Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

erixs

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: erixs »

DaNi írta:Nem emlékszem ,hogy lett volna olyan amikor eltörölték volna az eltiltást :? Az mindenesetre jó előjel ,hogy Ribéry nem lesz

Ha jól emlékszem? még "mágnestáblás bajuszkirály" idején volt egy török-magyar EB selejtező. 11-es helyett Gerát kiállította az anyaszomorító skót birka. Óriási felháborodás volt és mivel iszonyat jogtalan volt az eset, az UEFA felülvizsgálta és törölte az eltiltást..
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Atosz írta:Szép volt!
Laci78 írta:
DaNi írta:Szerintem JC is kihagyja a döntőt :!: Most kapott egy sárgát meg aszem a Chelsea ellen szintén időhúzásért kapott egy sárgát:!:

Csak Motta hagyja ki. Akkor kiirták volna misses next match, de nem írták ki. :D

És amúgy is döntők előtt törlődnek a sárga lapok, szóval ha valaki sárgák miatt lenne eltiltva, játszhat a döntőben.

Ha J.Cesar kapott sárgát időhúzásért,akkor neki ez a második,akkor kihagyja.Milyen szabály szerint törlődnek???Nem törlődnek ha 2 van pápá döntő:(Hol olvastatok ilyet???Törlődik szerintem az 1 a döntő előtt,de a kettő attól még eltiltás.

De ne tudjam jól,mert nekem a nagy küzdő Motta is nagyon fog hiányozni:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.04.29. 16:39-kor.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Cesar nem volt sárga veszélyben ott lesz a döntőben. Biztos cikkeznének róla már ha nem játszana.
Nia

Marco írta:Cesar nem volt sárga veszélyben ott lesz a döntőben. Biztos cikkeznének róla már ha nem játszana.

A CSKA előtt volt róla szó emlékszem,hogy van neki egy...Az viszont lehet,hogy volt egy törlődés azóta...,mindegy,mert tényleg írnának róla.

De az,hogy törlődik,én még olyat nem hallottam.Sőt Ribery is viszi át jövőre azt a maradék egy eltiltását...
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

még egyszer akkor:
Misses next match if booked: Samuel Eto'o, Maicon, Walter Samuel, Javier Zanetti

ez a négy játékos volt veszélyben meccs előtt, egyikük sem kapott lapot így ott lesznek. lapot nem törölnek döntő előtt, miért tennék kit zavar ha az első csoport meccsen nem játszhat?

MOTTA az egyetlen aki nem játszhat mert pirosat kapott, mindegy hogy jogosan vagy sem, két sárgás piros egy meccs eltiltást von maga után, ennyi.
Nia

DSanton39 írta:még egyszer akkor:
Misses next match if booked: Samuel Eto'o, Maicon, Walter Samuel, Javier Zanetti

ez a négy játékos volt veszélyben meccs előtt, egyikük sem kapott lapot így ott lesznek. lapot nem törölnek döntő előtt, miért tennék kit zavar ha az első csoport meccsen nem játszhat?

MOTTA az egyetlen aki nem játszhat mert pirosat kapott, mindegy hogy jogosan vagy sem, két sárgás piros egy meccs eltiltást von maga után, ennyi.

jó azért nem kell leharapni a fejem.Az biztos,hogy volt J.Cesarnak sárgája,időhúzásért az egyenes kiesésben egyszer...Ennyi.Mottat meg tudom,hogy hiányozni fog.Nem vonják vissza,mert azért hátracsapott.Nagyon sajnálom,hogy a lelátóról kell néznie...Azt meg mertem nagyon remélni és imádkoztam,hogy Capitano ki ne hagyja.Meg kell nyerni neki...is...
És olyan nincs,hogy törlődik,főleg a döntő előtt,én nem hallottam róla.Sokan hagytak már ki döntőt.
DSanton39

Nem kifejezetten neked szólt, mert nem te vagy az első aki felhozza a témát. az uefa csak tudja kinek hány lapja van, ha veszélyben lett volna, azt a meccs előtt is jelzik az összeállításnál, és nem volt ilyen. :)
Marco

Amugy pedig tényleg volt róla szó h törlik döntő előtt pont azért h ne kelljen senkinek ki hagyni a döntőt sárgák miatt mert igazságtalan... De végül nem lett ilyen akk...
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Ez az ünneplős jelenet lefújás után örökre beleégett a retinámba. :) José öröme hátborzongató.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Nomen est omen!!!!!!!!!( a név kötelez)!!!!!!
Nagyon boldog vagyok,nemtudtam aludni!
Hajrá Inter!!!!!!!!!!!!!! Gyerünk "csibészek"!!!! :lol: :P
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Remélem visszavonják Motta eltiltását :!: Kell a csapatba és megérdemelné ,hogy játszon a döntőben :!:
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Komax írta:Az a jelenet megvan: a 2. fi. kezdete előtt ismételték. Pep magyaráz Ibranak, José meg odaállt mögé és mondta hogy mit mondjon neki. :lol:

Itt van. :D
http://www.youtube.com/watch?v=w5JCoh0orME
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

DaNi írta:Remélem visszavonják Motta eltiltását :!: Kell a csapatba és megérdemelné ,hogy játszon a döntőben :!:

Szerintem nem tragédia hogyha Sztankoivcs játszik helyette.
Fantasztikus este volt.Nekem Motta pirosánál Sneijder derbyn történt kiálitása jutott eszembe. Szerencsére a csapatnak volt annyi lelki ereje,hogy ne roppanjon össze.Hihetlen tudatos célfutballt játszottunk.Tudtuk,hogy nem szabad kinyilnunk mert elég egyetlen hiba is.A vége Pique után halál volt.Azt hittem már sohasem lesz vége,de vége lett ... lefújták.Most ott vagyunk egy nagy álom kapujában.
12 év után egy nemzetközi kupadöntöben.Ez nagy szó.J.zanettinek nagyon kijárna,hogy magasba emelhesse a BL serleget.Ez a csapat nagyon hisz magában és Mourinhoban.Bár talán az útobbi a siker igazi titka.
Sokan fanyaloghatnak ,hogy nem álomdöntö lesz,de nem érdekel!!!

Ha belegondolok,hogy ugyanazt amit tavaly a Barca megcsinált azaz a triplázást
mi is összehozhatjuk akkor az egész egyszerüen fantasztikus érzés. :D
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

R9. írta:http://www.youtube.com/watch?v=M553ia_Kru8

tessék :D

Szegény Arnautovic is hogy örül a sikernek, pedig nem sokat tehetett érte. :) :( Mario pedig remélem észheztér. Most elég őszinte volt az öröme.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PetR 2010.04.29. 21:31-kor.
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

A CSKA előtt volt róla szó emlékszem,hogy van neki egy...Az viszont lehet,hogy volt egy törlődés azóta...,mindegy,mert tényleg írnának róla.

De az,hogy törlődik,én még olyat nem hallottam.Sőt Ribery is viszi át jövőre azt a maradék egy eltiltását...

Julio játszani fog a döntőben.Igazad van,hogy volt egy sárgája,de most kapta meg még csak a másodikat,eltiltás pedig 3 után jár:) szal majdnem teljes lesz a keret a döntőben,márha a sérülések is elkerülnek minket addig.De most a hétvégére kell koncetrálni,ami szerintem felér egy bajnoki döntővel.Ha most nyerünk meg lesz a Scudetto!
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Festa írta:Sokan fanyaloghatnak ,hogy nem álomdöntö lesz,de nem érdekel!!!

Nkünk ez az. :)
Marco

PetR írta:
R9. írta:http://www.youtube.com/watch?v=M553ia_Kru8

tessék :D

Szegény Arnautovic is hogy örül a sikernek, pedig nem sokat tehetett érte. :) :( Mario pedig remélem észheztér. Most elég őszinte volt az öröme.

Nem csak az öröme, a megérkezés utáni bánata is őszintének tűnt.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Egy korrekt ,nagyon szimpatikus hsz. a szomszédok honlapjáról.melyet a Barca brukkerekfigyelmébe is ajánlok:
:lol:
"Szánalmas, hogy a katalánok nem tudnak veszíteni. Nincs szükségük ilyen óvodás viselkedésre, gyönyörű focit játszanak, a fél világ ajnározza őket, miért kell ez? Az Inter tökéletes focit játszott ellenük, még azt is elbírták, hogy kaptak egy jogtalan kiállítást és a Barcanak megadtak egy lesgólt. A katalánok 11-10-ben sem tudták felőrölni őket. Tavaly mindent megnyertek, hozzászokhattak a győzelmekhez, meg kellene tanulni emelt fővel veszíteni! "
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Valaki küldjön egy linket a Barca góljáról!
Én a meccsen ezt kb.2 méteres lesnek láttam,bár nem volt egy perdöntő kameraállás sem.A Barcások honlapján mindössze egy hozzászóló érezte ezt lesnek,a többiek mélyen hallgatnak.. :shock:
A legtöbben arra fogják a kiesésüket,hogy a 92.percben Bojan gólját nem adták meg pedig előzőleg nem is volt kezezés.Csak azt felejtik el a szerencsétlenek,hogy a bíró már jóval korábban lefújta a szitut ,amire a védelmünk teljesen leállt és így szinte senkitől sem zavartatva már csak úgy mérgében rúgta kapunkba a lasztit Bojan! :evil:
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Letöltöttem a gólt és szerintem egyvonal volt az esetnél.
Igazából nekünk már fölösleges ezen rágódni.
Ha gondolod elküldöm emailban a vidit.
A kezezésnél (ha az volt) meg nem a gólt nem adta meg, hanem már
a kezezést fújta le mivel ő kéznek látta.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

DaNi írta:Remélem visszavonják Motta eltiltását :!: Kell a csapatba és megérdemelné ,hogy játszon a döntőben :!:

Megérdemelné a BL döntőt! Sokat tett hozzá a BL meneteléshez! :)
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

A gól egyértelmű LES volt. Itt a bizonyíték:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/100501/ ... es.hu_.png
Pique mögött álló Inter játékos lába is hátrébb van, illetve a Barcás teste a kapu felé dől...
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso;

Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic
Francesco

Nagyon bíztam a Parmaban, de nem hálálták meg... A Roma több meccsen nem hiszem, hogy pontot fog veszíteni. Ez volt az utolsó sansz erre. Erre... Ez viszont azt is jelenti, hogy most már rajtunk a nyomás és mi sem hibázhatunk. Amennyiben nem verjük meg a Lazio-t holnap este, akkor szerintem elúszott a bajnoki cím. Ami nagyon sajnálatos lenne. Sokkal nagyobb a terhelés az utóbbi időben a csapaton, mint a Román és éppen ez az, ami azt eredményezheti, hogy kicsúszik a kezünkből a bajnoki cím. Ne így legyen persze, de valamiért úgy gondolom, hogy a Lazio nagyon fog menni előre és, ha nem tudunk nyerni, akkor sem szólhatunk egy rossz szót sem a hétközi BL diadal miatt. Érdekes lesz, nem ez a három forduló lesz az, ami miatt esetleg nem leszünk bajnokok. Mindenesetre, ha így lesz, akkor a Roma megérdemli, mert nagyon alulról jött. Az egy dolog, hogy abban az esetben mi veszítenénk el, de hogy ők nyerjék meg, ahhoz kellett egy zseniális szezon és náluk ez megvan. Egyelőre nálunk is. Reméljük holnap egy lépéssel közelebb kerülünk a Scudettohoz.
Forza Inter!
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Na ma meg kell verni a Laziot, aztán valószínűleg megvan a Scudetto.
Ma nagyon oda kell tenni majd magunkat, mindegy milyen áron, de nyerni kell! 2 Barca elleni meccs mentalitását át kell mentenünk a mai bajnokira, remélem sikerül, és ki kell futni magunkból a lelket.
A bajnokság egyik döntő meccse következik!
Avanti!
Laci78

Hozzászólás Szerző: Laci78 »

Parmara egy rossz szó sem lehet, mert odatették magukat, Roma meg lecsapott rájuk. Lényegtelen hogyan de behúzták. Felőlem mi is játszhatunk ilyen aljasan, de legyen meg a 3 pont! Lazio házatáján és a tegnapi mutogatás remélem mindenkihez eljutott, tudják a dolgukat! A seb sem gyógyult még be. Ha ezt behúzzuk senki sem veszi el a scudettot, Totti meg mutogathat egész nyáron! A kupadöntőn azért jó lenne helyretenni őket, hogy tudják hol a helyük!
De ma k.va nehéz meccsre számítok...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Laci78 írta: Ha ezt behúzzuk senki sem veszi el a scudettot, Totti meg mutogathat egész nyáron! A kupadöntőn azért jó lenne helyretenni őket, hogy tudják hol a helyük!
De ma k.va nehéz meccsre számítok...

Igen az nagyon szép lenne ha a roma elől megnyernénk a scudettot is és a kupát is :D Utána tottika mutogathatna a tükör előtt egész nyáron :D
Nehéz meccs lesz, de sokkal jobbak vagyunk a Lazio-nál, meg kell Őket verni
2002 májusa bennem is él és rémálmaim közt se szeretném újra látni, de az a Lazio sokkal erősebb volt a mostaninál és több körülmény is más volt akkor, egyszerűen az nem ismétlődhet meg ma
Marco

Sztem simán behuzzuk és a stadionba biztos fantasztikus(Roma ellenes :D ) légkör lesz, mki nekünk szurkol majd és ez a fiukra is jó hatással lesz.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Ma este (is) feltétlenül győznünk kell, szükségünk van a 3 pontra, de szerintem a Lazio nem adja majd könnyen magát.

FORZA INTER!!!
Riky11

Jövőhéten lesz a kupadöntő?? :?
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Riky11 írta:Jövőhéten lesz a kupadöntő?? :?

Igen. Szerdán.
Riky11

kiscivis írta:
Riky11 írta:Jövőhéten lesz a kupadöntő?? :?

Igen. Szerdán.

Akkor muszáj lesz rotálni! Nem az egész kezdőt hanem úgy 4-5 embert!
DSanton39

Serie A: Lazio v Inter lineups

Lazio: 86 Muslera; 25 Biava, 80 Dias, 26 Radu; 2 Lichtsteiner, 32 Brocchi, 33 Baronio, 5 Mauri, 11 Kolarov; 20 Floccari, 10 Zarate.
Subs: 88 Berni, 3 Scaloni, 4 Firmani, 9 Rocchi, 13 Siviglia, 15 Hitzlsperger, 17 Foggia.
Coach: Giovanni Lopez (Edoardo Reja is suspended).

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder, 9 Eto'o.
Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 11 Muntari, 17 Mariga, 22 Milito, 23 Materazzi, 45 Balotelli.
Coach: José Mourinho.

Referee: Mauro Bergonzi (Genoa).

ez ilyen 4-4-1-1-nek tűnik nekem.
erixs

Jaja, szerintem a kupadöntőn lesz a rotált csapat. A kupában általában mindig a rotált csapat játszott. De lehet, hogy még ma este is lesz erre példa.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

DSanton39 írta:Serie A: Lazio v Inter lineups

Lazio: 86 Muslera; 25 Biava, 80 Dias, 26 Radu; 2 Lichtsteiner, 32 Brocchi, 33 Baronio, 5 Mauri, 11 Kolarov; 20 Floccari, 10 Zarate.
Subs: 88 Berni, 3 Scaloni, 4 Firmani, 9 Rocchi, 13 Siviglia, 15 Hitzlsperger, 17 Foggia.
Coach: Giovanni Lopez (Edoardo Reja is suspended).

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder, 9 Eto'o.
Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 11 Muntari, 17 Mariga, 22 Milito, 23 Materazzi, 45 Balotelli.
Coach: José Mourinho.

Referee: Mauro Bergonzi (Genoa).

ez ilyen 4-4-1-1-nek tűnik nekem.

José pihentet. De pl. Milito-ra rettenetesen rá is fér, mert szerdán alig tudott lesétálni a pályáról cserénél. Hátul nem szabad gólt kapni, mert különben nehéz meccs lesz! FORZA INTER!!!
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Nincs mese, ma nyerni kell, akkor megvan a scudetto.

De ha nem nyerünk meg elbuktuk, hangulattal nem lesz gond mert mindenki nekünk fog szurkolni.

FORZA INTER!
erixs

Milito pihen.. kell is neki. iszonyat mennyit hajtott az utóbbi meccseken
meglepő, hogy Rocchi is csak csere. Remélem Floccari hozza a Roma elleni formáját :)
erixs

Valószínüleg így fogunk felállni:

J.Cesar- Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti - Motta, Cambi - Stankovic, Sneijder, Chivu - Eto'o

vagy a 2ik lehetőség:

J.Cesar- Zanetti, Lucio, Samuel, Chivu - Motta, Cambi - Maicon, Sneijder, Stankovic - Eto'o
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

erixs írta:Valószínüleg így fogunk felállni:

J.Cesar- Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti - Motta, Cambi - Stankovic, Sneijder, Chivu - Eto'o

vagy a 2ik lehetőség:

J.Cesar- Zanetti, Lucio, Samuel, Chivu - Motta, Cambi - Maicon, Sneijder, Stankovic - Eto'o

Hát egyik sem tetszik :)
RQ és Arnautovic nyugodtan játszahatna Etoo mellett.
Remélem nem ilyen védekezően állunk fel.
Francesco

A szezon legfontosabb meccse jön! (Innentől remélhetőleg mindegyik az lesz)
A Lazio mostmár szinte biztos benn marad, mert az Atalanta csak 1-1-et játszott a Bolgonával.
A probléma csak az, hogy a média végig azt nyomta, hogy nem fognak hajtani, remélhetőleg ez nem tüzeli őket "feleslegesen".
Forza Inter!
DSanton39

4-3-2-1-ben írták fel a közvetítésben, masszív középpályára játszik José. kíváncsi leszek Eto'o mennyire él majd azzal hogy center lehet.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

FORZA INTER!!!
erixs

Uhh mi maradt ki. jól véd Muslera..
Marco

Mi maradt ki!! Ááá Eto'o!
mike

Támadunk rendesen, de nincs igazi átütőerő.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Könyörgöm!!!! Mi ez a szar felállás? 1 csatár? Most akkor kell a scudetto vagy mi?
Eto'o már megint sorra bassza el a helyzeteket és még van pofája utána vigyorogni.
Arnautovic miért nem játszik. Ezerrel ég benne a bizonyítási vágy és nincs kihasználva. Erre itt erőlködünk 1 nyomorult támadóval. Qrva szar napom volt és ez most csak hab a tortán.
mike

Bombastico írta:Könyörgöm!!!! Mi ez a szar felállás? 1 csatár? Most akkor kell a scudetto vagy mi?
Eto'o már megint sorra bassza el a helyzeteket és még van pofája utána vigyorogni.
Arnautovic miért nem játszik. Ezerrel ég benne a bizonyítási vágy és nincs kihasználva. Erre itt erőlködünk 1 nyomorult támadóval. Qrva szar napom volt és ez most csak hab a tortán.

Igazad van mindenben, ezt a felállást én sem értem, de még így is jobbak vagyonk.
Csak épp semmire sem megyünk vele :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2010.05.02. 21:34-kor.
Válasz küldése