csak is inter írta:Napoli:Cavani nekünk biztos nem lő gólt jövőhéten.....
kiállították....
Ha kikap a Napoli akkor a második hely is megvan.Lucio mekkorát hibázott.Na most még ez is belefér.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
csak is inter írta:Napoli:Cavani nekünk biztos nem lő gólt jövőhéten.....
kiállították....
graziejosé írta:A második hely (még) nincs meg, 4 pont az előnyünk és még 2 forduló van hátra, az auto blfőtábla van meg.
Komax írta:Tét nélküli lett a Napoli-Inter rangadó.
Digisport adja majd, és a kupameccset is szerdán.
DSanton39 írta:graziejosé írta:A második hely (még) nincs meg, 4 pont az előnyünk és még 2 forduló van hátra, az auto blfőtábla van meg.
matematikailag nincs, de ha ki is kapnánk Nápolyban, akkor is marad egy pont előnyünk (de x lesz szerintem, főleg Cavani hiányában), és hazai pályán a már bennmaradó Catania ellen csak nyernénk
Festa írta:Ez az.matematikailag még nem ,de gyakorlatilag eldőlt a második hely sorsa.Még ha ki is kapnánk nápolyba amire Cavani hiányában kisebb az esély akkor is elég lenne ha megverjük a Cataniat.Amúgy Leonardonak 100%-os a mérlege hazai pályán.
sorger=giallo írta:Jó volt Coutinho gólját látni, de persze a többiekét is. Én azt mondom, nyerjük meg a kupát és végezzünk a bajnokságban a második helyen, csak szebb lenne ez így, mint harmadikként "kullogni".
FORZA INTER!!!
intertomega írta:
Cou góljának nagyon örültem, de azért csak adjuk kölcsönbe. Még nem Inter szintű a fiú.
FORZA INTER !!!
Stankov írta:Ötlettelen,egysíkú játék.
Baggio85 írta:Stankov írta:Ötlettelen,egysíkú játék.
Nekem is ez a problémám, hogy tényleg semmiféle ellenszenv nincs bennem Leonardoban azért, mert milanos volt, de szerintem semmit nem tett hozzá a játékunkhoz. Továbbra is tartom, hogy Benitez és Leonardo időszaka között az a különbség, hogy Leonardo-nál megpróbálnak a játékosok megcsinálni mindent, amit kér... A védekezésben nem veszi észre, hogy alapvető hibákat csinálunk meccsről meccsre.
A kis majomR9. írta:http://www.youtube.com/watch?v=O2A1Gcw05h0
20mp-től
nord válaszolt gattusonak)
Tommy írta:Na azért kicsit kulturáltabban.
Nem tudom amugy egy ilyen tét nélküli meccsen mit idegeskedtek.
Így legyen! Az alapembereket pihentetni kell, ezáltal lehetőséghez juttatva a kevesebbet (vagy egyáltalán nem) játszó fiatalokat (Coutinho, Mariga, Biraghi, Alibec, Obi, Natalino, Crisetig, Benedetti, stb.), valamint esetleg játszatni Suazot, hátha vág egy hármast és elviszi valaki!Lombardini írta:Utolsó forduló fiatalokkal és jöhet a kupa.