Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
R9.
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
majd zanetti söpör, motta meg hátulról irányít
remélem úgy fog játszani mint inter-barcán tavaly
remélem úgy fog játszani mint inter-barcán tavaly
- versenyszellem
kockázatos lépés, de ez az a helyzet amikor vállalni kell az ilyet. Motta jobban tud belépni a támadásokba, pontosabban tudja belőni a labdákat a passzsávokba, meglátjuk. a védekezés meg vagy összejön vagy nem, az első meccsen volt Cuchu és kaptunk ötöt...
- Audipower
"Gratula" Leó-nak, már hivatalosak a kezdők:
SCHALKE 04: Neuer; Uchida, Howedes, Matip, Sarpei; Draxler, Papadopoulos, Jurado, Baumjohann; Raul, Edu. A disposizione: Schober, Escudero, Schimitz, Charisteas, Hao, Karimi, Metzelder. Allenatore: Rangnick.
INTER: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Ranocchia, Nagatomo; Zanetti, Thiago Motta, Stankovic; Sneijder; Eto’o, Milito. A disposizione: Castellazzi, Cordoba, Materazzi, Cambiasso, Kharja, Pandev, Coutinho. Allenatore: Leonardo.
Van egy olyan érzésem, hogy Motta lassúsága miatt középen át fognak rohanni rajtunk, dehát minek is játszatni Cambi-t egy vérbeli vkp.-t. Inkább játsszon a lassú Motta, akinek ugyan jó labdái vannak, de védekezésben dupla 0.
Szánalmas!
Amúgy Mottáról még mindig nem tudom eldönteni, hogy minek van a kezdőben állandóan. Se nem védekező, se nem támadó kp., amolyan átmenet a kettő között. Mélységi irányítónak és a védekezéshez pedig túl lassú. Azért nem egy Sahin vagy egy Iniesta finoman szólva.
Ekkora hülyeséget még nem csinált, Leo mióta itt van. Megeszem a kalapomat, ha nem kapunk gólt ezzel a középpályával. 1 kapott gólnál pedig 5-öt kellene lőni, ami lehetetlen. Na sebaj, én már 1 hete és 1 napja tudom, hogy kiestünk.
Bizakodni lehet ugyan, de én reálisan nézem a dolgokat.
Azért megnézem a meccset természetesen, de nem fogok úgy idegeskedni, mint a múlt héten.
Forza Inter!!!
SCHALKE 04: Neuer; Uchida, Howedes, Matip, Sarpei; Draxler, Papadopoulos, Jurado, Baumjohann; Raul, Edu. A disposizione: Schober, Escudero, Schimitz, Charisteas, Hao, Karimi, Metzelder. Allenatore: Rangnick.
INTER: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Ranocchia, Nagatomo; Zanetti, Thiago Motta, Stankovic; Sneijder; Eto’o, Milito. A disposizione: Castellazzi, Cordoba, Materazzi, Cambiasso, Kharja, Pandev, Coutinho. Allenatore: Leonardo.
Van egy olyan érzésem, hogy Motta lassúsága miatt középen át fognak rohanni rajtunk, dehát minek is játszatni Cambi-t egy vérbeli vkp.-t. Inkább játsszon a lassú Motta, akinek ugyan jó labdái vannak, de védekezésben dupla 0.
Szánalmas!
Amúgy Mottáról még mindig nem tudom eldönteni, hogy minek van a kezdőben állandóan. Se nem védekező, se nem támadó kp., amolyan átmenet a kettő között. Mélységi irányítónak és a védekezéshez pedig túl lassú. Azért nem egy Sahin vagy egy Iniesta finoman szólva.
Ekkora hülyeséget még nem csinált, Leo mióta itt van. Megeszem a kalapomat, ha nem kapunk gólt ezzel a középpályával. 1 kapott gólnál pedig 5-öt kellene lőni, ami lehetetlen. Na sebaj, én már 1 hete és 1 napja tudom, hogy kiestünk.
Bizakodni lehet ugyan, de én reálisan nézem a dolgokat.
Azért megnézem a meccset természetesen, de nem fogok úgy idegeskedni, mint a múlt héten.
Forza Inter!!!
-
R9.
azért ne felejtsük el hogy 0:2-nél schalke már belenne szarva és összezuhannának
- Marco
Azért Cambi se élete szezonját nyomja, majd Zanetti védekezik, Motta meg támadásban többet hozzá tud tenni mint Cambi. Én se Mottát kezdetném, de ne irjuk le előre.
- Audipower
versenyszellem írta:kockázatos lépés, de ez az a helyzet amikor vállalni kell az ilyet. Motta jobban tud belépni a támadásokba, pontosabban tudja belőni a labdákat a passzsávokba, meglátjuk. a védekezés meg vagy összejön vagy nem, az első meccsen volt Cuchu és kaptunk ötöt...
Azért az, hogy az 1. meccsen kaptunk 5-öt az 90%-ban Leo hibája volt. Elvégre ő nem volt képes megszervezni a védekezést(és még most sem képes rá). Úgy szaladgáltak a pályán, mint valami serdülőcsapat, aki most játssza élete 1. meccsét.
Nem igazán tudom elképzelni, hogy nem kapunk gólt a mostani védekezésünkből kiindulva, de majd meglátjuk.
Úgy kellene játszani, mint Mou-nál. Hátul biztonságos védekezéssel és kontrákkal, dehát Leo nem hinném, hogy ezt fogja játszatni. Cambi nélkül meg nincs biztonságos védekezés.
Ha kitámadunk, akkor meg 3 kapott gól alatt tuti nem ússzuk meg.
Forza Inter!!!
- Audipower
R9. írta:azért ne felejtsük el hogy 0:2-nél schalke már belenne szarva és összezuhannának
Azért ezt te sem gondolod komolyan.
- hvmetal
kontrázni 2-5nél ? 
-
R9.
hát akkor már fejükben lenne h csak 2 gól és kiesnek biztos nagyon nagy nyomás lenne rajtukAudipower írta:R9. írta:azért ne felejtsük el hogy 0:2-nél schalke már belenne szarva és összezuhannának
- hvmetal
Audipower írta:R9. írta:azért ne felejtsük el hogy 0:2-nél schalke már belenne szarva és összezuhannának
foci nem csak úgy működik,hogy jön az ellen,vagy megállítjuk vagy elcseszi vagy gól.Majd jövünk mi és vagy gól vagy nem,egészen míg le nem fújják.
Nagyon nem hülyeség amit mond. Rajtunk nincs teher,ha vágunk 2őt lesz egy kicsi,de a Schalkén sokkal nagyobb.Innen bukni..érted nem? egyből ott lehet az idegesség,hogy már csak 2 kell nekünk.
na ekkor kell rohadtul vigyázni és nem gólt kapni! Mellesleg rutintalan csapat hiába ott van Raul.
na mindjárt kezdődik majd meglátjuk
- sorger=giallo
Előre a lehetetlenért!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Audipower
hvmetal írta:Audipower írta:R9. írta:azért ne felejtsük el hogy 0:2-nél schalke már belenne szarva és összezuhannának
foci nem csak úgy működik,hogy jön az ellen,vagy megállítjuk vagy elcseszi vagy gól.Majd jövünk mi és vagy gól vagy nem,egészen míg le nem fújják.
Nagyon nem hülyeség amit mond. Rajtunk nincs teher,ha vágunk 2őt lesz egy kicsi,de a Schalkén sokkal nagyobb.Innen bukni..érted nem? egyből ott lehet az idegesség,hogy már csak 2 kell nekünk.
na ekkor kell rohadtul vigyázni és nem gólt kapni! Mellesleg rutintalan csapat hiába ott van Raul.
na mindjárt kezdődik majd meglátjuk
Nem azt mondom, hogy nem lehetséges, de ahhoz beton védekezés kellene.
Leo meg még hírből sem ismeri azt. A Leo féle védekezéssel, ha nagyon kínyilunk, akkor 3 alatt nem ússzuk meg. Na mind1, majd meglátjuk.
Azért jó lenne legalább emelt fővel és győzelemmel búcsúzni, ha esetleg kiesünk.
Forza Inter!!!
- Audipower
Na ha ezt Sneijder az előbb nem lövi el kb. egy óvodás erejével, hanem kiugratja a leshatáron Eto'o-t vagy Milito-t, akkor 1-0. 
- Audipower
Az 1. meccsen vajon miért nem lehetett így letámadni a Schalke-t már a saját térfelükön?
Amúgy egész szervezetten játszunk, de Stankovic és Motta eddig nagyon gyenge.
Amúgy egész szervezetten játszunk, de Stankovic és Motta eddig nagyon gyenge.
- Audipower
Sajnos vissza kell vonnom, hogy szervezettek lennénk. A védekezésünk megint katasztrófális.
-
R9.
stanko motta fíííííí de rosszak
- Audipower
R9. írta:stanko motta fíííííí de rosszak
Egyetértek. Sneijder és Eto'o pedig látványosan nem passzolnak Nagatomo-nak.
Eddig Sneijder is egy kalap szar. Kb. úgy nyomja, mint a macedón Messi szokta. Lúció meg idegbeteg. Fellöki úgy Raúl-t, hogy ott sincs a labda és utána még neki áll feljebb.
Stankovic pedig dupla 0. Félidőben Cambi-Stanko és Pandev(Coutinho)-Motta csere kellene.
- Audipower
Na Stanko is a pályán van.
Egész jó kis lövés volt.
- Marco
Na mostmár én is feladtam végleg a reménykedést 
- csak is inter
már 5 kell!!!
- realevil
eddig semmi meglepő, csak ami idén a bajnokságban is volt....szenvedés, de az nagyon. jah meg egy kapott gol...
- Audipower
De jó volt a védekezésünk a Schalke góljánál.
Mindenki szaladt el a labdás játékos elől. Na ennyi kiestünk, mint szar a vonatból.
- Festa
Raul.Tényleg valószinű,hogy 5 gólt rúgunk a második félidőben.
Még soha nem mondtam ilyet,de asszem nem nézem a második félidőt.
Ha az első kapura menő lövésből gólt kapunk akkor mit akarunk??????
Menjünk az olasz kupáért.
Még soha nem mondtam ilyet,de asszem nem nézem a második félidőt.
Ha az első kapura menő lövésből gólt kapunk akkor mit akarunk??????
Menjünk az olasz kupáért.
- realevil
na majd jövöre. joéjt.
- Baggio85
1. Gólt akarunk(?) lőni és Milito van elől egyedül 4 védőre. A többiek 25-30 méterre a kaputól.
2. Sneijder sajnos gyengén játszik, kb. 5 passzából 1 jó.
3. Lucio hova futott a gólnál?
Olyan amatőr hibákat követünk el, hogy ennyit érdemlünk sajnos.
FORZA INTER!!!
ui.: szerintem a játékosok már feladták az otthoni meccs után
2. Sneijder sajnos gyengén játszik, kb. 5 passzából 1 jó.
3. Lucio hova futott a gólnál?
Olyan amatőr hibákat követünk el, hogy ennyit érdemlünk sajnos.
FORZA INTER!!!
ui.: szerintem a játékosok már feladták az otthoni meccs után
- Audipower
Nyáron mehet Leo,Maicon,Materazzi,Corodoba,Chivu,Pandev és Suazo. Stanko és Motta pedig húzzon a kispadra. Nagyon nem valók a kezdőbe már.
Amúgy, ha jól vettem észre most is 4-2-3-1-et játszunk, csak Maicon a jobb oldali támadó úgymond.
Most már nyugodtan be lehet cserélni Coutinho-t és Cambiasso-t, ennek már úgy is vége.
Amúgy, ha jól vettem észre most is 4-2-3-1-et játszunk, csak Maicon a jobb oldali támadó úgymond.
Most már nyugodtan be lehet cserélni Coutinho-t és Cambiasso-t, ennek már úgy is vége.
- g.e.r.a
Most Lúció látta, h jön Raúl középen egyedül, de elkezdett a szél felé Maicon felé kihúzódni? Minek? Kit látott ott?Vagy ez direkt volt?Hogy átmenjen, mint kés a vajon...
- Komax
Az elejétől kezdve esélyünk se volt. Kurva jól védekeznek. Egy Deki lövés, nulla kidolgozott helyzet.
Várom az augusztusi sorsolást.
Várom az augusztusi sorsolást.
- PellerG
Áá ez hihetetlen, nem igaz!
Azért ma akarunk, nagyon is! Fasz kommentátorok meg okoskodnak, hogy nem is akarunk jönni.
Nyilván korlátaink vannak, van 2!! kreatív emberünk, ők képesek szervezni és helyzetet kialakítani (Wes, Samu), aztán vége, többiek védekezők.
Hogyan rohamozzunk 1000-el, kikkel mégis? De egy hétvégi olasz fordulóhoz, és a múlt heti 1. meccshez képest ez a letámadás és akarás már valami legalább!
Motta és Deki szarok? Mit kéne tenniük? Ma még egész jól zárnak, egyértelmű, hogy nem fognak Xavi mód előretörni.
Reálisan 1-0-ás előnnyel kéne szünetre mennünk, de hát ez a foci....
Azért ma akarunk, nagyon is! Fasz kommentátorok meg okoskodnak, hogy nem is akarunk jönni.
Nyilván korlátaink vannak, van 2!! kreatív emberünk, ők képesek szervezni és helyzetet kialakítani (Wes, Samu), aztán vége, többiek védekezők.
Hogyan rohamozzunk 1000-el, kikkel mégis? De egy hétvégi olasz fordulóhoz, és a múlt heti 1. meccshez képest ez a letámadás és akarás már valami legalább!
Motta és Deki szarok? Mit kéne tenniük? Ma még egész jól zárnak, egyértelmű, hogy nem fognak Xavi mód előretörni.
Reálisan 1-0-ás előnnyel kéne szünetre mennünk, de hát ez a foci....
-
Francesco
Engem egy dolog zavar de az nagyon. Ahhoz képest,hogy mindenki fogadkozott, semmi hajtás, akarat, elszántság nincs a csapatban. .. Ez így sokkal inkább szegyelni való mint az elsõ meccs. Forza Inter csak azért is!
- Tamas76
Ha emelt fővel tudunk lejönni a pályáról a második félidő után, akkor nem leszek ideges. De bennem van a félsz, hogy Lucio összeszedi a második sárgát is, hogy a védelmünk a következő kiugratásnál is megáll és talán elrebeg egy gyors imát, de újabb gólt kapunk, amitől kedvetlenné, neaggyisten agresszívvá válik néhány játékos. A nagy kérdések eldőlni látszanak 3 félidő alatt, de van még 45 percünk, hogy megmutassuk, miért is az Inter a BL címvédője, miért is az Inter a klubvilágbajnok. A továbbjutásban már nem hiszek, csak az a nagyon halvány parázs látszik. Abból meg még lehet tűz is...
- Inter101
Egyszerüen ez a csapat idén nem tud mást játszani. Semmi meglepö huzás, egy nagy 0. Audipower irta hogy nem érti Motta-val mit is akarunk. Őszintén szólva bennem is ez merült fel, de már meccsek óta. Én még nem láttam idén jól játszani! Meg egyáltalán nem látom mit kéne csinálnia. Labdát szerezni? Idén még nem szerzett egyet sem az tuti! Amugy ugy akarjuk megnyerni a meccset(nem beszélve a 4 gólról) hogy 9 védőre jut 3 csatár(jobb esetben)? Valljuk be ez a teljesitmény teljesen leégeti az Inter nevet! Egy Schalke igy megalázza a csapatot. Komolyan mondom még nem éreztem hogy szégyellem magam a csapat teljesitménye miatt! Nem hittem hogy a tavalyi szezon után ezt fogjuk "kapni"!
- Komax
Leo szimpi faszi, de képtelen nagy meccseken helyt állni. Ez van.
- Audipower
Festa írta:Még soha nem mondtam ilyet,de asszem nem nézem a második félidőt.
Én sem nézem majd, úgyhogy nem vagy egyedül. De minek is nézném, azért, hogy lássam a szánalmas vergődésünket. A védekezésünk még mindig röhejes. Az hogy többen védekezünk, nem jelenti azt, hogy hatékonyabban is.
Na mind1. Nálam, ahogy írtam Leo,Maicon,Materazzi,Cordoba,Chivu,Pandev és Suazo ideje lejárt. Még ideveszem Motta-t és Stanko-t is. Nem szeretném őket jövőre Inter mezben látni.
Motta-t és Stanko-t is max. csereként, mert a kezdőbe már nem valók. Ha 4-2-3-1, akkor Cambi+még egy beton vkp. Nem kellenek ide ilyen Motta meg Stanko féle védekezni nem tudó középpályások, akik hozzáteszem támadásban is 0-ák, főleg Stanko.
Én inkább beépíteném Cambi mellé Mariga-t. Sztem, amikor játszott, elég jól tolta.
Na mind1, jó meccsnézést azoknak, akik esetleg még nézik, de én kihagyom.
Forza Inter!!!
- Tommy
Mi az hogy semmi hajtás, küzdeni akarás nincs a csapatban? Azért baromságokat ne írjunk már.. Mennek előre a fiúk, hajtanak, de most ENNYIT TUDNAK jelenleg, feállt védelem ellen mindig szarok voltunk idén sajnos.. A Schalke meg könnyű helyzetben van, beállnak a kapujuk elé és kontráznak, ennél jobban semmihez sem értenek.
Aki meg elkapcsol, meg olyanokat ír, hogy nem nézi a 2. félidőt szégyellje magát.
Aki meg elkapcsol, meg olyanokat ír, hogy nem nézi a 2. félidőt szégyellje magát.
- hvmetal
nem igaz
megint 1 rohadt szar helyzet az ellennek és gól :@
Eto'o is néha passzolhatnak a japánnak,ha már felfutott, a felesleges befelecsel 3ember ellen helyett
valaki igazán elvállalhatná azt a rohadt pont rúgást,mert Sneijder idén elfelejtett lőni..
ez a 2kommentátor meg :@
na Forza Inter!! Schalke ember
gól! Motta Audi
Eto'o is néha passzolhatnak a japánnak,ha már felfutott, a felesleges befelecsel 3ember ellen helyett
valaki igazán elvállalhatná azt a rohadt pont rúgást,mert Sneijder idén elfelejtett lőni..
gól! Motta Audi
- bodimiki7
Még jó, hogy ez a csutakfos Motta, aki se támadni, se védekezni nem tud (tavaly a barca ellen 3 gólt úgy lőttünk, hogy ő szerezte meg kettő előtt a lasztit) pont lőtt/fejelt egy gólt. Nem láttam, mert beszagatott!
Ui: Wes azért nem mutat sokat, mert SAF ott van a lelátón és nem akar innen eligazolni.
Ui: Wes azért nem mutat sokat, mert SAF ott van a lelátón és nem akar innen eligazolni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodimiki7 2011.04.13. 21:55-kor.
- Audipower
hvmetal írta:nem igaz
gól! Motta Audi
Attól még nem lesz Motta jó játékos, hogy most valahogy bepiszkált egy gólt.
A védekezésben attól még dupla 0. Lassú és körülményes még mindig.
Nem tudom nem nézni, akármennyire is szarok vagyunk hiába írtam.
Azért csak 13 éve nekik szurkolok.
Forza Inter!!!
- hvmetal
remélem úgy jártok,mint akik a Samp ellen is elkapcsoltak
Legalább próbáljuk meg! Forza Inter
Legalább próbáljuk meg! Forza Inter
- Audipower
bodimiki7 írta:Még jó, hogy ez a csutakfos Motta, aki se támadni, se védekezni nem tud (tavaly a barca ellen 3 gólt úgy lőttünk, hogy ő szerezte meg kettő előtt a lasztit) pont lőtt/fejelt egy gólt. Nem láttam, mert beszagatott!
Biztos véletlen volt, mert idén semmit se látni Motta tavalyi "jó" játékából.
- PellerG
Akkor menj aludni baszki, ki kíváncsi rá....Ekkora drukker vagy, azt Te osztod itt az észt, hogy kit kell elküldeni....Motta idén nem játszott jó meccset? Visszatérte után csak jó meccsei voltak két hónapon át. Mióta betette a védelem elé, borzalom, az már igaz. Én sem szeretem, de nem szídok eszetlenül Inter játékosokat!!
Az első perctől hajtunk mint az állat! Más kérdés, hogy mivel támadó játékosból 3 van, abból 1 centerposzton áll, így nehéz is, de ettől nem vagyunk lélektelenek, és nem adtuk fel a továbbjutást már a meccs előtt.
Sneijder hogy pörög már az elejétől, mekkorát küzdenek 6-an 7-en, vegyük már észre, ha lenne még 2 használható támadó emberünk, esélyünk is lenne.
Az első perctől hajtunk mint az állat! Más kérdés, hogy mivel támadó játékosból 3 van, abból 1 centerposzton áll, így nehéz is, de ettől nem vagyunk lélektelenek, és nem adtuk fel a továbbjutást már a meccs előtt.
Sneijder hogy pörög már az elejétől, mekkorát küzdenek 6-an 7-en, vegyük már észre, ha lenne még 2 használható támadó emberünk, esélyünk is lenne.
- Festa
"Everybody Was Kung-fu fighing"-Na ez ilyen gól volt Mottától.
Azért jó lenne ha nem kettös verességgel esnénk ki.
Azért jó lenne ha nem kettös verességgel esnénk ki.
- csak is inter
gyerünk már csak 4....kell
- hvmetal
Audipower írta:bodimiki7 írta:Még jó, hogy ez a csutakfos Motta, aki se támadni, se védekezni nem tud (tavaly a barca ellen 3 gólt úgy lőttünk, hogy ő szerezte meg kettő előtt a lasztit) pont lőtt/fejelt egy gólt. Nem láttam, mert beszagatott!
hagyjuk már
a szeméért van itt.
- Audipower
Nem akarom elkiabálni, de Béka ma egész jól tolja.
- Audipower
Engem Motta-ról nem lehet meggyőzni, nem csípem és nem is fogom. Már a Barca-ból is nagyon kilógott és most már innen is.
Most szerencséje volt a csapatnak, mert ez a Schalke gól nem volt les.
Most szerencséje volt a csapatnak, mert ez a Schalke gól nem volt les.
- bodimiki7
Audipower írta:bodimiki7 írta:Még jó, hogy ez a csutakfos Motta, aki se támadni, se védekezni nem tud (tavaly a barca ellen 3 gólt úgy lőttünk, hogy ő szerezte meg kettő előtt a lasztit) pont lőtt/fejelt egy gólt. Nem láttam, mert beszagatott!
Persze
- Gabosska
- Kapcsolat:
Nha jó. Most aztán felbasszintották a lelkem. Utálom azokat, akik amikor kikapásra állunk, egyből elkezdik szedni a csapatot.
DE Etoo elmehet a pisába. Sokat tett idén is értünk, de qrwára meguntam, hogy egy passzt nem tud adni, mert ő a Jani és tök m1, hogy három játékost nem tud otthagyni (utólag visszapasszol), de előre nem ad passzt...Yuto ha nem futott ma fel mellette nyolcszor, egyszer sem...mind elcselezte úgy, hogy német kontra lett belőle. Vagy Leo a hibás, mert igen szabad szerepkört adott neki, vagy egy iskolázatlan bunkó.
A Bayern és a Schalke elleni meccsek után bátran kijelentem: a keret fele nem méltó arrra, hogy ezt a mezt viselje...alibiésben a Gyuvé a király és nem mi, nyáron át lehet igazolni...
Erre a csapatra a vérfrissítés és a taktikai profizmus nagyon ráfér. Őszintén remélem, hogy idén nyáron Moratti nem fog spórolni és nem fogja egy újabb szezonunkat ellőni ilyen Biabianykkal.
DE Etoo elmehet a pisába. Sokat tett idén is értünk, de qrwára meguntam, hogy egy passzt nem tud adni, mert ő a Jani és tök m1, hogy három játékost nem tud otthagyni (utólag visszapasszol), de előre nem ad passzt...Yuto ha nem futott ma fel mellette nyolcszor, egyszer sem...mind elcselezte úgy, hogy német kontra lett belőle. Vagy Leo a hibás, mert igen szabad szerepkört adott neki, vagy egy iskolázatlan bunkó.
A Bayern és a Schalke elleni meccsek után bátran kijelentem: a keret fele nem méltó arrra, hogy ezt a mezt viselje...alibiésben a Gyuvé a király és nem mi, nyáron át lehet igazolni...
Erre a csapatra a vérfrissítés és a taktikai profizmus nagyon ráfér. Őszintén remélem, hogy idén nyáron Moratti nem fog spórolni és nem fogja egy újabb szezonunkat ellőni ilyen Biabianykkal.
- hvmetal
bánja a szar
na,nem ártana lassan még 1et lőni
Forza Inter
na,nem ártana lassan még 1et lőni
Forza Inter
- Audipower
Na az előbb láthattuk, hogy Motta milyen gyors
, Edu, úgy ment el mellette, mint egy Ferrari egy Trabant mellett.