Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- mike
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Linket adjatok már lécci ! 
- Nia
mike írta:Linket adjaták már lécci !
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sports
Itt találsz.
- mike
Kb egyedül itt nem kerestem eddig 
köszi !
köszi !
- PellerG
Ranocchia egy meccsen vagy nagyon látványosan, szinte hibátlanul vagy botrányosan, tele hibákkal védekezik. Ma eddig az 1.-t látjuk.
Obi végre megkapta az esélyt! Amikor láttam játszani, sosem okozott csalódást, ma is nagyon jó.
Sneijder hálisten támadó kp-t játszik, látszik is! /erre vszínű már aláírt a Citynek..../
Alvarez nagyon ügyes, a youtube videókon is ezen a visszavont támadó kp poszton játszott, onnan szervezett, ez ma is jól áll neki.
Dekit nagyon szeretem, fontos ő nekünk!
Gattuso és Ibra?! Hogy néznek ezek ki!?....Meg amit művelnek a pályán, hányinger!/bár ezt eddig is tudtuk/
Obi végre megkapta az esélyt! Amikor láttam játszani, sosem okozott csalódást, ma is nagyon jó.
Sneijder hálisten támadó kp-t játszik, látszik is! /erre vszínű már aláírt a Citynek..../
Alvarez nagyon ügyes, a youtube videókon is ezen a visszavont támadó kp poszton játszott, onnan szervezett, ez ma is jól áll neki.
Dekit nagyon szeretem, fontos ő nekünk!
Gattuso és Ibra?! Hogy néznek ezek ki!?....Meg amit művelnek a pályán, hányinger!/bár ezt eddig is tudtuk/
-
InterGyusz
Chivut tényleg el kellene passzolni sürgőssen...
- Marco
Engem Motta idegesít, míg mondjuk egy Stanko akkor is arra törekszik h tovább vigye a labdát ha 2en rángatják, Mottához ha már közelednek el akar esni.
- PetR
- Kapcsolat:
Sneijder kell nekünk! Parádés gólt vágott! Valamint Ricky és Obi nagyon jók! Utóbbit nem sokat látjuk játszani, de akkor mindig nagyon jó volt! Chivu meg meglepôen fegyelmezett! :O 
Így tovább Forza INTER!
ibra meg kibaszott csúnya...
Így tovább Forza INTER!
ibra meg kibaszott csúnya...
- Nyers133
Ricky-t hogy visszahúzták, simán sárga! Nem fekszik a milánnak a 3-4-3, szépen irányítunk. Kellene még egy támadó, motta le, pazzo be.
Jó hogy írtam... lófarkas kutya
Jó hogy írtam... lófarkas kutya
- mike
Na fasza, ibra
Szerencsére Chivu megint a helyén volt
Szerencsére Chivu megint a helyén volt
-
RenciDavid
Megkaptuk Chivuról az elsőt... 
- PellerG
Elképesztő védekezésben miket művelünk....
Chivu megint végignézte ahogy mögéívelik az emberére a labdát, dettó ugyanezt művelte le az egyik felkészülési meccsen, csak ott még le is húzta a fejét....Beszarás már tényleg.
Buziköcsög Ibra.
Innen nehéz lesz, támadó kéne szerintem, hogy gólt szerezhessünk.
Chivu megint végignézte ahogy mögéívelik az emberére a labdát, dettó ugyanezt művelte le az egyik felkészülési meccsen, csak ott még le is húzta a fejét....Beszarás már tényleg.
Buziköcsög Ibra.
-
InterGyusz
jólvan Chivu, ma is hoztad a formád....
- Nyers133
Faraonival nem leszünk támadóbbak... Eto'o egyedül van nagyon, kéne egy társ, mondjuk Tevez 
Hát ez kész gyönyörű első félidő után ez, hogy történhetett meg?!
Hát ez kész gyönyörű első félidő után ez, hogy történhetett meg?!
- PellerG
Nem pártolom a 3-védős rendszert, de az 1. félidőben nagyon bejött, Milannak kb momentuma nem volt, úgy lezártuk a teróleteket, nagyon ment, látványosan játszottunk.
Erre szünetben átáll 4-4-1-1-re?! Nem tudom hogy a 4-védős rendszerre is "rá akart nézni", vagy ezzel vissza akart állni eredménytartásra/úgy tűnt/.
De ezzel azt hiszem el is cseszte a meccset Gasp.
Gólok után egyből visszaállna 3-bekkesre, ez is ezt igazolja....
Erre szünetben átáll 4-4-1-1-re?! Nem tudom hogy a 4-védős rendszerre is "rá akart nézni", vagy ezzel vissza akart állni eredménytartásra/úgy tűnt/.
De ezzel azt hiszem el is cseszte a meccset Gasp.
Gólok után egyből visszaállna 3-bekkesre, ez is ezt igazolja....
- Nyers133
Ezt nem értem, mért Dekit hozta le? mikor Motta helyett is dolgozott, tény hogy öreg és nem egész meccses már, de Mottának lenne szüksége padra, momentuma sem sok volt, max Silva talpalása...
- Nyers133
Hát ez hülye.... Obit le... Mottanak fix helye lesz egész évben a kezdőben, ez tuti
-
Fan Gusto
Két rettentően eltérő félidő..
Jó lenne az elsőt viszontlátni a továbbiakban, mert abban a játékban igenis van fantázia!
A másodikra csak halkan megemlítek egy nevet:Benítez, na az ő idejében láttam ilyen ötlettelen csapatot tavaly:/
Jó lenne az elsőt viszontlátni a továbbiakban, mert abban a játékban igenis van fantázia!
A másodikra csak halkan megemlítek egy nevet:Benítez, na az ő idejében láttam ilyen ötlettelen csapatot tavaly:/
-
InterGyusz
óriási szakadékot érzek a középpálya és Eto'o között. ezen valami javítani kellene.
- Nyers133
hát megyek és szétütök vmit... hihetetlen... jobbak voltunk, mért kellett hozzányúlni a csapathoz, hogyha működött
- mike
Ennyi, ezt buktuk
Lesz még meló ezzel a csapattal az tuti.
Lesz még meló ezzel a csapattal az tuti.
- Festa
Az első félidő biztató volt,de a másodikban kijött,hogy szokni kell még Gasp bácsi taktikáját.
Kár érte mert,egy sokkal összeszokottabb Milán ellen is volt esélyünk.
Remélem Sneijder így is marad.
Kár érte mert,egy sokkal összeszokottabb Milán ellen is volt esélyünk.
Remélem Sneijder így is marad.
- PetR
- Kapcsolat:
Chivut dicsértem hát lehet ő is elszállt magától mert a 2. fi.ben nagyon szar volt...
Ez a legrosszabb mikor jól játszik a csapat vezet is, és akkor a második félidôben az ellenfél nem túl szép játékkal és viszonylag mázlis gólokkal megfordítja a meccset.
Minden esetre FORZA INTER PER SEMPRE! ♥
Ez a legrosszabb mikor jól játszik a csapat vezet is, és akkor a második félidôben az ellenfél nem túl szép játékkal és viszonylag mázlis gólokkal megfordítja a meccset.
Minden esetre FORZA INTER PER SEMPRE! ♥
- Nia
ttttttttttttttttttt.
Jobbak voltunk,mint a Milan.
Lucio,Maicon,Cambiasso és Milito nélkül is .Bár Cambiassonak Motta helyett kellene játszani,mert Deki egy 30 meccset biztos bír így,mint az utóbbi időben...A 3-5-2(1-1) nagyon jól működött.
Sebaj,3 hét van még,összeérünk és 9 hónap múlva Zanetti ismét gyúrhat "kupaemelgető" izmára,ahogy mondottam
FORZA INTER
Biztos vagyok benne,hogy le lesz mosva a vigyor a Milanisták pofájáról idén(mármint jövőre) ,még ha ez kissé fájó is.
Jobbak voltunk,mint a Milan.
Sebaj,3 hét van még,összeérünk és 9 hónap múlva Zanetti ismét gyúrhat "kupaemelgető" izmára,ahogy mondottam
FORZA INTER
Biztos vagyok benne,hogy le lesz mosva a vigyor a Milanisták pofájáról idén(mármint jövőre) ,még ha ez kissé fájó is.
- Baggio85
Nagyon csalóka ez az "első félidőben jól játszottunk", mert az első félidőben a Milan kp.-ja és a csatárok alig futottak, mozogtak, nagyon statikusak voltak. Ez ellen nem volt olyan nehéz védekezni. Talán jobban felmérték, hogy a nagy páratartalomban inkább a második félidőre kell tartalékolni. Nagy kár érte, jó lett volna kupával indítani a szezont, így viszont pont a Milan-tól kikapni... Viszont nagyobb probléma,hogy egyelőre NINCS CSAPAT! A Milan kb. ezzel a csapattal fog játszani 1 hónap múlva is + ugye van 1 év előnyük is már, nálunk meg fogalma nincs senkinek, hogy hogy fog felállni a kezdő és ha mondjuk Gasperini-nek van is, akkor azt gyakorolni kéne, össze kéne szoktatni. Most ehhez képest pl. fogalmam nincs, hogy ha eddig Eto'o-val + egy csatárral álltunk fel az edzőmeccseken, akkor most miért változtatott.
A meccs alapján egyébként nem lepődnék meg ha Eto'o tényleg elmenne, nagyon vigyázott magára, jobban, mint Wesley!
FORZA INTER!!!
A meccs alapján egyébként nem lepődnék meg ha Eto'o tényleg elmenne, nagyon vigyázott magára, jobban, mint Wesley!
FORZA INTER!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2011.08.06. 16:13-kor.
- interfan
Nem sok új dolgot tudok hozzáfűzni.
Első félidőben jók voltunk, működött a 3-5-2, aztán gasperini nem tudni miért átált egy új taktikára. Az eredményt akarta őrizni, de nem értem 1gólos előnynél miért kell beálni védekezni. Aztán a meccs végére beállt a 3-4-3ra de már késő volt, a mérkőzést a második félidő elején vesztettük el. Gasperni keze sajnos nagyon benne volt, amiért visszáltunk. Valamint nem tudok szó nélkül elmenni chivu játéka mellett, tényleg burdisso féle hibákat vét, nagyon remélem lucio visszatérésével, chivu a kezdő közelébe nem kerül.
Összességében azt láthattuk, nem rossz ez a 3védős taktika, visszatérnek a dél amerikaiak, összeszokik a csapat, esetleges pár új érkező, és jó lesz ez a csapat.
Első félidőben jók voltunk, működött a 3-5-2, aztán gasperini nem tudni miért átált egy új taktikára. Az eredményt akarta őrizni, de nem értem 1gólos előnynél miért kell beálni védekezni. Aztán a meccs végére beállt a 3-4-3ra de már késő volt, a mérkőzést a második félidő elején vesztettük el. Gasperni keze sajnos nagyon benne volt, amiért visszáltunk. Valamint nem tudok szó nélkül elmenni chivu játéka mellett, tényleg burdisso féle hibákat vét, nagyon remélem lucio visszatérésével, chivu a kezdő közelébe nem kerül.
Összességében azt láthattuk, nem rossz ez a 3védős taktika, visszatérnek a dél amerikaiak, összeszokik a csapat, esetleges pár új érkező, és jó lesz ez a csapat.
-
RenciDavid
Baggio85 írta:Nagyon csalóka ez az "első félidőben jól játszottunk", mert az első félidőben a Milan kp.-ja és a csatárok alig futottak, mozogtak, nagyon statikusak voltak. Ez ellen nem volt olyan nehéz védekezni. Talán jobban felmérték, hogy a nagy páratartalomban inkább a második félidőre kell tartalékolni. Nagy kár érte, jó lett volna kupával indítani a szezont, így viszont pont a Milan-tól kikapni... Viszont nagyobb probléma,hogy egyelőre NINCS CSAPAT! A Milan kb. ezzel a csapattal fog játszani 1 hónap múlva is + ugye van 1 év előnyük is már, nálunk meg fogalma nincs senkinek, hogy hogy fog felállni a kezdő és ha mondjuk Gasperini-nek van is, akkor az gyakorolni kéne, össze kéne szoktatni. Most ehhez képest pl. fogalmam nincs, hogy ha eddig Eto'o-val + egy csatárral álltunk fel az edző meccseken, akkor most miért változtatott.
FORZA INTER!!!
Sajnos a Copa America és ez a sok Argentín meg Brazil ráteheti a bélyegét az idei szezonra. Tényleg nincs csapat mert a csapat fele még nem edzett a kerettel. Az nem normális, hogy lement az első tétmeccs, de vannak akiknek még edzésük nem volt a csapattal.
- Nia
RenciDavid írta:
Az nem normális, hogy lement az első tétmeccs, de vannak akiknek még edzésük nem volt a csapattal.
Ilyen ez a popszakma.Copa America,EB,Olimpia.Így van ez régóta.
- mike
interfan írta: Összességében azt láthattuk, nem rossz ez a 3védős taktika
Bár én is ilyen bizakodó lennék a háromvédős taktikát illetően...
- Komax
Ebben a meccsben csak az volt a fájó, hogy a merda vert meg minket.
Hogy miért váltottunk a felálláson?, mert még a felkészülés derekán vagyunk.
Jobboldalunk nem volt. Obi nagyon jó. Van a csapatban fantázia, csak még kell neki idő, hogy összeérjen.
Milan egy rakás szar volt, csak ívelgettek, semmi koncepció.
Hogy miért váltottunk a felálláson?, mert még a felkészülés derekán vagyunk.
Jobboldalunk nem volt. Obi nagyon jó. Van a csapatban fantázia, csak még kell neki idő, hogy összeérjen.
Milan egy rakás szar volt, csak ívelgettek, semmi koncepció.
- dellarocco
Nem volt ez olyan rossz...Samuel egy állat volt
szokásához híven, nagyon hiányzott már a Fal 
Obit a szezonban legalább! egy első számú csere pozícióban szeretném látni(nálam a meccs legjobbja volt)! Ranocchia sem volt rossz, Alvarezben is nagy potenciál van
Azért azt ne felejtsük el, hogy míg a merda szinte fullos csapattal játszott, nálunk hiányzott 4 kulcsjátékos és még Nagatomo is.
Egy dolog tényleg fájó, hogy ez egy hozható meccs lett volna (de a rendelkezésre álló keretek tekintetében ez még akár hízelgő is lehet az Interre nézve
)
Az én véleményem szerint pedig Motta is nagyon jól játszott.
Ez csupa pozitívum...nyilván voltak gyenge pontjai is a csapatnak és a rendszernek/játéknak, de összegésszében mindenféle körülményt figyelembe véve teljesen vállalható volt ez a meccs a részünkről.
Amúgy a legnagyobb baj a 2. félidőben -főleg a második felében- sztem az volt, h eléggé elféradt a csapat, dehát ez bőven javítható probléma
Obit a szezonban legalább! egy első számú csere pozícióban szeretném látni(nálam a meccs legjobbja volt)! Ranocchia sem volt rossz, Alvarezben is nagy potenciál van
Azért azt ne felejtsük el, hogy míg a merda szinte fullos csapattal játszott, nálunk hiányzott 4 kulcsjátékos és még Nagatomo is.
Egy dolog tényleg fájó, hogy ez egy hozható meccs lett volna (de a rendelkezésre álló keretek tekintetében ez még akár hízelgő is lehet az Interre nézve
Az én véleményem szerint pedig Motta is nagyon jól játszott.
Ez csupa pozitívum...nyilván voltak gyenge pontjai is a csapatnak és a rendszernek/játéknak, de összegésszében mindenféle körülményt figyelembe véve teljesen vállalható volt ez a meccs a részünkről.
Amúgy a legnagyobb baj a 2. félidőben -főleg a második felében- sztem az volt, h eléggé elféradt a csapat, dehát ez bőven javítható probléma
- Tommy
Eredmény ellenére én elégedett vagyok, ahogy Juhár mondta, egy alakuló csapat találkozott egy kész csapattal, és 4 alapember is hiányzott tőlünk. Ennek ellenére nem voltunk rosszak, az 1 félidőben jól játszottunk, a védelem jól működött és a 2 fiatal Obi és Alvarez nagyon tetszett, és végre Sneijder is a helyén játszott, nem középen volt bent a darálóban, 2. félidőben viszont már akadtak hibák, de kezd most már látszani azért, hogy Gasp mit akar játszatni, de még sok munka van hátra mire ez a csapat összeáll, nov-december mire készen leszünk teljesen. Szóval jó lesz ez a taktika szerintem. Az hogy elveszítettük a kupát szerintem mellékes, tétmeccsnek azért nem nevezném ezt a találkozót, egy kicsit komolyabb felkészülési meccsnek jó volt.
- bazsi
hasonló véleményen vagyok mint Tommy.
a győzelemnél sokkal fontosabb volt ezen a meccsen hogy milyen játékot mutatunk ami összességében jó volt. persze voltak hibák, főleg a 2. félidő első felében. lucio, maicon, cambiasso, milito, coutinho visszatérésével még stabilabb és jobb lehet a csapat mind támadás, mind védekezésben.
nem kell keseregni a kupa miatt, persze ez is 1 trófea és jó lett volna elkenni a merda száját. egy jó próbának tökéletes volt. nem kell szarni, látni a fényt az alagút végén.
a győzelemnél sokkal fontosabb volt ezen a meccsen hogy milyen játékot mutatunk ami összességében jó volt. persze voltak hibák, főleg a 2. félidő első felében. lucio, maicon, cambiasso, milito, coutinho visszatérésével még stabilabb és jobb lehet a csapat mind támadás, mind védekezésben.
nem kell keseregni a kupa miatt, persze ez is 1 trófea és jó lett volna elkenni a merda száját. egy jó próbának tökéletes volt. nem kell szarni, látni a fényt az alagút végén.
- vaskalap
Amit 40 percig láttam,szinte tökéletes volt,a milan egyszerüen szóhoz sem jutott.Ekkor még a 3 védős taktika is működött,egyszerüen el sem jutottak a védelmünkig,annyira sűrű volt a kp.A 2. félidő maga volt a rémálom,két gól(egyéni hibákból)és már nem tudtuk azt játszani amit tudtunk elötte.Biztató volt az eleje,ezt kell tartósitani és nincs semmi baj.Egyébként annyira átlátszó volt a milan taktika,állandó beivelgetés a bemozgó embereknek,erre azért lehetett volna készülni.
-
Fan Gusto
Ez az Alvarez gyerek valami észveszejtően technikásnak tűnt nekem így első látásra és nem is annyira lassú. Belőle ügyes játékos lehet, a mozgása meg kicsit Kakára hajaz, remélem lesz olyan jó spíler, mint a brazil volt a pályája csúcsán! Obi is jó, nagyon sokat fut és robotol e mellett volt egy-két egész ügyes rövid passzos játéka az egyébként sajnos igen halovány Mottával.
Összességében 10- ből egy ötöst adnék a csapatnak a két félidő különbözősége miatt, de azt azért látni kell, hogy amit Gasperini elkezdett abban igenis van ráció és ez a csapat képes végrehajtani amit ő szeretne és ez az amire lehet építeni! Továbbra is maximális a bizalmam Gasp felé és az egész csapat felé! Forza Inter!
A merda meg örüljön ennek a címnek, ha már ebben a szezonban nem lesz nekik!!!
Összességében 10- ből egy ötöst adnék a csapatnak a két félidő különbözősége miatt, de azt azért látni kell, hogy amit Gasperini elkezdett abban igenis van ráció és ez a csapat képes végrehajtani amit ő szeretne és ez az amire lehet építeni! Továbbra is maximális a bizalmam Gasp felé és az egész csapat felé! Forza Inter!
A merda meg örüljön ennek a címnek, ha már ebben a szezonban nem lesz nekik!!!
-
InterGyusz
Nem értem, hogy Santont miért mellőzik ennyire... Még csak a padon sem ült
Chivu helyére meg nagyon kell valaki, mert minden gólban benne van már, nagyon idegesítő.
Chivu helyére meg nagyon kell valaki, mert minden gólban benne van már, nagyon idegesítő.
- Stankov
Az h jobbak voltunk az kicsit erős,igazából nem volt komoly gólhelyzetünk....
Voltak biztató jelek,eddig sztem nem rossz az a baj h pont a merdától kaptunk ki.
Nem tudom fogunk-e még így játszani de tegnap Eto'o nagyon egyedül volt elöl.
Chivu sztem egész jó volt a hibájáig,kár érte
Voltak biztató jelek,eddig sztem nem rossz az a baj h pont a merdától kaptunk ki.
Nem tudom fogunk-e még így játszani de tegnap Eto'o nagyon egyedül volt elöl.
Chivu sztem egész jó volt a hibájáig,kár érte
- Cinege1986
A 2 kapott gólunk egyéni hibákból lettek, ugyh lehet itt Gasp akármekkora agy, meg ilyen-olyan taktikaváltások, ha a védelmünk öreg, lassú és Chivus... A román ha akar fut, ha nem akar nem fut. Ezeket látva hol van mondjuk Santon??? Nagyon kéne hátulra igazolnunk, főleg ha igy 3 védös rendszerbe akarjuk nyomni. A másik meg, h 1 faraoni mit keresett a pályán 1 szuperkupa döntőben? Nem láttam tőle semmi pozitívat, egyszer sem vitte el a labdát a védöje mellett és passzai is többnyire csak biztonsági volt. Ennyit Filkor is tudott lazán. Nem vagyok a fiatalok ellen, de ahol 1 kupa a tét, ott tegyük már oda magunkat!!!
- DaNi
A fiatalokat látva nem hiszem ,hogy kéne igazolni is valakit kivéve a védelmet, Chivu helyére szerintem is hozni kéne egy rutinos jó védőt. De a legfontosabb az hogy Eto'ot és Sneijdert megtartsuk.
- tabi.csaba
PellerG írta:Elképesztő védekezésben miket művelünk....
Buziköcsög Ibra.
Hihetetlen miért Chivu volt a hibás a gólnál?Mert átívelték a feje fölött?Még véletlenül sem Sztankovics volt a hibás aki eladta a labdát!!!
- versenyszellem
tabi.csaba írta:PellerG írta:Elképesztő védekezésben miket művelünk....
Buziköcsög Ibra.
Hihetetlen miért Chivu volt a hibás a gólnál?Mert átívelték a feje fölött?Még véletlenül sem Sztankovics volt a hibás aki eladta a labdát!!!
Nyugi, ha gólt kapunk akkor Chivu a hibás, ha ott volt a környéken, akkor azért, ha nem volt ott akkor meg azért
- PetR
- Kapcsolat:
Chivu már azzal hibát követett el hogy a kezdőbe került... 
- DSanton39
PetR írta:Chivu már azzal hibát követett el hogy a kezdőbe került...
a csávónak k.rva jó lehet a marketingje csapaton belül, meg az edzők körében, hogy még így is mindig be tud kerülni, ellenben Santon, Obi, vagy Leonál Coutinho elvétve, akik pedig hozzá is tudnának/tudtak volna tenni a dologhoz.
- Nia
Még,jó,hogy ez egy csapatjáték,és még jó,hogy Zanetti és Deki se hibátlan...kár,hogy emberek...te jó....
-
R9.
ezt a büdös románt tényleg kikéne lőni már az űrbe...ráadásul aktív dohányos
azért nem bír ez futni
- Gabosska
- Kapcsolat:
DSanton39 írta:PetR írta:Chivu már azzal hibát követett el hogy a kezdőbe került...
a csávónak k.rva jó lehet a marketingje csapaton belül, meg az edzők körében, hogy még így is mindig be tud kerülni, ellenben Santon, Obi, vagy Leonál Coutinho elvétve, akik pedig hozzá is tudnának/tudtak volna tenni a dologhoz.
Moratti Romániával üzletel. Ezért van nálunk Chivu, Alibec és ezért vittük anno Ianis Zicut meg Daminutat. Ilyen egyszerű
- Komax
Málaga elleni meccsről tudtok valamit? Mikor kezdődik vasárnap? Lesz egyáltalán?
- Komax
- Nia
Tegnap előtt dőlt el.De valószínű neten nézhetjük,mert digin tenisz és angol bajnokság lesz.(aztán még változhat).
De jó hír a 45 perceseket adja csütörtökön 20:30-tól.
-
RenciDavid
Ma duva leégés lesz, 10 perc után az jött le, hogy egy passzt nem tudunk csinálni. 8 perc után vezet is a Juve.
- Dan-i-nter
Mi ez a gusztustalan rózsaszín mez a Juven? 
Közben 1-0 Juvenak. Lehet úgy tűnik, mindig mindenki csak Chivu-t fikázza, de valószínűleg okkal. Áll és néz mint valami idióta, miközben Vucinic elrohan mellette...
Közben 1-0 Juvenak. Lehet úgy tűnik, mindig mindenki csak Chivu-t fikázza, de valószínűleg okkal. Áll és néz mint valami idióta, miközben Vucinic elrohan mellette...