Mourinho egy zseni egy isten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezt a Bousqets vagy kicsodát de gyülölöm Motta folytotta volna meg. MEg Messit is beállítják egy szentnek közbe meg egy kis köcsög ő is,már bocsánat de még bennem van a feszültség. Ja és Julio meg egyszerűen szavak nincsenek rá. Bl legjobb kapusa díjat ha nem ő nyeri nincs igazság.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marco 2010.04.28. 22:56-kor.
Marco írta:Mourinho egy zseni egy isten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezt a Bousqets vagy kicsodát de gyülölöm Motta folytotta volna meg. MEg Messit is beállítják egy szentnek közbe meg egy kis köcsög ő is,már bocsánat de még bennem van a feszültség.
MESSI egy kis mocsok....Maicont is ő könyökölte az előző meccsen. 1 biztos Ibra főhet a levében.... 2 CE SOLO INTER
Marco írta:Mourinho egy zseni egy isten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ezt a Bousqets vagy kicsodát de gyülölöm Motta folytotta volna meg. MEg Messit is beállítják egy szentnek közbe meg egy kis köcsög ő is,már bocsánat de még bennem van a feszültség.
MESSI egy kis mocsok....Maicont is ő könyökölte az előző meccsen. 1 biztos Ibra főhet a levében.... 2 CE SOLO INTER
Igen még azért nem is bántom nem volt szándékos ok, de egy bocsit se mondott. MEg ma is oda vágja a táblához... pffu idegbaj elkapott.
Még egy adalék hogy a tökorrú Ibra elment hogy BL-t nyerjen - helyette meg lehet hogy Eto'o fogja behúzni Meg is érdemli, győztes típus, Ibra meg nem az.
Zlatan miért is ment el tőlünk? Bl-t nyerni? Nagy tehetség volt, de elkallódott. Bocs, de most tényleg a legszebb öröm a káröröm. Na jó, nem a legszebb, de közel van hozzá.
Huh meg tudtam nyugodni. Óriási meccs volt, bemutattuk, hogy kell védekezni egy barca ellen, hihetetlenül koncentráltunk, MOU egy zseni, stb stb. 38 év után végre irány MADRID!! Bayern is kemény dió lesz... Ibra pedig: ennyit ér!
Hihetetlen érzés volt/van bennem,ilyen meccset..Nagyon durva volt..A lényeg,hogy kiejtettük a világ legjobb csapatának kikiáltott barcát!!Hihetetlen nagy bravúr,még alig hiszem el hogy tényleg sikerült,és döntőt játszunk..Ráadásul legjobb haverom nagy bayern drukker,mi lesz ebben az 1 hónapban jesszusom..FORZA INTER!!!!!!!!!!!
interlaci írta:Hihetetlen érzés volt/van bennem,ilyen meccset..Nagyon durva volt..A lényeg,hogy kiejtettük a világ legjobb csapatának kikiáltott barcát!!Hihetetlen nagy bravúr,még alig hiszem el hogy tényleg sikerült,és döntőt játszunk..Ráadásul legjobb haverom nagy bayern drukker,mi lesz ebben az 1 hónapban jesszusom..FORZA INTER!!!!!!!!!!!
Nekem meg legjobb haverom Barcás Itt nézte velem a meccset de korrekt volt ő is belátta h megérdemeltük a továbbjutást, meg minden.
Még nem igazán fogtam fel a dolgokat... hihetetlen az egész, ez az utolsó 10 perc... még talán soha nem éreztem ilyet... valami borzasztó volt... de sikerült!!kibírtuk 10emberrel!!! nincs mese, muszáj nyerni Madridban! Nulla e impossibile per questa Inter!!! (ja nekem is iskola holnap, de egy darabig még biztos nem tudok elaludni...)
szini írta:Még nem igazán fogtam fel a dolgokat... hihetetlen az egész, ez az utolsó 10 perc... még talán soha nem éreztem ilyet... valami borzasztó volt... de sikerült!!kibírtuk 10emberrel!!! nincs mese, muszáj nyerni Madridban! Nulla e impossibile per questa Inter!!! (ja nekem is iskola holnap, de egy darabig még biztos nem tudok elaludni...)
Én holnap reggel zh-t irok de olyan hangulatba vaok h inkább ultras vidiket nézek.
Szintén Barca fanatikus az egyik legjobb barátom, egész meccs alatt telefonáltunk, megbeszéltük, hogy Milánóban mi kaptunk egy kis segítséget a sporitól (ami meg is zavarhatott volna minket, mert nem ehhez szoktunk Olaszországban ), most meg ők egy nem is olyan kicsit, és mégsem tudtak vele élni. De azt el kell ismerni, hogy Pique valóban szép gólt lőtt, ennyi öröm nekik is járt.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Egy álmom vált valóra, és láthatom azt a csapatot a döntőben, akiért kis gyerek koromban először dobbant meg a szívem, és így nagy gyerekként is hűséges maradtam mellette, sosem hazudtolt meg, sosem pártolt el tőlem. Ez az a csapat, aki miatt meccsről meccsre magasabbra szökik a vérnyomásom, mint a játékosoknak, akik miatt elüvöltöm az összes hangszálam akármikor, bármikor, és hálás vagyok azért, hogy egy ilyen csapatnak szurkolhatok, büszkébb vagyok rájuk, mint a saját anyjuk. Mindig azt mondogattuk, hogy sebaj, majd jövőre, és lám lám, 2010 a mi évünk lehet és lesz is! A Bayern nem lehet ellenfél ilyen 4 meccs(Chelsea, Barca) után, akárki akármit mond, de amit elértünk ez ellen a két nagyágyú ellen, akárhogy is végződik a döntő, büszke leszek a csapatra, a játékosokra, kifejezetten azokra, akiknek, mint nekünk, Inter-szívük van, és tűzbe-vízbe mennek ezért a két színért, a kékért, és a feketéért. Akárhogy is játszon a csapat, én mindig büszke leszek rájuk, és mindig örömmel tölt el, amikor az Interre mint csapatra, mint intézményre, mint ideológiára, mint életstílusra gondolok ! Szeretném megköszönni az életnek, hogy megadja azt a lehetőséget nekem, hogy láthatom azt a csapatot a Bajnokok Ligája döntőben, Európa legrangosabb kupasorozatának az utolsó meccsén, ami nekem mindennél kedvesebb a világon! Elmondhatatlan érzés az, hogy végre az Inter és a BL döntő olyan kontextusban jön létre, ami nem olyan időkről szól, amikor még nem is éltem, nem tudhattam, milyen büszke és boldog lehet az illető, aki ízig-vérig Inter szurkoló! Ebből az érzésből egy darabkát magaménak érezhetem innen, a kicsi és sanyargatott magyar földről, több ezer kilométer távolságból!
FORZA RAGAZZI ! FORZA INTER ! GRAZIE RAGAZZI ! NULLA E'IMPOSSIBILE PER QUESTA INTER!
Köszönöm a figyelmet, a terjedelemért és minden egyes hibáért a vegyigyümi házipálesz vonható felelősségre!
hát Motta tuti h nem játszik..de am más nem nagyon kapott lapot aki veszélyben lett volna..nem?
Így van. De Motta első sárgájánál a kommentátor magyarázta, hogy Capitano kapta a lapot, és nem léphet pályára a döntőben. Az szörnyű lett volna.. Zanettinek jár a dicsőség.. de még mennyire
Azért idejött Mourinho, kapott olaszban eleget. Támadták, fikázták, de 2 év alatt összerakott egy BL döntős csapatot. Amire évtizedek óta nem volt igazi esélyünk most behúzhatjuk. José zseni vagy
OTT VAGYUNK OTT VAGYUNK OTT VAGYUNK OTT VAGYUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BL DÖNTŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!! Nem is tudom hány éve vágyok erre, pedig csak 20 éves vagyok...
Ilyet más csapat nem tud, hazai pályán a meccset megfordítva LEGYŐZI a Barcelonát, majd idegenben emberhátrányban megőrzi az előnyét! Mourinho arca a végén... felejthetetlen...
Ha már sárgák meg eltiltások: Maicon, Samuel és Zanetti az első egyenes kieséses meccsre úgy mentek ki, hogy veszélyeztetettek voltak. Azóta nem kaptak sárgát, hihetetlen, hogy mennyire ott vannak fejben. Lucio kapott egyet, amit a Moszkva ellen letöltött, a Barcelona ellen 2 meccsen át nem kapott lapot a védelem, kivéve Chivu...
Igen Zanettinek jár már egy BL-döntő, esetleg BL-győzelem Így lesz kerek és teljes a pályafutása. Ha valaki akkor ő biztosan megérdemli. Rengeteget dolgozott érte, hogy meglegyen ez is neki. Viva Zanetti! Forza Inter!
azt hiszem egy iszonyat nehéz meccsen vagyunk túl, de megérte az idegeskedést! még most sem fogtam fel, hogy továbbjutottunk! elképesztő volt, ahogy a srácok küzdöttek. ekkora nyomást kibírni.. fantasztikus volt ma is a Lúcio-Samuel tengely és persze az egész CSAPAT hatalmasat küzdött! le a kalappal mindenki előtt! Mou egy géniusz!
Íme szerény értékelésem: Julio Cesar 9 - Maicon 8, Lúcio 9, Samuel 9, Chivu 8 - Zanetti 8, Cambiasso 9, Motta 7, Sneijder 9, Eto'o 9, Milito 9. Cserék: Muntari 8, Mariga 8, Cordoba 7.
San Siro írta:Igen Zanettinek jár már egy BL-döntő, esetleg BL-győzelem Így lesz kerek és teljes a pályafutása. Ha valaki akkor ő biztosan megérdemli. Rengeteget dolgozott érte, hogy meglegyen ez is neki. Viva Zanetti! Forza Inter!
Meg is lehetett volna sokkal korábban, ha eligazol ugye...de nem tette, és ez a hosszú éveken, lassan évtizedeken átívelő töretlen, becsületes, alázatos, feltétel nélküli odaadás az, amitől Ő az Inter elmúlt évtized, a jelen, és a következő minimum 1 évtized viszonylatában !!!! Hihetetlen ember és hihetetlen focista! Mindig beleborzongok, amikor a 20 éves kispöcsöket futja le játszi könnyedséggel a 90 perc alatt számtalanszor, ahogy a labdát átveszi, és megtartja, ahogy leszed bárkit a pályáról anélkül, hogy sárgát kapna, (pirosat is talán egyszer kapott egész pályafutásában) olyan: C'est génial.
Sokkal több mint egy ikon. Hatalmas tisztelet a Kapitányunknak! VIVA ZANETTI ! IL CAPITANOOOOOO!