Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
RenciDavid
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Mourinhoról annyit, ha Angliába megy akkor csak a MU-hoz fog, de ott még nincs üresedés. Várni fog, hogy Fergie után átveheti-e ő, addig nem megy másik angol csapathoz.
Viszont Fergie utódnak legalább annyiszor hozzák szóba már Guardiolát is, így egyáltalán nem biztos, hogy ő kapja az állást. Ráadásul Guardiola is mondogatja hogy majd elhagyja a Barcát.
Szóval bármi lehet, ha a Realtól valamiért eljön nyáron akkor szerintem mi lehetünk az állomás. A kérdés, hogy eljön-e vagy kirúgják-e.
Viszont Fergie utódnak legalább annyiszor hozzák szóba már Guardiolát is, így egyáltalán nem biztos, hogy ő kapja az állást. Ráadásul Guardiola is mondogatja hogy majd elhagyja a Barcát.
Szóval bármi lehet, ha a Realtól valamiért eljön nyáron akkor szerintem mi lehetünk az állomás. A kérdés, hogy eljön-e vagy kirúgják-e.
- jdanika
Nem fog visszajönni, én legalább is már nem nagyon hiszek ebben, úgy járna mint Schumi az F1-ben, lerombolja a várat amit felépített, itt már nem nyerhet semmi újat, ha annyira akart volna simán maradhatott volna, de am. se szerette az olasz közeget, csak az Intert ki is nyílvánította. Ami a meccset illeti, megint katasztrófa nem akarok vészmadár lenni, de ezzel a játékkal simán odaadjuk a Rómának a kupát...
- e.szabi
Ha idejönne Mou, bőven lenne motiváció egy ilyen szezon után. Tegyük fel jövőre megnyernénk vele a bajnokságot, már nem mondhatjuk azt, hogy lerombolta amit felépített.
- hvmetal
tök felesleges Joséról még beszélni.Szopik a csapat,Guardiolát és Mourinhot írják,mint a 2 leg..
Minden Inter szurkoló arra vágyik,hogy visszatérjen.jelenleg a csapat nagyon mélyen van.Tavaly a fia iskolaváltásával jöhetett rá mindenki,hogy tuti lép(vagy vmi ilyesmi). Amíg nem bizonyosodik be,addig inkább kezeljük újságírói siker-orientáltságnak. Csak jobban elgondolkodtatja az embert,mint ha azt írták volna,hogy ebédeltek Morattival.
Várható lesz még sok hasonló cikk.Ha újságírás...akkor sem lepődnék meg,ha megírnák,hogy gangbang partira mentek Massimoval,ahol szóba jött az Inter és..
Jobb 1-2ilyen pletykában nem hinni és max kellemesen csalódni,mint hagyni, hogy húzzák a mézes madzagot,aztán meg koppanni.
Forza Inter!
Minden Inter szurkoló arra vágyik,hogy visszatérjen.jelenleg a csapat nagyon mélyen van.Tavaly a fia iskolaváltásával jöhetett rá mindenki,hogy tuti lép(vagy vmi ilyesmi). Amíg nem bizonyosodik be,addig inkább kezeljük újságírói siker-orientáltságnak. Csak jobban elgondolkodtatja az embert,mint ha azt írták volna,hogy ebédeltek Morattival.
Várható lesz még sok hasonló cikk.Ha újságírás...akkor sem lepődnék meg,ha megírnák,hogy gangbang partira mentek Massimoval,ahol szóba jött az Inter és..
Jobb 1-2ilyen pletykában nem hinni és max kellemesen csalódni,mint hagyni, hogy húzzák a mézes madzagot,aztán meg koppanni.
Forza Inter!
- Süti
Inter101 írta:Persze hogy nem nyerhetünk minden évben ez oké, de amit mostanában nyujt a csapat az nem elfogadható! Most láthatoan még akinek volt is kedve és energiája játszani annak is elment a kedve az egésztől. KELL egy jó edző, mondjuk lövésem sincs ki lehetne az, lehet jobban járnánk egy kevésbé neves de jó képességű olasszal(van ilyen??)! Szerintem elképzelhetetlen hogy Mourinho visszajöjjön. A Real annyira azért nem hülye hogy elküldje.
Nézd, a mostani teljesítmény nagy valószínűséggel a harmadik helyre lesz elég a bajnokságban, (én a Nápolynak szorítok) és nekem sem tetszik amit látok, de törvényszerű a visszaesés, ezt el kell fogadni.
Ott van az olasz kupa, azt meg kell nyerni a Milan ellen, az valamit visszaadhat a megtépázott önbizalmon.
Mourinho-t innen sem küldték, én látok arra esélyt hogy visszatérjen, nem sokat, de látok.
- hvmetal
remélem igazatok lesz. Mourinho visszatérése ebben a helyzetben egy BL győzelemmel érne fel nálam
Én nem láttam a meccset.Eredmény miatt nem is érdekelt eddig. Valaki tudna majd pár mondatot írni róla? játékos osztályzatok,benne volt egyáltalán a játékunkban a gól?ilyesmikre gondolnék.
Én nem láttam a meccset.Eredmény miatt nem is érdekelt eddig. Valaki tudna majd pár mondatot írni róla? játékos osztályzatok,benne volt egyáltalán a játékunkban a gól?ilyesmikre gondolnék.
- e.szabi
Nagyon jó lenne ha Mou visszatérne, Leo pedig igazgatói állást kapna. Gondoljunk csak bele, Leo becserkészi a vadakat, Mou pedig mennyei kaját főz belőlük, azaz Leo-val sok fiatal tehetségre lenne esélyünk, Mou meg szépen csapattá kovácsolja őket.
- Komax
Ez a szezon a merda elleni bukta után ment el. Ott nem tudtunk átlépni a holtponton (előzés a tabellán), ez demoralizálta a csapatot ( a schalke ellen nagyon kijött). Mondtam korábban is, minden ajándék amit még az idén nyerünk. Holnap a DS pluson lesz a kupa meccs. Szolgáltatóm volt kegyes berakni a csatornát.
Kíváncsian várom, hogy van-e még tűz ebben a csapatban?
- versenyszellem
Komax írta:Ez a szezon a merda elleni bukta után ment el. Ott nem tudtunk átlépni a holtponton (előzés a tabellán), ez demoralizálta a csapatot ( a schalke ellen nagyon kijött). Mondtam korábban is, minden ajándék amit még az idén nyerünk. Holnap a DS pluson lesz a kupa meccs. Szolgáltatóm volt kegyes berakni a csatornát.Kíváncsian várom, hogy van-e még tűz ebben a csapatban?
játszatni kéne obit, coutinhot, marigát, esetleg egy fiatalabb hátvédünket. izmosodjanak ők is kicsit, a nagyok nem hiszem hogy komolyan tudnák venni a dolgokat már, sajnos Leo lelkesítése a milan vereség óta már nem elég, és védekezés nélkül igazán esélytelenek vagyunk
- Festa
Komax írta:Ez a szezon a merda elleni bukta után ment el. Ott nem tudtunk átlépni a holtponton (előzés a tabellán), ez demoralizálta a csapatot ( a schalke ellen nagyon kijött). Mondtam korábban is, minden ajándék amit még az idén nyerünk. Holnap a DS pluson lesz a kupa meccs. Szolgáltatóm volt kegyes berakni a csatornát.Kíváncsian várom, hogy van-e még tűz ebben a csapatban?
Nagyon igazad van.Leo szépen felhozta a csapatot.Elsősorban nem kiváló taktikai érzékével operált ,csak megtalálta a közös hangot a csapattal.Egy már elbukott bajnokságot hozott vissza.
Sajnos a Derby volt a mi Watelonk.Ott korán találat ért minket és elvéreztünk.(Mocskos Pato dögölj meg) Akármit is nyilatkoznak a fiúk sajnos már nem hittünk sem a scudettoban sem a Bl továbbjutásban.
A mai meccsen kiváncsi vagyok,hogy mennyire motivál minket az olasz kupa.
- hvmetal
Festa írta:Komax írta:Ez a szezon a merda elleni bukta után ment el. Ott nem tudtunk átlépni a holtponton (előzés a tabellán), ez demoralizálta a csapatot ( a schalke ellen nagyon kijött). Mondtam korábban is, minden ajándék amit még az idén nyerünk. Holnap a DS pluson lesz a kupa meccs. Szolgáltatóm volt kegyes berakni a csatornát.Kíváncsian várom, hogy van-e még tűz ebben a csapatban?
Nagyon igazad van.Leo szépen felhozta a csapatot.Elsősorban nem kiváló taktikai érzékével operált ,csak megtalálta a közös hangot a csapattal.Egy már elbukott bajnokságot hozott vissza.
Sajnos a Derby volt a mi Watelonk.Ott korán találat ért minket és elvéreztünk.(Mocskos Pato dögölj meg) Akármit is nyilatkoznak a fiúk sajnos már nem hittünk sem a scudettoban sem a Bl továbbjutásban.
remélem nem annyira,mint engem.
tegnap olvastam,hogy Eto'o lehet kimarad most
- Festa
hvmetal írta:Festa írta:Komax írta:Ez a szezon a merda elleni bukta után ment el. Ott nem tudtunk átlépni a holtponton (előzés a tabellán), ez demoralizálta a csapatot ( a schalke ellen nagyon kijött). Mondtam korábban is, minden ajándék amit még az idén nyerünk. Holnap a DS pluson lesz a kupa meccs. Szolgáltatóm volt kegyes berakni a csatornát.Kíváncsian várom, hogy van-e még tűz ebben a csapatban?
remélem nem annyira,mint engem.
tegnap olvastam,hogy Eto'o lehet kimarad most
Csak szólok,hogy Eto'o sérült.A Pazzini,Milito párosra kiváncsi vagyok.
- hvmetal
nem láttam a meccset,máshol sem volt nagyon erről írva. meddig lesz sérült?
Pazzo,Milito egyszerre.ezígy érdekes lesz.kéne egy jó Sneijder,Maicon mára akkor nagyon
Pazzo,Milito egyszerre.ezígy érdekes lesz.kéne egy jó Sneijder,Maicon mára akkor nagyon
- Audipower
hvmetal írta:nem láttam a meccset,máshol sem volt nagyon erről írva. meddig lesz sérült?
Pazzo-t és Milito-t sztem nem szabad egyszerre játszatni, mert egyikőjük sem az a típus, aki tömi labdával a másikat. Én a Milito-Pandev vagy Pazzini-Pandev kettőssel állnék fel elől. Sneijder meg Pandev azért csak adna néhány jó zsugát.
Mondjuk nekem az a fura a macedónban, hogy néha forintos labdákkal ugratja ki a többieket a leshatáron, néha pedig olyan, mint egy mozgássérült. Nem értem, hogy miért csak 5 percekre tud jól játszani.
- Gabosska
- Kapcsolat:
Én kezdetném együtt a két éget, mivel míg Pazzo a tiőpikus lesipuskás, Milito eszméletlen mezőnymunkát képes végezni, lehetne amolyan előkészítő csatár...amióta Leo van tulajdonképpen két csatárral egsyzersem álltunk fel (papíron volt hogy Etoo meg Pazzo egsyzerre csatárok voltak, de ekkor Etoo inkább volt szélső támadó, mint középen játszó csatár).
- Cupi
Nem tudom mit várjak a mai meccstől. roma sincs formában mi sem. Benne van egy sima győzelem, de sajnos egy sima vereség is.
Kupa nem egy nagy dolog, de azért jó lenne mégis nyerni valamit.
- hvmetal
Cupi írta:Nem tudom mit várjak a mai meccstől. roma sincs formában mi sem. Benne van egy sima győzelem, de sajnos egy sima vereség is.
természetesen Inter győzelmet várok,de
azért egy Inter-Roma mostanában elég nagy téttel bíró derbik voltak. A Roma sokkal jobb lelkiállapotban lehet most.
Szezonjuk régen elment,de itt a lehetőség,hogy valamit nyerjenek. Nekünk meg,hát idén csak ez maradt,meg kéne legalább nyerni. Viszont erre a meccsre szükség is van meg nem is.Fizikailag nincs,szellemileg viszont egy győzelem visszahozhat egy szatyornyi önbizalmat.
most nagy dilemmába vagyok.Digi Plusom nincs,de az alap leadja este 11től. bár,ha Juhártus Tomi lesz a segéd...
Van valakinek fasza streame a meccshez?
- Komax
http://atdhenet.tv/36739/watch-as-roma-vs--inter-milan
link akinek kell.
(tv szolgáltatóm 2nap után ki is szedte a DSplust, remélem csak átmeneti, nem akarok a net előtt görcsölni, mert úgy látom az olasz meccseket a digi rápakolta a plusra, a Lazio elleni is a DSP-n lesz.)
link akinek kell.
(tv szolgáltatóm 2nap után ki is szedte a DSplust, remélem csak átmeneti, nem akarok a net előtt görcsölni, mert úgy látom az olasz meccseket a digi rápakolta a plusra, a Lazio elleni is a DSP-n lesz.)
- Stankov
Ki ez f@szopó biró?????
- hvmetal
szom már Pandev fülébe.komolyan a monicompból sem lógna ki.
bíró is..sima 11es.
bíró is..sima 11es.
- Audipower
Na ez így elég érdekes lesz. Nem igazán tudunk majd Pazzini-n kívül olyan játékost behozni, aki hozzá is tud valamit tenni a támadójátékhoz. Leo "csak" 3 védekező kp.-t ültetett a padra, Coutinho meg sehol.
Komolyan nem értem ezt az embert. Ennyire nem lehet hülye.
- Audipower
Taddei milyen szépet homorított megint.
Szerencsére nem ette meg ez a nyomi bíró.
- hvmetal
Roma kontra,Cuchu meg 20méterre lemaradva.Stankonak megint gyönyörű labdái vannak
- Audipower
hvmetal írta:szom már Pandev fülébe.komolyan a monicompból sem lógna ki.
bíró is..sima 11es.
Inkább menjen az NBII-be a Szpariba, vagy a DVTK-ba, oda azért csak beférne.
- Audipower
Az /atdhenet.tv/-n RaiSport-os link van. A kommentátorok nem gyengén a Roma-nak szurkolnak. Ha ők támadnak, majd megőrül mind a 2, ha mi, akkor meg tök csenben motyognak.
- Komax
Deki megint bebaszta. 0-1

- sorger=giallo
Stankovicccc! Gyönyörű gól!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- hvmetal
A FÉK
hogy beb*szta
Forza Inter!
off:audi ha korrekt közvetítést akarsz,nézzél kis Knézyvel Fradi meccset
hogy beb*szta
Forza Inter!
- Audipower
Stanko azért jó nagy gólt lőtt. 
- bodimiki7
Hát igen ő nem tud kis gólt rúgni!!
- graziejosé
Aki nem tud kis gólt lőni (:
- Audipower
hvmetal írta:A FÉK![]()
![]()
hogy beb*szta
Forza Inter!
Fater nagy Újpest szurkoló, belém lett nevelve, hogy utáljam a Fradit, sajnos azt nem nézhetem.
- hvmetal
tavasszal is a csapat egyik legjobbja,ahogy ősszel is az volt.passza,góljai még mindig élményszámba mennek
amúgy idén,hogy lesz? van visszavágó?
amúgy idén,hogy lesz? van visszavágó?
- PetR
- Kapcsolat:
Deki szokás szerint bombagólt lôtt.
Forza INTER!
- Audipower
Cambiasso sajnos hozza az idei formáját.
Ebből simán gól is lehetett volna.
- Stankov
Ez kéz!!!ami az első félidőbe volt az az volt?azt nem láttam visszajátszva de az is gyanús volt!!
- Audipower
Ha itt Chivu lett volna Menez-zel szemben, akkor vagy 11-es lett volna a Roma-nak vagy 1-1.
- bodimiki7
Stankov írta:Ez kéz!!!ami az első félidőbe volt az az volt?azt nem láttam visszajátszva de az is gyanús volt!!
Az is kéz volt De Rossinál. Valaki szólhatna a bírónak, hogy milyen rendezvényen van!
- Audipower
Na ezt megúsztuk, mert les volt, de a középpályás védekezésünk megint 0.
Simán átrohannak rajtunk.
Simán átrohannak rajtunk.
- Audipower
Sneijderrel nem tudom mi van az idei szezonban, de olyan erősek a lövései, mint egy kisgyereknek. Gyakorolhatna egy kicsit Stanko-val.
- PellerG
Ma komolyan mondom nagyon tetszett Pandev! Passzolt, sokat futott, visszajött védekezni többször is!!, kevésbé önzősködött mint máskor! Fegyelmezett volt!
- Stankov
Nah Obi most megmutathatja,ezt bírót helyből ketté fejelném!
- Audipower
Sneijder megint látványosan nem passzol a kis japónak.
- Audipower
PellerG írta:Ma komolyan mondom nagyon tetszett Pandev! Passzolt, sokat futott, visszajött védekezni többször is!!, kevésbé önzősködött mint máskor! Fegyelmezett volt!
Ja, nekem is tetszett, csak ne pörgetné fel mindig a labdát. Szólni kellene neki, hogy kis területen a földön gyorsabban lehet passzolgatni, vagy elég, ha megnéz egy Barca vagy Arsenal meccset.
- Audipower
Komolyan beszarok, Ranocchia is mit csinál. 
- Audipower
Na bejön Mariga is időhúzó cserének.
- Nerazzurri
Obi is ügyes volt..
- Audipower
Na ebből a meccsből is kb. a győzelem a pozitívum, más nem nagyon. Azért Sneijder visszavehetne az arcából. Se a japónak, se a kis Obi-nak nem passzolt egyáltalán. Ez egy irányítótól pedig elfogadhatatlan. Legalább 2-3 nagy helyzet lehetett volna a kontrákból, ha Wes odadja a zsugát a japónak. Na itt látszik meg, hogy nincs igazi vezére a csapatnak, mert Mou már tuti szólt volna érte. Leo meg elvan , mint befőtt és haverkodik velük.
Na meg Wes lövéseiből jó, ha 10-ből 1 elcsordogál a kapuig, mint egy gyenge hazaadás. Nagyon rosszul játszik mostanában.
Na meg Wes lövéseiből jó, ha 10-ből 1 elcsordogál a kapuig, mint egy gyenge hazaadás. Nagyon rosszul játszik mostanában.
- hvmetal
sajnálnám,ha nem maradhatna jövőre Obi.simán kinéz belőle egy klasszis játékos.Sneijder meg elfelejtett lőni.Maicon beadni. fáj ránézni a kontráinkra a tavalyi év után,de lesz ez jobb is.
nyertünk,ez a lényeg.elég gyenge volt a Roma
nyertünk,ez a lényeg.elég gyenge volt a Roma
- bazsi
Audipower írta:Na ebből a meccsből is kb. a győzelem a pozitívum, más nem nagyon. Azért Sneijder visszavehetne az arcából. Se a japónak, se a kis Obi-nak nem passzolt egyáltalán. Ez egy irányítótól pedig elfogadhatatlan. Legalább 2-3 nagy helyzet lehetett volna a kontrákból, ha Wes odadja a zsugát a japónak. Na itt látszik meg, hogy nincs igazi vezére a csapatnak, mert Mou már tuti szólt volna érte. Leo meg elvan , mint befőtt és haverkodik velük.
te a man u meccset nézted a digi sporton?