Ez a rangadókon bénázás meg nevetséges. Nem is emlékszem olyan szezonra amikor ennyi rangadót buktunk volna el....
Ha kedden este nem szántják fel a pályát kárpótlásul a tegnapi produkcióért akkor elmehetnek a p*cs*ba....
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
R9. írta:na itt van nektek a hónap játékosa chivu
PellerG írta:Chivu jól mozgott, 1 megingása volt, akkor kisegítették.
De tegnap Ranocchia hozta rendszeresen nehéz helyzetbe, ő volt karcsú!
PellerG írta:R9 Te mindig negatív vagy!
Chivu jól mozgott, 1 megingása volt, akkor kisegítették.
De tegnap Ranocchia hozta rendszeresen nehéz helyzetbe, ő volt karcsú!
Én nem is annyira nemtörődömséget és hajtani nem akarást láttam, hanem fáradtságot. A többség szerdán és csütin jött vissza 2 hét után, Cambi és Zanetti meg csak pénteken. Úgyhogy érthető valahol.
R9. írta:egyébként ha minden meccset hozzuk ami nem szokásunk akkor még megnyerhetjük
fio-milan x
roma-milan 1
udinese-milan 1
R9. írta:ja de ha 11est megadják nekik 2:0
Keres vagy 10M-tinternaZIOnaLe írta:Eto'o-t miért nem akarja megvenni senki???
Tommy írta:Azért ha 1-0nál Motta gólját megadja a bíró, akkor teljesen máshogy alakult volna a meccs
Süti írta:Tommy írta:Azért ha 1-0nál Motta gólját megadja a bíró, akkor teljesen máshogy alakult volna a meccs
Szerintem ha Eto'o belövi az első félidő végén a ziccerét, akkor megfordulhatott volna a meccs.
DSanton39 írta:Süti írta:Tommy írta:Azért ha 1-0nál Motta gólját megadja a bíró, akkor teljesen máshogy alakult volna a meccs
Szerintem ha Eto'o belövi az első félidő végén a ziccerét, akkor megfordulhatott volna a meccs.
sajnos az se ért volna semmit, mert a partjelző beintette a lest.
Komax írta:Ezek után várok egy gólparádét a Schalke ellen.
Az biztos!Cupi írta:Komax írta:Ezek után várok egy gólparádét a Schalke ellen.
Legyen igazad.Én is azt várom, de a szombat esti produkciónál sokkal több kell ahhoz.
Komax írta:Az biztos!Cupi írta:Komax írta:Ezek után várok egy gólparádét a Schalke ellen.
Legyen igazad.Én is azt várom, de a szombat esti produkciónál sokkal több kell ahhoz.
Szombat estét nem egyszerű alulmúlni.
DaNi írta:én beérném egy egy sima 2-0-al is
hvmetal írta:ma 5. van?! ma játszunk nem holnap?![]()
remélem adja a digi
internaZIOnaLe írta:hvmetal írta:ma 5. van?! ma játszunk nem holnap?![]()
remélem adja a digi
Igen adja a digi! És ma játszunk!