az 5 nagy klubb ha kivállna...
SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- realevil
Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
http://azzurri.blog.hu/2011/05/12/olaszorszag_nagy_klubjai_duhongenek_a_televizios_jogok_elosztasa_miatt
bár ahogy a cikk végén irják, még lezáratlan az ügy. mindenesetre érdekes.
- Cupi
Kiesett a Sampdoria....
roma és a juve már matematikailag sem érhetik el a BL selejtezőt érő 4. helyet. Egyre biztosabb az is, hogy a juve már csak max 7. lehet. Illetve ha a roma kikap az utolsó fordulóban beérhetik pontszámban, de nem tudom mit játszottak egymás ellen. Ugye a végén az egymás elleni számít.
roma és a juve már matematikailag sem érhetik el a BL selejtezőt érő 4. helyet. Egyre biztosabb az is, hogy a juve már csak max 7. lehet. Illetve ha a roma kikap az utolsó fordulóban beérhetik pontszámban, de nem tudom mit játszottak egymás ellen. Ugye a végén az egymás elleni számít.
- DSanton39
Juventus - Roma 1 - 1
Roma - Juventus 0 - 2
szóval lehetnek még 6.-ok is.
Roma - Juventus 0 - 2
- sorger=giallo
Hm, azért a Sampdoria kiesése elég durva meglepetés. Igaz távozott Cassano, meg Pazzini, de mégis jobb helyre vártam őket. Az idény elején minimum ötödik-hatodik helyre raktam a csapatukat.
- kiscivis
Csak tavalyhoz képest edzőposzton is elég nagyot gyengültek. Szomorú, de az elnök csúnyán kiejtette a saját csapatát...
- Cupi
DSanton39 írta:Juventus - Roma 1 - 1
Roma - Juventus 0 - 2
Köszi. Mondjuk szerintem meglesz a romának, a már kiesett Sampdoriával játszanak hazai pályán, meglepődnék ha minimum egy x nem jönne össze nekik.
Az a baj, Olaszosrzágba ha egy kisebb csapat eléri a BL helyet akkor utána nagyon gyenge lesz a bajnokságban, ezt láthattuk a Fiorentinától is, régebben az Lazio-tól is.
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Szevasztok újfent, sokáig nem voltam, de most újra állandóan jelen leszek.
Jövő héten nagyon bízom a Milanban, egyáltalán nem elképzelhetetlen a nyerésük Udinében. Az lehet szerintem az egyetlen gond, ami a győzelmük ellen szól, hogy lehet a következőképpen gondolkodnak: a Lazio tavaly az ellenségnek szinte átjátszotta a bajnoki címet, akkor nehogy már mi segítsük őket hozzá a BL-hez! Meglátjuk, mindenesetre nagyobb a sansz a Ligára, mint a forduló előtt volt. Remélem a Roma bukásának együtt örültünk, Simeone egy igazi ikon!
Estére sok sikert, mutassátok meg a Napolinak!
Jövő héten nagyon bízom a Milanban, egyáltalán nem elképzelhetetlen a nyerésük Udinében. Az lehet szerintem az egyetlen gond, ami a győzelmük ellen szól, hogy lehet a következőképpen gondolkodnak: a Lazio tavaly az ellenségnek szinte átjátszotta a bajnoki címet, akkor nehogy már mi segítsük őket hozzá a BL-hez! Meglátjuk, mindenesetre nagyobb a sansz a Ligára, mint a forduló előtt volt. Remélem a Roma bukásának együtt örültünk, Simeone egy igazi ikon!
Estére sok sikert, mutassátok meg a Napolinak!
- Tommy
A Samp a werder elleni bl selejtezőn esett ki a bajnokságból..
- Cupi
Esti Kornél írta:Jövő héten nagyon bízom a Milanban, egyáltalán nem elképzelhetetlen a nyerésük Udinében. Az lehet szerintem az egyetlen gond, ami a győzelmük ellen szól, hogy lehet a következőképpen gondolkodnak: a Lazio tavaly az ellenségnek szinte átjátszotta a bajnoki címet, akkor nehogy már mi segítsük őket hozzá a BL-hez! Meglátjuk, mindenesetre nagyobb a sansz a Ligára, mint a forduló előtt volt.
Szurkolok nektek és jó lenne, de elég kicsi az esélyetek.
Napoli viszont jövőre nem lesz tényező az első 3 helyért folytatott harcban. Így, hogy tuti BL részvtevő szerintem nem fogják bírni a kettős terhelést, csodálkoznék azon is ha az első 6-ban benne lennének jövő ilyenkor.
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Cupi írta:Esti Kornél írta:Jövő héten nagyon bízom a Milanban, egyáltalán nem elképzelhetetlen a nyerésük Udinében. Az lehet szerintem az egyetlen gond, ami a győzelmük ellen szól, hogy lehet a következőképpen gondolkodnak: a Lazio tavaly az ellenségnek szinte átjátszotta a bajnoki címet, akkor nehogy már mi segítsük őket hozzá a BL-hez! Meglátjuk, mindenesetre nagyobb a sansz a Ligára, mint a forduló előtt volt.
Szurkolok nektek és jó lenne, de elég kicsi az esélyetek.Milan akkor sem biztos, hogy nyerne Udinében ha lenne számukra is tétje, nem nyerni járnak oda a nagy csapatok sem, így meg, hogy már fejben nyaralnak a bajnoki bónuszból.....Udinese-nek meg nagyon kell a 3 pont....elég sansz, hogy tuti 1-es.
Na meg a Lecce ellen sem lesz idegenben könnyű dolgotok, biztos, hogy már tuti bentmaradóként fiesztázni akarnak a hazai drukkerek előtt és mindent beleadnak. De mondom, drukkolok Nektek.
![]()
Napoli viszont jövőre nem lesz tényező az első 3 helyért folytatott harcban. Így, hogy tuti BL részvtevő szerintem nem fogják bírni a kettős terhelést, csodálkoznék azon is ha az első 6-ban benne lennének jövő ilyenkor.
Így igaz, ez nagyon nehéz lesz, de boldog vagyok, hogy a tavalyi idény után most az utolsó fordulóban még reménykedhetek a BL-ben, azért ez jó érzés. Borzasztó nagy kár a negyedik BL-hely elvesztéséért, de maguknak köszönhetik az olaszok.
- hvmetal
Leccének sincs már tétje. otthon igaz jó,de azért a Lazionak illik megverni őket.remélem meg is verik.rühellem a Leccét. Udinesének egy x is elég,ha nyertek Leccében,akkor 66-66pont.nem tudom már mit játszottatok ellenük.
benne van,hogy a kecseg Milán hagyja őket,egy xben megegyeznek.de hátha.
Legalább a Roma előtt vagytok. Jövőre BL-ben Udine,Napoli,milán,Mi. nem fogok sírni,ha rajtunk kívül megint mindegyik olasz csapat felsül . EL meg gondolom senkinek sem lesz érték. Juvénak még az sem lesz meg .bár Vitaminok,bírók nélkül nehéz is
Sampért nagy kár. kik fognak feljutni amúgy?
benne van,hogy a kecseg Milán hagyja őket,egy xben megegyeznek.de hátha.
Legalább a Roma előtt vagytok. Jövőre BL-ben Udine,Napoli,milán,Mi. nem fogok sírni,ha rajtunk kívül megint mindegyik olasz csapat felsül . EL meg gondolom senkinek sem lesz érték. Juvénak még az sem lesz meg .bár Vitaminok,bírók nélkül nehéz is
- Nia
hvmetal írta: kik fognak feljutni amúgy?
Atalanta,Siena(már biztos feljutok)...3-4-5-6:Novara,Varese,Reggina,Torino-(két meccsel a vége előtt(Atalantanak még 3 meccs van))
hvmetal írta: akkor 66-66pont.nem tudom már mit játszottatok ellenük.
Ja egyébként meg 3-2 a Lazionak és 2-1 az Udinesenek(múlthéten).Szóval az 4-4,de i.l.t. gól az Udinese javára billenti a mérleget.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.05.16. 11:56-kor.
- Süti
Én a Torino-nak szorítok a legjobban.
- hvmetal
rühellem a Sienát.kár
- Tommy
Sienát rühellem, nulla csapat, nulla szurkolótábor, kevés néző, szar stadion, és még be is szoptuk ellenük párszor..
Atalantát se szeretem, de legalább így nekünk 1 derbivel több, ujra lesz lombardiai derbi.
Remélem a harmadik feljutó a Varese lesz, szorítson mindenki a lombardiai tesóknak, a Lazio mellett ők a másik nagy cimboráink.
Ha jól tudom még soha nem szerepeltek az A ligában.
Atalantát se szeretem, de legalább így nekünk 1 derbivel több, ujra lesz lombardiai derbi.
Remélem a harmadik feljutó a Varese lesz, szorítson mindenki a lombardiai tesóknak, a Lazio mellett ők a másik nagy cimboráink.
- Tommy
hvmetal írta:Jövőre BL-ben Udine,Napoli,milán,Mi. nem fogok sírni,ha rajtunk kívül megint mindegyik olasz csapat felsül .
A nápolyi cigók meg a merda nagyon remélem, hogy beégnek jövőre a blben. Az udinese meg jusson minél tovább, persze ha ők jutnak a be a blbe.. Reméljük a Lazio fog bejutni a blbe.
- Nia
Tommy írta:
De én úgy tudom igen,de lehet tévedek.Már hallottam valamit erről.Talán a 60as évek táján.
ui.:Utánanéztem 64-65,65-66os idényben.
- PellerG
Milan már intézi nagy öregjeivel a hosszabbításokat....Nesta, Inzaghi és van Bommel már aláírtak, Ambrosini és Seedorf még kérdőjelesek, Pirlo már 100% hogy elmegy!
Korábban lehetett olvasni, hogy Moratti bírja Pirlo "játékát", és hozná.
Leo is bírta tavaly.
Én meg nagyon bírnám ha a Juvéba menne. Oda való. Nagyon remélem, hogy nem tőle várunk bármit is!
Korábban lehetett olvasni, hogy Moratti bírja Pirlo "játékát", és hozná.
Leo is bírta tavaly.
Én meg nagyon bírnám ha a Juvéba menne. Oda való. Nagyon remélem, hogy nem tőle várunk bármit is!
-
R9.
most már szinte biztos h a juvéba egy
gyengítse őket
sanchezért meg mariga+coutinh+pénzr akarunk adni.......
nem értem miért nem lehet mariga+pandev+chivu+cordoba + pénz
gyengítse őket
sanchezért meg mariga+coutinh+pénzr akarunk adni.......
nem értem miért nem lehet mariga+pandev+chivu+cordoba + pénz
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Kíváncsiak vagyunk mindenki véleményére a Lazio idei szezonjáról: http://sslazio.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/19/Ertekeld_a_szezont/
- vaskalap
Én leadtam
.Véleményem szerint nem zárt rossz évet az elsőszámú római gárda.
- hvmetal
ha azt nézzük,hogy az utóbbi időkben,hogy szerepelt a csapat,akkor ez egy nagyon jó szezon.
én lettem a 21.
kicsit szavazó.jövőre jó lenne egy Inter,Lazio kettőst olvasni az első 2 helyen. ehhez kéne 1-2 Hernanes szerű igazolás és a selejtek kiszórása
én lettem a 21.
- Nia
Del Neri távozik a Juvétól.Utóda valószínűleg Conte lesz,aki a Sienat most juttatta vissza az első osztályba.
Egyébként a Juve az újságok szerint közel van Aguerro megszerzéséhez.
off.:Chivu nem játszik többet a román válogatottban.
off.:Chivu nem játszik többet a román válogatottban.
- Cupi
Nia írta:Del Neri távozik a Juvétól.Utóda valószínűleg Conte lesz,aki a Sienat most juttatta vissza az első osztályba.
Ezt már a szezon elején sejteni lehetett, nem is értem mit láttak Delneri-ben....egy közép/kis csapatból ki tudja hozni a maxot és ennyi....
Azt meg nem értem minek menne bárki is a juvéba?
- Tommy
- Süti
Maradt nekik az EL.
A lényeg a Juve 7. helye, és hogy a Palermo 8-ként indulhat a nemzetközi porondon.
A lényeg a Juve 7. helye, és hogy a Palermo 8-ként indulhat a nemzetközi porondon.
- Komax
Szidja mindenki az öreg lúzer Rányiérit, (persze jogosan
), de vele legalább a bl megvolt a juvénak, és a romának. Most már az sem. 
- benito92
Cupi írta:Nia írta:Del Neri távozik a Juvétól.Utóda valószínűleg Conte lesz,aki a Sienat most juttatta vissza az első osztályba.
Ezt már a szezon elején sejteni lehetett, nem is értem mit láttak Delneri-ben....egy közép/kis csapatból ki tudja hozni a maxot és ennyi....![]()
Azt meg nem értem minek menne bárki is a juvéba?Főleg egy Aguerro szintű játékos.....
A juventusnál nemtudom milyen koncepciót követnek de hogy évente új csapatot akarnak építeni ez nem járható út... Tavaly indulhattak az európa ligában, idén már ottsem. Nemgondolom hogy túlsok topjátékosnak lenne vonzó az, hogy semmilyen nemzetközi kupában nemérdekelt a csapat. Megint új edző, megint új felfogás, 2009 óta zuhanórepülés. Mindent elmond hogy többek közt egy 32 éves ex-milanos játékossal képzelik el a jövőt (4 millió körüli fizetéssel
- Süti
A Juve-nál szerintem a belső konfliktusok hatnak ki a csapat teljesítményére, ezzel a kerettel, azért illett volna előrébb végezni.
- benito92
Közben hivatalossá vált, hogy Pirlo 2014-ig aláírt Vinovoban a Juventushoz 
- Cupi
- kiscivis
- benito92
kiscivis írta:Az a fej...![]()
Priceless
Szisztematikusan levadásszák a 2006-os VB győztes válogatott tagjait...Jövőre Nesta és Zambrotta szerződése is lejár.
- Stankov
benito92 írta:Szisztematikusan levadásszák a 2006-os VB győztes válogatott tagjait
Olyan feje van mint aki egész éjjel piált
- benito92
Közben megvan a juve második igazolása is Reto Ziegler személyében. 2015-ig írt alá évi kb 1,5 millóért.
Kíváncsi leszek Conte hogyképzeli el ezt a 4-2-4-et...
Kíváncsi leszek Conte hogyképzeli el ezt a 4-2-4-et...
- Komax
Hírek a szomszédból:
http://azzurri.blog.hu/2011/05/26/milan ... kerestetik
Ha Van der Vaartot sikerülne elhozniuk, azzal sokat erősödnének.
http://azzurri.blog.hu/2011/05/26/milan ... kerestetik
Ha Van der Vaartot sikerülne elhozniuk, azzal sokat erősödnének.
- internaZIOnaLe
A juve állítólag viszi a Napoli-ból Pazienza-t! (remélem jól írtam a nevét)
Ingyen igazolgató...
Ingyen igazolgató...
- kiscivis
Jó kis középcsapat lesz a juveból.
- Mazzola
kiscivis írta:Jó kis középcsapat lesz a juveból.
Szerintem az elmúlt néhány évben nyújtott siralmas teljesítményük miatt most is max.középcsapatnak nevezhető a Juve!
- graziejosé
Az Olasz Labdarúgóliga vezetői úgy döntöttek, hogy a Serie A és a Serie B 2011–2012-es idénye szeptember 4-én, a hónap első hétvégéjén kezdődik.
A döntéshozók arról is határoztak, hogy a következő szezonban nem lesznek bajnoki mérkőzések húsvétkor, valamint több találkozót rendezhetnek esti időpontban.
Hirdetés
Azért augusztusban is lesznek meccsek, igaz, augusztus 17-től csak az Olasz Kupa első körének küzdelmeit rendezik meg.
nso
A döntéshozók arról is határoztak, hogy a következő szezonban nem lesznek bajnoki mérkőzések húsvétkor, valamint több találkozót rendezhetnek esti időpontban.
Hirdetés
Azért augusztusban is lesznek meccsek, igaz, augusztus 17-től csak az Olasz Kupa első körének küzdelmeit rendezik meg.
nso
- jdanika
http://azzurri.blog.hu/2011/05/27/aguer ... l_jatekosa
Remélem csak valami rossz vicc, nagy marha ha odamegy, de ink. mint a Milanba akkor már

Remélem csak valami rossz vicc, nagy marha ha odamegy, de ink. mint a Milanba akkor már
- benito92
A Milan állítólag Cassanot adná Montolivoért a Firenzeieknek
- Stankov
Olvastam éjjel egy cikket a Napoli nem rég visszavonult tanácsadója elemezte a 3 bl-be jutó és 1selejtezőbe jutott csapatról.
Hát mondott érdekes dolgokat ami fő h ő is úgy gondolja h Sancheznek az egyetlen ésszerű döntése csakis az Inter lehet főleg úgyh nekünk szükségünk van rá Udinesenek meg pénzre és játékosokra.Pandev,Mariga lehet a két játékos akit mehet a chileiért cserébe így Udinese jól járhat hiszen a két valószínű távozója Inler,Alexis is pótolva van plusz még a 40 millió amit a játékosért kaphat és még ott van Handanovic is akinek Viviano mehet a helyére ha mi nem akarunk a fiatal olasz portással kezdeni még semmit.
Érdekes mód épp Napoliról nem nagyon írt semmit,vis sokat sejtetően annyit h most kiderül h mennyi pénzt tud elő teremteni a csapat és h lesz meglepetés emiatt.
Milant is nagyjából annyival elintézte h nekik bőven elég lesz ha mostani csapatát egybe tudja tartani Ibra ára+fizu,Robinho fizu,+Boateng megvétele,Mexés fizu stb
Hát mondott érdekes dolgokat ami fő h ő is úgy gondolja h Sancheznek az egyetlen ésszerű döntése csakis az Inter lehet főleg úgyh nekünk szükségünk van rá Udinesenek meg pénzre és játékosokra.Pandev,Mariga lehet a két játékos akit mehet a chileiért cserébe így Udinese jól járhat hiszen a két valószínű távozója Inler,Alexis is pótolva van plusz még a 40 millió amit a játékosért kaphat és még ott van Handanovic is akinek Viviano mehet a helyére ha mi nem akarunk a fiatal olasz portással kezdeni még semmit.
Érdekes mód épp Napoliról nem nagyon írt semmit,vis sokat sejtetően annyit h most kiderül h mennyi pénzt tud elő teremteni a csapat és h lesz meglepetés emiatt.
Milant is nagyjából annyival elintézte h nekik bőven elég lesz ha mostani csapatát egybe tudja tartani Ibra ára+fizu,Robinho fizu,+Boateng megvétele,Mexés fizu stb
- Cupi
Ez jó.
Tavaly vagy tavaly előtt még mi is akartuk ha jól emlékszem. Szerintem mindig is egy túlsztárolt üveglábú volt.
http://bianconeri.blog.nepsport.hu/arch ... _Szabotor/
Tavaly vagy tavaly előtt még mi is akartuk ha jól emlékszem. Szerintem mindig is egy túlsztárolt üveglábú volt.
http://bianconeri.blog.nepsport.hu/arch ... _Szabotor/
- Stankov
Cupi végig olvastad?Végig rötyögtem de az utolsó mondat betette a kaput
"Szerencsére tanultunk az irányítókat illető hibákból, és most már nem zsákbamacskát vettünk, hanem a fiatal, életerős, és hosszú ideje megbízhatóan magas szintű játékot mutató Andrea Pirlót."
Na ez visítás

"Szerencsére tanultunk az irányítókat illető hibákból, és most már nem zsákbamacskát vettünk, hanem a fiatal, életerős, és hosszú ideje megbízhatóan magas szintű játékot mutató Andrea Pirlót."
Na ez visítás
- Cupi
Ja az nagyon kemény volt.
juve jövőre sem lesz tényező a bajnoki címért folytatott harcban.
- Audipower
Stankov írta:Cupi végig olvastad?Végig rötyögtem de az utolsó mondat betette a kaput
Na ez visítás![]()
![]()
Nagyon kapaszkodni kellett a karfában, hogy ki essek a székből a nevetéstől.
fiatal,életerős
Ezek nem normálisak, bár ha az Európa Liga a céljuk, akkor elég Pirlo is.
Mondjuk rühellem őket, szal lényegtelen.
- kiscivis
Remélem azért mindenki érzi az iróniát a cikkben. 
- hvmetal
Cupi írta:Ja az nagyon kemény volt.![]()
nem valószínű. most Conte lett az edzőjük.ősz közepééig elől lesznek,utána meg elfogy a lendület megint.mondjuk Quagliarella visszatérésével erősödni fognak.
Roma lehet megveszi Lamelát.
- Cupi
kiscivis írta:Remélem azért mindenki érzi az iróniát a cikkben.
jaja. szerencsétlen juvésok is kész vannak már. Pirlo, Conte, Pazienza....épül a csapatuk.
Bonucci is mekkora béna lett náluk, pedig nagy tehetségnek mondták meg itt sírtunk mi is, hogy Moratti hagyta elmenni és nem hoztuk mi vissza.
Bár lehet azért lett olyan sz*r mert ide akart jönni és nem izgatják a zebrák.