Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

hvmetal

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Audipower írta:Na az előbb láthattuk, hogy Motta milyen gyors :lol: , Edu, úgy ment el mellette, mint egy Ferrari egy Trabant mellett. :D

neked mi a fontos,hogy nyerjünk vagy ,hogy neked igazad legyen?
örülj neki,hogy lassú.irigyellek ha kajak most ettől jó kedved lesz
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Gabosska írta:Nha jó. Most aztán felbasszintották a lelkem. Utálom azokat, akik amikor kikapásra állunk, egyből elkezdik szedni a csapatot.
DE Etoo elmehet a pisába. Sokat tett idén is értünk, de qrwára meguntam, hogy egy passzt nem tud adni, mert ő a Jani és tök m1, hogy három játékost nem tud otthagyni (utólag visszapasszol), de előre nem ad passzt...Yuto ha nem futott ma fel mellette nyolcszor, egyszer sem...mind elcselezte úgy, hogy német kontra lett belőle. Vagy Leo a hibás, mert igen szabad szerepkört adott neki, vagy egy iskolázatlan bunkó. :evil:

A Bayern és a Schalke elleni meccsek után bátran kijelentem: a keret fele nem méltó arrra, hogy ezt a mezt viselje...alibiésben a Gyuvé a király és nem mi, nyáron át lehet igazolni...
Erre a csapatra a vérfrissítés és a taktikai profizmus nagyon ráfér. Őszintén remélem, hogy idén nyáron Moratti nem fog spórolni és nem fogja egy újabb szezonunkat ellőni ilyen Biabianykkal.

Én nem csak most gondolom azt, hogy ezeknek a játékosoknak mennie kellene, hanem már legalább 4-5 hónapja. Szal nem mostani fellángolás ez nálam.
Az Eto'o-s résszel egyetértek. Nagatomo-nak látványosan nem passzol és nem is passzolt eddig sem. Ezért kellene venni sztem jó szélsőket és középpályásokat, hogy ne érezze úgy, hogy ő itt a király. Nem tudom, mi lehet vele, tavaly teljesen önzetlen volt, nem is láttam tőle olyat, hogy elönzőzött valamit.

Leo-nak, ha megnyeri a bajnokságot, vagy az olasz kupát, ha nem mennie kell.
Taktikailag egyszerűen kevés egy ilyen kaliberű csapathoz. Na és a fegyelem sincs meg, mint Mou idejében.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Hvmetal szerintem mostmár m1, hogy egy kettő lesz a végeredmény vagy marad a döntetlen...becsület ígysem úgysem lesz megvédve.
A kérdés csak az: mennyire lesz a csapat padlón a kiesés után, a Napolit beelőzzük-e vagy arra sem leszünk képesek.
Audipower

Picsába, pedig nagyon reménykedtem ebben a Sneijder szabiban.
Gabosska
Kapcsolat:

Audipower írta:
Gabosska írta:Nha jó. Most aztán felbasszintották a lelkem. Utálom azokat, akik amikor kikapásra állunk, egyből elkezdik szedni a csapatot.
DE Etoo elmehet a pisába. Sokat tett idén is értünk, de qrwára meguntam, hogy egy passzt nem tud adni, mert ő a Jani és tök m1, hogy három játékost nem tud otthagyni (utólag visszapasszol), de előre nem ad passzt...Yuto ha nem futott ma fel mellette nyolcszor, egyszer sem...mind elcselezte úgy, hogy német kontra lett belőle. Vagy Leo a hibás, mert igen szabad szerepkört adott neki, vagy egy iskolázatlan bunkó. :evil:

A Bayern és a Schalke elleni meccsek után bátran kijelentem: a keret fele nem méltó arrra, hogy ezt a mezt viselje...alibiésben a Gyuvé a király és nem mi, nyáron át lehet igazolni...
Erre a csapatra a vérfrissítés és a taktikai profizmus nagyon ráfér. Őszintén remélem, hogy idén nyáron Moratti nem fog spórolni és nem fogja egy újabb szezonunkat ellőni ilyen Biabianykkal.

Én nem csak most gondolom azt, hogy ezeknek a játékosoknak mennie kellene, hanem már legalább 4-5 hónapja. Szal nem mostani fellángolás ez nálam.
Az Eto'o-s résszel egyetértek. Nagatomo-nak látványosan nem passzol és nem is passzolt eddig sem. Ezért kellene venni sztem jó szélsőket és középpályásokat, hogy ne érezze úgy, hogy ő itt a király. Nem tudom, mi lehet vele, tavaly teljesen önzetlen volt, nem is láttam tőle olyat, hogy elönzőzött valamit.

Taktikailag egyszerűen kevés egy ilyen kaliberű csapathoz. Na és a fegyelem sincs meg, mint Mou idejében.

És még Leo szerencsésnek mondhatja magát, mivel nem áll rendelkezésére Muntari...képzeld, ha az a fenomén is alkotórésze lenne a gépezetének :lol: :lol:
Audipower

Gabosska írta:
Audipower írta:

És még Leo szerencsésnek mondhatja magát, mivel nem áll rendelkezésére Muntari...képzeld, ha az a fenomén is alkotórésze lenne a gépezetének :lol: :lol:

Muntari, áááááá ne is mondd. Nincs még egy játékos, akit annyira útáltam, mint a ghánai terminátort. Talán Chivu és a macedón Messi érhet fel hozzá.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nem is baj,hogy kiestünk.Egy Manchester ellen nagyon csúnya zakók születtek volna.Koncentráljunk a bajnokságra.Nyerjünk meg minden hátralévő meccset a többi nem rajtunk múlik.Olasz kupára talán van még esély.

Új edző kell és jó pár új játékos.
Tevezt remélem nemsokára bejelentik.
Audipower

Azért Pandev barátunk ma is hozza a napi alibi adagot. :lol:
Na bejött a kis Coutinho. :D
Közben 2-1.
Gabosska
Kapcsolat:

Te jó ég...Etoo undorító... :o :o :o :o :o :ugeek:
Audipower

Na ezt is megértük, hogy egy középső védő rúg egy ilyen gólt nekünk. :shock:
Audipower

Gabosska írta:Te jó ég...Etoo undorító... :o :o :o :o :o :ugeek:

Nem kötözködésképpen, de mit csinált Eto'o?
Éppen írtam a fórumra és lemaradtam.
hvmetal

jelenleg ez a keret játszik,ezzel az edzővel.kihajtjuk a belünket.idén ennyire futja
Forza Nerazzurri!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Maicon 73453 beadásából még véletlen lecsúszni sem akar egy sem jó helyre...
Audipower

Szart sem érünk vele, de az előbb ez igencsak 11-esnek tűnt.
Milito-t meg kell tartani mindenképpen. Nagyon hajtott ma is, hihetetlenül motivált.
Nálam egyértelmű, hogy Pazzini helyett ő a kezdő.
Audipower

Baggio85 írta:Maicon 73453 beadásából még véletlen lecsúszni sem akar egy sem jó helyre...

Ahogy az idei szezonban már megszokhattuk.
Audipower

Na jó éjt mindenkinek!

Forza Inter!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Na még az a vágyam se jött össze,hogy ne kettös verességgel bukjunk ki.Elfáradtak a fiúk.Tavaly nagyot meneteltünk.Idén böjt.Jövőre talán megint nyerhetünk valamit.

Forza Inter továbbra is!!!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Most már én is mondom, komoly vérátömlesztés kell a nyáron. 2009 a követendő példa, akkor a kezdőbe jött 4-5 ember, 2010ben senki. Ez ha jól belegondolunk rányomta az egész évadra a bélyegét. Jóllakott, motiválatlan csapat benyomását keltettük. Ha kell, adjuk el egy-két kulcsjátékost, és hozzunk a helyére sikeréhes embereket. Én már semmit nem várok az idei évadtól, innentől minden ajándék (jövőt nézve talán jobb is). Kupától nem esek hasra, persze örülök ha megnyernénk. Bajnokságban 2 csapat is előttünk van. Kevés van hátra, 5pont a hátrány.
Forza Inter!
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Azt hiszem erre a teljesitményre egy szó van(Schalke ellenire): Szégyen!
hvmetal

szezon elején írtam,hogy elk*rtuk a felkészülést,amire alapból kevés idő volt. eleinte sérülésekben jött ki. De rengetegen szellemileg is gyengék.az nem véletlen,hogy Maicon nem tud beadni,Sneijder minden 20.szöglete,szabadja veszélyes,Milito olyanokat mellérúg amiből tavaly bekötött szemmel gólt rúgott volna.
januárban reménytelenre vállalkozott a csapat,3fronton így helytállni. reálisan nézve ez várható volt.ki lehet rúgni mindenkit,meg hozni helyettük ilyen Sahin,Nasri féle hombárokat,ott "rontottuk el",hogy vb évében tripláztunk(5öt nyertünk) és a vezér nem maradt. tavaly nyaltunk,most pedig szopunk.
Ettől még az Inter a világ legjobb klubja
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Komax írta:Most már én is mondom, komoly vérátömlesztés kell a nyáron.

Kezdve a kispaddal. Semmi bajom nincs Leonardo-val, még akkor sem ha milanos volt, de az ő tudása egyelőre még kevés az Inter kispadjára és ha lehet ne itt töltse a tanuló éveit... Persze van még néhány dolog (játékos) amin Morattinak el kell gondolkodnia. Elképesztően sok pontatlan passzunk volt. Ez nem fér bele.

Parma ellen sem lesz sokkal könnyebb hétvégén...

FORZA INTER PER SEMPRE!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2011.04.13. 22:56-kor.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Megpróbáltuk a lehetetlen, nem sikerült.. Legalább végig küzdöttek, és hajtottak a srácok, de látszott a legtöbbjükön, hogy igazából ők sem hitték el, hogy ezt a párharcot meglehet fordítani.. Azért 1-1-nél az a szlovén buzi megadhatta volna azt a tizenegyest, legalább nem vereséggel búcsúztunk volna.. A Nord előtt meg le a kalappal, hogy végig bíztatták a csapatot, nem egyszer hallatszott a szurkolások, 2700 utaztak el gelsenkirchenbe.

FORZA INTER!
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

hvmetal írta:szezon elején írtam,hogy elk*rtuk a felkészülést,amire alapból kevés idő volt. eleinte sérülésekben jött ki. De rengetegen szellemileg is gyengék.az nem véletlen,hogy Maicon nem tud beadni,Sneijder minden 20.szöglete,szabadja veszélyes,Milito olyanokat mellérúg amiből tavaly bekötött szemmel gólt rúgott volna.
januárban reménytelenre vállalkozott a csapat,3fronton így helytállni. reálisan nézve ez várható volt.ki lehet rúgni mindenkit,meg hozni helyettük ilyen Sahin,Nasri féle hombárokat,ott "rontottuk el",hogy vb évében tripláztunk(5öt nyertünk) és a vezér nem maradt. tavaly nyaltunk,most pedig szopunk.
Ettől még az Inter a világ legjobb klubja

Igazad van. Ez a csapat nem birta el hogy a vezér otthagyta őket(szerintem semelyik másik sem birná el), én személy szerint soha nem fogom megbocsájtani neki. Ugy néz ki Leo adott egy lendületet a csapatnak ami mostanra kipukkadt. Kell a nyáron egy komoly tekintéllyel rendelkezö edző, aki rendbe szedi a csapatot. Az igazolásokat meg majd meglátjuk. Forza INTER!!
hvmetal

off:
igazad lett Gabboska.bevetettem mindent,kopasz lettem,ittam,szobát cseréltem,exem szar kutyáját is megsimogattam aztán.. pénzem is elment,ahogy a hajam is
Meccshez visszatérve azt el kell ismerni,hogy jó volt a Schalke. Nem fogom követni a BL-t,ahogy mást sem amiben nem szerepel az Inter,de majd gondolok rájuk. Capitano pedig egyre közelebb,hogy ő legyen az az Európán kívűli játékos,aki a legtöbbet játszott nemzetközi meccsen.
Forza Inter és Parma ellen nyerni kell!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

A BL-ben idén sem lesz címvédés, ez van. Kár, hogy kettős vereséggel búcsúzott a csapat, de túl kell lépni rajta és menteni a menthetőt a többi fronton.

FORZA INTER!!!
hvmetal

José a legnagyobb!!
Nem hiszem,hogy képmutató lenne. Világ legjobb csapatává tett minket. Rohadtul sajnáltam,hogy elment,de reális volt és várható.Elment szomorkodni Madridba,max jobban értékeli majd az Intert :D azt meglehet érteni,hogy nem szeret Olaszban dolgozni,élni.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Mai friss nyilatkozata Josénak, hogy a szerződését mindenképpen kitöltené Madridban, aztán menni szeretne még 1 kört angliába, de csak a Madridi évek után.
Tehát nem fog visszajönni. Persze, kis ésszel várható volt, hogy ez csak álom. De se jól nem érezte magát, se nem tudna ennél nagyobb sikereket elérni.
Ha tippelnem kéne, még minimum 1 szezon a Realnál, aztán ő veszi majd át Ferguson helyét a MU-nál. Nem fog visszajönni, sajnos.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Hát ez van. Gyorsan el kell felejteni és továbblépni. Nyáron pedig tényleg frissíteni kéne a keretet.

Amúgy Nagatomo egyre szimpibb nekem :D

Forza Inter Per Sempre!
Tommy

Soha ne mond azt, hogy soha. Ha nem is a közeljövőben, de lesz még José a mi edzőnk.
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

Hát, ez a BL-álom elszállt, pedig milyen szépen indult még Milánóban, az első percben! De ma láttam hajtani a csapatot, helyzeteket kialakítani (és elrontani is), távolról kapura lőni, szóval nekem tetszett a hozzállás. A játék még nem az igazi, a csapatjáték messze nem a tavalyi, de valljuk be, ez várható volt. Ahogy az idény első felében muzsikáltunk, szép teljesítmény, hogy Európa legjobb 8 csapata közé értünk. Nem történt tragédia a kieséssel, persze én sem így képzeltem a sorsolásnál, de sajnos így alakult. A tavalyi legerősebb fegyverünkkel ejtettek ki bennünket: taktika és fegyelmezettség. Gratula a Schalkénak, talán most jobb is, hogy nem kerültünk össze a Manchester Uniteddel. Ők még focizni is tudnak.
Ne sopánkodjatok a vereség miatt, lehet belőle tanulni és a helyenkénti játékból erőt meríteni. Én holnap is büszkén fogom viselni az Inter pólómat.
hvmetal

nem vagyok egy nagy taktikus,de ami nekem rengetegszer feltűnt,hogy védekezésből támadásba,illetve támadásból védekezésbe nagyon rosszul "áll át" a csapat.Ez a tavalyi Milánra is jellemző volt.
Sokszor nem érnek fel a társak,illetve hatalmas terület van gyakran a középpályások és a támadók között.Ez pedig valamilyen szinten Leo sara. nem mozog együtt a csapat,kevés a kényszerítő és még lehetne sorolni. Ezek után is kedvelem a brazilt,de jelenleg inkább az egyéneken múlik a dolog.Ahogy az egész idényben.Ha Eto'onak bejön a csel,ha Sneijdernek,ha Maicon el tud futni és jól beadni.
jöhetne ide Messi,Ganso,Zidane,bárki a legnagyobb erősítés egy Mourinho,Capello tudású edző lenne
remélem nem adják majd alább Morattiék amikor az edzőről lesz szó.jól összerakva,1-2új arccal kiegészülve ez a keret sikeres lehet.Ha idehozzuk Xavit,Messit,C.Ronaldo,Sahint meg apámat és a fél gárdát kicseréljük,viszont egy gyenge edző ül a kispadon hozzuk majd ezt a szintet,mert jöhet olyan ellenfél aki annyira össze lesz rakva,mint tavaly mi.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Nem lesz cimvedes tovabbra sem a BLben :roll: Tavaly vedekezes magasiskolaja, iden 20 kapott gol...ennyi volt, aprilis 13ig tartottuk magunkat a BLben :bye: sajna mult heten elment a hajo,pedig a sorsolas utan minden olyan egyszerunek tunt..most meg nezhetjuk a Schalke-Manut a dontoert...nem tudom mennyi akarat maradt a tarsasagban erre az 5 hetre, megyunk Parmaba, kedden meg Romaba, akar bukhatjuk is az osszes maradek eselyunket es remenyunket, hogy lesz meg vmi ebbol a szezonbol :roll:
Bizzunk benne, hogy harcolnak meg egy kicsit,legalabb egy kupadonto jojjon ossze, de nyaron nagy valtozasok lesznek, szerintem Wesley, Maicon, Pandev ma jatszott utoljara Bl meccset Inter mezben...es Leo se fog szeptemberben taktikai utasitasokat adni...

Egy biztos: ez volt az elso alkalom mikor lattam BL cimvedokent kiesni a csapatomat...remelem megadatik meg parszor az eletemben :lol:

Forza Inter!!!
Ipa

Hozzászólás Szerző: Ipa »

Tamas76 írta:Ne sopánkodjatok a vereség miatt, lehet belőle tanulni és a helyenkénti játékból erőt meríteni. Én holnap is büszkén fogom viselni az Inter pólómat.

Igazad van
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Úgy is lehet nézni hogy 2 év után estünk ki a BLből. :D

Azért ilyenek mondani, hogy "nem bocsájtok meg Josénak mert elment" stb. elég nagy marhaság. Neki köszönhetjük, hogy megélhettünk egy aranykort.
Alapvetően semmiféle harag, düh nincs bennem, mert kiestünk, inkább csak az zavar ahogy. 3-7 egy kicsit sok. De amit az elmúlt évben/években kaptam ettől a csapattól, azt sosem fogom elfelejteni. Óriási sikereknek lehettem részese - sajnos csak :D - a tv előtt. Ennek az évadnak még nincs vége, de minden siker csak ajándék lesz.
Én a jövőre tekintek, egy 2009-es tudatos nyári igazolásokat várok, azaz egy meglévő alapra, sikerorientált játékosokat kell igazolni.
Tommy

Az elmúlt 5 évben tényleg annyi örömet okozott nekünk ez a csapat, hogy nem tudok rájuk haragudni. Örökké nem nyerhetünk, várható volt, hogy elébb-utóbb lesz egy ilyen szezonunk, csak nem gondoltuk volna, hogy egyből a triplázás után.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Összességében lehet, hogy jobb volt így kiesni, mintha lőttünk volna négy gólt és a végén bemákol egyet a Schalke 04. A Sneijder, Maicon, Milito hármas viszont elgondolkodtatott. Mindegyiküknek óriási szerepe volt abban, hogy tavaly ünnepelhettünk. Pazar formában voltak, minden fronton. Azonban erre a szezonra valami, mintha eltörött volna bennük. Milito még magyarázható azzal, hogy lelkileg nem tett jót neki sem Maradona, sem az aranylabda szavazás, illetve sokat volt sérült, de a másik két játékos miatt kicsit csalódott vagyok. Maicon már régóta itt van, lehúzott több idényt a legmagasabb szinten, mindent megnyert, el kellett volna engedni a nyáron, csak Morattiék máshogy gondolták. Sneijder pedig... mindenki tisztában van vele, hogy a világ egyik legpengésebb játékosa, de december óta olyan, mint egy fürdős kurva. Tavalyról, de még a szezon legelejéről sem emlékszem arra, hogy folyton rinyált, hisztizett volna. Sőt a VB-n sem ez volt a jellemző. Azonban ez még bocsánatos bűn lenne, ha legalább jól játszana mellette. De ne legyek telhetetlen, legalább jól játszana 4-5 meccsenként. Ehelyett mi van? Sok gyenge passz, rossz lövések, elrontott szabadrúgások és minősíthetetlen viselkedés, minden szinten (BL, bajnokság, válogatott).
Értem én, hogy nincs olyan középpályás aki levenné a válláról a terhet, vagy segítené a támadásokat, de tavaly még inkább nem volt. Remek játékos, aki zseniálisan lát a pályán és sokat köszönhetünk neki, de ha el akar menni az MU-ba, akkor menjen csak. Egyrészt, láttuk Maicon esetében milyen, ha valaki szíve szerint máshol lenne, másrészt kaphatunk érte sok pénzt, meg egy általam nem túl kedvelt, de zseniális játékost, Nani-t.
Tartom a véleményemet, hogy idén nagy bevásárlást kell tartani több okból is.
1. Sok játékos motiválatlan.
2. Sok játékos formán kívül van.
3. Sok játékosnak bérelt helye van a kezdőben. (amiből következik, hogy)
4. Nagyon gyenge a kispadunk.
5. Pár játékos kiöregedik lassan.
6. Pár pedig nem üti meg a szintet -még, vagy már-.
7. Vannak hiányposztok a kezdőben is.
8. Talán az utolsó lehetőség nagyobb összeget költeni a pénzügyi fair-play előtt.
9. És ha úgy vesszük, egy korszak véget ért.
Nagyon tisztán látszik, hogy a fiatalítás irányába megyünk el, hiszen sorra vesszük a tehetségeket. Ez jól is van így. Fontos a győzelem, de még fontosabb, hogy egy szerethető csapatunk legyen (maradjon), akik mindent megtesznek az Inter-ért és nem azon gondolkodnak, hogy hova kéne szerződni a szezon végén. Akik ezt teszik és nem érzik jól magukat, azokat pedig mindenki érdekében el kell adni, miután megköszöntük nekik a felejthetetlen élményeket.
Forza Inter!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Sajnos nem láttam a meccset, bár utólag lehet jobb is, de a gólokat megnéztem. Raul gólja...komolyan mondom középen beindul ennyire üresen...két középső védő mit csinált? Kártyáztak a szélsőkkel? :evil: Az a baj nagyon bosszant, hogy idén szét alázzák a védelmünket mindig, olyan gólokat kapunk néha, hogy megye 2-be ciki lenne.... :cry: Ráadásul pont mi akik mindigis a védekezésünkről voltunk híresek és nem csak Mourinho alatt. Szégyen ez a rengeteg kapott gól és ebből egy csomó ilyen nevetséges gól....bajnokságban asszem a Samp meg a Chievo is kevesebb gólt kapott nálunk.... :?
Bajnokságba tegyünk meg mindent amit lehet, kupát a milan ellen nyerjük meg és nyáron vegyünk pár játékost...meg egy tapasztalt, taktikus edzőt...
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

A tegnapi meccs pont azt hozta,amit vártam.Próbálkoztunk,de tudat alatt ott volt a 4 gól,ami rá is nyomta a bélyegét a teljesitményre.Igazából a tegnapira nem lehet haragudni,az a milánói események következménye.Viszont az első meccs még jóideig rémálmokat fog okozni az biztos :evil: Ami feltünt :Sneijder teljesitménye nagyon gyenge volt,passzai,inditásai nem ültek.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

a rengeteg eladott labdárol és a buta passzokrol nem is beszélve
hvmetal

ez a keret jelenleg felállt védekezés ellen kb ennyit ér.
Nagatomotól még nem,Maicontól pedig már nem várhatjuk,hogyha nem megy középen a játék,váltunk rájuk és széleket kihasználva,megbontva az ellenfél védekezését beívelgetjük a jól fejelő játékosainknak.erőltetjük középen és átlövőnek idén max Stankot használhatjuk. Nem igazán értek egyet Moratti ötletével,hogy szép,sok passzos foci.
nekem tetszett,hogy levédekeztük a Barcát és sok csapatnak a saját 16osunktól indulva 5passzból gólt lőttünk.
bár az is igaz,hogy különbség míg tavaly az egész csapat együtt élt,idén szétesett a fegyelem és nincs meg az összhang.majd lesz valami.
Scudettoban továbbra sem hiszek.jó lenne,a milán is szar,de 7vereséggel a derbikből 1győzelemmel (Roma) hát :roll: kicsit önámításnak hatna,hogy hát azért csak faszák vagyunk,közben meg :roll:
mind1,meg kell próbálni,ha eltudják bukni,beelőznénk őket azért csak kellemesen zárnánk ezt a szar idényt
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Én abban is látom ezt a gyenge teljesítményt, hogy rövid a kispad és nagyon sok játékos szinte végigjátszotta az egész szezont + Beni bácsinál nagyon erőnléti tréningek voltak és erre jön rá, hogy sokan VB-n voltak és nem volt idő igazán regenerálódni... FÁRADT az egész csapat...
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

vaskalap írta:tudat alatt ott volt a 4 gól,ami rá is nyomta a bélyegét a teljesitményre.

Az egész szezonunk olyan, mint a Schalke elleni visszavágó.

Le vagyunk maradva, leginkább a tavalyi játékunktól, és egész évben kergetjük.
Audipower

Keret a Parma elleni meccsre:

Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 37 Marco Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.

Sajnos van egy olyan érzésem, hogy ez a retek Chivu megint kezdő lesz balbekkben. Valahogy nem értem az edzőket. Tavaly meg idén is egy nagy 0 volt, de Mou,Benítez és Leo is őt favorizálja. :shock:

W.Samuel-t nem értem, miért nincs, mikor már egészséges és ott volt a Schalke elleni keretben is.

Maicon, meg Motta meg állítólag fáradtság miatt nem lettek nevezve, Cordoba-t meg megműtötték valami sérülése miatt.

Faraoni pedig remélem bemutatkozik majd a csapatban majd az idény végéig, legalább csereként. Kiváncsi vagyok, hogy nyomja a srác, mert nagy tehetségnek mondják.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Audipower írta: retek Chivu
Tény, hogy bőven akadtak gyenge meccsei, de nagyon unalmas, hogy a többség állandóan őt találja meg, főleg, amikor még aktuálisan pályára sem lépett. Sajnos valóban nem az elvárásoknak megfelelően sikerül a kék-fekete pályafutása, de szerintem messze nem ő az elmúlt évek leggyengébb láncszeme.

FORZA INTER!!!
Audipower

sorger=giallo írta:
Audipower írta: retek Chivu
Tény, hogy bőven akadtak gyenge meccsei, de nagyon unalmas, hogy a többség állandóan őt találja meg, főleg, amikor még aktuálisan pályára sem lépett. Sajnos valóban nem az elvárásoknak megfelelően sikerül a kék-fekete pályafutása, de szerintem messze nem ő az elmúlt évek leggyengébb láncszeme.

FORZA INTER!!!

Engem már az is irritál, ha pályára lép a hülye "fejvédőjében". Úgy néz ki, mint valami harckocsivezető a II. vh. idejéből. :D Kb. Vanczák Vili szintű játékos, ennyi nekem elég is. Már a középső védő poszthoz is nagyon lassú, balhátvédnek pedig egyenesen katasztrófális.A nyáron mindenképpen meg kell szabdulni tőle és Pandevtől(a kis Coutinhot meg meg kell tartani és beépíteni), mert csak a baj van velük. Chivu hátul legalább akkora veszélyforrás, mint Materazzi vagy Cordoba. A román már Burdisso-i magasságokba emelkedett szerencsétlenkedésben. Azért hála istennek az argentíntől is megszabadultunk.
hvmetal

Azért Chivu sérüléséig a liga egyik legjobb védője volt.Nem a román szemeiért igazoltuk le.Gondolom senki sem tervezett azzal,hogy majd majdnem meghal a pályán.Azóta sokkal rosszabb.
Cordoba,Mátrix meg ennyi év után több tiszteletet érdemelnek.Vannak hibáik,már túl vannak a zeniten,mindjárt abba hagyják,de több éven keresztül odatették magukat és segítettek a csapaton. Jelenleg ők is a csapat részei.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

hvmetal írta:Azért Chivu sérüléséig a liga egyik legjobb védője volt.Nem a román szemeiért igazoltuk le.Gondolom senki sem tervezett azzal,hogy majd majdnem meghal a pályán.Azóta sokkal rosszabb.
Cordoba,Mátrix meg ennyi év után több tiszteletet érdemelnek.Vannak hibáik,már túl vannak a zeniten,mindjárt abba hagyják,de több éven keresztül odatették magukat és segítettek a csapaton. Jelenleg ők is a csapat részei.

Ez mind szép és igaz is. Am. tudja valaki Marco, és Córdoba mikorra tervezik a visszavonulásukat ? :?
Audipower

jdanika írta:
hvmetal írta:Azért Chivu sérüléséig a liga egyik legjobb védője volt.Nem a román szemeiért igazoltuk le.Gondolom senki sem tervezett azzal,hogy majd majdnem meghal a pályán.Azóta sokkal rosszabb.

Ez mind szép és igaz is. Am. tudja valaki Marco, és Córdoba mikorra tervezik a visszavonulásukat ? :?

Sajnos nem tudom, de remélem minél előbb, lehetőleg a szezon végén, bár asszem Marco-nak és Cordoba-nak is 2012-ig van szeződése .
Szervezni kell nekik egy búcsúmeccset és adni valami feladatot a klubnál, lehetőleg ne utánpótlásedzőit, mert abból sok jó nem származna. Chivu meg mehet, amerre lát, mert ennyit érdemel.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

hvmetal írta:Azért Chivu sérüléséig a liga egyik legjobb védője volt

Talán a rómában még igen, de mióta leigazoltuk jó ha 5 értelmes meccse volt, ennek a duplája meg simán elment rajta.
Pl ott remek szabadokat rúgott, itt meg teljesen le van butulva..
A remek rómás évekért csak ne szeressük már :D
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

mike írta:
hvmetal írta:Azért Chivu sérüléséig a liga egyik legjobb védője volt

Talán a rómában még igen, de mióta leigazoltuk jó ha 5 értelmes meccse volt, ennek a duplája meg simán elment rajta.
Pl ott remek szabadokat rúgott, itt meg teljesen le van butulva..
A remek rómás évekért csak ne szeressük már :D

Detto ! Chivunak akadtak jó meccsei de nem mutatott egyenletes jó formát.
Gyenge pontunk volt, de ezt nem utálkozva írom. Ez csak csupán csendes megjegyzés. Nem hagyott mély nyomokat bennem. A 2010-es NAGY INTER csapatában a leggyengébb láncszem volt. Persze részese volt a sikernek meg olykor ott volt ahol kellett lennie egy hátvédnek, de semmi kiemelkedő.
FORZA INTER !!!
Válasz küldése