Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

mike

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: mike »

Hvmetal:
Sok mindennel egyetértek veled, de én mindenképp leváltanám Leót. Az az alázás amit kaptunk a milantól és a schalkétól az megbocsáthatatlan. A scudetto talán meglehetne vele is, de remélem ennél többre vágyunk, a nemzetközi sikerhez már hadvezér /stratéga kell a csapat élére. Leo még a legnagyobb jóindulattal sem az.
Valóban nagyon szimpatikus, de ez másodlagos az edzőnél, ha mondjuk jönne Ancellotti annak is jobban örülnék.
Ősellenség volt mindig, de nagy taktikus, és igencsak kiáll a rúdja a cseszkiből.
A régebbi drukkerek emlékeznek talán Simonira,Tardellire, mindkettő nagyon szimpatkus volt, csak épp nem tudták kihozni a maxot az akkori csapatból.
Szerintem a legnagyobb igazolás egy igazi sztáredző lenne, mert sajnos azon a poszton vagyunk a leggyengébbek :?
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

emlékszem Tardellire is.ha jól,akkor azt hiszem vele értük el azt a szép eredményt a kupában a Milán ellen :|
Amúgy Lippi is elvileg sztár edző aztán.. továbbra is azt mondom,hogyha Mourinho,Boas,Hiddink,Capello 4esből nem tudunk valakit megszerezni,akkor nincs értelme leváltani Leot. Kire?
Spaletti? bár a Zenittel futott a szekere,de ő sem jobb Leonál. összerakott egy Romát,ami a calcioba megállta a helyét,cserélni,váltani nem tudott és nemzetközileg súlytalan volt.
Zenga,Simeone: Interisták,de ők sem tapasztaltabbak.
Guidolin,egy átlag olasz edző.
Gasperini,őt bírom,de nagy nemzetközi rutinja nincsen.
Ancelotti tuti nem jön ide,neki van akkora neve,hogy eltudja magát adni és hamarabb megy ő a Romába,vagy majd vissza a Milánba.
Capello sansztalan.szerintem utálja az Intert. Guardiola,kevés szerintem. Trapattoni Pandev balf*szoskodását látva szívinfarktust kapna. nagyon remélem,hogy Lippi neve fel sem fog merülni. Mancini sem akkora edző.BL-ben gyengék voltunk vele.
Leváltani egy rutintalan edzőt,akit legalább szeretnek a játékosok,felesleges egy rutintalanra akit nem biztos,hogy fognak bírni.
Boast,Josét kéne visszahozni.ha más nincs akkor Leonak Cupert visszahozni segítőnek Baresi mellé.Ő védekezni tudott legalább. :D nincsenek könnyű helyzetben Morattiék.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

hvmetal írta:Spaletti? bár a Zenittel futott a szekere,de ő sem jobb Leonál. összerakott egy Romát,ami a calcioba megállta a helyét,cserélni,váltani nem tudott és nemzetközileg súlytalan volt.

Ezt remélem nem gondoltad komolyan.. Spalletti kiváló edző, leonál mérföldekkel jobb minden tekintetben. Csak 2* választották meg Olaszország legjobb edzőjének eddig. Abból a gyenge rómából olyat hozott ki, ami nem sok edzőnek sikerült volna. Nyert velük 2 olasz kupát, és behozta a bajnokságban őket a 2. helyre minden szezonban (kivéve az utolsó) pedig azért egy juve vagy milan kerete jóval erősebb volt, és a 07/08-as szezonban pedig majdnem meg is nyerték a scudettot, erőn felül teljesített azzal a rómával. A bl-ben meg bevitte a rómát 2* is a negyeddöntőbe (ami a jóval erősebb Mancini féle internek nem jött össze..) 07/08-as szezonban a realt verték ki kettős győzelemmel a nyolcaddöntőben. De a 08/09-es szezonban is csak a szerencsén múlt hogy nem jutottak be a negyeddöntőbe, az Arsenal ellen tizenegyesekkel estek ki a blből. Ezt nem sok edző tudta volna megcsinálni, azzal a rómával.. Meg nem egyszer vert meg minket a Spalletti féle roma, gondolom emlékeztek erre is.
hvmetal

igaz,javítom arra,hogy ő sem annyival jobb,hogy scudetto mellett még reménykedhetünk egy sikeres nemzetközi szereplésben. most cserélődik pár poszt,jönnek-mennek az emberek,jó lenne ha nem menne rá a következő szezonunk is az összeszokással,új játék stílus elsajátításával. ezt a bajnokságot mi buktuk el.a milán élt a lehetőséggel. több lehetőség van a csapatban.jövőre viszont ők is erősebbek lesznek. nem fog beleférni az őszi teljesítményünk fele sem( -8pont kb)
2év alatt úgy 3 edző ,hogy egyik sem egy Mourinho az nagyon sok. erre a vázra simán lehetne építkezni(a magban még 1-2év simán benne van) és visszatérni a csúcsközelébe. legjobb Mourinho lenne,vagy Boas(figyelemre méltó amit művel a Portoval). de annak nincs értelme,hogy évről évre megegyünk 1-2 edzőt,addig amíg teljesen kicserélődik a keret és kezdhetünk mindent előröl. csak hozzászokott az ember a sikerekhez a sok sikertelen év után. ok,hogy törvényszerű,hogy jön 1-2 szarabb szezon,na de azért nem mindegy,hogy 1-2 vagy 4-5szezon az.
nem rendes dolog,de igazán kikaphatna a Real 3-4 góllal a Barcától :twisted:
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

hvmetal

most tudtam bekapcsolódni a meccsbe
eddig milyenek vagyunk?
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

hvmetal írta:most tudtam bekapcsolódni a meccsbe
eddig milyenek vagyunk?

Csak annyit tudok az egész csapat játékára mondani, hogy szégyen! Egyszerűen fáj nézni. Eddig azt játsszuk, amit Beníteznél, hogy a félpályánál passzolgatunk, de ennek semmi eredménye. Az előző meccsen tapasztalt nagy akarás eltűnt, Zanetti-t, Lúció-t és Nagatomo-t kivéve mindenki alibizik.

Eto'o ezen a meccsen eddig kb. Pandev az alibikirály szintjét hozza. Milito próbál üresbe mozogni, de nem kap labdát.

Leo még mindig nem képes felfogni, hogy Cambi védekező és nem támadó kp. :shock: Leo-t el kell távolítani minél hamarabb, amíg teljesen le nem züllünk. Persze ezt a szezont már vele kell lenyomni.

Na meg ez a Pandev. Komolyan mondom jobban idegesít, mint Chivu.
Szélső kp.-t játszik 4-4-2-ben(ma azt játszunk) és mindent hátrapasszol, hihetetlenül irritáló. Alibizik, nem volt egy félidő alatt egy valamire való passza, elfutása. :?
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Megint látszik hogy irányító nélkül nagyon nehezen építjük a támadásokat. Nem szabad elengedni Sneijdert, vagy ha menni akar, minőségi utódot kell találni. Coutinhot pedig be kéne építeni jövőre (persze csak ha nem adjuk kölcsön)...
Audipower

Leo-nak miért kell mindent elcseszni? Ha Eto'o jó volt a bal szélen, akkor miért teszi be középre? Nincs széljátékunk, pedig irányító nélkül csak erre alapozhatunk.
Szünetben jó lenne egy Obi-Pandev csere, Eto'o pedig kihúzódhatna már végre a bal szélre. Elvégre az eddigi meccseinken elég sok veszélyhelyzet lett az ellenfél kapuja előtt abból, hogy Eto'o egy az egyben megvert valakit.

Ha Leo nem változtat valamit a II. félidőre, akkor egyértelmű, hogy alkalmatlan az Inter edzőjének, mondjuk sztem ez nem kérdés.
Audipower

Persze azért Leo nem cserélt, minek is, nagyon jók vagyunk.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Szerintem a bajnokság már nem sok játékost érdekel a csapatból. 3 hely már tuti megvan.

Engem se őszintén szólva, olasz kupát nyerjük meg, oszjóvan. :D
Komax

Szerintem itt már senki nem veszi komolyan ezt az idényt. BL főtábla meglesz, azt csók. Na meg talán a kupa.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Tommy írta:Szerintem a bajnokság már nem sok játékost érdekel a csapatból. 3 hely már tuti megvan.

Nem az a baj, hogy gyengén játszunk, hanem az hogy sikerült idén 32314124. alkalomból is ugyanolyan gólt kapni. Semmit nem fejlődünk!

És az ok (dehogy ok), a bajnokság már nem sok játékost érdekel, csak azt el kell felejteni, hogy ezt a bajnokságot a Milan ellen buktuk el: ezeket a meccseket, mint pl. ez (most h leírom, biztosan fordítunk...), meg a Parmai, akkor se nyertük volna meg ha fontos, mert idén nincs bennünk annyi, nincs játékunk. Ez van!

Az valóban mind1, hogy 2., vagy 3-ok vagyunk, de az nem, hogy egész évben pl. csak az nem fejelt az ellenfélből a 16osunkon belül, aki nem akart, de úgy néz ki, hogy Leonardot pl. ez nem érdekli, meg az sem, hogy az aktuális középcsatárhoz képtelenek vagyunk eljuttatni a labdát hetek óta, és ez már egyáltalán nem mind1! Mit csinál a csapat edzésen???
Baggio85

És akkor még ez a **** is ahelyett hogy 11est adna, vagy megadná a gólt, kifelé ad szabadot...
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Ehhez megint csak "gratulálni" lehet. Legyen már vége a szezonnak mert erre a szánalmas jelző is hízelgő.
Komax

Legalább nem égünk.
Pazzo Pazzo góóól. :D
1-1
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Pazzini :D :D
Komax

he-he
Pazzini 1-2 ide
:D :D :D
Baggio85

Baggio85 írta:
Tommy írta:Szerintem a bajnokság már nem sok játékost érdekel a csapatból. 3 hely már tuti megvan.

ezeket a meccseket, mint pl. ez (most h leírom, biztosan fordítunk...), meg a Parmai, akkor se nyertük volna meg ha fontos,

az aktuális középcsatárhoz képtelenek vagyunk eljuttatni a labdát hetek óta

Na basszus ezt kellett volna csinálnom egész évben... Megkövetem a srácokat!

FORZA INTER!!!
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Giampaolot érdekli:D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Pazzini vagy Milito? Most eldőlt a kérdés.
Persze az,hogy ezt a meccset megtudtuk nyerni az nem Leonardo érdeme,hanem az Inter szívé!!!!
A Lazio után megint fordítottunk egy meccset 0-1-ről!!!

Ez a győzelem több okból is fontos.

1.A Milán ebben a fordulóban még nem lehet bajnok
2.Életben maradt a tippmix szelvényem
:lol:

Grazie Pazzini!
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Már megint ...........mi volt ez ?????????????
Győzelem !!! ez igaz de milyen játékkal ?
Pazzini ? Na végre.
Azért valaki mindig akad aki hozza a pontokat.
Szóvsal : Gratula mert nyertünk. Grat mert addig küzdöttünk amíg a meccs tartott :lol: :lol:
de a játék képe - az összkép szóval :oops: Cambiasso :oops:
na de a lényeg : FORZA INTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Vicces volt így a meccs végén visszaolvasni a fórumot. :D
Érdekes meccs volt, kétszer annyit volt nálunk a labda, mint a Cesena csapatánál, persze néha kérdezhettük volna, hogy minek...
Edzőkérdés nyilván van, ez nem vitás, de mérlegelni kell. Mourinhoval is játszottunk nem egy ilyen meccset és meg is nyertük őket, mint ahogyan most is. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy lesz e edzőcsere. Azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy, ha nem lehet megszerezni a Mourinho, Hiddink, Capello hármast, akkor felesleges edzőt váltanunk. Pep szerintem jó edző, de sokan el vannak tévedve, mert ezt a Barcelona játékot messze nem ő találta ki. Boas pedig pazarnak tűnik, esetleg őt el tudnám még képzelni, főleg, hogy van kötődése. Azonban Leonardo nagyon tehetséges edző, de való igaz, hogy még taktikailag tanulnia kell. Ugyanakkor, ha vele kezdjük az idényt, akkor szerintem megnyertük volna a bajnokságot, persze ki tudja. Sokan mondjátok, hogy nem alkalmas a BL-re Leo, de a keretünk sem... A nyári átalakítás jegyében kell, vagy nem kell edzőt váltani, mert mint ahogyan tavaly sem volt elvárás a BL cím, így jövőre sem lesz az. Fel kell újítani a csapatot és építeni egy olyan gárdát, amely Európában is meghatározó. Leonardonak meg kell köszönni az eddigi munkáját, mert ugyan volt két csúnya vereségünk, de ki tudta hozni a hullámvölgyből a csapatot... A kupát meg kellene nyerni és utána ráérnek azon gondolkodni a klubnál, hogy ki legyen az edző. Bárki is lesz meg kell neki adni azokat a játékosokat, akiket szeretne és akkor lehet bírálatot mondani pl. Leonardoról. Jelenleg abból főz, ami van és elég finom összességében a menüje...
Forza Inter!
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Pazzini a sírból hozta vissza. :D Legalább a merda nem ünnepelhet holnap! :P
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

graziejosé írta:

Giampaolot érdekli:D

Múlt heti Moratti reakciója a meccs végén sem ezt sejteti
Audipower

Festa írta:Pazzini vagy Milito? Most eldőlt a kérdés.
Persze az,hogy ezt a meccset megtudtuk nyerni az nem Leonardo érdeme,hanem az Inter szívé!!!!

Na igen, Milito olyan, mintha lelkileg teljesen összetört volna, az 1. félidőben, mikor 1-szer lesen állították meg és dühből elrúgta a labdát nagyon látszott rajta.

Pazzini meg nagyon jó formában van. Abban meg egyetértek, hogy a győzelem nem Leo érdeme.

Ha az a szerencsétlen nyomi Pandev nem sérül meg, akkor tuti nem hozta volna be Pazzini-t és a "macedónmessi" végigjátssza a meccset.

Na és a másik, hogy ez a 4-4-2-es felállás, főleg így, hogy Eto'o is bement Milito mellé középre, hihetetlenül nagy öngól volt Leo-tól. Pandev meg, mint szélső középpályás. :lol: 10-ből 10 labdát hátrapasszolt.

Nekem még mindig az a véleményem, hogy Leo-nak mennie kell. Menjen egy kisebb csapathoz, tanulja meg, hogy mi az, hogy taktika, szervezett védekezés, védekezés és támadás jó összehangolása, letámadás.... stb. Na ezek után 4-5 év múlva talán elég jó lesz majd egy Inter,Milan szintű csapathoz.

Azért ne egy Internél tanulja már meg az edzősködés alapjait. Jövőre, ha ő marad, akkor max. talán a bajnokság meglehet, de a Bl-ben a csoportkörnél tovább nem fogunk jutni.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Milyen jó, hogy ennyi ember jobban tudja mit is kellene csinálnia az edzőnek és mit nem. Abba nem gondoltok bele, hogy ő van ott az edzésen, szerintem rá kellene hagyni. Valamint nem kellene elmenni abba az irányba, hogy nem az ő érdeme, meg nem hozta volna be, stb. ...
Szerintem mindenki érti, hogy le akarjátok váltani, de túlzásba azért nem kell esni.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

91 percig a teljesitményünk egy nagy nulla volt.A hosszabitás,meg egy nagy forditás.Mit tehet ilyenkor a szurkoló?Percekig önfeledten ugrál a tv elött,akár csak én. :D :o
Festa

vaskalap írta:91 percig a teljesitményünk egy nagy nulla volt.A hosszabitás,meg egy nagy forditás.Mit tehet ilyenkor a szurkoló?Percekig önfeledten ugrál a tv elött,akár csak én. :D :o

Nagyon frapánsan összefoglaltad amit erről a meccsről tudni kell.Még jó,hogy ez a meccs nem 90 hanem 95.percig tartott. :lol:
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

szegény Antoniolinak sem ez az első ilyen élménye :D
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

vaskalap írta:91 percig a teljesitményünk egy nagy nulla volt.

Miért van az, hogy mostanában a meccs nagy részében nézhetetlen a játékunk?
hvmetal

Lombardini írta:

mert ez a pár meccs már csak púp
Festa

hvmetal írta:
Lombardini írta:

mert ez a pár meccs már csak púp

Szerintem nem csak ez a baj.Nagyon sok az iparos a csapatban.Chivu,Pandev,Motta,Mariga és sajnos Cambiasso és Zanetti is az.
A kretívitást a támadásoknál mindössze Sneijdertől,Eto'o-tól és néha-néha Maicontól várhatjuk.
Azoknál a csapatoknál ahol látványosabb a játék ott ez a "teher" és megoszlik.

Remélem egy Tevez-zel vagy A.Sánchez-zel ez változhat jövőre. ;)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

PetR írta:Pazzini a sírból hozta vissza. :D Legalább a merda nem ünnepelhet holnap! :P

Apró örömök. :D De jó az, lényeg ne ünnepeljenek hazai pályán. ;) De szép lenne ha nem nyernének ma....persze erre az esély kb. 10%....
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

coutinho az első 12perc alatt többet csinált mint pandev az elmúlt meccsein
pazzininek már 2 akkora labdát adott..
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

jo labdákat kap Pazzo, meg is lett az eredménye
1-0 Pazzo
realevil

cambiasso is betalált.
jo nézni ezt a meccset eddig. igy hogy eldőlt a scudetto sorsa felszabadultabbnak látszanak és ez a játékban is megnyilvánul.
Coutinhot meg jövöre bekellene épiteni, mert van keresnivalója a kezdőben! eddig nagyon ügyes.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Mi van Leonardoval? Jegyzetel....ilyet sem láttam még tőle:D
A csapat meg most jól játszik lehet, hogy azért, mert most már a játékosok mindenféle teher nélkül felszabadultan tudnak játszani.
Coutinho egész ügyes csak így tovább.
A kupát meg majd meg kell nyerni! Forza Inter!!
mike

A két 2méteres védőnk feje fölött átívelik, Gila leveszi, gól :evil:
realevil

Ranocchia meg Matrix csunyán bealudtak
mike

Coutinho, mekkora szabadrúgásgól :geek:
Jó a kölyök.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2011.05.08. 16:37-kor.
realevil

végre betalált már a kicsi is :D
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Coutinho tökéletes szabadrúgás! :D Végre ő is meglőtte!
Komax

Coutinho 1. gól!!! :D
De Mekkora Szabad. :D

Ezt a gyereket minek kell jegelni?!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ennyi coutinho!!! :D ha nem megy kölcsönben tuti az ő mezét veszem meg :D
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Napoli:Cavani nekünk biztos nem lő gólt jövőhéten.....
kiállították....
Komax

Ha nincs JC most nem 3-1 lenne. :)
Festa

Csak most értem haza,de pont elkaptam Coutinho gólját.
Ezt a gyereket nem engedném el.Csereként őt hoztam volna be többször mint mondjuk Pandevet.
Amit eddig láttam azat az,hogy látszik a játékunkon,hogy már nincs tétje az idénynek.
Az olasz kupában van még 2 éles meccsünk annyi:)
Komax

csak is inter írta:Napoli:Cavani nekünk biztos nem lő gólt jövőhéten.....
kiállították....
Vezet a Lecce ;)
Válasz küldése