
Forza Inter
hvmetal

ha jó dolgokat akarnék keresni ebben a szar szezonban az az,hogy Moratti biztos nem fog Berlusconi hibájába esni.
Ezt a Milant verhettük volna,nekik összejött ma minden,de még így is azt mondom,hogy egy motivált Inter 10ből 7szer megveri őket. 1-2új emberrel kiegészülve megint mi leszünk az első számú esélyesek.
BL-hez viszont több kell. Amit mondasz Audi,tavalyi focink...nem mondom,én is szerettem azt a játékot,viszont fizikálisan tarthatatlan több szezonon keresztül.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Szépen leégtünk idén a rangadókon..

Ettől fos csöves bandától kikapni mind a kétszer a bajnokságban idén, ráadásul ilyen simán 3-0-ra úgy hogy még gólt sem rúgtunk nekik nagyon égő, még ha a bíró be is segített nekik akkor is. Azért is bosszantó ez nagyon, mert a keretünk jóval erősebb mint az övéké. Nagyon remélem az olasz kupában bejutunk a döntőbe és ők is, ott még visszavághatnánk nekik, rómában az olimpicoban szép lenne.. Bajnokság valószínű elúszott, bár lesznek még a merdának húzós meccseik, kis remény van még azért.. Sempre e comunque FORZA INTER!
versenyszellem

Cupi írta:Nézegettem a tabellát és a nagy baj az, hogy holnap a Napoli beelőzhet minket és az Udinese is feljöhet ránk 1 pontra!!
Na mind1, ezen az estén már nem tudunk változtatni, előre kell tekinteni, kijavítani a hibákat és bízni a legjobbakban. ;)
Amíg egy kicsi esély is van Én addig bízni fogok a bajnoki címben, mert a remény hal meg utoljára.
Forza Inter

Hát legyen bajnok inkább Napoli vagy legyen Udinese csoda, csak ne a Milan..

5 pont nem behozthatatlan, de fogunk még botlani, a Milannak pedig ez a győzelem nyilván sok pluszt ad mentálisan, még akkor is, hogyha a biztos előny tudatában, egykét meccset leadnak.
hvmetal

elég vicces volt a kiírásuk Seedorfal,Pirloval,Ibraval a keretükben..hogy Vierit,Favallit,Ronaldot ne említsem a közelmúltból...
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Az első percben bekapott gól is mutatta, hogy nem kellő koncentrációval és motivációval álltunk hozzá a meccshez. Után kb. úgy játszottunk, mint aki nem tudja eldönteni, hogy most menjünk, vagy ne menjünk. A kiállítás után pedig az EGÉSZ csapat FELADTA, kivéve JC-t és talán Cordoba volt még az, aki legalább hajtott. Voltak játékosok, akikre azt mondom ha először látok Inter meccset, hogy többet mezt ne kapjanak ennél a klub-nál. Leonardo meg átgondolhatná már végre, hogy Mottát teljesen fölösleges ott játsztani a védelem előtt, mert annyit nem nyerünk vele, mint amennyit vesztünk: a nem rég még világ legjobb védekező középpályását, CAMBIASSOT. Ez max. a gyengébb csapatok ellen lehet jó, akik ellenünk visszaállnak kontrázni.

Kicsit most úgy érzem, hogy becsaptak, dehát ez van...

FORZA INTER!!!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Sajnos a tegnapi produkció alul múlta a benitezi éra teljesitményét.Nem is értem,hogy lehet ennyire hit és akarat nélkül játszani egy ilyen rangadón.Mintha előre megbeszélt lett volna minden.Arról nem is beszélve,hogy sok millió Inter szurkolónak mekkora fájdalmat okozott a csapat.Egyedül JZ teljesitett úgy,ahogy egy rangadóhoz illik.El vagyok keseredve,de nem a vereség miatt,hanem a mutatott hozzáállásért.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

vaskalap írta:Nem is értem,hogy lehet ennyire hit és akarat nélkül játszani egy ilyen rangadón.

Engem is ez bántott a leginkább, az első gól után feladtuk. Érthetetlen, hogy mire tartalékolt a csapat.

A bajnokságnak vége, oda-vissza vert minket a Milan, rúgott gól nélkül, (ahogy Tommy is írta) ez nagyon égő.

Sneijder, Zanetti, Motta próbálkozott, de a többiek csődöt mondtak, köztük Ranocchia is, akinek a hibája nagyban hozzájárult Chivu kiállításához.

Maicon meg felőlem a nyáron mehet, mert semmit nem tesz hozzá fordulók óta a játékunkhoz, és amit védekezésben is megenged magának az vicc.

Ki lehet kapni, de nem így, ez a vereség sokáig bennem marad még. :(
hvmetal

ezt az estét minden Inter szurkolónak meg kellesz emészteni. tavaly után ezt nem hiszem,hogy bárki is gondolta.akkor úgy jött le mindenkinek fontos a mez amit visel.Ebben az évben meg...
reálisan nézve nyernünk kellett volna. Minden poszton jobbak vagyunk,nem elfogultság.Csak míg ott mindenki nyerni akart,itt ezt nem láttam. kiállítás után is,2-en rohangálnak mint a mérgezett egér,többiek meg meg sem próbálnak labdát szerezni.ez szánalmas.De ez volt a Juve ellen.mint valami Lecce aki nem akar beleszaladni egy 5ösbe. Triplázás óta nem állt meg az élet.Jelenleg haladunk a középszerűség felé ilyen hozzáállással.
remélem idővel azok a zsoldosok,akik jól láthatóan csak egy Mourinho alatt képesek küzdeni a csapatért,egy derbin is... elkerülnek innen.jövőre mi lesz? szezon felénél megunja a fél gárda?
ilyen lehetőséget,ilyen játékkal elk*rni... nem is érdemelnénk meg a Scudettot!
Válasz küldése