Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Süti

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Süti »

mike írta:a scudettót be kell húzni !!

Én csak azt várom el Leo-tól, hogy hozza be a csapatot BL-t érő helyre, aztán nagyon át kell gondolni vele is az együtműködést, mert azon túl hogy rekordokat döntött a megszerezhető pontokat nézve, a két nagy megmérettetésén kudarcot vallott.

Emlegették, hogy Moratti visszahozná José-t, de úgy hogy Leo is maradna.

Szerintem ez nem fog menni. Ha a portugál megnyeri a BL-t a Madrid-dal, akkor vagy szövetségi kapitány lesz, vagy visszamegy Angliába, ha meg nem, akkor marad a spanyoloknál.

Eléggé csalódott vagyok, és ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor idén nem nyerünk semmit.
Süti

hvmetal írta:további meccseken múlik,hogy milyen formában,posztban marad az Internél a brazil

Az elég érdekes lenne, ha Leonardo a menesztése után is az Internél dolgozna.

Jó lenne, mert "állítólag" remek kapcsolatai vannak Dél-Amerikában, de hogy egy (volt) Milanista feleljen mondjuk az átigazolásokért :shock: ...
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Nem találok szavakat a tegnap esti produkcióra! Miért nem tudunk mi úgy hajtani mint egy Arsenal...pl? Valamint miért van az, hogy Eto'o-n kívül nincs egy igazán gyors játékosunk! (maicon és sneijder nem lassúak... na meg a nagamoto srác.. de a jelenlegi formájuk...pffff)

Ha kiesünk akkor már csak az fog éltetni, hogy a Barca hulljon ki a nagy pofájával! Meg is tettem mára a Sahtart... 11x szorzó! :P

Gyűlölöm a katalán mocskokat... de ez itt már off! Nyerje meg akkor a Bl-t valaki más... de ne ők!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Süti írta: Emlegették, hogy Moratti visszahozná José-t

José sajnos nem hiszem hogy jvisszajön, mert lenyilatkozta hogy spanyolból majd angliába menne vissza.
A klónja :) Villas Boas viszont jöhetne, tényleg imponálóak a mutatói.
Hulk-ot is hozhatná magával.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Nos nem akarlak elkeseríteni, de nem fogja Moratti szezon közben kirúgni Leonardo-t. Erre mérget vehetsz. Miért kéne, mert kikaptunk a Milan ellen meg most?
Inter - Napoli 3-1
Catania - Inter 1-2
Inter - Bologna 4-1
Inter - Cesena 3-2
Udinese - Inter 3-1 (Blama)
Inter - Palermo 3-2
Bari - Inter 0-3
Inter - Roma 5-3
Juventus - Inter 1-0 ( 0 teljesítmény, Eto'o és az üres kapu)
Fiorentina - Inter 1-2
Inter - Cagliari 1-0
Inter - Bayern 0-1 (Jobbak voltunk)
Sampdoria - Inter 0-2
Inter - Genoa 5-2
Brescia - Inter 1-1 (Már a BL járt a fejekben a játékosoknál)
Bayern - Inter 2-3
Inter - Lecce 1-0
Milan - Inter 3-0 (Alakulhatott volna másképp a félidőt tekintve, + válogatott meccsek...)
Inter - Schalke 2-5 (Második félidő elején eldönthettük volna, eldöntöttük...)

A helyzeteket nem Leonardo hagyja ki. A védelem már Benitez regnálása alatt is katasztrofális volt, ha nincs Lúcio akkor ég a ház. Leonardo csak azért hibáztatható, hogy Cambiasso nem ott szerepel, ahol kellene a többi konstans dolog az eredményei pedig még ezekkel a meccsekkel együtt is több, mint jók. Nem védeni akarom, de Moratti nem fogja kirúgni, mert még mindig meglehet a bajnoki cím, az olasz kupa. Azt senki ne felejtse el, hogy a szezon első felét átaludtuk, így sokkal nagyobb igénybevételnek vannak kitéve a játékosok. Ezt egyenletesen nem lehet bírni. 19 meccsből 13 győzelem 1 döntetlen 5 vereség. Ebből az 5 vereségből a Bayern elleni lényegtelen, mert továbbmentünk, a Juve ellen Eto'o-n múlott. Szerintem elég jó mérleg. Ha megvertük volna a kuzinokat, akkor senki nem követelné Leo lemondását, kirúgását. Egy meccs miatt meg csak Zamparini szokott edzőt váltani. :)
Forza Inter e Leonardo!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Többen írtátok, hogy mentális problémák is lehetnek. Lehet hogy igen, de szerintem ez a hétvégi és a tegnapi meccsből is kiderült, óriási a fegyelmezetlenség a csapaton belül. Leo lehet hogy lelket vert a csapatba, de fegyelmet nem tart, és valószínű nem is tud, nincs akkora respektje. Túlságosan lazán veszünk mindent. Nézzük csak meg kulcsjátékosainkat. Sneijdernek meccsek óta nincs egy értelmes/veszélyes szögletrúgása, a szabadok is rendre célt tévesztenek vagy erőtlenek. Eto'o olyan ziccereket hagy ki, mint soha. Maicon januárt leszámítva teljesen impotens. Lucio pl. teljesen feleslegesen ért kézzel egy előző meccsen a labdába. Középpálya átjáró ház lett. A védelmünk meg totális katasztrófa. Ranocchiat nem hibáztatom az öngólért, ilyen előfordul. A tegnapi meccsen tisztán látszott, hogy Edu és Raul is Chivun keresztül akart gól lőni, és ez könnyű szerrel sikerült is nekik, nagyon jól tudták, hol a gyenge láncszem a csapatban.
Francesco felsorolásából is látszik, hogy képesek vagy 4 vagy több gólt is lőni egy meccsen, de e mellé nagyon kellene, egy kiváló védekezés is, amit tavaly a legfelsőbb szinteken tudtunk bemutatni. Én most azt mondom, ha a visszavágón 0-2re vezetünk a szünetbe, akkor van esélyünk a továbbjutásra, de ehhez fegyelmezettnek, koncentráltnak, és eltökéltnek kell lenni.
Grimax

Hozzászólás Szerző: Grimax »

http://azzurri.blog.hu/2011/04/06/leona ... _guardiola

Tudom, hogy sokan nem szeretik itt a fórumon a pletykákat, de azért elmélkedni lehet róla, nem?
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Erről a meccsről 2 szó jut eszembe. Katasztrófa és szégyen!!!Azt gondolom amugy hogy pl Ranocchia teljesen elkészült az erejével, lehet hogy a többiek is, azt hiszem kimerült a csapat. Leo val nem tud védekezni a csapat ez tisztán látszik. De azt hiszem ezt nem lehet megmagyarázni. Akárhogy is otthon 5-2re kikapni a Schalke-tól az nagyon megalázó(nem akarom lehuzni őket, de nagyon szerény képességü csapat)!! Leonardo-t meg át kell gondolni a nyáron hogyan tovább ügyben(nem mondom hogy ki kell rugni, de nagyon komolyan át kell gondolni).Egy Schalke ellen kiesünk??? Uramatyám!!
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Grimax írta:http://azzurri.blog.hu/2011/04/06/leonardo_helyere_guardiola

Tudom, hogy sokan nem szeretik itt a fórumon a pletykákat, de azért elmélkedni lehet róla, nem?
Hát tudom h sokan nem értenek velem majd egyet, de én Guardiolát se tartom sokkal jobb edzőnek mint mondjuk Leo-t, ezzel a Barcelonával nem nehéz nagy eredményeket elérni, és lehet h idővel nagyon jó edző lesz, de sztem ne nállunk próbálkozzon még, itt jönne rá h nem olyan könnyü az edzői élet mint Barcelonában, és sztem hamar felsülne.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ez a tegnap este egy folyamat vége(?)szerintem.Beni után jót tett Leo a csapattal a közvetlenségével,és a temperamentumával,de sajnos ez idáig volt elég.Most kéne a szakmai háttér,és a fegyelem.Nos mostanában ebböl van a legkevesebb nálunk.Teljesen szétesett a csapat,a védelem meg egyenesen csődtömeg.Nagy az esély arra,hogy nem nyerünk idén semmit,mondjuk a tavalyi év kárpótol,de nyáron egy új "szakemberrel"és néhány játékos nélkül el kell kezdeni egy csapatot felépiteni.Erre az utóbbi két meccsre nincs mentség,igy nem lehet lejáratni egy klubot,se játékosnak,se edzőnek.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Francesco írta: nem fogja Moratti szezon közben kirúgni Leonardo-t. Erre mérget vehetsz. Miért kéne, mert kikaptunk a Milan ellen meg most?

Nem csak azzal van baj hogy kikaptunk ezen a két meccsen, hanem azzal AHOGY kikaptunk, szimplán megaláztak minket.

Erre vaskalap is tökéletes választ adott az előző kommentben:
"Erre az utóbbi két meccsre nincs mentség,igy nem lehet lejáratni egy klubot,se játékosnak,se edzőnek"

Abszolút igaz !
Inter101

mike írta:
Francesco írta: nem fogja Moratti szezon közben kirúgni Leonardo-t. Erre mérget vehetsz. Miért kéne, mert kikaptunk a Milan ellen meg most?

Nem csak azzal van baj hogy kikaptunk ezen a két meccsen, hanem azzal AHOGY kikaptunk, szimplán megaláztak minket.

"Erre az utóbbi két meccsre nincs mentség,igy nem lehet lejáratni egy klubot,se játékosnak,se edzőnek"

Abszolút igaz !

Egyetértek!! Ezt ne lehet megmagyarázni mert megalázó volt! Ettől nem lett jobb vagy rosszabb edző Leonardo de a védekezés az nagyon nem megy! Könyörgöm az elsö percben vezettünk egy Schalke ellen!! Egy Hiddinket szivesen látnék a csapatnál, bár nem érdemes kapkodni! Ha az év végégre nem történik valami a csapat védekezésével(nem feltétlen személyi változásokról van szó) és Leo marad nyáron akkor jövöre ugyenez lesz. Sajnos! Forza INTER!!!!
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Csak egy rövidke információ a Schalke 04 idegenbeli "eredményességéről" , amitől méginkább fájó számunkra a tegnapi kiadós vereség! :twisted:
A Bundesliga jelenleg zajló szezonjában eddig a Schalke 13 idegenbeli meccsén mindösszesen 9 gólt (!!!) : :lol: rúgott, így ebben a tekintetben tök utolsó helyen áll valmennyi német csapat közül!!
Erre kinek rúgjon egy idegenbeli meccsen 5-öt, ha nem a BL. Címvédőjének !!! :twisted: :evil: :oops:
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Inter101 írta:
mike írta:

Abszolút igaz !

Egyetértek!! Ezt ne lehet megmagyarázni mert megalázó volt! Ettől nem lett jobb vagy rosszabb edző Leonardo de a védekezés az nagyon nem megy! Könyörgöm az elsö percben vezettünk egy Schalke ellen!! Egy Hiddinket szivesen látnék a csapatnál, bár nem érdemes kapkodni! Ha az év végégre nem történik valami a csapat védekezésével(nem feltétlen személyi változásokról van szó) és Leo marad nyáron akkor jövöre ugyenez lesz. Sajnos! Forza INTER!!!!

Taktikailag rosszul van megszervezve a csapat :!: a védelm teljes káosz, össze vissza szaladozik mindenki, a középálya se zár vissza rendesen a csatárokról nem is beszélve. Nyáron szerintem Leo tuti menni fog, ha nem mond le addig magától
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Guardiola..tehát jövőre nem akarunk semmit nyerni :D
Remélem,hogy ezek csak pletykák és az öreg nem kezd megkattanni.Értem én,hogy Messi így könnyebben jönne,de a spanyol nem sokkal jobb,mint Leo.
Capello-őt nagyon rühellem,de fő a siker..
Van Gaal- nagy edző,csak makacs ami nem mindig jó
Mourinho- róla nem kell írni
Boas- akár be is válhat
jelenleg ez az a 4 név akinél a csapat a tavalyi arcát mutathatja kis vérfrissítéssel. Nem akarom Guardilot lehúzni,de nálam ő is egy mtivátor inkább,mint egy taktikai zseni.
Amúgy úgy gondoltam,hogy Leot meghagyhatnánk a kapcsolatai miatt a klubnak. Nem tudom kint,hogy állnak hozzá,de a 2-5utáni taps,buzdítás nem az súgja,hogy mindenki küldené a picsába.Emberileg nagyon sajnálom.
Moratti nyilatkozat esetleg valaki?
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

mike írta:
Süti írta: Emlegették, hogy Moratti visszahozná José-t

José sajnos nem hiszem hogy jvisszajön, mert lenyilatkozta hogy spanyolból majd angliába menne vissza.
A klónja :) Villas Boas viszont jöhetne, tényleg imponálóak a mutatói.
Hulk-ot is hozhatná magával.

Akkor úgy látom, nem csak én gondolkodok a Porto mesterében. Hulk játékát én is nagyon csípem. Gyors,technikás, jól cselez és a pályán is jól lát. Távolról pedig nagyon jól lő. Pandev helyett lehet jó lenne a kezdőbe a jobb szélre. :lol:
Na és a másik, hogy lehet olcsóbb lenne, mint a fél Európa által körbeudvarolt Sanchez.
Audipower

Grimax írta:http://azzurri.blog.hu/2011/04/06/leonardo_helyere_guardiola

Guardiola most hosszabbította meg a szerződését kb. vagy 2 hónapja 2012.06.30-ig, szóval sztem ő majd csak jövőre lép a Barcából. Ő nem Mourinho, hogy megnyer valamit és egyből elmegy onnan.
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Hulk?Hát nem rossz ez tény.De európai csapatban még nem láttuk.És a porto az egyik legjobbjától kérdéses mennyiért válna meg.Quaresma dologba ne essünk mégegyszer.
Guardiola nyilatkozta valahol h nemsokára váltani szeretne mert kezd belefásulni a környezetbe.Lehet pletyka de ki tudja még.
Audipower

hvmetal írta:Guardiola..tehát jövőre nem akarunk semmit nyerni :D
Remélem,hogy ezek csak pletykák és az öreg nem kezd megkattanni.Értem én,hogy Messi így könnyebben jönne,de a spanyol nem sokkal jobb,mint Leo.
Capello-őt nagyon rühellem,de fő a siker..
Van Gaal- nagy edző,csak makacs ami nem mindig jó
Mourinho- róla nem kell írni
Boas- akár be is válhat
jelenleg ez az a 4 név akinél a csapat a tavalyi arcát mutathatja kis vérfrissítéssel. Nem akarom Guardilot lehúzni,de nálam ő is egy mtivátor inkább,mint egy taktikai zseni.
Amúgy úgy gondoltam,hogy Leot meghagyhatnánk a kapcsolatai miatt a klubnak. Nem tudom kint,hogy állnak hozzá,de a 2-5utáni taps,buzdítás nem az súgja,hogy mindenki küldené a picsába.Emberileg nagyon sajnálom.
Moratti nyilatkozat esetleg valaki?

Azért Guardiola nem egy Mou, de jó edző. Elég jól össze van rakva a Barca védekezése és az egész csapat. Ott mindenki védekezik, mindenki támad, még Messi is visszatámad, ha elveszít egy labdát és ez sztem Guardiola érdeme.
Messi meg sztem a Barcából fog visszavonulni. 12 éves kora óta ott van, a Barca fizette az orvosi kezeléseit, mert valami betegség miatt nem erősödtek eléggé a csontjai asszem.

Capello-> Őt én se csípem, unalmasabb focit játszat, mint Mou, meg úgy az egész személye irritál.

Van Gaal->Csak rá kell nézni a Bayernre, ők sem a védekezésükről híresek.
A holland nekem azóta unszimpatikus, hogy kicsinálta Rivaldo-t a Barcában.
Ugyanolyan ész nélküli támadófocit a nyomat Bayernnel , mint Leo.

Mou-> Rá az esély egyenlő a 0-val, hogy visszajön. Kijelentette, hogy a PL-be akar menni a Real után.

Villas Boas->Azért sztem nem lehet rossz edző. Évekig Mou mellett tanulta az edzősködést és Porto mutatói igen jók. Na és lehet, hogy hozná az egyik nagy kedvencemet Hulk-ot. :D

1. Porto 25 23 2 0 58–9 +49 71

58 meccsen csak 9 gólt kapni az nem semmi. Legalább Villas Boas tudja, hogy kell szervezetten védekezni, nem úgy mint Leo.

Leo-t meg maximum játékosmegfigyelőnek hagynám meg vagy másodedzőnek. Sztem ő még taktikailag nagyon éretlen ahhoz, hogy egy Inter kaliberű csapatot irányítson. Stabil védekezés és szervezettség nélkül nem lehet eredményt elérni.

Forza Inter!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Audipower 2011.04.06. 17:16-kor.
Audipower

interista23 írta:Hulk?Hát nem rossz ez tény.De európai csapatban még nem láttuk.És a porto az egyik legjobbjától kérdéses mennyiért válna meg.Quaresma dologba ne essünk mégegyszer.

Sztem nem lehet Hulk-ot Quaresmával egy lapon említeni. Q7 fizikailag kevés egy élbajnokságba, Hulk meg úgy néz ki, mint egy birkózó. Nem hiába hívják Hulknak. Látszott, hogy a Serie A-ban is nagyon elnyomták a védők Q7-et és ez még nem is a PL.

Végül is a transfermarkt-on Hulk értéke 21M€, de úgyis majd az fogja meghatározni az árát, hogy hány csapat érdeklődik iránta.

30M€-n alul sztem egyiket sem lehet leigazolni. Mondjuk egy ilyen szezon után és egy ilyen keretbe igazolni kell, nincs mese. Azért kicsit kezdem már unni Pandev alibizését a jobb szélen.

Forza Inter!!!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ha ironikusan nézzük akkor Pandev tehet erről a tegnapi csúnya vereségről....minek kellett neki élete gólját lőnie Münchenben a 90. percben? ;) :D Akkor elkerültük volna ezt a megalázó vereséget tegnap. :)
Guardiol szerintem sem lenne jó megoldás, taktika és a védekezés hazájában nem mennénk vele sokra szerintem. Na meg Moratti nagy lelkesen megkérné, hogy játszunk úgy mint a barca, de ne igazoljunk senkit, oldja meg a jelenlegi kerettel....csúnya vége lenne. Na meg Én nem is szeretném ha úgy játszanánk mint a barca, mi az Inter vagyunk. ;)
Inter101

Az a vicc az egészben hogy ezt a Schalkét még meg is lehetni verni, de nagyon! Persze nem azt mondom hogy meg is fogjuk, de még mindig nem térek magamhoz hogy nemhogy sikerült kikapnunk, de gyakorlatilag kiütöttek minket! Ezzel nem azt akarom mondani hogy van esélyünk a továbbjutásra, én max 2%-ot adok nekünk. A következö körben ezt a Schalkét rommá fogják verni az angolok, bármelyik is megy tovább(félek töle minket is ha valami csoda történne). Még annyit hogy jo lenne valami normális birot kapni már végre! Azért Chivu 2. sárgája nevetséges volt + volt Militonak egy kiugrása ahol nem volt lesen, mégis lefujták annak. Forza INTER!!
hvmetal

20% esélyt látok a továbbjutásra,meg is fogom rakni. eddig elvből nem fogadtam a meccseinkre
ez a csapat bárkit megtud verni,ha akar.Fáradtak,jó,elég frissítőnek kellett lenni ennek az 1héten belüli 2 alázásnak.
lassan 40 Zanetti többet fut,jobban sprintel,pontosabban,hasznosabban játszik,mint Motta,Maicon és társai. Ő nem fáradt,hát persze.Lehet csak a taktikára fogni,de amíg Maicon nem képes 1ember mellett elvinni a labdát,beadni és így kizárni pár játékost az ellenfélből; nem harcol legalább 1 ember labdavesztés esetén a golyóért (és lehetne sorolni) ez lesz. Tegnap én is idegbeteg voltam és szidtam mindkét belső hátvédet. Na de mi a szart várunk? ha rávezetik a labdát a Rano-Chivu 2ősre egy meccsen 5ször 1szer hibázhatnak.Ha rávezetik 20szor már benne van a nagyobb hiba,piros lehetősége.
legszarabb ,hogy mindenki tudja mire képes a csapat.ha mindenki úgy küzdene,mint tavaly megverhetjük nagy arányba a Schalket.ha sikerülne Leonardoéknak kitalálni valamit,megtalálják az egyensúlyt,akkor pedig bárki ellen van esély. nem sok esély van egyikre sem,de hátha.
Valaki nézte a Barca meccset? Vicces,hogy ezt a Dani Alvest tavaly Maicon még kitudta szorítani a jobb oldalról. idén klasszisokkal jobb már a barcás.(még a mai 2hibája ellenére is).itt kezdődnek a gondok
Forza Inter! ja és le a kalappal azok előtt az ultrák,szurkolók előtt akik 2-5nél is éltették a csapatot.Pár játékos példát vehetne .
Komax

hvmetal írta:20% esélyt látok a továbbjutásra,
Milyen érdekes, ebből a schalkéből kb 3-4 játékost tudtam volna megnevezni a meccs előtt. Amikor megláttam az összeállítást, azt sem tudtam ki a f.szom játszik a védelemben, egy név sem volt ismerős. Bayernnak is berámoltunk hármat, nehogy má' ennek német kis csapatnak ne tudjuk négyet rúgni. Jaah! és mi erősödünk a visszavágóra, nem játszhat Chivu. :P
hvmetal

simán vernünk kéne őket legalább 3góllal. most tényleg támadni kellesz szóval tuti kapunk gólt.na,de nem írja az Uefa,hogy 2-5után a hazai vesztes egy idegenbeli 4-8as sikerrel nem juthat tovább :D
esélytelen nyugalmával léphetünk pályára.ha sikerül 2gólt rúgni az első 60 percben a Schalke összeroppan. nem méltó a csapathoz bármilyen paszban is van,hogy meg se próbálja
Inter101

Azért a 20% kicsit tulzás! Nem mindegy hogy egy meccs 0-0-val indul vagy 5-2-vel! Nagy kérdés ki lövi az elsöt és mikor születik meg az! Ha mi rugjuk és sikerülne legalább 2-0-al fordulni akkor van egy minimális esélyünk. Ha a védekezésünk hasonlo lesz mint volt az elsö meccsen, akkor szerintem semmi esélyünk nincs(és ennek nagyobb az esélye mint annak hogy lehengerlö lesz)! Szerintem 2%-nál nincs több esélyünk. Forza INTER!!
Komax

Egyébként az Inter-Chievot a digisport plus csatorna fogja közvetíteni. DigiTV előfizetők örülhetnek, rajtuk kívül ismét senki nem láthatja tvben a meccset. :?
Süti

Komax írta:DigiTV előfizetők örülhetnek, rajtuk kívül ismét senki nem láthatja tvben a meccset. :?

Még közülük sem mindenki, mert én például előfizettem a digire, de plus-som az még nincs. :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

én látom haha :lol: :D

kérdés h akarom-e?

gazzetta ien kezdőt ír

4:2:1:3 :o

maicon..lucio..ranocchia..nagatomo
.......zanetti.......motta
...........cambiasso
sneijder...pazzo....etoo

ez mi ? :D
hvmetal

azért csak nem
Cambiasso mint irányító ? :D
azt olvastam,hogy lehet Sneijder pihen és Coutinho juthat szóhoz.
Pazzini-Milito 2őst megnézném mennyire oltanánk ki egymást,Eto'o is pihenhetne egy kicsit.utóbbi időkben azért rajta is látszik a fáradtság.
R9.

jó lenne végre coutinhot látni kezdőként, de inkább szélen
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Komax írta:Egyébként az Inter-Chievot a digisport plus csatorna fogja közvetíteni. DigiTV előfizetők örülhetnek, rajtuk kívül ismét senki nem láthatja tvben a meccset. :?

Ja nagy szívás, novemberben végre berakta a digi sportot a szolgáltatóm, erre most jön a +....megkérdeztem azt mondták egy jó ideig biztos nem lesz. :cry: király.... :evil

Meccshez visszatérve nem merek jósolni, derby után azt hittem majd jól kiütjük a Schalkét aztán nem az lett, szóval fogalmam sincs mi várható. Mondjuk az tény a Chievo ellen hazai pályán többször is játszottunk 4-3-at. Őszi vereség miatt is jól meg kéne őket verni. ;)
Grimax

Hozzászólás Szerző: Grimax »

"Egyértelműen a Barca játssza a legszebb és legjobb focit, ők a favoritok, de a BL-ben bármi megtörténhet. Szerintem az Inter is képes továbbjutni a hazai 5-2-es vereség ellenére, akár 5-0-ra is legyőzheti idegenben a Schalkét, felhívtam Sneijdert, és ezt el is mondtam neki" - nyilatkozta Van Bommel.

:)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Grimax írta:"Egyértelműen a Barca játssza a legszebb és legjobb focit, ők a favoritok, de a BL-ben bármi megtörténhet. Szerintem az Inter is képes továbbjutni a hazai 5-2-es vereség ellenére, akár 5-0-ra is legyőzheti idegenben a Schalkét, felhívtam Sneijdert, és ezt el is mondtam neki" - nyilatkozta Van Bommel.

A gond az,hogy az idényben még egyszer sem értünk el olyan eredményt ami a továbbjutáshoz elég lenne.
a legnagyobb különbségű győzelmünk a Meazzán kivül a Bari elleni 0-3 illetve a klub világbajnogságon elért két 0-3.Most még ez is kevés lenne.
Lehet itt álmodozni,de a továbbjutási esélyeink nagyon csak elméleti.
hvmetal

"A gond az,hogy az idényben még egyszer sem értünk el olyan eredményt ami a továbbjutáshoz elég lenne.
a legnagyobb különbségű győzelmünk a Meazzán kivül a Bari elleni 0-3 illetve a klub világbajnogságon elért két 0-3.Most még ez is kevés lenne."
csak eddig nem is volt kötelező. találtam Pazza Intert rock verzióba.ez már jó ómen.
csapat odateszi magát,én meg jól berúgok szerdán.ez a kombó mindig bejött nálam :!:
Forza Inter
Marco

Festa írta:
Grimax írta:"Egyértelműen a Barca játssza a legszebb és legjobb focit, ők a favoritok, de a BL-ben bármi megtörténhet. Szerintem az Inter is képes továbbjutni a hazai 5-2-es vereség ellenére, akár 5-0-ra is legyőzheti idegenben a Schalkét, felhívtam Sneijdert, és ezt el is mondtam neki" - nyilatkozta Van Bommel.

A gond az,hogy az idényben még egyszer sem értünk el olyan eredményt ami a továbbjutáshoz elég lenne.
a legnagyobb különbségű győzelmünk a Meazzán kivül a Bari elleni 0-3 illetve a klub világbajnogságon elért két 0-3.Most még ez is kevés lenne.
Lehet itt álmodozni,de a továbbjutási esélyeink nagyon csak elméleti.

Genoa elleni 5-2-vel hosszabítás meglehet és onnan megnyerjük :D De am én vmiért azt érzem h sikerülni fog innen is továbbjutni, a blikk 3% esélyt ad nekünk csak, én azért egy olyan 25%-ot adnék, úgy kell oda állni h meglehet a továbbjutás és küzdeni kell mint a Bayern ellen, félidőben 2-0ra vezetünk majd Eto'o duplájával, 70ik perc körül Milito betalál és akkor beküldi Leo Pandevet aki a 90. percbe bevarja a negyediket :D
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Nem tudom miért, de én azt érzem továbbjutunk. :D

Ha van csapat amelyik egy ilyen párharcot megtud fordítani az az Inter.

NON MOLLARE MAI
Süti

R9. írta:jó lenne végre coutinhot látni kezdőként, de inkább szélen

Hogy ezt idén már hányan várták, de Coutinho az idén nem lesz kezdő, és én (még) akkora lehetőséget nem is látok a játékában.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Tommy írta:Nem tudom miért, de én azt érzem továbbjutunk. :D

Ha van csapat amelyik egy ilyen párharcot megtud fordítani az az Inter.

NON MOLLARE MAI

Amúgy igen, ezért is imádom annyira a csapatot. Függetlenül attól, hogy Mancini, José vagy Leo ül a padon és a győztes gól is szerezheti Samuel, Pandev vagy Recoba, olyan fordításaink voltak, hogy ilyet más nem csinál.
Cambiasso mondta, hogy ha a schalke idejött és rúgott 5öt akkor mi is tudunk Gelsenkirchenben, szóval remélem ezzel a hozzáállással fut ki a pályára a kezdő tizenegy.
R9.

én is nagyon érzem hogy tovább jutunk :D

mindenkinek elkell hinnie, legfőképpen a játékosoknak
Marco

Úgy látom a fórum nagyon bizakodó, remélem nem fogunk koppani :D
Van az a könyv meg a film ami azt próbálja elhitetni az emberekkel h ha nagyon erősen hiszel vmiben és arra koncentrálsz akkor az sikerülni fog, na most ha itt mki hisz benne, akkor ezek szerint sikerülnie is kell és a végén miattunk jutunk tovább :D
Inter101

Nagyon szép az optimizmusotok de valljuk be nem sok esély van rá! Ugy is mondhatnám fikarcnyi. Drukkolni azért kell és remélem legalább győzelemmel bucsuzunk és kicsit legalább kiköszörüljük a csorbát! Forza INTER!!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Egy kis info a Digi Plus-al kapcsolatban!
Írtátok páran, hogy nem jön be. Pl Süti!

Szóval: digi kapcsoló->menü->telepítés->TP szerkesztés/keresés->OK->aztán itt:TP frekvencia:12,643 GHz; polarizáció:vízszintes 18 V; szimbólum sebesség:27,500->keresés->OK-> kiaid egy listát, majd exit :-D

Hajrá!
hvmetal

ha csak szerdáig is,de odateszi mindenki magát meglesz a továbbjutás.Mindenki tisztában lehet a csapat képességeivel.FC Internazionale nem pedig mit tudom én,a Bari vagyunk.Úgy fosunk a Schalkétől,mint ha reális lenne,hogy 3góllal vernek minket.. De ehhez tényleg az kéne,hogy a mostanában elég gyenge Maicon,Motta,Cambiasso is összeszedje magát és a helyén játsszon. Meg Sneijder is kevesebbet durcázzon.
számítok azért egy Leo mentő projectre a játékosoktól.főleg a braziloktól.ez plusz erőt adhat
se digi plusom,se időm nem lesz a meccsre.remélem leakarom majd szedni netről
Forza Inter
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Komolyan, ha ezt a hátrányt ledolgozza a csapat és átlép a németeken, akkor szerintem a címvédés is reális lehet, még úgy is, hogy előzetesen mindenki azt gondolta, a Schalke a legkönnyebb ellenfél, akit kaphattunk. Persze a Barcelona gyakorlatilag verhetetlen (pont, mint tavaly :lol: ), meg a Real, a Manchester és a Chelsea is, de minden megtörténhet. Az is, hogy idegenben is kikapunk és idén trófea nélkül marad a klub. Meglátjuk...

FORZA INTER!!!
vaskalap

Digi sport plusz élőben adja a meccsünket.Bár ezt a csatornát csak a digisek tudják fogni.
vaskalap

Süti írta:
Komax írta:DigiTV előfizetők örülhetnek, rajtuk kívül ismét senki nem láthatja tvben a meccset. :?

Még közülük sem mindenki, mert én például előfizettem a digire, de plus-som az még nincs. :)
Ha digid van biztos,hogy be lehet fogni rajta a pluszt is.Nekem pl:egy másik csatorna helyén volt.Ajánlom,hogy hivd fel a vevőszolgálatot(1272)és ott megmondják mit csinálj.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Egy kis info a Digi Plus-al kapcsolatban!
Írtátok páran, hogy nem jön be. Pl Süti!

Szóval: digi kapcsoló->menü->telepítés->TP szerkesztés/keresés->OK->aztán itt:TP frekvencia:12,643 GHz; polarizáció:vízszintes 18 V; szimbólum sebesség:27,500->keresés->OK-> kiaid egy listát, majd exit

De van ahol egy eddig nem működő csatorna helyén jön be mostantól, DDTV, vmi ilyesmi a neve az adónak, érdemes végignézni a digi listát
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

sorger=giallo írta:Komolyan, ha ezt a hátrányt ledolgozza a csapat és átlép a németeken, akkor szerintem a címvédés is reális lehet, még úgy is, hogy előzetesen mindenki azt gondolta, a Schalke a legkönnyebb ellenfél, akit kaphattunk. Persze a Barcelona gyakorlatilag verhetetlen (pont, mint tavaly :lol: ), meg a Real, a Manchester és a Chelsea is, de minden megtörténhet. Az is, hogy idegenben is kikapunk és idén trófea nélkül marad a klub. Meglátjuk...

FORZA INTER!!!

Optimista vagy ! De hát milyen legyen egy igazi szurkoló?

A Schhalke meccs után bevágódtam az ágyba és mint akit agyoncsaptak, úgy is maradtam.
Másnap elolvasva a hozzászólásokat , 1-2 kivétellel teljesen egyetértettem.
Viszont Leo sárbanyomkodása nem oké. Átjött a pirosaktól és hozta a csapat az eredményeket. Taktikája nincs ? Van csak nem elég talán ahhoz , hogy az INTER ott folytassa ahol 2010-ben. Viszont jó a kapcsolata a játékosokkal és ez sem semmi . Eto'o vagy Milito miért nem rúgja a hálóba a labdát - pár méterről a hálóba ? Ez nem az edző hibája. ;)

Egy csomó játékosunkról írt kritikák is jogosak (bár volt aki olyan szavakat is leírt amit egy szurkoló nem írhat le. Na ja a keserűség.)
Nálam az év csalódása Maicon és Cambiasso. Két meghatározó arc a gárdában. Idén nem megy nekik!!!!!!!!!!!!Milito detto.
Amennyiben eme 3 ember a toppon volna akkor ....na de a hollandnak is stabilnak kellene lennie . De nem az ! Miért nem ? A válogatottban jól játszik nálunk meg nem hozza azt amit elvárunk valamennyien tőle.
Hátvédeink :oops:
Azonban München után mindenki bizakodott. Most pedig padlón valamennyien.
Ők is , mi is ! Amennyiben felállunk innen ...akkor mindent megnyerünk :lol:
Vagy nem ???
FORZA INTER !!!
R9.

nem kell temetni mindnet még

milan kikap fiotól, vagy egy x, mi nyerünk ma
schalkénak lövünk 5 gólt, mehetnek a levesbe

megjön a motiváció és tripla ennyiiiiiiiiiii :D
Válasz küldése