Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PellerG

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Samuelt nem szélre tenném, középen inkább a helyezkedős poszt van, nem a futósak, és abban ő nagyon jó!

Julio Cesar-Lucio,Samuel,Ranocchia-Maicon,Zanetti,Cambiasso,Nagatomo-Sneijder-Tevez/Milito,Eto'o

Ha 3-védős game lesz, de bízoma 4-esben!
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

zsizsi14 írta:Ebben a felállásban elnézegetnék egy ilyen csapatot: :D
------------Julio
----Zanetti---Lúció---Samuel
Maicon--Cambiasso--Sneijder--Nagatomo
---Tevez---------------Eto'o
------------Pazzini

vagy:

------------Julio
Maicon--Cambiasso--Motta--Nagatomo
------------Sneijder
----Tevez------------Eto'o

De Zanetti kvázi középhátvéd lenne, az tőle szokatlan. Helyette Ranocchia. Amúgy jó, én is így képzelem el a csapatot jövőre.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Jó meccs volt, jobban játszottunk. A mai meccs alapján én azt mondom, hogy nem rossz ez a 3 védős rendszer. Ami helyzete volt a Celtiknek, az legtöbbször egyéni/helyezkedési hibákból adódott, nem abból, hogy kevés volt a védő hátul.

Nálam ma a meccs embere Castellazzi volt, embertelenül jól védett. Egyetlen negatívum az Sneijder játéka, látszik rajta, hogy nem nagyon fekszik neki az új posztja.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Ha Sneijder ilyen lélektelenül és tompán fog játszani a szezonban, akkor inkább adjuk el. Nem látni benne a tüzet, folyton nyávog, elégedetlenkedik és egy méterrel nem fut többet, mint amennyit kell. . . Nekem ez nem szimpatikus benne. Persze nyilván a posztja is másabb, de főleg a hozzáállása amit nem értek. Ettől függetlenül remélem marad és visszanyeri régi formáját.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

PellerG írta:Samuelt nem szélre tenném, középen inkább a helyezkedős poszt van, nem a futósak, és abban ő nagyon jó!

Julio Cesar-Lucio,Samuel,Ranocchia-Maicon,Zanetti,Cambiasso,Nagatomo-Sneijder-Tevez/Milito,Eto'o

Ha 3-védős game lesz, de bízoma 4-esben!

az eddig látottak alapján nem lesz 3-4-1-2, így én inkább egy ilyen összeállítást látnék szívesen 3-4-3-ban:
JC
Lucio-Samuel-Ranocchia
Santon-Cambiasso-Sneijder-Zanetti
Tevez-Pazzini-Eto'o

Tevez érkezésének szerintem Maicon lesz az áldozata. ha esetleg Sneijder is megy akkor vagy Zanetti be középre és Nagatomo szélen, vagy Motta menne középre.
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Szerintem Sneijder simán játszhatna Pandev helyén. Nem lenne trequartista, de nem is csatár. Tud ő futni meg cselezni. És akkor lenne egy Tevez-Eto'o-Sneijder trió, akiknek Cambiasso és Motta szűr, jobb oldalt pedig Maicon szaladgál.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

A sérült nagatomo helyett, gasperini zanettit hívta vissza a nyaralásáról. Zanetti görögországban nyaralt a családjával de már milánóban van, tehát a kapitányunk is ott lesz pekingbe.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54037
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54038
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Dan-i-nter írta:Nálam ma a meccs embere Castellazzi volt, embertelenül jól védett.

Nagyon jó kapus, Julio mögött a padot is jól tűri, csak az a baj, hogy benne van már a korban rendesen.

FORZA INTER!!!
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Pandev nem játszik egyáltalán rosszul a Gasp-érában eddig.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

A digin most kezdik az ismétlést a tegnapi Celtic elleni meccsünknek!
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

interfan írta:A sérült nagatomo helyett, gasperini zanettit hívta vissza a nyaralásáról. Zanetti görögországban nyaralt a családjával de már milánóban van, tehát a kapitányunk is ott lesz pekingbe.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54037
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54038

Na hál istennek..legalább a védelem kicsit erősödik. Csatárok közül is csak Milito fog hiányozni
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Lehet,hogy csak én látom igy,de ha nem a Celtic az ellenfél,hanem technikailag képzettebb csapat,egy két gólt tuti beszedünk.Persze ez még csak felkészülés és van idő javitani hátul.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Süti írta:Pandev nem játszik egyáltalán rosszul a Gasp-érában eddig.

Ha így folytatja továbbra is akkor akár maradhat is. Kiegészítő embernek tökéletes, és azt azért tudjuk, hogy a macedón jó játékos, a tavalyi szezonja nem jött össze, de az sok mindenkinek nem jött össze..
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

zsizsi14 írta:
vagy:

------------Julio
Maicon--Cambiasso--Motta--Nagatomo
------------Sneijder
----Tevez------------Eto'o

Nálam Dekinek is helye van a kezdőben,nem 56 meccsen,de helye van.
Jobb játékos,mint Motta,dolgosabb.Annak ellenére mondom,hogy talán én voltam az egyetlen,aki annak idején mondta,hogy nem csak hozzácsatolták Militohoz,hanem jó játékos.Bírom Motta-t,de mégis.

Kialakult a Pandev szeretet :) Hát igen ha visszaolvasnánk pár hónapot :)
Milito a császár .

A kezdő :

Inter: Julio Cesar; Ranocchia, Chivu, Caldirola; Bianchetti, Stankovic, Sneijder, Crisetig; Alvarez, Eto'o, Pandev.

Panchina: 12 Castellazzi, 21 Orlandoni, 25 Samuel, 37 Faraoni, 39 Santon, 57 Natalino, 17 Mariga, 77 Muntari, 7 Pazzini, 30 Castaignos.

Manchester City: Hart; Richards, Lescott, Kompany, Kolarov; Y. Toure, De Jong; Minner, Silva, Balotelli; Dzeko.

Panchina: 12 Taylor, 38 Boyata, 48 McGivern, 11 Johnson, 18 Barry, 8 Wright Phillips, 60 Guidetti, 36 Suarez, 64 Joan Roman, 77 Scapuzzi, 62 Razak, 78 Rekik.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

A kezdő :

[b]Inter: Julio Cesar; Ranocchia, Chivu, Caldirola; Bianchetti, Stankovic, Sneijder, Crisetig; Alvarez, Eto'o, Pandev.

Manchester City: Hart; Richards, Lescott, Kompany, Kolarov; Y. Toure, De Jong; Minner, Silva, Balotelli; Dzeko.

A mi védelmünk elég érdekesnek (hogy azt nem mondjam gólképesnek)tűnik, főleg Chivuval középen :shock: és egy ifivel a bal oldalon. :( A középpálya és a csatársor akár rendben is lehet,de itt is biztosan sok változtatás lesz. A City kezdőjét nézve lehet ,hogy ők komolyabban veszik ezt a meccset és kevésbé fognak kisérletezni ??

]
DSanton39

Caldirola-t nem kell félteni :)
ez egy felkészülési meccs, nem baj ha próbálgat Gasp pár fiatalt. a taktika már érdekesebb lesz a mi 3-4-3-unk a City 4-2-3-1-ével szemben.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

10 másodpercen belül felrúgják 2 játékosunkat is, következő kép, Muntari készül beállni. Nyilván semmi összefüggés, csak olyan vicces volt ezt látni:D
DSanton39

Balotelli fejesével vezet a City. nagy gond nincs a védekezésünkkel de a támadó játék nulla. Sneijder posztja továbbra sem tetszik, a belső kzp-k közül még ő védekezik többet nem Stanko, fura.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Nemtom melyikőtök mondta múltkor hogy David Silva nem nagy szám játékos
hát egyedül szpatja a csapatunkat :)
iszonyat szarok vagyunk amúgy
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

nincs gond a védekezéssel? kevesebb mint 50 perc alatt 4 kapott gól annyira azért nem jó, abból 1 volt les, 1et meg tévesen nem adott meg szerintem, de ha az is szabálytalan volt a lényegen az sem változtat.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Hol adják a meccset ? Tudna valaki egy jól működő linket ??
Nia

Azért ez a védelem nem a tegnapi...
Látszik,hogy az angolok már mindjárt kezdenek.
Meg azért a fél csapat hiányzik.
Ahogy mondtam ez felkészülés.Tavaly nyertünk a City ellen és nem lettünk bajnokok,most meg .... :)

Jobb is,hogy Stankovic támadóbb,az való neki :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.07.31. 18:51-kor.
DSanton39

graziejosé írta:nincs gond a védekezéssel? kevesebb mint 50 perc alatt 4 kapott gól annyira azért nem jó, abból 1 volt les, 1et meg tévesen nem adott meg szerintem, de ha az is szabálytalan volt a lényegen az sem változtat.

Sneijder félidőkezdéséből is levehető hogy nem vesszük komolyan ezt a meccset, a City meg igen, az meg hogy Chivu átjátszható pik-pak eddig sem volt meglepetés.
Nia

Mazzola írta:Hol adják a meccset ? Tudna valaki egy jól működő linket ??

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sports

+digisport

myp2p.eu-n mindig találsz.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Nia írta:Ahogy mondtam ez felkészülés.Tavaly nyertünk a City ellen és nem lettünk bajnokok,most meg ....
tehát akkor most ha kikapunk, bajnokok leszünk? :D :lol:
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

R9. írta:
Nia írta:Ahogy mondtam ez felkészülés.Tavaly nyertünk a City ellen és nem lettünk bajnokok,most meg ....
tehát akkor most ha kikapunk, bajnokok leszünk? :D :lol:

City mindig komolyan veszi a barátságos meccseket. Most is egy ifi nem játszik, kb mintha bajnoki lenne legjobb 11et nyomják ellenünk, nem érdemes belőle levonni semmit. Emlékszem egyik évbe verte a City a Barcát nyáron és azt hitték a köv szezonba mindent megnyernek :D
Nia

RenciDavid írta:

City mindig komolyan veszi a barátságos meccseket. Most is egy ifi nem játszik, kb mintha bajnoki lenne legjobb 11et nyomják ellenünk, nem érdemes belőle levonni semmit. Emlékszem egyik évbe verte a City a Barcát nyáron és azt hitték a köv szezonba mindent megnyernek :D

Levonni :) Semmit,ahogy írtam.
Nem is ilyesmit akartam ebből kihozni.
DSanton39

nem tetszik nekem ez a taktika, támadásban semmi elképzelés, a védekezés a második félidőben nagyon borult :(
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Én úgy vok vele, hogy az Inter senkitől ne kapjon ki 3-0-ra ha barátságos meccs, ha nem, ha van tétje, ha nincs, ha a világ legjobb csapata ellen játszunk, ha nem... De egy ilyen meccsen az eredményen túl még jobban aggaszt, hogy Ranocchiaban abszolút nem látom, hogy Ő a védelem egyik oszlopa lesz a jövőben.
PellerG

Én EDDIG így látom a csapatot:

Ha 3-4-3-al játszunk, a védekezés stabilabb mint a 4-3-3 ban, Galata ellen gyengébb, tegnap erősebb támadójátékkal.
4-3-3-ban viszont a védekezést sem érzem/Maicon,Zanetti,Lucio nélkül/ stabilnak, és támadójáték 00, abszolút a kezdeti Mou-éra, amikor erőlködve akartuk ezt játszani, de nem ment....

Sneijder posztja egyértelműen K.O. Védekeznie kéne, támadásba be sem tud lépni, max az ő eredeti posztjára felpasszolni, ahol viszont most senki nincs....
Ma ki volt a töke nagyon mikor lecserélték, inkább körbesétált lejövetelkor.

Chivu....Írta Nia hogy nagyon rászálltunk, de teljesen jogosan!
Nevetséges már. 3. gólnál mit szeretett volna megint?! Állt, nem embert fogva, mintha épp a napi cigi adagját dzsangázta volna.
Még valami, a jobb bekkjeink nagyon tetszenek, Faraoni, Bianchetti és Natalino is ügyes.
Viszont ez a Caldirola nekem semmi, még cserének sem érzem idetartozónak. Egy kölcsönadással, és ott játéklehetőséggel esetleg láthatnánk van e benne annyi fejlődési lehetőség, hogy nálunk legyen valaki, de ha 5. csere lesz, akkor azzal se nem fejlődni nem fog, se nekünk nem lesz hasznos....
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Nem láttam a meccset csak tapasztalatból meg józan ésszel gondolkodva egy lassúcska védelem ami már a Benitez éra alatt is kijött, így 3 védővel hogy fognak futni és tolódni úgy hogy ne maradjanak rések ahova egy jó labdát kapó berobbanó játékos a kapuig menetel.a védelemmel komoly helyezkedési gondok voltak mostanában nem hiszem hogy ez a felállás javítana rajta
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Gasperininek van még dolga bőven. Védelmünk mint olyan nincs, teljesen fogalmatlanok. Középpályás túl sok van. Elől jók leszünk, ha majd komolyan veszik. Ilyen védelem mellett ajándék lesz a szuperkupa, ha megnyerjük. Igaz, fogalmam sincs, hogy a merda hol tart a felkészülésben.
Injoc

Nem nagyon érdekelne a meccs..mert mikor megláttam a kezdőt gondoltam hogy nem rólunk fog szólni a meccs, de ami továbbra is lejön hogy Sneijdernek nem fekszik a középső középpályás posztja. Stankonak annál inkább, csak sajna már nem bírja végig a meccseket.
Sneijder nem az az ütköző ember mint Stanko, legalábbis én nem látom hogy benne lenne...kondiban sincs még rendben sztem, legalábbis nem tudom másra fogni hogy nem fut vissza. Azt várom már mikor végre a teljes csapat rendelkezésre áll majd..na és úgy tolni egy éles meccset.
Ami feltűnt még az első félidőben hogy Pandev sokszor lépett vissza a saját 16osunkig, nem tudom hogy ez taktika volt vagy önszorgalom, esetleg már Maicon labdaveszéseire készítjük fel az embereket, de ez azért tetszett.
Egy szó mint 100 az Inter B/C kikapott a ManCity A csapatától, ha a vége 2 marad annyira nem dünnyögnék, de így már kicsit kellemetlenebb a dolog.
Ami inkább aggaszt hogy a Super kupán Chivu-Samuel-Rano védelem lesz..és ott Ibráék nem fognak ennyi helyzetet elpuskázni. Jó lenne nem vereséggel kezdeni az idényt.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

A meccset a 68-adik perctől tudtam nézni, de akkor már nagyon motiválatlannak tűntek a játékosok. De a tények ismeretében engem nem különösebben érdekel az eredmény. Ahogy többen is írták, Sneijder poszt kérdése továbbra is elgondolkodtató. szerintem Gasperini is látja, hogy nem megy neki, kérdés, hogy változtat-e a helyén/elengedi. :|

Várom már a szuperkupát nagyon, hisz az első tétmérkőzés, ráadásul a merda ellen, biztos komolyabban veszik majd a játékosok. ;) Márpedig egy győzelem nagyon motiváló lenne a szezonra nézve. :)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ilyen meccsekból sokra valóban nem kell következtetni, City előrébb is tart a felkészülésben, nálunk több fiatal is kezdett, na meg tavaly 3-0-ra nyertünk mégse lett valami jó évünk.
Viszont ami tény. Chivu mit tudhat, hogy minden edzőnél alapember? :?
Pandev meg eszméletlen mód irritál. Hiába a néhai fellángolásai, körülményes, lassú, simán elvették tőle többször is a labdát mialatt gondolkdodott kinek passzoljon, belevezeti a védőkbe, hosszan veszi át, nagyon nem kéne itt tartani.
Muntari meg. Róla sokat nem is érdemes beszélni.
Sneijder is csak szenved, de mint írtátok is, biztos azért mert nem fekszik neki ez a hátravont irányítós poszt. Remélem nem is sokáig fogja ezt nyomni.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Bianchetti játéka nagyon tetszett :!: lehet érdemesebb lenne őt játszatni Chivu vagy Rano helyett
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ez a 3 védős felállás nem nagyon tetszik,és nem a bekapott 3 gól mondatja velem.Mindenesetre erre szokták mondani,van hova fejlődni.Ez a zakó arra mindenképp jó volt,hogy a milan elbizza magát a hétvégére :lol:
brecsinho
It’s my birthday

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

A csapat elhagyta Dublint es mar Kinaban vannak, volt szerencsem megtekinteni a 7vegi meccseket, 7 gondolat:
- rengeteg Inter szimpatizans van a zold szigeten es jottek olaszbol is, igaz nagy szurkolas nem volt..nagy pozitivum, hogy be lehetett vinni sort a lelatora
- a csapat nagyon nincs meg osszerakva, reszben a hianyzok reszben az uj taktika miatt, sajna nem sok biztato jelet lattam
- Motta nagyon tisztatalanul jatszik, el kene beszelgetni vele vagy eladni amig van ra kero
- Etonak hihetetlen mozgasa van, semmi penzert nem szabad elengedni, a vedok rettegnek tole ha nala van a labda
- Sneijder csukott szemmel is odarugja a labdat 40 meterre ahova kell, de mki arrol beszelt, hogy megy a Manuba..
- Mario meglepoen tisztelettudoan viselkedett...allando veszelyt jelent, ha megjon egyszer az agya nagy jatekos lehet belole
- A city elleni szenvedest alkohol nelkul nehez lett volna elviselni, igy nem izgattam fel magam annyira..igaz, hogy hakni kupa volt, de legalabb egy kicsit hajthattunk volna

Szombaton azert mas meccsre szamithatunk, biztos, h nem lesz lotyoges. Jo lenne bedongolni a kuzinokat, h visszavegyenek az arcbol ;)
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

A holnapi szuperkupa döntőn a hírek szerint Gasp újabb taktikai módosítással áll majd elő.
A felállás 3-5-1-1 lesz: :?
Valahogy így:

J.Cesar-Ranocchia,Samuel,Chivu-Zanetti,Stankovic,Motta,Alvarez,Obi-Sneijder-Eto'o :shock:

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=29887
Injoc

Audipower írta:J.Cesar-Ranocchia,Samuel,Chivu-Zanetti,Stankovic,Motta,Alvarez,Obi-Sneijder-Eto'o :shock:

Annyira nem is tűnik rossznak. Gasp célja, hogy uraljuk a középpályát, és minél nehezebben tudjanak a védőkig eljutni (látva Rano, meg Chivu teljesítményét teljesen érthető is). Egyedüli kérdés hogy Obi illetve Ricky mennyire tudják segíteni a támadásokat. Ha nem jön be akkor előre még bejöhet Pazzo és Pandev is szóval a szerkezet is átáll. Ez akár egy 3-3-3-1 is lehet:
--------JC--
Rano-Samuel-Chivu

Stanko-Zanetti-Motta

Alvarez-Wes-Obi

----Eto'o----

Egész pofás, és vállalható felállás...bár ha inkább Pazzo lenne Eto'o helyén, Eto'o meg inkább Ricky v Obi helyén még jobb lenne.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Stanko nem játszik ;)
DSanton39

tippem a Milan elleni kezdőre 3-4-3-mal:
Julio Cesar-Ranocchia,Samuel,Chivu-Santon,Zanetti,Cambiasso,Alvarez-Eto'o,Pazzini,Pandev
Nia

DSanton39 írta:tippem a Milan elleni kezdőre 3-4-3-mal:
Julio Cesar-Ranocchia,Samuel,Chivu-Santon,Zanetti,Cambiasso,Alvarez-Eto'o,Pazzini,Pandev

Cambiasso???Ő,hogy kerül Kínába?Ez nekem új.
Egyébként Deki "egyéni" edzést végez,de más hír nem jött róla,szóval még holnapig változhat a helyzete.Remélem ott lesz :)

ui.:Már olvastam is,hogy nem lesz :(
DSanton39

Nia írta:
DSanton39 írta:tippem a Milan elleni kezdőre 3-4-3-mal:

Cambiasso???Ő,hogy kerül Kínába?Ez nekem új.
Egyébként Deki "egyéni" edzést végez,de más hír nem jött róla,szóval még holnapig változhat a helyzete.Remélem ott lesz :)

ui.:Már olvastam is,hogy nem lesz :(

nem tudom miért őt írtam, Sneijdert kellett volna, sorry :D
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Megvan a kezdő. (3-5-1-1)

Inter: 1 Julio Cesar; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 5 Stankovic, 20 Obi; 11 Alvarez, 10 Sneijder, 9 Eto'o.

A disposizione: 12 Castellazzi, 37 Faraoni, 44 Bianchetti, 77 Muntari, 7 Pazzini, 27 Pandev, 30 Castaignos.

Allenatore: Gasperini
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

sneijder hogy beakasztotta.Nem adhatjuk el!!!!!!!!
PellerG

Meglepően jól kezdtünk!
Sneijder....Reggel óta fos a napom, hogy olvastam megy a Citybe. Mekkora gólt vágott.
Én nagyon haragudnék rá ha menne! De még bízom benne!!
Nia

Eddig szerintem elég jól játszunk. :)Vannak szép támadásaink.

Deki jó ,hogy van,ismét jól játszik....
A Milan meg még mindig egy köcsög favágó csapat,és még jön Mexes is :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.08.06. 14:29-kor.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Nem tudom ki akarta elküldeni Obi-t de eddig az egyik legjobbunk :D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Sneijder!!! Ha eladjuk tökön szúrom magam.
Jobbak vagyunk eddig.Alvarez technikás és majd összehoz egy pirosat Gattusonak.
Obi és jól mozog.Eddig jók vagyunk. ;)
Válasz küldése